Telegram Web Link
فتف تأثیری در مبادلات ارزی کشور ندارد

🔹 علی صالح‌آبادی مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: در شرایطی که ما در حال حاضر قرار داریم‌ و شبکه کارگزاری که در حال فعالیت است، FATF اثر خاصی رو کار ما ندارد.

🔹با وجود محدودیت‌های خارجی تلاش ما در سالهای اخیر از جمله سال ۹۹ این بوده است که صادرکنندگان بتوانند ارز خود را از هر نقطه به نقطه‌ای دیگر انتقال دهند و ما هم تحت هر شرایطی چه از طریق بانک و چه از طریق صرافی بانک این آمادگی را داریم که به صادرکنندگان در این زمینه خدمات بدهیم و می‌توانیم از هر نقطه به نقطه‌ای دیگر حواله و اسکناس منتقل کنیم.
@Farseconomy-Link
کریدور ترانزیتی ریلی جلفا-روسیه-اروپا در آستانه راه‌اندازی با محوریت ایران

🔹‌کریدور ریلی جلفا-روسیه-اروپا که پیش از این بستری جهت انتقال کالای وارداتی و صادراتی ایران و شوروی سابق بود، از ۳۰ سال پیش مسدود است، کارشناسان بازگشایی این خط را مستلزم دیپلماسی منطقه‌ای در قفقاز جنوبی می‌دانند که ظاهرا حرکت‌هایی در این‌باره از سوی ایران آغاز شده است.

🔹‌علی ضیائی کارشناس حمل‌و‌نقل گفت: بازگشایی راه‌آهن بین‌المللی جلفا ایران را رقیب‌ ترانز‌یت کانال سوئز می‌کند.

🔹‌سعید رسولی مدیرعامل راه‌آهن گفت: در ارتباط با حمل و نقل ریلی‌ از شاخه جلفا-ارمنستان، سندی را با رئیس راه آهن ارمنستان به امضاء رساندیم که در آنجا طرفین برای فعال کردن این شاخه و برقراری مجدد مبادلات ریلی در مسیر جلفا- نخجوان- ایروان-گرجستان-روسیه اعلام آمادگی کردند.
@Farseconomy-Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥ایران و طرح ابتکاری چین برای احیای جاده تاریخی ابریشم
@Farseconomy
شرکت‌های دولتی سال ۹۹ چقدر مالیات دادند

🔹گزارش رسمی از اجزای مالیات اشخاص حقوقی نشان می‌دهد که شرکت‌های دولتی در سال ۹۹ نتوانستند رقم مصوب بودجه را محقق کنند.

🔹رقم مالیات بر اشخاص حقوقی غیردولتی در سال گذشته نسبت به قانون بودجه ۱۶۳ درصد محقق شد که ۸۵ درصد بیشتر از رقم تحقق سال ۹۸ بوده است. احتمالا به دلیل دریافت علی الحساب مالیات سال ۱۴۰۰ این اتفاق رقم خورده باشد. در واقع، دولت دوازدهم بخشی از درامدهای دولت منتخب را پیش خور کرد.
@Farseconomy-Link
نامه نگاری برقی فولادسازان با وزیر صمت

🔹تولیدکنندگان فولاد در نامه ای به وزیر صمت، تفکیک حلقه های زنجیره فولاد در محدودیت های اعمال شده برای مصرف برق کارخانه های فولادی را خواستار شدند و درخواست کردند: کارخانجات فعال در حلقه ذوب و فولاد سازی به منظور مشارکت در تنظیم بازار داخلی و جلوگیری از توقف صادرات و ارزآوری بتوانند حداقل در زمان غیر از اوج بار مثل ساعات شب فعالیت و تولید کنند.
@Farseconomy-Link
مهران محرمیان ‏معاون فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی اعلام کرد: میزان برگشتی چک‌های جدید یک سوم چک‌های قدیمی است.
@Farseconomy
فارس اقتصادی
🎥 اقدام غیرقانونی دولت به نفع نجومی بگیران @Farseconomy-Link
لغو بخشنامه دولت درباره افزایش حقوق نجومی بگیران

🔹 حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: طبق اخبار واصله بخشنامه معاون اول رئیس‌جمهور درباره افزایش حقوق مدیران در هیأت تطبیق مصوبات با قوانین مجلس رد شده و طی روزهای آتی به دولت ابلاغ خواهد شد.

🔹اخیراً جهانگیری مصوبه هیئت دولت رو ابلاغ کرده بود که سقف در نظر گرفته شده برای افزایش حقوق کارکنان دولت در قانون بودجه ۱۴۰۰ که به میزان ۲.۵ میلیون تومان است فقط شامل پایه حقوق می‌شود و سایر پرداختی‌ها سقفی ندارد.
@Farseconomy-Link
مالیات کارکنان بخش خصوصی و مشاغل سال ۹۹ چقدر شد

🔹در حالی که بایستی مالیات براساس میزان درآمد باشد، با بخش قابل توجهی از مشاغل براساس تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم، روی رقم مالیاتی توافق صورت می‌گیرد که با روح قانون همخوانی ندارد. با توجه به همین موضوع و به دلیل شرایط ناشی از کرونا و رکود اقتصادی درآمد مالیاتی ناشی از فعالیت مشاغل بالغ بر رقم ۱۰۴۴۵ میلیارد تومان وصول شد که رشد منفی ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل را ثبت کرد.
@Farseconomy-Link
مهم‌ترین اولویت‌های اقتصادی دولت سیزدهم چیست؟

🔹در آخرین روزهای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، گزارشی با عنوان «نقشه راه اقتصادی» توسط ستاد آیت الله سید ابراهیم رئیسی منتشر شد که توضیحاتی درباره مهمترین اولویت های اقتصادی وی داده بود.
@Farseconomy-Link
اگر دوستان دوران سختی را از خود نرنجانده بودیم، سرخورده نمی‌شدند و رهایمان نمی‌کردند

🔹در بخشی از نامه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس که در قالب آخرین گزارش برجامی وزارت خارجه به مجلس درباره اجرای برجام رسانه ای شد، آمده است: اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به یک اجماع ملی رسیده بودیم و از یکسو با خوش خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکت‌های غربی از خود نرنجانده بودیم و از سوی دیگر از همه امکانات برجام برای ایجاد منافع اساسی اقتصادی برای همه کنشگران – به شمول شعبات خارجی شرکت‌های آمریکایی – بهره برده بودیم، هم دوستانمان سرخورده نمی‌شدند و در دوران سختی رهایمان نمی‌کردند و هم ترامپ برای فشار حداکثری با مانع جدی سرمایه داران جهانی – از جمله در داخل آمریکا – مواجه می‌شد. فقط نیاز بود همدل و همصدا از همه امکانات برای اجرای بهینۀ سیاست کشور در پذیرش برجام استفاده می‌کردیم.
@Farseconomy-Link
هدیه خطرناک دولت روحانی به دولت سیزدهم

🔹داریوش ابوحمزه کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه کسری سنگین صندوق‌های بازنشستگی بخاطر اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان هدیه دولت و مجلس فعلی به دولت سیزدهم است، نوشت: اگر آینده کشور و صندوقها برایتان مهم است، لطفا جلوی تصویب پیش نویس لایحه دایمی سازی همسان‌سازی را بگیرید.
@Farseconomy-Link
۷۰ درصد سود بانکی در جیب یک درصد سپرده‌گذاران

🔹میثم پیله فروش کارشناس اقتصادی گفت: بخش اول کسری بودجه دولت به دلیل این است که درآمدهای پایدار، سالم و غیر تورمی که حق دولت ها هم هست را نمی‌توانیم بگیریم که این مساله به خاطر نداشتن اراده سیاسی در سال های گذشته رخ داده است. هم اکنون در کشور ما اگر کسی کار نکند و پول در بیاورد، نظام مالیاتی ما هیچ مالیاتی از او نمی‌‌گیرد.

🔹در یک سال شبکه بانکی حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان سود بانکی توزیع کرد و نزدیک ۷۰ درصد این سود برای یک درصد دارندگان حساب بانکی بود و کل این سود‌ها معاف از مالیات بود.

🔹ما اگر به سمت مدیریت خلق پول و هدایت اعتبار در کشور حرکت نکنیم، حتما در آینده نزدیک با مشکلات بیشتر و بزرگتری مواجه خواهیم شد و ناترازی در شبکه بانکی به تورم‌های لجام گسیخته در کشور دامن خواهد زد. این مساله از طریق سیل نقدینگی می‌تواند کشور را با بحران روبرو کند.
@Farseconomy-Link
نامه رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس به وزرای صمت و جهاد کشاورزی بخاطر پایان تعلیق دوساله اجرای قانون انتزاع

🔹سید جواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در نامه ای به وزیر صمت نوشت: با پایان مهلت تعلیق قانون انتزاع، همکاری لازم جهت واگذاری کامل اختیارات و وظایف حوزه بازرگانی از جمله واگذاری کامل شرکت بازرگانی دولتی ایران به وزارت جهاد کشاورزی صورت پذیرد.

🔹ساداتی نژاد در نامه دیگری خطاب به وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: امروز با پایان یافتن مهلت تعلیق قانون انتزاع، در اجرای دقیق این قانون نسبت به احصاء و در اختیار گرفتن کلیه امکانات و ظرفیتها اعم از شرکت بازرگانی دولتی اقدام کنید.
@Farseconomy-Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 مهدی رزم آهنگ کارشناس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: تا زمانی که از محدوده تحریم پذیری خارج نشویم، همواره خطر بازگشت تحریم‌ها وجود دارد.
@Farseconomy
مجوز محیط زیستی متروی پردیس صادر شد

🔹موافقت‌نامه سازمان حفاظت محیط زیست در مورد اجرای طرح قطار برق تهران - پردیس در 22 تیر 1400 خطاب به وزیر راه و شهرسازی صادر شد.

🔹 22 کیلومتر از مسیر مترو پردیس از مناطق حفاظت شده عبور کرده و 4 کیلومتر نیز پارک ملی واقع در منطقه می‌گذرد، از طرفی مسیر تونل در تقاطع‌هایی با جریان آب زیر زمینی برخورد می‌کند که این مسئله الزامات محیط زیستی پروژه را تشدید نمود.
@Farseconomy-Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 میراث دولت روحانی برای دولت رئیسی چیست؟
@Farseconomy
نیروگاه‌های در حال تعمیر را وارد مدار کردیم

🔹محسن طرزطلب مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: مجموع سرمایه گذاری ها برای تولید این ۱۰ هزار و ۵۳۶ مگاوات حدود ۶ میلیارد یورو برآورد شده است.

🔹در سال‌های گذشته اورهال نیروگاه‌های حرارتی از مهرماه آغاز و تا خرداد سال بعد به طول می‌انجامید اما سال گذشته به دلیل کمبود گاز مجبور به استفاده از مازوت در نیروگاه‌های حرارتی شدیم که زمان اورهال را به تعویق انداخت.

🔹با تشدید کرونا و آغاز زودرس گرما مجبور شدیم هر چه سریع‌تر نیروگاه‌های در حال تعمیر را به مدار برگردانیم.
@Farseconomy-Link
مانع تراشی‌های آذربایجان جلوی افزایش صادرات ایران به روسیه را گرفته است

🔹بیشترین صادرات ایران به روسیه از مسیر زمینی کشور آذربایجان می‌گذرد و این کشور موانع در این راه ایجاد می‌کند؛ به گونه ای که در پائیز و زمستان سال گذشته بعضا عبور کامیون‌های ترانزیتی ایران از این کشور از ۲۵۰ کامیون در روز به زیر ۳۰ کامیون در روز کاهش یافت.

🔹توقف بیش از حد کامیون‌های ایرانی در گمرک آستارا در حالی است که حدود ۸۵ درصد از صادرات ایران به روسیه را مواد غذایی تازه اعم از میوه‌ها، سبزیجات و صیفی‌جات تشکیل می‌دهند که از فسادپذیری بسیار بالایی برخوردار هستند.

🔹ترکیه در صادرات کالاهای مذکور به روسیه، رقیب جدی ایران محسوب می‌شود و به نظر می رسد یکی از دلایل اصلی سنگ‌اندازی‌های کشور آذربایجان بر سر راه ترانزیت کالاهای ایرانی به روسیه، تعمیق روابط این کشور با ترکیه است.
@Farseconomy-Link
2024/10/01 07:14:39
Back to Top
HTML Embed Code: