Telegram Web Link
گرایش‌های خودشیفتگی در افراد بهنجار نیز به چشم می‌خوردند که از جمله این گرایش‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: توجه بیش از حد فرد به خودش، سزاوار توجه و تحسین تلقی کردن خود، خاص دانستن خود، و جستجوی دائم فرد برای یافتن کسانی که شایسته ارتباط با او باشند.

اما در این مورد، تعارضی نیز به چشم می‌خورد که به تعارض خودشیفتگی موسوم است، بدین معنا که افراد خودشیفته به رغم آنکه ظاهرا عزت‌نفس بالایی دارند، در مورد ارزشمندی خودشان دچار تردیدند. این افراد اگرچه در ظاهر به خودشان اطمینان دارند، اما دائما نیازمند تحسین، اطمينان‌دهی مجدد و توجه دیگران هستند.

آنها به رغم خودبزرگ‌بینی‌شان و اهمیت بیش از حدی که برای خود قائل‌اند، در برابر تهدیدهایی که به عزت‌نفس‌شان وارد شود، به شدت آسیب‌پذیرند و تاب و تحمل انتقاد ندارند.

در روان‌کاوی نوین، خودشیفتگی نوعی اختلال در خودپنداره تلقی می‌شود که می‌تواند موجب مشکلات بسیاری در زندگی و روابط فرد با دیگران شود.

برای مثال، یکی از مشکلاتی که در نتیجه خودشفتگی پدید می‌آید این است که افراد خودشیفته وقتی مورد انتقاد قرار می‌گیرند، پرخاشگری می‌کنند و می‌کوشند با تحقیر کردن منتقدان‌شان، خودشان را بزرگ جلوه دهند.

رندی لارسن و دیوید باس
از کتاب روان‌شناسی شخصیت
ترجمه فرهاد جُمهری و همکاران

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
📣🔴 مرکز خدمات روانشناسی مسیر برگزار می کند:

🟩 دوره جامع تربیت درمانگر متمرکز بر هیجان (EFT) به روش پرفسور گرینبرگ

👤 مدرس:دکتر محمدرضا نادریان
✔️ مدرس دانشگاه
✔️ اولین گروه درمانگر در کشور

👤 مدرس:دکتر سولماز دینی
✔️درمانگر EFT
✔️ دانش آموخته دوره های بین الملی آیسفت

🔖اعطای گواهی معتبر از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور

🕐مدت زمان دوره: 56 ساعت

📌به صورت حضوری (در ارومیه) و غیرحضوری

🔓دسترسی به فیلم جلسات پس از اتمام دوره

💵 امکان پرداخت اقساطی کل دوره

📆 شروع دوره: 1403/09/15پنجشنبه ها و جمعه ها
از ساعت 9 تا 13

📚سرفصل های دوره:
🔻 آشنایی با اصول اولیۀ EFT
🔻 انواع هیجانات
🔻 مارکرها
🔻تکالیف EFT
🍀 همراه با تجربه اتاق درمان


جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام👇
                                                                                                                                                                                                     🆔 @academy_maseir

wa.me/989017644678

📞 09017644678

🟪 instagram.com/psychology_maseir
زیباترین صبح دنیا ☀️
در چشم آدم هایی طلوع می کند
که دست امید را میگیرند
و پا به پای تلاش و مهربانی،
هدف هایشان را دنبال میکنند...🌱

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
ما تمایل داریم که دردها و رنج‌های دوران کودکی را کماکان زنده نگه داریم. این مسئله یکی از بینش‌های عمیق در روان‌درمانی‌های مبتنی بر روان‌تحلیل‌گری است. فروید به این پدیده، «اجبار به تکرار» (repetition compulsion) می‌گفت.

برای مثال فرزند یک فرد میگسار با کسی ازدواج می‌کند که میگسار است. کودکی که دوران کودکی‌اش با بدرفتاری اطرافیان روبرو شده است با فردی بددهن، گستاخ و پرخاشگر ازدواج می‌کند یا اینکه خودش از دیگران سواستفاده می‌کند.

فردی که دوران کودکی‌اش آزار جنسی را تجربه کرده است، در بزرگسالی ممکن است در دام روابط آشفته و بی‌هدف بیفتد‌. کودکی که تحت سلطه‌ی دیگران بوده است، ممکن است در دوران بزرگسالی به شدت دیگران را کنترل کند.

این پدیده در نگاه اول گیج‌کننده است. چرا ما دست به این کار می‌زنیم؟ چرا دوباره رنج‌ها و دردهایمان را زنده می‌کنیم و هر دم هیزمی بر این آتش می‌گذاریم؟

چرا نمی‌توانیم دست از این الگوها برداریم و زندگی بهتری برای خودمان تدارک ببینیم؟ در واقع هرکسی با متوسل شدن به روش‌های محکوم به شکست، به تداوم این الگوهای منفی دامن می‌زند.

این واقعیت تعجب‌برانگیز را درمانگران نیز قبول دارند. در دوران بزرگسالی، شرایط و موقعیت‌هایی ایجاد می‌کنیم که شبیه به شرایط و موقعیت‌های دوران کودکی‌مان است.

جفری یانگ، ژانت کلوسکو
برگرفته از کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
ترجمه حسن حمیدپور و همکاران

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
ظاهرا مسلم است که ما در تمدن امروزی‌مان احساس خشنودی نمی‌کنیم. اما حکم دادن در این خصوص بسیار دشوار است که انسان‌ها در اعصار گذشته سعادتمندتر از امروز بوده‌اند یا نه و اگر بوده‌اند به چه میزان سعادتمند بوده‌اند و شرایط فرهنگی در سعادت آنان چه مایه موثر بوده است.

گرایش ما همیشه این است که بدبختی [دیگران] را به طور عینی درک کنیم، یعنی خود را با خواسته‌ها و حساسیت‌هامان در شرایطی تصور کنیم و بسنجیم که در آن شرایط چه مناسبت‌هایی موجب احساس خوشبختی یا بدبختی ما می‌شود.

این شیوه نگرش که به علت نادیده گرفتن تنوع حساسیت‌های ذهنی به ظاهر عینی است البته ذهنی‌ترین شیوه نگرش است زیرا به این وسیله وضعیت روانی خود را به جای همه وضعیت‌های روانی ناشناخته دیگر می‌نشانیم. اما خوشبختی امری کاملا ذهنی است.

موقعیت یک برده پاروزن در کشتی‌های جنگی عهد باستان یا یک دهقان در جنگ‌های سی‌ساله یا یک قربانی تفتیش عقاید مقدس یا یک یهودی تحت تعقیب هرچند برای ما وحشتناک باشد باز هم ممکن نیست بتوانیم خود را به جای آنان بگذاریم و تغییراتی را به حدس دریابیم که کم‌حسی اولیه آنان، بی‌حس شدن تدریجی آنان، دیدگاه‌ها و توقعاتشان و انواع شدید و خفیف تخدیر حواس در ادراک لذت و رنج چه حالی در آنان ایجاد کرده است. در شرایط رنج شدید، مکانیسم‌های روانی معینی فعال می‌شوند که از آدمی حفاظت می‌کنند.

زیگموند فرويد
از کتاب تمدن و ملالت‌های آن
ترجمه محمد مبشری

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
انسان فقط موجودی نرم‌خو و نیازمند عشق نیست که تنها وقتی به او حمله می‌برند از خود دفاع کند، بلکه سهم زیادی از گرایش پرخاشگری را نیز باید در شمار استعدادهای برانگیزنده او دانست. در نتيجه، هم‌نوع برای او نه‌فقط یاور و ابژه جنسی بلکه کسی است که او را وسوسه می‌کند تا رانه پرخاشگری‌اش را به وسیله او ارضا کند، از نیروی کارش بی‌دستمزد سواستفاده کند، او را بدون موافقتش مورد استفاده جنسی قرار دهد، دارایی او را به تملک خود درآورده، او را تحقیر کند، باعث رنج او شود، او را شکنجه کند و بکشد. انسان گرگ انسان است. چه کسی پس از همه تجربه‌های زندگی و تاریخی می‌تواند این جمله را با جسارت انکار کند؟

زیگموند فرويد
از کتاب تمدن و ملالت‌های آن
ترجمه محمد مبشری

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸آیا شما روانشناس یا مشاور هستید و به دنبال فرصتی برای گسترش فعالیت‌های حرفه‌ای خود هستید؟

مجموعه روانشناسی رابینیا، اولین پلتفرم تخصصی مشاوره آنلاین در کشور، به شما این فرصت را می‌دهد تا بدون محدودیت مکانی و زمانی، به هزاران نفر از سراسر ایران کمک کنید.

چرا رابینیا؟

🔸صفحه اختصاصی: با ایجاد یک صفحه حرفه‌ای، به راحتی توسط مراجعین پیدا شوید.

🔸تعرفه آزاد: شما خودتان تعرفه خدمات خود را تعیین می‌کنید.

🔸واریز آنی: درآمد شما بلافاصله پس از هر جلسه به حسابتان واریز می‌شود.

🔸تخفیف ویژه تست‌های روانشناسی: برای افزایش کیفیت خدمات خود، از تخفیفات ویژه ما بهره‌مند شوید.

🔸انعطاف‌پذیری: ساعات کاری خود را به دلخواه انتخاب کنید و به صورت دورکاری فعالیت کنید.

اگر به دنبال یک فرصت شغلی جذاب و پربازده هستید، همین حالا به ما بپیوندید.

ثبت نام از طریق آی‌دی زیر :
👉🏻
@Rabiniavip 👈🏻

اینستاگرام رابینیا :
rabinia.ir

کلینیک رابینیا:
Rabinia.com/expert

#روانشناس #مشاور #دورکاری #مشاوره_آنلاین #رابینیا
زندگی منتظر هیچ کس نمی مونه
نزار چای تازه دم زندگیت سرد بشه ☕️🌱


🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
تفاوت خوشی و رضایت

«خوشی» حالی است که زود می‌آید و زود می‌رود. «رضایت» مقامی است که دیر می‌آید و دیر می‌پاید. «خوشی» دست می‌دهد، یعنی عاطفه‌ای انفعالی است. «رضایت» را اما باید به دست آورد، یعنی بودنی فعالانه است. انسان خوش، لزوماً از خودش و زندگی‌اش راضی نیست. می‌خندد، اما تهِ خنده‌اش طعم گس ملال و افسردگی است. «خوشی» اندوه را می‌زداید، اما ملال و افسردگی را نه. «رضایت» اما گاه ته رنگ اندوه دارد. انسان راضی همیشه شاد نیست، اما ملول و افسرده هم نیست. «خوشی» واکنش عاطفی ماست نسبت به حضور «لذّت». «رضایت» اما نوع بودن ماست در حضور «معنا». «لذّت»‌های زندگی خوشی می‌آورد، «معنا»ی زندگی رضایت. از بدی های روزگار ما این است که بیشترمان از رضایت به خوشی بسنده کرده‌ایم.

#آرش_نراقی

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
https://B2n.ir/psychoanalysis-course

انستیتو روانکاوی تهران، تنها دارنده مجوز تدریس تحلیلی در ایران از انجمن روانکاوی ECPP برگزار می کند:

دوره آنلاین آشنایی با رویکرد تحلیلی معاصر
بصورت کارگاه های کوتاه مدت یا متمرکز


🔺️ کاملا تکنیک محور و عملی(۸۴ ساعت آموزش)

🔺️زیر نظر دکتر تورج مرادی از امریکا

🔖 دارای گواهی پایان دوره از طرف انستیتو روانکاوی تهران ، تنها دارنده مجوز تدریس از انجمن روانکاوان اروپا در ایران

https://B2n.ir/psychoanalysis-course

امکان پرداخت قسطی برای ثبت نام در کل درس ها
.
❌️ظرفیت ثبت نام محدود می باشد❌️
.
✨️مهلت ثبت نام : ۲۰ آبان ماه

✨️ جهت ثبت نام در دوره ی از طریق لینک
زیر اقدام کنید🙏

https://B2n.ir/psychoanalysis-course

.✨️جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 🌸
شماره تماس: 09383847943 🌱

🔺️ آموزش حرفه ای با بهترین مدرسین روانکاوی
____

@Tpi_ravankavi
https://B2n.ir/psychoanalysis-course
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
با شروع هر صبح فکر کن تازه بدنیا آمده‌ای،
مهربان باش و دوست بدار و عاشق باش...
شاید فردایی نباشد!
شاید فردایی باشد، اما عزیزی نباشد...

صبح بخیر زندگی

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
دستکاری ذهنی و احساسی یکی از روش‌های متداول در روابط ناسالم است که در آن فردی سعی می‌کند از طریق تکنیک‌های مختلف، دیگران را تحت کنترل خود قرار دهد و آن‌ها را به شکلی که می‌خواهد رفتار کنند.

۱. احساس ناپایداری در رابطه
رابطه‌ای که در آن دستکاری احساسی وجود دارد، اغلب به شکل یک چرخ و فلک احساسی تجربه می‌شود. شما ممکن است در یک لحظه احساس کنید که همه چیز خوب است و در لحظه‌ای دیگر احساس کنید که همه چیز فروپاشیده.

۲. عدم امنیت و اعتماد
قربانی احساس می‌کند که نمی‌تواند به طرف مقابل اعتماد کند و همیشه در حال ارزیابی رفتارها و صحبت‌های اوست.

۳. نیاز به دفاع مداوم
مثال: شما دائماً در حال توجیه و توضیح رفتارهای خود هستید، حتی زمانی که هیچ دلیلی برای دفاع وجود ندارد، زیرا دستکاری‌کننده دائماً شما را متهم به اشتباهات مختلف می‌کند.

۴. تغییر هویت
شما تغییر می‌کنید و سعی می‌کنید به کسی تبدیل شوید که فرد مقابل می‌خواهد، حتی اگر این به معنی نادیده گرفتن ارزش‌ها و علایق شخصی شما باشد.

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
| مهم‌ترین دلایل حسادت |

۱. احساس ناامنی: حسادت با حس تهدیدشدگی رابطه مستقیمی دارد. انسان‌هایی که عمیقا درون خود حس ناامنی دارند بیش از دیگران دچار حسادت هستند. این حس ناامنی درونی از دوران جنینی بنابر فضایی که افراد در آن رشد می‌کنند، شروع می‌شود.

۲. احساس ترس و تهدیدشدگی: وقتی شما تهدید می‌شوید؛ می‌ترسید، در این صورت یا از عامل تهدید فرار می‌کنید یا با آن مقابله می‌کنید. به عبارتی دیگر، یا قطع رابطه می‌کنید، یا با حسادت خود زیر پای دیگران را خالی می‌کنید.

۳. احساس ارزشمند نبودن: وقتی شما به کسی حسادت می‌کنید، مهم‌ترین عامل تحریک این هیجان، به خطر افتادن احساس ارزشمند بودن شماست. زمانی که حسادت می‌کنید، در باور خود، خود را ارزشمند و کافی نمی‌دانید و فکر می‌کنید که با داشتن آن چه که دیگران دارند خوشحال‌تر، دوست‌داشتنی‌تر، جذاب‌تر، موفق‌تر و ارزشمندتر می‌شوید.

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
امروز که زنده‌ای، زندگی کن!
فردا خواهی مُرد
وقتی که سراسرِ زندگی‌ ات در برابرِ
ابدیت لحظه‌ای بیش نیست،
چه جای آن است که
خود را عذاب دهی؟!

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
زندگی نمیتواند
به هیچ طریق دیگری
خودش را نشان دهد
جز آن طریقی كه
خود شما تصور كنید!

شما با فكر كردن
می توانید خالق زیبایی ها
در زندگیتان باشید
"پس همیشه به بهترین ها فكر كنید"

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
تا زمانی که دریا راهی به درون کشتی پیدا نکرده است،
خطری ندارد!

افکار منفی دیگران نیز برای ما خطری ندارند؛ مگر این‌که اجازه دهیم وارد ذهنمان شوند...

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
امروز با دیروزت یه فرقی بکن
چندتا نفس واسه خودت بکش

صبحتون زیبا🍁

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
تا زمانی که دریا راهی به درون کشتی پیدا نکرده است،
خطری ندارد!

افکار منفی دیگران نیز برای ما خطری ندارند؛ مگر این‌که اجازه دهیم وارد ذهنمان شوند...

🌱 مرکز مشاوره گفتمان
@goftemanclinic
2024/11/14 15:33:28
Back to Top
HTML Embed Code: