Telegram Web Link
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
سایت فدراسیون انجمن‌های ورزشی اعلام کرد که "علیرضا رستمی عزت" از سمت ریاست انجمن موج‌سواری برکنار شده است. سه ماه پیش خبرگزاری مهر، وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، تصاویری از دست‌دادن رستمی با ورزشکاران زن خارجی منتشر کرد که مورد اعتراض کاربران حکومتی قرار گرفت.
تاسف آور است که در قرن ۲۱ در ایران ما حاکمانی بر سر کار هستند که دست دادن با زنان را مانند طالبان گناه و موجب فساد می‌دانند و به خاطر آن مرتکبین را تنبیه و عزل می‌کنند.

#انقلاب_ژینا
#زن_زندگی_آزادی
#نه_به_حجاب_اجباری
#نه_به_آپارتاید_جنسیتی
🔴 اعتراف آشکار عناصر سپاه قدس به نابودی سوریه

میگه برای آزادسازی مناطقی که در دست ارتش آزاد سوریه بود، با خاک یکسان می‌کردیم.


🔻ویدیویی از محله القابون در دمشق که رزمندگان سوری تا آخرین لحظات در ۲۰۱۶ جنگیدند اما با تاکتیک زمین سوخته پاسداران و شبه نظامیان حزب الله لبنان به فرماندهی قاسم کتلت، مجبور به عقب نشینی از محله شدند... یک نمونه از نابودی سوریه توسط خامنه ای
.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۳۰ هزار کاربر در داخل ایران به اینترنت استارلینک دسترسی دارند

پیرحسینلو، رییس کمیسیون اینترنت انجمن تجارت الکترونیک:

به دلیل محدودیت‌ها روی اینترنت از ابتدای سال ۲۰۲۴ براساس نمونه‌گیری‌های ما، مشخص شده که بیش از ۳۰ هزار کاربر در داخل ایران به اینترنت استارلینک دسترسی دارند.

یکی از بدترین اتفاق‌های این ۶ ماه اخیر روند فرسایشی و کند برداشتن فیلترینگ است.

در مقابل این اتفاق نباید این نکته را هم فراموش کرد برخلاف دولت گذشته دولت جدید و وزارت ارتباطات آن، حداقل خودشان می‌دانند که ادامه روند فعلی تماما ضرر به مردم و کسب‌وکارهاست.
«رویا حشمتی»، زن معترض به حجاب اجباری که اجرای حکم شلاق او بازتاب گسترد‌ه‌ای در رسانه‌ها یافته بود، از اتهام «تبلیغ علیه نظام» تبرئه شد.
مازیار طاطائی، وکیل رویا حشمتی، روز ۱۶ دی‌ماه با اعلام این خبر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «به موجب رای صادره از شعبه اول دادگاه انقلاب شهرستان سنندج که متعاقب یک جلسه‌ی رسیدگی ۲ ساعت و نیمه صادر گردید، خانم رویا حشمتی از اتهام تبلیغ علیه نظام، تبرئه شد.»
رویا حشمتی در اردیبهشت سال ۱۴۰۲ به دلیل انتشار یک تصویر بدون حجاب از او در شبکه‌های اجتماعی، با حضور شبانه نیروهای امنیتی در منزلش، بازداشت و تلفن همراه و لپ تاپش توقیف شد.
خانم حشمتی در دی‌ماه سال گذشته در پستی فیسبوکی اعلام کرد او را به «اجرای احکام» دادسرای ناحیه ۷ احضار کردند تا حکم ۷۴ ضربه شلاق او به خاطر سرپیچی از حجاب اجباری اجرا شود.
براساس روایت خانم حشمتی، مامور اجرای حکم او را تهدید کرده در‌صورتی‌که حجابش را سر نکند، ضربات شلاق را محکم‌تر می‌زند و برایش پرونده جدیدی به‌اتهام رعایت نکردن حجاب باز می‌کند تا باز هم به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شود.
خانم حشمتی نوشته بود در زمان اجرای حکم شلاق خود زیر لب سرود «به نام زن، به نام زندگی، دریده شد لباس بردگی، شب سیاه ما سحر شود، تمام تازیانه‌ها تبر شود» را خوانده است.
اجرای این حکم واکنش‌های گسترده‌ای را در میان کاربران شبکه‌های اجتماعی و نیز فعالین سیاسی و فرهنگی ایران به‌دنبال داشت.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیکتاتورها در هنگام فرار جلادها و فدائیانشان را به همراه خود نمی برند
آنها می مانند و خشم مردم.

️لحظه ی اعدام اوس السلوم که به عزرائیل زندان صیدنایا در سوریه معروف بود


.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 نابودی صنعت به دلیل قطعی‌های مکرر برق

سال آینده مطمئنا به دلیل کمبود برق صنعت مملکت باید تعطیل شود
این شرایطی که ما شاهد آن هستیم بحران از پی بحران خواهد بود.
تنها دو کشور در جهان وجود دارد که در وضعیت بدتری از ایران از نظر مسدود سازی و محدودیت اینترنت از سوی حاکمان بر مردم قرار دارند؛ چین و میانمار و پس از آن ایران قرار دارد.

به نوشته روزنامه دنیای اقتصاد، ایران در میان کشورهای منطقه خاورمیانه هم در پایین‌ترین جایگاه از نظر آزادی اینترنت قرار دارد؛ جایی که عربستان سعودی با امتیاز ۲۵، بحرین با امتیاز ۲۸ و امارات با امتیاز ۳۰ به عنوان بدترین کشورهای خاورمیانه از نظر آزادی اینترنت هم بالاتر از آن هستند.
☄️ بیلبورد وزارت اطلاعات


تکثیر شجاعت؛
دیوار نویسی
آویزان کردن بنر از پل ها
شعار نویسی در معابر عمومی

جمعه ۱۴ دیماه ۱۴۰۳
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
☄️ موزیک فریاد...

به سراغ تک و تک شماها خواهیم آمد و دار و دسته شما را ریشه کن خواهیم کرد.

مردم مسلح شوید.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی میگن شاه هر چی بود
ولی فاسد نبود !!

بشنوید اعتراض نمایندگان مجلس پهلوی رو از فساد، دزدی. اختلاس ستم و خفقان که نمایندگان مجلس هم به این وضع معترض بودند.

پ.ن: شاه رو دوست داری، دوست داشته باش ولی حداقل شرف داشته باش و این اسناد رو از ظلم و فساد اون دوره ببین. چون اگر بخوای انکارش کنی میشی عین همون ارزشی که برای نظام داره ماله می‌کشه.
کشوری که پای منقل تریاک اداره می‌شود!

✍️ به قلم محمد نوری‌زاد
           بخش یک

اگر بگویم رئیس جمهورها، نخست‌وزیرها، و رهبران و پادشاهان همه‌ی کشورهای جهان، بازیگران نقش "مستأجر" هستند و یک چندتایی (کشورهایی که در سازمان ملل حق وتو دارند) صاحبخانه‌های اصلی‌اند، بر من خرده نمی‌گیرید که...؟

جای دوری نمی‌برمتان. از همین کشور خودمان شروع می‌کنیم و به کشورهای دور و بر سر می‌چرخانیم و نگاهی نیز به کشورهای اروپایی می‌اندازیم.

آمریکا، میخ مالکیتش را بر تمامی اقیانوس اطلس و آرام و کشورهای پیرامون کوفته و انگلیس بر کشورهای پیرامون اقیانوس هند و خلیج فارس و .... انگشت نهاده است.

چين و روسیه و فرانسه نیز تکه جاهایی از کره زمین را مالک شده‌اند. این ابرکشورها، اگرچه به مرزهای مالکیت همدیگر ناخنک می‌زنند و دریای کارائیب یا کشوری چون عربستان سعودی را چون لاشه‌ای گوارا به سوی خویش می‌کشند، اما چهارچوب‌های کلی مالکیت همدیگر را به رسمیت می‌شناسند. کشور عربستان به خاندان سعودی اجاره داده می‌شود و این خاندان، سال به سال، مال‌الاجاره را سر وقت می‌پردازد.

مالکان هر وقت هم لازم دیدند، به مستأجر خود (هر که باشد) می‌گویند: خانه را خالی کن!
چرا؟
چرا ندارد، یا می‌روی، یا چون صدام و قذافی از سوراخ بیرونت می‌کشیم. بیشتر مستاجرها، با یک تلفن و با این امید که بسا ۳۰ سال دیگر برمی‌گردی (یا خودت یا پسرت یا ... ) چمدان می‌بندند و آرام و سر به زیر "می‌روند".

آخرینش؛ همین بشاراسد سوری‌ست که با یک تلفن، و پس از آنکه نقش خود را به شایستگی اجرا کرد، بار بست و رفت.

رضا شاه، این ابرمرد ایرانی (که به گمان من پس از کوروش و داریوش هخامنشی تنها بزرگمرد ناب ایرانی است که از ایران ویران و از هم دریده، ایرانی آبرومند و پای در راه برآورد) نیز به فرمان صاحبخانه، کوچید و رفت.
پسرش نیز
صاحبخانه‌ی این بخش از کره زمین، بریتانیای کبیر (انگلستان) است.

محمدرضا پهلوی که مستأجر بودن خود را باور داشت، پای آمریکا را به میان کشاند تا مگر انگلستان، اندکی پس بکشد. وزارت خارجه‌ی جمهوری اسلامی. چند سال پیش، کتابی منتشر کرد که حاوی اسناد طبقه‌بندی خارج شده‌ی آمریکا و انگلیس است. توجه داشته باشید که این کتاب را خود جمهوری‌اسلامی منتشر کرده. در این کتاب، به نامه‌ای( لایحه‌ای) اشاره می‌شود که انگلستان در دو نوبت (یکی سال ۱۳۲۳ شمسی، و دیگری ۱۳۲۷ شمسی) از آمریکا می‌خواهد: مال الاجاره ی ایران را بپردازد!!
چرا که آمریکا به دعوت شاه جوان، پایش را از گلیمش درازتر کرده بود. شما این مال الاجاره‌ها را به همه کشورهای مستأجرنشین گسترش بدهید.
از امیرنشین‌های حاشیه‌ی خلیج فارس گرفته تا سنگاپور، مالزی، ژاپن، فیلیپین تا هلند، سوئیس، سوئد، دانمارک، بلژیک.
یک سال که بلژیک با کسری بودجه مواجه شد، به انگلستان رسماً اعلام کرد که: نمی‌دهیم!
انگلستان (صاحبخانه) چه کرد؟ داعش را که آن روزها در اوج بود، بر سر فرودگاه محوری بلژیک آوار کرد. جوری که بلژیک ناگزیر از اعلام حکومت نظامی و پرداخت حق‌الاجاره شد. در دوره‌ی احمدی‌نژاد، ناگهان این خبر درز کرد که هشتصد میلیارد دلار پول ایران گم شده! از احمدی‌نژاد که پرسیدند، گفت: بروید از کسانی بپرسید که برداشته‌اند! آن ۸۰۰ میلیارد دلار، اکنون به هزار میلیارد دلار رسیده. همه‌ی این پول‌ها را شخص مجتبی خامنه‌ای (بیت رهبری) و سردار قالیباف، به گمان باطل خود برای همه‌ی روزهای مبادا در بانک‌های پراکنده‌ی اروپا و آمریکا و به‌ويژه در دو بانک بزرگ HSBC و استاندارد چارتر چارتررد انگلستان اندوختند. اين پخمه‌ها نمی‌دانستند واریز پول‌ها به این بانک‌ها اگر به‌راحتی صورت می‌پذیرد، برداشت آن‌ها ناممکن است.

پخمه‌های حاکم بر ایران که شعار "نه شرقی نه غربی" می‌دادند، به مستأجر بودن خود و به این‌که بازیگر نقشی هستند، باور نداشتند و بقای خود را همیشگی می‌پنداشتند. برداشتن محمدرضا پهلوی و آوردن خمینی، دقیقاً جابجایی یک مستأجر با مستأجر دیگر با نقشی دیگر بود. شاید بپرسید بشاراسد چرا با برآمدن داعش چمدان نبست و نرفت!؟
نه، او هنوز دستور به رفتن نداشت. باید می‌ماند و ته مانده‌ی نقش خود را با پول مردم ایران و با سرداران پخمه‌ای چون سلیمانی ایفا می‌کرد و سوریه را (همسایه دیوار به دیوار اسرائیل را) به ویرانه‌ای و به کانونی از ناآرامی‌های خونین بدل می‌کرد.
داستان مستاجران البته به زیرکی خودشان نیز بند است. یکی چون رضاشاه یا بن سلمان (عربستان سعودی) یا اردوغان (ترکیه) در مدت اجاره‌نشینی به سود خانه (کشور) خود داد و ستد می‌کنند.

ادامه👇
ادامه‌ی👇

برخی نیز چون صدام و قذافی افسار پاره می‌کنند.
کشوری چون ایران که مدیریت آن پای منقل تریاک صورت می‌پذیرد و پایه‌هایش را بر ترساندن مردم استوار کرده، نشان می‌دهد که چارچوب‌‌هایش از هم دریده شده و مستأجرش باید برود. یا می‌رود، یا مستأجر را جر می‌دهند.
خمینی و خامنه‌ای نقش خود را در ویرانی و بی‌آبرو کردن ایران به شایستگی ایفا کردند. وقتش نیست که بروند؟

محمد نوری زاد
بند ۸ زندان اوین
اذر ماه ۱۴۰۳
🔴 عده ای که رهبر برای انقلاب ایران معرفی می کنند و در برابرش می گویند اگر کس موجه تری هست معرفی شود: رهبر را معرفی نمی‌کنند، رهبر یا از دل تشکیلات منسجم و با برنامه در می آید یا خودش جلوی صف مبارزه قرار می‌گیرد، عمل می کند


✍️ مانا نیستانی

تمام سعی من وارد نشدن در بحث های بی نتیجه، مجادله‌برانگیز و حواس‌پرت‌کن بوده، اما گاهی توضیح برای جلوگیری از مغلطه‌هایی که جای منطق و استدلال را می‌گیرند لازم است، از جمله عده ای که رهبر برای انقلاب ایران معرفی می کنند و در برابرش می گویند اگر کس موجه تری هست معرفی شود:

رهبر را معرفی نمی‌کنند، رهبر یا از دل تشکیلات منسجم و با برنامه در می آید یا خودش جلوی صف مبارزه قرار می‌گیرد، عمل می کند، برنامه می‌دهد، به برنامه هایش عمل می‌کند و مورد توجه ملت قرار می‌گیرد و جامعه از او تبعیت و برنامه هایش را اجرا می کنند. این که بگوییم نرگس محمدی، حسین رونقی، فاطمه سپهری یا … رهبر ماست از ایشان رهبر نمی سازد. ایضا گفتن این که آقای رضا پهلوی رهبر ماست از ایشان رهبر نمی سازد ایشان می تواند شاه مشروطه خواهان ایرانی و در صورت رأی آوردن نظام پادشاهی مشروطه، پادشاه مملکت باشد (بسیار هم محترم و عالی) اما برای رهبری یک ملت در دوران براندازی و گذار از جمهوری اسلامی، چیزی بیش از بیانیه های امیدبخش و مشفقانه نیاز است، تشکیلات منسجم و با برنامه (علیه حکومت و نه سایر بخش های اپوزیسیون) که بتواند عملا راهبری مردم مبارز را انجام دهد و وقتی چنین شد، ایشان خودبخود راهبر این دوران خواهد بود و نیاز به معرفی و تاکید و وکالت نخواهد داشت چون ملت تشنه چنین برنامه ریزی های عملی و قابل اجرا برای گذار هستند. در حال حاضر هیچ یک از چهره های سیاسی ما خود را در چنین قامت معرفی نکرده اند نهایتا ما یکسری فعال داخل کشور داریم که با مقاومت و اصرار بر مطالبه گری زندان رفته هزینه داده اند و بعضا الهام بخش شده اند (زیرآب همانها را هم بسلامتی می زنیم که یک وقت شاخ و پررو و الترناتیو قدرت نشوند) اما رهبر گذار، خیر. یا حکومت نگذاشته چنین جایگاهی پیدا کنند یا خود گروه‌های اپوزیسیون زحمت زیراب زنی را کشیده اند. در ضمن فراموش نکنیم جامعه ایرانی با ۵۷ تفاوت بسیار کرده و رهبری کاریزماتیک از راه دور مثل خمینی شاید دیگر امکان‌پذیر نباشد بگذریم که خمینی رهبر مذهبی بود و مذهب تشکیلات ریشه دار خودش را داخل ایران برای انقلاب داشت که تماما تبدیل به بازوهای اجرایی و سیاسی انقلاب پنجاه و هفت شدند : مساجد، تکیه ها، هیات ها، بازار و …
خلاصه الان یا باید آستین بالا زد آمد جلوی صف حرکت کرد و دید آیا ملت دنبال می آیند، یا تشکیلات منسجم و مسوول و الهامبخش ساخت و مقبولیت و عملی بودن برنامه ها را در واکنش مردم خسته از ظلم و فشار حکومت ارزیابی کرد. اگر همراهی شکل گرفت، شخص برنامه دهنده بخواهیم و نخواهیم رهبر است. در این شرایط، هر فرد سیاسی با هر اقدام کوچک یا بزرگ بتواند با فعالیتهایش کمکی به تحول شرایط و برداشتن زجر و ظلم از پیکر وطن بردارد، عزیز و محترم است لقب نمی‌خواهد. خلاصه کلام رهبری یک انقلاب یا گذار امری انتصابی یا اعطایی و وکالتی نیست. از متکثربودن جامعه و به یک رنگ ثابت در نیامدن‌شان عصبانی نشویم و دیگران را مقصر ندانیم، توقع یکپارچه سازی و تابعیت مطلق خواستن از مردم خودش تفکری پنجاه و هفتی است، قابل توجه دوستانی که پنجاه و هفتی بودن را فحش می دانند.
2025/01/10 08:34:08
Back to Top
HTML Embed Code: