Telegram Web Link
ارتياد pinned Deleted message
۴۶۳
سلام
من دانشجوی رشته حسابداری دوره مشترک با ایرلند هستم. این رشته با حسابداری معمولی یکسری فرق هایی داره و فقط سه ساله که اومده ( امسال سال سومه) و فقط هم در دانشگاه فردوسی مشهد ارائه میشه؛ بریم برای آشنایی بیشتر باهاش:
خب این رشته یه پروژه مشترکه بین دانشگاه فردوسی و کالج گریفیث در ایرلند؛ دانشجوها سه سال کارشناسی رو تو فردوسی میخونن و سال آخر رو در گریفیث!
ویژگی های مخصوص این رشته که اپن رو از حسابداری معمولی متمایز میکنه:
- زبان ارائه انگلیسی هست. شما اقتصاد و حسابداری و مدیریت و بقیه درس های تخصصی رو به انگلیسی میخونین
درس های عمومی هم بستگی به استادش داره
- برای دانشجوهای این رشته که انگلیسی شون قوی نیست؛ میتونن از کلاس زبان های خود دانشگاه فردوسی له صورت رایگان استفاده کنن
- انتخاب واحد ندارید. هر ترم واحدها رو براتون مشخص میکنن و شما همونارو برمیدارین اما میتونین در حذف و اضافه واحدهاتون رو تغییر بدین
- در سه سال تحصیل در فردوسی باهاتون مثل دانشجوی روزانه برخورد میشه، سلف و خوابگاه دارین و در طی تحصیل هزینه‌ای ازتون نمیگیرن
- اگر به هر دلیلی سال آخر نتونستین برین ایرلند و خواستین در دانشگاه فردوسی درس بخونین باهاتون مثل دانشجوی بین‌الملل برخورد میشه و هر ترم باید هزینه همونارو بدین که میشه یک چیزی حدود ۲تا ۳ هزار دلار
- سال آخر که میخواید برید ایرلند ازو اونجایی که این رشته رو انتخاب کردین، هزینه تحصیل در ایرلند براتون نصف میشه ( حدود ۶۵۰۰ یورو) و در کنارش حداقل هزینه دانشجویی رو هم باید در نظر بگیرین ( حدود ۷۰۰۰ یورو)
پس سال آخر باید نزدیک ۱۳ هزار یورو داشته باشین تا بتونین برین اونجا.
- اگر هر چهار سال رو کامل بگذرونین هم مدرک فردوسی رو میگیرین هم مدرک کالج گریفیث رو
×- مزایای دیگه هم داره که داخل دفترچه ضمیمه انتخاب رشته سازمان سنجش هست. حتما چک کنیدش
- این رشته مصاحبه داره؛ سالی که ما رفتیم ازمون آزمون انگلیسی کتبی گرفتن و راجب وضع مالی و اینکه میتونیم سال آخر بریم خارج یا نه باهامون حرف زدن

- این رشته شناوره و از هر سه تا رشته نظری دانشجو میپذیره اما اولویت با بچه‌های انسانیه

خب حالا خود رشته چطوریه؟ اول اینکه چون رشته به زبان انگليسيه از سطح معمولی سخت تره؛ زبان من تا حد قابل توجهی خوبه اما بازهم چالش دارم با درس ها
و چون تعداد اساتیدی که حاضرن درس ها رو به انگلیسی ارائه بدن کم هست ( فعلا برای هر درس فقط یه استاد داریم که ارائه میده) زیاد حق انتخاب ندارین و اگه استاد بده باید باهاش کنار بیایین و اگه درسی رو بیوفتین یا حذف کنین تا سال بعدی باید صبر کنین تا بتونین دوباره بردارین ( مگر اینکه تعداد بچه‌هایی که افتادن خیلی زیاد باشه تا دانشکده یه فکری بکنه)
از اونجایی که انتخاب واحد نمیتونین بکنین و همیشه همه بچه‌ها واحدهاشون مثل همه، تقریبا جو دبیرستان رو میگیره و بسته به اینکه باهم دوره‌ای هاتون کنار بیایین یا نه ممکنه خیلی خوش بگذره یا حوصلتون رو سر ببره.
اساتید اکثرشون خیلی مهربون هستن و واقعا کمک میکنن اگه جایی مشکل داشته باشین، پس نگران کمک گرفتن ازشون نباشین.
اصول حسابداری در ظاهر آسون میاد اما واقعا پوست آدم رو میکنه، مخصوصا برای ترم اول. پس حتما بهش توجه داشته باشین در طول ترم.

از خود دانشگاه فردوسی هم بخوام بگم واقعا دانشگاه خوبیه؛ از اونجایی که حالت شهرکی داره و همه دانشکده ها و امکانات دانشگاه یکجا واقع شدن راحت میتونین دوست و آشنا پیدا کنین و یا تو فعالیت ها شرکت کنین
مخصوصا اگه به فعالیت های داوطلبانه و غیر درسی علاقه دارین خیلی کمک کننده ست. کانون های فرهنگی دانشگاه خیلی فعال هستن و فعالیت های زیادی رو در طی سال انجام میدن ( مثلا سال پیش کانون تئاتر یه جشنواره در سطح شهر گذاشته بود که به شدت با استقبال مواجه شد و جدای جشنواره دو تا تئاتر دانشجویی هم روی صحنه رفتن)

اگر سوال بیشتر داشتین این آیدی منه:
@darchangle

#حسابداری
#دانشگاه_فردوسی
#فردوسی_مشهد
#دوره‌_مشترک_کالج_گریفیث_ایرلند
#ریاضی #انسانی

@ertiad
۴۶۴
سلام وقت بخیر
من ورودی ۹۹ رشته اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی بابل هستم و امسال فارغ‌التحصیل شدم، این رشته لیسانس و فوق لیسانس داره حتی سالهای اخیر بصورت قبولی با سوابق تحصیلی برای فوق دیپلم هم دانشجو میگیره.
درسای دانشگاهی متشکل از دروس عمومی، دروس تئوری تخصصی و کارآموزی بالینی و عرصه هستش، معمولا دانشگاها کاراموزی و دروس تئوری رو تا ترم ۶ تموم میکنن و ۱۶ واحد باقی مونده طی ترم های ۷و ۸ بعنوان عرصه باید گذرونده بشه.
چون فارغ‌التحصیل ها باید طرح بگذرونن و تو بیمارستان ها کار کنن طی دوره لیسانس دستیاری تمام انواع جراحی اعم از جراحی عمومی،مغز و اعصاب،ارتوپدی ، پلاستیک، قلب و عروق ، چشم، ent و ... رو آموزش میبینن ، دانشجوها میتونن حتی طی دوره لیسانس کار کنن و درآمد داشته باشن.
فارغ‌التحصیل های این رشته دو سال طرح اجباری دارن و اگر بخوان آزادسازی مدرک انجام بدن طبق منطقه سهمیه شون باید تعهد به خدمت هم بگذرونن که منطقه یک ۲ سال و منطقه دو و سه ۴ سال باید براشون بیمه رد بشه تا بتونن مدرک رو آزاد کنن و برای مهاجرت کاری یا تحصیلی اقدام کنن .
اگر قصد مهاجرت ندارن بعد طرح میتونن تو آزمون استخدامی شرکت کنن و کارمند بیمارستان بشن ، یا تو کلینیک و بیمارستان های خصوصی بصورت قراردادی کار کنن، یا اِد شخصی باشن به این صورت که دستیار اول جراح هستن و قرارداد و حقوق و ساعت کاریشون کاملا وابسته به جراح و عملکرد خودشونه.
اگر هم فوق لیسانس بگیرن میتونن تو دانشگاه تدریس داشته باشن.
در کل رشته ای هست که اگر بهش علاقه مند باشید، تلاش کنید و روابط عمومی خوبی بسازید حتی به درآمد های بالا هم میرسید ولی تا جایی که خبر دارم حقوق کارمندان بیمارستان ۱۵ تومن هستش که کارانه هم بهش اضافه میشه.
امیدوارم توضیحاتم براتون مفید باشه

#اتاق_عمل
#دانشگاه_علوم_پزشکی_بابل
#تجربی
@ertiad
۴۶۵
سلام بچه‌ها🤗 امیدوارم حالتون خوب باشه🌱
من دانشجوی فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هستم و قراره یه توضیح مختصری راجع به رشته فیزیوتراپی ، درآمدش ، بازار کارش ، درسهایی که تو دانشگاه می‌خونین و روحیه‌ای که برای این رشته لازمه را بهتون بدم.
امیدوارم که در نهایت بهترین انتخاب رو با توجه به شخصیت و علایقتون داشته باشید 😉💚
خب اول اینکه فیزیوتراپی زیر مجموعه رشته‌های توانبخشی هست درکنار رشته‌هایی مثل بینایی سنجی ، شنوایی شناسی ، گفتار درمانی و کاردرمانی درحالی که خیلی‌ها اشتباه می‌کنند و فکر می‌کنند فیزیوتراپی یکی از رشته‌های پیراپزشکی هست که خوب اینطور نیست😁
مدت زمان تحصیل فیزیوتراپی ۴ سال کارشناسی ، ۲ سال کارشناسی ارشد و ۳ الی ۴ سال برای دکترا یا همون phd هست.
البته خوشبختانه از پارسال ادامه تحصیل تو مقطع dpt یا همون دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی تصویب شده که شما می‌تونین بعد از کارشناسی توی مقطع ارشد و یا دی پی تی ادامه تحصیل بدین🤌🏼
شاید براتون سوال بشه که فرق دی پی تی چی هست که خب دی پی تی به نسبت ارشد و phd حالت بالینی طورتر داره در حالی که ارشد و phd بیشتر به صورت پژوهشی و ریسرچی هست.
فیزیوتراپی در دانشگاه‌های دولتی به صورت روزانه و شهریه پرداز هست و دانشگاه آزاد رشته فیزیوتراپی را ارائه نمیده 😎که این یک مزیت برای این رشته محسوب میشه و باعث میشه که این رشته فعلاً اشباع نشه
اگه بخوام راجع به هزینه شهریه پرداز این رشته بگم 💸برای دانشگاه زاهدان ترمی ۵ الی ۶ میلیون تومان هست که این شهریه توی دانشگاه‌های مختلف و سال‌های مختلف می‌تونه متفاوت باشه. می‌تونین دقیق‌ترشو از آموزش خود اون دانشگاه بپرسید.
یه نکته‌ای که برای خود من مهم بود رشته برای من نسبت به شهری که می‌زنم اولویت بیشتری داشت برای همین توی انتخاب رشته، رشته‌هایی که مد نظرم بود به خصوص فیزیوتراپی، شهرهای دورش رو اولویت قرار دادم تا یک رشته دیگه اما شهری مثل تهران یا مشهد.😬
خب اگه بخوام راجع به خود سال‌های تحصیل فیزیوتراپی بگم دو سال اول بیشتر دروس تئوری رو دارید که در واقع شما را آماده می‌کنه برای ۲ سال دوم که وارد کارآموزی یا کارورزی می‌شید و خودتون در کنار مربی‌ها و اساتید بیمار می‌بینید و ارزیابی و درمان اون رو بر عهده می‌گیرید.
📚توی دو سال اول مهمترین دروس تئوری که دارید و خیلی مهمه که از اول اون‌ها را جدی بگیرید دروسی مثل آناتومی کینزیولوژی و یا همون بیومکانیک هست، بیماری‌های قلب و عروق ، بیماری‌های مغز و اعصاب ، بیماری‌های ارتوپدی و بیماری‌های روماتولوژی هستند که در ادامه هم شما پی تی و یا همون فیزیوتراپی در هر کدوم از این بیماری‌ها رو به صورت واحدهای جداگونه دارید. تمرین درمانی و pnf و الکتروتراپی واحد mmt از درس‌های مهم این رشته هستند. ام ام تی هم در واقع ارزیابی قدرت و طول عضلات هست که خیلی توی کلینیک و بیمار دیدن اهمیت داره.
❗️پس اینو از اول در نظر داشته باشید که درسی مثل آناتومی و کینزیولوژی پایه و اساس فیزیوتراپی هستند و برای ارزیابی درست بیمار نیاز هستش که به این دو مبحث مسلط باشید. در واقع حتی ما خیلی بیشتر از بچه‌های پزشکی و دندانپزشکی باید به آناتومی بدن انسان به خصوص قسمت اسکلتی عضلانی و اعصاب بدن مسلط باشید پس از همین اول اگه با این درس‌ها مشکل دارید این رشته مناسب شما نیست 😅🚶🏻‍♀
دو سال دوم فیزیوتراپی در واقع از ترم ۵ به بعد شما وارد کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها می‌شید. ترم ۵ به صورت آبزرو و ترم ۶ به بعد خودتون به صورت مستقل بیمار می‌بینید.
حیطه فعالیت فیزیوتراپی خیلی گسترده هست؛
«یه مثال خیلی معروف بین اساتید فیزیوتراپی هست که میگن فیزیوتراپی یک اقیانوسه با عمق یک وجب »
حالا اگه بخوام به صورت خلاصه مهترین حیطه‌های فعالیت فیزیوتراپی رو بهتون بگم این موارد هست:
حیطه کف لگن ، لنف و ادم ، ارتوپدی ، نورولوژی ، قلب و عروق و...
در واقع شما با توجه به علاقه‌تون میتونین بعد از اتمام تحصیل تو حیطه مد نظرتون به صورت تخصصی فعالیت کنید.

فیزیوتراپی در واقع به درمان بیماری‌های اسکلتی عضلانی و نورولوژی می‌پردازه هم به بهبود کیفیت زندگی شما کمک می‌کنه هم به پیشگیری از آسیب و هم اینکه بعد از وقوع حادثه و آسیب روند درمان رو انجام میده.

#فیزیوتراپی
#دانشگاه_علوم_پزشکی_زاهدان
#تجربی
@ertiad
فیزیوتراپی از دو بخش عمده الکتروتراپی درمان‌های دستی و تمرین درمانی برای درمان بیماران استفاده می‌کنه که بخش‌های اصلی فیزیوتراپی را تشکیل میدن .
در حالی که خیلیا فکر می‌کنند فیزیوتراپی فقط گذاشتن دستگاه و یا دادن چند تا تمرین ساده هست😒 در حالی که اینطور نیست و هر فیزیوتراپیست بعد از ارزیابی دقیق بیمار روند درمان اون رو که برای هر فرد که مخصوص خودش هست پیش می‌گیره.
در واقع شما بعد از ارجای بیمار از طرف پزشک، خودتون باید یک ارزیابی دیگه‌ای از بیمار داشته باشید و تشخیص خودتون رو برای اون بیمار بذارید و فقط به نسخه پزشک بسنده نکنید. توی فیزیوتراپی ما مجوز تجویز دارو و تزریق رو نداریم. همینطور بیمار رو حتماً باید پزشک به ما ارجاع بده و دایرکت ریفر نداریم.
یکی از نکاتی که باید توی انتخاب این رشته بهش دقت کنین این هست که شما با هر مریض به طور متوسط ۱۰ جلسه با بعضی از مریض‌ها تا حتی ۲۰ جلسه در ارتباط هستید که هر جلسه درمانی هم از حداقل نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه تا یک ساعت الی یک ساعت و ربع طول می‌کشه 👀پس لازمه که توی بیمار دیدنتون صبور باشید و با ارتباط مستقیم با افراد مشکلی نداشته باشید.
یکی از دلایلی که خیلی از بچه‌ها داروسازی ویا علوم آزمایشگاهی رو انتخاب می‌کنند اینه که دوست ندارند در ارتباط مستقیم با بیمارها و سر و کله زدن با آدما باشند.
یکی از سوالایی که خیلی برای بچه‌ها پیش میاد اینه که آیا نیروی بدنی برای این رشته ضروریه و کسی که م لاغرتر و یا جثه ظریف‌تری داشته باشه می‌تونه بیاد توی این رشته ؟🤔
خوب باید بگم که اینطور نیستش که فیزیک شما بخواد مانع اومدنتون به این رشته بشه ولی چون کار بدنی زیادی در حین درمان بیمار داریم و در واقع فرسایش فیزیکی زیادی داریم نیاز هستش که ورزش رو جزو روتین زندگیتون قرار بدین🏃🏻‍♀ و عضلاتتون رو تقویت کنید. پس به این نکته توجه داشته باشید که فقط دستگاه گذاشتن نیست و خیلی مریض‌ها رو باید با درمان‌های دستی درمان کنید که انرژی زیادی از شما می‌گیره در واقع یکی از معایب این رشته فرسایش بدنی زیادش هست.
خب حالا اگه بخوام راجع به بازار کار این رشته صحبت کنم شما می‌تونید در کلینیک‌های خصوصی ، بیمارستان‌ها و کلینیک خودتون فعالیت کنید؛ همینطور می‌تونید به صورت هوم ویزیت بیمار ببینین . برای همین تقریبا همه بچه‌ها بعد از فارغ التحصیلی مشغول به کار میشن.
شما بعد از اتمام مقطع کارشناسی میتونید کلینیک خصوصی خودتون رو بزنید که خب قاعدتاً درآمد بیشتریو می‌تونید داشته باشید. اگه بخوام یه طیف قیمتی از درآمد فیزیوتراپیست‌ها رو بگم از ۱۰ تومن تا بالای ۵۰۰ تومن رو میتونید داشته باشید در واقع به این بستگی داره که شما چند شیفت کار کنید ، هوم ویزیت برید یا نه ، کلینیک خودتون رو داشته باشید و یا برای کلینیک کسی کار کنید .
کلینیک زدن هم نیازمند حداقل دستگاه‌هایی هست که باید تهیه کنید ،پروانه تاسیس رو بگیرید و بسته به اینکه توی کدوم شهر می‌خواید کلینیک بزنید هزینه اجاره و یا خرید اون ملک هم به وسایل مورد نیاز ای که باید برای کلینیکتون تهیه کنید اضافه میشه.
پس شما برای زدن کلینیک نیازمند یک سرمایه اولیه برای خرید دستگاه و اجاره و یا خرید ملک هستید🥲
یه نکته‌ای که باید بهش توجه کنید در مقطع کارشناسی یک سری از مباحث هست که تدریس نمی‌شه و شما باید بعد از فارغ التحصیلی و یا در طول ترم‌های ۷ و ۸ برای یادگیری این مباحث یک سری کارگاه شرکت کنید که البته با اومدن دی پی تی خیلی از این کمبود واحدهای توی کارشناسی جبران شده .

خب اگه بخوام یه توضیحی راجع به شهر محل تحصیل بدم من چون رشته‌ای که می‌خواستم برم برام مهم‌تر بود ، فیزیوتراپی زاهدان رو رفتم اگر می‌خواین رشته فیزیوتراپی رو انتخاب کنید پیشنهاد من به شما اینه که اگر مشکل مالی ندارید پردیس شهرهای تهران و مشهد اهواز شیراز و اصفهان و... رو زودتر از روزانه‌های شهری مثل زاهدان بزنید.(از لحاظ سطح آموزشی)
یه نکته دیگه هم اینکه بچه‌هایی که روزانه قبول میشن بعد از اتمام تحصیل تعهد خدمت دارند در حالی که اگر پردیس رو بزنید مدرکتون بعد از تحصیل آزاده و تعهد خدمت ندارید، البته حواستون باشه که این تعهد با مثلاً پزشکی تعهدی فرق داره . درواقع همه بچه‌هایی که به صورت روزانه درس می‌خونن تعهده خدمت به کشور رو دارند که برای هر رشته متفاوته تعداد سال های تعهد.
📌یه نکته مهم دیگه هم اینکه از آبان سال گذشته طرح دو ساله شته‌های توانبخشی از جمله فیزیوتراپی اجباری شده در حالی که قبل از اون اختیاری بود و یک پوئن مثبت برای این رشته محسوب می‌شد پس شما بعد از تحصیلتون باید دو سال طرح اجباری رو بگذرونید و یا اینکه ادامه تحصیل بدید و بعد از اتمام تحصیلتون این دو سال طرح اجباری رو بگذرونید.
🙌🏼🌱😍

#فیزیوتراپی
#دانشگاه_علوم_پزشکی_زاهدان
#تجربی
@ertiad
۴۶۶
#رادیولوژی
#پرتو_شناسی
سلام به همه دوستان کنکوری عزیز.امیدوارم تابستون خوبی رو گذرونده باشین و به خوبی استراحت کرده باشین.
من دانشجو کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هستم که توی دفترچه به اسم پرتو شناسی اومده.
1-رتبه پذیرش:
من خودم کنکوری 402 بودم و رتبم 8300 منطقه 1 بوده که شهریه پرداز قبول شدم.منطقه دو تا 12هزار روزانه هم گرفته.اما اطلاعی از منطقه 3 ندارم.در کل روزانه تا نهایتا 7500 منطقه یک میگیره این رشته رو.
2-کلیات:
رشته رادیولوژی به طور کلی یه رشته تمیزیه که اصولا شما با خون و محیط بالین در ارتباط نیستین.تنها ارتباط شما با مریض اینه که مریض میاد بخش رادیولوژی و شما پوزیشن مناسب رو میدین و عکس رو میگیرین و تمام.(حتی مریض اگر ترومایی و تصادفی باشه اول میره اورژانس و بعد از اینکه بهش رسیدگی کردن و حال و اوضاعش به حالت مطلوب و تمیزی رسید میارنش بالا برای عکس برداری)در کل اینارو عنوان کردم که اگر آدمی هستید که از خون و غیره بدتون میاد خیلی بابت اینجور چیزا نگران نباشین چون رشته ما نسبت به سایر پیراپزشکی ها خیلی تمیز تره و اونقدرا دردسر نداره.
استرس کاری اصولا خیلی کمه و اونقدر سنگین نیست کار ها.البته همه اینها به نسبت سایر افراد مثل پرستاری ها و اتاق عملی ها گفته میشه.به هر حال هر کاری سختی های خودشو داره.رادیولوژی هم مستثنی نیست از این مسیله.
3-ادامه تحصیل:
ادامه تحصیل در این رشته در مقطع ارشد و دکتری وجود داره.شاخه های ادامه تحصیل شامل:آناتومی،علوم تشریح،تصویر برداری،فیزیک پزشکی و ... هستش.
اما اصولا چیزی ک من تا الان فهمیدم اینه که ادامه تحصیل ربطی به استخدامی یا افزایش شانس پیدا کردن شغل نداره و شما ممکنه در مقطع کارشناسی شانس شغلیت نسبت به اونی که ارشد داره بیشتر باشه چون مهارت بیشتری رو بلدی.ینی این شغل بیشتر به مهارت و اونچیزی که بلدی مرتبطه تا اینکه تا چه مقطعی درس خونده باشی.
ادامه تحصیل تو این رشته بیشتر به درد افرادی میخوره که دوست دارن هیئت علمی بشن یا تو دانشگاه ها به عنوان استاد مشغول به کار بشن.
4-مهاجرت:
این رشته هم مثل سایر پیراپزشکی ها امکان مهاجرت براش فراهمه.اما بیشتر مهاجرت شغلی امکان پذیره تا تحصیلی.واحد هایی که اینجا در مقطع کارشناسی میگذرونین اغلبش متفاوته نسبت به اونور و همین مسئله خیلی اذیت میکنه شخصو چون شما باید معادل سازی کنین و چندین واحد رو اونجا دوباره بگذرونین تا کارشناسی ایرانتون رو معادل کارشناسی اونور کنید و خیلی زمان بره.و اینکه کارشناسی رادیولوژی خارج از کشور شاخه های متعددی داره و به طور تخصصی فقط همون فیلد رو یاد میگیرن و مثل ایران نیست که تو همه فیلد ها مهارت کسب کنه.بعنوان مثال خارج از کشور کارشناسی رادیولوژی ct اسکن /کارشناسی mri و... رو داره. در صورتی که شما در ایران تمام فیلد هارو میخونین.فیلد ها هم شامل:
MRI
CT
فلوروسکوپی
سونوگرافی
OPG دندان
رادیوگرافی

بخاطر همین خیلی سخت میشه به صورت تحصیلی اقدام کنید.برای مهاجرت کاری هم تا به این لحظه کشور هایی مثل آلمان رادیولوژی رو خیلی خوب جذب میکنن.

#رادیولوژی
#پرتوشناسی
#دانشگاه_علوم_پزشکی_گناباد
#تجربی
@ertiad
5-درس های تخصصی:
درس های تخصصی بیشتر شامل فیزیک و آناتومی که دو تا از سختترین درس ها هستن میشه.8 واحد آناتومی و 18 واحد فیزیک باید بگذرونین.بنابراین اگر درس فیزیکتون ضعیفه این رو هم در نظر بگیرین.البته که کسی که تونسته وارد علوم پزشکی بشه کاری براش نشد نداره و هرطور شده میتونه از پسش بربیاد،اما به هر حال یکمقداری سخته این درس.
بقیه درس ها هم شامل یسری واحد ها تحت عنوان تصویر برداری پزشکی،تکنیک های تصویربرداری هستن و یسری واحد ها مثل زیست شناسی سلولی مولکولی و درس های اندیشه و آیین و تفسیر که تمام دانشجو های علوم پزشکی باید پاس کنن هستش.
6-مسیر های شغلی:
شما میتونید در بیمارستان های دولتی یا خصوصی و کلینیک ها مشغول به کار بشین.این بستگی به علاقه خودتون به اینکه تو کدوم حوضه دوست دارین فعالیت کنین داره و چقدر دوست دارید کار کنید.فیلد ها هم همونطور که تو پارت مهاجرت گفتم هستش.منتها اینکه عموما کارشناس های رادیولوژی نمیتونن تو بخش های سونوگرافی و مامو گرافی کار کنن و صرفا فقط درس و کارآموزی مربوط بهش رو میگذرونن چون بیشتر ماما ها و پزشکان متخصص در سونوگرافی رو تو این بخش ها استخدام میکنن و به رادیولوژی ها دیگه نمیرسه:)))
***بچه های رادیولوژی میتونن با گذروندن یسری دوره ها بعد از تحصیلشون در مراکز درمان بیمار های سرطانی به عنوان پرتو درمان هم فعالیت کنن.(البته اینم بیشتر استخدامی هاش مختص کسایی هستش که پرتو درمانی(رادیوتراپی)خوندن ولی خب من خیلی از بچه های رادیولوژی رو دیدم که با گذروندن همین دوره ها تو مراکز پرتودرمانی مشغول به کارن.)
7-تاسیس کلینیک و بیزنیس خودتون:
شما به تنهایی نمیتونید خودتون کلینیک تاسیس کنید و اجازه اینکار رو ندارید .تنها پزشکانی که تخصص رادیولوژی گرفتن میتونن اینکارو انجام بدن که اینروزا چون هزینه تاسیس یک کلینیک رادیولوژی برای پزشکا حدود 60 میلیارد یا حتی بیشتر در میاد،خیلی کم پیدا میشه پزشکی که بخواد تخصص رادیولوژی بگیره و کلینیک تاسیس کنه.
پزشکی که بخواد کلینیک تاسیس کنه ،باید با یک پزشک دیگه و دو تا سه نفر کارشناس رادیولوژی اینکار رو انجام بده و شما از اون طریق میتونید سهام دار کلینیک بشید.
8-تفاوت کارآموزی در شهر های کوچیک و بزرگ:
اصولا شهر های بزرگ کارآموزی هاشون گروه های شلوغ تری دارن و تفاوت اصلیشون اینه که دانشجو تا حتی سال های آخر تحصیلش ممکنه اجازه نداشته باشه پشت دستگاه مورد نظر بشینه و خودش عکس رو بگیره.یعنی استاد کارآموزی تمام کار ها و مراحل عکسبرداری رو انجام میده و صرفا دانشجو فقط نظاره گره.اما شهر های کوچیک دانشجو پشت دستگاه میشینه و از اول تا اخر کار رو خودش انجام میده در کنارش استاد کارآموزی هم مراقبه که خطایی انجام نده.
بنابراین تو این رشته،اگر شهر های کوچیک رو میارین با رتبتون، دریغ نکنید و اتفاقا خوشحال هم باشید.چون قراره مهارت های بیشتری رو کسب کنید.و نگران این نباشید که شهر های کوچیک کیس های کمتری رو میبینین و نمیتونید اونقدر تنوع ببینید در تروما ها.یک وقتایی بیمارستان شهر های کوچیک به مراتب از شهر های بزرگ شلوغ تر و تنوع تروما هاش بیشتره چون تمام روستا های اطرافش هم میان به بیمارستان شما و تعداد مریض هایی که میبینین به مراتب بیشتره.
البته این تجربه شخصی و مقایسه بین مشهد و گناباده. من از بقیه شهر های کوچیک و بزرگ خبر ندارم.
اگر سوالی دارین خوشحال میشم کمکتون کنم 🙏🏻🌹
موفق باشین همگی:)))
@firazhelala

#رادیولوژی
#پرتوشناسی
#دانشگاه_علوم_پزشکی_گناباد
#تجربی
@ertiad
۴۶۷
سلام
من دانشجوی ترم سوم علوم مهندسی دانشگاه تهرانم و بالطبع این متن هم نتیجه همین مدت کمه؛ ولی امیدوارم که کاربردی باشه.
علوم مهندسی، یک رشته‌ میان رشته‌ایه و هدف اون، اینه که در کنار فراگیری فنون مهندسی، علایق شخص در حوزه‌های مختلف علوم نیز دنبال بشه.
در این رشته، دروس پایه بیشتری نسبت به سایر رشته‌های مهندسی گذرانده می‌شود که هدف آن، اشراف بیشتر بر حوزه‌های مختلف مهندسی و مهارت‌های ریاضی بیشتر نسبت به سایر دانشجویان هست.
دانشجوها بعد از ترم دوم، فرصت دارند که تمرکز خاصی رو انتخاب کنند و دروس اصلی آن تمرکزها، که برگرفته شده از چارت رشته مربوطه است، را بگذرانند. تمرکزهای موجود در چارت دوره کارشناسی این رشته عبارتند از: سیستم‌های پیچیده مهندسی، علم داده، مهندسی فناوری‌های ریز مقیاس، بهینه سازی و محاسبات مهندسی، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع (که چهار تمرکز اول تنها در این دانشکده ارائه می‌شود و مابقی تمرکزها در دانشکده‌های مقصد).
یکی از مهمترین ویژگی‌های این رشته، آزادی عمل دانشجو در انتخاب واحدهای اختیاری خود هست که هم تعداد واحد بیشتری در اختیار دانشجو قرار می‌دهد و هم می‌توان هر‌درسی از چارت رشته‌های دیگر را برداشت تا دانشجو مسیر کاری منحصر به خودش را به وجود آورد.
ولی یه چیز رو باید توجه داشته باشید اینکه این رشته رو با رشته صنایع قاطی نکنید؛ در واقع توی هر دو به اندازه اقیانوسی به عمق یک وجب از دانشهای مختلف دانش کسب میکنید، ولی برای صنایع بیشتر به سمت صنعت میکشه و توی علوم مهندسی، به سمت علوم پایه و پایه‌های مهندسی‌های دیگه.
در نهایت هم امیدوارم که بهترین انتخاب رو برای آیندتون داشته باشید❤️

#علوم_مهندسی
#دانشگاه_تهران
#ریاضی
@ertiad
۴۶۸
سلام. در مورد دانشگاه آزاد مشهد باید بگم که خیلی بستگی به رشته و دانشکده داره.
واحد مرکزی امامیه‌ست اما واحد‌های دیگه‌ای هم هست، مثل واحد الهیه.
تو همون واحد امامیه هم حتی دانشکده ها و امکانات کاملا متفاوته. من دانشجوی مهندسی کامپیوترم، از دانشکده مهندسی و از اساتید رشته‌‌ی خودم که خبر دارم، واقعاً راضیم.
حتماً قبلش مطمئن بشو که کلاسای رشته‌ت کدوم واحده، و سعی کن از طریق آزمون وارد بشی.
پذیرش به دو شکل با آزمون و بدون آزمونه که بدون آزمون واحد گلبهار می‌خوره، تفاوت زیادی نداره اما ظاهراً اساتید بهتری برای واحد مشهد میارن نسبت به گلبهار.

#دانشگاه_آزاد_مشهد
@ertiad
۴۶۹
سلام به همگی
من ورودی 1400 مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی بودم و ترم پنج انصراف دادم.
دروس این رشته ترم های اول مربوط به شناخت انواع خانواده های گیاهی و ساختار های گیاهان هست و حتی دروسی مثل ماشین آلات کشاورزی و باغبانی هم پاس میشن.
ترم 4 به بعد دروسی مثل ژنتیک و دروس تخصصی هم اضافه میشن.
این رشته به هیچ عنوان به علوم پزشکی مربوط نمیشه و صرفا متعلق به گروه کشاورزی هست.
شما معمولا تو دانشگاه علوم کشاورزی تحصیل میکنید که دانشگاه های خیلی زیبایی هستن ولی دقت کنید که اکثر دانشجو ها با سوابق تحصیلی میان دانشگاه و ممکنه جَوش مورد پسند هرکسی نباشه.
تو این رشته علاوه بر کلاس درس شما باید تو زمین کشاورزی مخصوص دانشگاه محصول به عمل بیارید و درس های آزمایشگاهی هم زیاد هستن.
میتونید با نمرات بالایی که به دست میارید از اساتید بخوایید که تو آزمایشگاه کنارشون تکنیک هارو یاد بگیرید و مقاله هم بدید بیرون زیر نظرشون.
مهاجرت پذیری این رشته بالاس و از این نظر به شرط زبان خوب مشکلی نیست.
توی ایران هم میتونید بعد از فارغ‌التحصیلی تو جهاد کشاورزی، هنرستان ها به عنوان معلم و کلینیک های گیاهپزشکی مشغول بشید.
برای مقاطع بالاتر هم تا دکترا امکان ادامه تحصیل هست.
من به علت عدم علاقه و جو بد دانشگاه انصراف دادم و جریمه ی انصراف هم حدود 38 میلیون به دانشگاه پرداخت کردم تا مدارکم آزاد بشه و بتونم برم یه دانشگاه دیگه.
به طور کلی با دقت انتخاب کنید و حتما این رو در نظر داشته باشید که دانشگاهی که میرید و شهری که میرید بسیار مهمه.

#مهندسی_تولید_و_ژنتیک_گیاهی
#تجربی
@ertiad
۴۷۰
سلام وقت همگی بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
من ورودی ۱۴۰۰ زبان و‌ادبیات آلمانی دانشگاه اصفهان هستم.

▪️رشته: درمورد این رشته اگر بخوام بگم قبلا دو رشته‌ی مجزای مترجمی آلمانی و‌ ادبیات المانی داشتیم اما از سال ۱۴۰۰ وزارت علوم این دو رشته رو با هم ادغام می‌کنه و خروجی میشه زبان و‌ ادبیات المانی که ترکیبی از ترجمه و‌ ادبیاته. سالی که من کنکور دادم از طریق زبان انگلیسی هم میشد وارد این رشته شد و به خاطر همین اکثر بچه‌ها هیچ دانشی از زبان المانی نداشتند و طبیعتا تقریبا سال اول صرف اموزش زبان المانی میشد ولی برای شما که خودتون از قبل المانی بلدید این روند خیلی راحت‌تر طی میشه.
تجربه‌ی شخصی من در این سه سال که یک سالشم مجازی گذشت این بود که تقریباا هفتاد درصد سه ترم اول به اموزش گرامر زبان المانی گذشت و از ترم های بعد کم کم وارد مواردی مث تاریخ ادبیات، زبان شناسی، ترجمه و .... شدیم.

▪️اساتید:نکته ای که هست اینه که اساتید خیلی خیلی محدود اند(جدیدا دو تا استاد جذید اضافه شدند اما فیکس نیستند) که شما هر هشت ترمو با همین چهار پنج تا استاد می‌گذرونیدد، به همین دلیل خود مدیر گروه درسارو برای هر ورودی می‌چینه و شما صرفا توی گلستان واحدهارو انتخاب می‌کنید و‌ هیچ اختیاری ندارید که این ترم چه درسی رو‌ میخواید یا چه ساعتی میخواید. این شاید برای کسایی که میخواند کار با یه ساعت فیکس داشته باشند سخت باشه. علاوه بر این شما عملا نمی‌تونید درسارو بیفتید چون اگر درسی رو بیفتید معلوم نیست درس مدنظر شما کی ارائه بشه.
اما از نظر تدریس به غیر از یه استاد بقیه استادا دانش خوبی دارند و‌ توی نمره دادن هم اذیت نمی‌کنند

▪️دانشگاه اصفهان: از نظر موقعیت دانشگاه خیلی جای خوبیه و شما به مترو‌ و اتوبوس و مرکز خرید و هر چیزی که لازم داشته باشید دسترسی دارید. تمام دانشکده ها و‌خوابگاه توی یه مجموعه هستند.
اگر فعالیت های دانشجویی و‌ کلا فعالیت توی انجمن‌ هارو‌ دوست داشته باشید چند تا انجمن فعال هستند و میتونید باهاشون همکاری کنید یا کلاس‌های دانشگاه رو‌ شرکت کنید و...

▪️این چیزایی بود که من یادم اومد
اگر بازم هر سوالی دارید درمورد جزئیات رشته یا خود زبان المانی یا چیزای دیگه من ایدیمو می‌ذارم براتون. خوشحال میش کمکتون کنم
@mahssau

#زبان_و_ادبیات_آلمانی
#دانشگاه_اصفهان
@ertiad
۴۷۱
2024/09/21 02:52:15
Back to Top
HTML Embed Code: