Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
اژدهایان، هیولاها و مردان

#تیزر

هدف خود را کشف کنید و اژدهایی را که مانع راهتان شده است، سلاخی کنید.

جردن پیترسون، روانشناس کانادایی، در این مجموعه چهار قسمتی درباره مردان، مردانگی و راه کسب شکوه و عظمتی سخن می‌گوید که نقصان آن در جامعه و زندگی انسان امروز احساس می‌شود.

به زودی در هم‌پرسه

#جردن_پیترسون #زندگی #بلوغ #مردانگی #مردشدن #سنت #انسان_بالغ #جردن_پیترسن #طریقت_مردانگی #همپرسه

همراه ما شوید👇🏻
@hamporseh
اژدهایان، هیولاها و مردان | مجموعه چهار قسمتی از جردن پیترسون:

هدف خود را کشف کنید و اژدهایی را که مانع راهتان شده است، سلاخی کنید.

جردن پیترسون، روانشناس کانادایی، در این مجموعه چهار قسمتی درباره مردان، مردانگی و راه کسب شکوه و عظمتی سخن می‌گوید که نقصان آن در جامعه و زندگی انسان امروز احساس می‌شود.

برای خریداری این مجموعه به فروشگاه فایل هم‌پرسه یا به لینک زیر مراجعه کنید

👇👇👇

https://shop.hamporseh.com


مترجمان: نوشین دیلمی، علی نانوایی، شهاب غدیری، کورش غنیون

بازبینی و ادیت: نوشین دیلمی


#جردن_پیترسون #روانشناسی #هم_پرسه #همپرسه

@hamporseh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ارزش‌ها در دنیای بدون دین

✍🏼این ترس بزرگ وجود دارد که اگر پشتوانه دین نباشد، یا دین قدرتش را روی مردم از دست بدهد، هیچ توافقی روی باورها یا ارزش‌ها وجود نخواهد داشت، تمام ارزش‌ها نسبی می‌شوند و هیچ کسی روی هیچ چیزی توافق نخواهد کرد. اما آیا چنین اتفاقی به لحاظ تجربی محتمل است؟ آیا ما در جهان مدرن دچار کمبود ارزش‌هایی هستیم که بتوانیم روی آن‌ها توافق کنیم؟

🔻با این وجود، هرچه در ذهن ما بگذرد، دنیای بیرون واقعیت دیگری را نشان می‌دهد؛ نظام ارزش‌های ما به لحاظ عملی دچار مشکلات فراوانی شده است. الن دو باتن، فیلسوف و نویسنده سوئیسی در این ویدئو توضیحاتی را راجع به این مسئله بیان می‌کند.

ترجمه و زیرنویس:
شهاب غدیری

منبع: BigThink


#هم_پرسه #فلسفه #الن_دو_باتن #مدرسه_زندگی #دین #خدا #ارزش #اخلاق #سکولاریسم #مدرنیته #سنت #ساختار #زندگی

@hamporseh
اخلاقیات ارباب و بندگان: نیچه چه مقصودی داشت؟

نیچه جملات سخت و تندی را درباره جهان‌بینی توده‌های مردم بیان کرده است، اما او در واقع چگونه می‌اندیشید؟

چرا می‌گوییم که کمک‌کردن به دیگران خوب است؟ چرا فرض می‌کنیم که اعمال خودمحورانه شر هستند؟ در مجموع، آیا عمل خودخواهانه برای ما خوب نیست؟

این‌ها بعضی از پرسش‌هایی هستند که نیچه تلاش می‌کند در کتابش درباره تبارشناسی اخلاق پاسخ دهد.

برای مطالعه یا شنیدن این مقاله به‌علاوه عبارات نیچه درباره اخلاقیات ارباب و بندگان به وب‌سایت هم‌پرسه و یا کانال پادکست «صدای هم‌پرسه» در کست‌باکس مراجعه کنید.👇👇👇

🔗لینک مقاله در وب‌سایت

🔗لینک مقاله در کست‌باکس

🔗عبارات نیچه درباره اخلاق ارباب و بندگان

در صورت تمایل برای پشتیبانی مالی از هم‌پرسه، به هر مقدار دلخواه، ما را در وب‌سایت حامی‌باش حمایت کنید.

نویسنده: اسکاتی هندریس
ترجمه: شهاب غدیری
منبع: BigThink

#هم_پرسه #فلسفه #مقاله #نیچه #اخلاق #مسیحیت #زندگی

@hamporseh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
الکساندر دوگین، روسیه و سیاست‌های پوتین

✍🏼الکساندر گلییویچ دوگین، فیلسوف سیاست، تحلیلگر و استراتژیست اهل روسیه است که به داشتن دیدگاه‌های فاشیستی نیز متهم شده است. او را «مغز پوتین» و «راسپوتینِ» پوتین نامیده‌اند.

🔻دوگین در ۱۹۹۷ کتاب بنیادهای ژئوپلیتیک را منتشر کرد. او در این کتاب با ترسیم دیدگاه‌هایش از دولت روسیه خواست تا از طریق ائتلاف و تصرف نفوذ خودش را احیا کند و امپراتوری اطلس‌گرای ایالات متحده را به چالش بکشد.

🔻نفوذ دوگین در دولت روسیه، سیاست خارجی آن و همچنین تأثیرگذاری او روی رئیس‌جمهور ولادیمیر پوتین مسئله‌ای مجادله‌برانگیز است. مادامی که عده‌ای او را «مغز پوتین» نامیده‌اند، عده‌ای نیز معتقدند که نفوذ دوگین محدود است و به دلیل تناظر بعضی از باورهایش و سیاست‌های خارجی روسیه درباره آن بسیار اغراق شده است.

ترجمه و زیرنویس:
شهاب غدیری

👈🏻برای مشاهده ویدئو در کانال یوتیوب هم‌پرسه، اینجا کلیک کنید

#هم_پرسه #جنگ_اوکراین #روسیه #الکساندر_دوگین #دوگین #اروپا #ملی_گرایی #ایران #اروپا #امریکا

@hamporseh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چرا هرم سلسله‌مراتب نیازهای مازلو اهمیت دارد؟

هرم سلسله مراتب نیازهای مازلو یکی از ایده‌های اساسی در اقتصاد و جامعه‌شناسی است. نظریه مازلو، که زمانی روان‌شناسی کمتر شناخته شده در امریکا بود، اکنون به راهنمایی ضروری برای فهمیدن جهان مدرن تبدیل شده است.

در این ویدئو توضیحاتی را درباره مازلو، هرم نیازهای او و اهمیت بسیار زیاد آن می‌آموزیم.

برای مشاهده ویدئو در کانال یوتیوب هم‌پرسه
اینجا کلیک کنید.

ترجمه و زیرنویس: شهاب غدیری
راوی: الن دو باتن

منبع: مدرسه زندگی


#مدرسه_زندگی #روانشناسی #نیاز #سلسله_مراتب #جامعه_شناسی #اقتصاد #الن_دو_باتن

@hamporseh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
هنری دیوید ثورو و نافرمانی مدنی

✍🏼در مقابل سیاست‌مداران بی‌شرف چگونه باید رفتار کنیم؟ این پرسشی است که در دوره‌های متعدد تاریخ هر جامعه در ذهن بسیاری از شهروندان خیرخواه مطرح شده است.

🔻هنری دیوید ثورو، فیلسوف، نویسنده و طبیعت‌گرای امریکایی است که در سال‌های ۱۸۱۷ تا ۱۸۶۲ زندگی می‌کرد. او در توصیف خودش گفته است «من همان سعدی هستم که پس از ۶۰۰ سال آمده‌ام.» شاهکار ادبی او «والدن» نام دارد.

🔻اما او همزمان نویسنده مقاله کوتاه اما بسیار مشهوری است که بر مهاتما گاندی نیز عمیقاً تأثیرگذار بود. این مقاله «نافرمانی مدنی» نام دارد. ثورو این مقاله را در زمان جیمز پولک، رئیس جمهور وقت امریکا نوشت، شخصی که با تمام مواضع سیاسی‌اش مخالف بود. در این ویدئو با اندیشه‌ ثورو درباره «نافرمانی مدنی» آشنا می‌شویم.

ترجمه و زیرنویس: سروش آسوده
بازبینی و ادیت: شهاب غدیری

این زیرنویس با همکاری کانال پنسیا به آدرس زیر انجام شده است.
@panaceagroup

این ویدئو را با کیفیت بالا در کانال یوتیوب هم‌پرسه مشاهده کنید.

#سیاست #هنری_دیوید_ثورو #نافرمانی_مدنی #مقاومت_مدنی #آزادی #شرافت #جمهوری #ایران #مهسا_امینی

@hamporseh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دیکتاتورها چگونه سرنگون می‌شوند؟

✍🏼دیکتاتورها گمان می‌کنند که می‌توان تاریخ را دور زد، اما با تکرار اشتباهات فاحش گذشتگان، آن‌ها صرفاً به فهرست مستبدان بازنده تاریخ افزوده می‌شوند و میراثی از کینه، دشمنی، تفرقه و حماقت را برای دیگران به جا می‌گذارند.

🔻دو سوم مردم جهان در نظام‌های دیکتاتوری زندگی می‌کنند، با این وجود اطلاعات ما درباره این نظام‌ها بسیار اندک است. در این سخنرانی دکتر ناتاشا ازرو درباره تفاوت نظام‌های دیکتاتوری، اهمیت این تفاوت‌ها و چگونگی سرنگونی آن‌ها سخن می‌گوید.

🔻دکتر ناتاشا ازرو استاد ارشد علوم سیاسی دانشگاه اسکس و پژوهشگر متخصص در حکومت‌های دیکتاتوری است. او تاکنون دو کتاب درباره رژیم‌های دیکتاتوری و رهبران آنها نوشته است: «دیکتاتورها و نظام‌های دیکتاتوری: شناخت رژیم‌های استبدادی و رهبران آنها» و «سیاست نظام دیکتاتوری: نهادها و پیامدها در رژیم‌های استبدادی».

ترجمه و زیرنویس: رکسانا شیرخورشیدی و علی نانوایی
بازبینی و ادیت: شهاب غدیری

Source: Tedx Talks. (2014, Nov 5)


#هم_پرسه #سیاست #دیکتاتوری #استبداد #کودتا #اصلاحات #انقلاب #قانون #قانون_اساسی #همپرسه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پیتر برگر و ساخت اجتماعی واقعیت

✍🏼جامعه‌شناس کیست؟ «به گمانم کسی است که داخل سوراخ کلیدها را می‌بیند و نامه‌های شما را می‌خواند». این جمله از پیتر برگر(۱۹۲۹ - ۲۰۱۷) است، جامعه‌شناس نام‌آشنای اتریشی – امریکایی که در حوزه جامعه‌شناسی معرفت، جامعه‌شناسی دین، مطالعات مدرنیزاسیون و نظریه جامعه‌شناسی فعالیت کرده است.

🔻اثر مهم برگر «ساخت اجتماعی واقعیت» نام دارد که او به همراه توماس لاکمن در ۱۹۶۶ منتشر کرد. ادعای اصلی کتاب مبنی بر اینکه ایده ما از واقعیت از رهگذر شبکه‌های اجتماعی یا روابط شخصی شکل می‌گیرد، به‌طور انقلابی شیوه تدریس و فهم جامعه‌شناسی را تغییر داد. در مجموع، این کتاب همچنان به عصر فناوری‌های پیشرفته و های‌تک امروزی مربوط است.

🔻برگر در این مصاحبه درباره علاقه خود به جامعه‌شناسی و نحوه رسیدن به ایده «ساخت اجتماعی واقعیت» صحبت می‌کند. این کتاب در ایران به سعی فریبرز مجیدی و از طرف انتشارات علمی – فرهنگی ترجمه و منتشر شده است.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:
https://youtu.be/2uDEQDhfp2k

ترجمه و زیرنویس: علی نانوایی

#جامعه_شناسی #پیتر_برگر #واقعیت #دین #مدرنیته #بنیادگرایی

@hamporseh
Forwarded from AUSTRO LIBERTARIAN
📝 آن مرجع قدرتی که هدایت همه‌ی فعالیت‌های اقتصادی را در ید قدرت خود دارد، صرفاً کنترل اسباب کم‌اهمیت‌تر زندگی ما را در ید قدرت خود نخواهد داشت؛‌ بلکه اختیار تخصیص همه‌ی وسایل محدود را به همه‌ی اهداف‌مان در ید قدرت خود خواهد داشت. و هرآن‌کس که همه‌ی فعالیت‌های اقتصادی را در ید قدرت خود دارد، وسیله‌ی دست‌یابی به همه‌ِ اهدف‌مان را هم در مهار خواهد داشت و بدین‌ ترتیب او است که تصمیم می‌گیرد کدام هدف را می‌توانیم برآوریم و کدام را نه. این به راستی لب مطلب است. کنترل اقتصادی صرفاً مهار بخشی قابل تفکیک از باقی بخش‌های حیات بشری نیست؛ مهارِ همه‌ی آن وسایلی است که برای تحقق همه‌ی اهداف‌مان لازم خواهند بود. و هرآن‌کس که کنترل ابزار و وسایل را در اختیار داشته باشد، اختیاردار این خواهد بود که کدام اهداف را باید برآورده کرد و کدام را نکرد، او است که تعیین می‌کند کدام ارزش‌ها مهم‌ترند و کدام‌ها کم‌اهمیت‌تر—در یک کلام، او تعیین می‌کند انسان‌ها به چیز باید باور داشته و در راه چه چیز باید جهد کنند.



🖊 فردریش آگوست فون هایک


@austro_libertarian
بسیاری نزد خویش جمهوری‌ها و شهریاری‌هایی را تصور کرده‌اند که وجودشان هرگز دیده یا شناخته نشده است، از این رو که فاصله ژرفی است بین اینکه چگونه زندگی می‌کنیم و چگونه باید زندگی کنیم. کسی که برای آنچه باید انجام شود، کاری که انجام شده است را رها می‌کند، به جای بقای خود، از ویرانی خویش خواهد آموخت؛ زیرا کسی که می‌خواهد در هر چیزی نیک‌پیشه باشد، در میان خیل ناخوب‌ها، محکوم به نابودی است.

#هم_پرسه #اندیشه_سیاسی #ماکیاولی #حکومتداری #سیاست #همپرسه

@hamporseh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چگونه مجادله کنیم؟

مجادله برای برخی از ما آزاردهنده است. زیرا نوعاً هر دو طرف صرفاً به پیروزی فکر می‌کنند. به‌طور کل، در روزگار کنونی، در تمام ابعاد زندگی روزمره، از حوزه زندگی شخصی تا سیاست و حیات سیاسی شهروندان، از مجادله گریزی نیست. اما مسئله اصلی مجادله این نیست که ما بر سر «چه چیزی» مجادله می‌کنیم، بلکه نمی‌دانیم «چگونه» می‌توان به‌طور مؤثر مجادله کرد. شاید به همین دلیل است که اغلب مجادلات ما کاملاً بدوی است.

دن شاپیرو به این مسئله پاسخ می‌دهد و بیان می‌کند که چگونه می‌توان کاری کرد تا دو طرف کاملاً متضاد نه تنها با یکدیگر گفت‌وگو کنند، بلکه برای حل مناقشه با یکدیگر همکاری کنند.

دنیل شاپیرو، دانشیار روان‌شناسی در دانشگاه هاروارد و بنیان‌گذار برنامه «مذاکره بین‌المللی هاروارد» است که به استناد وب‌سایت دانشگاه هاروارد از ۱۵ استاد برجسته این دانشگاه محسوب می‌شود. از جمله کتاب‌های شاپیرو می‌توان به «مذاکره درباره مسائل غیرقابل مذاکره» اشاره کرد.

ترجمه و زیرنویس:
شهاب غدیری

منبع: BigThink
در وب‌سایت هم‌پرسه مشاهده کنید.

@hamporseh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سایمون کریچلی: نیچه و فلسفه «مرگ خدا»

⚠️تذکر: محتوای این ویدئو موضوع مهمی در فلسفه و الهیات مسیحی است و تعمیم آن به ادیان و حوزه‌های فرهنگی دیگر می‌تواند موجب خطای تفسیری شود.

سایمون کریچلی، فیلسوف انگلیسی، استاد فلسفه کرسی هانس یوناس در مؤسسه آموزشی «مدرسه جدید برای تحقیقات اجتماعی» واقع در نیویورک است.

ترجمه و زیرنویس: شهاب غدیری

برای مطالعه متن ویدئو می‌توانید به وب‌سایت هم‌پرسه مراجعه کنید:
https://hamporseh.com/nietzsche-and-the-death-of-god/

منبع: BigThink

#هم_پرسه #نیچه #فلسفه_غرب #خدا #مسیحیت #مدرنیته #همپرسه

@hamporseh
قربانی‌پنداری

✍️شرایط مادی، لطمات مادی و قابل اندازه‌گیری همانند نقض حقوق طبیعی هر انسان و هر شهروندی می‌توانند به درستی اشخاص را در موقعیت قربانی قرار دهند. با این وجود، ذهن ما انسان‌ها همواره در معرض تعمیم‌ها، قضاوت‌ها و پیش‌فرض‌هایی قرار دارد که منجر به نادیده گرفتن ضرورت برای وارسی دائمی واقعیت‌های اولیه می‌شود.

🔻این ویدئو بخشی از مصاحبه کنستانتین کیسین، طنزپرداز، نویسنده و مفسر سیاسی با جان اندرسون، معاون سابق نخست‌وزیر استرالیا (۱۹۹۹-۲۰۰۵) است که کیسین در آن از فرهنگ وُک(+) و تأثیرش در تقویت ذهنیت خودقربانی‌پنداری انتقاد می‌کند. کیسین و اندرسون، هر دو از حامیان ارزش‌های محافظه‌کاری نظیر آزادی‌های فردی، ارزش‌های خانواده و حکومت محدود هستند.

+ وُک یا ووک، صفتی است که از انگلیسی عامیانه آفریقایی‌های آمریکایی‌تبار خارج شده است و در لفظ به آگاهی به تبعیض‌ها و تعصبات نژادی دلالت دارد. این اصطلاح از سال ۲۰۱۰ دلالت‌های عمومی‌تری پیدا کرد و شامل جنست‌زدگی و ایده‌های جریان چپ آمریکایی شد که حول سیاست‌های هویتی، عدالت اجتماعی نظیر امتیاز سفیدپوستان و «مناظره جبران خسارت برده‌داری در ایالات متحده آمریکا» شد. این اصطلاح تقریباً از ۲۰۲۰ به این‌سو از جانب جریان‌های مرکزگرا و راست محافظه‌کار برای انتقاد از ایدئولوژی‌های چپ‌گرا و اتهام آن ها به افراطی بودن، نمایشی و غیرصادقانه بودن استفاده شد. در مقابل عده‌ای از منتقدان از این واژه به عنوان اصطلاحی توهین‌آمیز با دلالت‌های منفی، برای توصیف کسانی استفاده کردند که ایده‌های سیاسی را حول موضوعات هویتی و نژادی صورت‌بندی می‌کنند.

ترجمه و زیرنویس: نوشین دیلمی
لینک ویدئوی منبع:
https://www.youtube.com/watch?v=cTAVvhOi2iI

#هم_پرسه #کنستانتین_کیسین #قربانی #قربانی_پنداری #وک #ووک #سیاست #نقض_حقوق #زندگی

@hamporseh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
از وحشت تا درمان:
بهبود قربانیان شکنجه

در این ویدئو درمانگران و مراجعه‌کننده‌های آن‌ها که قربانیان شکنجه بوده‌اند، درباره تلاش برای بازیابی زندگی و کرامت انسانی خود می‌گویند.

ترجمه و زیرنویس:
شهاب غدیری

#شکنجه #قربانی #درمان #روانشناسی #حقوق_بشر #عدالت #آزادی

@hamporseh
حقیقت یا صلح؟

حقیقت مهم‌تر است یا صلح؟
✍🏼پرسش‌ها در قالب «یا این، یا آن» مشابه گزاره‌های منفصل که در قالب «یا این، یا آن» می‌خواهند اعتبار و ضرورت منطقی گزاره‌ای را از بین دو گزاره اثبات کنند، می‌توانند گمراه‌کننده باشند+. رابی سیمون یاکوبسن در این ویدئو توضیحاتی را در زمینه پرسشی درباره مناقشه اسرائیل و فلسطین و ترجیح صلح به حقیقت یا برعکس، ارائه می‌کند.

🔻مختصر درباره سخنران: سیمون یاکوبسن، نویسنده کتاب پرفروش «به سوی زندگی معنادار» و ناشر هفته‌نامه الگمینر است. یاکوبسن از اعضای جنبش خباد لوباویچ، یک جنبش مذهبی در میان یهودیان گروه حَسیدی است که کارهای خیریه‌ای برای یهودیان سراسر جهان انجام می‌دهد. نام عبری خباد، سرواژه‌ای از سه کلمه حکمت، بصیرت و معرفت است که سه ارزش مهم زندگی روحانی یهودیان را شامل می‌شود. یهودیان حسیدی، که خود گروهی فرعی در یهودیت حریدی (فوق ارتدکس) هستند، به محافظه‌کاری مذهبی، معنویت‌گرایی و انزوای اجتماعی شهرت دارند.

+برای مشاهده نمونه‌ای در تاریخ فلسفه، می‌توانید به این جدل اولیه میان مکاتب فلسفی باستان درباره گزاره‌های منفصل نگاه کنید:
Usener, Hermann. (1887). Epicurea. (Digitalized in 2010), Cambridge University Press; ref. §376, P. 253-4. English Translation available at: http://www.attalus.org/translate/epicurus2.html#unknown

ترجمه و زیرنویس: شهاب غدیری

منبع:
https://www.torahcafe.com/rabbi-simon-jacobson/the-conflict-of-truth-and-peace-video_03fa5f6b2.html

#صلح #حقیقت #اسرائیل #یهود #اسلام #فلسطین #مغالطه #مصالحه

@hamporseh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توهمات جمعی

#تیزر

توهمات جمعی یعنی فرض‌های اشتباهِ مشترک بسیاری از مردم درباره جامعه. آن‌ها هزاران سال به شیوه‌های گوناگونی وجود داشته‌اند. توهمات جمعی در دوران امروز، به کمک شبکه‌های اجتماعی و تکنولوژی مدرن بیش از پیش گسترش پیدا کرده‌اند.

توضیحاتی درباره مهمان: تاد رز، هم‌بنیان‌گذار و رئیس اندیشکده پاپیولِس در شهر بوستون است. رُز پیش از پاپیولس، استاد دانشگاه هاروارد بود و همزمان با ریاست دانشکده برنامه ذهن، مغز و آموزش، مدیریت لابراتوار علوم شخصیت را بر عهده داشت.

منبع: Big Think

ترجمه و زیرنویس: شهاب غدیری

#توهمات_جمعی #جامعه #توهم #ارزش #ترجیح #انقلاب #انقلاب_اجتماعی #اقتصاد #معماری #هم_پرسه

@hamporseh
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
توهمات جمعی – مقدمه

توهمات جمعی را همه جا می‌توانیم پیدا کنیم؛ از زندگی‌هایی که می‌خواهیم داشته باشیم، تا کشوری که می‌خواهیم در آن زندگی کنیم، تا نحوه رفتارمان با همدیگر و حتی انتظاراتمان از نهادهای آموزشی تا محل کار. اما مخرب‌ترین نتیجه این است که توهم یک نسل به عقیده شخصی نسل بعدی تبدیل می‌شود.

توضیحاتی درباره مهمان: تاد رز، هم‌بنیان‌گذار و رئیس اندیشکده پاپیولِس در شهر بوستون است. رُز پیش از پاپیولس، استاد دانشگاه هاروارد و همزمان با ریاست «برنامه ذهن، مغز و آموزش»، مدیریت لابراتوار علوم شخصیت را بر عهده داشت.

منبع: Big Think

ترجمه و زیرنویس: شهاب غدیری

#توهمات_جمعی #جامعه #توهم #ارزش #ترجیح #انقلاب #انقلاب_اجتماعی #اقتصاد #معماری #هم_پرسه

@hamporseh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توهمات جمعی – اعتماد

با توجه به عدم اعتماد عمیق در جامعه امروز، اغلب ما علت آن را در یکدیگر جست‌وجو می‌کنیم. به دلیل نحوه رفتار نهادها با ما، با گرفتن امکان انتخاب از ما و اساساً با غیرقابل‌اعتماد دانستن ما، ما نیز خودمان را با آن عینک نگریسته‌ایم. اما آیا واقعیت چنین است؟

توضیحاتی درباره مهمان: تاد رز، هم‌بنیان‌گذار و رئیس اندیشکده پاپیولِس در شهر بوستون است. رُز پیش از پاپیولس، استاد دانشگاه هاروارد و همزمان با ریاست «برنامه ذهن، مغز و آموزش»، مدیریت لابراتوار علوم شخصیت را بر عهده داشت.

منبع: Big Think

ترجمه و زیرنویس: شهاب غدیری

#توهمات_جمعی #جامعه #توهم #ارزش #اعتماد #ترجیح #انقلاب #انقلاب_اجتماعی #اقتصاد #معماری #هم_پرسه

همراه ما شوید👇🏻
@hamporseh
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
توهمات جمعی – موفقیت |بخش دوم

یکی از مهم‌ترین توهمات جمعی به نحوه تعریف زندگی موفق در نظر مردم مربوط است. برای مثال، بسیاری از ما باور داریم که زندگی موفق با داشتن شهرت تعریف می‌شود. نهادهای عمومی ما در واقع حول دیدگاه نادرستی درباره خواسته‌های مردم از زندگی تأسیس شده‌اند، در رسانه‌های ما، در محیط کسب‌وکار ما افراد دقیقاً دچار همان توهمات هستند. ما تبلیغات، فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی داریم که همگی به ما می‌گویند زندگی موفق یعنی مشهور بودن. در این بخش از مجموعه توهمات جمعی، با توهمی به نام زندگی موفق آشنا می‌شویم.

توضیحاتی درباره مهمان: تاد رز، هم‌بنیان‌گذار و رئیس اندیشکده پاپیولِس در شهر بوستون است. رُز پیش از پاپیولس، استاد دانشگاه هاروارد و همزمان با ریاست «برنامه ذهن، مغز و آموزش»، مدیریت لابراتوار علوم شخصیت را بر عهده داشت.

منبع: Big Think

ترجمه و زیرنویس: شهاب غدیری

#توهمات_جمعی #جامعه #توهم #ارزش #موفقیت #هدف #هدف_زندگی #ترجیح #انقلاب #انقلاب_اجتماعی #اقتصاد #معماری #هم_پرسه

@hamporseh
2024/06/24 12:32:03
Back to Top
HTML Embed Code: