Telegram Web Link
نامه سید حسن خمینی به سید حسن نصرالله که به دفتر نمایندگی حزب الله لبنان در تهران تحویل داده شده است

مجاهدت شما در مواجهه با رژیم صهیونیستی باعث افتخار هر مسلمان و عزت هر آزاده‌ای است/ مهیای آنم در هر سنگری که لازم بدانید همراهتان باشم

https://ensafnews.com/548371
@ensafnews
حسین کروبی در گفتگو‌ با الجزیره: در صورت رفع حصر حکومت باید تحمل نظرات پدرم را داشته باشد

حسین کروبی، فرزند حجت الاسلام مهدی کروبی، درباره‌ی گفته‌ی رئیس جمهور پزشکیان مبنی بر حل شدن مشکل حصر پدرش، به الجزیره گفت: رئیس جمهور می‌خواست بگوید که از طریق گفتگو با مقامات کشور می خواهد مسئله محصورین را حل کند و تا حدودی هم موفق شده اما تاکنون تغییری در حصر خانگی ایجاد نشده است.

به گزارش انصاف نیوز، او گفته است که ماموران در آپارتمانی در مجاورت آپارتمان پدرش در یک مجتمع مسکونی زندگی می کنند و همه رفت و آمدهای خانواده را زیر نظر دارند.

حسین کروبی گفت که در سه سال اول پدرش تنها در خانه‌ای متعلق به نیروهای امنیتی زندگی می کرد و در آن زمان اجازه ملاقات با او محدود بود و شرایط بسیار سختی داشتند، زیرا او در پایان سه سال اول، ۷۶ ساله بود.

او همچنین گفت که پس از گذشت یک سال از شروع دولت حسن روحانی رئیس جمهور سابق، کروبی به منزل خود در جماران منتقل شد و ماموران در طبقه اول ساختمان مستقر شدند و سپس تقریباً از سال ۱۳۹۲ به پدرش اجازه دادند که همسرش با او زندگی کند و اعضای خانواده هم اجازه داشتند به صورتی محدود و هفته‌ای یک بار با او ملاقات کنند، دیگر هیچ بازرسی وجود نداشت و آنها می‌توانستند هر نوع کتاب و مجله را ببرند.

پسر کروبی درباره‌ی شرایط رفع حصر گفت که کمتر از سه هفته پیش، رئیس قوه قضائیه برای موضوع رفع حصر با مادرش تماس گرفت؛ «من با مادرم رفتم و دو ساعت و نیم با رئیس قوه قضائیه ملاقات کردیم و مفصل صحبت کردیم».

او افزود که پدرش شرط کرده که رفع حبس خانگی با رفع حصر موسوی و همسرش همراه باشد، زیرا هر دو به یک دلیل در حصر خانگی هستند و پایان آن باید برای همه آنها باشد.

به گفته‌ی حسین کروبی، آنها به رئیس قوه قضائیه گفته‌اند پدرشان نزدیک به ۱۵ سال است که به اعتقاد خانواده کروبی بر خلاف قانون و اخلاق و بدون دادگاه در حصر بوده و حکومت نباید انتظار داشته باشد که پس از حصر خانگی سکوت کند؛ بنابراین حکومت باید برای آن آماده باشد و بتواند نظراتش را تحمل کنند.

https://ensafnews.com/548234
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 فیلم کامل سخنان صبح امروز رهبری در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت:

حکم قطعی شرعی این است که بر همه واجب است تلاش کنند و کمک کنند فلسطین را و مسجدالاقصی را برگردانند به مسلمانان و به صاحبان اصلی‌اش. اینجا یک حرکت الهی دارد انجام می‌گیرد؛ مردم فلسطین و غزه دارند مجاهدت و جهاد فی سبیل‌الله می‌کنند به معنای واقعی کلمه.

@ensafnews
📷 گزارش تصویری | سخنرانی رئیس جمهور پزشکیان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد

@ensafnews
طلوع تعامل

محمد توکلی، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی درباره‌ی سخنرانی رییس جمهور پزشکیان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد نوشت:

متن سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل بسیار خوب نگارش شده و نشانه‌های مهمی در سطور و بین سطور آن قابل رویت بود.

شاید بتوان مهم‌ترین نکته‌ی این سخنرانی را در این دانست که تیم سیاست خارجی پزشکیان هنگام نگارش متن سخنرانی پایشان روی زمین بوده و در این متن از حال و هوای فضایی و تخیلی که گاه در سخنرانی روسای جمهور در چنین برنامه‌هایی شاهد بودیم خبری نبود.

روح حاکم بر آنچه در مجمع عمومی سازمان ملل گفته شد تاکید بر بازگشت به سیاست تعامل سازنده بود و شاید بتوان حالا با خیال راحت‌تری گفت که پس از گذشت سه سال از انحراف در مسیر دیپلماسی بار دیگر دیپلمات‌ها جایی در صدر مجلس برای خود دست و پا کرده‌اند.

تاکید پزشکیان بر ‘ایجاد منطقه قوی’ یادآور ایده‌ی تیم سیاست خارجی دولت یازدهم و دوازدهم درباره‌ی سیاست‌های منطقه‌ای است. ایده‌ای که در آن دولت امکان اجرایی شدن نیافت و شاید کلید ‘وفاق ملی’ رییس دولت چهاردهم این قفل را بگشاید و راهی برای اجرایی شدن آن ایده و در نتیجه تغییر سیاست‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران پیدا شود.

پزشکیان حتی درباره‌ی اسرائیل نیز از کلامی که تنش بیهوده خلق کند و تهدیدها را فزونی دهد پرهیز کرد. او در چارچوب سیاست همیشگی نظام، ‘جنایات’ این رژیم را با زبانی قابل فهم برای جامعه جهانی محکوم کرد و پیشنهاد رهبری درباره‌ی رفراندوم را با دیگران به اشتراک گذاشت.

مواضع او درباره‌ی اسرائیل تغییر مثبتی در حل و فصل چالش‌های مرتبط با این رژیم ایجاد نمی‌کند اما دست‌کم هزینه‌ای عبث هم بر روی دست مردم ایران نمی‌گذارد.

اما شاید بتوان مهمترین بخش سخنرانی مسعود پزشکیان در سازمان ملل را مواضع مطرح‌شده از سوی او درباره‌ی برجام دانست. رییس دولت چهاردهم خطاب به طرف‌های مقابل تاکید دارد که در صورت اجرایی شدن تعهدات (احیای برجام) نه تنها ایران به تعهدات خود بازخواهد گشت بلکه زمینه برای توافقات دیگر نیز فراهم است.

این مهم در ابتدای اجرایی شدن برجام مورد تاکید رهبری نظام و رییس جمهور وقت نیز بود و حالا تکرار چنین موضعی از طرف پزشکیان حاکی از آن است که نظام جمهوری اسلامی ایران نه تنها در پی احیای برجام است بلکه در صورت اجرایی شدن مجدد آن، آماده‌ی حرکت بر مدار این الگوی توافق در سایر پرونده‌های باز میان ایران و طرف‌های دیگر نیز خواهد بود.

نکته‌ی دیگری که در سخنرانی مسعود پزشکیان در سازمان ملل حائز اهمیت به نظر می‌آید زبان سرخ او درباره‌ی روسیه بود. مخالفت جمهوری اسلامی ایران با جنگ در اوکراین از سوی سطوح عالی نظام مطرح شده بود و وزیر امور خارجه ‘دولت انقلابی سیزدهم’ نیز ابایی از بیان آن نداشت اما صراحت کلام پزشکیان آن هم در سخنرانی سازمان ملل وجهی متفاوت از گذشته را به این اعلام موضع داد. موضوعی که می‌تواند برای دوستان و دوستداران روسیه در ایران ناخوشایند باشد!

https://ensafnews.com/548397/
@ensafnews
زیباکلام: نسل زد هم مثل نسل‌ ما بی‌سواد است

صادق زیباکلام سواد نسل زد را مانند نسل‌های قبلی دانست و گفت آنها هم مثل آن زمانِ ما فکر می‌کنند و در کل جامعه‌ی عقب‌مانده‌ای هستیم که مطالعه نمی‌کنیم.

آقای زیباکلام در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره‌ی نسل زد در ایران گفت: آدم‌ها پنجاه سال پیش آزادی بیان، انتخابات و مطبوعات آزاد می‌خواستند. چرا نسل زی در هند، نروژ، فرانسه، آلمان و بقیه‌ی کشورها دردسر درست نکرده است؟ برای اینکه پاسخ بسیاری از نیازهای این نسل در کشورهای دیگر وجود دارد. اما در ایران دهه هشتادی‌ها به دلیل جنسیتش نمی‌تواند مسابقه فوتبال برود، می‌خواهد دوست‌پسر، دوست‌دختر داشته باشد، بدون روسری بیرون برود، می‌گویند نمی‌شود. یا مثلا اگر بخواهد در انتخابات شرکت کند، گزینه‌ای ندارد. 

او در ادامه گفت: جامعه را برای این نسل تبدیل به زندان کرده‌‌اند و وقتی آنها اعتراض می‌کنند، می‌گویند این نسل پدیده‌ی جهانی است! نسل زی (زد) در انگلیس یا کشورهای دیگر نرمال رفتار می‌کند چون او را زندانی نکرده‌اند. 

مقایسه‌ی سواد نسل زد با نسل‌های گذشته

این استاد دانشگاه در پاسخ به این سوال که آیا نسل زد نسبت به دهه‌ی پنجاهی‌ها تفاوتی کرده‌ است، گفت: ما نسل زی دهه‌ی پنجاه بودیم و فکر می‌کردیم اگر شاه نباشد، افراد وطن‌پرست، متدین و ملی‌گرا زمام امور را به دست می‌گیرند و ایران بهشت می‌شود. ما گمان می‌کردیم در ۲۸ مرداد خیانت شد، نسل زی هم حالا این‌طور فکر می‌کند که ۴۰ سال پیش خیانت شده است. ما به‌‌عنوان نسل زی آن زمان بی‌سواد بودیم و نسل زی امروز هم بی‌سواد است.

زیباکلام در ادامه گفت: وقتی انسان‌ها را محبوس کنید، رفتارشان عادی نخواهد بود. اگر در همین فضایی که هستیم، حبس باشیم، برخوردمان بعد از چند ساعت موقع خروج با همدیگر فرق خواهد کرد.

عقب‌ماندگی فقط تولید پراید و پیکان نیست

او در ادامه درباره‌ی رفتار اپوزیسیونی که در ایران به‌اصطلاح او محبوس نیستند، اما رفتارهایی شبیه ایرانیان داخل ایران دارند، گفت: ایران در ۱۴۰۳ یک کشور عقب‌مانده است. عقب‌ماندگی فقط تولید پراید و پیکان نیست. یک وجه عقب‌ماندگی چنین تولیداتی است، اما وجه دیگرش این است که اهل مطالعه نیستیم. شما در متروی لندن، به‌خصوص صبح‌ها به ندرت کسی را می‌بینید که روزنامه دستش نباشد. در ایران زیاد از مترو استفاده می‌کنم اما تا حالا کسی را ندیدم که روزنامه یا کتاب بخواند.

این استاد دانشگاه در ادامه اضافه کرد: ما از نظر فرهنگی، صنعتی و علوم انسانی هم عقب‌مانده هستیم. قدرت فهم تحولات سیاسی و اجتماعی جوامع را نداریم. از دانشجویانم خواسته بودم درباره‌ی ۱۱ سپتامبر (۱۳۸۰) مطالعه کنند، و فهمیدیم آن موقع دولت ایران می‌گفت که ۱۱ سپتامبر کار خود آمریکایی‌ها است! می‌گویند القاعده، داعش، بن لادن و… را هم خودشان درست کردند!

می‌گفتند بیا کف خیابان!

او ادامه داد: مهر و آبان ۱۴۰۱ دانشکده می‌رفتم و دانشجوها را می‌دیدم که به من می‌گفتند بیا به کف خیابان بپیوند! آمریکایی‌ها تصمیم گرفته‌اند دیگر دولت ایران نباشد! این حرف را نخبه‌ی جامعه‌ی ایران می‌گفت که توانسته بود در کنکور قبول شود و به دانشگاه تهران بیاید. یعنی جزو پنج درصد افراد تاپ کشور است. در چنین حالتی، تکلیف غیردانشگاهی‌ها معلوم است. تمام این‌ها به معنی عقب‌ماندگی هستند!

زیباکلام گفت: ما کوچکترین مسائل سیاسی و اجتماعی‌مان را نمی‌توانیم تبیین کنیم. مثلا بعضی‌ها معتقد هستند، افغان‌ها را خود ایران وارد کشور کرده است! ما به این دلیل تئوری توطئه می‌بافیم به این دلیل که فهم مسائل سیاسی و اجتماعی آسان نیست. به‌عنوان کسی که اول مهندسی و بعد علوم انسانی خواندم، می‌گویم که علوم انسانی سخت‌تر و پیچیده‌تر از مهندسی است. در علوم انسانی با انسان‌ها طرف هستیم که برخلاف مولکول‌ها رفتارهای یکسانی ندارند.

https://ensafnews.com/548263/
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «زیباکلام: نسل زد هم مثل نسل‌ ما بی‌سواد است صادق زیباکلام سواد نسل زد را مانند نسل‌های قبلی دانست و گفت آنها هم مثل آن زمانِ ما فکر می‌کنند و در کل جامعه‌ی عقب‌مانده‌ای هستیم که مطالعه نمی‌کنیم. آقای زیباکلام در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره‌ی نسل زد در…»
نظر امیر طباطبائی، متخصص زبان بدن، درباره‌ی برخی انتقادها به نحوه‌ی نشستن مقامات فنلاندی در دیدار با رئیس جمهور پزشکیان
@ensafnews
حمید رسایی از رفتن به لبنان منصرف شد

حمید رسایی نماینده رادیکال اصولگرای مجلس می‌گوید که دلیل نرفتن او به لبنان برای پیوستن به جبهه مقاومت این است که اولا حزب الله به تنهایی از پس اسرائیل برمی‌آید و در ثانی به گفته‌ی او تعدادی از عناصر مزدور و نفوذی آمریکا و اسرائیل در داخل کشور در حال توطئه هستند و نباید میدان را برایشان خالی کند!

رسایی می‌گوید که او را به خاطر عملی نشدن اعلام آمادگی‌اش در گذشته برای اعزام به لبنان تمسخر می‌کنند.

@ensafnews
2024/09/30 17:22:41
Back to Top
HTML Embed Code: