Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
درگیری لفظی در مناظره پزشکیان

🔹فاضلی، مشاور همراه پزشکیان با کارشناس برنامه درگیری لفظی پیداکرد و بعد از ثانیه‌ای میکروفون را درآورد روی زمین پرت کرد و از برنامه بیرون رفت.
پس از آنکه صداوسیما اجازه پاسخگویی به فاضلی نداد و میکروفن را قطع کرد وی میزگرد فرهنگی را ترک کرد
🔴 گذار از عاملیت سیاسی به نیروی کار!

اصلاح‌طلبان تحت انقیاد کامل نظام سیاسی!


✍️ حسن مایلی

🔺رابرت مرتون از جامعه‌شناسان کارکردگرای‌ ساختاری در کنار کوشش‌های نظری خود مفهوم کارکرد آشکار و کارکرد پنهان را ارائه می‌دهد. به تعبیر او کارکرد آشکار را می‌توان کارکرد مطلوب و کارکرد پنهان را کارکرد ناخواسته توصیف کرد(۱). با نگاهی به پروژه‌ی سیاسیِ اصلاح‌طلبان طی ربع قرن گذشته، گرچه کارکرد آشکار پروژه‌ی سیاسی آنان را می‌توان بهبودِ اندک، میرا و ناپایدارِ عملکرد جمهوری اسلامی صرفا در دایره‌ی تعیین‌شده‌ی نظام آن هم صرفا در حوزه‌های تعریف‌شده، توصیف کرد؛ اما کارکرد پنهان پروژه‌ی آنان را می‌توان گذار اصلاح‌طلبان از عاملیت سیاسی به نیرویِ کارِ نظام سیاسی دانست.

🔺در جامعه‌شناسی سیاسی عاملیت از عمل (رفتار) متمایز و به معنای توانایی ایجاد تفاوت است؛ از‌این‌رو «عامل/کنشگر» به فردی اطلاق می‌شود که با انتخاب‌های غایتمند در راستای ایجاد تغییر مؤثر حرکت می‌کند و در صورتی که اقدامات صرفا تکرار مکررات بدون ایجاد تغییر مؤثر باشد، انجام‌دهنده‌ی آن نه عامل و کنشگر بلکه «نیروی کار» تلقی می‌شود(۲). به نظر آرنت نیز کنش سیاسی برای تحقق اصول اساسی مانند آزادی، برابری، عدالت و ... صورت می‌گیرد. در مقابل رفتار سیاسی اغلب شامل تمرکز بر موفقیت فردی توام با جاه‌طلبی، فرصت‌طلبی و تلاش برای کسب قدرت و موقعیت است.

🔺با این وصف با نظری گذرا بر رفتار اصلاح‌طلبان طی ربع قرن گذشته می‌توان عاملیت سیاسی آن را برباد رفته توصیف کرد و ماحصل رفتار و عمل آنان در میدان سیاست را گذار آنان از عامل سیاسی به نیروی کار نظام سیاسی توصیف و راهکارها و راهبرد اخیر آنان را تیر خلاص به این عاملیت در حال احتضار قلمداد کرد. مسئله‌ی اصلی عاملیت سیاسی ایجاد تغییر موثر و گذار از «آنچه هست» به «آنچه خواهد بود» است که البته چنین مسئله‌ای در راهبردها و راهکارهای اصلاح‌طلبان کماکان غایب بوده و با نظری بر رفتارها، مواضع و به‌ویژه آنچه بر زبان کاندیدای آن‌ها جاری است، می‌توان تأثیرپذیری بیش از حد آنان از ساختار نظام سیاسی را به سهولت رویت نمود و رفتار آنان را نه عاملیتی سیاسی بلکه آنان را نیروی کار تحت انقیاد ساختار نظام سیاسی توصیف کرد!


ارجاعات درون متن:
(۱) نظریه‌ی جامعه‌ شناسی، جورج ریتزر، نشر نی.
(۲) گذارها به دموکراسی، حسن قاضی مرادی، نشر اختران.
ما امیدواریم‌ترین شهروندان ایرانیم به روزی که کسی نخواهد سر مردم بهتر شیره بمالد تا بهترین کارگزار برای بقای استبداد شود.
🔴 بازار داغی ساختگی و تنفس مصنوعی به انتخابات مرده رژیم با توسل به هر وسیله ای
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ برنامه «انتخابات غیرمنتظره» با حضور آرزو کریمی، سولماز ایکدر، آیلار فتوره‌چیان، خبرنگاران و اعضای تحریریه ایران‌وایر به رویکردهای اقتصادی کاندیداهای انتخابات می‌پردازد. مساله اقتصاد و معیشت مردم، یکی از محورهای اصلی مصاحبه‌ها، فیلم‌های تبلیغاتی و مناظره‌های انتخاباتی است.

آرزو کریمی معتقد است که تاکنون هیچ‌کدوم از نامزدهای انتخاباتی برنامه و طرحی برای برون‌رفت از بحران اقتصادی ارائه نکرده‌اند. این خبرنگار می‌گوید هرچقدر هم که کاندیداها شعار رفع مشکلات بدهند، رئیس‌جمهور از هر طیفی هم باشد نمی‌تواند مشکل اقتصادی ایران را حل کند. تمامی تصمیمات با علی خامنه‌ای است و رئیس‌جمهور قدرت چندانی ندارد.

سولماز ایکدر می‌گوید که پزشکیان و ظریف در جمع مردم در اصفهان مورد اعتراض حاضران قرار گرفته‌اند. همین مسائل به نظر می‌رسد که باعث کاهش محبوبیت پزشکیان شده باشد.

آیلار فتوره‌چیان نیز در پایان این برنامه به حواشی امروز انتخابات غیرمنتظره پرداخت.

#انتخابات_غیرمنتظره #انتخابات_۱۴۰۳
~ روزگاری اصلاح‌طلبان ازین حیث مورد اهمیت و توجه قرار گرفتند که چهره متخاصمی در برابر رهبری، هاشمی رفسنجانی، سپاه و غیره داشتند، و از آزادی و جامعه مدنی و دموکراسی حرف می‌زدند. در واقع آنها ازین حیث مورد توجه قرار گرفتند که «بلند پرواز» بودند.
امروزه اما ازین حیث مورد تقدیر قرار گرفته‌اند که -از زبان پزشکیان-می‌گویند: قرار نیست کار شاقّی انجام دهیم، فقط می‌خواهیم وضع ازین بدتر نشود. به تعبیر محمدجواد کاشی، ستون خیمه اصلاحات خوابیده است. در واقع می‌توان از خلال انتخابات اخیر مشاهده کرد که تعریف اصلاحات به سمت جریان محافظه‌کارتر این جبهه گرایش پیدا کرده است.
این گرایش پس از جنبشی سر برآورده است که از حیث گفتمانی رادیکال بود. اگر بخاطر بیاوریم، گرایش قبلی مهم جبهه اصلاحات به سمت محافظه‌کاری به پس از جنبش ٨٨ بر می‌گردد. چگونه است که پس از یک جنبش اعتراضی، از جبهه اصلاحات در مجموع طلب می‌شود که هرچه بیشتر از بلندپروازی‌های سیاسی، دموکراسی‌خواهی و مقابله با سازوکارهای حاکمیت عقب‌نشینی کند و به تعبیر رایج «واقع‌بین» شود؟

جنبش‌ها وقتی در دستاوردهای سیاسی‌شان ناکام می‌شوند، دیدگاهی که معتقد است: «تغییرات از طریق جنبش‌های اعتراضی ممکن نیست»، تقویت می‌شود. حتی بسیاری از مشارکت‌کنندگان در جنبش مردد می‌شوند، یک قدم به عقب بر می‌دارند و ریل عوض می‌کنند. اگر در اطراف خود مشاهده می‌کنید که برخی حامیان مشارکت در انتخابات فعلی، چندی پیش برانداز بودند، به همین واقعیت اجتماعی بر می‌گردد.
مطالعات بر روی جنبش‌های اجتماعی و حتی انقلاب‌ها نشان داده‌اند که از نتایج شکست جنبش‌ها، ظهور قوی‌تر دیدگاه‌ها و گروه‌های محافظه‌کارتر است.
بر این اساس -و دلایل دیگر- پیش‌بینی من از انتخابات پیش رو مشارکت بیشتر طبقه متوسط نسبت به انتخابات اخیر است. محافظه‌کارتر شدن اصلاح‌طلبان با استقبال بیشتری روبرو خواهد شد و ۵۵ تا ۶٠ درصد واجدان در انتخابات شرکت خواهند کرد، که بطور مشخص محصول تجربه‌ی طبقه متوسط است؛ تجربه‌ای که می‌تواند تغییر کند و در انتخابات بعدی رفتار دیگری را تولید کند.
حضور و عدم حضور افراد در انتخابات در نسبت با مسایل مادی و ذهنی‌ای است که به مرور ساخته می‌شوند.

امین بزرگیان
🔴 بازار داغی ساختگی و تنفس مصنوعی به انتخابات مرده رژیم با توسل به هر وسیله ای
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بیست و نهم خرداد هزار و چهار صد سه در شهرکرمانشاه بازنشسته ها سنگ تمام گذاشته و نشان دادند در خط مقدمند و راه گشا.

با جسارتی بی نظیر، در کف خیابان علیه انتخابات شعار دادند و همچون همین چند هفته گذشته که گروه دیگری از بازنشسته ها با شعار خیلی دروغ شنیدیم ما دیگه رای نمی دیم ، بدون لکنت زبان بطور شفاف همه را مخاطب قرار دادند که باید انتخابات نمایشی فرمایشی هشت تیر را تحریم کرد.

تحریمی که از خیابان آعاز و به خیابان کشیده شود، عرصه عمومی و متن اجتماعی را درگیر نفی انتخابات نمایشی خواهد کرد و در مقابل جمهوری اعدامی که بدنبال فرصت سازی بعد از خیزش عظیم زن زندگی آزادی ست، همین امر از کف خیابان می تواند پژواک پیدا کند و جنبش دادخواهی را با خود همراه نماید و به یک جریان گسترده اعتراضی تبدیل شود و همین کارزار زمینه ای آماده کند برای خیزشی عظیم تر و گسترده تر از زن زندگی آزادی.
کنش فعال بایکوت انتخابات در خیابان، نشان از بلوغ مبارزات و مقاومت مدنی در ایران است و نشان می دهد که جدال از خیابان و عرصه عمومی بطور واقعی شروع و می تواند در شبکه های اجتماعی پژواک یابد و تحریم فعال شکل گیرد و به قوام رسد.


رضاشیرازی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📽️ چکیده تمام کتاب های موفقیت در 60 ثانیه


📺 تماشای این ویدئو آموزنده را به شما همراهان عزیز توصیه میکنیم
شما هم به دیگران توصیه کنید.


🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
https://www.tg-me.com/kchaleshFI
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❤️ استوری اینستاگرامی علی روحی، پدر جاویدنام #حمیدرضا_روحی از جانفدایان جنبش ملی #ایران خطاب به کاندیدهای بی‌خرد ریاست جمهوری فرقه‌تبهکار :

ما با وعده‌های شما برای آینده کاری نداریم، گذشته شما برای ما مهمه.
این که بدونیم برای مردممون برای ایرانمون چیکار کردین.
میخوایم بدونیم نظرتون یا بهتر بگیم نسبتتون با اتفاقات سال ۱۴۰۱ چیه؟
اتفاقات آبان ۱۴۰۱ که حمیدرضامونو با گلوله جنگی زدن و تا الانم هیچ واکنشی از هیچ کدومتون ندیدیم.
کسی که در کنار مردم نباشه جایی در دل مردم نداره.

#نه_میبخشیم_نه_فراموش_میکنیم #رای_ما_سرنگونی #سیرک_انتخابات #رای_بی_رای
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بارون بارونه از خاطره انگیز ترین ترانه های روان شاد ویگن است در این ویدئوی کوتاه ترکیبی از اجرای ویگن و عزیز قاسم زاده را می شنوید.

https://www.tg-me.com/azizghasemzademusic
🔹احضار و بازجویی از مولوی عبدالحکیم سیدزاده توسط اطلاعات سپاه سراوان

به گزارش رصد بلوچستان/ امروز ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳، مولوی عبدالحکیم سید زاده معاونت آموزشی گشت شهرستان سراوان به دلیل سخنانش که در خطبه های عید در خصوص تحریم انتخابات بیان کردند به اداره اطلاعات سراوان احضار و به مدت پنج ساعت مورد بازجویی قرار گرفت.

یک منبع مطلع در این خصوص به گزارشگر رصد بلوچستان گفت: «روز عید یکی از سرداران خود خوانده سپاه بنام جلال بلند شد سخنرانی کرد و مردم را برای رای دادن وانتخابات تشویق کرد ک بعد از آن مولانا عبدالحکیم سیدزاده بلند شد و گفت بدون برآورده شدن مطالبات ما رای بی رای و همچنین دفاع از مولوی عبدالحمید.»
🔴ابوالفضل قدیانی
کارنامه خامنه‌ای از هر جهت تاریک است

ابوالفضل قدیانی از مخالفان جمهوری اسلامی در مقاله‌ای با تاکید بر اینکه کارنامه علی خامنه‌ای از هر جهت تاریک است؛ نوشت: "او با کشتار پاییز ۱۴۰۱ و برگزاری انتخابات مجلس در اسفند ۱۴۰۲ به شیوه‌ای رسواتر از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ و انتخابات مجلس ۱۳۹۸، کارنامه خود را کثیف‌تر کرده است."

وی تاکید کرد که شرکت در انتخابات نمایشی-فرمایشی که تحت کنترل کامل علی خامنه‌ای است، هیچ تغییر معناداری به نفع ملت ایجاد نخواهد کرد.

آقای قدیانی در بخش دیگری از مقاله خود، نوشته است که "ناکارآمدی دولت ابراهیم رئیسی، تشدید بحران‌های اقتصادی و اجتماعی، تغییرات در صحنه سیاست بین‌الملل و امکان خیزش مجدد جنبش زن، زندگی، آزادی، خامنه‌ای را مجبور کرده دوباره دست به دامان انتخابات شود."

این فعال سیاسی از همه نیروهای دموکراسی‌خواه خواست تا تحریم "انتخابات" را با تمام توان پیش ببرند و به تمام کنشگران توصیه کرد از "هر فرصتی برای اعلام تبری از انتخابات نمایشی-فرمایشی بهره جویند."
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تو دهنی قاطع بازنشستگان به مضحکه انتخابات حکومت اسلامی: اصلاح‌طلب اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا

کرمانشاه - سه‌شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳
تجمع سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی، مخابرات، نفت، فولاد و علوم پزشکی

آویزان شدن از طناب،پوسیده اصولگرایان و اصلاح طلبان و روحانیت مبارز و .... افتادن در چاهی است که نجات از آن ممکن نیست
https://youtu.be/QbYM-Vl1SeI

آنچه این روزها مشاهده می‌کنیم، تجمع «شیادانی» است که مناظره می‌کنند، «ابلهانی» که پیرامون این مناظره‌ها تحلیل ارائه می‌دهند، و «احمقانی» است که می‌بینند، می‌شنوند، باور می‌کنند و رای می‌دهند. این گروه سوم واقعا حقیر، درمانده و مشمئزکننده اند.

ایمان سلیمانی امیری
2024/09/29 08:25:47
Back to Top
HTML Embed Code: