Telegram Web Link
بسیاری از ما ویژگی های جامعه مدرن خود را بدیهی می دانیم، از سفر هوایی و مخابرات گرفته تا سواد و چاقی. با این حال، تقریبا در تمام شش میلیون سال زندگی خود، جامعه بشری هیچ یک از این چیزها را نداشت. در حالی که شکافی که ما را از اجداد اولیه‌مان جدا می‌کند، ممکن است به طور غیرقابل اتصال به نظر برسد، ما می‌توانیم نگاهی اجمالی به سبک زندگی سابق خود در آن جوامع عمدتا سنتی داشته باشیم که هنوز یا اخیرا وجود دارند. جوامعی مانند جوامع کوهنوردی گینه نو به ما یادآوری می‌کنند که همین دیروز بود - در زمان تکامل - که همه چیز تغییر کرد و ما مدرن‌ها هنوز بدن‌ها و شیوه‌های اجتماعی داریم که اغلب با شرایط سنتی سازگارتر است تا با شرایط مدرن. تصویری دست اول از گذشته بشر، همانطور که برای میلیون ها سال بوده است - گذشته ای که عمدتا ناپدید شده است - و به این می پردازد که تفاوت بین آن گذشته و حال ما برای زندگی امروز ما چه معنایی دارد.
.....
📚 دنيا تا ديروز
✍🏻 جرد دايموند
🖋️ علي مجتهدزاده
🖨️ #انتشارات_پارسه
.....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
🌹ڕۆژ باش 🌹
..
💐دوشەممە
💐۱۰ ی گوڵان- ۲۷۲٤ی مێدیایی
💐۱۰ اردیبهشت - ١٤٠٣ی کۆچی هەتاوی
💐۲۹ ئاپریل - ٢٠٢۴ی زایینی
...
کتێبی #گزینگ
@gzingbook
جهان نمایش مجموعه‌ای است از متن‌هایی که برای صحنه‌ی نمایش یا درباره‌ی آن نوشته شده‌اند. انواع نمایش‌نامه، چه برای اجرا و چه صرفا برای خوانده شدن، از جمله نمایش‌نامه‌هایی با اقتباس از آثار ادبی یا سینمایی، و نیز متن‌های نظری در حوزه‌ی درام و نقد آثار نمایشی، در این مجموعه جای می‌گیرند.
.....
📚 ۱۹۸۴
✍🏻 جورج اورول
🖋️ صالح حسینی
🖨️ #انتشارات_نیلوفر
#دست_دوم
......
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
کتاب سور بز، رمانی نوشته ی ماریو بارگاس یوسا است که داستان پایان یک حکومت و تولد یک دموکراسی تحریف شده را روایت می کند. اورانیا کابرال که در تمام عمرش با احساسی از ترس و پوچی رو به رو بوده، به محل تولد خود، جمهوری دومینیکن بازمی گردد خود را دوباره در دل اتفاقات سال 1961 می یابد؛ زمانی که پایتخت هنوز شهر تروخیو نام داشت و یک پیرمرد، افسار زندگی سه میلیون انسان را در دست گرفته بود. رافائل تروخیو، دیکتاتوری فاسد که مردم کشورش به او لقب بز داده بودند، کشور را با باج گیری و خشونت اداره می کند. اما اوضاع دارد از کنترل تروخیو خارج می شود چرا که توطئه ای علیه او در حال شکل گیری است و نیروهایی انقلابی نیز شورش خود را بر علیه او آغاز کرده اند.
.....
📚 سوربُز
✍🏻 ماريو بارگاس يوسا
🖋️ عبدالله كوثري
🖨️ #نشر_علم
#دست_دوم
......
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
من دەڵێم شاری دڵم باغ و گوڵستانە،کەچی عەقڵ ئەڵێ نا،قەسەبەی شۆڕشی مەستانە نەچی......
.....
📚 شاری دڵ
✍🏻 سيد كاميلي ئيمام زەنبيلي(كاميل شا)
🖨️#نشر_آنا
#دست_دوم
......
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
اصغر فرهادی متولد ۱۳۵۱ است و یکی از پر افتخارترین کارگردان های ایران است که دو اسکار و یک کن در کارنامه هنری خود دارد. فرهادی کارش را با فیلم نامه نویسی برای شبکه تهران شروع کرد و کم کم به عنوان کارگردان توانست در جهان به شهرت برسد. اصغر فرهادی فعالیت های سینمایی و حرفه ای خود را به عنوان فیلم نامه نویس در دوازدهمین ساخته سینمایی ابراهیم حاتمی کیا یعنی ارتفاع پست آغاز کرد. فرهادی دوران کارگردانی خود را در کمتر از یک سال پس اکران فیلم ارتفاع پست آغاز کرد.

.....
📚 هفت فیلم نامه از اصغر فرهادی
✍🏻اصغر فرهادی
🖨️ #نشر_چشمه
#دست_دوم
......
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
این پژوهش وسیع را امیر از دوران سربازی‌اش در اصلاحات ارضی، بخش سپاه ترویج و آبادانی، شروع کرد (سال ۱۳۴۳). خودش می‌گفت که همیشه در پی یافتن منابع تئوریکی بودم که بتواند به درک و تحلیل از ساخت اجتماعی-‌اقتصادی کردستان و ایران و رابطۀ ناسیونالیسم با فئودالیسم و سرمایه‌داری کمک کند. ‌مهم‌ترین مسئلۀ تئوریک برای امیر رابطۀ فرماسیون ‌اجتماعی-اقتصادی با انقلاب بود. در هر فرصتی با افراد مختلف از ساکنان منطقۀ مُکریان کردستان مصاحبه می‌کرد. سؤالات کلیدی را از طریق نامه و بعدها ایمیل با پژوهشگران دیگر در اروپا، ایران، ترکیه و عراق مطرح می‌کرد.
...
📚 شورش دهقانان مکریان ( جلد دوم )
✍🏼 امیر حسن پور
...
کتاب #گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل .
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
Forwarded from 📚 کتاب گزینگ 📚 (فایق دارتاش)
👈 معرفی کتاب شورش دهقانان مکریان ☝️☝️
▪️به عشق امیر
✍️ شهرزاد مجاب، پروفسور مطالعات زنان و آموزش
تورنتو، آوریل ۲۰۲۱

کتاب شورش دهقانان مُکریان در سال‌های ۱۳۳۱-۱۳۳۲ حاصل چند دهه پژوهش، تفکر و نظریه‌پردازی (تئوریزه کردن) امیر حسن‌پور در زمینۀ ناسیونالیسم و مبارزۀ طبقاتی، تاریخ‌نگاری ماتریالیستی و دیالکتیک، رابطۀ ساخت اجتماعی-اقتصادی با انقلاب و مباحث فلسفی پایه‌ای مانند رابطۀ دیالکتیک ضرورت و آزادی، ماده و آگاهی و زیربنا و روبناست. امیر ضمیمه‌های این پژوهش را نیز جمع‌آوری، تنظیم و برای چاپ حاضر کرده بود. این ضمیمه‌ها در کتاب دوم به نام شورش دهقانان مُکریان در سال‌های ۱۳۳۱-۱۳۳۲ (اسناد کنسولگری، مکاتبات دیپلماتیک، و روزنامه‌ها) به چاپ خواهند رسید.

امیر کتاب شورش دهقانان مُکریان در سال‌های ۱۳۳۱-۱۳۳۲ را در شرایط سختی به مرحلۀ نهایی رساند، اما متأسفانه بیماری فرصت بیشتری به او نداد تا حاصل یک عمر تلاش خود را ببیند. می‌دانست که این کار را به پایان می‌رسانم و بیشترین تلاش را برای عرضۀ کاری دقیق، نوشتاری روشن با ظاهری زیبا خواهم کرد؛ آنچه همیشه روش نگارش خودش بود. برای به پایان بردن این کتاب از یادداشت‌های بسیار دقیق و منظم، آرشیو و کتابخانۀ غنی امیر بهره بردم. حتی با دسترسی به این منابع و شناختی علمی و تنگاتنگ از روش تفکر و نگارش امیر، به سرانجام رساندن این کتاب بدون کار و هم‌فکری رفقای نزدیکش که سال‌ها با هم درگیر بحث و مفهوم‌سازی و جدل تئوریک در این موارد بودند، ممکن نبود.

این کتاب مبنای تاریخی و تئوریک یک سال شورش دهقانان مُکریان را پایه‌گذاری می‌کند. برای این تاریخ‌نگاری و تئوریزه کردن، امیر از منابع گوناگونی استفاده کرده است و یادداشت‌هایی در خصوص تکمیل این منابع نوشته بود که آن‌ها را با دقت برای به پایان رساندن این کتاب دنبال کردم. روشم وفادار ماندن به شیوۀ فکری و نگارش امیر بوده است، اما دو مطلب را به این مجموعه غنی اضافه کرده‌ام: یکی ترجمۀ مقاله امیر از کرمانجی به فارسی که در شمارۀ اول نشریۀ دروازه چاپ شده بود. این مقاله خلاصۀ منسجم و جامعی است که امیر در زمینۀ این پژوهش نوشته است. دومین مطلب اضافه شده، سؤالات پژوهشی است که امیر به منظور جمع‌آوری مصاحبه‌ها در اختیار مصاحبه‌گران قرار داده بود. این سؤال‌ها که امیر به فارسی و کردی نوشته بود برای استفادۀ پژوهشگران و ادامۀ این تحقیقِ مهم آورده شده است.

این پژوهش وسیع را امیر از دوران سربازی‌اش در اصلاحات ارضی، بخش سپاه ترویج و آبادانی، شروع کرد (سال ۱۳۴۳). خودش می‌گفت که همیشه در پی یافتن منابع تئوریکی بودم که بتواند به درک و تحلیل از ساخت اجتماعی-‌اقتصادی کردستان و ایران و رابطۀ ناسیونالیسم با فئودالیسم و سرمایه‌داری کمک کند. ‌مهم‌ترین مسئلۀ تئوریک برای امیر رابطۀ فرماسیون ‌اجتماعی-اقتصادی با انقلاب بود. در هر فرصتی با افراد مختلف از ساکنان منطقۀ مُکریان کردستان مصاحبه می‌کرد. سؤالات کلیدی را از طریق نامه و بعدها ایمیل با پژوهشگران دیگر در اروپا، ایران، ترکیه و عراق مطرح می‌کرد. آرشیو بسیار منظمی از این نامه‌ها نگه داشته، که خود منبع با ارزشی برای ادامۀ این پژوهش است و در اداره آرشیو دانشگاه تورنتو نگه‌داری می‌شود. منابع دست دوم تاریخی و آرشیوها را در سفرهای متعدد به کتابخانه‌های دانشگاهی امریکا از جمله دانشگاه ایلینویز، هاروارد، یل (Yale)، پرینستون و کتابخانۀ کنگرۀ امریکا جمع‌آوری کرد. این یافته‌ها را مدام دسته‌بندی و مانند آرشیتکتی مبتکر از کنار هم قرار دادن آنها بنای تاریخی و تئوریک خود را طراحی می‌کرد. از این رو، این مطالعه نمونۀ شاخصی از پژوهشی با متدولوژی پیچیده است. امیر با صبر و شکیبایی به تئوریزه کردن این داده‌ها پرداخت و از آنها جمع‌بندی علمی‌-سیاسی مهمی بنیاد نهاد.
Forwarded from 📚 کتاب گزینگ 📚 (فایق دارتاش)
در صفحۀ اول دفتر یادداشتی که امیر برای ثبت جزئیات مربوط به این پژوهش گذاشته بود فهرستی برای «سپاس-گزاری» درست کرده بود. در این فهرست، نام افرادی را که می‌خواست از آنها برای کمک‌هایشان قدردانی کند آورده بود: حسن قاضی، فاتح شیخ، جعفر شیخ‌الاسلامی، انور سلطانی، ناصر مهاجر، سلیمان چوکلی و صلاح پایانیانی.

در چند سال گذشته، گروهی پژوهشگر جوان در روژهلات سؤالات امیر را به شهرها و دهات مختلف می‌بردند و با دهقانان یا کسانی که در شورش مُکریان ۱۳۳۱-۱۳۳۲ درگیر بودند، مصاحبه می‌کردند. مجموعۀ ناب و بی‌نظیری از نوارهای صوتی، ویدئو و عکس حاصل این تلاش‌هاست. در فهرست بسیار دقیق و منظمی از این مجموعه، امیر نوشته است: «چهل و یک نفر مصاحبه شده‌اند، هفتاد و دو ساعت و شانزده دقیقه مصاحبه که تا تاریخ ۹ اکتبر ۲۰۱۵ چهل و چهار ساعت و هفت دقیقه نوار صوتی پیاده شده‌اند». بدون همت و پشتکار این معلم‌ها، دانشجویان، فیلم‌سازان و پژوهشگران، امیر نمی‌توانست به این همه داده‌های تازه دسترسی داشته باشد. نام این یاران محفوظ است، اما همگی می‌دانید که همیشه امیر سپاس‌گزار کارهای شما و قدرشناس پی‌گیری‌های دقیق‌تان بود.

نقشه‌های ضمیمه به‌طور ویژه توسط سلیمان چوکلی، کارشناس جغرافیا و سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی، برای این تحقیق تهیه شده است. من هم مثل امیر از دقت، ابتکار و پشتکار ایشان سپاس‌گزارم. تهیۀ این نقشه‌ها بیان‌گر پایبندی علمی امیر به مستند کردن، چه در نوشته وچه در به تصویر درآوردن داده‌ها، است.

مهدی گنجوی که از تابستان ۲۰۱۴ پژوهش‌یار امیر بود، نسخه نهایی کتاب را تنظیم کرد. مهدی در کنار امیر کار ترجمۀ اسناد در کتاب دوم که ضمایم تاریخی این بررسی را (از قبیل اصل و ترجمه اسناد کنسولگری، مکاتبات دیپلماتیک، و روزنامه‌ها) در بردارد انجام داده است، آن‌ هم با اشتیاق و شور فراوان. بی‌شک بدون کار دقیق و پشتکار بی‌وقفۀ مهدی این کار تکمیل نمی‌شد. از یاری‌، دقت و پشتکار علمی‌ او بسیار سپاس‌گزارم. همچنین بایستی از دکتر محمد توکلی طرقی و انتشارات کتاب ایران‌نامگ تشکر کنم که اقدام به نشر این اثر نمودند. دکتر وحید طلوعی نیز ویرایش این کتاب را برعهده داشتند که از ایشان کمال تشکر را دارم.

مسلم بدانید هیچ اشتباهی در این کتاب از دید امیر نمی‌گذشت، مسئولیت هر اشتباه و کاستی فقط با من است. به قول امیر پایان هر کار علمی آغازی نوین است برای بالا بردن دانش از طریق بحث و پژوهش بیشتر.
...
@gzingbook
Forwarded from 📚 کتاب گزینگ 📚 (فایق دارتاش)
.
▪️یادداشت دکتر مهدی گنجوی، استاد دانشگاه تورنتو دربارەی کتاب شورش دهقانان مکریان

از تابستان سال ۲۰۱۴ این افتخار را داشتم که پژوهش‌یار پروفسور امیر حسن‌پور در پروژۀ عظیم و دستاورد سترگ ‌نظری-‌تاریخی ایشان «شورش دهقانان مُکریان در سال‌های ۱۳۳۱-۱۳۳۲» باشم؛ پژوهش‌یاری با ترجمۀ اسناد کنسولگری امریکا در تبریز، مکاتبات دیپلماتیک و مطبوعات انگلیسی به فارسی آغاز شد و تا روزهای آخر زندگی ایشان ادامه یافت. این پژوهش‌یاری غیر از ترجمه و خلاصه‌برداری اسناد، به یافتن بریده‌های مرتبط در مطبوعات داخلی آن سال‌های ایران نظیر اطلاعات، باختر امروز، بانگ مردم، به سوی آینده، جرس، راهنمای ملت، سعادت ایران، آخرین نبرد، و داد نیز گسترش یافت. هم‌زمان با اینکه دکتر امیر حسن‌پور در حال نهایی‌ کردن متن تحلیلی و تاریخ‌نگاری خود برای کتاب اول بودند، زیر نظر و با توجه به دستورالعمل‌های ایشان کار آماده‌سازی کتاب دوم این پروژه را آغاز کرده بودم. تشدید ناگهانی بیماری ایشان کار آماده‌سازی انتشار را به تأخیر انداخت. غیاب پروفسور حسن‌پور برای جامعۀ علمی و تحقیقاتی بسیار ناگوار است، با این‌حال خوشحالم که بیش از سه سال تلاش، و ذیل راهنمایی‌های دکتر شهرزاد مجاب، امروز پروژۀ تحقیقاتی پروفسور حسن‌پور در دسترس محققان و علاقه‌مندان تاریخ جنبش‌های اجتماعی، مسئلۀ دهقانی و ارضی در ایران و کردستان قرار می‌گیرد. این پژوهش بنیاد علمی نوینی در مطالعۀ ساختار اجتماعی‌‌-‌سیاسی امپریالیسم و فئودالیسم در خاورمیانه و تحلیل تاریخی جنبش‌های دهقانی می‌گذارد.

چند نکته در تکمیل توضیح دکتر شهرزاد مجاب در زمینه روش نهایی‌سازی متن در این پروژه لازم به ذکر است. این کتاب با اسلوب علمی مد نظر دکتر امیر حسن‌پور حروف‌چینی، علامت‌گذاری و سبک‌بندی شده است. ایشان به رعایت اسلوب علمی در ویرایش و سبک نوشتار علمی بسیار پایبند بودند و در زمینۀ رعایت یکدست قواعد نگارش علمی دقت و ریزبینی فراوان داشتند. در عین تمام کوششی که کرده‌ام، اگر هر عدم‌هماهنگی یا اشتباهی از این نظر در متن باشد، بر عهدۀ شخص من است و مطمئنم هیچ اشتباه ویرایشی از چشم تیز‌بین ایشان نمی‌افتاد. دکتر حسن‌پور قصد داشتند پاره‌ای از بخش‌ها و فصول جلد اول را در زمینه‌هایی تکمیل کنند و لذا در مواردی یادداشت‌هایی بر روی متن گذاشته بودند. در مواردی که این یادداشت‌ها در زمینه افزودن منبع و یا نقل‌ از اسناد و مدارک تاریخی بوده است آن موارد به متن افزوده گشته است.

امیر حسن‌پور یک معلم انتقادی و صبور بود؛ آرام، ولی تیز. یک کنشگر مداوم در ترویج و پژوهش دربارۀ دیالکتیک و ماتریالیسم تاریخی، انترناسیونالیسم، تاریخ جنبش چپ و مبارزۀ طبقاتی، خاصه در منطقۀ کردستان. بر فهم هم‌زمان تاریخ اندیشه و تاریخ جنبش‌های اجتماعی تأکید داشت. امیر فروتن، شریف و عاشق بود و از جنگ یک‌تنه در عرصۀ اندیشه ابایی نداشت. مخالفان و موافقان تئوریکش به او احترام می‌گذاشتند. در حمایت علمی از دانشجویانش کم نمی‌گذاشت؛ دانشجویانی چون من که از وسعت دانش، سعۀ صدر، امید او به زندگی و اراده‌اش بر تغییر روابط اجتماعی توشه برداشتند. امیدوارم با به انجام رساندن این پژوهش توانسته باشم قدردانی خودم را از این آموزگار انقلابی و محقق زمینه‌شکن و الهام‌بخش نشان دهم.

...
کتاب #گزینگ
@gzingbook
5.Firqet
Rzgar Malamahmoodi | @Chroism
♨️ شەوێکی خۆش و خەوێکی خۆشترتان هەبێ  ...

#موزیکی_گزینگ
ڕزگار مەلامەحموودی
🎵فیرقەت
      

کتێبی #گزینگ
@gzingbook
🌹ڕۆژ باش 🌹
..
💐سێشەممە
💐11 ی گوڵان- ۲۷۲٤ی مێدیایی
💐11 اردیبهشت - ١٤٠٣ی کۆچی هەتاوی
💐30ئاپریل - ٢٠٢۴ی زایینی
...
کتێبی #گزینگ
@gzingbook
کتێبی ئاسیا لەبەرامبەر خۆرئاوادا لە دوو بەش پێکهاتووە:(نەهلیزم و کاریگەریی لەسەر چارەنووسی مێژووی (شارستانییە ئاسیاییەکان)، و (پێگەی شارستانیە ئاسیاییەکان لەبەرامبەر رەوتی پێشکەوتنی بیرکردنەوەی خۆرئاوادا).
....
📕 ئاسیا لەبەرامبەر خۆرئاوادا
✍️داریوش شایگان
🖊شۆڕش جوانڕۆیی _مامەند رۆژە
🖨 #چاپەمەنی_کارۆ
..
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
سطحی که به میزان آن بیماری ‌‌‌‌‌می‌تواند بر فرایندهای حکومتی و تصمیم­گیری سران حکومت تآثیر بگذارد، و کار احمقانه در معنای حماقت، بلاهت یا بی­ توجهی به­بار آورد، موضوعی بود که وقتی وزیر امور خارجه شدم به­ طور کاملا مستقیم با آن مواجه شدم و از آن به بعد علاقه‌ی مرا به خود جلب کرده است. همچنین، مجذوب آن دسته از رهبران شدم که بیمار نبودند و توانایی‌های ذهنی آنها به­ خوبی کار ‌‌‌‌‌می‌کرد، اما به آنچه که من سندروم نخوت توصیف می­کنم، مبتلا شده بودند
.....
📚 با بیماری در قدرت
✍🏻 دیوید اُوِن
🖋️ صنعان صديقي
🖨️ #نشر_فرهامه
.....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
دایرة المعارف اسلام یا THE ENCYCLOPAEDIA OF ISLAM از معتبرترین منابع مستند در جهان محسوب می شود که از سال 1915 تا به امروز ویراست های متفاوت از آن به زبان های انگلیسی، فرانسوی و آلمانی چاپ و منتشر شده است و همواره مورد استفادة محققان حوزه های مختلف تاریخی، دینی و فرهنگی جهان اسلام بوده است. این اثر دانشنامه ای است مفصل که در حوزۀ اسلام و فرهنگ اسلامی و تمدن مسلمانان تدوین شده و در لیدن هلند به چاپ رسیده است.
ویرایش نخست این اثر دارای 9000 مقاله بود که همزمان به سه زبان انگلیسی، فرانسوی، و آلمانی طی سال های 1913-1936 منتشر شد. همۀ نویسندگان این مقاله ها شرق شناسان اروپایی و غیرمسلمان بودند. خلاصه ای از آن ویرایش با عنوان خلاصۀ دایرة المعارف اسلام در سال 1953 منتشر شد
......
📚 فرهنگنامه اسلام
✍🏻 امري وان دونزل
🖋️ پيمان متين
🖨️ #نشر_فرهامه
......
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
تغییرات اجتماعی در نیمه ی چهارم قرن بیست ویکم شتاب بیشتری به خود گرفته و تأثیر قابل توجهی بر سلامت و پزشکی داشته است. این کتاب چندین جامعه شناس موثر را گرد هم می آورد تا نظریه های خود را در مورد ماهیت و عمق تغییر و همچنین مباحث مدرنیته/ پست مدرنیته ارائه کنند و آنها را به مسائل مربوط به سلامت و درمان ربط دهند. ازجمله مسائلی که در اینجا به آنها پرداخته شده است می توان به شاخص های آینده ی جامعه شناسی پزشکی، ظرفیت ها و محدودیت های چشم انداز پست مدرن، هم کنشی با بهداشت عمومی، تجزیه وتحلیل طبقه و جنسیت، انگاشته های جدید شهروندی، طب مکمل و حیات و مرگ در دوران پست مدرن اشاره کرد. خواندن این کتاب هم برای پژوهشگران حوزه ی جامعه شناسی پزشکی و هم برای همه ی آنهایی که با نظریه ی اجتماعی سروکار دارند جالب توجه خواهد بود.
......
📚 مدرنيته،پزشكي و سلامت
✍🏻 گراهام اسكمبلر وپل هيگز
🖋️ مهسا علاء
🖨️ #نشر_فرهامه
......
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
در این نوشتار بر وجوهی از منطق دینداری عامه تأکید شده که تأثیری مبنایی برای شکل گیری درک مردم از امر قدسی دارند. نکتة مهمی که در این منطق گفتمانی وجود دارد، این است که تجربه و تجلی امر قدسی مردمی گاه با روایت و معیارهای نخبگان سنتی دین و آنچه آنها معقول و مقبول می ‌دانند، تفاوت می ‌کند. چنار خونبار الموت که در روز عاشورا از آن خون می‌چکد، ماجرای معجزة تنور مبارکه در اطراف اصفهان، خون مهرهای کربلا که در دست خانواده ای در تربت جام هستند و ظهر عاشورا از آنها چند قطره خون می‌ آید یا مجموعة عظیمی از درختان مقدس در شهر و روستاهای ایران و حتی امامزاده‌ های مستند و غیر مستندی که مردم به آنها باور دارند و از آنها حاجت گرفته‌ اند، بیان ‌کننده اشکالی هستند که برای مردم صادقند و برای علما خرافه به ‌شمار می‌ آیند. با این تفاوت که هرکس دارایی خودش را درست می‌ داند، اما تفاوت آدم ‌ها بر تحمیل صحت و حقیقت باورهای خودشان با دیگران، متفاوت است.
......
📚 دين مردمي
✍🏻 جبار رحماني
🖨️ #نشر_فرهامه
.......
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
🌹ڕۆژ باش 🌹
..
💐چوارشەممە
💐12ی گوڵان- ۲۷۲٤ی مێدیایی
💐12اردیبهشت - ١٤٠٣ی کۆچی هەتاوی
💐1ی مەی- ٢٠٢۴ی زایینی
...
کتێبی #گزینگ
@gzingbook
کتاب «زن دوم» رمانی نوشته ی «ماری کوبیکا» است که اولین بار در سال 2020 به چاپ رسید. «سیدی فاوست» و همسرش «ویل»، پس از خودکشی خواهر «ویل» یعنی «آلیس»، خانه ی او را در جزیره ای نزدیک سواحل «مین»، به ارث برده اند. آن ها همچنین مسئولیت مراقبت از دختر شانزده ساله ی او، «ایمجن»، را نیز پذیرفته اند؛ دختری که به شکل طبیعی پس از مرگ مادرش، با مشکلات روحی زیادی رو به رو شده است. علیرغم این تراژدی، «سیدی» فرصتی را برای شروعی دوباره در کنار همسر و دو پسرش—«آتو» و «تیت»— تصور می کند. «سیدی» می خواهد مشکلات گذشته را فراموش کند: رابطه ی پنهانی همسرش، اتفاقی که برای «آتو» در مدرسه افتاد، و اشتباهی که باعث شد «سیدی» شغلش را در شیکاگو از دست بدهد. با این حال، رفتارهای پرخشاگرانه و تهدیدآمیز «ایمجن» باعث ایجاد تنش در خانواده می شود، و قتل همسر جدید همسایه ی آن ها، زندگی این خانواده را عجیب تر از هر زمان دیگری در گذشته می کند. اکنون «سیدی» متهم به قتل است.
...
📚زن دوم
✍️ماری کوبیکا
🖌️ترجمه: فرشاد شالچیان
🖨 #نشر_آموت
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
2024/09/27 04:18:47
Back to Top
HTML Embed Code: