Telegram Web Link
♦️نیروهای امدادی "هلال احمر"، جهت پیداکردن "امیر حمزه فولادی" کلا سه نفر بودند که خودشان هم گم شدند و توسط جوانان منطقه پیدا شدند .

🔺با گذشت ۷ روز از ناپدید شدن کودک بلوچ "امیر حمزه فولادی "، هنوز هیچگونه امدادی برای یافتن او از سوی رژیم فاسد و کودک کش جمهوری اسلامی ایران، صورت نگرفته است .

♦️یکی از منابع محلی با ارسال تصویری از نیروهای امدادی هلال احمر نوشت : بعد از اعلام کمک و انتقادات زیاد از مسئولین رژیم ، بعد از گذشت ۷ روز از مفقودی کودک بلوچ، کلا سه نفر از نیروهای امدادی هلال احمر به منطقه آمدند و تقریبا دویست متر به اطراف کوهها رفتند و خودشان هم گم شده و توسط جوانان محل پیدا شدند .

♦️گفتنی است، تاکنون هیچگونه بالگرد و نیروی کمکی از سوی رژیم ارسال نشده و کلیه تبلیغات و پروپاگاندای کانالهای اطلاعاتی رژیم، کذب محض است .

🌟@bamystar 
توییت مضحک عضو جبهه پایداری:

امشب طاهری وسط مداحی گفت یکی از بزرگان رییسی رو در خواب دیده که بشدت در اون دنیا فعالیت می کرده
گفتن حاج اقا اینجا جای استراحت است و اینقدر جنب و جوش نکنید
رییسی گفته داریم با حاج قاسم مقدمات ظهور را فراهم می کنیم 😁😄
۲۳ تیر سالروز درگذشت مریم میرزاخانی

(زاده ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۶ تهران -- درگذشته ۲۳ تیر ۱۳۹۶ امریکا) ریاضیدان و استاد دانشگاه بود ۰
او در دوران تحصیل در دبیرستان فرزانگان تهران، برنده مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی در سال‌های ۱۹۹۴ "هنگ‌کنگ" و ۱۹۹۵ "کانادا" شد و در آن سال به‌ عنوان نخستین دانش‌آموز ایرانی، نمره کامل را به‌دست آورد. وی نخستین دختری بود که در المپیاد ریاضی ایران طلا گرفت و به‌ تیم المپیاد ریاضی ایران راه یافت و نخستین دانش‌آموز ایرانی بود که دو سال مدال طلا گرفت.
در سال ۱۹۹۹ مدرک کارشناسی در رشته ریاضی از دانشگاه شریف و دکتری در سال ۲۰۰۴ از دانشگاه هاروارد به سرپرستی کورتیس مک‌مولن، از برندگان مدال فیلدز، گرفت. از مریم میرزاخانی به‌ عنوان یکی از ده ذهن جوان برگزیده سال ۲۰۰۵ از سوی نشریه پاپیولار ساینس در آمریکا و ذهن برتر در رشته ریاضیات تجلیل شد.
او برنده جایزه ستر از انجمن ریاضی آمریکا در سال ۲۰۱۳ و جایزه کلی شد و از ۱۱ شهریورماه ۱۳۸۷ "اول سپتامبر ۲۰۰۸" در دانشگاه استنفورد استاد دانشگاه و پژوهشگر رشته ریاضیات شد. پیش از این، او استاد دانشگاه پرینستون بود.
در سال ۱۹۹۹ موفق شد راه‌حلی برای یک مشکل ریاضی پیدا کند. ریاضیدانان مدت‌های طولانی است که به‌ دنبال یافتن راه عملی برای محاسبه حجم رمز‌های جایگزین فرم‌های هندسی هذلولوی بوده‌اند و در این میان وی در دانشگاه پرینستون نشان داد که با استفاده از ریاضیات شاید بتوان بهترین راه را به‌سوی دست یافتن به راه‌حلی روشن در اختیار داشت.
او در سال ۲۰۰۹ به‌خاطر دستاوردهایش در ریاضیات برنده جایزه بلومنتال شد.
نامگذاری‌های افتخاری:
* به افتخار پروفسور میرزاخانی دانشمند ایرانی کتابخانه اصلی دانشکده ریاضیات شریف به‌نام ایشان نامگذاری شده‌است.
* ساختمان آمفی‌تئاتر و کتابخانه دبیرستان فرزانگان ۱ تهران به افتخار وی، دانش‌آموخته این مرکز، به‌ساختمان پروفسور مریم میرزاخانی تغییر یافت.
* خانه ریاضیات اصفهان، به افتخار این دانشمند بلندپایه ایرانی، نامگذاری شد.
خارج از ایران :
* در ۲ فوریه ۲۰۱۸ استلاجیک، شرکتی فعال در زمینه تصویربرداری و تحلیل دیدبانی زمین، میکروماهواره‌ای از سری گنوست را به‌فضا پرتاب کرد که به افتخار مریم میرزاخانی نام‌گذاری شده بود.
* سیارک ۳۲۱۳۵۷ میرزاخانی به‌یاد او نامگذاری شد. نامگذاری افتخاری رسمی توسط مرکز بررسی ریزسیاره‌ها منتشر شد.
* زادروز مریم میرزاخانی ۲۲ اردیبهشت "۱۲ مه" از سوی اتحادیه بین‌المللی انجمن‌های ریاضی جهان با پیشنهاد کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران به‌عنوان روز جهانی زن در ریاضیات نامگذاری شد.
* در چهارم نوامبر ۲۰۱۹ بنیاد جایزه بریکترو اعلام کرد که جایزه جدیدی به‌نام  مریم میرزاخانی مرزهای‌نو را ایجاد کردند که به‌زنان پیشتاز در علم ریاضی تقدیم خواهد شد. این جایزه به‌مبلغ ۵۰٬۰۰۰ دلار هرساله به‌زنان ریاضیدان تازه‌کار که دکترای خود را در دوسال قبل از تقدیم جایزه گرفته‌اند پرداخت می‌شود.
* در ۸ مارس و به‌مناسبت روز زن، نام «مریم میرزاخانی» دانشمند ایرانی به پیشنهاد دانشجویان «دانشگاه فنی برلین» بر یکی از خیابان‌های این شهر گذاشته شد.
@nedaeziran
تداوم بازداشت و بلاتکلیفی نسیم غلامی سیمیاری در زندان اوین

#نسیم_غلامی_سیمیاری که به #بغی متهم است، علیرغم گذشت ۴۲۵ روز از زمان دستگیری، کماکان به صورت بلاتکلیف در #زندان_اوین بسر میبرد.

خانم غلامی نزدیک به چهارده ماه است که در بازداشت به سر می‌برد و علیرغم برگزاری جلسه دادگاه او در تاریخ دهم تیرماه، در شعبه بیست و ششم #دادگاه_انقلاب #تهران به ریاست قاضی #ایمان_افشاری از بابت اتهام “بغی”، تاکنون حکمی برای وی صادر نشده است. نسیم غلامی سیمیاری کماکان به صورت بلاتکلیف در بند زنان زندان اوین بسر میبرد.

#بغی
#نه_به_اعدام
#زن_زندگی_آزادی
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴"از وعده ها خسته ایم، از بی آبی تشنه ایم!"

▪️یاسوج: یکشنبه ۲۴ تیرماه ۴۰۳، تجمع  مردم خشمگین در برابر استانداری «کهگیلویه و بویراحمد»، در اعتراض به بی آبی
🔴 عزل و تنبيه ۲۰ هزار مدير مدرسه در دولت سيزدهم

▪️گفت‌وگوی روزنامه اعتماد با مرتضي نظري؛ مدرس دانشگاه و رييس سابق مركز اطلاع‌رساني وزارت آموزش و پرورش

▪️اين روزهاي آخر دولت سيزدهم، قلم‌ها در وزارت آموزش و پرورش شتابان در كار امضاست پاي حكم انتصاب‌هايي كه نان استخدام مادام‌العمر براي وابستگان دولت سيزدهم تامين كند.

▪️گفته می‌شود  ۲۸۴ نفر از كاركنان حراست وزارت آموزش و پرورش، وابستگان مسوولان دانشگاه فرهنگيان، فارغ‌التحصيلان دانشگاه آزاد و دانشگاه پيام نور، فاقد مقاله تخصصي يا رتبه علمي «اما» هم‌سو با تفكرات و منش دولت سيزدهم، به جاي ۷۰۰ نفر دکتری با سابقه و استاد معلم، به عنوان هيات علمي دانشگاه فرهنگيان جذب شده‌اند.

▪️بعد از رخدادهاي پاييز 1401 و بعد از فاجعه جانباختن مهسا اميني (دختر 22 ساله سقزي كه 25 شهريور 1401 و بعد از دستگيري توسط گشت ارشاد در تهران و بعد از انتقال به بازداشتگاه وزرا دچار مرگ مغزي شد) موجي از اعتراض در دانشگاه‌ها به راه افتاد و بازتاب اين اعتراضات، در اولين روزهاي بازگشايي مدارس، به كلاس درس مدرسه‌ها هم رسيد و هزاران دختر و پسر نوجوان با اين موج همراه شدند. واكنش مسوولان وزارت آموزش و پرورش در قبال هزاران كودكي كه مي‌خواستند همپاي بزرگسالان، هيجاني از جنس اعتراض خياباني را تجربه كنند، تهديد و معرفي براي بازداشت و برخوردهاي سخت بود و واكنش هزاران مدير و معلم، حمايت از دختران و پسران خردسالي كه هيچ جرمي مرتكب نشده بودند جز اينكه مي‌خواستند با همان درونيات و آرمان‌هاي كودكانه‌شان، با مردم معترض همصدا شوند. اين هزاران مدير و معلم، نتيجه اين حمايت مشفقانه را ماه‌ها بعد ديدند وقتي حكم اخراج، عزل، بازداشت، كسر رتبه، كسر حقوق، انتقال اجباري، تعليق اجباري از تدريس به دست‌شان رسيد و براي جوابگويي به كميته تخلفات اداري و كميته انضباطي احضار شدند. امروز كه مديران دولت سيزدهم مشغول به پاكسازي و بهسازي اسناد عملكردشان شده‌اند تا نسخه‌هاي غيرواقعي از آنچه واقعا انديشيدند و واقعا تصميم گرفتند و واقعا اجرا كردند براي دولت جديد باقي بگذارند، اخراجي‌ها و توبيخ شده‌ها و معزول شده‌ها و منتقل شده‌ها، جرات افشاگري پيدا كرده‌اند و از تبعات تصميمات يك‌سويه و صفر و صدي مي‌گويند كه شايد تا سال‌ها و مثل لكه روغني چكيده بر صفحه سفيد، اثرش قابل پاك شدن نباشد.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مریم میرزاخانی ریاضی‌دان و برنده‌ی مدال «فیلدز»
مریم میرزاخانی نخستین ایرانی و اولین زنی است که توانست در سال ۱۳۹۳ برنده مدال فیلدز در ریاضیات شود.
مدال فیلدز معتبرترین جایزه‌ای است که یک ریاضیدان می‌تواند دریافت کند که همتراز جایزه نوبل در دیگر زمینه‌هاست.

میرزاخانی یکی از بازماندگان تصادف اتوبوس حامل دانشجویان نخبه ریاضی در اسفند ۷۶ است. حادثه‌ای که در آن شش دانشجوی نخبه ریاضی ایران کشته شدند.
او پیش از گرفتن بورسیه دکتری از دانشگاه هاروارد آمریکا، دو مدال طلای المپیاد ریاضی هنگ کنک و کانادا را دریافت کرد.
در سال ۲۰۰۵، نشریه «پاپیولار ساینس» از میرزاخانی به‌عنوان یکی از ۱۰ ذهن برتر ریاضیات جهان تجلیل کرد.
میرزاخانی پس از دریافت مدال فیلدز از سوی حسن روحانی٬ وزیر علوم٬ رییس سازمان انرژی اتمی موردتقدیر قرار گرفت.
اما تصویر او پس از دریافت این جایزه در حالی در روزنامه‌های ایران چاپ شد که موهایش را با فوتوشاپ پوشانده بودند.
مریم میرزاخانی که در دانشگاه استنفورد آمریکا به پژوهش و تدریس ریاضیات مشغول بود، پس از ابتلا به بیماری سرطان سینه در سن ۴۰سالگی درگذشت.

#زنان_تاثیرگذار
لنگرود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#متین_حسنی، از مصدومان شلیک عامدانه‌ی جاعش به چشم و از بازمانده‌های آبان ۹۸ است. از زبان خودش رنجی را که بر او تحمیل شده بشنوید، دردی که از آبان ۹۸ می‌کشد و حالا حکم ۳۱ ماه #زندان در انتظار اوست.
چرا کسانی که تا دیروز در کنارش بودند حالا بی‌تفاوت شده‌اند و بیگانه با جنبش #انتقام_آپان اند!؟
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بزرگترین اختلاس های افشا شده سی سال گذشته در ایران را که با مجموع آن می شود چندین استان ایران را بارها کوبید و از نو ساخت!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
همزمان با ادامه تورم ۴۰ درصدی در ایران، با تصمیم حکومت برای حذف ۴۸۵ قلم کالا از شمول ارز ترجیحی، دورنمایی از جهش تورمی جدید در بخش مواد غذایی شکل گرفته است. احمد علوی، استاد دانشگاه و اقتصاددان از پیامدهای اقتصادی حذف ارز ترجیحی برای واردات مواد غذایی و دارو می‌گوید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بازنشستگان در اعتراض به مشکلات معیشتی، دستمزدهای نامتناسب با تورم، حکم اعدام شریفه محمدی و بازداشت فعالان صنفی در شهرهای تهران، شوش، اصفهان و کرمانشاه تجمع اعتراضی برگزار کردند

گفت‌وگو با رقیه رضایی، عضو تحریریه ایران‌وایر
🔴 با من از اعدام مگو
محبوبه فرح زادی

با من از اعدام مگو
که من  معلم و زندگی را می سازم.
کشتن انسان نه افتخار است
و نه مرا می ترساند.
چرا اعدام؟!
اعدام نمی تواند صدای مزد بگیران
جامعه را در به دست آوردن حقوقشان
خاموش کند.
اعدام نشانه ترس از  ؛ خیزش صف
گرسنگان است.
اعدام ضد  زندگی و علیه شان و
مقام انسانیت است.
با حکم اعدام شریفه محمدی جامعه
بیدار به خواب نمی رود.
من معلم بازنشسته و فعال حقوق
زنان و کودکان حمایت خود را
از #شریفه_محمدی اعلام می کنم و
علیه کشتن زندگی و انسانیت:
شریفه محمدی فعال کارگری
آزاد باید گردد.
طناب دار را پاره کنید.
به کشتن انسان ها پایان دهید.

#نه_به_اعدام
#زنده_باد_زندگی
#زنده_باد_برابری
#زن_زندگی_آزادی

🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران
بیانیه‌ی جمعی از فرزندان اعدام شدگان دهه شصت و قتل عام تابستان شصت و هفت
شنبه 24 آوريل 2021

بگذارید تصویری از یک گورستان دسته جمعی به شما بدهیم:

تابستان ۱۳۶۷، جایی دور افتاده در جنوب شرقی تهران. دستان لرزان اما جستجوگر خانواده‌ها، خاک نمناک را کنار می‌زنند. نیازی به حفاری عمیق نیست. پیراهن چهارخانه آبی، یک دست کنار سر آن دیگری و پایی بر سینه‌ی دیگری. اینجا خاوران است، یکی از بزرگترین گورستان‌های دسته جمعی ایران. هزاران زندانی سیاسی اعدام شده در دهه ی شصت و بیشتر اعدامیان کشتار دسته جمعی تابستان ۱۳۶۷ در گورهای دسته جمعی به خاک سپرده شده‌اند.


از آن روز تا به امروز، قدم‌ها و سرودهای خانواده‌های اعدامیان بود که علی‌رغم ارعاب و سرکوب و با امید و آرمان دادخواهی، خاوران را زنده نگاه داشتند و بر یک پرسش پافشاری کردند: اجساد اعدامیان، پدران، مادران، خواهران، برادران و فرزندان ما کجا هستند؟

در طی چند روز گذشته چندین قبر جدید در محل گورهای دسته‌جمعی خاوران حفر شده‌اند. این اولین بار نیست که حکومت جمهوری اسلامی تلاش می‌کند بقایای جنایاتش در سال های دهه ۶۰ و قتل‌عام تابستان ۱۳۶۷ را بپوشاند و به فراموشی تاریخ بسپارد.

ما فرزندان اعدامیان سال های دهه ۶۰ و قتل‌عام تابستان ۱۳۶۷ ادامه دهنده همان راهی هستیم که مادران، پدران و همسران دادخواه بیش از ۳۰ سال طی کرده و بسیاری از آنان دیگر در میان ما نیستند.

خاوران نه تنها جغرافیای ما بلکه تاریخ مشترک تمام حذف‌شدگان و مبارزان راه عدالت و آزادی است. ما از مردم ایران درخواست می‌کنیم تا نسبت به این تعرض به اجساد خاک شده در خاوران خاموش نمانند. ما هم سرنوشت هستیم چرا که رهایی همچون دادخواهی امری جمعی است.


همچنین از جامعه بهائیان که خود سالیان طولانی است درد خاکسپاری بدون احترام را چشیده‌اند، می‌خواهیم به تعرض به اجساد، خاطرات و تاریخ اعدامیان دهه‌ی ۶۰ که خواسته‌ی نیروهای امنیتی است تن ندهند.


ما تا روشن شدن وضعیت اجساد اعدام شدگان پنهانی سال ۱۳۶۷ هر تغییری در این خاک را محکوم می‌کنیم. پرچم دادخواهی ما تا همیشه برافراشته خواهد بود.

● آذرمیدخت الهی، پرویز الهی، اعدام تابستان ۶۷
● آیدین اخوان، فرزند ناصر اخوان، اعدام تابستان ۶٧
● بنفشه رضاییان، فرزند رسول رضاییان، اعدام تابستان ۶۷
● بهاران يگانه، فرزند حسام يگانه، اعدام تابستان ۶۷
● بهاره منشی رودسری، فرزند عباسعلی منشی رودسری اعدام تابستان ۶۷
● بیژن منشی رودسری، فرزند عباسعلی منشی رودسری، اعدام تابستان ۶۷
● بیژن ميثمى، فرزند سيد مرتضى ميثمى، کشته‌ شده شكنجه تابستان ۶٣
● پرند ميثمى، فرزند سيد مرتضى ميثمى، قربانى شكنجه تابستان ۶٣
● پژاره حيدرى، فرزند پرويز حيدرى، اعدام ۶٥
● س. ق، فرزند حسین قاسم نژاد، اعدام تابستان۶۷
● سارا دیانک شوری، فرزند محمد حسن دیانک شوری، اعدام تابستان ۶۷
● سعید عصمتی ، فرزند رضا عصمتی، اعدام تابستان ۶۷
● سیاوش جباری مستحسن، فرزند جلیل جباری مستحسن، اعدام تابستان ۶۷
● شکوفه منتظری، فرزند حمید منتظری، اعدام تابستان۶٧
● شورا مکارمی، فرزند فاطمه زارعی، اعدام تابستان ۶۷
● كرامت مهدى زاده ، فرزند على مهدى زاده، اعدام ۶۲
● گلناز خواجه گیری، فرزند حمید خواجه گیری، اعدام تابستان ۶٧
● ل.د. ، فرزند حمید دریاباری، اعدام تابستان ۶۷
● م. خ و گ .خ ،فرزندان خشايار (فرامرز) خواجيان - اعدام تابستان ۶۷
● مریم گلپایگانی، فرزند محمدرضا گلپایگانی، اعدام تابستان ۶۷
● مهدی شبانی، فرزند علی شبانی، اعدام تابستان۶٧
● مهرگان کاظمی، فرزند سعید کاظمی، اعدام تابستان ۶۷
● مهرنوش اشترانی، فرزند سلطان علی اشترانی، اعدام فروردین ۶۲
● مینا دیانک شوری، فرزند محمد حسن دیانک شوری، اعدام تابستان ۶۷
● مینا گلپایگانی، فرزند محمدرضا گلپایگانی، اعدام تابستان ۶۷
● ن.ن. ،فرزند حسن نوربخش، اعدام تابستان ۶۷
● نسترن صوفی سیاوش، فرزند فرامرز صوفی سیاوش، اعدام تابستان ۶۷
● یاسمن صوفی سیاوش، فرزند فرامرز صوفی سیاوش، اعدام تابستان ۶۷
● و برخی دیگر از فرزندان اعدام‌شدگان سیاسی دهه‌ی ۶۰
گزارشگر ویژه سازمان ملل تهدید بازجوها به «تجاوز و کشتن» شش زن زندانی در ایران را نگران‌کننده دانست ماری لاولر با انتشار پستی در رسانه ایکس، نسبت به احکام طولانی‌مدت زندان و گزارش‌های منتشرشده درباره بازداشت خشونت‌آمیز، شکنجه، و تهدید ماموران امنیتی جمهوری اسلامی به تجاوز و کشتن این زندانیان در حین بازجویی ابراز نگرانی کرد، و خواهان پایان سرکوب فعالان زن حقوق بشر شد.

شش تن از فعالان مدنی و حقوق زنان در گیلان روز شنبه ۲۳ تیر برای اجرای احکام حبس به شعبه ۵ اجرای احکام رشت مراجعه کردند.
فروغ سمیع‌نیا، جلوه جواهری، شیوا شاه‌سیا، نگین رضایی، متین یزدانی و آزاده چاووشیان به زندان لاکان رشت منتقل شده‌اند.

فروغ سمیع‌نیا در آخرین یادداشت اینستاگرامی خود با اشاره به آغاز احکام حبس خود و رفقایش اعلام کرد: «ما همچنان آرزوهای مان را فراموش نکرده ایم و برای رسیدن به آنها می جنگیم.»دراین پرونده ۱۱ فعال مدنی و حقوق زنان گیلان در مجموع به بیش از ۶۰ سال حبس محکوم شده‌اند.
این کنشگران اعلام کرده‌اند که در دوران بازداشت تحت شکنجه و ضرب و جرح قرار گرفته‌ بودند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🟣‌ ویدئویی کمتر دیده شده از اعتراضات ظهر عاشورای ۱۳۸۸، پل کالج تهران

در تبریز، اصفهان و تهران، تظاهرات ۶ دی ماه ۸۸ (روز عاشورا) با شدتی حداکثری جریان داشت. تنها با استناد بر بولتن محرمانه‌ی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) که سالها بعد در فضای مجازی قرار گرفت، ۳۷ معترض در این روز با شلیک مستقیم ماموران امنیتی و لباس شخصی، زیر گرفتن ماشین و پرتاب از پل هوایی، به قتل رسیدند.

همچنین صدها تن در این سه شهر، بازداشت و روانه‌ی زندان شدند.

#مصطفی_کریم‌بیگی و‌ #شبنم_سهرابی (زنی ۳۷ ساله که‌ توسط ماشین نیروی انتظامی عامدانه زیر گرفته شد)، دو تن از مجموع جان‌باختگان این روز هستند.


#نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم
#ژن_ژیان_ئازادی
#اعتراضات_سراسری
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
دلتنگی مادر جاویدنام #ژینا_امینی از فراق فرزندش

مژگان افتخاری مادر جاویدنام ژینا (مهسا) امینی، موزیک ویدئویی با تصویر دخترش در حساب اینستاگرام خود منتشر کرده است.

متن موزیک می‌گوید؛ سبزه نازک‌خیال سایه‌ات از سرم کم مباد ای خورشید تابان روزها و مهتاب زیبای شبهایم، چه کسی توانست آن قلب پر از راز تو را آزار دهد، خیر نبیند از زندگانی‌اش وسهمش لحظه‌ای آرامش نباشد.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 شهروند خبرنگار ایران‌وایر با ارسال تصاویری از مراسم دمام‌زنی مسجد بهبهانی‌های بوشهر نوشته است. این مراسم آیینی در عصر عاشورا برگزار می‌شود. او نوشته در این مراسم هر سال تعدادی جوان به دمام‌زن‌ها اضافه می‌شوند. او در ادامه نوشته در سال‌های اخیر مردم از شهرهای مختلف برای دیدن آیین‌های محرم به بوشهر سفر می‌کنند، یکی از این آیین‌ها دمام‌زنی است که در ایام محرم در گوشه و کنار شهر حتی در حیاط اقامتگاه‌های بوم‌گردی هم برگزار می‌شود.

این شهروندخبرنگار توضیح داده که یکی از مشهورترین مراسم‌های دمام‌زنی مربوط به مسجد بهبهانی‌ها و عصر روز عاشورا است که در ویدیو بخش‌هایی از آن را برای ایران‌وایر ارسال کرده است.

#اطلاع_رسانی #شهروندخبرنگار
2024/10/01 22:35:05
Back to Top
HTML Embed Code: