Telegram Web Link
عبدالله مهتدی، در واکنش به تهدید جدی امنیتی مهران عباسیان، خبرنگار ایران‌اینترنشنال، نوشت: «ما تهدیدهای تروریستی علیه روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق بشر و مخالفان سیاسی در خارج از کشور از سوی جمهوری اسلامی را محکوم می‌کنیم و از دولت‌های اروپایی می‌خواهیم که هرچه زودتر به مماشات و تعلل در برخورد به این رژیم فاسد و آدمکش پایان داده و سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهند.»
درگیری و خشونت در پی “امر به معروف” در یاسوج

دخالت یک فرد تحت عنوان “امر به معروف” در نحوه رفتار تعدادی از شهروندان در پارک آبشار یاسوج به بروز درگیری میان آنها انجامید و در این رابطه یک تن مجروح شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص گفت: در ساعت ۱:۳۰ بامداد امروز گزارشی از مجروحیت یکی از نیروهای آمر به معروف در پارک آبشار یاسوج دریافت شد.
حمزه پیشقدم در ادامه افزود: آمر به معروف، به افرادی که در حال مصرف الکل بودند تذکر داده ولی این افراد فرد آمر را مورد ضرب و شتم قرار داده اند. با تایید پزشک مشخص شد که این آمر به معروف مورد اصابت چاقو قرار گرفته است.
کارشناسان بسیاری همواره مسئله امر به معروف را دخالت در حوزه شخصی زندگی افراد و متضمن رواج بی قانونی و خشونت دانسته و نسبت به آن هشدار داده اند.
🔴 تعطیلی معدن طلای تفتان توسط طوایف بلوچ در این منطقه .

🔺روز ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۳، در پی اعتراض های مکرر مردم بلوچ به استخراج طلای معدن تفتان توسط حکومت فاسد جمهوری اسلامی ایران و عدم پاسخگویی مسئولین به نگرانیها و خواسته های شهروندان، این معدن طلا توسط طوایف بلوچ ساکن در دامنه تفتان تعطیل شد.

♦️اهالی تفتان می گویند که فعالیت این معدن طلا باعث تخریب محیط زیست، از بین رفتن چشمه های آب، فعالیت آتشفشان تفتان، ایجاد گرد و غبار و بسیاری از مشکلات دیگر و به یغما بردن منابع طلای این منطقه شده است.گفتنی است در تاریخ ۳۰، ۲۴، ۱۶ و ۱۷ خرداد ماه  سال جاری مردم و معتمدین در اعتراض به اقدام استخراج طلا این منطقه سد باطله را تعطیل کرده و خواستار پاسخگوی مسئولین در خصوص مصادر زمین‌های مردم و خساراتی که استخراج طلای این منطقه به محیط زیست و منافع مردم وارد می‌کنند شدند.همچنین بارها مردم اعلام کرده‌اند که سرمایه های این معدن متعلق به مردم بلوچ است و هرگز اجازه نخواهند داد که سرمایه های سیستان و بلوچستان استخراج و در جاهای دیگر هزینه شود در حالیکه این استان همچنان محروم و فقیر مانده است.

♦️قبلا نیز در تاریخ ۲۶ مهرماه ۱۴۰۱ نیز ریش سفیدان و جوانان بلوچ دستگاهها و ماشین آلات معدن را جمع آوری و با حضور خود در فرمانداری اعلام کرده بودند که نباید کار استخراج طلای تفتان ادامه یابد.همچنین در نهم آبان ماه سال ۱۴۰۱، صدها تن از مردم بلوچ با تجمع در معدن طلای تفتان، اجازه استخراج به جمهوری اسلامی را ندادند و معدن را تعطیل کردند.شرکت معدن طلای تفتان که مدتهاست در این منطقه فعالیت دارد و چندین نوبت اعتراضات مردم محلی را در پی داشته بدون توجه به نگرانی مردم همچنان در حال قطع درختان منطقه به کمک عوامل محلی خود هستند و بدون توجه به نگرانی های مردم محل و فعالین محیط زیست اقدام به حفاری و راه سازی در این منطقه بکر نموده و درختان کهن سال (بنه، گواتام) را در روستای بیداشتر خارستان قطع کرده اند.

♦️قابل ذکر است، معدن طلای تفتان در سیستان و‌ بلوچستان یکی از بزرگترین معادن طلای ایران است که جمهوری اسلامی بر خلاف خواست مردم منطقه، در حال استخراج آن است.
🔴وقتی شاهزاده، شاه خوبان!!! سپاه رو مدافع وطن معرفی می‌کنه، منظورش اینا هستن!!! که شاید براش کاری کنن!!!
یه مشت دزد و قاتل

کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز!.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 بسیاری از انقلاب‌ها از انتخابات شروع شد
امین بزرگیان

~ آنهایی که با فوتبال دم‌خور هستند احتمالاً با برنامه و سایت اینترنتی فوتبال ٣۶٠ آشنایند. فوتبال ٣۶٠ را بطور مشخص می‌توان معادلی برای نیروهای اصلاح‌طلب میانه‌رو و اعتدالیون در میدان سیاست دانست؛ افراد و گروه‌هایی که از نهادهای حکمرانی هرچند حذف شدند اما از حیات سیاسی حذف نشده‌اند.
عادل فردوسی‌پور بعد از اقبال عمومی و حذف از تلویزیون، سایت اینترنتی‌ای در حوزه فوتبال راه انداخت که مورد توجه هم قرار گرفته است. برنامه‌های او ترکیبی‌اند از اخبار فوتبال، سرگرمی، نقد مدیران و رفتارها در این حوزه، با مجموعه‌ای که در میدان فوتبال به نوعی از نهاد رسمی این صنعت کنار گذاشته شده‌اند.
برای شناخت و درک سازوکارهای حکمرانی مثال فوتبال ٣۶٠ می‌تواند کمک کند. نظام حکمرانی هرچند از یکسو مدام بدنبال خالص‌سازی بوده اما همواره راه‌هایی را برای «مدیریت امور» لحاظ کرده است. نظم سیاسی میداند که همواره منتقدانی باید داشت که در فاصله‌ای نه خیلی دور، نه خیلی نزدیک در تنگناها به عنوان یک «دیگری» از التهاب موجود بکاهند. اینجا منظور از نظام حکمرانی، گروه حاکم یا رهبر و سپاه و اینها نیست، بلکه منطق نهاد دولت است که فارغ از اعضای هیأت حاکمه خود را بر وضعیت تحمیل می‌کند. به این معنا که شاید خود افراد هم تمایلی به تداوم حیات فردوسی‌پور یا لاریجانی نداشته باشند، اما منطق حکمرانی اجازه نمیدهد که آنها از حاشیه هم حذف شوند؛ مثل اتفاقی که برای موسوی یا منتظری افتاد، کسانی که کامل حذف شدند.
هر انتخاباتی میتواند به لحظه‌ای از حضور دوباره‌ی این به حاشیه‌رفتگان منجر شود. این منطق حکمرانی است که باعث میشود حتی انتخابات برای طبقه حاکم که قدرت را قبضه کرده است به پدیده‌ای بحرانی مبدل شود. اکنون هیچ یک از گروه‌های سیاسی نمی‌دانند ما با شکلی از انتخابات ١٣٩٢ روبرو خواهیم بود یا ١۴٠٠، به همین دلیل این تعداد از افراد برای غیر دموکراتیک‌ترین شکل انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند. هر کسی و گروهی این امید را دارد که منطق نهاد حکمرانی او را برای «حفظ نظام» فرا بخواند.
نظم حکمرانی اگر از شما آنتن تلویزیون را گرفته اما تا آن جایی که برایش ممکن باشد، همه چیز را نخواهد گرفت. دولت در معنای کلی‌اش از طریق این گرفتن‌ها و دادن‌هاست که در تمام این سال‌ها تداوم یافته است. نکته مهم اینجاست که جامعه نیز نشان داده که هیچگاه بطور کامل از این رابطه و معامله خود را کنار نکشیده است.
صدها برابر نهاد حکمرانی این جامعه است که غیرقابل پیش‌بینی بوده؛ جامعه پدیداری فوق‌العاده پیچیده برای دولت بوده است. مردم گفته‌اند در انتخابات پیش‌رو نخواهند آمد اما کسی قطعی نمی‌داند.
🔺وقتی آقای حقانیان بدون اذن رهبری می‌آید، چه انتظاری از یک پزشک دارید که مسائل سری رهبری را روی آنتن زنده نگوید؟
صدا و سیما تا انتخابات پخش زنده را متوقف کند


✍️حامد بطحانی-از سردبیران صابرین نیوز

از دو شب پیش که دکتر محمدصادقی در گفتگو با شبکه خبر روی آنتن زنده از وضعیت سلامتی رهبری گفت و به آقای گلپایگانی انتقاد کرد که چرا در حالی که بیماری بدخیم آقا دوباره عود کرده، جلوی رهبری را برای شرکت در مراسم امام (ره) نگرفتند، میان امت حزب‌الله تشویش و نگرانی از حد گذشته.

من کار ندارم دکتر محمدصادقی با چه نیتی روی آنتن مسائلی را مطرح کرد که در هیچ جای دنیا درباره شخص اول مملکت بازگو نمی‌شود و جزو مسائل محرمانه است

اما به‌نظرم وقتی به گفته خبرگزاری تسنیم که به بیت رهبری بسیار نزدیک است،‌ آقای وحید حقانیان که تا چندی پیش در حلقه نزدیک رهبری بود،‌ سرخود کاندیدای انتاخابات می‌شود و شوربختانه از حیثیت رهبری هم برای کاندیداتوری خود مایه می‌گذارد، چه انتظاری از یک پزشک جراح می‌توان داشت که به‌رغم بسیجی و نماینده ادوار مجلس بودن، روی آنتن زنده تا فیها خالدون وضعیت پزشکی شخص اول مملکت را و حتی اینکه در مرحله حاد استفاده از داروی تتراسایکلین هستند، روی دایره نریزد؟

آیا حق نداریم شک کنیم که زبانم لال، اما احتمال دارد پای نفوذ و دشمن در میان باشد؟
مگر تا امروز کم از نفوذی‌هایی ضربه خوردیم که تا چندی پیش از نفرات ارگان‌های حساس بودند؟

به‌نظرم تا انتخابات که برهه حساس کشور است و دشمن هم منتظر فرصت و توطئه چینی است، صدا و سیما پخش زنده برنامه‌ها را موقتا متوقف کند تا جلوی درز اطلاعات حساس روی آنتن زنده (مانند مورد دکتر محمدصادقی) گرفته شود.
در ترکیه یه آخوند رفته امر به معروف کنه!
برخورد مغازه دار را ببینید!!
هیچ تحلیلی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران بدون در نظر داشتن امیال، منویات، خواسته‌ها و سیاست‌گذاری‌های راهبردی آقای خامنه‌ای نمی‌تواند درست باشد.تایید صلاحیت آقای پزشکیان عده‌ای را چنان سرمست کرده که به این نتیجه رسیده‌اند که گویا «کشتی‌بان را سیاست دیگری آمده است» و روزنه‌ها و راه‌های تازه‌ای در ساحت سیاست جمهوری اسلامی در حال گشوده شدن است و عصر خالص‌سازی به پایان رسیده است و غیره و غیره.اما همه اینها خیال باطل است.رهبر جمهوری اسلامی هیچ ریلی را عوض نکرده و هیچ سیاست تازه‌ای اتخاذ نکرده است و در واقع چرخ بر همان پاشنه پیشین می‌چرخد و اتفاقا با قدرت تر از هر زمان دیگری.رهبر جمهوری اسلامی سیاستمداری به شدت محافظه‌کار است که ندرتا تغییر سیاست های فاحش از او سر زده است.چینش مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در سال گذشته را نگاه کنید، حتی به اندازه یک اپسیلیون هم نشانه‌ای از تغییر ریل،تغییر سیاست‌های کلی، در آن نمی‌بینید.ایشان هیچ دلیلی برای تغییر ریل نمی‌بیند .اعتراض‌های عمومی خاموش شده و پول نفت کم و بیش می‌رسد و تفاهمی پنهان با آمریکا در پشت پرده برقرار است و به قول معروف هیچ مربی عاقلی ترکیب تیم برنده را عوض نمی‌کند.سپهر سیاسی جمهوری اسلامی همان است که در همه این سال‌ها ی گذشته بوده است.سیاست‌های تاکتیکی و راهبردی همان است که حداقل در این پانزده سال اخیر بوده است .یکی از سیاستهای راهبردی آقای خامنه‌ای کوتاه نیامدن در برابر اصلاح‌طلبان حکومتی بوده ، آن چنان کوتاه نیامدنی که حتی اجازه نداده آنها از بعد از هشتاد و هشت حتی موفق به زدن یک گل (در حد راضی کردن ایشان به پایان دادن محصورین) شوند.و‌این یعنی زدن تیر خلاص به آنها.توقع تغییر ریل داشتن از آقای خامنه‌ای ،که در دنبال کردن سیاست‌هایش به شدت پیگیر و انعطاف ناپذیر است واقعا یک توقع خوش‌خیالانه و موهوم است.اقای پزشکیان گرچه انسان خوبی است اما با صحبت‌های ضعیف امشب خود نشان داد که صرفا مهره‌ای در راستای همان ریل‌گذاری های همیشگی آقای خامنه‌ای است و نه چیزی بیشتر.

بیژن اشتری
🔴 وه چه شکوهی!
چه شباهتی ... عجب مظلومیتی

تاریخ روایتگر سرگذشت زندگی انسان هایی است که بهای آزادی رو با خون خودشون پرداخت کردن
روایتگر قصه های شگرف ، قصه بودن ها و شدن ها...
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 دلایلی از زبان ظریف برای آنکه چرا نباید در جمهوری اسلامی رای بدهیم

🔺در این ویدئو محمدجواد ظریف، وزیر وقت امور خارجه خطاب به رسانه‌های بین‌المللی می‌گوید: «اگر اینطور بود که می‌گویید حکومت ما حقوق مردمش را لگدمال می‌کند و مردم‌مان را سرکوب می‌کنیم، ۷۳ درصد آن‌ها پای صندوق نمی‌رفتند رای بدهند!»

🔺«آقای دیپلمات» آرای شهروندانی که برای ابراز نارضایتی نسبت به وضعیت حاکم در انتخابات مشارکت کرده بودند را به نفع جمهوری اسلامی مصادره می‌کند و از آن برای تطهیر جنایات رژیم بهره می‌برد.

◾️آیا در چنین شرایطی «رای اعتراضی» یا «رای سلبی» یا چنین ادعاهایی امکان‌پذیر هست؟
دستکم پنج تجمع اعتراضی برگزار شد
خبرگزاری هرانا– دیروز سه شنبه بیست و دوم خرداد ماه، شماری از فرهنگیان بازنشسته در مقابل ساختمان سازمان برنامه و بودجه در #تهران، گروهی از بازنشستگان تأمین اجتماعی و کشوری مقابل صندوق بازنشستگی در #کرمانشاه، جمعی از کارگران #پتروشیمی اصفهان در محوطه این شرکت، تعدادی از تراکتورداران در #چابهار و گروهی از مالباختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین مقابل ساختمان مرکزی قوه قضاییه در تهران، با برگزاری تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!

  اسماعیل گرامی (کارگر بازنشسته)

انتخابات ریاست جمهوری نزدیک و کاندیداهای مهندسی شده آن مشخص شده اند! این روزها کاندیداها از زحماتِ پر ارزش خود!! در سالهای گذشته سخن می گویند. ۴۵ سال است که این کاندیداها در پُست های مختلف در داخل حکومت، سیاست کلی حکومت را به پیش می برند؛ سیاستی که باعث هر روز فقیر تر شدن مردم زحمتکش این جامعه (۹۹٪) و فربه تر شدن خودشان (۱٪) شده است، سیاستی که نا امنی شغلی و اجتماعی را برای ما به ارمغان آورده است. افشاگری علیه یکی از این کاندیداها هرگز به معنای تایید دیگر کاندیداها نیست، بلکه افشاگریِ سیستمی می باشد که سرتا پای آنرا فساد فرا گرفته است و اصلاح شدنی نیست!
یکی از این کاندیداها محمدباقر قالیباف است که شمه ای از اختلاس ها و سوء استفاده های او و خانواده اش از موقعیت حکومتی او را خبرنگارانی چون "یاشار سلطانی" و "وحید اشتری" رسانه ای کرده اند. یاشار سلطانی بعد از رسانه‌ای کردن اسناد مربوط به جنجال خانه‌های نجومی بازداشت شد. «میرلوحی»، عضو شورای شهر تهران می‌گوید: «بازپرس پرونده ی املاک نجومی به من گفتند که برای بررسی این مقدار پرونده در املاک نجومی، نمی‌دانستیم کارشناس از کجا بیاوریم و کارشناس‌مان به این تعداد پرونده نمی‌رسید». در فروردین ۱۴۰۱ انتشار عکس‌هایی در شبکه‌های اجتماعی از سفر همسر، دختر و داماد قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نوزاد خبرساز شد. پس از آن وحید اشتری، افشاگر این رویداد به دو سال حبس و ممنوعیت از هرگونه فعالیت در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی محکوم شد.
قالیباف بعنوان بازوی اجرایی سیاست کلی حکومت در مجلس شورای اسلامی ایران، عروسک گردان این مجلس بود و در تمامی این سالها نه تنها قدمی برای کارگران و بازنشستگان بر نداشت بلکه سیاستهای ضد کارگری حکومت را در این مجلس پیش برد. حال عده ای از افراد فرصت طلب؛ گرد او جمع شده و برای او تبلیغات می کنند. یکی از این افراد علی دهقان كيا "رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران" می باشد که جهت تبلیغ برای قالیباف ضمن گرفتن عکس های تبلیغاتی می گوید « قاليباف حرفهاي زيادي براي گفتن در امور اجرايي كشور دارد». دهقان کیا می خواهد قالیباف را یک استعداد تازه کشف شده معرفی کند، از زحمتکشانِ زیر خط فقر و تحت ستم میخواهد گذشته قالیباف در مجلس را فراموش کنند، فساد او در شهرداری را فراموش کنند، ذهنیت حمله گازانبری او برای سرکوب دانشجویان را فراموش کنند و به استعداد نهفته در او توجه داشته باشند که « قاليباف حرفهاي زيادي براي گفتن در امور اجرايي كشور دارد». تا اینجا که دهقان کیا با این گفته های خود تلاش دارد بازنشستگان را به پای صندوقهای رای بکشد و آنها را ترغیب می کند که به قالیباف رای بدهند، چندان عجیب نیست (هرچند زهی خیال باطل! چرا که بازنشستگان، هم قالیباف را می شناسند و هم دهقان کیا را)، عجیب آنجا می باشد که دهقان کیا با وقاحت تمام ادامه می دهد که « وي (قالیباف) به دفعات به كمك بازنشستگان تامين اجتماعي در مجلس آمده كه نمونه آن افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان بود كه با كمك جدي وي موفق شديم مصوبه غير قانوني دولت را باطل كرده و حق بازنشستگان را استيفا كنيم». دهقان کیا همانند دیگر همپالگی هایش اعضای هیئت مدیره کانونهای کشور؛ هیچ راه مطالبه گری جز نامه نگاری و ملاقات با مسئولین را قبول ندارد و اعتراضات در کف خیابان را تقبیح می کند. اکنون، او «افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان» را که ماحصل اعتراضات بازنشستگان در سراسر کشور در کف خیابان بود را نتیجه تلاش قالیباف عنوان می کند!! اگرعامل «افزايش ۳۸ درصدي حقوق بازنشستگان»، قالیباف و عروسکهای خیمه شب بازی اش بودند و آنها تا بدین حد دلسوز بازنشستگان می باشند، چرا حقوقهای امسالِ بازنشستگان ۲۲٪ افزایش پیدا کرد؟ در حالیکه در پایان سال ١٤٠٢ طبق گفته سازمان آمار؛ نرخ تورمِ سالانه کشور به ۴۰/۷ درصد رسیده بود. خیر، مجلس هیچگاه بفکر بازنشستگان نبوده و نیست! افزايش حقوق ۳۸ درصد که با کف خیابان آمدن بازنشستگان بدست آمد در حقیقت به دولت و به مجلس (بطور کلی به حکومت) تحمیل شد!!
به اعضای هیئت مدیره و بازرسین این کانونها باید گفت: برای بالا رفتن از پله های ترقی از هر دروغی که می خواهید استفاده کنید! اما به دستآورد بازنشستگان دست درازی نکنید!
۲۲ خرداد ۱۴۰۳

https://www.tg-me.com/syndica_7tape
#رضا_عطایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب #خراسان_شمالی گفت: "#خشکسالی سال های اخیر، روستاهایی که از منابع آبی بهره مند بودند را با افت شدید آب دهی مواجه کرده است و به همین دلیل، اکنون آب شرب ۷۵ روستای دارای #تنش_آبی توسط تانکرهای آب تامین میشود."

علاوه بر شرایط اقلیمی، بی توجهی به مدیریت منابع آب و عدم برنامه ریزی بر اساس استانداردهای جهانی، از عوامل اصلی چالش آب در کشور شمرده میشود.

↘️
@hranews_bot تماس ✉️ - @Hranews کانال هرانا 🆑
🔺 ائتلاف بین‌المللی برای
آزادی نرگس محمدی

ائتلاف بین‌المللی «آزادی نرگس»
برای آزادی فوری و بدون قید و شرط برنده جایزه صلح نوبل راه‌اندازی شد.

امروز یازدهم ژوئن ۲۰۲۴ چهار سازمان پیشرو در حوزه حقوق بشر و آزادی مطبوعات گرد هم آمده‌اند تا از کارزار بین‌المللی "آزادی نرگس" حمایت کنند و برای آزادی فوری روزنامه‌نگار، نویسنده و مدافع حقوق بشر ایرانی، "نرگس محمدی"، متحد شوند.

کمیته‌ای متشکل از انجمن قلم آمریکا (PEN America)، گزارشگران بدون مرز (RSF)، و فرانت لاین دیفندرز (FLD)، با همکاری بنیاد نرگس، ائتلاف "آزادی نرگس" را تشکیل داده و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط [نرگس محمدی] برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۳ میباشد که از آبان۱۴۰۰ در زندان اوین ایران به سر می‌برد..
🔺 مجمع فرزندان شهدای جنگ هشت ساله با دو هزار عضو فعال، اعلام کرد در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ شرکت نخواهد کرد و از مردم خواست در انتشار این تصمیم کمک کنند.

#رای_بی_رای
#تحریم_انتخابات
#رفراندوم
#نه_به_جمهوری_اسلامی
#ایران_آزاد_و_دموکراتیک_و_سکولار
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
از نحوه جان‌باختن بهاره للهی چه می‌دانیم؟
گفت‌وگو با آسیه امینی، تحلیلگر مسائل اجتماعی
@iranintltv
2024/09/30 16:21:55
Back to Top
HTML Embed Code: