Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از صفحه رسول خادم

تصاویر مربوط به دیروز ، شنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۳ خورشیدی است …..

در دیدار با تعدادی از خانواده های عزیزانِ درگذشته در فاجعه یِ معدنِ ذغال سنگ طبس

عزیزانی که بدلیل تنگدستی و بدنبال لقمه ای نان برای خانواده هایشان ، با حداقل عایدی ممکن، در نهایت مظلومیت و بی پناهی ، برده وار در معادن به کار گرفته شده بودند و در نهایت هم با اینکه بارها از تجمع گاز متان گفتند … از سر درد ناشی از گازگرفتگی گفتند و … کسی صدایشان را نشنید، با انفجار و یا گاز گرفتگی از میان ما رفتند
تصاویر بالا، حال و روز دیروز خانواده های این عزیزان است
امروز هفتمین روز از درگذشتِ آنهاست

#کارگران_معدن
#محاکمه_عاملان_جنایت_معدن_طبس
🔴 "نه می بخشیم، نه فراموش می کنیم"

🔺ملت محروم و ستمدیده ی بلوچ، هرگز کشتار خونین ۸ مهر ۱۴۰۱زاهدان را که بیش از صد انسان بی دفاع بلوچ، در کمتر از یک ساعت توسط مزدوران جنایتکار جمهوری اسلامی ایران، کشته شدند را فراموش نمی کنند.
🔴نگاهی به روابط دو سده‌ی گذشته‌ی ایران و روسیه

🔷حسین‌علی قربانی

▪️کم و کیف روابط ایران و همسایه قدرتمند شمالی آن، یعنی روسیه، بار دیگر در افکار عمومی با پرسش‌های جدی مواجه شده است. افکار عمومی از تسلط روسیه بر ایران و نگاه فرصت‌طلبانه این کشور ابراز نگرانی می‌کنند و با اشاره به قضایایی همچون حمایت آشکار روسیه از امارات در خصوص جزایر ایرانی خلیج فارس و اخیراً پشتیبانی این کشور از کریدور زنگزور، خواستار تجدید نظر جمهوری اسلامی در روابط گسترده با این کشور شده‌اند. در این جستار کوتاه با نظرگاهی تاریخی، روابط دو قرن گذشته ایران و روسیه بررسی شده و نقش این همسایه قدرتمند در مسائل داخلی و سیاست خارجی ایران واکاوی می‌شود.

🔸دو دوره‌ جنگ ‌میان ‌ایران و روسیه‌(۱۲۱۸ـ ۱۲۲۸/ ۱۸۰۳ـ۱۸۱۳م و ۱۲۴۱ـ۱۲۴۳/ ۱۸۲۶ـ ۱۸۲۸) از اثرگذارترین‌ وقایع ‌دو قرن‌ اخیر ایران ‌در ابعاد سیاسی‌، اجتماعی ‌و اقتصادی‌ بودند. از مهم‌ترین ‌علت ‌این ‌جنگها، سیاستهای‌ توسعه‌‌طلبانه ‌روسیه‌ بود، سیاستی ‌که ‌از زمان ‌پتر کبیر و با رشد سرمایه‌های‌ تجاری‌ روسیه ‌شروع‌ شد. سیاستمداران ‌این ‌کشور، تسلط ‌بر هند را شرط‌ لازم‌ هر نوع پیشرفتی می‌دانستند و بنابراین، ایران‌ و خلیج‌فارس‌ به ‌مثابه ‌دروازه ‌هند نظرشان را جلب کرد. با آغاز توسعه این کشور از دوره ‌امپراطور کاترین‌، توجه‌ روسیه به ‌قفقاز و سواحل ‌غربی ‌و جنوبی ‌دریای‌ خزر بیشتر شد، زیرا حفظ ‌این ‌مناطق ‌به ‌منزله ‌حفظ ‌مرزهای ‌روسیه‌ در برابر امپراطوری عثمانی ‌بود. اهمیت ‌تجاری‌ و حاصلخیز بودن ‌قفقاز و نیز دستیابی ‌به ‌دریای ‌مازندران ‌از دیگر انگیزه‌های ‌روسیه‌ برای ‌تصرف‌ این ‌ناحیه‌ بود. دولت ‌روسیه‌، به‌‌ویژه‌ در دوره‌ پتر و کاترین‌، به ‌بهانه‌ حمایت ‌از گرجیان ‌و ارمنیان‌ و نجات ‌آنان ‌از حاکمیت ‌مسلمانان‌، برای ‌آمال‌ توسعه‌طلبانه ‌خود توجیه‌ مذهبی ‌ساخت‌. ارمنیان ‌و گرجیان ‌نیز به‌ آنان ‌وعده‌ همکاری‌ بر ضد ایران‌ داده ‌بودند.

▪️نخستین نتیجه دور نخست جنگ‌های دو کشور، تحمیل عهدنامه گلستان به ایران بود که موجب از دست رفتن اراضی وسیعی از ایران در غرب دریای مازندران شد. دور دوم جنگ‌های ایران پس از اشغال تبریز از سوی روسیه، به بستن عهدنامه خفت‌بار ترکمان چای انجامید. این عهدنامه در دو بخش سیاسی و بازرگانی، شرایط سنگینی به مردم و حکومت‌ ایران تحمیل شد. روس‌ها در عرصه سیاسی و اقتصادی چنان امتیازاتی در‌ ایران به دست آوردند که تا آن دوره از هیچ‌یک از همسایگان خود کسب نکرده بودند. ایران در نتیجه ترکمان چای، سرزمین‌هایی همانند قفقاز جنوبی، داغستان و به شکل کلی، سرزمین‌های گرجی و ارمنی خود را از دست داد. روسیه تزاری بخش دیگری از سرزمین ایران را در تاریخ ۱۲۶۰ طی پیمان آخال، از ایران جدا کرد.

🔸پس از این تاریخ، رقابت دو امپراتوری بریتانیا و روسیه در منطقه، ایران قاجاری را به درون خود کشاند و امتیازنامه‌های بسیاری با ارزش بالا، به خارجی‌ها داده شد که اعتراضات داخلی را شعله‌ور کرد؛ بیشتر این امتیازنامه‌ها، اجازه بهره‌برداری از منابع و فرصت‌های اقتصادی ایران را در اختیار روسیه و انگلیس قرار می‌دادند. در حالی که روسیه در شمال ایران سلطه‌ داشت، انگلیس نیز درخواست حضور نظامی در جنوب ایران را کرد. همچنین روسیه تلاش داشت با استفاده از جریانات داخلی، مشروطه ایران را ناکام بگذارد. عوامل مرتجع و کارگزاران نظام استبدادی نیز از طرفداران روسیه به حساب می‌آمدند. تمام این‌ها، در نهایت توانستند مشروطه و جریان اصلاحات در ایران را تحت فشار قرار دهند و تا شروع جنگ جهانی اول، روسیه عملاً بر ایران حکومت می‌کرد.

▪️یکی از تلخ‌ترین نمود‌های دخالت‌های روسیه در ۲۳ ژوئن ۱۹۰۸ با به توپ بستن مجلس مشروطه توسط کلنل لیاخوف روس رخ نمود که تصویر روسیه را در ذهن جمعی ایرانیان بیش‌ازپیش تاریک کرد. پس از این واقعه، در كابينة مستوفى‌الممالك دولت ايران با اجازة مجلس شوراى ملى با دولت ايالات متحدة‏ امريكا، قراردادى براى اعزام يك هيئت مستشارى مالى به ايران امضا كرد و طى آن قرارداد مستر مورگان‌ شوستر همراه با هيئتى به ايران آمد و زمام امور مالية ايران را در دست گرفت؛ اقدامات شوستر با كارشكنى دو دولت همسايه و مخالفت علنى روسيه مواجه شد. روس‌ها طی اولتيماتومی خواهان اخراج شوستر شدند و نيروهاى خود را در آذربايجان و ايالات شمالى و خراسان به‏ مانورهاى جنگى واداشتند و آستان قدس رضوى را گلوله‏باران كردند. مجلس دوم با اتمام حجت روس‏ها، منحل و شوستر از ايران خارج شد.....
روزنامه فرانسوی لوپاریزین در گزارشی به نقل از دو منبع امنیتی لبنان نوشت زمان و محل حضور حسن نصرالله توسط «یک جاسوس ایرانی» به اسرائیل اطلاع داده شده است.

این گزارش حاکی است که اسرائیل با کسب اطلاع از «جاسوس ایرانی» مطمئن شده که حسن نصرالله عصر جمعه وارد مقر اصلی فرماندهی حزب‌الله در ضاحیه در بیروت شده است.

لوپاریزین نوشت حسن نصرالله به همراه فرمانده ارشد سپاه پاسداران (عباس نیلفروشان) با یک خودرو وارد محل شده و به تونل در عمق ۳۰ متری زمین که محل نشست فرماندهان بود، رفتند. در آن‌جا ۱۲ فرمانده ارشد دیگر حزب‌الله نیز حضور داشتند. این گزارش حاکی است اسرائیل صبر کرد تا همه آن‌ها وارد تونل شوند.
از سیدحسن به سیدحسن!‎

سید حسن خمینی در نامه‌ای به سیدحسن نصرالله، ۴ مهر ۱۴۰۳: «در کمال افتخار … در مسیر جهاد در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی آماده هر گونه خدمت هستم.»

کارتونیست: اسد بیناخواهی


#کارتون
حضور سردار قاآنی در دفتر حزب الله تهران
این ب
ی وجود جرات نداشت بره لبنان الان نشسته تو تهران داره واسه حسن خرسی فاتحه میخونه
خامنه ای چه جنگجوهایی داره واقعا😂
این مفت خورم از تو غارش در اومد و ابراز وجود کرد
مهدی کروبی در پیامی ضمن تسلیت کشته شدن حسن نصرالله در لبنان، اعلام کرد: «حزب‌الله و حسن نصرالله بر اساس آموزه‌های قرآنی به حمایت از ملت فلسطین برخاستند و در این مسیر آماده پرداخت هر هزینه‌ای بودند و برای حسن نصرالله، شهادت آرزویی دیرینه در جهت وصال به ساحت نورانی معبود است.»
💢تنها سرداری که الان زندس سردار آزمونه


#طنز
فوری فوری
طر
ح عملیاتی انتقام سخت کلید خورد

زاکانی: خیابانی را در تهران به نام حسن نصراالله نامگذاری می‌کنیم
عکس از جسد رهبر حزب‌الله منتشر نشده ولی تصویر انگشتر حسن نصرالله، نشاندهنده شدت انفجار و اثراتی است که روی جسد داشته.
#فوری

رسانه‌های اسرائیلی از حمله اسرائیل به مواضع حوثی‌ها در بندر حدیده یمن خبر دادند.
خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع آگاه در بندر حدیده گزارش داد که مخازن سوخت در حملات هوایی هدف قرار گرفتند.
این حملات پس از آن انجام شده که حوثی‌های مورد حمایت ایران در ماه جاری سه موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کردند.
خبرنگار العربیه: حملات هوایی اسرائیل شهر حدیده یمن را هدف قرار داد.
مخازن نفت و نیروگاه برق و یک پایگاه نظامی بندر حدیده یمن مورد حمله قرار گرفت.
مقامات اسرائیلی می‌گویند حملات به یمن با هماهنگی فرماندهی مرکزی ارتش ایالات متحده انجام شده است.
🔹حمله مسلحانه افراد مسلح به نیروهای مرزبانی پشامگ راسک

رصد بلوچستان/ امروز ۸ مهرماه ۱۴۰۳، دو خودروی نیروهای مرزبانی در پشامگ شهرستان راسک مورد هدف افراد مسلح قرار گرفتند.

از جزئیات بیشتر، کشته و زخمی شده های احتمالی تاکنون اطلاعی بدست نیامده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در روزهای عزای دشمن، شادی خود مبارزه است.
2024/11/05 23:29:00
Back to Top
HTML Embed Code: