Telegram Web Link
تعریف دقیق و جامع از این دو جریان سیاسی (اصولگرا و اصلاح طلب) را می توان بدرستی در این تابلو دید...

باید به سازنده و خالق این تابلو جایزه داد که به زیبایی، توانسته ماهیت دروغین و فریبنده جریان اصلاح طلبی را نشان دهد...🌺🌺🌺
🔻🔺تجمع و اعتصاب کارگران شهرداری زاهدان به دلیل عدم دریافت دستمزد

روز پنجشنبه بیست و چهارم خرداد ماه، کارگران شهرداری منطقه ۳ زاهدان، در اعتراض به عدم دریافت دستمزد، همزمان با اعتصاب در مقابل سازمان خدمات شهری این شهر، تجمع اعتراضی برپا کردند.

به نوشته حال وش، حقوق این کارگران و حق بیمه آن‌ها، از ابتدای سال جاری تاکنون از سوی شهرداری پرداخت نشده است.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 دارایی های زاکانی شهردار انقلابی تهران و ...
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حبیب‌‌الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش ادعا کرد: «دلیل رشد و همه‌گیر شدن بازی همستر، این است که دشمن نمی‌خواهد مردم فکر کنند، کدام کاندیدا بهتر است. دشمن در حوزه جنگ نرم می‌خواهد بر قلب‌ها و مغزهای ما تسلط پیدا کند.»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فواد ایزدی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران و کارشناس برنامه‌های انتخاباتی صداوسیما، زمان گفت‌وگو با مصطفی پورمحمدی، کاندیدای ریاست‌جمهوری، به مجری برنامه گفت: «قرار بود ناهار بدهید ولی ندادید.»
🔹روستای سیاهکان فنوج در محرومیت آبی؛ فریاد بی‌صدای مردمی که از آب شرب بهداشتی محروم‌اند

رصد بلوچستان/ اهالی روستای سیاهکان از توابع بخش مرکزی شهرستان فنوج در بلوچستان، سال‌هاست که از نبود آب شرب بهداشتی رنج می‌برند این محرومیت، زندگی را برای مردم بسیار سخت کرده است.

طبق گزارشات مردمی به رصد بلوچستان، اهالی روستای سیاهکان لوله کشی آب شرب ندارند و برای دسترسی به آب، مجبور به استفاده از آب چشمه که فاقد هرگونه تصفیه و بهداشتی بوده و خطرات جدی برای سلامت دارد استفاده کنند و یا اینکه با سختی و مشکلات زیاد آب شرب خریداری کنند.

شورای و اهالی این روستا بارها برای حل این مشکل به بخشداری فنوج، فرمانداری، اداره آب و فاضلاب شهرستان فنوج و همچنین اداره کل آب و فاضلاب بلوچستان مراجعه کرده‌اند، اما تاکنون هیچ اقدامی برای رفع این معضل اساسی صورت نگرفته است.

شایان ذکر است، با توجه به گرمای طاقت‌فرسای هوا در بلوچستان، دسترسی به آب شرب بهداشتی از جمله نیازهای اولیه و حیاتی برای مردم است.
~ یک روز قبل از انتخابات سال ۱۳۸۴ سرمقاله روزنامه شرق را درباره اهمیت تسخیر دولت نوشتم. یادداشت من در نقد تحریم انتخابات بود. در سالهای پیش ازین مقالات زیادی در نقد اصلاح‌طلبان نوشته بودم اما می‌کردم تداوم حضور اصلاح‌طلبان در نهادهای حکمرانی جا را برای جامعه مدنی باز می‌کند. آن انتخابات تحریم نشد اما در نهایت احمدی نژاد به ریاست رسید. درک جمعی از سیاست در آن زمان محدود به انتخابات و نظام نمایندگی بود. امروزه هر چند ساختار سیاسی تصلب بیشتری پیدا کرده است اما معنای سیاست در افکار عمومی گسترش یافته است و کمتر کسی دیگر اصلاحات تدریجی را تنها آلترناتيو وضعیت معرفی می‌کند.
انتخابات پیش رو هر نتیجه ای داشته باشد، تخیل سیاسی گسترش یافته و بازی پایان نیافته است.
—————————————
٢۶ خرداد ١٣٨۴/ روزنامه شرق
کمک به سلطه
امين بزرگيان

۱- آنتونيو گرامشى در نقد ديدگاه‌هاى ارتدوكس از ماركسيسم معتقد است، ماركسيست‌هاى اوليه تحت تاثير جنبش كارگرى و سوسياليستى بيش از آنكه درباره ساخت دولت سرمايه‌دارى تأمل كنند، به انقلاب و شرايط وقوع آن مى‌انديشيدند.از نظر ماركسيست-لنينيست‌ها، دولت چيزى جز ابزار خدمتگزار طبقه مسلط نيست و كاركردى جز سركوب طبقات فرودست را به عهده ندارد. در اين رويكرد دولت نهادى غيرمستقل و منشعب از نظام بورژوازى است كه كاملاً تحت سلطه اين نظام قرار دارد و چون در تصرف كامل اين نظام است اساساً اصلاح‌ناپذير است. به طور خلاصه دولت موجود به هيچ عنوان نمی‌تواند وسيله‌اى براى اصلاح اجتماعى باشد. چون در ذات سركوبگر و فاسد است و تنها راه مقابله با اين ذات ايدئولوژيك انقلاب، شورش همگانى و تأسیس دولت پرولتری است.
۲- از ديد گرامشى قدرت دولت هر چند محدود به دستگاه دولت نيست، اما غالباً از طريق دستگاه دولت اعمال مى‌شود. گرامشى در اين تلقى قائل به يك تفكيك مهم است. تمايز ميان قدرت دولت و دستگاه دولت. گرامشى در نقد ماركسيست‌هاى اوليه بر اين اعتقاد است كه آنان «قدرت» را داراى يك مركز (center) خاص و راه مبارزه با اين «قدرت» را حمله به اين «مركز» مى‌دانند. از ديد آنان اين مركز، بى‌شك «دولت» و شيوه و راه مقابله با آن فروپاشى اين «دولت» از طريق «انقلاب» است. از ديد گرامشى «قدرت» نه در يك مركز بلكه در سطح جامعه پخش است. به عبارتى ديگر «قدرت» نه از يك مركز بلكه از مراكز متعددى اعمال مى‌شود كه در هر بخش به طور جداگانه «سركوب» مى‌کند. همين رويكرد است كه توجه گرامشى را از «دولت» به سمت «جامعه مدنى» مى‌كشاند و منجر به اين مى‌شود كه وى به تحليل روابط خرد «قدرت» بپردازد. نكته‌اى كه بايد در ديدگاه گرامشى به آن بسيار توجه كرد اين مسئله است كه از نظر وى اين قدرت‌هاى محدود و پراكنده، هر چند سعى مى‌كنند قدرت خود را از طريق دستگاه قدرت دولت اعمال نمايند اما بى‌شك مى‌بايد ميان قدرت دولت و دستگاه دولت تمايز قائل شد. اين سخن بدين معناست كه هرچند قدرت دولت فارغ از مركز عمل مى‌كند و در سطح اجزاى بسيار و حتى در جامعه مدنى پراكنده است اما به سبب تجميع امكانات سركوب در دست دولت، كنشگران فعال در جامعه مدنى كه همواره سعى مى‌كنند با اجزاى قدرت دولت در سطح خرد، مبارزه كنند مى‌بايد همواره به اختلال در دستگاه دولت پرداخته و آن را از گفتمان مسلط تهى كنند.
۳- نتيجه‌اى كه از ديدگاه گرامشى مى‌توان گرفت اين نكته محورى است كه يكى از بهترين و موثرترين شيوه‌هاى تضعيف قدرت دولت، تسخير دستگاه دولت است.اختلال در مهمترين ابزار اعمال قدرت دولت يعنى دستگاه دولت، با تسخير همه يا بخشى از آن به تقويت نيروهاى متضاد منجر شده و از سلطه همه جايى و توان سركوب‌گرى آن مى‌كاهد و امكان مبارزه را به سمت وضعيت مطلوب بيشتر مهيا مى‌كند.
۴- وضعيت ايران در هشت سال گذشته نشان داد تمايز جدى ميان قدرت دولت و دستگاه دولت وجود دارد. نيروهايى فارغ از دستگاه دولت همواره وجود داشته‌اند و دارند كه برخلاف ميل دولت با قدرت عمل مى‌كنند و حتى تا جايى پيش مى‌روند كه از خود دولت نيز امتياز يا قربانى مى‌گيرند. راه حل پراتيك طرفداران «تحريم» تحويل دستگاه دولت به قدرت دولت و يگانه و همراه ساختن اين دو است. عينى‌ترين نتيجه اين تلقى، فارغ از رويكردهاى يوتوپياگرايانه افزايش حجم سركوب و جراحات بيشتر سركوب‌شدگان است.
۵- آلتوسر ديگر روشنفكر برجسته ماركسيست معتقد است ايدئولوژى طبقه حاكم همواره و برخلاف تصور رايج ماركسيستى بدون توسل به خشونت و با همكارى خود سركوب‌شدگان اعمال مى‌شود. از نظر وى اين سركوب‌شدگان هستند كه در مقاطع مختلف تاريخى امكان سركوب را به قدرت مى‌دهند. سئوالى كه بايد پرسيد اين است كه آيا مى‌توان به سبب پايدارى قدرت دولت در ايران به نوع دستگاه دولت بى‌تفاوت بود؟
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آژانس از نصب صدها سانتریفیوژ جدید در تاسیسات فردو خبر داد.

احمد صمدی، ایران‌اینترنشنال از واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام می‌گوید.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کفتار ها همدیگر را جر می دهند، آنکسی که در ۱۸ تیر ۷۸ به شکل گاز انبری به دانشجویان حمله کرده و آنان را از بالای ساختمان ها به پایین می انداخت الان خودش در احاطه کفتارها دیگر است ، تازه اول کار است ،
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 به قاتلان جوانان معصوم ایران‌رای ندهید ،
🔴به دشمنان مردم ایران رای ندهید.

🌹 متین منانی، جوان ۲۵ ساله و دانشجوی مهندسی کامپیوتر در ساری بود که بی‌رحمانه به چشمانش شلیک کردند و بینایی هر دو چشمش را با اصابت گلوله‌های متعدد ساچمه‌ای از دست داد.
او تاکنون بارها برای خارج کردن ساچمه‌ها از بدنش جراحی شده است اما بسیاری از ساچمه‌ها در بدنش باقی مانده و بینایی او نیز برنگشت.
جمهوری اسلامی چشمانش را گرفت اما امید و قدرتش را نه.

این ویدیو از آوازخوانی و نواختن گیتار او در کافه‌ای در شهر ساری را خودش در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده است.

🌹این صدای زیبا را بشنوید و این اجرای زیبا را ببینید که از امید و اتحاد می‌گوید:

آه اگر روزی نگاه تو مونس چشمان من باشد
‏قلعه سنگین تنهایی چهار دیوارش ز هم پاشد
‏آه اگر دستان خوب تو حامی دستان من باشد
‏قلعه سنگین تنهایی چهار دیوارش ز هم پاشد


#زن_زندگی_ازادی
#تحریم_انتخابات
#رای_بی_رای
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فاطمه مکی، همسر محمد نوری‌زاد، روزنامه‌نگار معترض زندانی، با انتشار پیامی صوتی در اینستاگرام از اعتصاب غذا و دارو و نیز انتقال همسرش به انفرادی خبر داد.
وی می‌گوید: «در این دو ماه اخیر درگیر اعتراض به گرانفروشی میوه و تره‌بار به زندانیان بودند؛ به زندانیانی که اغلب آنها در تامین نیازهای روزمره خود درمانده‌اند.
ایشان نخواستند و نتوانستند شاهد این دزدی آشکار، آنهم از زندانی باشند. به اعتراض ایشان گهگاهی ترتیب اثر دادند ولی گویا این روند به ضرر یک عده بوده که دیگر اعتنایی به این اعتراض نمی‌کنند.
روز شنبه بود که ایشان زنگ زدند و گفتند: اعتراض من بجایی نرسید؛ از امروز اعتصاب غذا، دارو را شروع کرده‌ام و دیگر به ملاقات نخواهم آمد و تلفن هم نخواهم زد.
از روز شنبه دیگر خبری از ایشان ندارم؛ در این چند روز چه اتفاقاتی افتاده و چرا ایشان را به انفرادی منتقل کرده‌اند؛ هیچ نمی دانم.»
🔴 اینا مردم عادی هستند که سوار اتوبوس خط شوش به راه آهن شدند و این هم دکتر جلیلی هستند که هر روز با اتوبوس سرکار میروند و این عکس هم اتفاقی گرفته شده این چند نفر هم مردم عادی ولی مسلح هستند

یعنی خواسته تبلیغ ساده زیستی بکنه ولی رفته در اتوبوس فرودگاه با پنج محافظ عکس گرفته. شاید هم خواسته بگه منم اهل پروازم ولی نه با هلیکوپتر

✍️ریاکار که کار دستش بیوفته مرده و زنده همه رو به فنا میده
#ارسالی
🔴شعبان جعفری (بی‌مخ) در حال بوسیدن و گوش‌دادن به سفارش و نصیحت‌های نواب صفوی، قاتل کسروی.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهروندی با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال نشان می‌دهد بر مزار محمدرضا اسکندری، شهروند معترضی که در اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ بر اثر شلیک مستقیم ماموران جمهوری اسلامی در پاکدشت کشته شد، حضور یافت و یاد او را گرامی داشت. او می‌گوید: قسم به خون یاران، ایستاده‌ایم تا پایان.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از این‌ها خرید کنید گدا نیستن توپیچ و خم زندگی موندن.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
😳 زاکانی در گفتگوی انتخاباتی خود، شعار دولتش را «پاک باش و خدمتگزار!» اعلام کرد...!🤮
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 فریاد مردم : وضعیت غیربهداشتی و انباشته شدن زباله‌ها در کوچه ها و خیابان‌های شهر زاهدان.

🔺روز پنج شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳، شهروندی با ارسال این ویدئو وضعیت نامناسب و غیربهداشتی و انباشته شدن زباله ها را در شهر زاهدان، منطقه ی محروم کریم آباد، کوچه احسان ۳ را نشان می دهد، که به دلیل عدم رسیدگی مسئولین شهرداری وضعیت نابسامانی را برای ساکنین منطقه بوجود آورده است.

♦️یک شهروند در این ویدئوی ارسالی می‌گوید : «یک هفته است که زباله‌ها در اینجا جمع شده اند، مامورین شهرداری برای بردن آنها نمی‌آیند،
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهروندی با ارسال پیامی صوتی به گزارش تهیه‌شده از سوی ایران‌اینترنشنال درباره تولید داروی سمی در آستان قدس، اشاره می‌کند و می‌گوید: بیمار ما هم از این محلول استفاده می‌کرد که ساخت شرکت ثامن بود. تشنجش را با دیالیز خونی هم نمی‌توانستند کنترل کنند. او بعد از یک ماه بستری فوت کرد.
پیش‌تر، ایران‌اینترنشنال گزارشی اختصاصی درباره آلوده بودن محلول دیالیز شرکت دارو‌سازی ثامن وابسته به آستانه قدس زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی، تهیه کرده بود که منجر به فوت برخی از بیماران کلیوی شده بود.
2024/09/30 08:23:22
Back to Top
HTML Embed Code: