Telegram Web Link
برای رسول معلمان ایران:

#رسول_بداقی

ای کاش، شبیه‌ات پرِ معنا باشم
چون «شبنمِ» صبح، بکر و زیبا باشم

آرامشِ سبزِ تو «ستایش» دارد
آموخته‌ام چون تو «شکیبا» باشم

-بابک دولتی-
#یادداشتهای_زندان

در نسبت میان ریاضت و آرمان خواهی
#عزیز_قاسم_زاده

آرمان خواهی از درونی جوشان بر می خیزد. مراد از آرمان خواهی در این متن، آرمان معطوف به هدفهای شخصی نیست بلکه منظور آرمانهایی ست که خیر عمومی در آن است و موانع تحقق پیش روی آن بسیار. از همین رو این آرمان خواهی در میانه ی آزمون های سخت، سنجش راستین می یابد. ممکن است کسی از آرمان های بزرگ سخن گوید اما در نهایت آنچه بیان می کند، تنها یک آرزو یا ایده ی ذهنی باشد و نسبتی میان آن ایده های ذهنی و اراده ی معطوف به تحقق آن، در فرد وجود نداشته باشد و در شخص دیگری ممکن است در کنار آن ایده های ذهنی، اراده معطوف به عمل هم وجود داشته باشد. اما این اراده در تناسب با میزان طاقت و تعلقات افراد یکسان نیست و پیچ و خم های شکننده و یا حتی بر هم خوردن نظم عادی زندگی می تواند در این اراده خللی ایجاد نماید. تربیت، معرفت، ایمان و دردمندی اگر با هم آمیخته گردد، این اراده قوتی فزون تر می گیرد و آدمی را به منِ حقیقی یا منِ واقعی خود هر چه نزدیک تر می کند...

اتخاذ تاکتیک های مناسب و یا راهبردهای اجتماعی مرحله به مرحله، کم خطر و کم هزینه در مسیر هدف امری معقول و استراتژیک است و هیچ خرد ورزی نیست که با این اصل گوهرین مخالفت کند اما منوط بر اینکه این اندیشه راهبردی بر معرفتی محکم و ایمانی تهی از تزلزل آمیخته شده باشد. متاسفانه یکی از آفات اخلاقی خواسته یا ناخواسته در کارهای جمعی، از کنشگری‌های مدنی تا امور خیریه این است که هدف‌های نخستین بسیاری در ادامه مسیر اغلب به نوعی هویت طلبی غیر حقیقت طلبانه یا حتی ضد آن و به تعبیر پرویز شهبازی صاحب برنامه " گنج حضور " به " منِ ذهنی " می انجامد. این منِ ذهنی در واقع دشمن سرسخت همه فضیلت‌های وجودی آدمی از جمله آرمان خواهی است...

باری در مسیر عدالت و آزادی مشقت های بسیاری است. کسی که در" تقریر حقیقت " گام می نهد از "تشدید مرارت" در این مسیر آگاه است و با فاصله گرفتن از تعلقات، تلاش می کند رضایت مندی وجودی از ریاضت های پیش رو داشته باشد و در این راه هر رنجی را پذیراست و ریاضت را با رضایت می پذیرد...

... استاد ارجمند و ادیب گرانمایه عبدالرضا قنبری که سالها تجربه زندان طولانی را داشته است، دو سخن پند آموزو پر معرفت از چنین شرایطی ارائه داده که حقیقتا این دو نکته از معارف عظیمی است که باید آویزه گوش داشت. سخن نخست این است که در یک زندگی جمعی و مدام و لحظه به لحظه همچون زندان افراد حد اکثر تا دو ماه می توانند خود را در لابلای آنچه که نیستند پنهان سازند و بعد از آن خود واقعی شان را عیان می کنند و دوم اینکه بودن در زندان چنان سخت نیست که بعضی از مصاحبت ها در آن سختی می آفریند. از همین رو ضروری است هر انسانی ابتدا تصور از خود را در نسبت با تصور واقعی آنقدر نزدیک کند و بعد از آن به سوی آرمان های انسانی و اجتماعی گام نهد...

متن کامل این یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://bit.ly/azizghasemzadeh2023June20

https://www.tg-me.com/azizghasemzademusic
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
برادران عزیز افغانستانی مقیم ایران
گپ ای اندیوال خودَ گوش بگیرید.
🔴بازداشت دو شهروند بلوچ توسط نیروهای مزدور جمهوری اسلامی ایران ،در شهرستان قلعه گنج.

🔺 روز دوشنبه ٨ مرداد ماه ١۴٠٣، دو شهروند بلوچ به دلیل مخالفت و اعتراض به استخراج معدن مس "رمشک" واقع در شهرستان قلعه گنج توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت و به بازداشتگاه این نهاد در شهر قلعه گنج منتقل شدند.

♦️هویت این دو شهروند بلوچ، "پنجشنبه ترکمانی" فرزند موسی و "حسین ترکمانی" فرزند تاج محمد، هر دو اهل رمشک از توابع شهرستان قلعه گنج عنوان شده است. گفته می‌شود که زمین های کشاورزی بسیاری از شهروندان بلوچ منطقه از جمله "پنجشنبه و حسین"، که از آبا و اجداد به آنها به ارث رسیدند، توسط سپاه برای معدن مس مصادره شده‌اند.

♦️لازم به ذکر است که شهروندان رمشک حدود دو سال است که سندهای زمین های کشاورزی خود را دریافت کرده‌اند اما این زمین ها توسط شرکت های حفاری معدن مس و ارگان های حکومتی جمهوری اسلامی ایران مصادره شده‌اند و بسیاری از اهالی رمشک بیش از سه ماه است که به فعالیت معدن مس رمشک که باعث تخریب محیط زیست و از بین رفتن و مصادره زمین های کشاورزی آنها شده، معترض هستند.
🔻«کارگر می میرد، ذلت نمی پذیرد»!

راهپیمایی و تجمع  اعتراضی کارگران کارخانه واگن پارس اراک
:

کارگران کارخانه واگن پارس اراک امروز در هشتمین روز از اعتصاب خود از کارخانه خارج شدند و با عبور از پل شهرصنعتی، مقابل استانداری مرکزی تجمع اعتراضی برگزار  کردند

خواست های کارگران واگن پارس:

پایان کار مولانژاد و تیمش ، ابطال احکام پاچه خواران نالایق دورش در کارخانه ، همسان سازی حقوق و مزایای کارگران با دیگر کارخانجات همجوار و گروه مپنا ، پایان کار پیمانکاران دزد و رسمی شدن قرارداد بچه های مظلوم پیمانکار که حقشان سالیان سال است خورده میشود ، یکساله شدن قرار داد های شرکت برای ایجاد امنیت شغلی کارگران شریف.
دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رویترز: ترس از بروز رکود در اقتصاد ایالات متحده، این بازارها را به لرزه انداخته است. بررسی بیشتر در گفت‌وگو با محمد ماشین‌چیان، پژوهشگر ارشد حکمرانی در دانشگاه پیتزبورگ
👈فووووووری باز هم ترور‼️

🔴ارتش اسرائیل، جابر عزیز فرمانده گردان الفرکان حماس را ترور کردند
دستکم ۲۱ تجمع اعتراضی برگزار شد/ تداوم اعتصاب کامیون داران در اصفهان

❗️❗️❗️❗️❗️– امروز دوشنبه پانزدهم مردادماه، شماری از حواله‌ داران شرکت #مدیران_خودرو در تهران، گروهی از #معلمان خرید خدمات در مقابل نهاد #ریاست_جمهوری، جمعی از #بازنشستگان_مخابرات در شهرهای #مریوان، #ساری، #بیجار، #تبریز، #رشت، #خرم_آباد، #سنندج، #ارومیه، #همدان، #بندرعباس، #اردبیل، #کرمانشاه، #اهواز، #اصفهان، #زنجان و #تهران، شماری از کارگران کارخانه واگن پارس #اراک، گروهی از #کارگران سکوی نفتی نصر واقع در #خلیج_فارس و تعدادی از #پرستاران شاغل در مراکز درمانی #شیراز با برگزاری تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. از سوی دیگر، #کامیون‌_داران اصفهان در دومین روز از #اعتصاب خود به سر می‌برند.

ادامه مطلب

↘️
@hranews_bot تماس ✉️@Hranews  کانال هرانا 🆑
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بیانیه کمیته برابری جنسیتی «همبستگی جمهوری خواهان ایران» پیرامون ضرورت اقدام عملی علیه قانون در شرف اجرای «حجاب و عفاف»

زنان ایرانی، بخشی از تلاش‌های سیاسی، فرهنگی، روشنفکری و اجتماعی مردم ایران در طول تاریخ بوده‌اند.

🔺جنبش زنان ایران از انقلاب مشروطه تا پسا جنبش انقلابی «زن زندگی آزادی» زنان همواره بخش فعال جامعه ایران در طول تاریخ کهنسال آن بوده‌اند. زن ایرانی برای سده‌های متوالی، پوشیده بوده اما خانه‌نشین نبوده و در تمامی جنبش‌ها، کارزارها و تکاپوهای سیاسی و اجتماعی ایران نقش فعالی داشته است. زنان هم در نهضت صدر مشروطه و هم در استبداد صغیر دوشادوش مردان مشارکت فعال داشتند.

🔺اما متاسفانه بعد از پیروزی مشروط، از حق انتخاب کردن و انتخاب شدن محروم شدند. زنان در تحصنی که در حرم شاه عبدالعظیم شکل گرفت و خواست تشکیل عدالت‌خانه برای نخستین بار در آنجا مطرح شد، حضور پررنگی داشتند. وقتی عین الدوله علمای نماینده متحصنین را زندانی کرد، شاه به مهمانی خانه امیربهادر (وزیر جنگ) مى‏رفت. دو زن، عریضه‏هایى را در مسیر رفتن مظفرالدین شاه به مهمانی خانه امیربهادر «وزیر جنگ» دادند و او را تهدید کردند به این‌که تاج و عصای سلطنت را که به دست تو داده‏ایم، از تو می‌گیریم. سپس زنان به هنگام بازگشت شاه، راه را بر او بسته، خواستار بازگشت علما شدند. پس از این وقایع، مظفرالدین شاه به عین‏الدوله دستور داد خواسته علما را بپذیردو آنان را به تهران بازگرداند. مشارکت در تاسیس بانک ملی ایران که بسیاری از آنها زیورآلات و اشیای گران‌قیمت خود را فروخته و از دولت سهام خریدند، همراه با تحریم کالاهای خارجی و تلاش برای متقاعد کردن صاحبان قهوه‌خانه‌ها به تعطیلی مغازه‌ها برای کاهش مصرف شکر وارداتی از دیگر تلاش‌های مهم زنان در آن مقطع تاریخی است. 

🔺انجمن های مخفی زنان مشروطه‌خواه که برخی از آنها مسلح بودند، دیگر جلوه تلاش زنان در پیروزی نهضت مشروطه و ناکام ساختن محمدعلی شاه در بازسازی استبداد و حکومت مطلقه بود. «اتحادیه غیبی نسوان» از نمایندگان مجلس خواست که به سرعت متمم قانون اساسی را تدوین کنند. علاوه بر تهران، جمعی از زنان در اصفهان و شیراز، تبریز و دیگر نقاط ایران نیز زنان بر این خواسته اصرار ورزیدند. حتی جمعی از زنان ماکو به خاطر پیگیری این خواسته توسط اقبال السلطنه ماکویی کشته شدند. در ادامه بی‌بی‌مریم بختیاری نقش مهمی در تسخیر تهران توسط نیروهای مشروطه‌خواه داشت که تیر خلاص را به استبداد صغیر زد. همسر لرتبار «امیر مجد غیاث نظام» از مخالفان سرسخت مشروطه دیگر، چهره درخشان زنان ایرانی در شکست استبداد صغیر است که بعد از کشته شدن پسر و همسرش، دعوت قونسول روس در قزوین برای برافراشته کردن پرچم روسیه بر سر در خانه‌ای برای ایمن ماندن را رد کرد و گفت: «شوهر من ظالم بود و او را به سزای اعمالش رساندند، اگرتمام پسرهای مرا بکشید، من زیر حمایت دولت روس درنمی‌آیم.»
درس خیزش انقلابی بنگلادش برای ما چیست؟

همه میدانیم که خیزش در بنگلادش همچون طوفانی رعدآسا و پرتوان آغاز و به انجام رسید!

درس نخست؛

دانشجویان و دانش آموزان آغازگر این خیزش انقلابی طوفنده بودند. طبق گزارشات در جنگ و گریز با نیروهای امنیتی دانشجویان، دانش آموزان و جوانان معترض یعنی همان نسل زد، نیروی اصلی بوده و با وجود هزار جانفشان و بیش از ده هزار نفر از جمله روزنامه نگاران و بخشی از سیاستمداران در بنگلادش بازداشت شده، خیزش با تسخیر اصلی ترین نماد قدرت به پیروزی دست یافت؛

« تسخیر مجلس و قصر ریاست جمهوری»

خیزش در بنگلادش نشان داد که تسخیر خیابان با حضور جمعیت انبوه، باید بدون ذره ای شک و تردید به تسخیر نمادهای سیاسی حکومت منجر گردد. به تعبیری روشن تر، هدف از تسخیر خیابان، در نهایت منجر به تسخیر مراکز سیاسی دولت شود.

درس دوم؛

سرعت عمل و ابتکار در خیابان چنان باید سریع باشد که نیروی دشمن نتواند؛ سرکوب های چند لایه را سازماندهی و براحتی رهبران میدانی را شناسایی و دستگیر و امکان تجدید قوا داشته باشند.

همه ما شاهد بودیم در خیزش انقلابی زن زندگی آزادی، چند هفته بعد از آغاز اعتراضات خیابانی، با حملات شیمیایی به مدارس عظیم ترین و موثرترین نیروی معترض یعنی دانش آموزان، را در سرتاسر کشور زمین گیر کردند. طبق آمار روزنامه های رسمی بیش از پانصد مدرسه دخترانه مورد حمله قرار گرفت و معترضین در خیابان نتواستند در مقابل چنین اقدام کارساز سرکوب گران کاری کنند و بیش از ده میلیون نیروی معترض بالقوه از صحنه اعتراض خیابانی حذف شد.

به نظر میرسد که در فاز دوم خیزش زن زندگی آزادی و تسخیر گسترده دوباره خیابان توسط معترضین جان به لب رسیده در ایران، موتور اصلی رویارویی با سرکوب گران دانش آموزان یا همان نسل زد خواهد بود و خیزش انقلابی اخیر در بنگلادش نشان داد وجود میلیونها دانش آموز معترض می تواند منبع و نیروی اصلی انقلاب ایران هم باشد.

رضا شیرازی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تنها ۱۶سال داشت روزی که برای مدرسه رفت و از ماشین پیاده شد صبر کرد تا ماشین برود و سپس خود را به تظاهرات جوانان رساند تا فریاد آزادی کشد آنروز ۱۶مهر ۱۴۰۱ بود
او ابوالفضل آدینه زاده نوجوان شهید مشهد بود که با صدها گلوله ساچمه ای برتنش جاودانه ش
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مرضیه، خواهر ابوالفضل آدینه‌زاده، جان‌باخته خیزش انقلابی، ویدیویی را که حاوی پیام علی آدینه‌زاده، پدر ابوالفضل، از زندان قوچان است را در اینستاگرام منتشر کرده و نوشته است: «پرونده بابا رو به شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان قوچان فرستادن.
مامانم تمام این سیزده روز رو به‌ تنهایی به دادسرا و دادگاه می‌رفت تا پیگیر وضعیت بابا باشه؛ امروز رفته پیش قاضی و قاضی گفته: خانم برای چی میای اینجا؟ شوهرت گفته جاش خوبه! برای آزادی، باید شوهرت احساس ندامت و پشیمانی کنه. وگرنه ماه‌ها یا سال‌ها نگهش می‌داریم همین‌جا؛ جایی که خوشحاله باید همون‌جا بمونه.
بعد هم مادرم رو تهدید کرده و گفته: برای من و مادرم در دادسرا پرونده‌سازی می‌کنند، چون در مورد وضعیت پدرم اطلاع‌رسانی کردیم.
مادرم در جواب قاضی گفته: من سیزده روزه این راه رو می‌رم و میام و هر قدمم با ضجه و آه و نفرین برای شماهاست. بچه‌ام رو کشتین و شوهرم رو گرفتین و خانواده‌ام رو اذیت می‌کنین. اینجا به من بی‌احترامی و اهانت می‌کنید. هیچ جوابی درست‌ و حسابی‌ای هم نمی‌دید. یادتون نره، داغ دل ما ریشه‌ ظالم رو می‌سوزونه.
قاضی در جواب حرفای مادرم با وقاحت گفته: فکر کردی اینجا مشهد یا فاروجه که شلوغ کنی و فیلم و عکس بزارین و چیزی نگن بهتون؟! اینجا قوچانه! هر کاری بخواهیم می‌کنیم.
از خونواده‌هایی که بچه‌هاشون کشته شدن و سکوت کردن، یاد بگیرید و ساکت شید. فقط شما هستید که اینجا رو بهم ریختید.
بله شما فعلا زور دارید هرکاری میتونید بکنید اما در مقابل این حجم از ظلم سکوت نخواهیم کرد.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دیوید پترائوس، فرمانده سابق ارتش آمریکا در خاورمیانه و رئیس پیشین سیا: فکر نمی‌کنم جمهوری اسلامی بخواهد وارد یک جنگ تمام عیار با اسرائیل شود
به گزارش «دادبان»، رضا رسایی از بازداشت‌شدگان اعتراضات سال ۱۴۰۱ در کرمانشاه اعدام شد. بنابر این گزارش، او صبح روز سه‌شنبه ۱۶ مردادماه ۱۴۰۳ اعدام شد. حکم اعدام او در روزهای پایانی آذرماه سال ۱۴۰۲ در دیوان عالی جمهوری اسلامی تایید شده بود.
باورکنید!

باور کنید و ایمان داشته باشید که این همه ستم بی پاسخ نخواهد ماند.

هزاران جانی محاکمه و حتی قبل از شکل گیری محاکمات عادلانه تعداد بیشماری از آنان ؛ جانیان شکنجه گر، سران اصلی و سرداران جور و قضات مزدور ، لباس شخصی ها و عمله های آماتور جوخه های اعدام و ... توسط ملت عاصی لت و پار خواهند شد.

باد میکارند و طوفان درو خواهند کرد؛

به یاد داشته باشیم که شعار « نه می بخشیم نه فراموش می کنیم» راهبرد اصلی جنبش و خیزش انقلابی در رویارویی با مزدوران استبداد دینی ست.

جنبش دادخواهی و در صف مقدم ان مادران دادخواه نشان خواهند داد که برای نابود کردن خشونت دولتی و بی ریشه کردن روحانیت حاکم صدها تن از جلادان نقره داغ خواهند شد و نهادها و دستگاههای عریض و طویل اشان همچون حباب از بین خواهند رفت تا عبرتی شود برای همه جریانات راست فاشیستی ارتجاعی کنونی که سر در سودای کسب قدرت دارند. بعلاوه به یاد داشته باشید که دفاع مشروع در خیزش زن زندگی آزادی آغاز و در فاز دوم چنین خیزشی نه تنها گسترش خواهد یافت بلکه شاید جامعه به تهاجم مشروع هم گام نهد.

همگانی کردن شعار

نه می بخشیم نه فراموش می کنیم

اعدام قتل حکومتی ست به پا خیزید

ایستاده ایم تا پایان

و ...

گسترش شعارهای فوق در دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی و همچنین در دنیای واقعی و اعتراضات خیابانی یکی از کارهای بی وقفه همه وجدان های بیدار و مبارزین راه آزادی و برابری ست.

رضا شیرازی
2024/10/03 23:27:54
Back to Top
HTML Embed Code: