Telegram Web Link
دوباره شاهد صعودیم!!

https://www.tg-me.com/gacogo
سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۱شناسهٔ خبر: 54234384- سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه سپید | لینک خبر
واکسن ایرانی، دیر و گران!
واکسن ایرانی تقریبا ۹ برابر قیمت واکسن جهانی تمام شده است.. 47 دلار به جای 5 دلار

تولیدکنندگان واکسن ایرانی که قرار بود تا خرداد سال گذشته تبدیل به قطب صادرات واکسن منطقه شوند حالا نه تنها به این چشم‌انداز نرسیده‌اند که گزارش‌های عجیبی از تخلفات آنها به گوش می‌رسد.
نام یکی از این تولیدکنندگان اخیر در فهرست ابربدهکاران بانکی آمده است و برای یکی دیگر از تولیدکنندگان پرونده قضایی ایجاد شده است.
بگذریم که آنها این روزها گزارش‌هایی از زیان‌دهی خود اعلام می‌کنند و می‌گویند که میلیون‌ها دوز واکسن بدون مشتری روی دست‌شان مانده است.
برکت در فهرست ابربدهکاران بانکی
چندی پیش احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد به بانک‌ها دستور داد که برای ایجاد شفافیت نام ابربدهکاران بانکی را اعلام کنند و در بورس هم صورت مالی شرکت‌های دولتی منتشر شود. در
این فرآیند شفاف‌سازی نام یکی از تولیدکنندگان واکسن یعنی برکت نه تنها در فهرست ابربدهکاران بانکی درآمد که افشای صورت‌های مالی این شرکت در بورس نشان داد که زیانی حدود ۱۸.۵ میلیارد تومان به بار آورده است.
همچنین فهرست بانک مرکزی حاکی از آن بود که گروه دارویی برکت بیش از هزار و 800 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت‌نشده به بانک اقتصاد نوین دارد. این گروه دارویی همچنین 609 میلیارد تومان از بانک کارآفرین گرفته است.
البته در فهرست مربوط به بدهکاران بانک کارآفرین علاوه بر گروه دارویی برکت، نام بنیاد برکت نیز در ردیف دیگری آمده است. ردیفی که نشان می‌دهد این بنیاد بیش از 535 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده است.
در ردیف دیگری از فهرست بدهکاران بانک اقتصاد نوین، نام گروه توسعه اقتصادی تدبیر با بیش از دوهزارو 23میلیارد تومان تسهیلات بازپرداخت‌نشده، به چشم می‌خورد. هرچند که برکت اعلام کرد که این وام‌ها را به عنوان طلبش از دولت بابت فروش واکسن تهاتر می‌کند و به بانک مرکزی فشار آورد که نامش را از فهرست ابربدهکاران بانکی بردارد اما تسهیلات بانکی تنها امتیاز تولیدکنندگان واکسن نبوده و آنها مبالغ کلانی ارز چهارهزارو 200 تومانی گرفته‌اند.
تولیدکنندگان واکسن در فهرست دریافت‌کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی
گزارش‌های بانک مرکزی حاکی از آن است که انستیتو پاستور بیش از یک میلیون و 24 هزار یورو و 473 میلیون و 577 روپیه ارز دولتی دریافت کرده که احتمالا بخشی از این ارزها مربوط به تولید واکسن بوده است.
اکتوور نیز با دریافت بیش از یک میلیارد و 207 میلیون روپیه، بیش از 203 میلیون یورو، بیش از 68 میلیون درهم و نزدیک به 46 میلیون یوآن همواره جزء بزرگ‌ترین دریافت‌کنندگان ارز دولتی بوده است. گروه دارویی برکت هم مبالغ قابل توجهی ارز چهارهزارو 200 تومانی دریافت کرده است.
همچنین هشت شرکت زیرمجموعه گروه دارویی برکت هم از سال 97 تاکنون همواره در صدر فهرست دریافت‌کنندگان ارز چهارهزارو 200 تومانی بوده‌اند. از میان این شرکت‌ها، کی‌‌بی‌سی با دریافت نزدیک به شش درصد ارز دارویی داده‌شده طی فروردین 97 تا شهریور 99 بیشترین دریافت‌کننده ارز ترجیحی میان شرکت‌های گروه دارویی برکت بوده است. شرکتی که سال 98 درباره مصارف بخشی از ارز چهارهزارو 200 تومانی دریافتی خود توضیحی نداده بود.
البته در این میان گزارش‌هایی هم وجود داشت که بخشی از ارز ترجیحی واکسن گم شده است! به عنوان مثال در مرداد سال 98، تصویر نامه ارسالی عبدالناصر همتی، رئیس کل سابق بانک مرکزی به رئیس‌جمهور وقت درباره تخلفات ارزی شرکت‌ها رسانه‌ای شد.
این نامه نشان می‌داد که 20 شرکت در مجموع 3.5 میلیارد یورو ارز دولتی دریافت کرده‌اند که سرنوشت حدود یک میلیارد دلار از این 3.5 میلیارد دلار مبهم باقی مانده است.
اکتوورکو در دادگاه
حالا اما قوه قضاییه از یک پرونده قضایی برای یکی از تولیدکنندگان واکسن خبر داده است.
مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه دیروز در نخستین نشست خبری خود درباره پرونده شرکت دارویی «اکتوورکو» و دریافت ارزهای دولتی این تولیدکننده واکسن گفت و توضیح داد: «دادگاه این پرونده دوم مرداد سال جاری در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار می‌شود.»
البته پیش از این بهرام دارایی، رئیس سازمان غذا و دارو نیز هم در گفتگویی با ایرنا درباره فساد در زمینه دارو گفت: «در یک فقره نزدیک ۱۰۰ میلیون دلار سوء استفاده، بیش‌نمایی و فاکتورسازی شده است؛ این سیستم درجاهای دیگر هم تخلف می‌کند و بنابراین انتظار نباید داشته باشیم که از سیستمی که تخلفات این چنینی در تولید دارو دارد هم رعایت امانت کند و هم داروی مناسب به مردم تحویل دهد، مطمئنا در حوزه دارو هم مشکل دارد و این زنگ خطر بزرگی است، البته افراد متخلف کم هستند اما کم آنها هم زیاد است. »
https://www.tg-me.com/gacogo
دارایی همچنین گفت: «رقم تخلفات می‌تواند چند هزار میلیارد باشد؛ فقط در سال ۱۴۰۰ نیروهای ما در سازمان غذا و دارو در بررسی پرونده‌ها و پیش فاکتورها توانستند از گرانفروشی سه هزار میلیارد تومان دارو جلوگیری کنند. این موضوع مربوط به فاکتورهایی است که واقعی نبوده است، به خاطر همین در اَبَر سامانه تیتک یک سامانه ای دیگر برای رصد قیمت های داروهای تولید داخل و وارداتی راه اندازی شد که اکنون برای داروهای وارداتی این سامانه فعالیت خود را انجام می دهد و قیمت این داروهای وارداتی به صورت آنلاین رصد می شود.»
واکسن ایرانی گران درآمد
حالا تولیدکنندگان واکسن ایرانی نه فقط تسهیلات کلان و ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته‌اند که هم واکسن آنها گران درآمده و هم میلیون‌ها دوز واکسن بدون مشتری روی دستشان مانده است.
شرکت سیناژن شش میلیون، پاستور سه میلیون، رازی چهار میلیون، نورا ۲.۵ میلیون و اکتوورکو سه میلیون دُوز واکسن روی دستشان مانده است که تاریخ مصرف آن در حال انقضاست. دو تولیدکننده واکسن فخرا و اسوه هم اطلاعاتی درباره واکسن‌های رسوب‌کرده در انبارهایشان ندادند. این خلاصه گزارشی است که تولیدکنندگان واکسن داخلی در نشست کمیته دارو و غذای کمیسیون بهداشت مجلس ارائه داده‌اند و از دولت لب به گلایه و شکایت گشوده‌اند که آنها را مورد حمایت قرار نداده است!
به جز این حالا واکسن ایرانی تقریبا ۹ برابر قیمت واکسن جهانی آب خورده است.
در حالی که سازمان غذا و دارو اعلام کرد که هر دوز واکسن ایرانی ۲۰۰ هزار تومان یا معادل ۴۷ دلار با ارز ۴۲۰۰ تومانی درآمده است قیمت هر دوز واکسن خارجی در زمان تولید واکسن ایرانی فقط حدود ۵ دلار بود.
https://sahebkhabar.ir/news/54234384/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86


https://www.tg-me.com/gacogo
🔴بیانیه بهداشت جهانی درباره آبله میمونی

سازمان بهداشت جهانی روز یکشنبه گفت که پس از گزارش موارد ابتلای به آبله میمونی در کشورهایی که این بیماری به طور معمول یافت نمی‌شود، می‌توان گفت که آبله میمونی یک بیماری «نسبتا خطرناک » برای بهداشت عمومی در سطح جهانی به حساب می‌آید.

ظاهر شدن ناگهانی آبله میمونی در چندین کشور که این بیماری در آنها همه‌گیر نیست باعث می‌شود که انتقال این بیماری برای مدتی غیر قابل تشخیص باشد. سازمان بهداشت جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۲۳ کشور که این ویروس در آنها همه‌گیر نیست، تا ۲۶ مه ۲۵۷ مورد تاییدی و ۱۲۰ مورد مشکوک را به این سازمان گزارش داده‌اند.|تجارت‌نیوز
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴گویا ما کرونا زدگان باید همیشه داغدار باشیم...
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴امروز کرونا در ایران آدم نکشت!

شاد باشیم؟
یا گریانِ درگذشتکان؟
هر چه که بود گذشت اما باعث شد تا...

دروغگویان را بشناسیم
و لاف زنان را بشناسیم
ساده اندیشان و نادانان را بشناسیم

و اما
قهرمانان واقعی را
مردان و زنان بی ادعا را
و دلسوزان واقعی را....

هر چه بود رفت..
برود و هرگز باز نگردد..

https://www.tg-me.com/gacogo
🔴زیرسویه BA.5 اومیکرون در آلمان پیش ‌‌می‌تازد

در پرتغال شمار ابتلا به کرونا افزایشی آشکار یافته است. دلیل آن نیز گسترش ابتلا به زیر سویه‌‌ای از اومیکرون به نام BA.5 است. در آلمان نیز هر هفته تعداد ابتلا به این زیرسویه دو برابر می‌شود.
با این که در حال حاضر آلمان گرفتار زیرسویه غالب دیگری از سویه اومیکرون کروناست اما زیرسویه BA.5 چنان پیش تاخته که نگرانی‌ها را برانگیخته است.
بنا بر گزارش وبسایت کانال یک تلویزیون آلمان (تاگس‌شاو)، از داده‌های مؤسسه روبرت کخ آلمان هویداست که سهم این زیرسویه در نمونه‌های مبتلایان در آلمان هر هفته تقریبا دو برابر می‌شود.
سهم زیرسویه BA.5 در میان کرونامثبت‌ها در اواخر آوریل ۰.۶ درصد بود. یک هفته بعد این سهم به ۱.۲ درصد و هفته بعد از آن نیز به ۲.۵ درصد رسید. دو هفته پیش نیز این سهم برابر با ۵.۲ درصد بود.
اگر این سیر به همین ترتیب پیش برود باید شمار فعلی مبتلایان به این زیرسویه بسیار بالاتر رفته باشد.

تأثیر بر سیر بیماری؟

در حال حاضر زیرسویه غالب اومیکرون در آلمان BA.2 است که بیش از ۹۰ درصد مبتلایان را شامل می‌شود. در موج قبلی اومیکرون در آلمان زیرسویه BA.1 برتری داشت.
دو زیرسویه BA.4 و BA.5 مسری‌تر ارزیابی شده‌اند. زیرسویه BA.4 تا حالا کم‌تر در آلمان ظاهر شده است.
ساندرا سیشک ویروس‌شناس می‌گوید، هیچ شاهدی وجود ندارد که نشان دهد این دو زیرسویه توانسته‌اند تغییر اساسی در سیر بیماری کووید ـ ۱۹ ایجاد کنند. با این حال به عقیده او، این زیرسویه‌ها مردم آلمان را آلوده خواهند کرد.
نتایج اولیه حاکی از آن است که این زیرگونه‌ها به سبب تغییرات ژنتیکی می‌توانند راحت‌تر از آنتی‌بادی‌ها یا پادتن‌های افراد بهبودیافته یا واکسن‌زده فرار کنند.

شاخص ابتلای هفتگی کرونا در پرتغال، ۱۸۰۰

در پرتغال شمار مبتلایان به کرونا بالا رفته و کارشناسان می‌گویند، علت این جهش گستردگی ابتلا به زیرسویه BA.5 است.
به گفته مؤسسه ملی بهداشت پرتغال (INSA)، حدود ۸۷ درصد مبتلایان ثبت‌شده به این زیرسویه آلوده شده‌اند. شاخص ابتلای هفتگی نیز که شمار متوسط مبتلایان به کرونا در هر هفته در هر ۱۰۰هزار نفر را نشان می‌دهد نیز در این کشور به حدود ۱۸۰۰ نفر رسیده و نسبت به میانه آوریل چهار برابر شده است.
با وجود نرخ ۸۷ درصدی واکسیناسیون در پرتغال حتی شمار بستری‌ و فوت ناشی از کووید ـ ۱۹ نیز در این کشور بالا رفته است.
در پرتغال با جمعیتی بیش از ۱۰ میلیون نفر محدودیت‌های کرونایی در حال حاضر تقریبا وجود ندارد.

شاخص ابتلای هفتگی در آلمان ۲۶۱.۳

مؤسسه روبرت کخ شاخص ابتلای هفتگی در آلمان را در حال حاضر ۲۶۱.۳ اعلام کرده است.
با این حال کارشناسان معتقدند که شمار ابتلا از این بیش‌تر است، چرا که تمامی موارد به دلایل متعددی به آگاهی این مؤسسه نمی‌رسد. اداره‌های بهداشت تحت فشار کاری قرار دارند و همه مبتلایان نیز تست پی‌سی‌آر را انجام نمی‌دهند.
تنها موارد مثبت پی‌سی‌‌آر اطلاع داده می‌شود و موارد تست‌های سریع گزارش نمی‌شود.

لاوترباخ: مسری‌تر و خطرناک‌تر

کارل لاوترباخ، وزیر بهداشت آلمان معتقد است که BA.5 "مسری‌تر و خطرناک‌تر" از زیرسویه BA.1 اومیکرون است. او در توییتی اعلام کرد که همین زیرسویه می‌تواند موجی جدید را در پاییز به‌وجود بیاورد.
اما کلاوس اشتور ویروس‌شناس، جانشین آتی کریستین دروستن، ویروس‌شناس برلین در کمیسیون علمی تعیین مقررات کرونایی، وزارت بهداشت آلمان را به "سناریو‌سازی تهدید" متهم کرده است.
او می‌گوید، ممکن است که این زیرسویه آمار ابتلا را در آلمان مثل پرتغال بالا ببرد، اما این به معنای بالا رفتن آمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه و بیمارستان‌ها نخواهد بود.
دولت‌ فدرال و دولت‌های ایالتی آلمان قرار است برای مواجهه با موج جدید احتمالی کرونا در پاییز مقرراتی تازه وضع کنند.
حزب دمکرات‌های آزاد (لیبرال) که موافق به حداقل رساندن مقررات کرونایی است می‌گوید، بهتر است برای وضع مقررات جدید منتظر گزارش‌های کارشناسی بیش‌تری ماند.
https://www.tg-me.com/gacogo
Forwarded from کانال خبر نما
🔴کوچ برخی دکترها از طبابت به سوپرمارکت داری؛ پزشکان چقدر درآمد دارند؟

علی سالاریان، معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران:

🔹در حال حاضر برخی فارغ التحصیلان پزشکی به سایر مشاغل کوچ می‌کنند؛ برخی پزشکان ما سوپرمارکت دارند یا حتی اگر کار خدماتی داشته باشند، از طبابت منفعت بیشتری دارد و این موضوع قابل اثبات است.

🔹در بیمارستان‌های دولتی کشور جراح عمومی درآمدی کمتر از ۱۰ میلیون تومان در ماه دارد.

🔹دستمزد یک جراح عمومی از عمل آپاندیس، زیر ۱۰۰ هزار تومان است و درآمد پزشک از هر ویزیت زیر ۱۰ هزار تومان است، مگر چند ویزیت می‌تواند در ماه داشته باشد.

🔹میزان پرداختی به پزشکان عمومی در بیمارستان‌های دولتی از ماهیانه ۶ تا ۷ میلیون تومان شروع می‌شود و تا حدود ۲۰ میلیون تومان در روستاهای دورافتاده است.

🌎@News_Noma💯
🔴تعدیل کادر درمان

با فروکش کردن کرونا وزارت بهداشت در حال تعدیل نیروهای کادر درمان و بویژه پرستاران است!
و این در حالیست که پرستاران پر انرژی ایرانی در حال کوچ به کشورهای دیگرند ، جالبتر اینکه کشورهای مقصد بشدت اعلام نیاز میکنند!

آنچه درد آور است افق دید بسیار کوچک مدیران ما میباشد ! البته عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد ...

متاسفانه استانداردهای جهانی در مورد تعداد پرستاران در مقایسه با تعداد تختهای بیمارستانی بهیچوجه رعایت نمیشود و این اصل ماجراست و اینکه دولت ما سرانه درمان را مطابق با تورم بالا نمیبرد.

https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 وزیر بهداشت: یک کارخانه قوی تولید واکسن داریم هر ویروسی که درون آن بریزید از آن سو واکسن ساخته می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به این پرسش که آیا این زیر ساخت‌هایی که با کمک دانشمندان ایرانی برای مقابله با کرونا فراهم شده می‌تواند زمینه‌ساز گسترش واکسن‌سازی در زمینه‌های دیگر باشد، گفته مفتخرم که اعلام کنم این زیرساخت‌های مهیا شده دیگر تنها مربوط به مقابله با کرونا نیست بلکه یک کارخانه قوی تولید واکسن است و هم اکنون هر ویروسی که درون آن بریزید از آن سو واکسن مورد نیاز ساخته می‌شود؛ بنابراین زیرساخت‌هایی است که نگرانی‌های آینده ما را هم تا حد زیادی برطرف می‌کند.

پی نوشت:
البته که از این قمپز ها زیاد شنیدیم !!، بالاخص در دوران کرونا که حتی مقامات عالیه را به اشتباه انداختید و جانها بر سر این گزافه گویی ها به فنا رفت!
https://www.tg-me.com/gacogo
کرونا با ماست...
شبیه طاعون
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 قرص ضد کرونا برای درمان ریزش مو نیز مؤثر است

سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا مجوز استفاده از قرصی برای درمان ریزش شدید مو را صادر کرد. مسئول بخش پوست این سازمان، داروی جدید را که "باریسیتینیب" نام دارد، "کمکی به رفع نیاز بیماران مبتلا به "آلوپسی آره آتا" (طاسی منطقه‌ای) دانست.

باریسیتینیب واکنش‌های التهابی را تنظیم می‌کند و تاکنون از آن برای درمان بیماران دچار التهاب مفصل (آرتریت) و همچنین مبتلایان به کرونا در بیمارستان استفاده می‌شد.

"آلوپسی آره آتا" یک بیماری خودایمنی است که منجر به ریزش موی شدید در فرد مبتلا می‌شود.
این بیماری نادر نیست. تنها در آمریکا سالانه ۳۰۰ هزار نفر به آن دچار می‌شوند.

تأیید و صدور مجوز این دارو بر اساس نتایج دو تحقیق بالینی بر روی در مجموع ۱۲۰۰ بزرگسال مبتلا به آلوپسی شدید صورت گرفته است.

در هر کدام از این آزمایش‌های بالینی، شرکت‌کنندگان به سه گروه تقسیم شدند: گروهی تنها دارونما (پلاسیبو) دریافت کرد، به گروهی دیگر روزانه دو میلی‌گرم از دارو داده شد و گروه سوم روزانه چهار میلی‌گرم دریافت کرد.
https://www.tg-me.com/gacogo
🔶 افزایش شیوع کرونا در آلمان؛ تابستانی متفاوت از سال پیش؟

به رغم گرم‌شدن هوا شمار مبتلایان به کرونا در آلمان دوباره رو به افزایش است. شاخص ابتلا یعنی شمار مبتلایان در صدهزار نفر جمعیت، ظرف یک روز افزایشی نزدیک به ۱۲۰ نفر داشته و به ۴۴۷ نفر رسیده است.

متخصصان برای این افزایش چشمگیر چندین علت ذکر می‌کنند. رقم فوت ناشی از کرونا در مقیاس هفته حدود ۱۰ نفر است.

یک عامل زیرسویه او میکرون موسوم به BA.5 است که این اواخر در آلمان شیوع گسترده‌ای داشته است. این زیرسویه نسبت به همه سویه‌های قبلی توان سرایت بالاتری دارد و در شرایط نامساعد برای اشاعه ویروس‌ها (گرم‌ترشدن هوا) هم نسبتاً شیوع راحت‌تری دارد.

ضعف سیستم دفاعی بدن و ناکارایی یا کم‌‌کارایی واکسن‌های استفاده شده در برابر زیرسویه یادشده نیز عامل کم‌اهمیتی تلقی نمی‌شود.

بعد از موج‌جدید کرونا در پرتغال که از رهگذر شیوع BA.5 ایجاد شد انتظار می‌رود که در آلمان نیز این ویروس به سویه غالب بدل شود. پرتغال در یکی دو سال گذشته تجربه موفقی در مقابله با کرونا داشته است، ولی حالا با فاصله زیادی در زمینه ابتلای شهروندان به این ویروس در صدر کشورهای اروپایی است.
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 ابراز نگرانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تشدید احتمال شیوع دوباره کرونا در استان

طی ۴۸ ساعت گذشته آزمایش کرونای ۳۰ درصد از زائران مازندرانی در بازگشت از عتبات‌عالیات مثبت اعلام شده است.

🔷 دکتر عباس علیپور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : طبق شرایط همیشگی در زمان ورود و خروج زائران عتبات عالیات از فرودگاه بین‌المللی دشت‌ناز از آنان نمونه‌گیری آزمایش کرونا انجام می‌شود و در هفته‌های گذشته شرایط نمونه‌گیری آزمایش کرونا در این فرودگاه موردی و چندان چشمگیر نبود اما در ۲ روز گذشته این روند به طور کامل تغییر کرده است.
وی خاطر نشان کرد: نمونه‌گیری آزمایش کرونای حدود ۳۰ درصد از مجموع ۴۵۰ نفر از زائران مازندرانی عتبات عالیات که در ۴۸ ساعت گذشته با سفر هوایی از مبدا کشور عراق وارد فرودگاه دشت ناز شدند، مثبت بود که این رقم زنگ خطر شیوع دوباره این ویروس خطرناک در استان را به صدا درآورده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان این که تزریق ۲ دز واکسن کرونا از سوی زائر ملاک کار دفاتر حج و زیارت برای اعزام زائران به عتبات عالیات است، گفت : اما با توجه به این‌ که به طور عمده ماه‌ها از تزریق دز دوم واکسن زائران و دیگر شهروندان مازندرانی گذشته است دیگر واکسن اثر خود را در بدن از دست داده و زائران مازندران و دیگر نقاط کشور با توجه به شیوع کرونا در عراق در حال ابتلا به این ویروس هستند.
دکتر علیپور با بیان این که تمامی زائرانی که در فرودگاه دشت‌ناز آزمایش کرونای آنان مثبت شده به سویه اومیکرون مبتلا هستند ، افزود : طبق ارزیابی‌های انجام شده در زمان حاضر تمامی این افراد در قرنطینه خانگی به سر می‌برند.
این مسوول امور بهداشتی از اداره کل حج و زیارت مازندران خواست تا نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کاروان‌های زیارتی بکوشند و تاکید کرد : طبق ارزیابی‌های انجام شده تنها ۲۰ درصد از زائران عتبات عالیات در زمان ورود به مازندران در فرودگاه دشت ناز از ماسک استفاده می‌کردند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان این که مهمانی دادن و برگزاری مراسم پس از بازگشت از عتبات عالیت برای افرادی که نمونه آزمایش کرونای آنان مثبت شده، ممنوع است، گفت : به طور حتم در روزهای آینده با توجه به نقض مکرر دستورالعمل‌های بهداشتی و بی‌رغبتی شهروندان در تزریق دز سوم واکسن، افزایش افسارگسیخته تست کرونا در استان محتمل خواهد بود.
مرجع خبری حوزه سلامت مازندران

https://www.tg-me.com/gacogo
🔴اسپانیا شروع به تزریق دومین واکسن تقویتی کرونا مینماید...

در حالیکه هنوز واکسیناسیون در بسیاری کشورها تکمیل نشده ...
در حالیکه در چین ضعیف بودن سینوفارم ثابت شد و موج های قرنطینه شروع شد...
در حالیکه در برخی کشورهای اروپایی دیگر کرونا در حال عود است...

اسپانیا دومین سری واکسیناسیون تقویتی را آغاز میکند!!!
https://www.tg-me.com/gacogo
🔴 یک بام و دو هوا

در طول مدت کرونا ، خط مقدم مقابله با آن کادر درمان بودند و در راس آن پزشکان..

اما امروز شاهد رفتار نامناسب دولت با کادر درمانیم!

در حالیکه وزارت دارایی در بحث مالیات تخفیفهای ویژه ابی به اصناف مختلف میدهد هیچ تخفیفی شامل حال جامعه پزشکی نمیشود!

و از طرف دیگر ریاست جمهوری نیز در سخنرانی خود، تلاش کادر درمان را آشکارا کم ارزش نشان میدهد!!

گاهی علیرغم تمام مصیبتها با خود میگویم کاش کرونا برگردد !!
https://www.tg-me.com/gacogo
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دستمزد کادر سلامت در گفتار رییس جمهور
ما شرمنده کادر سلامت و قربانیان کرونای کادر سلامت هستیم
https://www.tg-me.com/gacogo
2025/02/24 09:47:57
Back to Top
HTML Embed Code: