Telegram Web Link
🟣 کاظم مجاوریان از خانواده‌های دادخواه و زندانی سیاسی، از میان ما رفت

⚪️ از حساب توییتر منصوره بهکیش


«کاظم مجاوریان متولد ۱۳۱۰ در مشهد بود. زنده‌یاد بهجت سالیانی، همسرشان نیز متولد ۱۳۱۰ بودند. این دو یار جدا ناشدنی دارای پنج فرزند، سه دختر و دو پسر بودند که متأسفانه یکی از دختران نازنین‌شان #میترا_مجاوریان را در دی‌ماه سال ۱۳۶۰ در مشهد در سن بیست سالگی اعدام کردند.

هم‌زمان #ماندانا_مجاوریان دختر برادرشان که نوزده سال بیشتر نداشت را نیز در دی‌ماه ۱۳۶۰ در مشهد اعدام کردند. هر دوی این عزیزان هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران بودند.

▪️روز بعد از اعدام میترا، آقای مجاوریان را صدا زدند تا اعدام دخترش را به او اطلاع دهند و به او گفتند:«دخترت به درک واصل شد». آقای مجاوریان که در دلش خون بود، ولی با روحیه‌ای مقاوم به پاسداران گفت:«به وجود دخترم که برای عقایدش ایستاده و شهید شده است، افتخار می‌کنم». 


بار اول آقای مجاوریان را حدود اردیبهشت ۱۳۶۰ در مشهد بازداشت کردند. ماندانا مجاوریان (دختر برادرش) را بازداشت کرده بودند و برای پیگیری وضعیت او رفته بود. آن زمان پدر ماندانا بیمار بود و به همین علت آقای مجاوریان  برای پیگیری وضعیت ماندانا رفت و نزدیک به ده روز در دادسرای انقلاب مشهد در بازداشت بود.

بهجت خانم و مهشید و میترا نیز برای پیگیری وضعیت آقای مجاوریان به دادسرای انقلاب رفتند و آن‌ها را نیز در کامیونی انداختند و ماموران با زدن حرف‌های رکیک به مادر، میترا را تهدید به تجاوز کردند و بهجت خانم از هوش رفت. سپس پدر ماندانا برای پیگیری وضعیت این عزیزان به دادسرای انقلاب رفت و آن‌ها را آزاد کردند. چند ماه بعد در آبان ۱۳۶۰، میترا مجاوریان را نیز دستگیر کردند. آقای مجاوریان نیز یک هفته بعد از دستگیری میترا دوباره بازداشت شد و نزدیک به یک‌سال در زندان وکیل‌آباد مشهد زندانی بود. جرم اول او این بود که برای نماز نمی‌رفت، زیرا اعتقادی به مذهب نداشت. یک هفته دست و پای او را بستند و آزارش دادند تا او را بشکنند. در اواخر مهر یا اوایل آبان سال ۱۳۶۰، من نیز در حالی‌که دختر اولم را شش ماهه باردار بودم، در مشهد دستگیر شدم و مدت صد روز زندانی بودم و یک هفته قبل از زایمان دخترم با گذاشتن وثیقه مرخصی سه ماهه دادند، ولی به زندان بازنگشتم و به تهران فرار کردم. فرزندان دیگر آقای مجاوریان و بهجت خانم برای در امان ماندن از شر این حکومت ظالم و پاسدارانش به خارج از کشور رفته بودند. این مادر و پدر در حالی که داغدار دخترشان و دختر برادرشان بودند به ناچار از بودن کنار سایر فرزندان خود نیز محروم شدند و چند بار با مشکلات فراوان و با گذاشتن سند خانه به عنوان وثیقه، توانستند برای معالجه و دیدار فرزندان‌شان به خارج از کشور بروند. البته آقای مجاوریان نزدیک به ده سال ممنوع‌الخروج بود و پاسپورت نداشت و عاقبت در سال ۲۰۰۴ غیر قانونی از طریق پاکستان به سوئد رفتند و دیگر نتوانستند به ایران باز گردند». 


#ژن_ژیان_ئازادی
#نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم
#جنبش_دادخواهی_ایران
#اعتراضات_سراسری
دستکم دو تجمع اعتراضی برگزار شد

❗️❗️❗️❗️❗️– امروز چهارشنبه سیزدهم تیرماه، جمعی از #بازنشستگان ذوب آهن اصفهان در مقابل ساختمان استانداری #اصفهان و شماری از #کارگران ارکان ثالث شرکت ملی حفاری در #اهواز در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان دست به #تجمع زدند.

ادامه مطلب

↘️
@hranews_bot تماس ✉️ - @Hranews کانال هرانا 🆑
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 مرداب دروغ

🔺موج دروغ‌پردازی اصلاح‌طلبان برای رأی آوردن تمامی ندارد. اقداماتشان یادآور پروپاگاندای رژیم است و از بیان هیچ دروغی واهمه ندارند. اکنون نوبت دروغ گفتن درباره‌ی مشارکت فرهاد میثمی است. میثمی با انتشار متن فوق به این شایعات پاسخ داد.
🔴 بیانیه مشترک #اسماعیل_عبدی و #عزیز_قاسم‌زاده پیرامون دور دوم انتخابات ریاست جمهوری

به نام خداوند جان و خرد!

جامعه ایران در دوره‌های مختلف تاریخی و به طور خاص از زمانی که مراد از مفهوم «جامعه» به معنی مدرن آن مد نظر تجدخواهان نو اندیش بوده و مشخصا از انقلاب مشروطه تا به امروز، به کرات دوره‌های رکود متعدد را تجربه کرده بسیاری از  پیروزی ها و دستاوردها امری موقتی بوده و استبداد دیگر بار، دوره طولانی خود را از سر گرفته و امتداد یافته است. اما چنین نیست که رکود و استبداد را پایانی نباشد و زمستان و سرما را به ابدیت پیوندی همیشگی باشد.اما دلایل رکود امروز که با آن درگیریم،عوامل متعددی دارد که دو مورد اصلی آن چنین است:

یکم: برخوردهای سنگین امنیتی و قضایی با اقشار مختلف مردم از فرودستان و تهیدستان تا کارگران و معلمان از جوانان و زنان تا روشنفکران و هنرمندان و نویسندگان موجب شده که دیگر  هیچ امیدی به «روزنه گشایی» وجود نداشته باشد باساختار کنونی تصور اصلاح به شیوه های معمول و مرسوم به امتناع ذاتی تبدیل شده و شاید تنها دفع افسد به فساد واقع بینانه ترین نتیجه چنین انتخابی باشد که اخلاقا و عرفا و شرعا نمی توان از چنین نتیجه ای دفاع کرد.حضور گشت‌های ارشاد، برخورد بسیار قهرآمیز با زنان، و تداوم بازداشت و احضار فعالین منتقد تنها بخش کوچکی از شرایطی است که حضور دولت ها با عناوین اصلاحی و اعتدالی و اصولگرایی، تغییری در شرایط حاکم بر آن تا کنون نداشته است.

دوم :عدم توان سازماندهی در بین جریان‌های اجتماعی شناسنامه‌دار است که ضروری است جنبش های اجتماعی موجود از جنبش زنان، جنبش کارگری، جنبش معلمان، جنبش روشنفکری و دیگر جریان ها دست به خودانتقادی بنیادی بزنند و راهی را برای پیوند عمیق خود با لایه های مختلف اجتماعی ایجاد نمایند.

«ناامیدی و استیصال » بدیهی‌ترین نتیجه‌ی رکود اجتماعی است. برخی از تصمیم ها ی ناصواب و اشتباهات از همین دو امر نشات می گیرد.ما به تک تک کسانی که تصور می‌کنند با حضور در انتخابات می‌توانند «تغییری» رقم بزنند، به ویژه همکاران معلمِمان، احترام می‌گذاریم اما خطاب به همه معلمان شریف و آگاه  می‌گوییم، دستاوردهای اجتماعی که از مشروطه تا امروز کسب شده، نتیجه‌ی فعل و انفعالات درون جامعه بوده است، نه هدیه‌ی دولت ها و حاکمیت های گوناگون.

بیایید به روزهای اوج جنبش معلمان نگاه کنیم. معلمان جنبشی بی‌بدیل خلق کردند. «معلم» را از نو برای مردم تعریف کردند، مدرسه و جامعه را به یکدیگر پیوند دادند.آیا  این نتیجه‌ی مبارک، محصول  لطف دولت های موجود اعم از اصلاح طلب و اصولگرا بود یا  نتیجه‌ی همبستگی و سازمان‌دهی معلمان؟

آن ظرفیت بزرگ، آن توان بزرگ در همبستگی باید در متن جامعه، در کلاس‌های درس، در میان مردم کوچه و بازار، هزینه شود، نه در ستاد‌های انتخاباتی آقایان پزشکیان یا جلیلی.

تردیدی نیست که این دوره رکود نیز خواهد گذشت اما فراموش نکنیم بخش بزرگی از آسیب دیدگان دی ۹۶، آبان ۹۸ از بلوچستان تا تهران و کردستان و دیگر نقاط ایران، به حسن روحانی رای داده بودند که دولت اعتدالی و اصلاحی بود و در سال ۱۴۰۱ نیز این تجربه تلخ و سنگین در دولت موسوم به اصولگرایان هم تکرار شد.

به گمان ما «انتخابات» زمین بازی فعالین صنفی و مدنی نیست. می‌بایست با «خود انتقادی» و در عین حال حفظ امید، برای فرداهای روشن‌ خود را آماده کنیم.

اسماعیل عبدی

عزیز قاسم زاده

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳

#کانال_چالش_صنفی_معلمان_ایران
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آذری جهرمی هو شد
فریادهای برو بشین مردک...

آذری جهرمی وسط کنسرت علی یاسینی :
مردم وقتی نمیان پای صندوق یعنی کات کردن

ما متوجه میشیم که کات کردن
خودشون دیدند که فقط ۱۰ درصد طرفدار دارند
دیگه اعتماد به نفسشون رو از دست دادند
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
حسن باقری‌نیا، استاد اخراج‌شده دانشگاه حکیم سبزواری، با انتشار ویدیویی به سخنان علی خامنه‌ای درباره انتخابات واکنش داد و گفت: «گفتی هر کس رای نداد با نظام مخالف نیست، شاید کار و گرفتاری داشته و فرصت نکرده. خامنه‌ای، تا کی در توهم زیستن برایت ممکن است؟»
🔴خبرهای رسیده حاکی است چهارشنبه شب ۱۳ تیر ۱۴۰۳ زندانیان سیاسی در بندهای زنان و بندهای ۴ و ۶ و ۸ اوین برای فراخوان به تحریم نمایش انتخابات رژیم، شعار سر دادند. ابتدا بند زنان شعاردادن را شروع کردند و پس از آن زندانیان سیاسی در سایر بندها، آنان را همراهی کردند
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میدونید چرا میگیم رای ندید؟
ویدئو رو ببینید تا متوجه بشید
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حضور مردم پای صندوق های رای، یعنی پرکردن خشاب نیروهای سرکوب خامنه ای است
جعفر پناهی، کارگردان سینما و زندانی سیاسی پیشین، با بیان اینکه «عدم مشارکت حداقل ۶۰ درصد مردم در انتخابات، نظام را با وحشت عدم مشروعیت روبرو کرده»، اعلام کرد: «تصمیم با مردم است که با عدم مشارکت، مخالفت مدنی خود را با سیاست‌های حکومت اعلام کنند و تاروپود تحجر را به عقب رانند.»
Forwarded from RadioFarda
🔸چهارشنبه ۱۳ تیر، #فرهاد_میثمی، پزشک و فعال مدنی، با انتشار متنی خبر شرکت خود در دور دوم انتخابات تکذیب کرد، در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «متأسفانه عالم سیاست مرزهای حیلت و تلبیس را تا آنجا پیش برده که کار را به فریب عزیزانی خیراندیش و بسیار محترم رسانده تا خبری سراسر کذب مبنی بر اعلام شرکت اینجانب در انتخابات جمعه را منتشر کنند.»

🔸آقای میثمی در ادامه متن یادآور شد که: «من خود زنده و قادر به ابراز نظر و موضع هستم و نیاز به وکیل و وصی در چنین امر خطیری ندارم.»

🔸فرهاد میثمی از مرداد ۱۳۹۷ تا زمان آزادی در بهمن‌ماه ۱۴۰۱، بدون حتی یک روز مرخصی در زندان به‌سر برد. او به دلیل کنش‌های مدنی خود در مخالفت با #حجاب_اجباری به شش سال زندان محکوم شده بود.

@RadioFarda
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 عمامه بە جای تاج نشسته ولی مردم دیگه آگاه هستن، نە شاه و نه رهبر رو نمیخوان
🔸رادیو فردا مطلع شده است که #شریفه_محمدی، فعال کارگری اهل رشت، از سوی دادگاه انقلاب رشت به اعدام محکوم شده است.

🔸به گفتهٔ منابع مطلع شعبهٔ اول دادگاه انقلاب رشت به ریاست احمد درویش‌گفتار این حکم را به اتهام «بغی» علیه این زندانی سیاسی صادر کرده است.

🔸بر این اساس این حکم به دلیل «عضویت خانم محمدی در یک تشکل کارگری مستقل» صادر شده است.

🔸شریفه محمدی ۱۴ آذر سال گذشته بازداشت شد و به مدت چند ماه در سلول انفرادی حبس بوده است.

🔸گزارش‌ها حاکی از شکنجه و فشارهای جسمی و روحی شدید بر او جهت اخذ اعترافات اجباری است. خانم محمدی همچنین از حق ملاقات با خانواده و تماس تلفنی محروم شده بود.

🔸پیش از این در پنجم تیر امسال، مادر شریفه محمدی از وضعیت دخترش ابراز نگرانی کرده و خواستار اطلاع‌رسانی درباره او شده بود.

🔸همسر شریفه محمدی نیز به‌دلیل پیگیری وضعیت او بازداشت شده بود که به تازگی آزاد شده است.

🔸این حکم در حالی صادر شده است که برخوردهای امنیتی و قضایی با فعالان کارگری، معلمان و بازنشستگان شدت گرفته است.
🔴 بیانیه جمعی از حامیان منشور مطالبات حداقلی در رابطه با انتخابات فرمایشی

"رای ما سرنگونی است"
۱ تیر۱۴۰۳

۴۴ سال حاکمیت رژیم جمهوری اسلامی، کارنامه ۴۴ سال سرکوب، شکنجه، اعدام، فریب کاری، آدم ربایی، تجاوز، اشاعه فساد وفحشا، اختلاس وغارت و نابودی سرمایه های ملی است ، کارنامه ای استوار برتبعیض خشن جنسی و جنسیتی، تبعیض مذهبی و دینی، تبعیض خشن طبقاتی، تبعیض علیه دگر اندیشان و تبعیض علیه ملیتهای کرد، بلوچ، عرب، آذری، ترکمن،... است . کارنامه ای قطوراز جنایت پشت جنایت.

اولین صدا ها علیه این رژیم استواربرتبعیض های چند لایه، درهمان سال های نخستین ازطرف زنان، نیروها و فعالان سیاسی و خلق ها بویژه خلق کرد و ترکمن صحرا برخاست ، به همین خاطر سرتاسر دهه ۶۰ میدان خونین برخورد رژیم جمهوری اسلامی با نیروها، فعالان سیاسی وملیت های دربند، درزیرخفقان و سانسورشدید بود، که منجر به قتل عام زندانیان سیاسی درمرداد و شهریورسال ۶۷ گردید. طوری که دیروز۳۰ خرداد ۱۴۰۳ جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل دررابطه با ایران، این دهه خونین و خوفناک را تحت گزارشی با عنوان "جنایات هولناک و نقض وحشتناک حقوق بشر" در سال های ۶۰ و ۶۱ و " نسل کشی و جنایت علیه بشریت " درسال۶۷ در ژنو ارائه داده است.

با این وصف دو دهه طول کشید تا بدنه جامعه ایران پس از تجربه دولت های موسوی" خط امامی"، رفسنجانی" میانه رو" ، خاتمی " اصلاح طلب " ، احمدی نژاد "اصول گرا"، درانتخابات ریاست جمهوری خرداد سال ۱۳۸۸ آخرین تلاش هایش را برای اصلاح وضع موجود از طریق مسالمت آمیزبکار گیرد. اما همچنانکه می دانیم با قهر و سرکوب خونین، تجاوزدر زندان ها، رها کردن زخمی ها در سلول های گرم درتیرماه سال ۸۸ روبرو گردید. ازآن تاریخ ۸ سال طول کشید تا جامعه ایران در قیام دی ماه ۱۳۹۶ با شعار " مرگ بر خامنه ای ، جمهوری اسلامی نمی خواهیم ، نمی خواهیم " نشان داد که از کلیت رژیم جمهوری اسلامی قطع امید کرده و کمر به سرنگونی آن بسته است. این روند ۲ سال دیگردرآبان ۱۳۹۸ با شدت بیشتر و با قیام در بیش از۱۲۰ شهر کشورتکرار شد و منجر به جنگی خونین بین نیروهای چند لایه سرکوب رژیم با مردم بی سلاح و از جان گذشته گردید، سرکوب خونینی که با خوشبینانه ترین آمار ها ۱۵۰۰ نفر به قتل رسیدند و تعداد نامعلومی در زندان ها زیر شکنجه کشته شدند.

جنبش عظیم " زن ، زندگی، آزادی " که ابعاد وسیع جهانی هم پیدا کرده است و همچنان شعله می کشد، سه سال بعد از قیام آبان ۹۸یعنی پاییز ۱۴۰۱ به وقوع پیوست وبا دادن قربانیان بیشماری ازهمه اقشار جامعه ایران درهمه سنین نشان داد که اولا گفتمان " سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی" تبدیل به یک گفتمان عمومی جامعه ایران شده، ثانیا : با ارائه منشورمطالبات حداقلی اقشار وصنف های مختلف، جامعه ایران نه تنها خواهان سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی وگذر از تمامیت آن هست بلکه با مطالبات مدرن و مبتنی برکنوانسیون های جهانی حقوق بشر محتوای نظام آلترناتیو را هم مدون کرده است.

دو نمایش انتخاباتی رژیم " انتخابات مجلس " و "انتصاب ابراهیم رئیسی به ریاست جمهوری، با کمترین شرکت کنندگان " نشان داد که مسئله گذار از رژیم جمهوری اسلامی و سرنگونی آن در جامعه ایران تثبیت شده است و رژیم جمهوری اسلامی جنگی را علیه مردم ایران آغاز کرده است که می توان آن را در جنگ حجاب علیه زنان، از صدور حکم اعدام برای جوانان و مبارزان، از قتل کولبران و سوخت‌بران، از بازداشت و تهدید و اخراج دانشجویان، از حمله به تجمعات معلمان و بازنشستگان، از امنیتی کردن فضای کار و سرکوب کارگران، از فشار بر زندانیان و خانواده‌های آنان و دادخواهان، از حمله شیمیایی به دانش‌آموزان مشاهده کرد.

حالا در چنین وضعیت شکننده ای، رژیم جمهوری اسلامی پس از کشته شدن ابراهیم رئیسی ملقب به جلاد ۶۷. مشتی از سابقه‌‌داران جنایت پیشه علیه مردم ایران را برای "ریاست جمهوری" روانه صحنه نمایش انتخاباتی کرده است تا به خیال خود این مردم درحال جنگ را متقاعد کند تا سیاهی لشکر این نمایش انتخاباتی شوند.

در مقابل و درجبهه مردم موج تازه ای برای ادامه انقلاب " زن، زندگی، آزادی " جان گرفته است، بازنشستگان، کارگران، دانشجویان ، علنا درمحل های تبلیغی کاندیدا ها، بربیهودگی شرکت در انتخابات تاکید می کنند و ریشه تمام فجایع را نه درتنوع کاندیدا های سر سپرده برای پست ریاست جمهوری، بلکه در خود سیستم و تشکیلات مافیایی و مبتنی بر تبعیض های چند لایه "جمهوری اسلامی" می دانند، بازنشستگان در شهرهای مختلف فریاد می زنند " بس که دروغ شنیدیم ، ما دیگه رای نمی دهیم ". زنان همچنان با مقاومت در مقابل "حجاب اجباری"، مادران دادخواه با شعار "ایستاده ایم تا پایان" ، جوانان با تصاویر " توماج صالحی " نماد یک نسل انقلابی حق طلب ، زندانیان سیاسی در حال "اعتصاب" چهره های متنوع این مبارزه سرتاسری هستند.
@sokhanranihaa
@sokhanranihaa
عبدالعلی بازرگان: با احترام به رأی دهندگان؛ من رأی نمیدهم.
🔴 وقتی خود پزشکیان آب پاکی رو دست همه ریخته که دایره اختیاراتش محدود است و …

🖊️
امضا محفوظ

♦️وقتی در رابطه با معضلات اجتماعی و حمله به زنان در خیابان هر دو " جلیلی و پزشکیان " یک جمله می گویند و حتی جرئت محکوم کردن یورش گشت ارشاد را ندارند.

♦️وقتی از معیشت ما مردم بسیار خجالتی با جمله های تکراری عبور می کنند.

چه فرقی برای مردم دارد چه جلیلی اسمش از صندوق بیرون آید و چه پزشکیان ؟
مسئله بسیار مهم این است که کدام بک بهتر بتوانند منافع حاکمیت را تضمین کنند 

ما در دوران اصلاحات حمله به کوی دانشگاه را در زمان خاتمی اصلاح طلب را داریم.

♦️ما در دوره اصلاحات حمله به مردم معترض به گرانی و شرایط بد اقتصادی و بنزین را داریم  " 96 و 98 "
♦️ما در دوره اصلاحات عزاداری خانواده ها را برای از دست دادن فرزندانشان داریم.

♦️جامعه در دوران اصلاحات عزادار جوان های جان باخته بوده است.

♦️در دوره اصلاحات بود که بارها به تجمعات ما یورش بردند و خود من جلوی مجلس شوکر خوردم و سمت چپم کامل سیاه شد این اصلاح طلب ها خودشان در سرکوب و کشتار ؛ همپا و چیزی از اصولگرایان کم ندارند هر دو دستشان آلوده به خون مردم است.

♦️در دوره اصلاحات بود که به هواپیمای مسافر بری حمله موشکی شد و روحانی سکوت کرد در چند روز اول و…

📌امروز دیگر زمان آن گذشته که ما را فریب و از طالبانی بودن جلیلی بترسانند که خودشان یک طالبان هستند با دکلمه های متفاوت جامعه جواب هر دو این ها را در کف خیابان داده است.

#اصلاح_طلب_اصوالگرا_دیگه_تمومه_ماجرا


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
🔴البرز صادقی، از اعضای خانواده‌های جانباختگان هواپیمای اوکراینی، با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نوشت: «جلیلی و همفکرانش هواپیمای عزیزمان را موشکباران کردند، پزشکیان و همفکرانش دنبال علاج جنایت سپاه تروریستی پاسداران، کدام رو انتخاب کنیم؟ میان ما و شما دریایی خون فاصله است. نه به اصل حکومت تروریستی.»
#رأی_بی_رأی
2024/10/04 19:21:48
Back to Top
HTML Embed Code: