Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
الوند در آتش بی‌تفاوتی

در چند روز گذشته بخش زیادی از مراتع الوند در آتش سوخت

همدان‌نامه: این روزها بخش مهمی از پوشش گیاهی کوهستان الوند در آتش سوخته است و عامل انسانی اصلی‌ترین مسبب این آتش سوزی‌هاست. حالا نه تنها نهادهای دولتی برای مهار آتش تلاش چندانی نکردند، بلکه فعالان محیط زیست و کوهنوردان همدانی هم اراده‌ای برای خاموش کردن آتش‌سوزی ها ندارند.

همدان را با #همدان‌نامه بخوانید
https://www.tg-me.com/hamedannameh97
نشست هفتگی شاهنامه‌خوانی انجمن چکاد

نشست هفتگی شاهنامه‌خوانی انجمن چکاد همدان روز ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ باحضور علاقه‌مندان به شاهنامه فردوسی در شهرکتاب همدان برگزار شد.

این نشست با خواندن و شرح بخش دیگری از داستان «رستم و اسفندیار» توسط «محمد افشار» دبیر انجمن شاهنامه‌خوانی و به همراهی خواندن تعدادی از عضای این انجمن پایان یافت.

نشست هفتگی انجمن شاهنامه خوانی چکاد همدان چهارشنبه هر هفته ساعت ۱۷:۳۰ در شهرکتاب همدان برگزار می‌شود و ورود برای همگان آزاد و رایگان است.

همدان را با #همدان‌نامه بخوانید

https://www.tg-me.com/hamedannameh97
کارگاه خبر‌نویسی و تولید محتوا (دوره دوم)

باتوجه به فراگیر شدن فضای مجازی، هر کاربر این فضا می‌تواند نقش یک خبرنگار را ایفا کند.

هفته‌نامه همدان‌نامه نیز طبق روال چند سال گذشته تصیمیم به برگزاری کارگاه خبر‌نویسی و تولید محتوا با رویکرد آموزش عملی گرفته‌ تا علاقه‌مندان به این حوزه با فراگیری مهارت‌های تولید محتوا با آگاهی بیشتری در این فضا فعالیت کنند.

کارگاه خبرنویسی و تولید محتوا، دو جلسه در هفته؛ برگزار خواهد شد.

این کارگاه به صورت عملی و با تکیه بر تجربه تولید‌محتوا در بستر آفلاین و آنلاین برگزار خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به آقای زندی و یا ادمین پیام ارسال کنید.

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://www.tg-me.com/hamedannameh97
حضور اعضای شورای شهر و شهردار جورقان به مناسبت روز خبرنگار در دفتر همدان‌نامه

همدان را با #همدان_نامه بخوانید
https://www.tg-me.com/hamedannameh97
اتمام پروژه های نیمه تمام در دستور کار نظام مالیاتی/ ۵۵ پروژه استان با انتخاب مؤدیان تأمین اعتبار شد

مدیرکل امور مالیاتی استان همدان گفت:
از آغاز اجرای «طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها» تا ۱۵ مرداد ماه، پایان مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی، مؤدیان مالياتی استان از میان ۵۵ طرح و پروژه در حال اجرای استان که حدود ۲۰۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت، حدود ۱۳۷ میلیارد تومان آن را تأمین اعتبار کردند.

۴۳ طرح از محل پرداخت‌های مالیاتی مؤدیان و با انتخاب آن‌ها، به طور کامل تأمین اعتبار شده است و ۱۲ پروژه باقیمانده و تکمیل منابع نشده نیز توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، از محل درآمدهای مالیاتی این بخش، در سال‌جاری تأمین بودجه و تکمیل خواهند شد.

«طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها» در راستای مردمی کردن اقتصاد، در روز چهارشنبه ۴ مرداد ماه به صورت رسمی رونمایی شد و بنا بر اعلام سیاستگذاران و مسئولان اقتصادی و همچنین کارشناسان حوزه مالیات، طرح مزبور برای مؤدیان انگیزه بخش بوده و باعث می‌شود آنها احساس کنند که می‌توانند در مسیر خدمات دولت و اولویت‌های پروژه های «ملی» و «استانی» نقش آفرینی کنند.

https://www.tg-me.com/hamedannameh97
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امیرشهاب رضویان سینماگر نام‌آشنای کشور: به فکر تاریخ همدان باشید


امیرشهاب رضویان سینماگر همدانی در گفت‌وگو با پایگاه خبری شهربان‌پرس از ناپدید شدن اشیا سفالی پیاده‌راه باباطاهر و عملکرد ضعیف اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حفاظت از آثار کشف شده در پیاده‌راه باباطاهر می‌گوید.

همدان را با #همدان‌نامه بگویید
https://www.tg-me.com/hamedannameh97
Forwarded from میراث‌ باشی
آزموده را آزمودن خطاست

🖋حسین زندی؛ روزنامه‌نگار

🔸کمیته انتخاب وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پانزده نام از بین حدود پنجاه نامزد انتخاب و به شورای راهبردی تحویل داد که در بین راه یک نفر یعنی «رضا صالحی امیری» استعفا داد و به قول امروزی‌ها از گروه «لفت» داد. اما پس از مدتی بار دیگر برگشت و گروه را «فالو» کرد. اما عجیب این است که نام او خیلی زود در بین سه نامزد اصلی وزارت بر سر زبان‌ها افتاد تا جایی که گفته می‌شود خیلی زود به صندلی وزارت تکیه خواهد داد.

🔸اگرچه صالحی امیری پیشینه و کارنامه قابل قبولی در سمت‌های پیشین ندارد اما روابط و لابی‌های او در مجلس و بین رجل سیاسی بر کسی پوشیده نیست.

🔸حال پرسش این است؛ وزارتخانه‌ای که در سه حوزه مهم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی راهبری و تصمیم‌سازی می‌کند و اتفاقاً هر یک از این سه حوزه می‌تواند جایگاه وزارتخانه جداگانه‌ای را داشته باشد، چگونه قرار است تحت وزارت فردی اداره شود که برخلاف شعارهای دولت چهاردهم هیچ تخصص و تعهدی در این سه حوزه ندارد؟ مطرح شدن این نام نه تنها فعالان حوزه‌های یاد شده، بلکه بدنه وزارتخانه و اداره کل‌ها را نیز شوکه کرده است. فاصله گرفتن دولت چهاردهم از شعارهای انتخاباتی، بدون شک اعتماد عمومی را خدشه‌دار کرده و سرمایه‌های اجتماعی را از این حوزه‌ها دور خواهد کرد.

🔸جناب صالحی امیری ممکن است در حوزه‌های دیگر و در بدنه وزارتخانه‌های دیگر مضر نباشد اما بدون شک در وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فاجعه و حاشیه به بار خواهد آورد. یکی از آسیب‌هایی که میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور دچار شده، نتیجه همین گماشتگان غیرمتخصص و غیر متعهد از وزارت تا اداره کل‌های و مدیران میانی حتی در شهرستان‌هاست. بخش مهمی از این مدیران را نمایندگان به اداره‌ها تحمیل کرده‌اند و امروز بازخوردهای عملکرد آنان را در استان‌ها و شهرستان‌ها می‌بینیم. خواست و مطالبه فعالان مدنی از دولت چهاردهم این است که حداقل اگر به شعار خود پایبند نیستید و از افراد متخصص استفاده نمی‌کنید از افراد متعهد استفاده کنید.

🔸نکته دیگر این است که چرا همیشه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید قربانی باشد؟ چرا باید چنین افرادی که جایگاهی در وزارتخانه‌های دیگر ندارند به این وزارتخانه تحمیل شوند و چرا در همه دوره‌ها و دولت‌ها وزارت میراث فرهنگی قربانی و حیاط خلوت چنین افرادی می‌شود؟ انتخاب او تداوم راه وزیر فعلی است. متاسفانه دولت چهاردهم نیز وزارت میراث فرهنگی را چرخ پنجم گاری ‌می‌داند و به عنوان فرزند ناتنی دولت به آن نگاه می‌کند. بنابر این امیدی به این دولت نیز نیست.

🔸اگر چه نام فرد متخصصی همچون محمد ابراهیم زارعی در بین آن ۱۵ نفر قرار دارد اما در قعر جدول جای گرفته است و شخصیت‌هایی چون زهرا احمدی پور که تجربه کوتاه اما موفقی در سازمان میراث فرهنگی داشت، اصلاً به بازی گرفته نمی‌شود یا فرد خوشنام و با تجربه‌ای مانند علیرضا تابش کنار زده می‌شود. مشخص نیست شخصی به نام حسن فرطوسی از کجا و با چه رزومه‌ای آمده است؟

🔸افرادی چون صالحی امیری و مرتضی رحمانی موحد از جان نیمه‌جان وزارت میراث فرهنگی چه می‌خواهند؟ بدون شک آبی از این افراد برای میراث و گردشگری و صنایع دستی گرم نخواهد شد و با انتخاب این افراد بدنه فرسوده وزارتخانه افسرده‌تر خواهد شد. اگر باوری در دولت چهاردهم به این سه حوزه یاد شده بوده و اولویت دولت باشد بدون شک به خواست افکار عمومی، متخصصان و بدنه وزارتخانه توجه بیشتری می‌شود.

instagram.com/miras_bashi
@mirasbashi
2024/09/30 21:24:43
Back to Top
HTML Embed Code: