Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدئو امروز

پلیس فرانسه در حال جمع کردن چادرها و متفرق کردن بی‌خانمان‌ها در پاریس
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 صفحه رسمی برند نایک، از کلیپ تبلیغاتی خود با حضور کیمیا علیزاده، «جوان‌ترین» ورزشکار مدال‌آور ایران رونمایی کرد. علیزاده در این ویدئو می‌گوید: «من خیلی چیزها را از دست دادم، کشورم را … تنها چیزی که از دست ندادم علاقه‌ام به برنده شدن بود.»
همچنین برند معروف نایک در صفحه اول سایت خود تصویری از علیزاده قرار داده و نوشته او در پاریس به دنبال کسب مدال طلا است. علیزاده در المپیک ریو توانست مدال برنز کسب کند و اولین زن ایرانی باشد که در تاریخ المپیک به مدال می‌رسد.

#اخبار #المپیک
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#ارسالی

صدای زندانی سیاسی مجاهد کور کور باشیم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🛑 ویدئویی تکان دهنده از رفتار نیروی پلیس در ایران با کودک افغانستانی

بر طبق ویدویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است یک مامور پلیس جمهوری اسلامی ایران در روستای آبسرد دماوند از توابع استان تهران، پایتخت ایران، دست و پای یک کودک ۱۵ ساله و کم‌شنوای اهل افغانستان به اسم سید مهدی را گرفته و ماموری دیگر  زانویش را روی گردن وی می‌گذارد و در نهایت و گردنش در اثر این ضرب و شتم شکسته شده است.

بدون شک ایرانیان خود نیز میخواهند در صورت مهاجرت چه به صورت قانونی و چه به صورت غیرقانونی با رعایت کرامت انسانی و حقوق بشر مواجه شوند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔥🔥همه باید برخیزیم و ایرانمان را نجات دهیم.

وارد بازیهای رسانه ای و جنگ زرگری نشویم و فقط به قیام ملی در کف خیابان بیندیشیم
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیویی به ایران‌اینترنشنال رسیده که در آن شعارنویسی شبانه به یاد رضا رسایی و دیگر جان‌باختگان خیزش انقلابی دیده می‌شود.

در این ویدیو جمله «راه رضا رسایی و همه جاویدنامان ادامه دارد،» و شعار «مرگ بر خامنه‌ای» بر روی دیواری دیده می‌شود.
🔴نافرمانی مدنی از دو سو

🔶فیروزه صابر




▪️تصاویر رفتارهای وقیحانه  ماموران حافظ امنیت جامعه با زنان و دختران جوان، چه از منظر عرف و چه مذهب ‌و چه اخلاق مورد تقبیح عموم مردم است و به انحاء مختلف این باز تولید مکرر خشونت را محکوم کرده اند.

🔸واقعیت آن است که زنان در پی مبارزات سیاسی و اجتماعی دهه های گذشته در برابر تحقیر و تبعیض و پایمال شدن آزادی و حقوق شهروندی خود ، مسیر پر هزینه ای را طی کرده اند ‌و در عین باور به خشونت پرهیزی ، قربانی حبس ‌‌و‌ حذف ‌و جان دادن ها شده اند. مبارزه با نه - به حجاب اجباری هم در همین راستا شکل گرفت و در پای آن بهای سنگینی پرداخته شد. زین رو نه عقل جمعی  و نه حس فردی و نه تعهد ملی در برابر خون های به ناحق ریخته شده و اسارت های پی در پی  و  محرومیت های اجتماعی سنگین کوتاه نخواهد آمد و بر خواسته خود خواهد ایستاد .

▪️ نافرمانی مدنی  همراه با گستره‌ی دامنه روشنگری در جامعه و نیز همگرایی اقشار مختلف فکری و اجتماعی بخصوص دین داران اعم از زن و مرد در  پشتیبانی از این کنش آزادیخواهانه ، شرط توفیق در گذر از سنگلاخ خشونت بار کنونی است.  به این اعتبار تجهیز مجدد حکومت برای برخورد و‌ پافشاری بر این اجبار پس از چهل و‌پنج‌ سال ناکارآمدی وعظ و ارشاد و تحمیل و شلاق  ، دیر است .  برای جوانانی که در محیط نا کارآمد تدارک دیده شده با ذائقه و سلیقه این حکومت پرورش یافته اند و معترض  این رفتار ها هستند، بس دیر است . این اجبار در حدی  مردود است که حتی مرکز پژوهش‌های مجلس در سال ۹۷ طی گزارشی این طرح را ناموفق قلمداد کرد و عامل آن را بی‌توجهی به خواست و مطالبات مردم دانست و نتایج طرح گشت ارشاد را منفی خواند.

🔸اما نکته مهم آن است که در شمول دایره روشنگری ، نهاد متولی هم قرار گیرد . اینک مسئولیت اجبار حجاب به نیروی انتظامی محول شده است.  واقعیت آن است که این نهاد با بیش از ۶۰ هزار نیرو، موضوعات عدیده ای در ماموریت خود دارد که بخش اندکی از نیروی های خود را می تواند صرف این طرح کند. نکته مهم دیگر آنکه در جریان جنبش ها و اعتراضات اجتماعی سال‌های اخیر که انواع مامورین نظامی چه به صورت رسمی و چه لباس شخصی به مقابله و برخورد با معترضین می پرداختند، غالب مامورین نیروی انتظامی با رفتارهای خشن سایر نهادهای نظامی و امنیتی فاصله داشتند . شاید هم به همین دلیل فرمانده نیروی انتظامی از میان فرماندهان قوای نظامی منصوب می شود تا این فاصله ها کم شود. اما اگر این اختلاف ماهوی باشد یا ممکن است از درون قشری خشن برای ماموریت جدید پرورش یابند و یا چنین مامورینی از بیرون  به داخل نیروی انتظامی بپیوندند. در هر دو حالت ضمن تقویت رفتارهای خشونت آمیز در این نهاد، احتمال اختلاف در نحوه رویارویی با مردم در مامورین نیروی انتظامی با فرماندهان تشدید خواهد شد.

▪️روشنگری با هدف بازدارندگی نیروی انتظامی از خشونت گرایی و مراعات آزادی و آسایش و امنیت مردم و پرهیز از درگیر شدن در طرح های مغایر با شأن انسانی زنان و نیز  عموم جوانان رسالتی بر عهده جامعه مدنی است . با کنش اجتماعی همگرا،  روزنه های امیدبخش  را در تسری نافرمانی در این نهاد هم می توان یافت .



#ایران_فردا
#فیروزه_صابر
#نه_به_حجاب_اجباری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 داستانهای مافیای حاکم بر ایران !
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
سرکوبگران را بشناسید
سرکوبگران کرمانشاه (قسمت-۵)
در کرمانشاه دو مزدور جنایتکار هستند که در دستگیری و قتل جوانان کرمانشاه و جوانرود و همچنین سرکوب جوانان بلوچ در مسجد مکی زاهدان مشارکت داشته‌اند.
این دو سرکوبگر جنایتکار را بشناسید....
بدون شرح!
خروج ۹۰۰ میلیون دلار ارز از کشور با واردات غیررسمی آیفون ۱۴ و ۱۵

مهدی اسدی، رئیس انجمن موبایل ایران: «ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ نه تنها به مدیریت منابع ارزی کمک نکرد، بلکه گفته می‌شود با ورود غیر رسمی این دو مدل چیزی حدود ۹۰۰ میلیون دلار ارز غیر رسمی از کشور خارج شده است.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چه پلیسی تربیت کردند ؛ وسط جمعیت چند بار فریاد می‌زند «مادر همتونو می‌…
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دستکم هفت تجمع اعتراضی برگزار شد/ اعتصاب کارگران صنعت نفت


خبرگزاری هرانا - دیروز چهارشنبه هفدهم مردادماه، جمعی از شهروندان در مقابل اداره کل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد در #یاسوج، گروهی از متقاضیان مسکن ملی در #کرمان و #سبزوار، شماری از #کشاورزان در #اصفهان و #بجستان، گروهی از #پرستاران در #شیراز و شماری از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان #فسا با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند. از سوی دیگر، روز گذشته، شماری از #کارگران پروژه‌ای شاغل در شرکت نفت و گاز جنوب در محل کار خود دست به #اعتصاب زدند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
صحبتهای هادی ساروی پس از کسب مدال طلای المپیک
🖌نگرانی‌ها از اجرای حکم اعدام۸ زندانی سیاسی در زندان‌های اهواز

بعد از موج اعدام‌های اخیر در سراسر ایران، هشت زندانی در زندان‌های مرکزی #اهواز، شیبان، و سپیدار در معرض خطر اجرای حکم #اعدام قرار دارند. این زندانیان به اتهامات سیاسی، به اعدام محکوم شده‌اند.
#عباس_دریس یکی از زندانیانی است که به دلیل ارتباط با واقعه کشتار نیزار ماهشهر به اعدام محکوم شده است؛ وی متهم به قتل یکی از نیروهای امنیتی در جریان این واقعه است که در آبان‌ماه ۱۳۹۸ رخ داد. ماهشهر به عنوان یکی از مکان‌های اصلی اعتراضات در آن دوره شناخته می‌شود.
مجاهد کورکور متهم به تیراندازی در شهرستان ایذه یکی دیگر از زندانیان است که در جریان اعتراضات سراسری آبان‌ماه ۱۴۰۱موسوم به قیام ژینا (مهسا) امینی بازداشت شد. قوه قضائیه، کورکور را به عنوان مسئول تیراندازی در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۱ در ایذه معرفی کرده است؛ تیراندازی‌ای که به کشته شدن هفت شهروند، از جمله «#کیان_پیرفلک»، منجر شد. این اتهام توسط کورکور و خانواده‌اش رد شده است و آن‌ها مدعی‌اند که وی تحت شکنجه مجبور به اعتراف شده است.
سایر زندانیان محکوم به اعدام علی مجدم، معین خنفری، سالم موسوی، محمدرضا مجدم، عدنان موسوی و حبیب دریس نیز در فهرست زندانیانی قرار دارند که با خطر اجرای حکم اعدام مواجه هستند. این افراد در اواخر سال ۱۳۹۷ و اوایل ۱۳۹۸ به اتهامات مختلف بازداشت شده و پس از ماه‌ها شکنجه در بازداشتگاه‌های اطلاعات سپاه، به اعدام محکوم شده‌اند.


جامعه ایران با این قتل و کشتار ها مرعوب نمیشود، بلکه خشمگین تر و مصمم‌تر می‌شود.

چهارشنبه ۱۷ مردادماه
اخبار روز


@Shbazneshasteganir
تظاهرات لندن علیه نژاد پرستی

در شرایطی که حکومتهای راست و ضد مردمی از جمله حکومت ایران به مهاجر ستیزی و #افغانی_ستیزی دامن می‌زنند و مشکلات و بحران‌های ساختاری خود را به مهاجران نسبت میدهند، مردم هوشیار و متمدن علیه نژادپرستی و بیگانه هراسی و دشمن تراشی به پا خاسته اند.
لندن شاهد حضور گسترده هزاران دانشجو و کارگر و زن و مرد بود که علیه هر گونه مهاجر ستیزی اعتراض داشته و دولت و قوانین حامی سرمایه داران را عامل بیکاری و تورم میشناسند.

#علیه_نژادپرستی

#جهانی_بدون_مرز
🔷 مرگ زیبا: شوکران سقراط (۲)

🔶 بی‌شک، زیباترین و انسانی‌ترین و متمدنانه‌ترین مرگی که جهان باستان برای «بی‌دینی» در نظر گرفت حکم سقراط بود: مرگ با شوکران. نه شکنجه‌ای، نه اعتراف به زوری، نه تازیانه‌ای، نه هیمهٔ آتشی، نه سنگساری، نه بریدن دست و پا یا گردنی، نه تقاضای توبه‌ای. یونانیان ۴۰۰ پیش از میلاد نه همچون کشیشان مسیحی جوردانو برونو (و دیگران) را زنده زنده در آتش سوزاندند و نه همچون فقیهان مسلمان حلاج و عین‌القضات همدانی (و دیگران) را هم تازیانه زدند و هم تکه تکه کردند و هم سوزاندند. یونانیان نه همچون «کلیسا» شعار  «محبت» و «نوع‌دوستی» و «همسایه‌دوستی» سر می‌دادند و نه همچون اسلام از «خدای رحمان و رحیم» و «رحمة للعالمین» سخن می‌گفتند! آنچه آنان «در عمل» انجام دادند فراتر و بالاتر و ارزشمندتر از هر شعاری بود که هر دینی تاکنون سر داده باشد. محاکمه‌ای بود و دفاعیه‌ای و هیئت منصفه‌ای و حضور در دادگاه آزاد برای همگان. سقراط فقط چند رأی بیش‌تر نیاز داشت تا تبرئه شود. شاکیان هم نه «آخوند و راهب و کشیش» بودند و نه «دولت» و نه هیچ دستگاه دولتی و نظامی در پشت سر  این محاکم بود، بلکه شهروندانی عادی بودند که البته خرده‌حساب‌هایی سیاسی با سقراط داشتند. هیئت منصفهٔ دادگاه پس از شنیدن دفاعیات متهم و صدور حکم سه مجازات به خود سقراط پیشنهاد کرد که هرکدام را خود می‌خواهد برگزیند: ۱) تبعید (به هرجا که خودش دوست دارد. فقط از آتن برود!)، ۲) جریمهٔ نقدی، ۳) مرگ. سقراط «مرگ» را برگزید، چون دیگر پیر شده بود و خسته. نه ترک وطن را خواست و نه پرداخت جریمه نقدی را، چون پولی در بساط نداشت. او دیگر حوصلهٔ زندگی و «گفت و گوها»ی همیشگی را نداشت. سقراط می‌خواست بخوابد. شاید هم می‌خواست زودنر بفهمد که آن «پشت» چه خبر است؟ آیا سرانجام فهمید؟ 

خرد باشکوه یونانی، پیش از فلسفه و بدون فلسفه، با حقوق متهم و رفتار انسانی با او آشنا بود. آنچه دادگاه سقراط با او کرد حتی امروز نیز برای شهروندان بسیاری از کشورها آرزویی دست‌نیافتنی است: ۱) محاکمهٔ علنی در حضور هیئت منصفه و تماشاگران، ۲) دفاعیهٔ آزاد متهم، ۳) مجازات‌های چندگانه و گزینشی به اختیار خود متهم، ۴) پرهیز از هرگونه خشونت با متهم، چه پیش از حکم و چه بعد از حکم، ۵) مرگ شیرین و بدون درد. 

آنچه خرد یونانی به جهان بخشید، پس از ظهور و شکست «ادیان الهی» در سامان بخشیدن به جهان، با عصر رنسانس اروپایی باز سر بر آورد و جهان را از تاریکی فراگیر و جور و جهل مردم دون و فرومایه‌ای که جامهٔ دین بر تن کرده بودند و گرگ‌هایی در لباس شبانی بودند برهانید. آنچه امروز باز ما را نجات می‌دهد بازگشت به خردورزی یونانی است، یعنی: عقل انسانی و کرامت انسانی و حقوق فردی. بازگشت ما به خود، یعنی بازگشت ما به آن پیامبر باطنی یا درونی خودمان که «عقل»  نام دارد و خدا هیچ کس را از آن بی‌بهره نگذاشته است.  

   چهارشنبه، ۱۷ مرداد، ۱۴۰۳
         
@fallosafahmshk
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 لحظه انفجار موشکی در نزدیکی آوارگان غزه
2024/10/04 11:32:48
Back to Top
HTML Embed Code: