Telegram Web Link
بایدها و نبایدهای مدیران تازه‌کار

مدیریت کردن برای اغلب مدیران تازه‌کاری که مدت زیادی از مدیر شدن‌شان نمی‌گذرد فرآیندی مملو از آزمون و خطاست، بطوریکه افراد، تازه پس از گذشت چند سال از دوران مدیریتشان، می‌آموزند چه کارهایی را باید انجام داد و از چه کارهایی باید خودداری کرد. آنچه در ادامه خواهد آمد مجموعه‌ای از باید‌ها و نبایدهایی است که با جمع‌بندی اصول و پیشنهادهای مشترک برآمده از بررسیهای کارشناسی در این زمینه شکل گرفته است .

⭕️باید اول: به‌طور پیوسته با کارکنان ارتباط داشته باشید
در مورد توقعاتتان از آنها و نقاط قوت و ضعف‌شان با آنها سخن بگویید. اینکار می‌تواند به اعتمادسازی بین شما و کارکنانتان کمک شایانی کند.

⭕️باید دوم: تفویض اختیار کنید
مدیران تازه‌کار به شدت محافظه‌کار هستند و دوست دارند تمام تصمیمات را خودشان بگیرند . مدیر نباید خود را درگیر مسائل جزئی و پیش پا افتاده کند. در صورتبکه کارمندانتان خودشان تصمیمی را بگیرند، به بهترین شکل ممکن و با بیشترین تعهدپذیری آن را به مرحله اجرا درمی‌آورند.

⭕️باید سوم: خودتان و افرادتان را مسوولیت‌پذیر نگه دارید
حتما مسوولیت‌پذیری را به یکی از ارکان اصلی فرهنگ سازمانی‌تان تبدیل کنید و از پذیرش اشتباهاتتان در برابر زیردستان نهراسید.

⭕️باید چهارم: تیم‌سازی کنید و به پیشرفت اعضای تیم کمک کنید
حتما به کارکنانتان نشان دهید که به پیشرفت آنها علاقه‌مند هستید و فقط به فکر منافع خود نیستید.

⭕️باید پنجم: یک مربی یا مشاور برای خود بگیرید
هر چقدر هم در دوران دانشجویی یا کارمندی توانسته باشید اطلاعات فراوانی در زمینه مدیریت کسب کنید باز هم به یک یا چند راهنما و مشاور نیاز خواهید داشت تا به شما در مسیر دشوار مدیریت کمک کنند.

🚫نباید اول: خود را درگیر مدیریت خرد و پرداختن به جزئیات نکنید
یکی از مهم‌ترین عوامل منفور شدن مدیران نزد کارمندان، دخالت‌های بیش از حد و بی‌مورد مدیران در تمام امور است. کارمندان و کارگران به‌ویژه آنهایی که باسابقه و باتجربه‌تر از بقیه هستند، به شدت نیازمند آزادی عمل هستند.

🚫نباید دوم: با همه افرادتان به یک شکل رفتار نکنید
اگر چه اصل بر این است که مدیر همه کارکنانش را به یک چشم ببیند و با آنها عادلانه رفتار کند، اما این به آن معنا نیست که باید از یک الگوی رفتاری برای برخورد با تمام کارکنان استفاده کرد.

🚫نباید سوم: به هیچ عنوان در اجرای تصمیمی که گرفته‌اید تزلزل نشان ندهید
بدترین چیز برای یک مدیر این است از تصمیمی که گرفته عقب‌نشینی کند . در این حالت اعتماد کارکنان نسبت به چنین مدیری کاملا سلب شده و بعدها نیز کارکنان به دستورات و تصمیمات چنین مدیر متزلزلی گردن نمی‌گذارند.

🚫نباید چهارم: این‌طور وانمود نکنید که همه چیز را می‌دانید
ارتکاب این اشتباه مهلک می‌تواند هر مدیری را از پا درآورد، زیرا دیر یا زود مشخص می‌شود چیزهای بسیاری وجود دارد که مدیر از آنها آگاهی ندارد و این یعنی دروغگو از آب درآمدن مدیر. این ادعای گزاف از سوی مدیر موجب می‌شود کارکنان دیگر نیازی نبینند که مدیر را در جریان واقعیت‌ها قرار دهند، چراکه فکر می‌کنند او از آنها مطلع است.

🔋منبع : Forbes
⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
⭕️ هفت درس رهبری از بیل کمپبل

مربی ای که استیو جابز، اریک اشمیت و جف بزوس را هدایت کرد.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
دانشكده مديريت دانشگاه تهران
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش پنجم) 5️⃣ اشتباهات خود را بپذیرید و برای آن‌ها بهانه‌تراشی نکنید. 🔹 می‌دانیم که اگر کسی ما را با بهانه‌مان رو برو کند، حتی به حالت شوخی، برایمان دردسرساز می‌شود. بدتر اینکه ممکن است اعتماد خود را از دست بدهند و دیگر به…
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش ششم)

6️⃣بین زندگی شغلی و شخصی‌تان تعادل ایجاد کنید.

🔹 فناوری‌های اداری در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی داشته‌اند و در کل بسیار کمک ‌کننده هستند، اما این انتظار را هم به وجود آورده‌اند که همواره در دسترس باشید. گویی ساعات کاری طی روز تمام شدنی نیست. گاهی لازم است تلفن همراه خود را خاموش کنید و از لحظات خود لذت ببرید. واکنش نشان ندادن به مسائل کاری به جز در موارد ضروری، در ساعات خارج از ساعات کاری، سبب می‌شود تا شما کنترل زیادی بر تعادل میان زندگی شخصی و کاری خود داشته باشید و استرس شما تا حد زیادی کاهش یابد.

🔸 افراد موفق می‌دانند از کار و زندگی‌شان چه می‌خواهند. چیزی که همه‌ی انسان‌های موفق مهارت خوبی در آن دارند، هدفگذاری است. کسانی که به خوبی میان کار و زندگی شخصی خود تعادل برقرار می‌کنند، این نکته را می‌دانند که هم در اولی و هم در دومی باید هدف داشته باشند. این هدفمندی به آنها کمک می‌کند در مورد خواسته‌هایشان شفافیت بیشتری داشته باشند تا بتوانند به راحتی به پروژه‌ها و کارهای مختلف «بله» یا «خیر» بگویند.

🔹در آخر باید بدانیم تعادل در زندگی مفهومی ادراکی و فردی است و فقط خود شما می‌دانید چه زمانی در زندگی‌تان تعادل وجود دارد. شاید دوست داشته باشید بیشتر وقت‌تان را در محل کار‌تان بگذرانید. نیازی نیست برای اینکه خود را وقف کارتان کرده‌‌اید، احساس گناه کنید. تا زمانی که احساس خوشبختی می‌کنید، نیازی به ایجاد تغییر نیست.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
🎯آغاز پذيرش دوره هاي كاربردي مديريت كسب و كار(MBAوDBA)
بامجربترین اساتید کشور
ارائه گواهينامه معتبر از دانشكده مديريت دانشگاه تهران
✳️پنجشنبه ها يا جمعه ها
☎️ 02188339657
☎️ 02188339658
www.fmut.ir
⭕️ رهبران بزرگ از چه طریق و چگونه در جریان مسائل سازمانی قرار می‌گیرند؟

راز وعده‌های صادق

✴️گزاره‌ اول:
تحلیل درست مبتنی بر اشراف کامل برسازمان وپیرامون آن

طبعا کسی می‌تواند وعده‌ی صادق و راست بدهد که جدا از خصلت‌های فردی ، هم بر امکانات و توانایی‌های مجموعه‌ی تحت امرش اشراف داشته باشد و هم از توانمندی و وضعیت رقیبش اطلاع کافی.

✴️گزاره دوم:
تحلیل درست، مبتنی بر اطلاعات دقیق و کافی است.

راست گفته‌اند که تحلیل درست، "خبر آینده" است.
یک تحلیل درست با "جمع‌آوری اطلاعات" و "پردازش دقیق" آن‌ها از آینده خبر می‌دهد.
چنین امری محقق نمی‌شود مگر آنکه تحلیل‌گر، از اخبار درست و آگاهی کافی برخوردار باشد.

✴️گزاره سوم:
تحلیل درست، مبتنی بر گزارش‌های میدانی و عینی است.

به دو گزاره‌ی فوق، باید این گزاره را هم اضافه کرد که برای رسیدن به تحلیل درست، باید در میدان بود و از نزدیک، مشکلات را لمس کرد.

یک رهبر بزرگ اجازه نمی‌دهد فاصله و رابطه‌اش باکارکنان ومشتریان کم بشود.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
⭕️درو کردن و برداشت محصول فقط برای کسانی در زندگی رزرو شده که چیزی کاشته باشند، یافتن و پیداکردن فرصت ها فقط برای کسانی در زندگی است که جستجو میکنند.
👤جیم ران
🆔 @fmut_ir
🌀اگر فردی با مهارت‌های بالا و علاقه‌مند به کار پاره‌وقت پیدا کردید با او وارد مذاکره شوید.کار پاره‌وقت اگر به درستی انجام گیرد به معنای درگیر شدن کارمند به صورت تمام وقت است.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
⭕️ اصل راهبردی چیست ؟
Strategic principle

اصل راهبردی عبارتی به یاد ماندنی و عملی است که عصاره راهبرد شرکت را در بر می گیرد و در سرتاسر سازمان منتشر می شود؛

📌اصل راهبردی در صورتی ارزشمند است که افراد آن را خوب بفهمند و به کار ببرند؛ هم برای تصمیم های غیر منتظره و هم برای فرصت های غیر منتظره.

📌حسن داشتن اصل راهبردی سازمانی در این است که هر فرد در سازمان می تواند آگاهانه در جهت اهداف راهبردی یکسان کار کند، بدون اینکه درباره چگونگی انجام دادن این کار سخت گیری وجود داشته باشد.

📍به یاد داشته باشید که هر شرکت فقط یک اصل راهبردی دارد.

✳️اصل راهبردی برخی شرکتها:

🔹وال مارت: قیمت کم، همه روزه.

🔹شرکت هواپیمایی ساوت وست: برآوردن نیازهای پرواز کوتاه مشتریان با کرایه هایی که با هزینه های سفر با خودرو برابری می کند.

🔹جنرال الکتریک: رتبه اول یا دوم در هر صنعتی که رقابت می کنیم، در غیر اینصورت، خارج شدن آن

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir

⭕️مدیریت زمان با ماتریس آیزنهاور

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
⭕️ هفت تعریف "استراتژی" از نگاه بزرگان مدیریت

1️⃣ جک ولش
استراتژی یعنی این که ما تصمیم های شفاف و دقیق در مورد نحوه رقابت با دیگران بگیریم.

2️⃣ مایکل پورتر
استراتژی یعنی اینکه کاری که دیگران انجام می دهند را با منابع کمتر (کاراتر) انجام دهیم و کارهایی انجام دهیم که هیچ کس غیر از ما انجام نمی دهد.

3️⃣ شرون اوستِر
استراتژی داشتن یعنی وقتی مجموعه تصمیمات ما دیده می شود، بتوان الگوی خاصی را در آن مشاهده کرد.

4️⃣ آلفرد چندلر
استراتژی یعنی تعیین هدف های دراز مدت در سازمان و آماده کردن برنامه های فعالیتی مناسب و تخصیص دادن منابع مورد نیاز برای تحقق این اهداف.

5️⃣ هافر و شندل
استراتژی یعنی فعالیت هایی که تأمین کننده هماهنگی بین منابع داخلی و قابلیت های سازمان با فرصت و تهدیدهای محیط بیرونی است.

6️⃣ مینزبرگ
مینتزبرگ معتقد است که مفاهیمی چون استراتژی را نمی توان در قالب یک تعریف استراتژی آورد و باید تعاریف مختلفی را برای آن پذیرفت.
وی برای تعریف استراتژی پنج ویژگی پیشنهاد می کند:
🔹 استراتژی به عنوان برنامه
🔹 استراتژی به عنوان شگرد
🔹 استراتژی به عنوان الگو
🔹 استراتژی به عنوان جایگاه
🔹 استراتژی به عنوان دیدگاه

7️⃣ پیسانو
پیسانو بیان می کند که استراتژی هیچ چیز به جز تعهد به یک الگوی رفتاری مشخص به منظور پیروی در یک رقابت نبوده و به یک فرض اساسی منتج می شود که عبارت است از اینکه چه چیزی موجب پیروزی می شود.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
با سلام و تقديم احترام
دانشپذيران ارجمند مركز آموزش هاي كاربردي

بدينوسيله به اطلاع مي رساند كليه كلاس هاي پنج شنبه و جمعه اين هفته، مورخ ١٨ و ١٩ بهمن ماه تعطيل مي باشد.

با تشكر و سپاس

مركز آموزش هاي كاربردي دانشكده مديريت دانشگاه تهران
https://www.tg-me.com/fmut_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴▪️۵ راه برای شبکه سازی و ارتباط بین افراد در سازمان تان را بیاموزید.

👤دکتر تد

👈منبع: ویدان

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
📌 اگرتیم دیگری وارد حوزه کاری شما شد،به وب‌سایتشان بروید و ببینید بازار موردنظر را چگونه هدف قرار داده‌اند. وجود رقیب مانند داشتن تیم تحقیقاتی است که کاملا رایگان و برای شما کار میکند.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
دانشكده مديريت دانشگاه تهران
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش ششم) 6️⃣بین زندگی شغلی و شخصی‌تان تعادل ایجاد کنید. 🔹 فناوری‌های اداری در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی داشته‌اند و در کل بسیار کمک ‌کننده هستند، اما این انتظار را هم به وجود آورده‌اند که همواره در دسترس باشید. گویی…
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش هفتم)

7️⃣ برای شادابی و آراستگی محیط کارتان ارزش قائل باشید.

🔹 نظم دادن به محیط کار به منظور پیشرفت درازمدت کسب و کار شما حیاتی است. در کنار ایجاد حس نظم و ترتیب، یک محیط کاری منظم باعث افزایش روحیه همکاری تیمی می‌شود.

🔸یک دفتر یا فضای کاری مرتب، باعث ایجاد حس حرفه‌ای بودن در کارمندان و مشتریان می‌شود و همچنین بر دیدگاه کارمندان نسبت به کار و شغل شان تاثیر به سزایی می گذارد.

🔹 کارمندانی که به محیط کاری شان افتخار می‌کنند و از قرار داشتن در آن رضایت دارند، تمایل بیشتری نسبت به تمیز کردن و تمیز نگه داشتن میز خود نشان می‌دهند. همچنین یک محیط کاری تمیز و مرتب باعث ایجاد تغییرات مثبت روحی روانی در کارمندان می‌شود.

🔸پس حتی اگر نمی‌توانید تغییر دکوراسیون خاصی به محل کارتان بدهید، با مرتب نگه داشتن محیط کار خود و اعمال تغییراتی هرچند کوچک، مثل گذاشتن گلدانی کوچک بر میز کار خود، احساس بهتری در خود به وجود بیاورید.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
دانشكده مديريت دانشگاه تهران
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش هفتم) 7️⃣ برای شادابی و آراستگی محیط کارتان ارزش قائل باشید. 🔹 نظم دادن به محیط کار به منظور پیشرفت درازمدت کسب و کار شما حیاتی است. در کنار ایجاد حس نظم و ترتیب، یک محیط کاری منظم باعث افزایش روحیه همکاری تیمی می‌شود.…
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش هشتم)

8️⃣ همیشه به راه‌های خلاقانه‌تر برای انجام وظایفتان فکر کنید!

🔹همه‌ی ما وقتی وارد سازمانی می‌شویم، آموزش‌هایی میبینیم که کارها را با چه روش‌هایی انجام دهیم. درست است که در ابتدا لازم است تا روال انجام امور را یاد بگیریم اما اگر بعد از آشنا شدن با وظایف و سازمان، هنوز هم بدون فکر کردن کارها را مثل قبل انجام دهیم، هیچگاه پیشرفت نمی‌کنیم.

🔸 خلاقیت تنها به ارائه‌ی یک ایده یا راه حل خلاقانه محدود نمی‌شود؛ بلکه تمام اموری که در سازمان در جریان است، گاه با تغییری هرچند کوچک، می‌تواند با روش بهتری انجام پذیرد. سعی کنید روش‌های جدید را برای انجام وظایف مشابه به کار قبلی خود پیاده کنید. حتی اگر پیشرفت چشمگیری در روند کار نداشتید، باید بدانید حداقل از خستگی و تکرار خود را نجات داده‌اید.

🔹 بسیار مهم است که بخشی از زمان خود را روزانه به فکر کردن در یک محیط آرام اختصاص دهید تا بتوانید در مورد کارهایی که انجام می‌دهید فکر کنید. انجام هم‌زمان چند کار و سروصدا، دشمنان خلاقیت هستند. تا زمانی که روی چند چیز تمرکز کنید، از خلاقیت خبری نخواهد بود.

🔸ایده‌های جدید طبق برنامه‌ی زمانی مشخصی به ذهن نمی‌رسند. اگر همه چیز را مطابق زمان‌بندی پیش ببرید، خلاقیت هیچ فرصتی برای آشکار شدن نخواهد داشت. بنابراین گاهی اوقات سرعت خود را کم کنید. زمانی که دائم عجله داشته باشید نمی‌توانید از انجام کاری لذت ببرید. زمانی را به جستجو در میان ایده‌های جدید اختصاص دهید و در مورد کارهایی که دوست دارید با افراد خلاق صحبت کنید و همیشه به راه‌های خلاقانه‌تر برای انجام وظایفتان فکر کنید!

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
⭕️ بهترین ویژگی های مدیران موفق از نظر مسئول منابع انسانی لینکدین

(بخش اول)

واضح است که کیفیت رفتارهای مدیران در یک سازمان می‌تواند در کارکرد و پیشرفت تیم کاری، تاثیر فوق‌العاده‌ چشم‌گیری داشته باشد. در این میان پت وادورز (Pat Wadors) مدیر بخش منابع انسانی لینکدین به بیان تجربه‌ی ارزیابی‌اش از رفتارهای حرفه‌ای مدیران موفق پرداخته است.
چارت مدیریتی لینکدین به این صورت است که “رید هافمن” موسس و رییس آن، “جف وینر” مدیرعامل و معاون رییس و “پت وادورز” مسئول منابع انسانی و سازمان‌دهی استعدادهای جهانی است.
🎯وادورز در مصاحبه‌ای که با بیزینس اینسایدر داشته، مجموعه‌ای از معیارهای مدیران موفق و عالی را معرفی کرده است. این ویژگی‌ها برای مدیریت در هر سازمانی می‌تواند کارآمد باشد.در ادامه به بیان این ویژگی‌ها خواهیم پرداخت:

🌀۱.آن‌ها به رشد کارمندان خود اهمیت می‌دهند

“بن کاسنوچا” در کتاب خود به نام “اتحاد” (The Alliance) در رابطه‌ی بین مدیران و کارکنان توضیح می‌دهد که چگونه کارفرمایان می‌توانند بهترین‌های سازمان خود را حفظ کرده و بین آن‌ها اتحاد برقرار کنند.مدیران باید این نکته را به خاطر بسپارند که یک کارمند تا آخرر نیست برای آن‌ها کار کند. وادورز در ادامه می‌گوید: بهترین مدیران، مدام کارمندان خود را به سمت رشد و پیشرفت سوق می‌دهند و چالش‌ها و فرصت‌های یادگیری جدید را برای آن‌ها فراهم می‌کنند.

🌀۲.آن‌ها عملکرد کار را به شکل مداوم مرور می‌کنند

مدیران حرفه‌ای به جای این که منتظر باشند تا سال به پایان برسد و گزارش عملکرد را آن موقع مرور کنند، دایم در جریان روند کار قرار دارند و با اعضای تیم خود گفتگو می‌کنند.
بنا به گفته‌ی وادورز: “این مرورها الزاما گزارشات هیجان‌آوری نیستند و حتی می‌توانند خسته کننده باشند.”

🌀۳. آن‌ها انتظارات خود را شفاف بیان می‌کنند

مدیران مطرح به جای این که فهرستی از وظایف را در اختیار کارکنان خود قرار دهند، با آن‌ها وارد ارتباط شده و اطمینان حاصل می‌کنند که انتظارات آن‌ها برای کارمندان‌شان تفهیم شده است.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
⭕️ 13 کاری که افراد با روحیه قوی انجام نمی دهند..

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
دانشكده مديريت دانشگاه تهران
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش هشتم) 8️⃣ همیشه به راه‌های خلاقانه‌تر برای انجام وظایفتان فکر کنید! 🔹همه‌ی ما وقتی وارد سازمانی می‌شویم، آموزش‌هایی میبینیم که کارها را با چه روش‌هایی انجام دهیم. درست است که در ابتدا لازم است تا روال انجام امور را یاد…
🔻 9 رفتار حرفه‌ای در زندگی شغلی (بخش نهم)

9️⃣ بعد از خروج از یک سازمان، درباره‌ی آن منصف باشید.

🔹 اگر نمی‌توانيد در مورد کسي حرف‌های خوب بزنيد، بهتر است اصلاً هيچ حرفي نزنيد. این موضوع هم در مصاحبه شغلی و هم بعد از پیوستن به سازمانی صدق می‌کند.

🔸 هنگامی که درباره همکاران و مدیر قبلی خود در جمع همکاران جدیدتان صحبت می‌کنید و از آن‌ها در برابر این افراد جدید شکایت می‌کنید، حتی اگر داستانی که برایشان تعریف می‌کنید دردناک و به نفع خودتان باشد، باز هم به آنها اجازه می‌دهید طبق برداشت‌هایی که دارند درباره اتفاقات گذشته شما فکر کنند و در ذهنشان داستان بسازند.

🔹شاید با خود فکر کنید در این داستان‌ها نقش قهرمان را دارید، اما ممکن است همکاران جدید از شما بعنوان یک خائن یاد کنند، کسی که درصورت پایان همکاری با آنها نیز در محل کار جدید دیگری پشت سر آنها بدگویی می‌کند. پس کافیست وقتی میخواهید در مورد محل کار قبلیتان با دیگران صحبت کنید، کمی منصف باشید و تا حد امکان درمورد محل کار و همکاران قبلی خود بدگویی نکنید.

⚜️دانشکده مدیریت دانشگاه تهران⚜️

🆔@fmut_ir
2024/09/29 22:34:49
Back to Top
HTML Embed Code: