Telegram Web Link
سلام وقت بخیر. در مورد رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران میخواستم تجربه این چند مدت رو در اختیار بچه های کانال قرار بدم. رشته داروسازی ابتدا دکترای عمومی و سپس دکترای تخصصی داره. دکترای عمومی 11 ترم هست. تخصص اون اشباع نشده چون معمولا بچه ها بعد از دفاع میرن برای طرح و بعد از اون تاسیس داروخانه، کار در شرکت های داروسازی و بعد تاسیس داروخانه. برای تاسیس داروخانه قوانینی وجود داره ک از حوصله این متن خارجه. شما آزمون علوم پایه ( برخلاف دندان پزشکی و پزشکی ندارین) ندارین. بعد از ازمون 180 واحدی تون میتونین ب داروخانه ها برین و مسئوا فنی بشین. در حال حاضر ب دانشجوها ساعتی 103 ( در صورتی ک داروخانه خیلی شلوغ باشه و کارفرما موافقت کنه تا 135 هم راه داره) میدن. تخصص های داروسازی کمتر از 10 تا هستن. ک در نت میتونین راجبشون اطلاعات بیشتری کسب کنین. معروف ترین اونخا داروسازی بالینی، فارماسیوتیکس، فارماکوگنوزی و اقصاد و مدیریت دارو هستش. نیازی ب شیفت های طولانی نیست! هر شیفت داروخانه بین 4 تا 5 ساعت هستش.
یک مشکل در مورد دانشگاه ازاد تهران واحد علوم پزشکی
: هیچ تعهدی برای خوابگاه نداره. یا باید با دوستاتون خونه اجاره کنین( در محله قلهک تهران هزینه ها بالاست) یا ب پانسیون های اطراف مراجعه کنین. ک این پانسیون ها دانشجویی_ کارمندی هستن. و ابدن وضعیت جالبی برای درس خوندن و زندگی دانشجوها فراهم نیست اونجا. ( البته بجز یکی دو مورد) . کتابخونه دانشگاه ساعت 3 ظهر ب بعد تعطیله. پنج شنبه جمعه ها و روزهای تعطیل هم ک کلن تعطیل 😂 خیلی ب اعتراض هاتون توجه نشون نمیدن . کار خودشونو میکنن.
برخی اساتید جزوه میدن. اگه جزوه ندن رفرنس معرفی میکنن ( مث فارماکولوژی ) با خوندن اونا و نمونه سوالای قبل ( معمولن) نمره های خوبی میگیرین.
#داروسازی
#دانشگاه_آزاد
#تجربی
@ertiad
۳۵۸
سلام من فارغ التحصیل رشته علوم سیاسی از دانشگاه علامه طباطبایی تهران هستم و برای تمام کسانی که به این رشته علاقه دارند یا دست کم، فکر می‌کنند که علاقه دارند توصیه و تجربه هایی آوردم که برای موفقیت بیشتر شما انشالله میتواند مفید واقع شود:
1- اول از همه مطمئن باشید هدف از آموزش این رشته تربیت کارشناسان و تحلیلگران سیاسی هست نه سیاستمداران. تنها در صورتی این رشته را انتخاب کنید که بدانید علاقه شدیدی به مطالعه سیاست در حیطه نظر دارید و نه لزوما سیاست در حیطه عمل.

2- کارشناسان و تحلیلگران سیاسی، می بایست تمام مشکلات جامعه که به نوعی به سیاست مربوط می شوند را شناسایی کرده و برای حل آنها راه حل های خلاقانه و منطقی پیشنهاد کنند. اما سوال این جاست: آیا این رشته این مهارت تحلیل را به دانشجو یاد می دهد؟ آیا اصلا کسانی که در حوزه های اجرایی سیاست مشغولند به این راهکارها عمل می‌کنند؟

3- حتما نگاهی به چارت درسی این رشته که در سایت های دانشگاه ها وجود دارد بیندازید تا ببینید در چهار سال دوران دانشجویی قرار است با چه دروسی سر و کار داشته باشید.
دروس این رشته در کشور ما بیشتر شبیه به فلسفه سیاسی هست تا علم سیاست (science).

4- از مزیت های خواندن این رشته این است که اولا تعصب، قضاوت عجولانه و جهت گیری بدون آگاهی و سطحی نگری را از دانشجو دور میکند و یک جهان بینی گسترده تر و عقلانیت بیشتری به او می دهد. به طور خلاصه، دانشجو را به تفکر و اندیشیدن و واکاوی مسائل حتی در حوزه زندگی شخصی سوق می دهد. این مزایا را حتی اگر به این رشته علاقه نداشته باشید و دانشجوی ضعیعی باشید، همین که سر کلاس ها حاضر شوید به صورت ناخودآگاه کسب می کنید.
دوما این رشته به قول معروف چهارراه علوم انسانی است و در صورتی که دانشجوی فعال و اهل مطالعه ای باشید اطلاعات وسیعی از علوم انسانی بدست می آورید و حتی اگر نخواهید در مقطع ارشد در شاخه های علوم سیاسی ادامه تحصیل دهید، به کمک شما می آید و در واقع پایه قوی ای کسب کرده اید.

5- از معایب این رشته این است که سر فصل های آن چندان کاربردی نیستند و مهارت لازم را به دانشجو برای کارشناس سیاسی شدن هم نمیدهند چه برسد به فعالیت در حوزه های عملی سیاست! جالب تر آنکه، در مواردی دیده شده خود اساتید هم نمیدانند با توجه به سرفصل خاص و جدید ارائه شده دقیقا چه چیزی را تدریس کنند...
بنابراین پیدا کردن شغل در این رشته بسیار سخت تر از آن است که تصور می‌شود و اساتید معمولا پیشنهاد می‌کنند خودتان به دنبال کسب مهارت های لازم باشید که برای این مهم هم باید اولا علاقه "واقعی" به مطالعه علم سیاست داشته باشید، دوما وقت و هزینه زیادی برای یادگیری مهارت هایی مانند تسلط بر حداقل دو زبان خارجه، روش های تحلیل سیاسی، مهارت نگارش و فن بیان و حتی ارتباطات اجتماعی برای پیدا کردن پارتی! و... صرف کنید تا شاخص شوید.
سوما، مطالعه غیر درسی، از نان شب برای دانشجوی علاقمند علوم سیاسی واجب تر است و دانشجو باید در زمینه های مختلف از تاریخ و جامعه شناسی و اقتصاد گرفته تا جغرافیا و نجوم و هر چیزی که تصورش را کنید اطلاعاتی داشته باشد و اخبار روز دنیا را از رسانه های مختلف به صورت بی طرفانه دنبال کند و همیشه به روز باشد. چهارما، این رشته را باید تا مقاطع تحصیلی بالاتر ادامه داد
در غیر این صورت، بدون رو در بایستی به خیل عظیم فارغ التحصیلان بدون شغل و مهارت این رشته می پیوندید؛ و بدتر از آن، اگر با علاقه ی سطحی و بدون شناخت کافی وارد این رشته شوید، ممکن است در همان دوران دانشجویی به شدت سرخورده شوید و مانند من و برخی دوستانم به فکر انصراف بیوفتید.
از معایب دیگر آن، شاید جو تقریبا خشک و غیر دوستانه در کلاس های درسی باشد و اکثر دانشجویان حس بدبینی خاصی نسبت به یکدیگر دارند و هر شخص، آن گونه که واقعا هست خودش را نشان نمی دهند و کارهای گروهی زیادی هم در این رشته وجود ندارد تا دانشجویان به نوعی به یکدیگر نیازمند شوند تا تعاملات بیشتری شکل بگیرد.

6-اگر فکر می‌کنید به این رشته یا هر رشته دیگر علاقه دارید، حتما سری به دانشگاه های مطرح مثل تهران و علامه و بهشتی بزنید و از دانشجویان آن رشته خاص، اطلاعات بیشتر و جزئی تر کسب کنید و در صورت امکان سر کلاس های درس آن رشته حاضر شوید تا ببینید آیا با آن رشته می توانید ارتباط برقرار کنید یا خیر؟
گاهی ما فکر می کنیم به یک رشته یا شغلی علاقه داریم و وقتی وارد آن شدیم متوجه می شویم که آن، اصلا چیزی نبوده که ما میخواستیم و البته برعکس آن هم ممکن است پیش بیاید. عقل حکم می کند که در رابطه با مسائل مهمی مثل انتخاب رشته و شغل و ازدواج، به جای ریسک و اتکا به بخت و اقبال، تحقیقات بیشتری انجام دهیم تا از هر گونه پشیمانی در آینده جلوگیری کنیم. خودشناسی، شناخت نقاط ضعف و قوت و روحیه شخصی و صادق بودن با خودمان می تواند کمک کننده باشد.
@ertiad
7- تا جایی که می شود سعی کنید در دانشگاه های دولتی تهران درس بخوانید تا بتوانید با اساتید مطرح و بزرگ هر رشته ارتباط برقرار کنین که در موفقیت شما بسیار تاثیر گذار است. این نکته، به خصوص درباره رشته علوم سیاسی بیشتر شایان توجه است.

#علوم_سیاسی
#علامه_طباطبایی
#انسانی
@ertiad
۳۵۹
سلام
من کارشناسی آمار از دانشگاه الزهرا دارم
اول از همه باید بگم که رشته سختیه اما نه اونقدر سخت که کسی با ضریب هوشی متوسط نتونه از پسش بربیاد

دروسش با ریاضی محض و علوم کامپیوتر تقریبا مشابه
بچه هایی که به علوم کامپیوتر علاقه مندن اما رتبه شون به این رشته نمیخوره، میتونن برن امار و بعد از سه ترم با معدل بالای نوزده تغییر رشته بدن به علوم کامپیوتر
البته دانشگاه ما این اجازه رو نمیداد ولی من شنیدم علامه طباطبایی این اجازه رو به دانشجو ها میداده

دروس مهمش احتمال یک و دو ، امار ریاضی رگنسیون هست
مخصوصا احتمال یک و دو
این دو درس و توصیه میکنم اگر برداشتین به هیچ وجه حذف نکنید چون نه ترمه میشید
من خودم درمورد این رشته تا ترم دو هیچ اطلاعی نداشتم و خب تو ایرانم حداقل اسمش زیاد جا نیوفتاده
اما ازم ترم دو به بعد عاشقش شدم
بازار کار به شدت خوبی داره
حتی بهتر از مهندسی ها
و دستتون برای انتخاب کار خیلی بازه
از جمله بانکها
برنامه نویسی اماری(که میتونید دور کاری انجام بدید، با درامد خیلی بالا و اگر زبان انگلیسی قوی داشته باشید میتونید خارج از کشورم پروژه بگیرید)
وزارت بهداشت
بیمه ها
اداره های مالیاتی
تدریس
پروژه های برنامه نویسی
مشاور تریدر
و ...
من معروف تریناشو گفتم
وگرنه بازم شغل مناسب برای این رشته هست

توصیه من به شما اینه که
اگر این رشته رو قبول شدین درسا رو فقط پاس نکند
بلکه واقعا یادشون بگیرید
دوم اینکه زبان های اماری از جمله زبان R و زبان پایتون و چند تا نرم افزار مرتبط با امار و صفر تا صد یاد بگیرید
اگر حال داشتین انگلیسی تونم تو این چهار سال کارشناسی قوی کنید
در این صورت شغل های خیلی خوب با درامد های خیلی خوب پیدا خواهید کرد
برای ارشدم امار ریاضی و دیتا ساینس خیلی رو بورسه و به شدت ترنده
مخصوصا دیتا ساینس
در کل جای پیشرفت خوبی داره
درمورد دانشگاهم اگر بخوام بگم بر خلاف چیزایی که معمولا از الزهرا شنیدید
بسیار دانشگاه خوبیه
امکانات رفاهی خیلی خوبی داره و اساتید بسیار با سوادی

#آمار
#دانشگاه_الزهرا
#ریاضی
@ertiad
۳۶۰
سلام، من فارغ التحصیل رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران‌م. همونطورکه باقی دوستان هم اشاره کردن، رشته داروسازی ۱۱ ترم هستش و اصولا پایان‌نامه‌ها وزین هستن و به این مقدار ممکن هست یکی دو سال هم اضافه بشه.
دو سال اول تحصیل، دروس علوم پایه رو میخونیم که اکثرا با رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی مشترک هست. بعد از این دو سال برخلاف پزشکی و دندون آزمون علوم‌پایه نداریم و دروس تخصصی بعد از این دو سال شروع میشن.
..
عمده دروس تخصصی توی این پنج شاخه قرار میگیرن: ۱) فارماکولوژی (در رابطه با دسته‌بندی داروها، مکانیسم اثر، اثرات، عوارض، کاربردها و..)، ۲) درمان شناسی (در رابطه با جایگاه داروها توی درمان بیماری‌ها)، ۳) شیمی دارویی (در رابطه با ساختار داروها و ارتباط بین ساختار و اثر اون‌ها در بدن)، ۴) فارماسیوتیکس (در رابطه با اشکال دارویی و فرمولاسیون داروها)، ۵) فارماکوگنوزی ( در رابطه با گیاهان دارویی و داروهای با منشا گیاهی). مطالب حفظی خیلی از دروس‌ تخصصی زیاد هستن و لازمه که وقت و حوصله زیادی رو براشون صرف کنین و همینطور به زیاد درس خوندن علاقه داشته باشین ((:
اکثر واحدها، بخش عملی و آزمایشگاه هم دارن که به نظرم از جذابیت‌های این رشته محسوب میشه. تعداد واحدهای شیمی نسبتا زیاد هست ولی برخلاف تصور عموم، به این معنی نیست که اگه به شیمی علاقه‌مند نیستین سمت این رشته نرین چون شاخه‌های خیلی خیلی متنوعی داره و محدود به شیمی نیست. نکته دیگه این هست که علاقه‌مندی شما به پژوهش و انجام تحقیقات و فعالیت‌های تحقیقاتی تا حد زیادی میتونه به پیشرفت شما توی این رشته کمک بکنه.
..
پایان ترم ۹ یه آزمون جامع به اسم آزمون ۱۸۰ واحدی باید بدین که شامل همه ی دروس تخصصی میشه که توی مدت تحصیل‌تون خوندین و بعد از اون، یه تعداد واحد کارآموزی (در داروخانه و همینطور صنعت "شامل شرکت‌ها و کارخونه‌های داروسازی") و کارورزی رو باید بگذرونین. توی این زمان میتونین برای کار وارد داروخانه‌ها بشین. درواقع تفاوت دیگه‌ای که بین رشته ی پزشکی و دندان با داروسازی وجود داره این هست که در دوره دانشجویی هم قانونا اجازه کار‌ دارین و این موضوع به نظر من مزیت این رشته محسوب میشه چون هم میتونین درآمد متوسطی رو داشته باشین و مهم‌تر از اون تجربه خیلی خیلی زیادی رو بهتون میده و به شما کمک میکنه که حیطه مورد علاقه‌تون رو پیدا کنید و بعد از فارغ التحصیلی کم‌تر احساس سردرگمی بکنین. این کار هم محدود به کار در داروخانه نمیشه؛ شما میتونید علاوه بر داروخانه‌های شهری، توی داروخانه های بیمارستانی، داروخانه های مستقر در بخش ها (ستلایت فارمسی‌‌ها یا داروخانه‌های اقماری) به عنوان داروساز بیمارستانی، مراکز اطلاع رسانی داروها، مراکز کامپاندینگ (ساخت داروهای ترکیبی خوراکی، پوستی یا تزریقی) و .. فعالیت بکنین (البته این مورد تا حد زیادی به دانشگاه محل تحصیل‌تون و بیمارستان‌ها و داروخانه‌های زیرمجموعه‌اش وابسته هست)
..
بعد از گذروندن دوره تحصیل و دفاع از پایان‌نامه، میتونید برای خوندن تخصص اقدام بکنین. رشته‌های تخصصی داروسازی خیلی متنوع‌اند و دستتون رو توی انتخاب کاملا باز میذارن. در صورتی هم که به خوندن تخصص علاقه نداشته باشید، باید دوره ۲ ساله طرح‌تون رو بگذرونین. بعد از گذروندن طرح هم میتونین به عنوان مسئول فنی داروخانه های شهری، بیمارستانی یا شرکت‌های دارویی یا موسس داروخانه، شرکت دارویی یا پوزیشن‌های مدیریتی و یا سایر پوزیشن‌های یه داروساز توی شرکت دارویی (بسته به حیطه مورد علاقه‌تون) فعالیت داشته باشین.
..
من سعی کردم یه کلیتی از مسیری که بعد از انتخاب این رشته پیش روتون قرار میگیره بگم. امیدوارم که بتونین بهترین تصمیم رو بگیرین و موفق باشین

#داروسازی
#علوم_پزشکی_تهران
#دانشگاه_تهران
#تجربی
@ertiad
۳۶۱
سلام دوستان وقت بخیر.
من تو دانشگاه خواجه نصیر علوم کامپیوتر می‌خونم و ما اولین ورودی علوم کامپیوتر دانشگاهیم. (ورودی1400)

علوم کامپیوتر تو دانشکده ریاضی و هوافضا ارائه میشه که واقع در شرق تهران، خاکسفید هست.
دوست داشتم تا اینجای تحصیلم براتون از جو دانشگاه و رشته بگم.

علوم کامپیوتر رشته ای هست که نصف ریاضی و نصف کامپیوتره، برای بخش ریاضیش استاد های دانشکده ریاضی خواجه نصیر قوی هستن و بنظرم اگر پیگیر باشید دانش خوبی توی ریاضیات بدست میارید. نمره گرفتن از استادا راحت نیست و باید خیلی تلاش زیادی کنید و خوب بشید.
تو بخش کامپیوترش تا جایی که من بودم استاد های خوبی بهم خوردن، ولی دو نفرشون مهاجرت کردن و تعدادشون کمه و با کمبود استاد مواجه هستیم! این از معایب هست الان اما دانشگاه این مشکل رو قراره برطرف کنه و تعداد اساتید رو داره به مرور بیشتر میکنه.
قاعدتا تا یکی دو سال دیگه این موضوع اوکی میشه و از اونجا که ریاضیات زیادی باید پاس کنیم میشه به راحتی تا ترم 4 درسایی رو بیشتر پاس کرد که ریاضیاتی هستن که در آینده وقتی تعداد اساتید علوم کامپیوتر زیاد شد با دست بازتری دروس کامپیوتری رو انتخاب کنیم.

در مورد جو دانشکده بخوام بگم جو خوبی داره و اگر پیگیر باشی افراد زیادی رو پیدا میکنی که بهت کمک کنن و راه و مسیر رو بهت نشون بدن و بگن چیکار کنی.

چند دسته افراد توی رشتمون وجود داره :
دسته ای که خیلی وقته کار میکنن و اولویت براشون کار هستش :
خیلی خوب از پس درسا و دانشگاه بر نمیان و نمیتونن وقت بزارن

دسته ای که کار پاره وقت یا تمام وقت دارن اما تایم دانشگاه رو خوب باهاش فیکس کردن :
درساشون رو پاس میکنن و اوکی پیش میره


دسته ای که کار نمیکنن ولی کنار خوندن و نمره خوب گرفتن از درسا دارن مهارت برای کار کردن یاد میگیرن :
خوب پیش میرن.


دسته ای که معدل خیلی بالا میخوان و فقط درسای دانشگاه رو میخونن :
اونا هم خوب پیش میرن و نتیجه میگیرن.


این چیزایی که نوشتم صرفا طبق مشاهداتم تو ورودی ما هست! ممکنه استثنا ها و تفاوت هایی برای افراد مختلف وجود داشته باشه دوستان. اینا رو نوشتم که طبق هدفتون راحت تر بتونید تصمیم بگیرید.

خواجه نصیر دانشکده ها و خوابگاه هاش جدا از هم هستش و برای رفت و آمد سرویس هایی در نظر گرفته شده، البته خوابگاه جدیدی افتتاح کردن که دختر هایی که دانشکده ریاضی هستن رو میبرن اونجا. بقیه خوابگاه های دخترونه جاهای دیگه هست که اکثرا فاصلشون تا دانشکده های دیگه زیاد نیست. همچنین خوابگاه پسرونه داخل دانشگاه ریاضیه و خوابگاه دیگه ای فعلا وجود نداره.
خوابگاه های خودگردانی هم برای شبانه ها و بومی ها در نظر گرفته میشه که هزینه های بالاتری دارن.

کیفیت غذای سلف ها قابل قبوله.


اگر براتون خیلی اهمیت داره که دانشگاه جامع باشه و همه ی رشته ها یک جا باشن خواجه نصیر رو انتخاب نکنید.

جایی که بیشترین رشته ها رو داره دانشکده ریاضی و هوافضاست که کنار همدیگه هست و تازگیا فیزیک و شیمی رو هم منتقل کردن به دانشکده ما.


فضای دانشگاه بزرگه، خیلیییی سرسبز نیست اما حس خوبی داره و تعداد درخت های بلند و زیادی داره و قشنگه.

بین رشته های علوم پایه ای که از ریاضی میریم و مهندسی ها، بین بهشتی و خواجه نصیر حتما خواجه نصیر رو انتخاب کنید، چون خواجه نصیر یک دانشکده مهندسی هست و بهشتی برای علوم تجربی و انسانی خیلی قوی تر از ریاضی عمل میکنه.

توی علوم کامپیوتر ترتیب دانشگاه ها به این صورت هست(صرفا نظر شخصی بنده نیست) :

شریف
امیرکبیر
تهران
علم و صنعت
خواجه نصیر
بهشتی

#علوم_کامپیوتر
#خواجه_نصیر
#دانشکده_ریاضی
#دانشکده_هوا_فضا

@ertiad
۳۶۲
💡برق دانشگاه فردوسی مشهد
من مطالب بقیه دوستان رو مطالعه کردم و سعی میکنم نکات جدیدی در مورد رشتم بگم.
رشته برق یک رشته فوق وسیع هستش که فکر نمیکنم هیچ رشته دیگه انقدر وسعت داشته باشه و دست دانشجو رو باز بزار برای ادامه دادن و پیشرفت کردن .
تو این رشته همش با ریاضیات کار دارید و یجورایی انتگرال و مشتق میشن جمع و تفریق واستون 😅 پس حسابی همون اول کار جدی بگیرید این موضوع رو و اگه ضعف دارین تو این نکات به شدت باید روشون وقت بزارید یا هم که وارد این رشته نشید چون زده میشید ازش .
حقیقتی که هست تو رشته های صنعتی خیلی سخت که بخواین یک پول خوب دریافت کنین پس اول ب نظرم ببینین تو رشته برق میخواین چی و ادامه بدین و با چه کاری به درامد برسین؟ هر چی زودتر به این سوال جواب بدین به نظرم موفق ترین
در کل خیلی باید قوی باشین، واقعا باید همه جوره خودتون و بالا ببرید تا بتونین درآمد ارضا کننده ای بدست بیارید واقعا اگه معمولی باشین تو این رشته های صنعتی مخصوصا برق از چشم کارفرماها بیشتر از یک کارگر نگاهتون نمیکنن (ماکسیمم درامد ۱۵ میلیون در حال حاظر )و این بخش ناجوانردانه این رشتس😔
ولی خب میگم اگه خیلی تلاش کنین چه تو فهم درساتون و چه تو کسب تجربه خیلی میتونین انسان موفقی بشید حالا چه به عنوان مدیر ی شرکت یا به عنوان یک مهندس حرفه ای حالا تو ایران یا تو خارجشم به انتخاب خودتون بستگی داره . راستی این رشته برای‌مهاجرتم فوق العاده محبوب هست و اگه معدل و نمره زبانتون خوب باشه میتونین به مهاجرت هم فکر بکنین حتما !
اگه بخوام یک نصیحتم بکنم بچه ها رو میگم که حتما از همون ترم اول درسا رو جدی بخونید و هر اتفاقی هم افتاد درس و ول نکنید و معدلتون رو از همون ترم های اول تضمین کنید .
در کنار درستون حتما حتما حتما به صورت پاره وقت یا فقط تابستون ها کارآموزی کنید و تجربه کسب کنین .
و در آخر سریع تر‌ گرایش و شاخه مورد علاقتون رو پیدا کنین و تا تهش برین و هی شاخه به شاخه نپرید و سعی کنین تو یک حوزه متخصص بشید .
راجب داشنگاه فردوسی هم اگه بخوام بگم دانشگاه خوبیه رنک این دانشگاه ۱۲۰۰ تو دنیا بعد از دانشگاه های تهران و دانشگاه شیراز رتبه بعدی بهترین دانشگاه های سطح کشور رو داره جدا از اینها هنوز میشه اچتو اینجا افراد خیلی خفنی رو پیدا کرد و همین خیلی خوبه .
امیدوارم مفید بوده باشه مطالب
همگی موفف باشید (:
#مهندسی_برق
#دانشگاه_فردوسی
#ریاضی
@ertiad
۳۶۳
مهندسی پزشکی امیرکبیر
مهندسی پزشکی رشته ایه که کاربردی شده ی رشته های برق،مکانیک و مواده و ۳ تا گرایش داره که از ترم۳ به بعد گرایشتون و حیطه ی مورد علاقه تونو انتخاب میکیند
یعنی مثلا اگه کسی علاقه به برق داشته باشه میتونه گرایش بیو الکتریک اگه علاقه به مکانیک داشته باشه بیو مکانیک و اگه علاقه به مواد داشته باشه بیومتریال بره
توضیح درمورد هر کدوم از گرایشا خودش کللی توضیح داره ولی من خودم از دوستام کسایی بودن که علاقه اش به مکانیک بوده و رتبه اش به مکانیک نرسیدش و فقط بخاطر اینکه مکانیک بخونه اومد مهندسی پزشکی که موقع تعیین گرایش بره بیومکانیک
به صورت کلی ترمای اول مث بقیه رشته ها یه سری درسای مشترک با بقیه رشته ها میخونید.
علاوه بر اون یه سری درس هایی هست که بین تمام گرایش های مهندسی پزشکی یکیه مث آناتومی، فیزیولوژی ، فیزیک پزشکی ، تصویر برداری پزشکی ، مدار۱ ،مواد۱ ،استاتیک ، مقدمه ای بر مهندسی پزشکی و...
که برا مایی که خب رشته مون ریاضی بوده ممکنه اوایلش مخصوصا برای آناتومی و فیزیولوژی که ترم ۱ هستش یه مقدار سخت باشه چون آناتومی که همش حفظیاته و فیولوژی هم طرز خوندش و کلا عادت کردن به این مدلی خوندن ممکنه یه مقدار مشکل باشه که تو ترمای بعد کاااملا برامون عادی میشه
اینا درسایی بودش که همه گرایشا میخونن و از جایی به بعد که انتخاب گرایش میکنیم دیگه درسای تخصصی مختص گرایش رو میخونیم

من به نظرم خیلییییی جالبه که همون رشته هایی که ممکنه خیلیی خشک باشه وبازار کار خوبی نداشته باشه رو توی مهندسی پزشکی به صورت کاربردی میخونیم
خیلییی از رشته های دیگه مثل برق یا مکانیک پروژه هاشونو مشترک با مهندسی پزشکی بر میدارن حتی
از لحاظ بازار کار من خودم هنوز به اونجایی نرسیدم که نظر بدم ولی خود دانشگا یه چیزی داره به اسم کوآپ که فکر میکنم کللللی مفیده
کوآپ برای کارشناسی ها هستش و کار جور میکنه و حقوق هم میده
از طرفی بسته به گرایش ممکنه بازار کار توی ایران متفاوت باشه مثلا تا جایی که میدونم رشته ی بیومتریال تو ایران بخاطر محدودیت هایی که هست خیلیی بازار کار خوبی نداره ولی برا اپلای بهتره
بیوالکتریک هم الان خیلی روبورسه و تاجایی که میدونم نسبت به گرایشای دیگه بازار کار بهتری داره
این اطلاعاتی که دادم همش راجع به دانشگاه امیرکبیر بودش و از دانشگاه های دیگه اطلاعی ندارم
#ریاضی
#مهندسی_پزشکی
#امیرکبیر
#بیوالکتریک
#بیومتریال
#بیومکانیک
#پلی_تکنینک
#مهندسی_پزشکی_امیرکبیر
@ertiad
۳۶۴
سلام
من دانشجوی رشته فناوری اطلاعات سلامت یا IT پزشکی یا IT سلامت علوم پزشکی یزدم. که یه رشته ی میان رشته ای بین پزشکی و کامپیوتر به حساب میاد. واحدای آناتومی فیزیولوژی مدیکال ترمینولوژی فارماکولوژی و... مربوط به بخش پزشکیش و واحدای شبکه برنامه های کاربردی برنامه نویسی (دانشگاه ما php کار میشه) و... تو بخش کامپیوتر داریم .
از ترم دو کارآموزیمون شروع شد داخل بیمارستان و شرکت های مختلف میریم.

اولش از سر ناچاری و اینکه رتبم به فیزیوتراپی و رادیولوژی نمیخورد و حتما میخواستم تو قسمتای تمیز بیمارستان باشم یجورایی مجبور شدم انتخابش کنم . طبق چیزایی که تو اینترنت هست و اتفاقا تو همین کانال هم گذاشتن تو قسمت پذیرش ترخیص بایگانی و کد گذاری بیمارستان ، بیمه میشه مشغول بکار شد و فیش حقوقی پایه هم با پرستاری یکیه ولی اونا درنهایت حدود یکی دومیلیون بیشتر دریافت میکنن برای سختی کار.
اما بخش مهمی که من تو دانشگاه باهاش آشنا شدم و بخاطر اون دارم ادامه میدم نه کارمند بیمارستان شدن، قسمت برنامه نویسی هست از همون ابتدا میتونید تو شرکت های دانش بنیان و..‌ که دارن تو حوزه سلامت و پزشکی فعالیت میکنن کارآموز بشید( البته باید یه دانش مقدماتی از حداقل یک زبان برنامه نویسی داشته باشید) و در نهایت تو یکی از همین شرکتا تو قسمت های مختلفش رسما کارمند بشین که نسبت به بیمارستان خیلی خیلی بهتره .
جدای از اون از خود همین مهارت میتونید استفاده کنید برای اینکه خودتون پروژه بگیرید و درآمد داشته باشید تو زمینه های مختلف.
در کل اگر قصد دارید کارمند بیمارستان بشید ۱۰۰ درصد براتون کار هست چون اشباع نشده و آزاد هم نداره این رشته رو و حتی تمام استان ها ندارنش.

از لحاظ دانشگاه بگم که دانشکده ی بهداشت واقعا خوبه اگر یزد رنکش بالاست بیشتر بخاطر فعالیت های همین دانشکده ست که این رشته تو همین دانشکده ست .
بچها از کیفیت غذاهای سلف و رسیدگی مسئولش خیلی راضی ان.
خوابگاه های تمیز ولی شلوغی داره برای مقطع کارشناسی .
#فناوری_اطلاعات_سلامت
#HIT
#دانشگاه_شهید_صدوقی_یزد
@ertiad
۳۶۵
سلام‌.
من پنج ساله که در این کانال حضور دارم ولی تا به حال از تجربه ام ننوشتم :) فکر میکنم الان زمانش رسیده که منم جملاتی البته نه مختصر! رو بگم.

متأسفانه منم جزو اون گروهی هستم که از بچگی بهش میگفتن تو باید دکتر و مهندس بشی با این نمره ها و استعداد و هوش و... که از پایه بی اساس بودند. پس درگیری اصلی انتخاب رشته ام از دبیرستان شروع شد که میخوام انسانی بخونم! هفت خوان رد کردم تا قبول کردند و از همون موقع به فکر این افتادم که کنکور رو میخوام چیکار کنم؟ سال سوم دبیرستان با مطالعه کتاب درسی روانشناسی و مطالعه های آزاد در این حیطه به این نتیجه رسیدم که میخوام روان شناسی بخونم! ولی کنکور دادیم و رتبه سه رقمی نشد... گفتن خب حالا روانشناسی نشد برو علوم تربیتی بخون که بهش نزدیکه...! و من با جستجو در اینترنت و پرسش از دانشجویان و به کمک همین کانال، با علم کامل به اینکه این دو رشته کاملا متفاوت هستند واردش شدم‌.
ببینید اگه بخوام کلی بگم علوم تربیتی رشته ای هست بین روان شناسی کودک و یه جورایی معلمی.
با اینکه هدف اصلی من روانشناسی بود ولی از همون اول میدونستم که نمیخوام گرایش بالینی و شناختی و... بخونم؛ علاقه‌ی من در آموزش و یادگیری و تعلیم تربیت و مسائلی از قبیل بود، ولی در عین حال نمی‌خواستم معلم بشم و در مدرسه درس خاصی رو هر سال تدریس کنم، مثلا دوست داشتم مشاور تحصیلی بشم و به بچه ها دیدی فراتر از درس و کلاس بدم (که الان مشاور تحصیلی هم شدم)، دوست داشتم در زمینه روانشناسی تحقیق پژوهش کنم و به یافته های جدیدی برسم، دوست داشتم موسسه آموزشی تاسیس کنم که روی سایر هوش های دانش آموزان هم کار بشه نه فقط هوش ریاضی، دوست داشتم در دانشگاه تدریس کنم ولی تدریس برای معلم ها! برای کسانی که میخوان نظام آموزشی کشور رو جلو ببرند و به تربیت نسل جدید متفاوت تر از همیشه کمک کنن.
پس فهمیدم راهی که واردش شدم‌ برای من راه روشنیه‌ و می‌بایست تا هر جا بتونم ادامه اش بدم‌‌.
در این کانال در مورد علوم تربیتی و تفاوتش با روانشناسی نوشته شده توصیه میکنم هشتگ بزنید و بخونید لطفاً ، شما میتونید پس از فارغ التحصیلی در این رشته آزمون استخدامی شرکت کنید و مثلا جذب آموزش و پرورش بشید به عنوان معلم و مشاور و...، یا خوداشتغال باشید و مهدکودک و آموزشگاه تاسیس کنید و کارآفرینی هم بکنید، یا اینکه با تلفیق این رشته با رشته های دیگه به نتایج خوب دیگه ای برسید.
پر طرفدار ترین گرایش های علوم تربیتی در ارشد شامل برنامه ریزی درسی و تکنولوژی آموزشی و مدیریت آموزشیه. و بازار کارش هم در موسسات آموزشی و اداره آموزش پرورش و مدارس و... هست.
ولی من برای ارشد شخصا گرایش روان شناسی تربیتی رو برای ارشد انتخاب کردم که بیشتر از هر چیزی با هدفم مشابهت داره.

من کارشناسی در دانشگاه تبریز خوندم و چیز زیادی ندیدم اینجا ازش نوشته شده باشه. واقعا دانشگاه خوب و بزرگیه و امکانات قابل قبولی داره چه از نظر آموزشی و چه رفاهی. اساتید خوب داریم و اساتیدی هم داریم که ممکنه از خودتون بپرسید اینا چجوری اومدن دانشگاه تدریس میکنن؟! مثل خیلی از جاها... در کل برای من در کنار تمام فراز و نشیب ها نتایج خوبی به همراه داشته و پشیمونی بابتش ندارم.
امیدوارم شما هم راه درست خودتونو پیدا کنید. 🌱
#علوم_تربیتی
#دانشگاه_تبریز
#انسانی
@ertiad
۳۶۶
سلام وقتتون بخیر
ورودی کارشناسی1401 مهندسی کامپیوتر صنعتی شریف هستم ؛ خداقوت به همه ، خیلی حس زیبا و عجیبی هست که من پارسال همین موقع ها داشتم کانال ارتیاد رو زیر و رو می کردم برای اینکه ببینم کجای کارم و با انتخابم چی میتونه در انتظارم باشه ، روزهای اخر قبل کنکور مشاورمون این کانال رو معرفی کردن و گفتن در مورد هررر رشته ممکنی مطالعه و پرس و جو کنید، چرا؟! چون واقعا در این زمان ممکنه با مطالعه و پرس و جو محدود کمی* خودمونو عقب بندازیم.
در این کانال هر رشته ای رو درموردش خوندم الا مهندسی کامپیوتر😅، چون قصد رفتنشو نداشتم فقط یک ویدیو ازش دیدم ، این نشون میده حتی تا روز های اخر انتخاب رشته ممکنه تصمیمتون قطعی نباشه.
من رو این رشته فکر نمی کردم چون میگفتم همش ادم باید پشت کامپیوتر بشینه و...، درسته باید اکثر اوقات کاراتو با یک لپ تاپ یا کامپیوتر جلو ببری ، اما در همون چارچوپ چه کشور هایی که توسعه پیدا کردن به واسطه این زمینه.
من انتخاب رشتمو کرده بودم و دوست داشتم مثل پدر و برادرم مهندسی برق بخونم درصورتی ک جفتشون میگفتن برو کامپیوتر اما بعد از ثبت اولیه انتخاب رشتم با یکی از اقوام که در همین زمینه فعالیت داره صحبت طولانی ای کردمو مخلص کلامش این بود که دنیا کامپیوتر، دنیا به شدت بزرگ و توسعه پذیری هست ، پس میتونی راهتو توش پیدا کنی
امّا !! ، به هیچ وجه از توانایی ها و استعداد هاتون غافل نشید به خاطر اینکه این رشته ، تقریبا رشته اول ریاضی هست و بریم توش کار و اینا حله !
درس خوندن ، کار کردن ، خلاقیت تو این رشته فرق داره ، ۱۲ سال یک روتین مطالعاتی طی شده با تمرین اول برنامه سازی ادم میفهمه که دنیا دست کیه😁
برای دانشگاه هم ، رتبم جوری بود ک دستم باز بود ، دوستانی میگفتن نرو شریف چون همش همه به فکر اپلای و این جور مواردن اذیت میشی ، درسته افرادی همین فکر رو دارن اما انقدر که این دانشگاه در مسیر توسعه هر چه بیشتر پیش میره، انننقدر جذابیت و میدان های وسیع فعالیت های متفاوت غیر از درس خوندن داره ، کسی تو فاز اپلای نباشه صحبتا اذیتش نمیکنه.
یادتون نره علاقه و استعداد و توانایی رو به خاطر نام یک دانشگاه به هیچ وجه به خطر نندازید !
* : اون بالا گفتم (کمی) چون خیلی ها بعد از سال ها درس خوندن تازه فهمیدن ک بابا اصلا اینجا جایی نیست که باید باشن و تغییر رشته یا حتی کلا تو یک زمینه غیر از درس خوندن فعالیت کردنو صدها برابر از اون کسی ک در ابتدا انتخاب درستی کرده بوده پیشرفت کردن.
در یکی از پیام های همین کانال فردی نوشته بود درس خوندن در دانشگاه با کار امد بودن فاصله داره این فاصله باید با فعالیت و مطالعات مختلف شخص پر شه ، حرف به شدت درستی به نظرم اومد و هست ؛ هر جا بریم کلش به فعالیت خودمون بستگی داره.


#مهندسی_کامپیوتر
#صنعتی_شریف
#ریاضی
@ertiad
2024/09/22 11:40:56
Back to Top
HTML Embed Code: