Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
برنامه «انتخابات غیرمنتظره» روز شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ بر محور استراتژی جریان اصلاحات در انتخابات ریاست‌جمهوری است. سولماز ایکدر و عطا محامد، روزنامه‌نگاران و از اعضای تحریریه ایران‌وایر در این برنامه به مساله حضور و تاثیرگذاری جریان اصلاحات در این انتخابات پرداختند. مسعود پزشکیان، کاندیدای مورد نظر اصلاح‌طلبان با اخذ بیش از ۹ میلیون رای، توانست به دور دوم برود.

عطا محامد می‌گوید: گفتمان پزشکیان در این یک هفته تغییری نخواهد کرد اما اصلاح‌طلبان خواسته‌های خود را بر او حمل خواهند کرد. پزشکیان هم بر رویکرد سابق می‌ماند یعنی سعی می‌کند بگوید که طرف مقابل دیو و سیاهی است.

سولماز ایکدر معتقد است: در همان فرصت تبلیغاتی پیش از برگزاری انتخابات، کمپین تبلیغاتی پزشکیان رویکردی جدا از او در پیش گرفته بود. به نظر می‌رسد که رادیکالیزم محافظه‌کارانه‌ای دارد پر از نمادهای اصلاح‌طلبی مانند رنگ مخصوص یا استفاده از شعار «یاحسین میرحسین» و همین‌طور به خاطر آوردن سرودهایی مثل «یار دبستانی».

#انتخابات_غیرمنتظره #انتخابات_۱۴۰۳
🔴خروش امروز هموطنان آراده در گردهمایی جهانی ایران آزاد در برلین بیاد شهیدان راه آزادی
صدای خانواده های شهیدان خواهیم بود صدایی رسا و قدرتمند💪✌️

خانواده(همسر و دختر) شهید شورش نیکنام از مهاباد بر مزار عزیز بر خاک افتاده‌اشان🌷
🔻مراکز نظرسنجیِ رسمیِ اصولگرا و نیمه رسمیِ اصلاح طلب، ابزار جنگ روانی برای اشاعه دروغ

🔹از متن: موسسه ایسپا که در راستای هدف های حاکمیت و جنگ روانی و تبلیغاتی آن به طور متوسط بیش از۲۰درصد خطای سنجش آرا دارد واقعا آیا قابل اعتماد است؟ آیا جز این است که آرزوها و نقشه های مهندسی انتخابات را به عنوان گرایش واقعی آفکار عمومی به خورد مردم داده است؟ در شرایطی که مضحکه انتخابات به دور دوم کشیده شده است، به چنین موسساتی و نظرسنجی های آنها آیا می توان اعتماد کرد؟

🔹نظرخواهی رسانه طیف اصلاح طلبان به نام «عبدی مدیا» در ۷ تیر که در آن میزان شرکت کنندگان در انتخابات ۶۶ درصد، آرای پزشکیان ۵۳ درصد، قالیباف ۵ درصد، جلیلی ۴درصد، پورمحمدی ۲درصد و باطله ۲درصد اعلام شده بود، به شکلی فاحش با آمارهای رسمی منتشره از سوی وزارت کشور مغایر است و آشکارا نشان می دهد که با هدف تبلیغ برای پزشکیان عددسازی کرده اند و زیر پوشش نظرخواهی به خورد مخاطبین داده اند. ظاهرا از نظر عبدی مدیا و انبوهی از رسانه های زنجیره ای جناح اصلاح طلب که کارشان بازپخش همین نظرسنجی هاست،عددسازی عامدانه و تلقبی با هدف جوسازی و تاثیرگذاری بر افکار عمومی امری مذموم به شمار نمی آید
🔴 در شهرستان کلات خراسان رضوی حدود سی نفر با هماهنگی قبلی برای فیلم و عکس در صف هستند: ۲۰ نفر نظامی، یک نفر فرماندار، یک نفر رئیس آموزش و پرورش، یک نفر رئیس آبفا، یک نفر رئیس تعاون روستایی، سه نفر هم معاون کمیته و میراث فرهنگي و دو نفر آخوند شاغل در دفتر امام جمعه و ۲ نفر بسیجی.

از مردم عادی خبری نیست.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ایرانشهر - روستای چاه جمال
از بلند گوی مسجد حوزه رای گیری مردم را تهدید می کنند که بیایند رای بدهند وگرنه امکانات و آب و برق شان قطع می شود !
آدم را به یاد دادگاه های انگیزاسیون کلیسا های قرون وسطی می اندازد که با تهدید و ارعاب به تفتیش عقاید مردم می پرداختند!
رای دادن یا ندادن یک ایده است .
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بعد از ماله کشی به خون هزاران نفر از مردم ایران امروز به غلط کردن افتاده اند تا آب رفته را به جوی برگردانند اما در همین غلط کردن ها   هم عوام فریبی موج می زند .
نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم
https://www.tg-me.com/faraagir_E
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴محمد فتحی، هنرمند مردمی به دادگاه احضار شد

محمد فتحی، هنرمند مردمی و از حامیان انقلاب "زن، زندگی، آزادی"، توسط دستگاه قضایی جمهوری اسلامی احضار شد.

این هنرمند در اینستاگرام خود نوشته است که پس از مراجعه به دادسرای امنیت اوین، بابت "تبلیغ علیه نظام" تفهیم اتهام و سپس، با قرار کفالت آزاد شده است.

محمد فتحی، در میانه انقلاب "زن، زندگی، آزادی" از مردم حمایت کرد و تکمیل ترانه "سفر با تو" که یکی از دلایل احضار اخیرش است، را به دلیل وقف فعالیت خود به انقلاب، به تعویق انداخت.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔸انتشار ویدئویی از همراهی یک زن رقصنده با یک ویولن‌نواز در #میدان_تجریش تهران مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته است.

🔸این زن با انتشار ویدئوی از این هنرنمایی در حساب کاربری خود در اینستاگرام در روز شنبه نهم تیر نوشته است: «می‌خواهم با شنیدن صدای ویولن پسرک شادی‌فروش، رها باشم مثل پرنده‌های توچال در باد سمج بهار! شاید این رقص یأس مزمن در من کمی آرام گیرد.»
#زن_زندگی_آزادی
#نه_به_آپارتاید_جنسیتی
#شادی_حق_ماست
#رقص
🔴 حکومت آخوندی این مدلیه دیگه !!!
🌅جنبش تحریم و اراده معطوف به زندگی

نویسنده:حسین بیات

در ساختار سیاسی کشورمان، تجمیع و تمرکز قدرت، به حدی رسیده است که در آن، دولت، به گواهی چندباره رئیسانِ دولت‌های پیشین، اساساً تبدیل به یک تدارکاتچی شده است که شنبه‌ها متوجه تصمیمات بالادستی‌ها می‌شود، اقلیتی دویست سیصد نفره که تفنگ و پول و رسانه را یکجا جمع کرده‌اند، شبکه‌‌ای از صاحبان قدرت و نفوذ و برادران قاچاقچی.

اگر رئسای جمهور، عین همین تعابیر را به کار نمی‌بردند، باور به ساختار دو دولتی می‌توانست مصداق توطئه‌اندیشی باشد، ساختاری متشکل از دو دولت: دولتِ آشکارِ نیمه‌منتخب و دولتِ پنهانِ تماماً منتصب.

دولت پنهان به این معنا ساختاری غیرقانونی، مداخله‌گر، سلطه‌گر، غیرپاسخگو و غیرقابل نقد است و بنابراین نباید آن را با "کابینه در سایه" اشتباه گرفت.

در ساختارهای دو دولتی اگر غلبه دولتِ پنهان از نقطه‌ای بحرانی به نام "سلطه" عبور کرده باشد، عملا دولتِ آشکار، فاقد اختیار و اراده مستقل خواهد شد. بخصوص در موضوعات مهم و اساسی و مناقشه‌آمیز، دولتِ آشکار موظف خواهد بود تا به موازین دولت پنهان، که خودشان گاهی به آن عمقِ راهبردی می‌گویند معتفد و ملتزم باشد.

به نظر می‌رسد، با حوادث ۹۶ و تحمیل شکست به برجام، فرایند تجمیع قدرت، نقطه بحرانیِ سلطه را متاسفانه رد کرده است. بنابراین شرکت در انتخابات، از آن تاریخ به بعد، به معنای مشارکت در انتخاب یک دولتِ بی‌اختیار شده است، دولتی که در موضوعات اساسی کشور عملا فاقد اختیار است.

برخی ممکن است استدلال بالا را بپذیرند اما همچنان رای‌گرا یا مردد باشند. چون معتقدند دولت گرچه در موضوعات اساسی اراده و اختیاری ندارد، اما برای تغییرات کوچک، همچنان موثر است. این استدلال را می‌توان تمثیل انتخاب زندانبانِ بهتر نامید، یا تمثیل گشودن روزنه‌ای برای هوای تازه یا بارقه‌ای نور.

اما حتی این توقع حداقلی نیز معقول نیست. چون هزینه‌های قطعی و احتمالی انتخاب زندانبانِ بهتر، یا گشودن روزنه‌ای کوچک، بسیار بیشتر از فواید احتمالی آن است. از جمله‌‌ی این هزینه‌ها بازتولید ساختار اقتدارگراییِ انتخاباتی است و نیز دادن اعتبار و مشروعیت‌ به آن و کار و کارنامه آن.

این یعنی اصل ترجیح بد به بدتر، در سیستمی که سیر اقتدارگرایی در آن، صعودی است، حال چه صعودی نوسانی و چه صعودی خطی، بعد از مدتی، معقولیت خود را از دست می‌دهد.

این مدعا هم پشتوانه فلسفی دارد (مثل مداقه‌های هانا آرنت)، هم شواهد تجربی (مثل پژوهش آندریاس شِدلر که مبتنی بر تحلیل و ارزیابی ۱۹۴ انتخابات از ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۳ است)، و هم از سوی طیف وسیعی از کنشگران و مبارزان سیاسی مثل میرحسین، تاجزاده، نرگس محمدی، صدیقه وسمقی و دیگران، تایید و تاکید شده است.

بنابراین مواضع برخی روشنفکران و تحلیلگران، در دفاع از آنچه "روزنه‌گشایی" می‌نامند، غیرقابل دفاع است. به نظر می‌رسد این عزیزان نه تنها در توسل به نظریه‌های علمی و شواهد تجربی، درست نمی‌اندیشند، بلکه صدای بخش بسیار وسیعی از بزرگان و کنشگران و مردم عادی را نیز درست نمی‌شنوند. مردمی که به تعبیر هاول مدتها در دایره حقیقت زیسته‌اند و به موجب چنین زیستنی، امید را در تاریک‌ترین اعماق ناامیدی دیده‌اند، و به تعبیر پائولو فریره به حکمت مشترک ارزشمند و "راه‌گشایی" رسیده‌اند.
اما مهمترین پرسشی که تحریم‌گرایان باید پاسخ دهند این است که رای ندادن آیا سودی هم دارد؟ به عبارت دیگر، رای ندادن آیا فقط به موجب نداشتن هزینه‌‌هایی که برای رای دادن برشمردیم، معقول‌تر است یا اینکه فایده‌ای هم دارد؟
به نظرم پاسخ را می‌توان در رفتار مردم در ماههای پایانی جنگ جستجو کرد.
تا سال ۶۵ مردم از جنگ، حمایت می‌کردند، امیدوار و بی‌دریغ؛ و بنابراین رهبران به پیروزی در جنگ می‌اندیشیدند، امیدوار و بی‌تامل. کم کم مردم از جنگ خسته و ناامید شدند و به جبهه نرفتند، پس رهبران به تامل افتادند و ناامید شدند و به پایان جنگ تن دادند و جنگ تمام شد.
هم به سود مردم شد و هم ساختار.
این رفتار مردم نه انقلاب بود، نه کودتا، نه اصلاح‌طلبی بود و نه اصولگرایی. شاید بتوان نامش را واسازی نامید. واسازی انداموار (ارگانیک) ساختار برای تداوم زندگی. مردم اراده معطوف به زندگی را بر ساختار قدرتی که خودشان در ایجاد آن سهیم بودند، تحمیل کردند و آن را تغییر دادند. همان اراده‌ای که دیگر بار در دوم خرداد تپید، بار سوم در جنبش سبز و بنفش، بار بعدی در جنبش مهسا و اینک در جنبش تحریم.

جنبش تحریم، اگر نیک بنگریم در امتداد تاریخ آزادی‌خواهی و عدالت‌طلبی ایرانیان است؛ نه تنها همان جنبش مهسا و سبز و دوم خرداد و پایان جنگ است، بلکه همان جنبش مشروطه و تحریم تنباکو است.

هر لحظه به شکلی بت عیار بر آمد، دل برد و نهان شد.   
جاوید ایران
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سه پیشنهاد حائری شیرازی به دکترپزشکیان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری

به مردم قول بده در صورتی که نگذاشتن به وعده هایت عمل کنی استعفا خواهی داد
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 سوء استفاده هوادارن جلیلی از کودکان برای تبلیغات انتخاباتی

ویدئویی از طلبه‌های حامی سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری منتشر شده که در آن به اعضای ستاد او برای سوء استفاده از کودکان توصیه می‌شود.
این مبلغان سیاسی-مذهبی توصیه می‌کنند که ضمن تدارک ایستگاه نقاشی برای کودکان، به تبلیغ برای سعید جلیلی بپردازند.

#انتخابات_غیرمنتظره #انتخابات_۱۴۰۳ #سعید_جلیلی
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 «روح الله مومن نسب»، حامی «سعید جلیلی» و فیلترینگ اینترنت گفته است کاهش مشارکت در انتخابات، نتیجه کار تسخیر‌کنندگان اذهان عمومی و از طریق اینترنت کثیف آمریکایی محقق شد.

او هم‌زمان با بازنشر توییت چندی پیش خود درباره مشارکت در انتخابات و تاثیر فضای مجازی نوشت: «نتیجه مطلوب غرب هم‌زمان با مشارکت پایین هدف تسخیر کنندگان اذهان از طریق اینترنت کثیف آمریکایی است که متاسفانه تا حدودی هم موفق بوده‌اند. یعنی هم کاهش مشارکت، هم توفیق غرب گداهای ایران.»

#انتخابات_غیرمنتظره
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حاتم قادری:
آقای خمینی در بهشت زهرا گفتند که پدران ما به قانون اساسی مشروطه رأی دادند، آنها چه حقی داشتند که درباره ما تصمیم بگیرند؟ در حال حاضر هم مردم قانون اساسی فعلی را نمی‌خواهند. مردم چه باید بکنند و چگونه باید بگویند که سرکوب نکنید و نکشید؟!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
نمک‌دوست تهرانی، روزنامه‌نگار: نرخ پایین مشارکت اعتراض به همه طیف های سیاسی است.بررسی بیشتر در گفت‌وگو با آسیه امینی، تحلیلگر مسائل اجتماعی
گرگ ها در تقسیم طعمه به جان هم می افتند
داستان عجیبی است عزیز!

کل نظام وقاحتی، از استمرار طلب گرفته تا اصولگرا، براه افتادند تا مردم گرسنه، خسته، افسرده، تحقیر شده و متوهم را با حقه‌بازی پایه صندوقهای مارگیری بکشند. برای این آدمخواران هیچ فرقی نمی‌کند که آنانی که پایه "صدوق های‌رای" آمده‌اند اصلا به کاندیدایی رای بدهند یا ندهند. فقط بیایند پایه صندوقها، آنها افعی مورد نظرش را از درون این صندوقها بیرون خواهند آورد.

آنچه مسلم است، تعدادی از این مردم گرسنه، خسته، افسرده، تحقیر شده و متوهم پایه جعبه‌های مارگیری‌ رژیم خواهند رفت و به خیال خود، نامی غیر از افعی‌ها آنها در صندوقها می‌اندازند. به گمان اینکه با "رای" دادند به "سبد کالا" مسجد محل شان یا امکان گرفتن تشویق‌نامه از جنایتکاری بوجود آید تا سفره شان برای یک روز پر یا سرکاری بروند!! غافل از اینکه، از این جعبه‌های مارگیری، افعی بیرون خواهد آمد که اول زندگی آنان و بعد آینده فرزندانش را نابود خواهد کرد.

باید به این مردم یادآور شد که سنبل استمرار طلبان، خاتمی و روحانی ، کسانی بودند که ایت الله منتظری را حصر‌خانگی کردند. کسانی هستد که با صدای دلخراشی گفتند که 《"رئیس جمهور در ایران، چیزی نیست جز یک تدارکات چی"》!
بعد هم با بی‌شرمی تمام گفتند که 《"وای به قومی که نیاز به قهرمان داشته باشد"》، چقدر بی‌شرم هستند این جماعت استمرار طلب!

هم‌میهنان،
نه جلیلی، نه پزشکیان، نه حتا خامنه‌ای چیزی را برای زندگی بهتر شما نمی‌تواند تغییر دهند. سیستم و فرهنگی که بر کشور حاکم است، سیستم و فرهنگی است که با نابودی انسانیت، با جنایت و با تبهکاری باقی می‌ماند. با تغییر عکسهای روی دیوار مدارس و ادارات یا روی اسکناس‌ها هیچ چیزی تغییر نخواهد کرد.

اما با تحریم فعالانه سیرک انتصابات خامنه‌ای، می‌توانیم با کمترین هزینه، بیشترین صدمه را به رژیم بچه‌کش و جنایتکار وارد کنیم و امکان ایجاد تحول در کشور را بوجود آوریم. اجازه ندهید شما را از این فرصت طلایی غافل سازند!

از بازی‌های شعبده‌بازان، از چرخش چرخاندگان و از حماقتهای این و ان، دلسرد نشوید که تاریخ مصرف اینان و رژیم به پایان رسیده است.

پاینده و سربلند باد ایران و ایرانی🌹✌️

اکبر کربمیان
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#یکشنبه‌های_اعتراضی

تهران: تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی  و فرهنگیان در اعتراض به
عدم اجرای ماده ۹۶ و همسان‌سازی

با قدرت زن و مرد
ستم به لرزه آمد

۱۴۰۳/۴۱۰
#با_قدرت_زن_مرد_ستم_به_لرزه_امد

#تجمع_اعتراض_حق_ماست
#کارگر_زندانی_معلم_زندانی_ازاد_باید_گردد


🔸🔸🔸



https://www.tg-me.com/k_F_ALBORZ
2024/06/30 18:29:16
Back to Top
HTML Embed Code: