Telegram Web Link
حکم اعدام توماج صالحی نقض شد
امیر رئیسیان وکیل مدافع توماج صالحی، امروز شنبه دوم تیر ماه از نقض حکم اعدام توماج صالحی در دیوان عالی کشور خبر داد.
https://x.com/amirreiis/status/1804451516012437908
وی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته: «حکم اعدام توماج صالحی نقض شد و بر اساس حکم فرجامی شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور، پرونده جهت رسیدگی به شعبه هم‌عرض ارجاع خواهد شد.»
«شعبه دیوان در حکم دقیق خود ضمن نقض حکم اعدام، مجددا تاکید کرده است که حتی حکم حبس قبلی (۶سال و سه ماه) بدون رعایت قواعد تعدد جرم بوده و بر خلاف ماده ۱۳۱ و مازاد بر مجازات قانونی است.»
تکیه به مبانی حقوق بشری که فصل مشترک همه اپوزیسیون مترقی است ، لرزه بر اندام علی خامنه ای انداخته است.
بیانیه فرهنگیان با ۷ دلیل؛ نه به “انتخابات”
تیر ۲, ۱۴۰۳
آنچه ولو دلسوزانه وعده می‌دهند حتی اگر پیروز انتخابات باشند سرابی بیش نیست | شرکت در انتخابات را ولو با فرض پیروزی کاندیدای اصلاح طلب اشتباه، بدون نتیجه در حل مشکلات و از همه بدتر عامل افزایش مشروعیت و انگیزه سرکوب بیشتر مطالبه گران و معترضان میدانیم و از این طریق اعلام می نماییم که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهیم کرد.


بیانیه ۵۲۰ تن از فرهنگیان ایران درباره دلایل عدم شرکت در انتخابات

با درود به هموطنان عزیز و گرامی

با توجه به شرایط روز جامعه و برگزاری انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری لازم دیدیم تا برای دفاع از جمهوریت و براساس حقوق شهروندی همانند کسانی که برای شرکت در انتخابات و حمایت از کاندیدای مورد نظر خود تلاش میکنند ما نیز اگرچه برخلاف آنها از هیچ امکاناتی برای برپایی «ستاد مخالفان شرکت در انتخابات» برخوردار نیستیم اما از طریق نوشتن این بیانیه نظر خود را با شما در میان بگذاریم.

برکسی پوشیده نیست که وقوع انقلاب و حوادث بعد از آن و جنگ ۸ ساله پیامدهای منفی فراوانی به همراه داشت که ناخواسته گریبانگیر همه ما شد.برای حل مشکلات پذیرفتیم که راه اصلاحات تدریجی را پیش بگیریم.اما بخش قدرتمندتر حاکمیت به طرق مختلف در مقابل خواست اکثریت مردم ایستاد. با این وجود مردم ناامید نشدند و حماسه حضور واقعی در انتخابات را در سال ۸۸ رقم زدند اما نتیجه آن شد که همه میدانیم.ولی باز هم مردم به سیاستمداران اعتماد کرده و سال ۹۲ هم برای اعتراض به نتیجه انتخابات قبل و هم امید به اصلاح پای صندوق آمدند.نتیجه نسبتا رضایت بخش بود.بخصوص با انعقاد برجام، از بین رفتن تحریم ها و دفع خطر جنگ. اما وقایع تلخ سال ۹۶ و ۹۸ ، شلیک به هواپیمای اکراینی و کتمان آن،تورم افسار گسیخته،آتش زدن برجام در مجلس و فرمان ممنوعیت ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی نشان داد که مسئله صرفا به ناتوانی رئیس دولت و کابینه باز نمیگردد. اینجا بود که مردم از سال ۹۸ به این باور رسیدند که دیگر به هیچ وجه اصلاحات ممکن نیست و شرکت در انتخابات و تعویض بازیگران قدرت نه تنها هیچ تاثیر مثبتی در زندگی آنها ندارد بلکه با مشروعیت بخشیدن به حکومت به سرکوبگری آن مشروعیت می بخشند.از ۹۸ تا امروز بخصوص با ورود نسل موسوم به Z به عرصه اجتماعی و فشار ناشی از حضور جمعیت بیش از ۱۵ میلیونی این نسل که در بیان و پیگیری مطالبات خود از نوعی صراحت و شجاعت بیشتر و شاید بردباری کمتر برخوردارند مردم با عدم مشارکت در سه انتخابات متوالی با صدای رسا یک «نه» بزرگ به حکومت گفتند. اما اتاق فکر حکومت به خوبی میداند که گسترش عدم مشارکت میتواند به عامل همگرایی و انسجام بخشی مخالفان تبدیل شود. و به دلیل بروز مشکلات اقتصادی بویژه در صورت افزایش قیمت بنزین، اعمال محدودیت های اجتماعی و فرهنگی بویژه بر همان نسل Z و بازگشت تحریم ها احتمال وقوع اعتراضات گسترده تر از دوره های قبل وجود دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتند با تایید صلاحیت مسعود پزشکیان که چند ماه قبل صلاحیتش برای کاندیداتوری مجلس در ابتدا رد شده بود _به اقرار خودش_ آمار مشارکت را بالا ببرند.از اینرو وی و هواداران محافظه کارش در تلاشند تا کور سوی امیدی در ذهن و دل مردم خسته و سرخورده از تحقیر، تهدید و سرکوب ایجاد نمایند. اما آنچه او و دیگر اصلاح طلبان ولو دلسوزانه وعده میدهند حتی اگر پیروز انتخابات باشند سرابی بیش نیست.

از اینرو ما تصمیم گرفتیم با انتشار این بیانیه دلایل عدم مشارکت خود در انتخابات را با مردم عزیز و فهیم در میان بگذاریم و تلاش کنیم تا با تکیه بر راهبرد مقاومت مدنی مسیر سخت و ناهموار تغییر و تحول بنیادین را با همراهی هم و دست در دست هم تا رسیدن به مقصود سپری نماییم.

دلایل ما برای عدم مشارکت در انتخابات:

۱-انتخابات در جمهوری اسلامی از معنای حقیقی که همان اعمال اراده و خواست مردم است خالی شده و صرفا به یک مناسک سیاسی برای معرفی افراد مورد تایید حاکمیت تبدیل شده است. حضور در چنین انتخاباتی فارغ از اینکه نام کدام کاندیدا به عنوان فرد پیروز اعلام میشود معنایی جز پذیرش و تایید وضع تحمیلی کنونی و توهین به شعور اجتماعی مردم ندارد.

۲- دولت ها در ایران از دو حالت خارج نبوده و نیستند یا اراده و میل به تغییر براساس خواست و رویکرد اکثریت مردم را دارند اما از توان لازم برای انجام آن برخوردار نبوده و نیستند. یا هدفشان حفظ حکومت طبق خواست و اراده همان هسته سخت قدرت است.در هر دو حالت نتیجه و پایان عملکرد آنها برای مردم یکسان است و از این جهت انتخاب ما تفاوتی در وضعیت زندگی ما ندارد.
۳-اگر چه منکر تفاوتهای فردی در منش و نگرش کاندیداها نیستیم اما تنها کاندیدایی که شاید انتظار تغییر از او میرود دو گزاره کلیدی،مهم و البته همراه با بیان صادقانه دارد.”برنامه ندارم و همان برنامه دولت قبل که مصوب شده را طبق قانون اجرا میکنم. در جهت اجرای سیاستهای کلی نظام و اجرای منویات مقام معظم رهبری تلاش میکنم” خب سوالی که باید حامیان و مبلغان تنها کاندیدای با منش و نگرش تاحدودی متفاوت از دیگر کاندیداها پاسخ دهند این است که آیا مشکل اکثریت مردم که مخالف وضع موجود هستند اجرا نشدن و بی توجهی رؤسای دولت قبل به سیاستهای کلی نظام بوده است که این وعده موجب بازگشت دوباره مردم معترض و ناراضی به پای صندوق رای شود؟

۴-هر عقل سلیمی قبول دارد که بخشی از مشکل کشور معلول ناتوانی و ناکارآمدی مدیران و انتخاب جناحی و ایدئولوژیک بجای انتخاب براساس شایستگی و تخصص و تجربه لازم است. اما تجربه دولت خاتمی و دولت روحانی نشان داد که حتی اگر تا حدودی امکان انتخاب مدیران متخصص و شایسته تر وجود داشته باشد که مانند طبیبی حاذق تشخیص دهند که عامل و ریشه مشکلات اقتصادی،سیاسی،اجتماعی و فرهنگی کجاست اما ساختار حقوقی و حقیقی قدرت(اختیارات قانونی و عملکرد فراقانونی دیگر نهادها)ذره ای اجازه درمان نمیدهد.

۵- مشارکت در انتخابات نادیده گرفتن تمام هزینه هایی است که در طول این سالها به مردم تحمیل شده از عقب ماندگی شدید در توسعه گرفته تا هزینه هایی چون اخراج از کار،مهاجرت اجباری،زندان و حتی متاسفانه و ناباورانه کشتار مردم به دلیل اعتراضات خیابانی.زیرا آشکارا این پیام را برای هسته سخت قدرت دارد که “تو هر بلایی بر سرمان بیاوری ما چاره ای جز بازی در زمین تو و طبق قواعدی که تو تعریف میکنی نداریم.” به همین دلیل ما به هیچ عنوان در زمینی که کمترین قدرتی برای تعیین قواعد در آنرا نداریم بازی نخواهیم کرد.

۶-برخی بر این باورند که هم میشود در انتخابات شرکت کرد و هم به اعتراضات با راهبرد مقاومت مدنی ادامه داد.اما این ادعا اگر برای فریب مردم نباشد باید گفت ادعایی است بسیار نادرست. زیرا منطق مقاومت مدنی یعنی اینکه حکومت طبق قواعد رسمی اجازه تغییر و مطالبه گری نمی دهد و شهروندان ناچار میشوند خارج از قواعد رسمی و با تکیه بر قدرت حاصل از همگرایی و انسجام به خواست و مطالبه خود دست پیدا کنند. اما مشارکت در انتخابات یعنی پذیرش این موضوع که راه قانونی و رسمی اعمال نظر و مطالبه گری باز است.به همین دلیل مشارکت در انتخابات بدون اینکه هیچ دستاوردی داشته باشد به شدت موجب تضعیف و شکاف در صفوف معترضان میشود.

۷- این دلیل آخر کاملا معطوف به این نظر اصلاح طلبان است که پزشکیان در مقاطع حساس که مردم سرکوب شدند از مردم حمایت کرده است. و برای اثبات این مدعا به نطق ۵ دقیقه ای هفتم تیر ۸۸ پزشکیان در مجلس و نامه اول مهر ۱۴۰۱ درباره مرگ مرحوم مهسا امینی و چند برنامه تلویزیونی و مصاحبه با خبرگزاری ها اشاره میکنند.در حالیکه اگر فیلم آن سخنرانی را مشاهده کنید و یا نامه اول مهر را بخوانید حتی در یک جمله آن به کشته شدن مردم در خیابان اشاره نمیشود.اما بر فرض قبول این مدعا آیا در طول ۱۶ سال نمایندگی مجلس وقتی طبق اصل ۸۴ “هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق دارد در همه مسائل داخلی و خارجی کشور اظهار نظر نماید” آیا ایشان در طول همه این سالها از اخراج کارگران،معلمان، اساتید و دانشجویان معترض بی اطلاع بودند؟آیا در طول همه این سالها از زندانی شدن فعالان صنفی،سیاسی،رسانه ای و دانشجویی بی اطلاع بودند؟آیا بعنوان یک نماینده مجلس و پزشک متخصص علت مرگ مهسا امینی که خودشان شفاف سازی درباره آنرا ضروری و منتج به جلوگیری از هزینه های بیشتر عنوان کردند را پیگیری کردند؟ اگر مردمی بودن یعنی یک سخنرانی،یک نامه،یک برنامه تلویزیونی و مصاحبه با یک خبرگزاری که نتیجه مردمی بودن ایشان در دولت هم از هم اکنون مشخص است.

ما امضا کنندگان این بیانیه براساس این ۷ دلیل شرکت در انتخابات را ولو با فرض پیروزی کاندیدای اصلاح طلب اشتباه، بدون نتیجه در حل مشکلات و از همه بدتر عامل افزایش مشروعیت و انگیزه سرکوب بیشتر مطالبه گران و معترضان میدانیم و از این طریق اعلام می نماییم که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نخواهیم کرد.

امضا کنندگان

به ترتیب حروف الفبا (براساس نام)

ابراهیم حسینی
ابراهیم خدادادی
ابراهیم طاهری
ابراهیم فضلی
ابراهیم یگانه فتحی
ابوالفضل رحیمی شاد
احمد آسوده
احمد حیدری
احمد شکوری
احمد طهماسبی
اردشیر نوروزی
اسفندیار بهرامی
اسفندیار اسماعیل‌زاده
اسماعیل خلیلی
اسماعیل خدایاری
اسماعیل طاهری
اسماعیل کلهر
اسمعیل صدیق
اصغر امیرزادگان
اصغر امیری
اصغر حاجب
اطهره جلال کمالی
اعظم قافله باشی
اکبر جوادی
اکرم صادقی
الدوز هاشمی
الهه عسکرزاده
الهه کریمی
الهام رجبی
الهام رسول‌زاده
الهام نوذری
ام البنین علی‌آبادی
امید ناصحی فر
امیر حسن‌زاده
امیرحسین انصاری
امیرحسین انصاری فر
امیرحسین مردانی
امین حیدری
امین رحمانی
ایرج رحمانی
ایرج رهنما
ایمان زندی
ایراندخت بدرى
آذر رضازاده
آرام ابراهیمی
آرزو مکوندی
آرش زنگنه
آزیتا طاهر خانی
آزیتا کریمی
آسیه سهیلی نیا
آسیه صالحون
بانو صالحون
بتول عوض‌زاده
بنفشه امیدوار
بهاران زارعی
بهجت نوری نژاد
بهرام مجیدی
بهزاد متین فر
بیژن پولادوند
بیگم جان موسوی
پرستو رضایی
پروانه کرد
پرویز رحمانی
پری زراسوند
پری شمس هفشجانی
پریسا باوادی
پریوش مرداى
پوران بویر
پوران قاسمی
تاجی شینی
توران سلیمانی
توران قنبری
تورج شکرانى
ثریا نور
جبار رحمانی
جمشید نظری
جواد حسامی
جواد رحمانی
چنگیز شعاعی
حامد محمودی
حامد موسوی
حبیب کیایی
حسن احمدی
حسن اکبری
حسن رحمانی
حسن طاهرخانی
حسن عباسی‌زاده
حسن محمدی
حسن نظریان
حسین حیدری
حسین رضازاده
حسین سیفی
حسین طاهرخانی
حسین فرمنش
حسین محمدی
حسین منصوری
حسین نوروزی
حسین یزدانی
حمید اصغری
حمید خداوردی
حمید طالبی
حمید علیمردانی
حمید قاسمی
حمیدرضا شریفی
حمیده ظهیری
حنانه محمدی
حوری دژ
خدیجه پیام
خدیجه سمالی زاده
خلیل بوتگی
خلیل جیرانی
داریوش محمودی
داود محمدی
داود یاوری
راحله حسین زاده
راضیه اسماعیل زاده
راضیه خادمی
راضیه رستمی
رباب قریشی
ربابه احمد نژاد
رحمان عابدینی
رحیم امیری
رستا یزدانی
رسول زمانی
رسول یگانه
رضا احمدی
رضا انصاری
رضا بخش رحمانی
رضا بیات
رضا جلیل زاده
رضا حداد
رضا طاهرخانی
رضا غضنفری
رضا کلهر
رضا مرادی
رضا موسوی
رضا میرزایی
رضوان اسماعیلی
رضوان شکوهی
رقیه احمدنژاد
روح اله مردانی
ریحانه رضوی
زاهد مجیدی
زهرا احمدیان
زهرا اسفندیاری
زهرا پیرمردوند چگینی
زهرا حیدری
زهرا خماریان
زهرا ربیع‌پور
زهرا سادات موسوی
زهرا صادقی
زهرا عابدینی
زهرا عباسی
زهرا عوض‌زاده
زهرا نصرتی
زهرا‌سادات موسوی
زهره اسکندری
زهره چگینی
زهره خوشکار
زهره رحیمی
زهره رستم‌نژاد
زیبا حسنی
زیبا غریبی
زینب باقری
زینب سلیمانی
زینب عزیزی
زینب مرادی
زینب نظری نژاد
زینت بندانی
زینب خاتمى
ژیلا خیر
ژیلا دلوری
ژیلا رحیمی
سارا سیاهپور
سارا کریمی
سارا کریمی پور
سارا مرداسی
ساردان شمس
ساغر رضایی
سجاد کریمی
سروگل شاهلو زاده
سعید ابراهیمی
سعید خانی
سعید زارع
سعید طاهرخانی
سعید کاظمی
سعید آرش
سکینه احمدی
سکینه سادات
سکینه فتحی
سکینه قربانی
سلطنت سواری
سلطنت صادقی
سمیه رحیمی
سمیه زکی پور
سمیه طولابی
سمیه نوذری پور
سودابه یوسفی
سوره عاطفی
سولماز فیض اله‌زاده
سهراب فرخ‌زاد
سهیلا میرغفاری
سیامک امرائی
سیامک صادقی چهرازی
سیاوش اعظمی فرد
سیاوش محمدی
سید بهاء حسینیان
سید حسین حسینی
سید صادق بابایی
سید مجیب آزاد
سید محمد کاظمی
سیف‌اله رضاپور
سیما ایزدفر
سیما سعیدی
شاپور سلیمانی
شاپور سلیمانی‌پور
شبنم بهارفر
شکراله احمدی
شمایل مرادی
شوکت نجفی
شهرام عسگری
شهربانو اسدى
شهربانو موسوی
شهرزاد قدیری
شهلا احمدی
شهلا رحمانی
شهلا رستمى
شهلا سیروس
شهلا عسگری
شهلا کریمی
شهلا مظاهری
شیوا حسینی
صبا هاشمی
صحبت الله فراهانی
صدیقه زارعی
صدیقه قاسمی
صدیقه فرشاد
صغری رئیسی اردلی
صفدر براتی
صفیه بسیم
صفیه نوروزی
صلاح آزادی
صنم نوروزی
ضیاء اله بیداردل
طاهره رحمانی
طاهره عظیمی
طاهره مهدوی
طوبی شاهسوند
طیبه احمدی
مسلم سعادتمند
مصطفی رباطی
مصطفی رمضانی
مصطفی یگانه
معصومه احمدی
معصومه اختیاری
معصومه خلیل‌زاده
معصومه رضا پور
معصومه مرادپور
معصومه میرزایی
منصور زارعی
منصوره کریمی
منوچهر مرادی
موسی الرضا جلیلی جشن آبادی
مهدی توسلی
مهدی جباری
مهدی حسینی
مهدی خلیلی
مهدی طاهرخانی
مهدی عسکری
مهدی غیبی
مهدی قاسمی
مهدی قلندری
مهدی قهری
مهدی میانجی
مهدی یوسفی
مهری رضایی
مهری مرادی
مهشید کریمى
مهناز ابراهیمی
مهناز امامی
مهناز تقی زاده
مهناز حسینی
مهناز خیر
مهناز شفیع
مهناز طالبی
مهوش رهدار
مهین قاسمی
میترا سالاری
میترا ندری
میثم شریف
نازنین حسنی
ناصر سرچمی
ناهید شمسی زاده
نجف علیجانی
نرگس احمدی
نرگس حاج محمدی
نسترن حسن ابادی
نسرین بهمن پور
نسرین جهانگیری فرد
نسرین حیدری زاده
نسرین رضا زاده
نسرین علاسوند
نصرت خرمایی
نضال صفی زاده
نعیم سرخی
نیلوفر حسینی
نیلوفر فاضلی
هادی عابدینی
هادی محسنی
هایده اخوان
هدیه هدیه لو
هما صادقی
همایون گشتاسب
هنگامه احمدی
هوشنگ میرزایی
هومن عدالتی
یاسر حزباوی
یداله ویژه
یوسف رحمانی
یوسف علی نوری
🔴 بیانیه جمعی از حامیان منشور مطالبات حداقلی در رابطه با انتخابات فرمایشی

"رای ما سرنگونی است"
۱ تیر۱۴۰۳

۴۴ سال حاکمیت رژیم جمهوری اسلامی، کارنامه ۴۴ سال سرکوب، شکنجه، اعدام، فریب کاری، آدم ربایی، تجاوز، اشاعه فساد وفحشا، اختلاس وغارت و نابودی سرمایه های ملی است ، کارنامه ای استوار برتبعیض خشن جنسی و جنسیتی، تبعیض مذهبی و دینی، تبعیض خشن طبقاتی، تبعیض علیه دگر اندیشان و تبعیض علیه ملیتهای کرد، بلوچ، عرب، آذری، ترکمن،... است . کارنامه ای قطوراز جنایت پشت جنایت.

اولین صدا ها علیه این رژیم استواربرتبعیض های چند لایه، درهمان سال های نخستین ازطرف زنان، نیروها و فعالان سیاسی و خلق ها بویژه خلق کرد و ترکمن صحرا برخاست ، به همین خاطر سرتاسر دهه ۶۰ میدان خونین برخورد رژیم جمهوری اسلامی با نیروها، فعالان سیاسی وملیت های دربند، درزیرخفقان و سانسورشدید بود، که منجر به قتل عام زندانیان سیاسی درمرداد و شهریورسال ۶۷ گردید. طوری که دیروز۳۰ خرداد ۱۴۰۳ جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل دررابطه با ایران، این دهه خونین و خوفناک را تحت گزارشی با عنوان "جنایات هولناک و نقض وحشتناک حقوق بشر" در سال های ۶۰ و ۶۱ و " نسل کشی و جنایت علیه بشریت " درسال۶۷ در ژنو ارائه داده است.

با این وصف دو دهه طول کشید تا بدنه جامعه ایران پس از تجربه دولت های موسوی" خط امامی"، رفسنجانی" میانه رو" ، خاتمی " اصلاح طلب " ، احمدی نژاد "اصول گرا"، درانتخابات ریاست جمهوری خرداد سال ۱۳۸۸ آخرین تلاش هایش را برای اصلاح وضع موجود از طریق مسالمت آمیزبکار گیرد. اما همچنانکه می دانیم با قهر و سرکوب خونین، تجاوزدر زندان ها، رها کردن زخمی ها در سلول های گرم درتیرماه سال ۸۸ روبرو گردید. ازآن تاریخ ۸ سال طول کشید تا جامعه ایران در قیام دی ماه ۱۳۹۶ با شعار " مرگ بر خامنه ای ، جمهوری اسلامی نمی خواهیم ، نمی خواهیم " نشان داد که از کلیت رژیم جمهوری اسلامی قطع امید کرده و کمر به سرنگونی آن بسته است. این روند ۲ سال دیگردرآبان ۱۳۹۸ با شدت بیشتر و با قیام در بیش از۱۲۰ شهر کشورتکرار شد و منجر به جنگی خونین بین نیروهای چند لایه سرکوب رژیم با مردم بی سلاح و از جان گذشته گردید، سرکوب خونینی که با خوشبینانه ترین آمار ها ۱۵۰۰ نفر به قتل رسیدند و تعداد نامعلومی در زندان ها زیر شکنجه کشته شدند.

جنبش عظیم " زن ، زندگی، آزادی " که ابعاد وسیع جهانی هم پیدا کرده است و همچنان شعله می کشد، سه سال بعد از قیام آبان ۹۸یعنی پاییز ۱۴۰۱ به وقوع پیوست وبا دادن قربانیان بیشماری ازهمه اقشار جامعه ایران درهمه سنین نشان داد که اولا گفتمان " سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی" تبدیل به یک گفتمان عمومی جامعه ایران شده، ثانیا : با ارائه منشورمطالبات حداقلی اقشار وصنف های مختلف، جامعه ایران نه تنها خواهان سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی وگذر از تمامیت آن هست بلکه با مطالبات مدرن و مبتنی برکنوانسیون های جهانی حقوق بشر محتوای نظام آلترناتیو را هم مدون کرده است.

دو نمایش انتخاباتی رژیم " انتخابات مجلس " و "انتصاب ابراهیم رئیسی به ریاست جمهوری، با کمترین شرکت کنندگان " نشان داد که مسئله گذار از رژیم جمهوری اسلامی و سرنگونی آن در جامعه ایران تثبیت شده است و رژیم جمهوری اسلامی جنگی را علیه مردم ایران آغاز کرده است که می توان آن را در جنگ حجاب علیه زنان، از صدور حکم اعدام برای جوانان و مبارزان، از قتل کولبران و سوخت‌بران، از بازداشت و تهدید و اخراج دانشجویان، از حمله به تجمعات معلمان و بازنشستگان، از امنیتی کردن فضای کار و سرکوب کارگران، از فشار بر زندانیان و خانواده‌های آنان و دادخواهان، از حمله شیمیایی به دانش‌آموزان مشاهده کرد.

حالا در چنین وضعیت شکننده ای، رژیم جمهوری اسلامی پس از کشته شدن ابراهیم رئیسی ملقب به جلاد ۶۷. مشتی از سابقه‌‌داران جنایت پیشه علیه مردم ایران را برای "ریاست جمهوری" روانه صحنه نمایش انتخاباتی کرده است تا به خیال خود این مردم درحال جنگ را متقاعد کند تا سیاهی لشکر این نمایش انتخاباتی شوند.

در مقابل و درجبهه مردم موج تازه ای برای ادامه انقلاب " زن، زندگی، آزادی " جان گرفته است، بازنشستگان، کارگران، دانشجویان ، علنا درمحل های تبلیغی کاندیدا ها، بربیهودگی شرکت در انتخابات تاکید می کنند و ریشه تمام فجایع را نه درتنوع کاندیدا های سر سپرده برای پست ریاست جمهوری، بلکه در خود سیستم و تشکیلات مافیایی و مبتنی بر تبعیض های چند لایه "جمهوری اسلامی" می دانند، بازنشستگان در شهرهای مختلف فریاد می زنند " بس که دروغ شنیدیم ، ما دیگه رای نمی دهیم ". زنان همچنان با مقاومت در مقابل "حجاب اجباری"، مادران دادخواه با شعار "ایستاده ایم تا پایان" ، جوانان با تصاویر " توماج صالحی " نماد یک نسل انقلابی حق طلب ، زندانیان سیاسی در حال "اعتصاب" چهره های متنوع این مبارزه سرتاسری هستند.
🔴 بیانیه جمعی از حامیان منشور مطالبات حداقلی در رابطه با نمایش انتخاباتی رژیم

در شرایطی که رژیم در حال نمایش انتخاباتی است ، جامعه ایران با هدف دست بردن به ریشه‌های وضع فلاکت بار موجود و نابود کردن تمام مناسبات ضدانسانی حاکم، به چیزی کمتر از پیروزی انقلاب «زن، زندگی، آزادی» تن نمیدهد و نخواهد داد. مردم ایران می دانند که شرکت در نمایش انتخاباتی یک سیستم مافیایی که کارنامه سیاهی از ۴۴ سال سرکوب،غارت، جنایت و ترور دارد و مردم ایران از آن عبور کرده و خواهان سرنگونی آن هستند ، " تف سر بالاست ". لذا فریب لمپن های سیاسی دروغگو امثال پزشکیان و ظریف و سایر استمرار طلبان را نخواهند خورد.
ما جمعی از حامیان منشور مطالبات حداقلی یقین داریم که مردم تحت ستم ایران، متحدانه و همبسته، مستمر و سازمان‌یافته بر اساس منشورمطالبات حداقلی تشکل‌های صنفی ومدنی ایران، در یک مسیرمشترک براساس خواسته‌های آزادیخواهانه، برابری‌طلبانه و سکولاریستی با هدف برچیدن بساط ضدانسانی این رژیم آپارتایدی به پیش خواهند تاخت .

"رای" ما سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی است . "آلترناتیو" ما : تحقق انقلاب " زن، زندگی ، آزادی " است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در عرض ۱۰ سال به این صورت به قله رسیدیم

در عرض ده سال حداقل ۳۰برابر پول ملی ضعیف تر شده
📸 علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی پس از برگزاری مناظره سوم انتخاباتی خطاب به کاندیداها گفت: «آقایان نامزدها در مباحثات خود از اظهارات دشمن شادکن پرهیز کنند!»

#انتخابات۱۴۰۳
🔺🔻ادامه اعتصاب غذای محمد داوری پس از انتقال به سلول انفرادی

محمد داوری، فعال کارگری محبوس در زندان عادل‌آباد شیراز، به اعتصاب غذای خود در اعتراض به انتقالش به سلول انفرادی، ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش مجموعه حقوقی دادبان، محمد داوری از ۱۹ خرداد ماه به سلول انفرادی زندان عادل‌آباد منتقل شده است.

طبق این گزارش، از روز انتقال محمد داوری به سلول انفرادی، تماس‌های تلفنی این زندانی سیاسی با خانواده قطع شده و اطلاعی از شرایط جسمانی وی در دسترس نیست.

این زندانی سیاسی به بی‌عدالتی اعمال‌شده از سمت مسئول فروشگاه زندان عادل‌آباد و نحوه برخود او با زندانیان سیاسی معترض شده و به همین دلیل به صورت تنبیهی به انفرادی منتقل شده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥هشدار جدی به اصلاح طلبان
👈 جمعیتی که در أصفهان پای سخنرانی چماقی جلیلی رفته اند، بسیار بیش از جمعیتی است که برای پزشکیان در همین شهر رفتند. اگرچه بهترین حالت برای اصلاح طلبان این است که جلیلی و پزشکیان به دور دوم بروند، چون جامعه کاملاً دو قطبی خواهد شد و جلیلی به نماد مصباح و مخالفت با برجام و تحریم آوری تبدیل خواهد شد، اما خطر را باید جدی گرفت. این خطر چیست؟

شاید انتخابات سال ۱۳۸۴ در حال تکرار است. در آن انتخابات لاریجانی نامزد رسمی أصول گرایان به رهبری مهدوی کنی و ناطق نوری بود. خامنه ای و بیت هم از آن اطلاع دقیق داشتند و حمایت می کردند. اما رفته رفته نظر بیت تغییر کرد و پشت لاریجانی را خالی کردند و به همراه خود سپاه و بسیج را هم پشت احمدی نژاد قرار دادند. وقتی پس از انتخابات برای اعتراض به خامنه ای گفتند که «آقازاده شما آقا مجتبی دخالت کرد و کار را تغییر داد»، خامنه ای به آنها گفت: «ایشان آقازاده نیست و برای خودشان آقایی هستند.» جمعیتی که برای سخنرانی های جلیلی می برند، نشان می دهد که نظر خامنه ای و بیت احتمالاً از قالیباف به جلیلی تغییر کرده است. یعنی سازمان رأی خودشان را پشت جلیلی می برند.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻🔺اعتراض یک شهروند به عدم تکمیل پروژه سد شفارود رضوانشهر پس از گذشت حدود سه دهه با وجود وعده‌های پوشالی مسئولان نهادهای مختلف
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 انتخابات غیرمنتظره؛ مصادره همه چیز توسط کاندیداها از دادخواهی تا زن زندگی آزادی

جواد ظریف که همراه با مسعود پزشکیان در سفری انتخاباتی به اصفهان سفر کرده بود بر سر مزار قربانیان هواپیمای پی‌اس ۷۵۲ حاضر شد. امروز هم مسعود پزشکیان در سفر به سنندج با حضور در آرامستان این شهر شاخه گل سرخی بر مزار آیدین مرتب و آیدا فرزانه زوج جوان قربانی ساقط کردن پرواز پی‌اس ۷۵۲ گذاشت. حضور جواد ظریف بر سر مزار جان‌باختگان هواپیمای اوکراینی در بیانیه خانواده‌های دادخواه انجمن پرواز وقیحانه توصیف شد. مصادره نمادهای محترم برای شهروندان ایران توسط دیگر کاندیداها ادامه یافت از جمله وقتی شش کاندیدا در مناظره شب گذشته درباره حقوق زنان صحبت کرده و بر «عدالت جنسیتی» تاکید کردند به گونه‌ای که انگار هیچیک در نقض هر روزه حقوق زنان در ایران نقشی نداشته‌اند.

مریم دهکردی در کنار سولماز ایکدر و رقیه رضایی اعضای تحریریه ایران‌وایردر یکی دیگر از برنامه‌های انتخابات غیرمنتظره به بررسی بیشتر آنچه در جریان تبلیغات و مناظره‌های انتخاباتی می‌گذرد پرداختند.

#انتخابات_غیرمنتظره #انتخابات_۱۴۰۳
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جواد ظریف درباره ۷ هزار مخالف زندانی در ایران و شلاق خوردن تظاهرکنندگان بازداشت‌شده، ۲۵ تیر ۱۳۹۸:
در ایران انتخابات برگزار می‌شود. مردم خودشان رهبران و سیاستمدارانشان را انتخاب می‌کنند. از بالا تا پایین حاصل انتخاب خود مردم ایران است
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ببینید این شارلاتان دروغگوی سیاسی چگونه کشتار جوانان ایران در قیام آبان ۹۸ را توجیه می کند . او می گوید ۷۵ درصد مردم به ما رای داده اند و انکار می کند که ۱۵۰۰ جوان و کودک بزرگ در سطح خیابان ها سلاخی شده اند.
می گوید :
اگر این‌طور بود که می‌گویید حکومت ما حقوق مردمش را لگدمال می‌کند و مردم‌مان را سرکوب می‌کنیم، ۷۳ درصد آن‌ها پای صندوق نمی‌رفتند رای بدهند
🔵 تصویری از پیکر بی‌جان حدیث نجفی منتشر شد.

سپاه پاسداران و نیروهای سرکوب برای حفظ نظام از فاصله نزدیک  بیش از ۵۰ ساچمه به یک دختر ۱۸ ساله شلیک کرده
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴خشم مردم از چسپاندن بنرهای سیرک انتخابات ریاست جمهوری رژیم به دیوار منازل و مغازه‌هایشان

پاره کردن یک بنر تبلیغاتی سیرک انتخابات رژیم توسط یک جوان عاصی

◄ «سر تمامی فسادها در بیت خامنه ای است».
🔵 تصویری از پیکر بی‌جان حدیث نجفی منتشر شد.

چرا به قتل رسید شما می دانید؟ انتقام خواهیم گرفت؟ آماده هستی برای رویارویی؟

صف ها مشخص و گام به گام وجب به وجب ، به خیزش انقلابی و چاره ساز نزدیک و نزدیک تر می شویم. بدون ذره ای چشم پوشی انتقام تمامی جانفشانان را خواهیم گرفت.

حال نمایش انتخاباتی برپا کنید اما صف ها در عمل و میدان روشن و مخدوش ناپذیر است.

مگر صدای خروش هزاران هزار جوان عاصی، مگر زجه های مادران دادخواه را در تنهاترین لحظه ها یا در غوغای شهر و یا اعتراض بازنشسته ها در تحریم اننخابات و اعتصاب صدها کارگر را نمی شنوید و نمی بینید؛ همچون دی، آبان و خیزش زن زندگی آزادی، هنگامه ای برپا خواهد شد و این بار با دستانی پر و اراده ای استوار و همگانی.

در خیزش انقلابی پیش رو، پیوند دو شاهراه و نیروی عظیم اجتماعی را شاهد خواهیم بود؛ پیوند مقاومت مدنی و رادیکال با مقاومت مسلحانه. مقاومت مسلحانه راه باز خواهد کرد و نیروی عظیم جنبش های اجتماعی، در بیش از هزار شهر ایران نهادهای مافیای قدرت و ثروت را محاصره خواهند کرد و ...

زنده و پر روهرو باد خشم آگاهانه و مقدس سلحشوران، فرودستان و سربداران

رضا شیرازی
جناب پروفسوررر ظریف کیسینجر_ماله کش اسبق روزگذشته در یک سخنرانی انتخاباتی در شهر کاشان مجددا سعی نموده اند با هوچیگری مسبب کلیه فشارهای اقتصادی و کوچک شدن سفره مردم را به گردن احمدی‌نژاد و سعید جلیلی بیندازد که البته باید نکاتی را به آن ماله کش اعظم یادآوری نمود
۱_کلیه مذاکره کنندگان اتمی جمهوری اسلامی از حسن روحانی ، محمد سلطانیه ، علی لاریجانی ، سعید جلیلی و خود شما هیچکدام تان اختیاری از خود نداشتید و کلا ذیل دیپلماسی آقااجازه فعالیت می کردید .
۲_مگر خود شما در همان فایل صوتی لو داده شده مرکز اسناد ریاست جمهوری نگفتید که دیپلماسی جاروکش میدان بوده ؟!
۳_مگر بشار اسد در تهران نبود و شما و حسن روحانی از آن قضیه بی اطلاع بودید ؟!
۴_مگر اسداله اسدی دیپلماتی که به اتهام بمبگذاری در بلژیک دستگیر شد و با همان اتهام به حبس ابد محکوم گردید ، در دوران وزارت شما دست به آن اقدام نزد ؟!
۵_مگر غضنفر رکن آبادی (سفیر سابق چ .ا در بیروت و عضو سپاه پاسداران ) که در سفر حج مفقود گردید و هنوز هم سرنوشت وی نامعلوم است ، در دوران وزارت شما به آن سفر نرفت ؟!
۶_مگر حمله به سفارتخانه و کنسولگری عربستان که منجر به قطع رابطه پنج کشور عربی با حکومت گردید ، در زمان وزارت شما اتفاق نیفتاد و شما هم خم به ابرو نیاوردید ؟!
۷_مگر شلیک سپاه به هواپیمای مسافری اوکراین را شما تکذیب نکردی ؟!
👈بس کنید و بساط شارلاتان بازی تان را جمع کنید ....

#تحریم_انتخابات
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فولادی های بازنشسته اصفهان امروز نیز، حقشان را فریاد زدند!»

راهپیمایی و تجمع اعتراضی بازنشستگان صنعت فولاد اصفهان در برابر «صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد» استان، در اعتراض به فساد حکومتی، سختی گذران زندگی و پایمال شدن حقوق خود به خیابان آمدند.


یکشنبه سوم تیرماه ۱۴۰۳
2024/09/28 20:15:07
Back to Top
HTML Embed Code: