Telegram Web Link
⭕️ زمان دارایی ارزشمندی است که نمی توان از خرج شدنش جلوگیری کرد فقط می توان آن را با تبدیل به مهارت و تجربه پس انداز کرد.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
📚 از کتاب کاش وقتی بیست‌ساله بودم می‌دانستم برای ساختن شغل ایده‌آل اثر تینا سیلیگ

⭕️افرادی که با جسارت از محدوده مهارت های کنونی شان پا فراتر می نهند و برای آزمون چیزی تازه متقبل خطر می شوند نسبت به افرادی که که معتقدند مهارت های و قابلیت هایشان ذاتی و انعطاف ناپذیر است موفقیت های بیشتری به دست می آورند. اجازه ندهید این پندار باطل که قابلیت هایتان ذاتی است چون غل و زنجیر شما را در قید خود گرفته و در نقش های خاصی محدود کند. تحقیقات کارل دووک از دانشگاه استنفورد نشان می دهد افرادی که می کوشند محدودیت های ذهنی شان را از میان بردارند و به استعدادهایی که در اعماق وجودشان دست نخورده باقی مانده مجال تجلی دهند نسبت به افرادی که تصور می کنند قابلیت هایشان در لوح ضمیرشان ثبت و مستحکم شده به مراتب موفق ترند. عملکرد هر کس از نگرش او نسبت به قابلیت هایش تاثیر می پذیرد. افرادی که بر این باورند که جز مهارت های کنونی شان قابلیت دیگری ندارند در چاردیواری مشخصی که برای خود متصور شده اند محبوسند و هیچ گاه برای کسب تجربه های نو و نقش های جدید آمادگی ندارند. بعکس افرادی که به گسترش و پرورش و شکوفایی قابلیت های خود و تبدیل شدن اعتقاد دارند، نه تنها از رویارویی با خطر نمی هراسند؛ بلکه جویای تجربه های تازه هستند و برای از قوه به فعل رساندن قابلیت هایشان در رشته ای جدید و یا قلمرویی ناشناخته از هر حیث آمادگی دارند.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️نقد پذیر باشید؛ وقتی روحیه نقادی به عنوان باور مشترک در سازمان نهادینه شد سازمان میتواند به سرعت پیشرفت کند؛ نقد نرم افزاری ست برای توسعه فکری، ظرفیت ذهنی و علمی سازمانمان.

🆔 @fmut_ir
⭕️توسعه یک استراتژی بازاریابی

💢توسعه یک استراتژی بازاریابی برای هر کسب‌وکاری یک ضرورت محسوب می‌شود و بدون آن، تمامی تلاش‌های شما برای جذب مشتریان، بی‌ثمر خواهد بود. در استراتژی بازاریابی، تمرکز خود را باید روی این مورد قرار دهید که محصولات و سرویس‌های شما بتوانند پاسخگوی نیازهای مشتریان باشند و رابطه‌ای طولانی و سودمند را با آن‌ها ایجاد کنند.

❇️یک استراتژی بازاریابی حتی شاید بتواند در زمینه شناسایی و هدف قرار دادن بازارهای جدید و همچنین تبادل مزایا، نیز کمک‌کننده باشد.

🔶در این مقاله قصد داریم به "توسعه استراتژی بازاریابی" بپردازیم. برای مطالعه این مقاله بر روی لینک زیر کلیک کنید:

👇👇👇

توسعه یک استراتژی بازاریابی

🆔@fmut_ir
⭕️ ارزیابی منابع انسانی یک پروژه یک روزه نیست، بلکه نیازمندمشاهده مستندات، خط‌مشی‌ها و مصاحبه باکارکنان و مدیران منابع انسانی و همچنین کارکنان و مدیران منتخب در حوزه‌های دیگر یک شرکت است.

🆔@fmut_ir
⭕️ ده فرمان پیتر دراکر برای تکنیک های مذاکره

پیتر دراکر اندیشمند و صاحبنظر بزرگ آمریکایی در عرصه مدیریت معتقد است ، هنر متقاعد کردن راز موفقیت انسانها و یا شرکتهای تجاری موفق است.امروزه بسیاری از شرکتها جهت برنده شدن در مناقصات و مزایده ها در عرصه تجارت ، از متخصصین زبده در امر مذاکرات تجاری بهره می گیرند.در اینجا برای شما چند راهکار در مذاکرات تجاری را ذکر می کنیم.که حاصل تجربیات این مشاوران حرفه ای می باشد :

1- هیچگاه اولین پیشنهاد را شما ندهید :
بسیار ساده است، اینطور نیست؟ تا آنجا که می توانید، در هر موقعیتی هم که برای مذاکره قرار دارید، اولین پیشنهاد را شما ندهید. اگر طرف شما با یک پیشنهاد بزرگ جلو آمد، نشان می دهد که ممکن است معامله انجام نشود و آنها راهشان را بکشند و بروند چون سنگ بزرگ همیشه نشانه نزدن است. با رعایت این نکته می توانید از قصد و نیت طرفتان مطلع شوید.

2- همیشه دو خریدار را در کنار هم قرار دهید
کاری که به شما خیلی قدرت عمل می دهد این است که همیشه برای یک جنس مشخص دو خریدار را کنار هم قرار دهید. چه در کار باشد و چه در تجارت، اینکه دو نفر خواستار شما باشند همیشه باعث افزایش قدرت شما می شود.

3- همیشه قیمت بالاتری بدهید
همیشه قیمتی بالاتر از قیمت واقعی خودتان اعلام کنید، اما نه اینقدر بالا که کسی حتی برای نگاه کردن هم جلو نیاید چون با اینکار فقط یک طمعکار جلوه خواهید کرد.

4- هیچگاه خود را مشتاق نشان ندهید
هر چقدر هم که به نظرتان معامله عالی باشد و کلی با آن سود کرده باشید و بسیار خوشحال باشید، هیچوقت چهره خود را شاد و مشتاق به طرف مقابل نشان ندهید. چون با اینکار درونتان را به آنها نشان خواهید داد و این اصلاً خوب نیست. همیشه خونسرد و آرام باشید.

5- همیشه برای ترک مذاکره آماده باشید
اصلاً مهم نیست که چقدر دوست دارید آن معامله انجام شود، باید همیشه خود را برای سر نگرفتن معامله هم آماده نشان دهید. ممکن است این سخت ترین کار در طی یک مذاکره باشد، اما گاهی بسیار به نفع شما خواهد بود. اگر می بینید که مذاکره ای درست نیست و ممکن است سرتان کلاه گذاشته شود، می توانید سریعاً کناره گیری کنید.

6. فکر کنید که طرف معامله به شما نیاز دارد
یکی از سخت ترین قسمت های معامله این است که شما فکر کنید طرف شدیداً به شما نیاز دارد. اگر اینطور فکر نکنید، اعتمد به نفستان پایین خواهد آمد. همیشه در ذهنتان مجسم کنید که طرف معامله عمیقاً خواستار کالای شماست.

7- یاد بگیرید که ساکت بمانید
گاهی اوقات وقتی پیشنهادی به شما ارائه می شود، خیلی مهم است که جوابی نداده و چیزی نگویید. برای 30 دقیقه، 90 دقیقه، یک ساعت، برای هر چقدر که شده دهانتان را باز نکنید.
سکوتی ناراحت کننده ایجاد کنید و طرف مقابل برای شکستن این سکوت جزئیات بیشتری بیان خواهد کرد. شما ساکت بمانید، کناره گیری نکنید اما فقط به آنچه که طرف مقابل بازگو می کند گوش فرا دهید.

8- در مورد همه چیز تحقیق کنید.
چه با دانستن در مورد گذشته طرف معامله تان باشد، چه اتفاقاتی که در جریان مذاکره می افتد یا تحقیق در مورد کالای مورد نظر باشد، همیشه بدانید که در چه مورد می خواهید صحبت کنید.

9- هیچگاه در وسط کار مذاکره را بر هم نزنید
در معاملات همیشه تخفیف و امتیاز دهی صورت می گیرد. مهم نیست که از چقدر می گذرید تا مذاکره را تمام کنید، اما مهم این است که مذاکره نباید بر هم بخورد. هر چند که ممکن است آخر کار اصلاً رضایت زیادی از آن مذاکره نداشته باشید.

10- همیشه مودب باشید
مهم نیست که طرف مقابلتان با شما بد حرف می زند یا کالایتان را تحقیر می کند، شما هیچگاه خونسردی خود را از دست ندهید.

🆔 @fmut_ir
⭕️ شما یک بار زندگی می کنید. اگر با کسب و کار خود خوشحال نیستید، آن را تغییر دهید.
ℹ️ کار دیگری را امتحان کنید، تا وقتی به گذشته ی خود نگاه می کنید، از چیزی پشیمان نباشید.
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ 9 نشانه یک مصاحبه شغلی موفقیت آمیز

❇️در فاصله زمانی بین مصاحبه شغلی تا اعلام پذیرش، عدم قطعیت در نتیجه‌ مصاحبه برای متقاضیان کار رنج آور می باشد. اما اگر استخدام کنندگان نظر سریعی راجع به درخواست شغلی شما بدهند، حتی اگر نتیجه آن منفی هم باشد، می‌توانید با آن به خوبی کنار بیایید.
برخی نشانه‌ها وجود دارند که می‌‌توانند حاکی از اخبار خوبی باشند. بنابراین دفعه بعدی که به مصاحبه کاری رفتید، بجای نگرانی در مورد حذف شدن، به سادگی بررسی کنید که آیا این 9 نشانه در مصاحبه به وقوع پیوسته اند یا خیر.

1️⃣ شما در مورد "کی" می‌شنوید، نه "اگر" :
مصاحبه‌کنندگان به دنبال این هستند که بی جهت متقاضیان کار را امیدوار نکنند، بنابراین آنها به طور کلی عباراتی از این قبیل را خواهند گفت "فرد در این موقعیت باید فلان کار را انجام دهد" . اما اگر آنها کاملا مطمئن باشند که شما برای این شغل ساخته شده‌اید، آنگاه ممکن است ناخواسته در انتخاب لغاتشان تغییر ایجاد کنند.
مثلا می‌گویند: "بعد از آموزش‌های منابع انسانی متصدی پذیرش ما به شما کمک خواهد کرد که آنها را به کار بگیرید".
به نشانه‌های کلامی همچون این نشانه‌های محکم، گوش فرا دهید.

2️⃣ زبان بدنشان شما را آگاه می‌کند:
حتی اگر مصاحبه کننده‌ها تلاش کنند با خونسردی با شما برخورد کند، اما زبان بدنشان به آنها اجازه نمی‌دهد که اشتیاقشان را نسبت به شما پنهان کنند.
"تکان دادن سر، لبخندهای ریز خوشایند و "اوهوم" گفتن ها و دیگر صداهای تاییدی حاکی از این است که آنها شما را پذیرفته‌اند".

3️⃣اگر در برخی موارد، مدیر استخدام کننده صحبت در مورد شغل را متوقف کرد و مصاحبه بیشتر به صورت دوستانه پیش رفت، نشانه مطمئنی است از اینکه مدیر استخدام کننده به صلاحیت عملکردی شما برای شغل مورد نظر پی برده‌است و حالا به امید اینکه به تیمش می پیوندید، علاقه‌مند می باشد بیشتر با شما آشنا شود.

4️⃣ آنها نشان می‌دهند که تمایل به شنیدن صحبت های شما دارند
گاهی اوقات مصاحبه کننده ممکن است خیلی واضح به شما بگوید شما همان مهارت‌ها و تجاربی را دارید که آنها به دنبالش هستند.

5️⃣ با اعضای بیشتری از تیم آشنا می شوید:
ممکن است معرفی به تک تک اعضای تیم در مصاحبه‌ حضوری خسته کننده باشد. اما مطمئن باشید این نشانه خوبی برای پذیرفته شدن شما است.

6️⃣ آنها صحبت از حقوق و مزایا می‌کنند:
اگر مصاحبه‌کنندگان شما را برای شغل مورد نظر بسیار مناسب بدانند همه‌ چیزهای عالی شرکتشان را که می توانند به شما پیشنهاد دهند برجسته خواهند کرد، بطوری که اگر شما در شرکتهای مختلفی مصاحبه دارید، پیشنهاد آنها را قبول کنید.

7️⃣ مصاحبه بیش از حد معمول طول می‌کشد:
هیچ کسی زمان اضافی برای انجام مصاحبه ندارد، پس اگر شما متوجه شدید که آنها به خاطر اینکه کمی بیشتر با شما صحبت کنند از زمان ناهار خود استفاده می کنند، پس می‌توانید به این فکر کنید که مناسب این نقش هستید و می‌خواهند شما را بهتر بشناسند.

8️⃣ شما جزئیاتی را در مورد گام بعدی بدست می‌آورید:
به وضوح، اگر کسی چنین چیزی بگوید "ما هفته بعد پیشنهادمان را به شما می‌گوییم" شما پذیرفته شده‌اید. اما عباراتی مانند "به شما اطلاع خواهیم داد" نشان از بی‌علاقگی است.

9️⃣ پاسخ سریع و مثبتی به ایمیل های پیگیری شما داده می شود:
بطور واقع بینانه، مصاحبه‌کنندگان همیشه وقت ندارند تا سریعا پاسخ این ایمیل‌ها را بدهند، بخصوص اگر کاندیدایی کمتر نظرشان را جلب کرده باشد. بنابراین اگر آنها وقت گذاشتند و خیلی سریع جواب ایمیل شما را دادند، پس بدانید که شانس بالایی برای استخدام دارید.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ ده توصیه عملی برگرفته از آموخته های مایکل پورتر

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ احترام به شخصیت کارمندان؛ ویژگی مشترک مدیران موفق

💥بسیاری از افراد در پست‌های مدیریتی خودشان را گم می‌کنند و عصبانیت و بی‌احترامی را به حساب ابهت می‌گذارند؛ ولی مدیران موفق به ارزش حفظ شخصیت کارمندان آگاه هستند. مدیران خردمند سعی می‌کنند به‌جای ایجاد فضای دیکتاتوری، احترام کارمندانشان را کسب کنند. این کار باعث وفاداری کارمندان و فداکاری بیش‌تر آن‌ها، در راستای تحقق منافع شرکت می‌شود.
در محیط کاری بازدهی افراد به هویت آن‌ها وابسته است. از کارمندان تحقیرشده نمی‌توان انتظار انجام کاری فوق‌العاده داشت. عموما وقتی عمل اشتباهی سر می‌زند، آن رفتار بیش‌تر از سهل‌انگاری یا بی‌توجهی، به حساب شخصیت و فرهنگ خاطی گذاشته می‌شود. هیچ کس تمایل به شنیدن توهین و سرزنش ندارد.

💥 رئیس خوب عزت نفس کارمندان را خدشه‌دار نمی‌کند
عزت‌ نفس و شخصیت کارمندان در سلسه مراتب اجتماعی یک محیط کاری سالم، از قداست برخوردار است. کارمندان در این سن تغییرناپذیر هستند. شاید بتوان از انجام عملی ممانعت کرد؛ ولی هرگز نمی‌توان ذهنیت کسی را بدون آن که خودش به درک لازم رسیده باشد، تغییر داد. ضربه زدن به عزت نفس دیگران باعث می‌شود آن‌ها بدون امکان بازیابی، عمری با سرافکندگی زندگی کنند. به همین دلیل مدیر خوب برای کارمندانش احترام قائل است. بهترین عکس‌العمل برای رفتار‌های ناشایست، انتقاد کردن غیر مستقیم از نفس عمل به‌جای زیر سؤال بردن شخصیت فرد است.

💥 رفتار محترمانه مقبولیت بیش‌تری دارد
نتیجه‌ی مطالعات مختلف حاکی از آن است که به دلیل احساس پوچی، احتمال این‌که افراد به انتقادهای توهین‌آمیز توجه کنند بسیار اندک است. یافتن روش مناسب برای بازخوردهای منفی، تأثیر آن را به‌مراتب افزایش می‌دهد. گوشزد کردن سلسله مراتب اجتماعی در جوامع انسانی تأثیر منفی روی احساس عزت‌ نفس مخاطبان می‌گذارد. شاید به این دلیل است که نمره دادن به دانش‌آموزان برای تشویق آن‌ها کم‌تر از توصیه‌ی دوستانه تأثیر دارد. با نسبت دادن نمره، هر دانش آموز از بیش‌ترین به کم‌ترین طبقه‌بندی می‌شود. شخصی که در نفس خود احساس کم‌ارزشی داشته باشد، انگیزه‌ای برای رشد و اعتلا نخواهد داشت.

افراط و تفریط در احترام نتیجه‌ای ندارد
سرزنش و عصبانیت به دلایل ذکرشده نتیجه‌ی مثبتی نخواهد داشت. در عین حال خوش‌رویی و تعارف‌های بیش‌ از اندازه هم باعث پر‌رویی و حق به جانبی افراد خاطی خواهد شد. بهتر است در رفتارتان ترکیبی از احترام و انتقاد غیر مستقیم به کار ببرید. درعین حال به طرف مقابل بفهمانید که این احترام همیشگی نیست. حفظ عزت کارمندان در کنار نظم و اقتدار باعث دلبستگی آن‌ها به شما می‌شود که موجب بازدهی بیش‌تر و انسجام سازمان خواهد شد.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
کارگاه:سودآورترین فرصت های کارآفرینی و سرمایه گذاری در سال 1397
دکتر مهدی کنعانی
پنج شنبه 22 شهریور
ساعت : 10 تا 13
محل برگزاری :دانشگاه تربیت مدرس
ارائه گواهینامه بین المللی
02188628046
@Kaviani_amz
کارگاه:آداب و تشریفات تجاری
دکتر علی محمد بیدار مغز
پنج شنبه 22 شهریور
ساعت : 10 تا 13
محل برگزاری : دانشگاه تربیت مدرس
ارائه گواهینامه بین المللی
02188628046
@Kaviani_amz
کارگاه:آینده پول و فناوری مالی
دکتر رضا شیرازی
پنج شنبه 22 شهریور
ساعت : 14 تا 17
محل برگزاری : دانشگاه تربیت مدرس
ارائه گواهینامه بین المللی
02188628046
@Kaviani_amz
کارگاه:چرا بازاریابی محتوایی
دکتر امیرهوشنگ کمالی فرد
پنج شنبه 22 شهریور
ساعت : 17 تا 14
محل برگزاری : دانشگاه تربیت مدرس
ارائه گواهینامه بین المللی
02188628046
@Kaviani_amz
کارگاه:روش های تامین مالی بنگاه های اقتصادی از طریق بازار سرمایه
دکتر مومن زاده
پنج شنبه 22 شهریور
ساعت : 10 تا 13
محل برگزاری : دانشگاه تربیت مدرس
ارائه گواهینامه بین المللی
02188628046
@kaviani_amz
⭕️ 5 نکته در مدیریت زمان کسب و کار برای افزایش شانس موفقیت

🔹 تمام وقت خود را صرف بازدید ایمیل های خود نکنید!
🔹 چند کار را همزمان با هم انجام ندهید.
🔹 رسیدن به هدف، به صورت قدم به قدم امکان پذیر است.
🔹 زمان و فضای کار خود را سازماندهی کنید.
🔹 برنامه های کاری خود را بنویسید.

🔰 اگر بدنبال موفقیت در کسب و کار خود هستید به یاد داشته باشید که بزرگترین ثروت شما "زمان" است.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ تنوع‌بخشی
تنوع بخشی تکنیکی است که طیف گسترده‌ای از سرمایه‌گذاری‌ها را در یک سبد ترکیب می‌کند تا عملکرد مثبت بعضی از سرمایه‌گذاری‌ها عملکرد منفی دیگران را خنثی نماید.
دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ راه حل هایی برای اجتناب از به تاخیر انداختن وظایف

تعلل در کارها و به تأخیر انداختن امور ممکن است دلایل مختلف داشته باشد. تا زمانی که علت اصلی آن برایتان روشن نباشد، هر اقدامی برای حل کردن آن، ممکن است وضع را بدتر کند. در این مقاله ما چند مورد از شایع‌ترین علل این مشکل و راه‌حل‌های رفع آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

1️⃣ کاری که پیش روی شما است برایتان سنگین است

راه‌حل: وظیفه‌ی خود را به بخش‌های کوچک‌تری تقسیم کنید و بعد روی آن‌ها کارکنید. این کار باعث حرکت شما می‌شود و مسئولیت شما کمتر رعب‌انگیز به نظر می‌رسد.

2️⃣ تعداد وظایفی که به عهده دارید بسیار زیاد است

راه‌حل: وظایفتان را به‌صورت یک فعالیت مفهومی باهم ترکیب کنید و برای این فعالیت یک محدودیت زمانی تعیین کنید.

3️⃣ وظایف شما تکراری و خسته‌کننده است

راه‌حل: وظایفتان را به کارهای جداگانه تفکیک کنید. به هر کار یک زمان محدود اختصاص دهید و به چشم یک چالش به آن نگاه کنید که آیا می‌توانید در این مدت محدود، این کار را به پایان برسانید؟ هرگاه که در مدت‌زمان مشخص یا قبل از آن ،کارتان را به پایان رساندید، به خودتان پاداش بدهید.

4️⃣ وظیفه‌ی شما به‌قدری مهم است که برایتان دلهره‌آور است.

راه‌حل: با دوستی که به او اعتماد دارید تماس بگیرید. از او بخواهید که کار شما را مرور کند یا مثل یک هیئت داوری آن را مورد بررسی قرار دهد. وقتی می‌خواهید کارتان را به فرد مورد اعتماد خود تحویل دهید، کمتر احساس خطر می‌کنید و بنابراین شروع کار برایتان آسان‌تر می‌شود. روشن‌بینی و تائید فرد ناظر هم‌زمان با ارائه‌ی آزمایشی کار شما، به شما اعتمادبه‌نفس بیشتری می‌دهد.

5️⃣ مشکل: شما حس می‌کنید اصلاً تمایلی به کار کردن ندارید.

راه‌حل: شما دو گزینه پیش روی خود دارید : یا اینکه زمان فعالیت را تغییر دهید و به وقتی موکول کنید که کمی حس بهتری دارید، یا اینکه برای خود انگیزه‌های کوتاه‌مدتی ایجاد کنید و در عوض آن به خود پاداش بدهید.

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
⭕️ اصل 20:80

اصلی جالبی وجود دارد به نام 20:80. این اصل با تقریب خوبی هم در زندگی شخصی حاکم است و هم در سازمان و هم در عرصه کشورداری به کار می آید. در اصل یکی از اصول تفکر استراتژيک همین قاعده بیست هشتاد است.

▪️ منطق این اصل اینست:
20% از محصولات یا خدمات شما، 80% از سود شمارا رقم می‌زنند.
80% از شکایات مشتریان شما ناشی از 20% اشکالات، نشأت میگید.
20% از تلاش و زمان شما، 80% نتایج مورد انتظار شمارا ایجاد می‌نماید.
80% علت نزول بهره‌وری کسب‌وکار شما، ناشی از 20% دلایل ناکارآمدی است.
20% کارکنان سازمان شما مسئول 80% از خروجی‌ها و نتایج کار سازمان شما هستند.
80% از رفاه اجتماعی، ناشی از 20% پروژه های عمرانی و توسعه ای کشور شماست.
20% کشورهای جهان برای ما 80% منافع ملی را ایجاد می کنند.

اغلب افراد/مدیران/حاکمانی را مشاهده می کنید که ظاهراً در تمام طول روز مشغول فعالیت هستند اما دستاوردهای بسیار اندکی دارند. آنها مشغول انجام کارهایی هستند که ارزش پایینی دارند و در انجام یکی دو کاری که واقعاً می تواند در زندگی شخصی/سازمان/کشوری که به آن مشغولند تحول ایجاد کند تنبلی می کنند. به همین دلیل باید قاطعانه از انجام کارهایی که جزء 80 درصد کم ارزش هستند خودداری کنید آن هم هنگامی که کارهایی که جزء 20 درصد ارزشمند هستند معوق مانده اند.

▪️ کاربرد:
قبل از شروع هر کاری از خودتان بپرسید آیا این کار جزء 20 درصد بالاست یا 80 درصد پایین؟
با دانستن اصل 80:20 می‌توانید بر آنچه باعث کسب موفقیت در ارتباط با مشتریان می‌گردد، تمرکز نمایید
به کسب‌وکار خود نگاه بیاندازید و روی 20% از محصولاتی که 80% سود شمارا به وجود می‌آورند، تمرکز نمایید
به کشورهای جهان نگاه کنید و بگویید آن 20% کشوری که باید روی آن ها متمرکز شوم چیست؟

دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
2024/09/30 16:20:38
Back to Top
HTML Embed Code: