Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️شیخم به طنز گفت : ‌
حرام است می مخور ...

صدای زیبای زنده یاد استاد شجریان
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
😍 روزی که جهان پهلوان به خانه
هوشنگ ابتهاج شاعر (سایه) رفته بود.
فیلم کمتر دیده شده از زنده یاد تختی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
💔زیارت مزار شیرزن شجاع تبریز
دکتر آیلار حقی
پدرش نوشت:
پنجشنبه بهانه است من در تمام طول هفته بی قرار تو ام ماه آسمانی من
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴کشف کارخانه جدید تولید مواد مخدر متعلق به "لشکر چهارم" نظامیان اسد به فرماندهی ماهر اسد برادر دیکتاتور سوریه
این کارخانه بزرگ تولید و توزیع گسترده مواد مخدر در منطقه یعفور در حومه دمشق کشف شده که توسط شبه نظامیان حزب اله لبنان و نیروی تروریستی قدس، مواد را به کشورهای عربی و سراسر خاورمیانه و همچنین کشورهای اروپایی و قاره آمریکا صادر میکرده است

توضیح:
یعفور منطقه‌ای است در حدود ۱۷ کیلومتری غرب دمشق پایتخت سوریه. این منطقه به دلیل نزدیکی به پایتخت و آب‌وهوای مطلوب، یکی از مناطق مجلل و لوکس به شمار میرود
🔴 جستاری در دینامیزم فعلی یک نظام سیاسی هیبریدی
▪️ رویارویی سرنوشت‌ساز اقتدارگرایی و توتالیتاریسم

🔷 علیرضا خوشبخت



🔸 چه چیزی این روزها در صحنه سیاست ایران در جریان است؟ به نظر روزهای سرنوشت‌ساز از راه رسیده‌اند و آن چه مشاهده می‌شود مجادله‌ای بسیار سنگین میان دو بخش از بلوک قدرت جمهوری اسلامی بر سر اساسی‌ترین مسائل است. مسئله سیاست خارجی که خود را در مسئله مذاکره مستقیم با دولت ترامپ هویدا می‌کند و مسئله آزادی‌های اجتماعی که در سرنوشت لایحه حجاب و عفاف و رویکرد حکومت در این مقوله و نیز مسئله رفع فیلترینگ هویدا شده است. جدالی که در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری سال ۱۴۰۳ بین جلیلی و قالیباف روی داده است نه تنها تمام نشد که حالا تمام عرصه سیاست را اشغال کرده است. به نظر با ناکامی شدید متحدان ایران در منطقه از یک سو و بالا گرفتن بحران ناترازی‌ها در اقتصاد زمان تصمیمات سرنوشت‌سازی فرارسیده است. مدعای جستار حاضر آن است که این جدالی بین عنصر توتالیتر (تمامیت‌خواه) با عنصر اقتدارگرا در درون یک نظام سیاسی هیبریدی است در حالی که یک عنصر بوروکراتیک-دموکراتیک به عنوان بازیگر سوم و در ائتلاف با عنصر اقتدارگرا به ایفای نقش می‌پردازد.

🔹 پیش از این و در مقالاتی توضیح داده‌ام که نظام سیاسی ایران یک نظام سیاسی هیبریدی است. در این نوع نظام‌ها برخی عناصر دموکراتیک با برخی عناصر غیردموکراتیک در هم می‌آمیزند و سازوکارهای منحصر به فردی هم به آنها افزوده می‌شود و حاصل ساختاری بسیار پیچیده است که نمی‌توان به سادگی آن را در دسته بندی نظام‌های سیاسی اقتدارگرا یا دموکراسی‌های ناقص یا عناوینی از این دست قرار داد. لازم به ذکر است که نظام سیاسی در این نوشتار نه به معنای صرف ساختار حقوقی که به معنای مجموعه مناسبات ساختاری به کار رفته است که نسبت اشخاص و نهادهای صاحب قدرت را با هم شکل می‌دهد و در نهایت محدوده اثرگذاری کنشگران را رقم می‌زند. جمهوری اسلامی به عنوان یک نظام سیاسی هیبریدی از نهادهایی بسیار قدرتمند و بازیگرانی صاحب حق وتو در بخش غیردموکراتیک (در معنای دموکراسی عرفی غرب) و نهاد انتخاباتی محدود اما رقابتی در بخش دموکراتیک تشکیل شده است. البته که انتخابات و دستگاه دولت دست پایین را در مناسبات درونی نظام سیاسی دارد.دینامیزم روابط میان دو بخش نقشی کلیدی در تعیین روند کلی نظام سیاسی دارد. با این حال جستار حاضر نه بر این مجادله که بر یکی از بخش‌های این نظام سیاسی متمرکز شده است.

🔸 آن چه در حال حاضر در جریان است نوعی مجادله میان عنصر توتالیتر با عنصر اقتدارگرا در درون نظام سیاسی است. عنصر توتالیتر با تمرکز بر ایدئولوژی اسلام‌گرایی تندرو خواستار حداکثر فشار برای سامان دادن تمام عرصه‌های اجتماع بر اساس معیارهای ایدئولوژیک است. از این منظر اعمال فشار شدید برای تحمیل سبک پوشش بر زنان و مقابله با تمام مظاهر زندگی غربی در عرصه‌های مختلف و از جمله فیلترینگ و حذف شبکه‌های اجتماعی مجازی که به عرصه‌ای برای نمایش سبک زندگی مخالف معیارهای ایدئولوژیک مبدل شده؛ شاه بیت خواسته‌های آنان است. از سوی دیگر مقابله حداکثری با غرب در سیاست خارجی و حتی استقبال از جنگ با اسرائیل و آمریکا هم اهمیتی حیاتی برای آن‌ها دارد. این عنصر توتالیتر را شبه نظامیان و گروه‌های سیاسی‌ای چون جبهه پایداری و حتی گروه‌های تندروتر از آن نمایندگی می‌کنند.

🔹 در مقابل عنصر اقتدارگرا بیشتر در درون نهاد نظامی و نظامیان متمرکز است. این گروه معتقد به سهل‌گیری بیشتر در اعمال ایدئولوژی اسلامی در مورد سبک زندگی گروه‌های مختلف اجتماعی است. در مورد رابطه با غرب هم ضمن تاکید بر منازعه در سطح کلان، بر نوعی واقع‌گرایی و مدیریت کلی تنش تاکید دارد. از این منظر این گروه توسعه اقتصادی و حل بحران شدید اقتصادی اجتماعی در شرایط فعلی بر منازعه در عرصه سیاست خارجی و نزاع با گروه‌های اجتماعی مختلف بر سر اعمال معیارهای ایدئولوژیک اولویت دارد. همین عنصر اقتدارگراست که در شرایط فعلی با عنصر بروکراتیک-دموکراتیک موسوم به اصلاح‌طلبان که اینک در بخش دموکراتیک نظام سیاسی مستقر است ائتلاف کرده است. کافی است تئوری دولت‌های اقتدارگرای بوروکراتیک گیلرمو اودانل را به یاد داشته باشیم تا روشن شود که اساسا بوروکراسی یا آن چنان که مسعود پزشکیان تاکید دارد «کارشناسی» می‌تواند عامل پیوند میان این دو عنصر نظام سیاسی باشد....
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
محسن رنانی: ما در جامعه با ورژن جدیدی از تشیع روبرو شدیم

مردم به این جمع بندی رسیدن که این ساختار دینی جواب نیازهاشون را نمی دهد

ما در آینده با یک شیعه اصلاح شده روبرو خواهیم شد که مناسک دینی که حکومت مروج آن است را انجام نخواهد داد

ما الان با یک رنسانس دینی روبرو هستیم اگر حکومت با زندگی مردم سازگار داشت مردم مشکلی با این حکومت نداشتند
آیت‌الله ملک‌حسینی عضو خبرگان: فیلترینگ یک شوخی بود / روزی حکم کردیم رادیو حرام است و بعد باز شد / بعد از انقلاب گفتند ماهواره ممنوع است ولی بعد باز شد

نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری: فیلترینگی که به‌راحتی از آن عبور می‌شود، چه از مسیر‌های مجانی و چه مسیر‌های پرسود برای مافیای فیلترشکن و چه مسیر‌های مجاز برای افرادی که برای خودشان یک امتیاز قائل هستند، به معنی این است که فیلترینگ یک شوخی بود.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴🔷ایران در موقعیت انقلابی؛ نگاهی به نظرسنجی‌ها
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍂🍁
🔻ولی ما می‌دونیم شب تار آخرش سپیده!

#رفیقتم
            
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پنج ماه از بازداشت زارا اسماعیلی می‌گذرد اما هنوز هیچ اطلاعاتی از محل نگهداری و دلیل بازداشت او به خانواده‌اش ارائه نشده است.

زارا اسماعیلی مردادماه امسال، با حمله ماموران امنیتی جمهوری اسلامی به خانه‌اش در #کرج بازداشت شد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☄️ این یکی از قوی‌ترین کارایی بود که دیدم!

آخرین پیام؛
طوفان در راه است
آماده شده اید یا نه؟

دیگر چاره ای جز انقلاب نیست!
مردم مسلح شوید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رانندگان ایرانی گرفتار در مرز ترکیه در غیاب پاسخگویی مسئولان سه روز است در برف و سرما به حال خود رها شده اند
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ جولانی در رستورانی به صندوق دار گفت باید پول حساب کنی
Forwarded from ما میتوانیم
درود
اتاق ما میتوانیم در تلگرام

موضوع:
گفتگو با جوانان

به تاریخ:
جمعه ۱۴ دی ۱۴۰۳
برابر با ۳ ژانویه ۲۰۲۴

🕣 ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایران
🕕 ساعت ۱۸:۰۰ به وقت اروپای مرکزی
🕘 ساعت ۹:۰۰ به وقت لس‌آنجلس

🎙️ در این اتاق تلاش خواهد شد پای صحبت جوانان ( بدون سانسور در افکار و ادبیات ) بنشینیم و با خواسته‌ها و افکار جوانان بیشتر آشنا شویم و کمتر از افرادی با سنین بالاتر دعوت شود که روی استیج حاضر شوند.
همچنین تلاش خواهد شد از اشخاصی که تا کنون بارها پای صحبت آنان نشسته‌ایم و همیشه شنونده آنان بوده‌ایم به عنوان سخنران استفاده نکنیم تا کمی هم آنان شنونده باشند. مگر اینکه صحبت مهمی داشته باشند و در تایم کوتاهی صحبت کنند.

📍 این اتاق در تلگرام برگزار خواهد شد.

سخنرانان: جوانان امروز
شنوندگان: جوانان دیروز

مدت زمان: دو ساعت

شرکت در اتاق از طریق کانال تلگرام ما میتوانیم 👇
https://www.tg-me.com/MaMitavanim2023

پخش زنده در یوتیوب 👇
https://youtube.com/live/ZMKFwrlH8-c?feature=share


وبسایت: https://MaMitavanim.com
⭕️ هلدینگ صافولای عربستان سعودی که سهمش از روغن خوراکی در ایران بیش از ۵۰ درصد است، به طور ناگهانی سرمایه خود را از ایران خارج کرد. این شرکت روغن‌های خوراکی با نام‌های لادن، لادن طلایی، بهار و نسترن را به بازار ایران عرضه می کرد
🔺نسرین ستوده، در اینستاگرام با اطلاع دادن از جلوگیری ماموران زندان از ملاقات وی و فرزندانش با رضا خندان، نوشت: «جلوگیری از ملاقات به خاطر عدم رعایت حجاب از مصادیق سواستفاده از قدرت دولتی و جرم است.»

🔺به نوشته این وکیل حقوق بشر، پس از ممانعت ماموران از ملاقات مهراوه خندان، دخترش، «شرایط برای او که بارها از ملاقات مادر و پدرش طی سال‌های گذشته با موضوعیت حجاب محروم شده بود، غیرقابل تحمل شد و این بیداد را فریاد زد.»

◾️ستوده با روایت کردن اعتراض خود و فرزندانش به مسوولان زندان، التهاب و پریشانی حاکم بر آن فضا را توصیف کرده و می‌نویسد: «دست آخر بدون هیچ ملاقاتی به خانه برگشتیم.»
یاد من کن_دلکش
@tarabesstaan
🔻"یاد من کن"

با صدای ماندگار بانو
#دلکش

آهنگساز: علی_تجویدی

ترانه‌سرا: معینی_کرمانشاهی


زِ دردِ من بسوزد سینۀ تو
شود غمگین دلِ بی‌کینه تو
نباشد تا به چشمِ خود ببینم
غبارآلوده آن آیینۀ تو

هر کجا رفتی پس از من
محفلی شد از تو روشن
یادِ من کن، یادِ من کن....
https://www.tg-me.com/GEtehadbazneshastegan
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بی‌توجهی ۱۴ ساله به جاده روستای" سرزه"؛

🔺 اهالی با بیل و کلنگ برای بهبود مسیر دست به کار شدند
!


♦️ روز دوشنبه ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۳، اهالی روستای سرزه واقع در شهرستان ریگان برای حل مشکلات جاده‌ای خود، به‌صورت خودجوش و با استفاده از بیل و کلنگ اقدام به هموارسازی مسیر ارتباطی این روستا کرده‌اند. این اقدام پس از سال‌ها بی‌توجهی مسئولین به وضعیت نابسامان این جاده صورت گرفته است.طبق گفته اهالی، این مسیر از سال ۱۳۸۹ در طرح آسفالت جاده‌ای قرار گرفته اما با گذشت ۱۴ سال، هیچ اقدامی از سوی مسئولین برای آسفالت این جاده انجام نشده است.

♦️به گفته ی منابع مطلع، مردم این روستا پس از سال‌ها انتظار و مشاهده بی‌توجهی مسئولین، تصمیم گرفته‌اند خودشان با بیل و کلنگ اقدام به هموارسازی مسیر کنند تا حداقل عبور و مرور برای وسایل نقلیه آسان‌تر شود.اهالی روستا تأکید کرده‌اند که برای دسترسی به خدمات درمانی، خرید مایحتاج روزمره و رفع نیازهای ضروری خود نیازمند یک جاده مناسب هستند، اما نبود زیرساخت‌های لازم، زندگی روزمره آن‌ها را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
دوستان و رفقا !
باز به خیابان برمی گردیم  و  همراه با هزاران  کارگر دیروز و امروز به یکشنبه های اعتراضی می پیوندیم و فریاد برمی آوریم :

" معیشت منزلت حق مسلم ماست "

" هزینه ها دلاریه ، حقوق ما ریالیه "

"فریاد فریاد ، از این همه  بیداد"

" شاغل و بازنشسته اتحاد اتحاد"

" کشوری  - لشکری - فرهنگی -  تامین اجتماعی اتحاد اتحاد "

" مادتین ۵۴ ،۹۶ و ۴۱ اجرا باید گردد "

زمان :
یکشنبه ١۶دیماه/۱۴۰۳ ساعت ۱۰/۳۰
مکان :
#رشت - گلسار - مقابل اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان.

خیابان در انتظار گام‌های استوار شماست
2025/01/03 05:44:57
Back to Top
HTML Embed Code: