Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
گفت‌وگوی با نگاه از بالا محقق نمی‌شود
* مصاحبه امیرعباس تقی‌پور، مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات با هادی خانیکی، استاد ارتباطات (بخش دوم)

◾️ گفت‌وگو طرفینی دارد که لزوماً باید در موقعیت برابر باشند. اگر مجریان و نهادهای رسمی با نگاه از بالا به پایین سعی کنند وارد گفت‌وگو شوند، از طرف دیگر شهروندان نیز شهروندانی مکلف و غیر ذیحق محسوب‌ شوند؛ این امر دیگر گفت‌وگوی مد نظر نیست؛ شبه گفت‌وگوست.
———————————————————————————————
◾️دکتر هادی خانیکی، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی چندین دهه است که درباره «گفت‌وگو» و ضرورت آن سخن می‌گوید، می‌نویسد، تدریس می‌کند و... بیماری و ناملایمتی‌ها هم هرگز او را از این کار خسته نکرده است. چندی پیش ایشان میهمان دفتر ماهنامه «مدیریت ارتباطات» بودند و گفت‌وگوی مفصلی درباره پروژه ایشان شکل گرفت. این مصاحبه در شماره آینده ماهنامه منتشر خواهد شد و بخش‌هایی از آن هم در رسانه‌های اجتماعی به صورت ویدئو انتشار خواهد یافت.

▫️▫️▫️
@cm_magazine
باز به یاد برادر

@hadikhaniki

جمعه ۱۰ شهریور سالگشت پرواز آسمانی برادرم مهدی است؛ «چراغ عاطفه خانه ما و رفیقی برای همه» ذهن بیمارش هیچگاه جا را بر مهربانی‌های بی‌کرانه‌اش تنگ نکرد.
به همه عشق می‌ورزید و مهر همه را به خاطر می‌سپرد. با مادر انسی دیگر داشت و در فراق او آرام آب شد.
وقتی کرونا به سراغش آمد که من به‌ناچار از او دور بودم. او در آی‌سی‌یوی بیمارستان امام رضای مشهد بستری بود و من درگیر «جراحی ویپل» در بیمارستان ام‌آرآی شیراز.
دور از هم ولی در کنار هم. خبر مرگش برای من جانکاه بود و یاد همه محبت‌هایش جان‌افزا و فراموش‌ناشدنی.
به تمام معنا انسان بود و نشان آن که «ذهن بیمار» هم می‌تواند در همه حال تجسم «جان سرحال» باشد.
به مشهد می‌روم تا با خواهرانم و خانواده باز دیدارش کنیم و این قصه را بر مزارش دوباره بخوانیم که:
خلل‌پذیر بود هر بنا که می‌بینی
مگر بنای محبت که خالی از خلل است

🖤جمعه ۱۰ شهریور، ساعت ۱۶ تا ۱۸
قطعه ۱۲ بهشت رضا
مدرسه مطالعات انقلاب باشگاه اندیشه با همکاری انجمن دانشجویی مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌کند:

مدرسه تابستانیِ
"تغییرات فرهنگی"

در این دوره عناوینی چون روش‌شناسی، مفهوم‌شناسی و گفتمان‌شناسی تغییرات اجتماعی و سیاسی، ارتباطات و تغییرات اجتماعی و سیاسی، زندگی روزمره و تغییرات، بررسی مؤلفه‌ها‌یی چون دین، زنان، موسیقی، سینما و داستان‌نویسی در تغییرات اجتماعی و فرهنگی، جنبش دانشجویی دهه‌ی ۵۰، تجربه‌ی می ۱۹۶۸، انقلاب فرهنگی ایران، امکان یا امتناع انقلاب، شهر و تکنولوژی در تغییرات بنیادین ایران معاصر و تاریخ شفاهی ارائه خواهد شد.

با حضورِ

مهدی حسین‌زاده فرمی، هادی خانیکی، عباس خورشیدنام، مهدی خویی، ملیحه ریاضی، محمود سادات بیدگلی، مهدی سلیمانیه، رضا صمیم، میلاد عمرانی، نعمت‌الله فاضلی، جواد کاشی، عباس کاظمی، مجتبی مقصودی، سیدعبدالامیر نبوی، مریم پیمان و...

۱۷ تا ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

خیابان وصال شیرازی، کوچه نایبی، پلاک ۲۳

ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر:
تماس: ۰۹۳۵۰۵۲۳۹۶۸
تلگرام: @parvinshahin

#مطالعات_انقلاب #دانشگاه_علم_و_فرهنگ #تغییرات_فرهنگی #انقلاب_فرهنگی #باشگاه_اندیشه

@bashgahandishe
پنجاه سال اندیشه سیاسی

@hadikhaniki

نشست نقد و بررسی کتاب «خاطرات» اثر ریمون آرون بزرگداشت مترجم کتاب، استاد عبدالحسین نیک‌گهر
با حضور:
عبدالحسین نیک‌گهر
هادی خانیکی
عباس مخبر

🗓️دوشنبه ۱۳ شهریور
ساعت ۱۷:۳۰

📍خیابان شریعتی، بالاتر از تقاطع مطهری، نبش کوچه کلاته، شهرکتاب مرکزی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شبه‌گفت‌گو به جای گفت‌وگو
* مصاحبه امیرعباس تقی‌پور، مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات با هادی خانیکی، استاد ارتباطات (بخش سوم)

◾️به طور کلی شکل‌گیری مفهوم گفت‌وگو در تعریف درست آن، دارای دو الزام است. اول تداوم بخشیدن به این کار است؛ گفت‌وگو با حرف‌زدن نه به نتیجه می‌رسد نه اصلاً شکل می‌گیرد. لازمه دوم این است که اطمینان کنیم افرادی که به عنوان صاحب‌نظر دعوت می‌شوند، گفت‌وگو را القاء حقیقتی از قبل تعیین‌شده در نظر نگرفته‌ باشند. این‌طور نباشد که تصمیمی گرفته‌ شده‌ باشد، صاحب‌نظران دیگر حرف‌های خود را بزنند و حاکمیت هم کار خودش را بکند. اساس گفت‌وگو این است که تصمیمی گرفته‌ نشود مگر این‌که همه در مورد آن نظر داده‌ باشند.
———————————————————
◾️دکتر هادی خانیکی، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی چندین دهه است که درباره «گفت‌وگو» و ضرورت آن سخن می‌گوید، می‌نویسد، تدریس می‌کند و... او چندی پیش مهمان دفتر ماهنامه «مدیریت ارتباطات» بود. گفت‌وگوی حاصل از این دیدار در شماره آینده ماهنامه منتشر خواهد شد و بخش‌هایی از آن هم در رسانه‌های اجتماعی به صورت ویدئو انتشار خواهد یافت.
▫️▫️▫️
@cm_magazine
مدرسه مطالعات انقلاب باشگاه اندیشه برگزار می‌کند:

مدرسۀ تابستانیِ"تغییرات فرهنگی"


🔰روز اول، جمعه ۱۷ شهریور ۱۴۰۲

۱۰ تا ۱۲: روش‌شناسی (عبدالامیر نبوی)

۱۳ تا ۱۵: رادیکالیزه شدن زندگی روزمره (عباس کاظمی)

۱۵ تا ۱۷: رسانه، ارتباطات و تغییرات اجتماعی و سیاسی (هادی خانیکی)



📌خیابان وصال شیرازی، کوچه نایبی، پلاک ۲۳

فراهم بودن امکان ثبت‌نام به‌صورت تک‌درس

🌐ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر:
تماس: ۰۹۳۵۰۵۲۳۹۶۸
تلگرام: @parvinshahin

#عبدالامیر_نبوی #عباس_کاظمی #هادی_خانیکی #مطالعات_انقلاب #تغییرات_فرهنگی #انقلاب_فرهنگی #باشگاه_اندیشه
@bashgahandishe
انجمن علمی مطالعات صلح ایران و کارگروه ارتباطات صلح انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با همکاری انجمن علوم سیاسی ایران، انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن ترویج علم ایران و اتحادیه انجمن های علوم اجتماعی ایران و پایگاه نمایه سازی سیویلیکا، در راستای بزرگداشت و ارج نهادن به 21 سپتامبر روز بین المللی صلح، در چارچوب اجرای همایش های علمی، پنجاه و پنجمین نشست علمی هفتگی را برگزار می کنند:


اسکایپ وبینار


کارکرد انجمن های علمی برای صلح آفرينی در سطوح ملی و بین المللی


سخنرانان به ترتیب الفبا:
دکتر افسر افشاری نادری( مشاور امور فرهنگی و عضو هیات مدیره و مدیرکارگروه ارتباطات صلح انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات)

دکتر هادی خانیکی( مشاور امور فرهنگی و استاد دانشگاه علامه طباطبایی و رييس انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات)

دکتر مهرناز خراسانچی(پژوهشگر حوزه تفکر پلتفرمی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی با گرایش علم اطلاعات و دانش شناسی در انجمن ترویج علم در ایران)

اسمعیل خلیلی(پژوهشگر علوم اجتماعی و عضو هیات مدیره انجمن جامعه شناسی ایران)

دکتر حسین سراج زاده( جامعه شناس و استاد دانشگاه خوارزمی و رييس اتحادیه انجمن های علوم اجتماعی ایران)

دکتر حسین سلیمی(رييس انجمن علوم سیاسی ایران و استاد گروه روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی)

دکتر نعمت الله فاضلی (استاد انسان شناسی اجتماعی و مطالعات فرهنگی و عضو هيات مديره انجمن علمي مطالعات صلح ايران)


دبیر علمی نشست: بنیامین صادقی(پژوهشگر صلح، حل و فصل منازعات و میانجی گری بین المللی)


زمان: پنج شنبه 30 شهریورماه 1402(21 سپتامبر 2023)

ساعت: 19 تا 21.30


همراه با اعطای گواهی نشست علمی دو زبانه رایگان

ثبت نام جهت حضور و دریافت گواهی از طریق ارسال پیام به اسکایپ

mahan7000


طرح پوستر: فاطمه ناصری(کارشناسی ارشد دوره مشترک مطالعات منطقه ای دانشکده اکو)


@Peacecommunication
@ipsan
دکتر هادی خانیکی در گفت‌وگو با ایکنا:
گفت‌وگو پایانی ندارد؛ به دنبال آغاز باشیم


نسبت به جامعه ایران خوشبین‌تر هستم زیرا جامعه ایران متکثر، متنوع و متفاوت شده است. هیچ سخن پایانی در باب نقد و نقدپذیری و گفت‌وگو وجود ندارد باید به یک آغاز فکر کرد و به ضرورت آن به صورت امر درونی شده نگاه کنیم.

@hadikhaniki

میان اهالی رسانه و مطبوعات سخن از «گفت‌وگو، نقد و نقدپذیری» سخنی آشناست؛ در این میان، یکی از آشناترین نام‌ها «هادی خانیکی» است. او که به «چریک گفت‌وگو» مشهور است، عمری در حوزه گفت‌وگو پای درس بزرگان این رشته خوانده، نوشته و پژوهش کرده است، سخنانش در باب ضرورت گفت‌وگو و نقادی بویِ خوش تجربه و دغدغه می‌دهد. خانیکی توسعه و خوشبختیِ جوامع و راهِ خروج از تنگناها و بحران‌های اجتماعی را صرفاً از مسیر گفت‌و‌گو ممکن می‌داند.
خانیکی از اساتید برجسته حوزه ارتباطات و استادتمام دانشگاه علامه طباطبایی است و آثار بسیاری را درباره موضوعات مختلف از جمله گفت‌وگو به جهان انسانی تقدیم کرده است؛ از این تألیفات می‌توان به کتب «در جهان گفت‌وگو»، «امید اجتماعی»، «اندیشه پیشرفت و تحولات جدید جامعه ایران» و «قدرت جامعه مدنی و مطبوعات» اشاره کرد.
نبود گفت‌وگو در جامعه درد است و بیننده فهیم این خلأ، دردمند خواهد بود و خانیکی از جمله دردمندان این خیل است. شاهد دردمند آلام جامعه بودن همین بس که با وجود اینکه او چند سالی با بیماری سرطان پنجه در پنجه انداخته بود، قلم نینداخت و در دوران درمان نیز هم نوشتن از دغدغه‌های اجتماعی برایش از هر چیزی مهم‌تر بود. همین روحیه سبب شد تا او چو سرو استوار بماند و خم به ابرو نیاورد و سرطان را شکست دهد.
اگر جامعه را تَن در نظر بگیریم، مشکلات حاد این جامعه مانند بیماری سختی است که باید درمان شوند. از این رو به نیکی می‌توان از خانیکی آموخت که باید بر بیماری‌های سخت فائق آمد و دردها و مشکلات اجتماعی کشور قابل حل خواهد بود؛ منتها باید درد را بپذیریم و به تجویزهای درمانگران به خوبی گوش کنیم. شاید طبیبی مسیحادم به کمک بیاید و دردها درمان شوند.
به تعبیر حضرت حافظ «طبیب عشق مسیحا دم است و مشفق لیک/ چو درد در تو نبیند که را دوا بکند»؛ بدین ترتیب، لازم است درد بی‌گفت‌‌وگویی و نقدناپذیری از سوی تک‌تک افراد جامعه در همه سطوح مسئول و غیرمسئول حس شود و همه به گفته‌های طبیبان توجه کنند و به درمان بپردازند.
محصول پیش‌رو به دنبال فرصت مغتنمی پدید آمد که صاحب کتاب «جهان در گفت‌وگو»‌ به ما بخشید، در این گفت‌وگو خانیکی درباره اهمیت گفت‌وگو در جوامع برای رسیدن به نیک‌بختی و توسعه و معرفت انسانی گفت و همچنین ضرورت پرداختن به آن از نگاه آموزه‌های قرآنی گفت.
دکتر هادی خانیکی در بخش نخست با بیان اینکه گفت‌وگو یک امر تزئینی نیست گفت: به لحاظ معرفت‌شناسانه اساس بنیاد دینداری بر گفت‌وگو، شنیدن و مدارا است.

@hadikhaniki

متن کامل گفت‌وگو را در INSTANT VIEW ⚡️بخوانید.
دکترهادی خانیکی در گفت‌‏وگو با آگاهی ‌نو از روزنامه‌نگاری می‌گوید: از کیهان تا آیین
روزنامه‌نگاری به منزله روشنفکری
کتاب نامه اگاهی نو - شماره اول بهار ١۴٠٢


@hadikhaniki

گفت‌وگو از سرگه بارسقیان


«ورود من به جهان روزنامه‌نگاری و بیش از چهل سال زیستن در آن، پنجره‌ها و افق‌هایی به زندگی در دیگر جهان‌ها گشوده است که هنوز خاطره‌ها و آرزوهای برآمده از آن حتی جهان زیست سرطانی مرا معنادار، گفت‌و‌گویی و برانگیزنده کنش معطوف به امید می‌کند. من در این جهان بیش از آنکه مؤثر باشم، تاثیرپذیر بوده‌ام.» هادی خانیکی اوایل تیر ۱۴۰۱ این را نوشت؛ در آخرین لحظه‌های عبور از پنجمین خان شیمی‌‌درمانی. روزنامه‌نگاری که ۴۰ سال پس از ورود به شورای سردبیری کیهان و آغاز روزنامه‌نگاری حرفه‌ای و پس از سال‌ها تدریس به عنوان استاد علوم ارتباطات و روزنامه‌نگاری علمی، همچنان گفت‌وگوکننده است؛ از گفت‌وگو با معمر قذافی تا گفت‌وگو با سرطان پانکراس. از خانیکی چریک سیانور زیر زبان تا خانیکی آکادمیک با زبان گفت‌وگو؛ از خانیکی دانشجو که دست‌اندرکار نشریه دست‌نویس «باران» در شیراز بود تا خانیکی استاد و سردبیر نشریات «رسانه»، «نامه فرهنگ»، «دفتر دانش»، «آیین» و «آیین‌ گفت‌وگو». گفت‌وگو با خانیکی سیر و سفری است در روزنامه‌نگاری ۴ دهه اخیر؛ با روزنامه‌نگاری که به تعبیر خود کنکور ایده‌ها برگزار می‌کرد اما روزنامه‌نگار تاسیسی است؛ از راه‌اندازی و مشارکت در تاسیس در روزنامه‌ها و ماهنامه‌ها و سالنامه‌های مطبوعاتی تا نشریات تخصصی و دانشگاهی.

متن کامل را اینجا بخوانید.
Forwarded from امتداد
هادی خانیکی: در انتخابات سال 1400 زمینه برای ایفای نقش اصلاح‌طلبان فراهم نبود/ اصلاحات سرطان گرفته و در حال شیمی درمانی است

🔹عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه اصلاحات سرطان گرفته و در حال شیمی درمانی است، گفت: بعد از انتخابات، آقای خاتمی در جمع مشاوران‌شان گفتند که خوب است یک تحقیق و مطالعه‌ای انجام بگیرد تا روشن شود این تغییر سیاسی در جامعه، محصول چه تغییرات بزرگتر اجتماعی و فرهنگی بوده است و در جامعه چه اتفاقی افتاده است. همچنین، حضور ما به صفت یک نیروی سیاسی که از درون انقلاب و نظام هم برآمده، در چه وضعیتی است؛ کجاها چه اشتباه داشته‌ایم و در این وضعیت به‌وجود آمده سهم و نقش ما چیست و از اینجا به بعد چه باید باشد؟

🔹به گزارش جماران، هادی خانیکی طی سخنانی در مراسم مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم به مناسبت ولادت حضرت محمد(ص)، گفت: سال 1400 از نظر ورود به سیاست و انتخابات ریاست جمهوری، سال مهمی بود. در انتخابات خرداد ماه آن سال، اصلاح‌طلبان نتوانستند نقش مؤثری داشته باشند؛ یعنی زمینه برای ایفای نقش‌شان نبود. طبیعتا، در انتخابات هم از نظر سیاسی، عملا نظر واحدی بر اصلاح‌طلبان حاکم نبود؛ بعضی‌ها در انتخابات از میان کاندیداهای که مانده بودند، انتخابی داشتند و بعضی‌ها هم اگرچه دنبال تحریم انتخابات نبودند، ولی از آنجایی که کاندیدایی نداشتند، در ورودشان به انتخابات نقش مؤثری نداشتند.

🔹عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: حالا که نظام به دهه پنجم عمر خود رسیده، باید ببینیم که توصیف‌های جامعه‌شناسانه از تغییرات جامعه ایران چه می‌گوید. در فاصله سال‌های 1353 تا 1394، یعنی از اولین مطالعه پیمایش ملی که در سال 1353 توسط مرحوم تهرانیان و مرحوم دکتر اسدی انجام گرفت تا سال 1394 که موج سوم همین ارزش‌ها و نگرش‌ها بود، به نظرم از تغییراتی که جامعه در حوزه مذهب کرده، 10 مؤلفه یا داده را می توان استخراج کرد. همه این تغییرات نسبت به آن اصلی‌ترین مسأله ایران که سرمایه اجتماعی است، سنجیده شده است. تغییرات را نیز در سه بخش «اعتقادها و باورها»، «مناسک» و «نهاد» یا اجتماع مؤمنان، می سنجیم.

🔸متن کامل

#امتداد
@emtedadnet
4_5841300172763566383 (1).pdf
2.5 MB
نسخه نهایی کتابچه همایش سی و نهم انجمن علمی روانپزشکان
چگونه فقدان مرجعیت آماری، بی‌اعتمادی میان افراد جامعه را گسترش می‌دهد؟


گفت‌وگوی دکتر هادی خانیکی با روزنامه اعتماد - سه‌شنبه ١٨ مهر ١۴٠٢ - شماره ۵۵٩٨

@hadikhaniki

كاهش ٣۶‌درصدی اعتماد بین‌فردی ایرانی‌ها!
با از دست رفتن مرجعیت آماری نهادهای سیاست‌گذار، فضای انتشار اخبار جعلی، بی‌اعتمادی میان مردم و رفتار خشونت‌آمیز با اتباع گسترده‌تر می‌شود. وقتی اعتماد اجتماعی به سازمان‌های متولی و سیاست‌گذار پایین باشد، هر مسئله‌ای ناگهان از منظر صرفاً سیاسی بررسی می‌شود و برای این ذهنیت، استنادهای سیاسی تأییدکننده آن هم بیان می‌شود. به این شكل موجب شده امروز نگران شكاف‌های قومیتی و ملیتی باشیم.

متن کامل در INSTANT VIEW⚡️
#انجمن_ایرانی_مطالعات_فرهنگی_و_ارتباطات  برگزار می کند:

وبینار

《فلسطین؛ریشه ها و پیامدها》


سخنرانان:

دکتر محمد علی مهتدی
( انجمن مطالعات صلح ایران)

دکتر حسین سلیمی
( انجمن علوم سیاسی ایران)

دکتر هادی خانیکی
(انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات )

دکتر علی ربیعی
(اتحادیه انجمن های علوم اجتماعی ایران)

دکتر حسین علایی
(کارشناس مسائل استراتژیک)

حسین جابری انصاری
(کارشناس مسائل خاورمیانه)


زمان: سه شنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۶الی ۱۹

مکان:بلوار کریم خان زند، خیابان استاد نجات اللهی (ویلا)، نبش خیابان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی،تالار فردوسی


🆔 @irancsca
گزارش وبینار 《فلسطین؛ریشه ها و پیامدها》:


خانیکی: در غزه شاهد پیروزی روایت بر الگوریتم هستیم
https://fa.shafaqna.com/?p=1670735


جابری انصاری: اسرائیل دشنه ای برای ممانعت از تغییرات مثبت در منطقه است/ رژیم صهیونیستی بدون هم پیمانی با دولت های غربی امکان ادامه حیات ندارد

https://fa.shafaqna.com/?p=1670707


علایی: طوفان الاقصی نشان داد که سازمان امنیتی و جاسوسی اسرائیل آسیب پذیر است

https://fa.shafaqna.com/?p=1670704


علی ربیعی: «امنیت یا عدم امنیت منطقه» رابطه معناداری با کنش های اسرائیل دارد/ امروز نوعی هولوکاست سازی جدید را شاهدیم

https://fa.shafaqna.com/?p=1670691

مهتدی: آمریکا به دنبال ایجاد تفاهم میان حماس و رژیم صهیونیستی است/ دو سناریو درباره آینده جنگ غزه

https://fa.shafaqna.com/?p=1670756

سلیمی: جنگ فلسطین و اسرائیل یک جنگ نظامی نیست، جنگ روایت هاست/اسراییل دولتی مصنوعی است

https://fa.shafaqna.com/?p=1670780

گزارش تصویری: نشست «فلسطین؛ ریشه ها و پیامدها»

https://fa.shafaqna.com/?p=1670898


🆔 @irancsca
Audio
🎶 پوشه شنیداری سخنرانی دکتر هادی خانیکی؛ نشست علمی فلسطین؛ ریشه ها و پیامدها

🗓 سه شنبه 25 مهر 1402

💢انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات 💢

💢خانه اندیشمندان علوم انسانی💢

🆔 @iranianhht
*سرزمین کلمه؛ غفلت‌های ما از هنر و ادبیات فلسطین*

آنچه در هیاهوی اخبار و رسانه ها گم‌شده و قربانی می‌شود غالباً ارزش‌های پنهان هنر و ادبیات است. بارها شاهد بوده‌ایم که شاهکارهای ادبی و هنری از چشم جوانان دور می‌ماند. چون یا با سیاست‌های طرفین درگیر موافق نیستند و یا به سبب فراوانی اخبار گوناگون از دیدن و شنیدن و خواندن رمان‌ها و اشعار و ترانه‌ها و نقاشی‌های فلسطین بی‌خبر مانده‌اند.
ادبیات و هنر فلسطین از بازیگران اساسی ادبیات و هنر و موسیقی غنی عرب است و دو سه دهه‌ای است که به برکت رسانه‌های دیجیتال و نشر جهانی بر ادبیات و هنر جهان اثر گذاشته است. به همین مناسبت نشست ویژه‌ای با عنوان *«سرزمین کلمه؛ غفلت‌های ما از هنر و ادبیات فلسطین»* یک‌شنبه ۳۰ مهر ساعت ۱۸ با حضور هادی خانیکی، موسی اسوار، رافائل مائوریلو و مهدی فیروزان در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ی سوم برگزار می‌شود.
ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.
@Bookcitycc
روزنامه اطلاعات در مسیر تحکیم هویت فرهنگی گام می‌زند

گزارش سخنرانی دکتر هادی خانیکی در نشست سراسری سرپرستی‌های استانی مؤسسه اطلاعات | منتشر شده در شماره ٢٨۵١۴ روزنامه اطلاعات | دوشنبه یکم آبان ١۴٠٢

@hadikhaniki


ما می‌توانیم هویتی داشته باشیم که عناصر آن با یکدیگر گفتگو می‌کنند و ایرانی داشته باشیم که با جهان گفتگو کند و این موضوعی است که می‌تواند مساله ما باشد و به نظر من روزنامه اطلاعات ظرفیت‌ها و امکاناتی برای تحقق این هویت برنامه‌دار دارد.


دکتر هادی خانیکی، استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، با حضور در نشست سراسری سرپرستی‌های استانی موسسه اطلاعات، اظهار داشت: سرمایه اجتماعی و فرهنگی روزنامه اطلاعات مهمترین دستاورد این موسسه در آستانه صد سالگی است که توسط مرحوم دعایی و دیگر مدیران به‌جای مانده است.

متن کامل را در INSTANT VIEW ⚡️ بخوانید.
2024/10/01 22:32:12
Back to Top
HTML Embed Code: