Telegram Web Link
۴۳۰
سلام وقت بخیر
من دانشجوی رشته‌ی مولتی مدیا دانشگاه خوارزمی هستم. این رشته با عنوان "هنرهای چندرسانه‌ای" توی دفترچه انتخاب رشته‌ی ریاضی هست.
اسم این رشته رو یا خیلی کم یا اصلا نشنیدید؛ این رشته از سال ۸۸ توی دانشگاه تبریز و از سال ۹۹ توی دانشگاه خوارزمی تهران وارد شده و دانشگاه‌های دیگه مثل فردوس یا کردستان و... هم ارائه می‌دن، اما از نظر کیفیت اساتید دانشگاه خوارزمی بهتره.
درمورد خود رشته بخوام توضیح بدم، این رشته پلی هست بین هنر و کامپیوتر، تمام موارد تولید محتوا توی این رشته قرار داره؛رشته‌ی به شدت کاربردی و گسترده‌ای هست. دوتا نکته‌ای که توی این رشته خیلی مورد توجه قرار می‌گیره انیمیشن و گیم هست. ما تمامی مواردی که برای ساخت انیمیشن و گیم به طور تخصصی نیاز داریم توی این رشته وجود داره؛ یکی از دروس رشته‌ی ما مدلسازی و انیمیت هست که مربوط به انیمیشنه، مثلا برنامه نویسی و کد زنی کاربردی داریم که بعدا توی طراحی گیم به کار میاد. بچه‌های این رشته هم واقعا بچه‌های خفنی هستن و شما با ارتباط گرفتن با بچه‌ها می‌تونین تیم بسازید و اتفاقات خفنی رو باهمدیگه رقم بزنین.
این آیدی برای انجمن خود رشته هست، پیام بدید بیشتر راهنمایی کنیم.
@anjoman_multimediakhu

#مولتی_مدیا
#چند_رسانه‌ای
#دانشگاه_خوارزمی
#ریاضی

@ertiad
۴۳۱
سلام وقتتون بخیر.
من دانشجوی زبان و ادبیات فرانسه دانشگاه اصفهان هستم و میخوام صرفا تجربیات شخصی خودم رو توی این زمینه و کنکور زبان به اشتراک بذارم.
رشته دبیرستان من انسانی بود و به خاطر علاقه ایی که به زبان فرانسه داشتم یه مدت کلاس آموزشگاهی میرفتم و سال کنکورم تصمیم گرفتم علاوه بر کنکور انسانی، کنکور زبان فرانسه هم شرکت کنم.
تا سال های قبل برای قبولیِ رشته هایی مثل زبان فرانسه،روسی،آلمانی و… میشد از دو روش اقدام کرد یا اینکه کنکور انگلیسی شرکت میکردیم یا به اون زبان مد نظر کنکور میدادیم ولی از سال ۱۴۰۲ به بعد طبق تغییراتی که توی کنکور زبان ایجاد شد(حذف دروس عمومی و…) یکی از تغییرات اساسی هم این بود که دیگه با کنکور انگلیسی نمیشه زبان های دیگه رو انتخاب کرد و مثلا اگه کسی بخواد رشته زبان آلمانی توی دانشگاه بخونه باید حتما کنکورش به زبان آلمانی باشه…
و راجع به کنکور هم بگم که سطح کنکور سایر زبان ها نسبت به کنکور انگلیسی، آسون تره و پیچیدگی زیادی نداره.
شما صرفا با داشتنِ یه سطح متوسط هم میتونید به اکثر سوالات پاسخ بدید(تعداد سوالات کنکور فقط ۷۰ تا تخصصی هست و عمومی حذف شده)
و اینکه رتبه های قبولی واقعا مشخص نیست چون این تغییرات از سال پیش شروع شده و شما نمیتونید دقیق بررسی کنید که با چه رتبه ایی کدوم دانشگاه رو قبول میشید…

رشته های زبان توی دانشگاه سه تا گرایش دارن( ادبیات، مترجمی، آموزش)
توی گرایش ادبیات همینطور که از اسمش مشخصه شما واحد هایی مثل رمان و نمایشنامه و شعر و تاریخ ادبیات پاس میکنید.
مترجمی هم شما یاد میگیرید متون مختلف رو به زبان مبدا یا مقصد ترجمه کنید.
گرایش آموزش هم تئوری ها و روش تدریس رو یاد میگیرید.(توجه کنید که گرایش آموزش اصولا از مقطع ارشد شروع میشه.)
و شما توی دو ترم اول واحد های پیش نیاز زبان رو میگذرونید و واسه دروس تخصصی ترم های بالاتر آماده میشید.
شما بر اساس علاقتون یکی از گرایش هارو انتخاب میکنید ولی این رو هم بدونید که با خوندنِ هر گرایشی شما میتونید کار تدریس و ترجمه رو داشته باشید.
مشاغل رشته زبان هم شامل تدریس خصوصی انلاین و حضوری ،تدریس اموزشگاهی و مدرسه هست و میتونید تا مقاطع بالاتر ادامه بدید و استاد دانشگاه و هیات علمی بشید.
ترجمه و تورلیدری و کار توی سفارت و… رو هم شامل میشه.

من سعی کردم خیلی خلاصه توضیح بدم و امیدوارم مفید واقع بشه.
در ضمن اگر شما انگلیسی بلد نیستید یا علاقه ایی به این زبان ندارید هیچ اشکالی نداره، میتونید زبانی رو که دوست دارید توی دانشگاه بخونید و ربطی به سطح زبان انگلیسی شما نداره ولی اگه بدونید قطعا بهتون توی یادگیری زبان های دیگه کمک میکنه.
در آخر آرزوی موفقیت واسه همتون میکنم و امیدوارم پا توی مسیری بذارید که بهش علاقه دارید

#زبان_و_ادبیات_فرانسه
#دانشگاه_اصفهان

@ertiad
۴۳۲
سلام به همگی. من دانشجوی ترم دوی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه شیراز هستم. من تجربه‌ی تغییر رشته به آموزش زبان انگلیسی (در حال انجام این پروسه هستم) رو دارم که ممکنه به بچه ها کمک کنه که تفاوت این دو رشته رو بهتر درک کنن.
رشته ای که میخوام دربارش توضیح بدم رشته ی آموزش زبان انگلیسی یا همون TEFL هستش. شاید بعضیا ندونن این رشته اصلا وجود داره یا با رشته ی دبیری دانشگاه فرهنگیان اشتباهش بگیرن. این رشته بر تربیت شما به عنوان یک مدرس تمرکز داره. در تعداد معدودی از دانشگاه های کشور مثل شیراز هم ارائه میشه. در ادامه عکس چارت ورودی های ۱۴۰۲ به بعد این رشته رو براتون میفرستم. اگه سوالی داشتید میتونید بهم پیام بدید.
@maraboudesu

#زبان_و_ادبیات_انگلیسی
#آموزش_زبان_انگلیسی
#دانشگاه_شیراز
@ertiad
۴۳۳
سلام وقت بخیر
در مورد رشته مشاوره میخوام بنویسم
روی صحبتم با اشخاصیه که مثل من تا کنکور به رشته خاصی علاقه نداشتن و صرفا میخوان به خاطر اسم و رسم یه دانشگاه و رشته انتخابش کنن...
من سال ۹۶ کنکور انسانی دادم و با رتبه ۳ رقمی رشته مشاوره دانشگاه تهران قبول شدم بدون هیچ گونه علاقه و آشنایی با اون
بعد از ورود به رشته و آشنایی با آزمون های روانشناسی، متوجه شدم که اصلا تایپ شخصیتی من به این رشته نمیخوره و ای دل غافل از این ۴ سال عمر و وقت صرف شده براش...
اگر درون‌گرا هستید،
اگر علاقه ای به باز کردن سر صحبت با آدمای مختلف ندارید،
اگر دوست دارید سرتون توی کار خودتون باشه،
اگر نمی‌تونید با شخصیت های مختلف کنار بیاید
و یا با هر کسی نمی‌تونید ارتباط بگیرید،
اگر روی احساساتتون کنترل ندارید و زود احساساتی میشید،
صادقانه بگم سراغ این رشته و رشته های مشابه اون نرید.
چون شرایط کار توی این رشته می‌طلبه که برعکس همه این ویژگی هایی که گفتم رو داشته باشید.
پیشنهاد من این (آزمون رغبت سنج هالند) رو انجام بدید. این آزمون به شکل رایگان توی سایت های مختلف هست و نتیجه رو همون لحظه بهتون اعلام میکنه. با این آزمون متوجه میشید که چه تایپ شغلی مناسب شما هست و اصلا استعداد شغلی شما چیه.
دانشگاه تهران هم گول اسم و رسم رو نخورید بعد از ۴ سال تحصیل دیگه جز یه اسم مزیت قابل توجه دیگه ای براتون نداره به جای اسم دانشگاه برید سراغ رشته مورد علاقه تون که قراره تا آخر عمر توی زندگیتون تاثیر بذاره.

#مشاوره
#دانشگاه_تهران
#انسانی
@ertiad
۴۳۴
امیدوارم کنکور رو خوب پشت سر گذاشته باشین یا اگر‌ پیش رو دارین موفق بشین

من‌ فارغ التحصیل مهندسی برق از دانشگاه اصفهان هستم
اول از دانشگاه براتون بگم
#دانشگاه_اصفهان
از مزیت های دانشگاه اینه که فضاش خیلی بزرگ و واقعا قشنگه.خوابگاه ها همه داخل دانشگاه هستن.به نسبت خوابگاه های خوبی هستن.تعداد اتوبوس های دانشگاه زیاده و از نظر رفت و آمد مشکلی ندارین.امکانات هم در سطح خوبیه(استخر،باشگاه،کتابخونه...)
از نظر سطح علمی خیلیییی به رشته شما بستگی داره.چون دانشگاه اصفهان جامع هست.مثلا من که رشتم فنیه تا جایی که دیدم و اطلاع دارم مهندسی پزشکی و کامپیوتر دانشگاه خیلی قویه و اختلاف زیادی با بقیه رشته های فنیش داره.

#مهندسی_برق
اول میخوام به صورت کلی راجب یه سری نگاه ها که به مهندسی دارن صحبت کنم.
حتما خیلی شنیدین که میگن مهندسی شغل براش نیست.خب این کاملا غلطه.خیلی ها فقط مدرک گرفتن و هیچی بلد نیستن.از کسایی که میگن کار برام نیست بپرسین که چه مهارت هایی کسب کردن در دوران دانشگاه.واقعا خیلی ها هیچی.مهندسی واقعا زحمت داره و شما غیر درسهایی که میخونین باید بفهمین میخواین وارد چه حوزه ای بشین و در جهتش خودتون مهارت کسب کنین.قطعا بعد از اون جای پیشرفت زیادی دارین.شاید در ابتدا حقوقتون کم باشه اما‌ خیلی قابل ارتقاع هست.دستتون هم توی مهندسی بازه که چطور کار کنین.پروژه ای ، ساعتی ، تمام وقت....
خلاصه که کسی که مهارت داره بیکار نمیمونه.
پس توی دوران دانشگاه مهارت کسب کنین.این از معدل هم واجب تر براتون!
مهندسی برق واقعا رشته سختیه ولی خب با کمی علاقه بیشتر این سختی میره.فوق العاده گستردس این رشته و وقتی واردش بشین متوجه میشین.دوسال اول رو فقط صرف فهمیدن حیطه های مختلفش کنین و حیطه مورد علاقتون رو پیدا کنین و دنبالش برین.
پنج ترم شما باید درسهای پایه رو بگذرونین بعد انتخاب گرایش کنین(الکترونیک-کنترل-قدرت-مخابرات)
بعد از اون بیشتر درسهای تخصصی گرایشتون رو میخونین.
مهندسی برق دانشگاه اصفهان خیلی سطحش بالا نیست و اساتیدش به عقیده من خیلی خوب نیستن.اینجوری بگم که از طرف اساتید به شما خیلی کمکی برای پیشرفت نمیشه و مزیتی براتون ندارن.

در آخر این رو هم بگم که اگر وارد این دانشگاه شدین حتما به مرکز علمیش سر بزنین شرکتهای زیادی هستن و میتونین مشغول به کار بشین.
موفق باشین

#مهندسی_برق
#دانشگاه_اصفهان
#ریاضی
@ertiad
۴۳۵
سلام من دانشجوی گفتاردرمانی هستم. اول در مورد خود رشته توضیح می‌دم. ببینید یکی از مشکلات ما همین اسم گفتاردرمانی هست که خیلی ناقصه. آسیب‌شناسی گفتار و زبان و بلع یا Speech and Language Pathology که به اختصار SLP هم بهش گفته می‌شه خیلی بهتر رشته رو معرفی می‌کنه. این رشته یکی از رشته‌های علوم توانبخشیه (نه پیراپزشکی) که فقط از طریق کنکور تجربی می‌تونید قبول بشید. دانشگاه های آزاد و پیام نور این رشته رو ندارند. از دانشگاه های دولتی هم تعداد کمی (حدودا ۱۳، ۱۴ تا) از این رشته پذیرش دارند و به تعداد محدودی دانشجو می‌گیرند. مثلا ورودی ما فقط ۱۶ نفره. پس این رشته اشباع نشده. همین‌طور امسال هم جزو ۲۵ رشته پردرآمد دنیاست.
من از چند نفر شنیدم ‌که می‌گفتند "گفتاردرمان روانشناسیه که با صحبت کردن با افراد سعی می‌کنه اختلال روحی روانیشون رو برطرف کند" یا اینکه می‌گفتند "شما بهزیستی کار می‌کنید؟" که هیچکدوم درست نیست. ما با ارتباط، زبان و نمود زبان یعنی گفتار سر و کار داریم. همین ۳ مولفه دنیای گسترده‌ای داره و تنوع بسیار زیادی داره. توی این رشته شما با طیف گسترده‌ای از مردم در ارتباط هستید: از نوزادی که تازه متولد شده و نمی‌تونه درست مک بزنه و شیر بخوره تا سالمندی که سکته کرده و تکلمش مشکل پیدا کرده.
خیلی از آدم ها فکر می‌کنند که ما فقط با لکنت سر و کار داریم اما لکنت و ناروانی گفتار بخش کوچکی از مراجعین رو تشکیل میده و ما مراجعین دارای اتیسم، ADHD (یا همون بیش‌فعالی)، اختلال یادگیری، سندروم‌های مختلف مثل سندروم داون و fragile X، صدای نفس‌آلود، صدای hypernasal (تودماغی)، بلع نوزادان، MS, پارکینسون، سکته، فلج‌مغزی(cp)، تاخیر رشدی، کم‌شنوایی، شکاف لب و شکاف کام‌ تا خواننده و مداح هم داریم‌.
ما فقط در بهزیستی کار نمی‌کنیم و میتونیم در مدارس استثنایی، بیمارستان‌ها کلینیک های توانبخشی و حتی مطب خودمون کار کنیم. از ترم ۳ کارآموزی شروع می‌شه. شش ترم اول دروس تئوری و عملی رو می‌گذرونیم و دو ترم آخر فقط کارآموزی توی کلینیک ها و بیمارستان ها میریم.
از خوبی های این رشته اینه که شما می‌تونید با توجه به علاقه‌تون فیلد کاری خودتون رو انتخاب کنید. مثلا من کیس نوزاد و کودک رو ترجیح می‌دم و یکی دیگه ممکنه آفازی و بزرگسال رو ترجیح بده‌. کاملا به خودتون بستگی داره.
خب بریم سراغ درآمد که جزو معیارهای مهم انتخاب رشته‌ است. ببینید به طور کلی درآمد رشته‌های توانبخشی بهتر از بقیه رشته‌های علوم پزشکی هست. اما در نهایت باز هم به توانایی و دانش شما بستگی داره. من تعرفه ها رو می‌فرستم و می‌تونید بهشون نگاه بندازید. ما اجازه‌ی کار با چندتا دستگاه عکس‌برداری مثل nasoendoscopy و laryngoscopy هم داریم. تا دکتری هم می‌تونید ادامه تحصیل بدید‌.
در مورد ارشد این رشته هر سال حدود ۳۰ تا ۳۳ نفر از داوطلبانی که توی آزمون ارشد گفتاردرمانی شرکت می‌کنند برای دانشگاه هایی که دارای مقطع ارشد گفتاردرمانی هستند پذیرفته می‌شن و همونطور که می‌بیند ظرفیت ارشد حتی خیلی کمتره. مثلا گروه گفتار درمانی دانشگاه توانبخشی و سلامت اجتماعی سال ۱۴۰۳ طبق دفترچه ۲ نفر پذیرش داره. دقت کنید آخرین قبولی ارشد گفتاردرمانی، رتبه‌ی ۳۰ کشوری بود، نه سهمیه. "کشوری". می‌بینید که ظرفیت رشته برای ارشد خیلی پایینه. این رشته خیلی بین رشته‌ای محسوب می‌شه‌‌. چارت رشته رو می‌تونید سرچ کنید. توی این رشته از واحد های زیاد روان‌شناسی تا آناتومی و نورو‌آناتومی و فیزیولوژی و ژنتیک تا آمار و شنوایی شناسی و فیزیک صوت و آواشناسی و زبان شناسی رو یاد می‌گیرید‌.

امیدوارم توی انتخاب رشته‌ خودتون موفق باشید.

#گفتاردرمانی
#تجربی
@ertiad
۴۳۶
سلام به همه ی کنکور داده های عزیز. امیدوارم روزای خوبی رو بگذرونید. من سال دهم که بودم از طریق کانال «چاشنی دلپذیر زندگی » با این کانال آشنا شدم. همون دهم همه ی رشته‌های مربوط به ریاضی‌ش رو خوندم و برای همه‌ی نویسنده ها دعا کردن. راجع برخی رشته ها خیلی حرف های ضد و نقیضی بود و گیجم می‌کرد، بهتون توصیه میکنم همه‌ی نوشته های مربوط به رشته‌تون رو بخونید و آگاهانه انتخاب کنید.
نتیجه ی همه اون خوندن ها حذف زیادی از رشته ها بود که خیلی کمکم کرد راحت انتخاب رشته کنم. از همون دهم تصمیم گرفتم که برم رشته ی مهندسی صنایع!
اما یهو دم انتخاب رشته‌ی دوازدهم نظرم تغییر کرد و اولویت سومم جاشو با اولویت اول عوض کرد و مهندسی عمران در رتبه ی بالاتری قرار گرفت!
این اتفاق زمانی افتاد که من با دانشجو های ارشد و دکتری صنایع حرف زدم و سعی کردن نظرم رو تغییر بدن که خوندن صنایع توی کارشناسی کار خیلی عاقلانه‌ای نیست.
من از اون جایی عاشق صنایع شده بودم که با بچه‌های ترم ۲ ۳ صحبت کرده بودم:))))
توصیه اولم: سعی کنید با ارشد های اون رشته یا سال اخری های کارشناسی بیشتر گفت‌وگو کنید.
ترکیب رشته هام این شد عمران، صنایع، مکانیک که ترکیب آنچنان عاقلانه ای نبود!
خب!
در نهایت مهندسی عمران خواجه نصیر قبول شدم:).
دقیقا از همون چیزی که خیلی میترسیدم.
دانشگاه خواجه نصیر یه دانشگاه مجمع الجزایری هست.
این فاجعه ترین رخداد برای یه دانشگاهه، پراکندی دانشگاه باعث شده جو دانشگاه رو نداشته باشه و وقتی توی دانشکده راه میری حس کنم یه دبیرستان بزرگه:)
البته برای رشته های علوم پایه فکر‌میکنم کمتر حس میشه. از جهاتی هم خوبه. توی دانشکده ما ارتباط برقرار کردن با سال بالایی ها و ارشد ها خیلی راحته. سریع میتونی ارتباط گیری کنی و برای مشورت خواهی باهاشون دوست بشی. ولی تا حد امکان اصلا این دانشگاه رو توصیه نمی‌کنم بخاطر پخش و پلا بودنش.
دانشکده ی ما اساتید خوبی داره، با سوادن و سختگیری های خودشون رو دارن. امکانات رفاهی خاصی نداره دانشگاه:) اما وضعیت خوابگاهی هاش و خوابگاه هاش از خوابگاه های امیر کبیر خیلی بهتره( برای ورودی های ۴۰۲ اینطور بوده)
خب بریم به سمت رشته ی عمران.
رشته ی عمران رشته‌ای که فیزیک و ریاضی توش حرف اول میزنه و درس های سختی داره توی مثلا استاتیک که بیسیک ترین درس عمرانه باید ریاضی قوی، تحلیل قوی و فهم فیزیکی قوی‌‌ای داشته باشی که موفق بشی توش:)

اگر علاقه نداری به درس هاش اصلا نباید سمتش بیای چون واقعا کم میاری.

#عمران
#خواجه_نصیر
#دانشگاه_خواجه_نصیر
#ریاضی
@ertiad
۴۳۷
سلام به همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه تهران، ورودی 1400 هستم.
خودمم برای انتخاب رشته از همین کانال کمک گرفتم 🥰
خب...
1- رتبه لازم : تقریبا تا رتبه 3000 یا حتی بالاتر، امکان قبولی داره این رشته (برای دانشگاه تهران)
( این حدود برای سال 1400 و 1401 بود. الان اطلاع دقیق ندارم)
برای اینکه حدودی بتونین رتبه تونو بفهمین و آمار قبولی سال‌های قبل رو ببینین، میتونین از تخمین رتبه و تخمین رشته سایت قلمچی استفاده کنین.
2- دانشکده : دانشکده شهرسازی ، توی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهرانه (واقع در خیابان انقلاب، پردیس مرکزی) و ساختمون شهرسازی، تقاطع خیابان وصال و ایتالیا هستش (یه چهار راه با پردیس مرکزی فاصله داره)
3- درس ها : شاید شما عم شنیده باشین که شهرسازی خیلی شبیه معماریه! این تا حدودی درسته ولی باید بگم شهرسازی واقعا آسون تر از معماریه (تا اینجای کار برای من اینطور بوده)
اگه بخوام درس ها رو توضیح بدم،
ترم اول : بیان معماری (خیلی ترسیم دستی داشت این درس) ، مبانی شهرشناسی (تئوری)، هندسه احجام و پرسپکتیو (ترسیمی)، جغرافیای شهری (تئوری)، ریاضیات و فیزیک
( انتخاب واحد ترم اول رو خود دانشگاه انجام میده.
ترم دوم : معادلات دیفرانسیل، آمار در شهرسازی (تقریبا همون آمار دبیرستانه)، بیان تصویری شهر (یه سری نرم افزار مربوط به شهرسازی)، کاربرد رایانه در شهرسازی (بازم نرم افزار یاد میدن) و زبان تخصصی (این درسو ممکنه ترم های بعذ ارائه بدن)
بقیه چارت درسی : کاربرد نقشه بردارى در شهرسازی، ترسیم پیشرفته، مبانى و روش هاى برنامه ریزى شهرى، کارگاه شهرسازى 1
مبانى و روش هاى طراحى شهرى
شناخت و تحلیل فضاى شهرى
تاریخ شهر و شهرسازى در جهان
جامعه شناسى شهرى
کارگاه شهرسازى 2
تاسیسات و زیرساخت هاى شهرى
تاریخ شهرهاى ایرانى اسلامى
مبانى طراحى شبکه حمل و نقل
مدل هاى کمى در شهرسازى
کارگاه شهرسازى 3
مبانى برنامه ریزى شبکه حمل و نقل
برنامه ریزى بافت هاى فرسوده و تاریخى
روش تحقیق در شهرسازى
اقتصاد شهرى
کارگاه شهرسازى 4
مسکن
برنامه ریزى منطقه اى
کارگاه شهرسازى 5
پروژه نهایى
4-تقریبا میشه گفت سخت‌ترین درس شهرسازی، همون کارگاه ها هستن. توی این کارگاه ها به ترتیب، دروس تئوری و عملی طول سال رو به صورت عملی و کامل انجام میدین و آخر ترم باید ارائه شون بدین. کارگاه ها گروهین (در واقع بیشتر کارها و ارائه های شهرسازی، گروهی انجام میشن)
5-صحبت نهایی : این رشته تقریبا هم فاز هنری داره هم فاز مهندسی. هم اینکه توی پردیس هنرهای زیبا هستش و شما میتونین از فضای هنری اونجا و فضای دانشگاه استفاده کنین.
سعی کردم چیزای مهمو بگم
اگر سوالی بود، من در خدمتم
@Boshra2107
امیدوارم همه تون بهترین تصمیم رو بگیرین و اینو بدونین کنکور و دانشگاه، آخر زندگی مون نیست و کلی فرصت هنور توی مسیر هست

#شهرسازی
#دانشگاه_تهران
#ریاضی
@ertiad
۴۳۸
2024/09/21 17:25:00
Back to Top
HTML Embed Code: