Telegram Web Link
نوآم چامسکی" در این اثر سیاست‌های سلطه‌گرانه و جنگ‌طلبانه‌ی ایالات متحده را به نقد و انتقاد می‌کشد و در این میان، اطلاعات گوناگونی از سیاست‌های پشت پرده‌ی دستگاه حاکمه‌ی امریکا، وضعیت جامعه‌ی امریکا، حادثه‌ی یازده سپتامبر، حمله‌ی نظامی امریکا به عراق، اوضاع پرمخاطره‌ی جهان امروز، فقر و فلاکت ناشی از سلطه‌ی امریکا و نظایر آن به دست می‌دهد. وی تصریح می‌کند: "در انتهای سال 2002 قدرتمندترین دولت در تاریخ، برنامه‌ی بلندپروازانه‌ای را اعلام کرد تا سلطه‌اش را محکم کرده و با تهدید و کاربرد زور، قدرت برترش را در سطح بالایی تداوم بخشد. در بحث‌های رسمی "استراتژی امنیت ملی چنین گفته شد که "ما باید به اندازه‌ی کافی قدرتمند باشیم تا دشمنان ایالات متحده از ساختار نظامی برتر یا برابر با ما ناامید شوند.... 
...
📚سلطه یا بقا ٔ
✍️نوام چامسکی
🖌️ترجمه:علیرضا ثقفی خراسانی
🖨 #نشر_سمندر
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
یادداشت: لێدوان، ڕوونکردنەوە و وەرگێڕان لە ئینگلیسییەوە: ئەحمەد ئەحمەدیان؛ زمانناس و توێژەر

🔴گەلۆ! شوکور "نوام چامسکی" ئێستا هەر زیندووە و جارێ نەمردووە!

لەم لینکەدا بیخوێننەوە:
👇
📎http://haje.ir/Newsdetails.aspx?itemid=22179

@HajeNews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹ڕۆژباش
...
💐 پێنجشەممە
💐٣١ی جۆزەردان- ۲۷۲٤ی مێدیایی
💐٣١ خرداد- ١٤٠٣ی کۆچی هەتاوی
💐 ٢٠ ی ژووەن- ٢٠٢۴ی زایینی
.....
کتێبی #گزینگ
@gzingbook
یانیس واروفاکیس در جسورانه‌ترین و بلندترین کتاب خود استدلال می‌کند سرمایه‌داری مُرده و عصر اقتصادی جدیدی آغاز شده است.
این‌ اقتصاددان پرخواننده نشان می‌دهد چگونه سرمایه‌داری جایش را به سیستمی استثمارگر به نام تکنوفئودالیسم داده است که در آن صاحبان فناوری‌های بزرگ به اربابان فئودال جهان تبدیل شده‌اند.
این کتاب در سال ۲۰۲۳ از سوی گاردین و تایمز به‌عنوان یکی از بهترین کتاب‌های سال شناخته شد.
«تکنوفئودالیسم اثری شگفت‌انگیز است. صدای تاریک، ترسناک و هیجان‌انگیز عصر ما...» —ایروین ولش

مبالغ جنون‌آمیزی از پول که می‌توانست پس از بحران مالی و همه‌گیری جان تازه‌ای به اقتصادمان ببخشد، به دست شرکت‌های بزرگ فناوری افتاد تا تسلطشان را بر تمام جنبه‌های زندگیمان بیشتر کند.

ارکان اساسی سرمایه‌داری —بازار و سود— با پلتفرم‌ها و رانت‌های  فناورانه جایگزین شده‌اند.
...
📕تکنوفئودالیسم، آنچە سرمایەداری را نابود کرد ...
✍️یانیس واروفاکیس
🖊ترجمهٔ سیامک کفاشی
🖨#نشر_بیدگل
.....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
🔻تکنوفئودالیسم تسخیر می‌کند / یانیس واروفاکیس 👆🏿👆🏿
...
سرمایه‌داری این‌گونه به پایان می‌رسد: نه با یک انفجار انقلابی، بلکه با ناله‌ای تدریجی. درست همان‌طور که سرمایه‌داری به‌آرامی و پنهانی جایگزین فئودالیسم شد تا جایی که روابط انسان‌ها بر بازار مبتنی شد و فئودالیسم از میان رفت. امروز نیز سرمایه‌داری به‌دست شیوه‌ی اقتصادی جدیدی به نام تکنوفئودالیسم سرنگون خواهد شد.

این ادعای بزرگی به‌ویژه از جانب چپ‌هاست که پیش‌بینی‌های عجولانه‌ای از سقوط سرمایه‌داری می‌کنند. اما این بار ممکن است این پیش‌بینی واقعیت یابد.

برای مدتی سرنخ‌ها کاملاً محسوس بوده است؛ قیمت سهام و اوراق‌قرضه، که باید در جهاتی کاملاً متضاد حرکت می‌کردند، به‌طور هماهنگ به اوج رسیده‌اند، اما همواره هرازگاهی سقوط کرده‌اند. به همین ترتیب، هزینه‌ی سرمایه (حداقل بازده موردنیازی که برای مالکیت اوراق بهادار طلب می‌شود) که باید با افزایش نوسانات، کاهش یابد؛ برعکس در شرایطی که بازدهی‌های آتی ابهام بیشتری می‌یافتند، افزایش پیدا می‌کرد.

شاید واضح‌ترین نشانه از این‌که اتفاقی جدی در راه است در 12 اوت سال گذشته ظاهر شد. در آن روز، متوجه شدیم که در هفت ماه اول سال 2020، درآمد ملی بریتانیا بیش از 20 درصد سقوط کرده است، که حتی از بدبینانه‌ترین پیش‌بینی‌ها بسیار بدتر بود. چند دقیقه بعد، بورس لندن بیش از 2 درصد جهش کرد. هرگز مشابه این اتفاق رخ نداده بود. پیوند بخش مالی از اقتصاد واقعی به طور کامل قطع شده بود.

اما، آیا این تحولات بی‌سابقه واقعاً به این معناست که ما دیگر تحت سرمایه‌داری زندگی نمی‌کنیم؟ به‌هرحال سرمایه‌داری قبلاً دستخوش دگرگونی‌های اساسی شده است. چرا نباید خود را صرفاً برای جدیدترین تجسم آن آماده کنیم؟ نه، من این‌طور فکر نمی‌کنم. آنچه ما تجربه می‌کند صرفاً دگردیسی دیگری از سرمایه‌داری نیست؛ چیزی عمیق‌تر و نگران‌کننده‌تر است.

بله، سرمایه‌داری از اواخر قرن نوزدهم حداقل دو بار دستخوش بازآرایی‌های شدید شده است. اولین دگرگونی عمده‌ی آن، با انقلاب صنعتی دوم و گذر از منظر رقابتی به انحصارهای چندگانه رخ داد، زمانی که گسترش استفاده از الکترومغناطیس، باعث ایجاد شبکه‌ای از شرکت‌های بزرگ و ابربانک‌های موردنیاز برای تأمین مالی آنها شد؛ زمانی که به جای «نانوا، آبجوساز و قصاب» آدام اسمیت، «فورد»، «ادیسون» و «کروپ» محرکان اصلی تاریخ شدند. این چرخه‌ی سترگ بی‌پایان بدهی‌های عظیم و بازده‌های عظیم، در نهایت منجر به سقوط سال 1929، نیو دیل[1] و پس از جنگ جهانی دوم، نظام برتون وودز شد؛ که با تمام محدودیت‌هایش در امور مالی، دوره‌ای نادر از ثبات را فراهم کرد.

پایان برتون وودز در سال 1971، دومین دگرگونی سرمایه‌داری را رقم زد. همچنان که کسری تجاری روبه‌رشد آمریکا – با مکیدن خالص صادرات آلمان، ژاپن، و بعداً چین – تأمین‌کننده‌ی جهانی تقاضای کل شد، ایالات متحده محرک پرشورترین مرحله‌ی جهانی‌سازی سرمایه‌داری شد و جریان سودهای آلمان، ژاپن و بعداً چین را به وال‌استریت برگرداند که همه‌ی آن‌ها را تأمین مالی می‌کند.

بااین‌حال، کارگزاران وال‌استریت برای ایفای نقش خود خواستار رهایی از تمامی محدودیت‌های نیو دیل و برتون وودز شدند. با مقررات‌زدایی، سرمایه‌داری انحصاری به سرمایه‌داری مالی تبدیل شد. درست همان‌طور که فورد، ادیسون و کروپ جایگزین نانوا، آبجو و قصاب اسمیت شده بودند؛ «گلدمن ساکس»،[2] «جی پی مورگان»[3] و «لیمن برادرز»[4] قهرمانان جدید سرمایه‌داری بودند.

درحالی‌که این دگرگونی‌های بنیادی پیامدهای مهمی داشتند (رکود بزرگ، جنگ جهانی دوم، رکود بزرگ مالی و رکود طولانی پس از 2009)، اما ویژگی اصلی سرمایه‌داری را تغییر ندادند: سیستمی که توسط سود خصوصی و رانت‌های استخراج شده از برخی بازارها حرکت می‌کند.

👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿
👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿👆🏿

بله، گذار از سرمایه‌داری اسمیتی به سرمایه‌داری انحصاری، سود را بی‌اندازه افزایش داد و به شرکت‌های بزرگ چندرشته‌ای اجازه داد تا از قدرت عظیم بازاری خود (یعنی خلاص شدن جدیدشان از رقابت) برای استخراج رانت‌های بزرگ از مصرف‌کنندگان استفاده کنند. در واقع وال‌استریت با اشکال بازاریِ به‌اصطلاح دزدی در روز روشن، از جامعه رانت گرفت. بااین‌حال، سرمایه‌داری انحصاری و سرمایه‌داری مالی هردو را سودهای خصوصی هدایت می‌کرد که رانت‌های استخراج‌شده از برخی بازارها آن‌ها را تقویت می‌کرد. بازاری که مثلاً در اختیار جنرال‌الکتریک یا کوکاکولا است، یا گلدمن ساکس آن را تصویر می‌کند.

سپس، پس از سال 2008، همه چیز تغییر کرد. از زمانی که بانک‌های مرکزی کشورهای گروه هفت در آوریل 2009 با هم متحد شدند تا از ظرفیت خود برای چاپ پول برای به جریان انداختن دوباره‌ی مالیه‌ی جهانی استفاده کنند، ناپیوستگی عمیقی پدیدار شد. امروز، اقتصاد جهانی نه از سود خصوصی، که از خلق مدام پول توسط بانک مرکزی، نیرو می‌گیرد. در همین حال، استخراج ارزش به‌طور فزاینده‌ای از بازارها دور شده و به پلت‌فرم‌های دیجیتال مثل فیس‌بوک و آمازون رفته است که دیگر نه شبیه بنگاه‌های انحصاری بلکه مثل املاک و تیول‌داری‌های خصوصی عمل می‌کنند.

این که نه سود بلکه ترازنامه‌ی بانک‌های مرکزی، به‌نظام اقتصادی نیرو می‌بخشد آن‌چه را که در 12 اوت 2020 رخ داد تبیین می‌کند. سرمایه‌داران با شنیدن این اخبار ترسناک چنین فکر کردند: «عالی است. بانک آو انگلند که وحشت زده است، پوندهای بیشتری چاپ و برای ما ارسال خواهد کرد. زمان خرید سهام است!» در سرتاسر غرب، بانک‌های مرکزی پولی را چاپ می‌کنند که تأمین‌کنندگان مالی به شرکت‌ها وام می‌دهند و سپس از آن برای بازخرید سهام‌شان استفاده می‌کنند (سهامی که قیمت آن با سود قطع شده است). در همین حال، پلت‌فرم‌های دیجیتالی، به‌عنوان کانون استخراج ثروت خصوصی؛ جایگزین بازارها شده‌اند. برای اولین بار در تاریخ، تقریباً همه به‌رایگان برای افزایش ارزش سهام شرکت‌های بزرگ کار می‌کنند؛ کارهایی مانند بارگذاری مطالب در فیس بوک یا گشت‌وگذار در حالی که از نقشه‌های گوگل استفاده می‌کنیم.

البته این‌طور نیست که بخش‌های سنتی سرمایه‌داری ناپدید شده باشد. در اوایل قرن نوزدهم، بسیاری از روابط فئودالی دست‌نخورده باقی ماندند، در حالی که روابط سرمایه‌داری در حال چیره‌شدن بودند. امروز، با وجود این که روابط سرمایه‌داری دست‌نخورده باقی‌مانده است، روابط تکنوفئودالیستی دارد از آن‌ها پیشی می‌گیرد.

اگر حق با من باشد، هر برنامه‌ی محرکی در وضع موجود، به‌ناچار خیلی بزرگ و خیلی کوچک خواهد بود. هیچ نرخ بهره‌ای بدون ایجاد ورشکستگی‌های متوالی شرکت‌ها هرگز با اشتغال کامل سازگار نخواهد بود. سیاست طبقاتی‌ای که در آن احزاب حامی سرمایه با احزاب نزدیک به کارگران رقابت می‌کنند؛ پایان‌یافته است.

درحالی‌که احتمال دارد سرمایه‌داری با ناله‌ای آرام به پایان برسد، اما شاید هم به‌زودی انفجاری رخ دهد. اگر کسانی که از استثمار تکنوفئودالی و نابرابری رنج می‌برند، صدایی جمعی بیابند، قطعاً نعره‌ای عظیم خواهد بود.

✍️ ترجمه‌ی علی ارومیه‌ای
...
@gzingbook
آشنایی « تاملی در وحدت اندیشه ی لنین» نوشته « گئورگ لوکاچ» توسط انتشارات آده منتشر شده است.
این کتاب درباره اهمیت معاصر رهبری سیاسی و نظریه سیاسی لنین در دوره تاریخی انقلاب سوسیالیستی در اتحاد جماهیر شوروی است.
از میان هرج و مرج پس از مرگ لنین و خشم فزاینده علیه لوکاچ و تاریخ تازه نوشته شده و آگاهی طبقاتی او (1923)، این کتاب ارزیابی لنین را به عنوان «تنها نظری برابر مارکس» دارد. لوکاچ با وضوح بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهد که چگونه مداخلات تاریخی لنین - از سیاست پیشتاز و تغییر هدف دولت گرفته تا کشف مرحله جدید و امپریالیستی سرمایه‌داری - پیوند تئوری و عمل، آگاهی طبقاتی و مبارزه طبقاتی را پیش برد. پس‌نوشته‌ای از سال 1967 نشان می‌دهد که چگونه این تصویر از لنین، که هم مارکسیسم شکست خورده را در هم می‌شکند و هم تعصبات خاص آن روزگار را حفظ می‌کرد، پس از سرکوب‌های استالین الهام‌بخش‌تر شد.
.....
📚 تأملی در وحدت اندیشه ی لنین
✍️ جورج لوکاچ
🖋️ حسن شمس آوری،علیرضا امیرقاسمی
....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
فقط با نظر به تاریخ است که لحظه‌های خطیر هویدا شده و اکنون و آینده معنایی می‌یابند برای فهم اینکه «چه شد که چنین شد»! با لفاظی و برشمردن دستاوردهای اعلا‌حضرت‌ها و علیاحضرت‌ها و فتوحات ملوکانه‌شان در فاصله‌ی رختخواب‌های نیاوران تا لوزان، نمی‌شود درباره‌ی تاریخ و واقعیت حرف زد. تاریخ مدرن، تاریخ مردمان است که حکمرانان هم در آن حاضرند و به عکس تاریخ جعلی فاتحان حاکم، از دل فکت‌ها و عمل‌ها خودش را به ما نشان می‌دهد
....
📚 خیزِ خام
✍️ محمد مالجو
🖨️ #نشر_چرخ
....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
کتاب اول سود، اثری نوشته ی مایک میخالوویچ است که نخستین بار در سال 2014 به چاپ رسید. قواعد مرسوم در حسابداری در دنیای امروز، از فرمولی منطقی (اما دارای نقص) پیروی می کند: فروش – مخارج = سود. اما مشکل اینجا است که کسب و کارها توسط انسان ها اداره می شوند و انسان ها نیز همیشه پیرو اصول منطق نیستند. کارآفرین برجسته و موفق، مایک میخالوویچ، روشی رفتاری را در رابطه با حسابداری به وجود آورده که فرمول مرسوم را تغییر می دهد: فروش – سود = مخارج. میخالوویچ در این کتاب ارزشمند و آموزنده نشان می دهد که از طریق اولویت دادن به سود، و سپس اختصاص منابع باقی مانده به مخارج، کارآفرینان می توانند کسب و کار خود را از هیولاهایی پول خوار به دستگاه های پول سازی تبدیل نمایند.
...
📚سود و دیگر هیچ
✍️مایک میکالوویتس
🖌️ترجمه:علی نجار
🖨 #نشر_آریاناقلم
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
🔹ڕۆژباش
...
💐 هەینی
💐۱ ی پوشپەڕ- ۲۷۲٤ی مێدیایی
💐۱ ی تیر- ١٤٠٣ی کۆچی هەتاوی
💐 ٢۱ی ژووەن- ٢٠٢۴ی زایینی
.....
کتێبی #گزینگ
@gzingbook
سفر نظریه ها» کتابی است درباره ی مواجهه ی ما - ایرانیان - با نظریه ها در چهارچوب استعاره ی سفر. سفر استعاره ی خوبی برای فهم تحولات یک نظریه است. در برداشت اولیه و ابتدای سفر به معنای دور شدن از نقطه ی آشنا و نزدیک شدن به مکانی جدید است. به این معنا حرکت از جایی و رسیدن به جایی ،دیگر با عنایت به ارتباطی که با نقطه ی اول داریم راه خوبی برای فهم ساخته شدن نظریه است. در عین حال سفر معنای موقتی بودن نیز می دهد، چراکه وقتی در سفر هستیم به لحظات گذرا و ناپایدار میاندیشیم. در عین حال سفر ما را با تغییرات پیرامونمان نیز آشنا میسازد و استفاده از مفهوم سفر برای نظریه به معنای تغییراتی است که در طول سفر و پس از آن تجربه خواهد کرد. از این رو با کمک این استعاره از فهم ایستا انتزاعی و غیرزمینه مند از نظریه فاصله خواهیم گرفت و ذهن خواننده را به پویاییهای بیشتر در دل نظریات معطوف خواهیم داشت.
...
📚سفر نظریه ها
✍️عباس کاظمی
🖨 #نشر_اگر
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
هیچ مهارتی در دنیای امروز مهمتر از توانایی تفکر ، درک و عمل به روشی موثر و مسئولانه نیست. بعلاوه ، در هیچ مرحله ای از تاریخ بشریت ، با چنین سهولت نسبی ، مانند قرن بیست و یکم ، به این اطلاعات دسترسی نداشته ایم. اما از آنجا که اطلاعات نادرست در جهان امروز نیز افزایش یافته است ، پرورش تفکر انتقادی بیش از هر زمان دیگری مبرم و ضروری است.

«ذهن فریبکار شما» شامل 24 سخنرانی ارزشمند شما را به دانش و تکنیک های لازم برای تبدیل شدن به یک متفکر انتقادی تیزبین در زندگی کاری و شخصی خود مجهز می کند. با غوطه ور شدن در علم سوگیری شناختی و تفکر انتقادی و یادگیری چگونگی اندیشیدن در مورد تفکر (عملی معروف به فراشناخت)، درس های مشخصی را هوشمندانه تر کسب خواهید کرد.
...
📚ذهن فریبکار شما
✍️ استیون نوولا
🖌️ترجمه:اکبر سلطانی
🖨 #نشر_اختران
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
🌻ڕۆژباش
...
💐 شەممە
💐۲ ی پوشپەڕ- ۲۷۲٤ی مێدیایی
💐۲ ی تیر- ١٤٠٣ی کۆچی هەتاوی
💐 ٢۲ی ژووەن- ٢٠٢۴ی زایینی
.....
کتێبی #گزینگ
@gzingbook
متن اول، تاریخ و آخرت‌شناسی، حضور ابدیت، نسخۀ مکتوب درس‌گفتارهای بولتمان در گیفورد به سال ۱۹۵۵ را شامل می شود و متن دوم، یکی از مهم‌ترین مقاله‌‌های او با عنوان «عهد جدید و اسطوره‌شناسی» است که پروژۀ اسطوره‌زدایی او در آن به فشرده‌ترین و مفیدترین شکل آمده است. هدف از ترجمۀ این دو متن، تاباندن نور بر کلیدی‌ترین فصل‌ بخش اول مشروعیت عصر مدرن هانس بلومنبرگ، با عنوان «به‌جای سکولار شدن آخرت‌شناسی، سکولار شدن از راه آخرت‌شناسی» است، فصلی که به برهۀ انتظار عاجل مسیحیان برای ظهور دوبارۀ مسیح (یا پاروسیا ) اختصاص یافته است.
...
📚تاریخ و آخرت شناسی
✍️ رودلف بولتمان
🖌️ترجمه:زانیار ابراهیمی
🖨 #نشر_هرمس
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
کتاب نمی گذارم کسی اعصابم را به هم بریزد، اثری نوشته ی آلبرت الیس و آرتور لانگ است که اولین بار در سال 1994 انتشار یافت. زندگی می تواند سخت باشد. بیکاری (یا کار زیاد)، طلاق، اضطراب و به طور کلی چالش های جدید و پیش بینی ناپذیر می توانند ما را از پا درآورند. علاوه بر این ها، سرعت سرسام آور دنیای مدرن ما را مجبور می کند که دائما کارهایی ضروری برای انجام دادن داشته باشیم. جای تعجب نیست اگر مسائل و آدم های پیرامونتان به راحتی باعث شوند اعصابتان به هم بریزد. در این کتاب تحول برانگیز و تأثیرگذار، مهارتی بسیار خاص و قدرتمند را خواهید آموخت که به شما کمک می کند در مقابل افراد و مسائل اعصاب خردکن کم نیاورید و آرامش خود را حفظ کنید. درمان عقلانی عاطفی رفتاری (REBT)، تکنیک هایی واقع گرایانه، ساده و ثابت شده را در اختیارتان می گذارد که سطح اضطراب را کاهش می دهند.
...
📚نمیگذارم کسی اعصابم را بهم بریزد
✍️آلبرت الیس _ آرتور لانگ
🖌️ترجمه:شمس الدین حسینی_الهام آرام نیا
🖨 #نشر_نسل_نواندیش
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
این کتاب در زمینه یکی از شایع ترین کسب و کارهای امروزی یعنی بازاریابی شبکه ای نگارش شده و نکات و راهنمایی های ارزشمندی را برای موفقیت در آن به شکلی ساده و مختصر عنوان کرده است. اثر حاضر با ارائه ی تمرین هایی کارساز و اطلاعاتی کاربردی و اثبات شده خواننده را برای کسب درآمدی سرشار هدایت می کند.
...
📚سوپر استار
✍️ مری کریستنسن
🖌️ترجمه:نیما عربشاهی
🖨 #نشر_اشک_یاس
...
#گزینگ
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
پژوهش های موجود پیرامون امنیت ملی ایران و چالش ها و تهدیدات بیرونی فراروی آن بیشتر تحت تاثیر مطالعات بین المللی،به ویژه مطالعه تاثیرات استراتژیک و ژئوپلیتیک ناشی از سیاست ابرقدرت ها یا بازیگران منطقه ای،بوده است.
.....
📚 گرایش های سیاسی در خاورمیانه و امنیت ملی ایران
✍️ حمید احمدی
🖨️ #نشر_نی
....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
کتاب «مشکل سوسیالیسم» نوشته‌ی تامس جی. دی‌لورنزو، بررسی انتقادی نحلۀ سوسیالیسم به‌عنوان یک نظام اقتصادی و سیاسی است. می‌توان گفت که دو نقد اساسی لورنزو علیه سوسیالیسم، راجع‌به غیر‌عملی‌بودن سیستم اقتصادی و سیاسی آن و همچنین غیر‌اخلاقی‌بودن آن است. نویسندۀ کتاب، توماس جی. دی‌لورنزو، استاد اقتصاد، کتاب خود را با بررسی تجدید علاقه به سوسیالیسم در دوران معاصر آغاز می‌کند. او تصمیم می‌گیرد تا تصورات نادرست پیرامون این ایدئولوژی را که به عقیده‌ی او منجر به نابرابری هرچه بیشتر می‌شود و مسئول برخی از بدترین جنایات تاریخ است، از بین ببرد.
بحث ابتدایی دی‌لورنزو راجع به اجتناب‌ناپذیر بودن نابرابری است. وی بحث می‌کند که سوسیالیسم برخلاف ادعای خود، یعنی برابری، نابرابری را کاهش نمی‌دهد، بلکه آن را تشدید می‌کند.
......
📚 مشکل سوسیالیسم
✍️ تامِس جی.دی لورنزل
🖋️ محمد حسن وکیلی
🖨️ #نشر_پیله
.....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
ایران سال ۱۳۵۷ از بسیاری جهات با ایران نیم‌قرن پیش از آن تفاوت‌های آشکار داشت. طی نیم قرن تحولات اقتصادی و اجتماعی عمده‌ای، به‌ویژه در شهرها، پدید آمد. از آن جمله می‌توان نیرومند شدن دولت مرکزی، ایجاد نظام آموزشی که به میلیون‌ها کودک سواد آموخت، وضع قوانین برای اعتلای حقوق زنان، احداث جاده‌ها و کارخانه‌ها و پیشبرد مدرنیزاسیون را نام برد. در مجموع، از دهۀ ۱۳۰۰ به بعد ایران به دستاوردهای اقتصادی و اجتماعی چشمگیری نائل آمد. با این همه وقتی به ضلع سوم مثلث توسعه، یعنی ضلع سیاسی آن، می‌نگریم وضع را کاملا دیگرگونه می‌یابیم. زیرا پس از ده‌ها سال توسعۀ اقتصادی و اجتماعی نه تنها «بلوغ سیاسی» پدیدار نگشت بلکه آن تجربۀ سیاسی هم که دستاورد انقلاب مشروطۀ سال ۱۲۸۵ بود و تا اواسط دهۀ ۱۳۰۰ استمرار نامنظمی داشت در دورۀ حکومت رضاشاه کمابیش از دست رفت.
.....
📚 اتحادیه های کارگری و خودکامگی در ایران
✍️ حبیب لاجوردی
🖋️ ضیا صدقی
🖨️ #نشر_نو
....

📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
گیاهان موجوداتی هستند که امنیت غذیی و حیات انسان و بسیاری از جانوران دیگر وابسته به آنهاست. ثابت بودن محل استقرار گیاهان در خاک، زندگی را برای آنها دشوار نموده است. درعین حال وجود توانمندی ها و هوشمندی های شگفت انگیز آفرینش، امکان رشد و نمو، تولید بذر و میوه را در آنها فراهم نموده است. در کتاب حاضر گوشه ای از توانایی گیاهان در برقراری ارتباط با محیط پیرامون خود که تاکنون دانشمندان پی برده اند، در قالب شش حس بینایی، بویایی، لامسه، شنوایی، حافظه و ادراک فضایی بیان شده است. نویسنده در این کتاب سعی می کند بدون اسرارآمیز جلوه دادن قانون مندی های حاکم در داخل اندامهای گیاهی، حقایق علمی موجود را به همراه مستندات و نیز نتایج آزمایشهای انجام شده بیان نماید. شناخت این قانون مندی ها تاکنون باعث بسیاری از پیشرفتها در کشاورزی و امنیت غذایی بوده و خواهد بود.
.....
📚 گیاهان چه میدانند؟
✍️ دنیل شاموویتز
🖋️ کاوه فیض اللهی/پری رنجبر
🖨️ #نشر_نو
....
📪مهاباد ، خ صلاح‌الدین ایوبی غربی . ساختمان قندیل
☎️ تلفن :٠٤٤٤٢٢٢٦٩٣٦ و ٠٤٤٤٢٢٣٠٩٩٩
@gzingbook
2024/09/27 17:19:06
Back to Top
HTML Embed Code: