Telegram Web Link
تاکید پورمحمدی بر حمایت از پزشکیان

@ensafnews
حمایت سخنگوی ستاد انتخاباتی سعید جلیلی از ظفرقندی، وزیر بهداشت پیشنهادی دولت پزشکیان

🔹دکتر شهرام یزدانی با انتشار بیانیه ای از اهمیت رای قاطع و بالا به دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت حمایت کرد.

🔹نیل به اهداف عالی نظام سلامت مانند اثربخشی و کیفیت سیاستگذاری، تولیت واحد و موثر سلامت، نظام مراقبت های اولیه سلامت فراگیر و موثر، شفاف سازی حدود تکلیفی دولت در ارایه خدمات سلامت، مشارکت مالی  عادلانه آحاد جامعه در تامین منابع نظام سلامت، عدم تحمیل هزینه های کمرشکن خدمات سلامت به خانواده ها، بهینه سازی پیامدهای سلامت با توجه به محدودیت منابع مالی نظام سلامت، کاهش بار  قابل انتساب بیماری ها به عوامل خطرزای سلامت، سبک زندگی سالم، سرمایه اجتماعی بالا به عنوان مبنای سلامت اجتماعی، فرهنگ سلامت غنی، هرم جمعیتی بهینه و انسان سالم در بستر زیست بوم سالم مستلزم اصلاحاتی وسیع و بنیادین در نظام سلامت و نظامات مرتبط کشور است.

🔹بخشی از این اهداف به واسطه اِعمال حاکمیت درون بخشی محقق می گردد و بخش بزرگتری از آن از طریق رهبری بین بخشی قابل تحقق می باشد؛ بطور قطع این اصلاحات وسیع تنها در حضور یک وزیر قوی و با صلاحیت های رهبری بالا در راس نظام سلامت میسر می باشد.

🔹خوشبختانه جناب آقای دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت و درمان پیشنهادی دولت چهاردهم از ویژگی هایی مانند کاریزمای فردی، دانش مدیریتی و تجربه بالا  برخوردار می باشند ولی ایشان برای پیشبرد برنامه هایشان نیازمند اعتماد و حمایت عموم مردم هستند.

🔹رای اعتماد قاطع به ایشان در مجلس، نشان‌دهنده حمایت قوی از سوی نمایندگان مردم است و به ایشان این امکان را می‌دهد که با قدرت و اعتماد به نفس بالا به اجرای برنامه‌ها و اصلاحات مورد نظر خود بپردازد. این حمایت مجلس نه تنها به پیشبرد اهداف نظام سلامت کمک می‌کند، بلکه به ارتقای سلامت عمومی جامعه و بهبود کیفیت زندگی مردم نیز منجر می‌شود.
[جماران]

@ensafnews
مراقب شمشیرهای آخته باشیم

|عرصه‌ی سیاست، نیازمند شکیبایی استراتژیک است
|

ابوالفضل فاتح، موسس ایسنا، در یادداشتی نوشت:

بسمه تعالی

همچنان بر این باورم که مهمترین شاخصه ی انتخابات اخیر،  تولد «ضلع سوم» بود. زایش ضلع سوم، تحولاتی در پی خواهد داشت که فراتر از کابینه با همه اهمیتش خواهد بود.

در این حال، اگر کابینه را ملاک قرار دهیم، کابینه نیز خود پلی است به دو ضلع دیگر، و شاکله ی آن باید بتواند در قالب میانجی ایفای نقش کند. ممکن است ضرورتا همه کسانی که در یک تیم قرار می گیرند بهترین افراد پست خودشان نباشند و ما با انتخاب مربی تیم تفاوت نظر جدی داشته باشیم. اما، دشواری های انتخاب در یک جامعه ی پر شکاف با مراکز مختلف قدرت باید مد نظر قرار گیرد.

البته دولت می توانست و می تواند در گفت و گو با مردم و شفاف ساختن فرآیند ها، و با کاربست تیم رسانه ای حرفه ای و جامع الاطراف، فضای عمومی را برای نیل به خیر مشترک خود و مردم تسهیل کند. مردم نیز به خوبی می دانند، عملکرد کابینه نظیر یک تیم ورزشی و مربی اش پس از فرصت مناسب قابل سنجش است. به یاد آوریم که ایران عزیز ما به کدام سو روانه بود؟  به یاد آوریم که گفته بودیم «اگر انتخاب آقای پزشکیان ۵ درصد هم بهبود ایجاد کند، بهتر از صفر درصد یا بدتر شدن وضعیت است».

عرصه ی سیاست، عرصه ی عشق و نفرت نیست و نیازمند شکیبایی استراتژیک است. انتقادها، موهبت و موجب شکل گیری فضای گفت و گو است و از آقای پزشکیان و دولت ایشان انتظار می رود مد نظر قرار دهند. این که با فیلترهای معیوب، کشور را از انتخاب انسان های درجه یک نظیر دکتر ظریف و بسیاری دیگر محروم کنند جای تاثر بسیار دارد و باید  اصلاح شود. اما مراقب شمشیرهای آخته باشیم که گلوی کل و جزء ضلع سوم را یک جا به تیغ جفا نکشند. هجوم بی قاعده، خلاف آینده نگری و مروت و مصحلت است. بیدار باشیم، هجمه به دولت یک ماهه آن هم  در لحظه ی شکل گیری نطفه ی آن، موجب ناقص الخلقه شدن این پدیده نگردد. این نه به نفع توسعه ی کشور و به نفع شما و نه اضلاع دیگر است. اگر هر کس اسب خود را بتازاند وسهم خود را مطالبه، و با رادیکال ترین ادبیات، دیگری را قیمه کند، توازن رویایی بیش نخواهد بود. جریانات سیاسی کشور فراموش نکنند، آقای پزشکیان کاندیدای مستقلی بوده اند که همه پذیرفته ایم از ایشان حمایت کنیم تا ایران از این پیچ خطرناک تاریخی به سلامت عبور کند. اگر آبرویی گذاشته ایم برای ایران گذاشته ایم، و آقای پزشکیان نیز باید آبروی ایران باشد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
ابوالفضل فاتح
۲۴ مرداد ۱۴۰۳

@ensafnews
حمایت انجمن رسانه های کشاورزی از وزارت نوری قزلجه


انجمن صنفی رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور با صدور بیانیه ای  از انتخاب غلامرضا نوری قزلجه به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی حمایت کردند.

در  بیانیه انجمن صنفی رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور در حمایت از  از غلامرضا نوری  آمده است: حرکت به سمت اقتصاد بدون نفت تنها راه ثبات سیاسی و اقتصادی کشور است و با نگاهی کوتاه به جدول تولید ناخالص ملی کشور  می توان به راحتی پی برد که تنها با ارتقاء تولید صادراتی محصولات کشاورزی و غذا براساس مشارکت تشکل های مردم نهاد می توان به این مهم دست یافت.


این بیانیه می افزاید: می توان با گشایش مسیر توسعه بازار محصولات صادراتی کشاورزی و غذا، شاهد اقتصاد بدون نفت، روستاهای مولدپایدار در کشور باشیم. کاری که ماهاتیرمحمد فقط با روغن پالم برای مالزی انجام داد.

@ensafnews
چرخه پیروزی و افول در تاریخ ایران

🖊مهدی مکارمی، دکتری جامعه شناسی اقتصادی و توسعه دانشگاه تهران:

انتقادات به کابینه پیشنهادی رئیس جمهور پزشکیان، بحث‌های زیادی را به راه انداخته. نخبگان و تحلیل‌گران مختلف، با اشاره به ترکیب کابینه پیشنهادی، از آن انتقاد کرده‌اند. این انتقادات، اگرچه ممکن است از نیت‌های خیرخواهانه و اصلاح‌طلبانه نشأت گرفته باشد، اما در صورت عدم مدیریت صحیح، می‌تواند به تضعیف اعتماد عمومی و افزایش سرخوردگی های اجتماعی منجر شود. در بین همه اظهارنظرها، سخنان جهانگیری توجه را بیشتر جلب کرد و بهانه برای نوشتن شد.
انتقادات به کابینه پزشکیان بازتاب مشکلات ساختاری عمیق‌تر در جامعه است؛ مشکلاتی که فوران در نظریه "مقاومت شکننده" به تفصیل به آن پرداخته است. فوران بر این باور است که جامعه ایران به دلیل ضعف‌های ساختاری و ناپایداری‌های اجتماعی و سیاسی، اغلب پس از دستیابی به موفقیت‌های اولیه، به سرعت به دوره‌های افول و بحران وارد می‌شود. این چرخه معیوب، بارها و بارها در تاریخ ایران تکرار شده و مانع از دستیابی به ثبات و توسعه پایدار شده.
یکی از دلایل اصلی این افول‌های مکرر، سرخوردگی عمومی و عدم مدیریت انتظارات است. وقتی جامعه به پیروزی یا موفقیتی دست می‌یابد، انتظارات مردم به سرعت افزایش می‌یابد و انتظار دارند که همه مشکلات به سرعت حل شود. اما ساختار ضعیف و شکننده، توانایی پاسخ به این انتظارات را ندارند و به سرعت نارضایتی و سرخوردگی عمومی جایگزین امید و اشتیاق می‌شود. این سرخوردگی، به نوبه خود، به تضعیف نهادها و انسجام اجتماعی منجر شده و زمینه‌ساز بحران‌ها و افول‌های بعدی میشود.
در چنین شرایطی، نقش نخبگان در مدیریت انتظارات و هدایت جامعه به سوی اصلاحات تدریجی و پایدار، بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند. آنها باید با واقعبینی و درک شرایط موجود و البته نقد مشفقانه و حمایت مستمر، انتظارات مردم را مدیریت کرده و جامعه را به سمت مداومت و استمرار در مسیر اصلاحات هدایت کنند. این مدیریت هوشمندانه انتظارات، می‌تواند از بروز سرخوردگی‌های غیرضروری و نارضایتی‌های اجتماعی جلوگیری کرده و به تقویت ثبات و پایداری سیاسی کمک کند.
همایون کاتوزیان، در تحلیل خود از "جامعه کلنگی" ایران، به این نکته اشاره می‌کند که هر گونه تغییر و تحول در ایران، به دلیل نبود نهادهای مدنی قوی و ثبات سیاسی، به صورت بنیادین و ویرانگر انجام می‌شود. در این جامعه، هر دوره اصلاح یا تغییر به معنای نابودی دستاوردهای قبلی است و جامعه در یک چرخه معیوب از تغییرات ناگهانی و افول‌های متوالی گرفتار شده است. از این رو، اصلاحات تدریجی و پایدار، کلید خروج از این چرخه معیوب است.
پزشکیان، به عنوان یک چهره اصلاح‌طلب، به سنت و گفتمان فکری اصلاح‌طلبی در ایران تعلق دارد. این گفتمان در تاریخ معاصر ایران همواره بر اصلاحات تدریجی و پایدار تاکید داشته است. از دهه‌های گذشته تاکنون، تلاش‌های اصلاح‌طلبانه در ایران نشان داده است که هر گونه تغییر پایدار و موثر، تنها از طریق مداومت و استمرار در اصلاحات امکان‌پذیر است. این بخش از تاریخ معاصر ایران نشان می‌دهد که کسانی که به اصلاحات معتقد هستند، ناگزیر از تلاش برای پیشبرد اصلاحات تدریجی هستند.
در نهایت، آنچه ایران امروز به آن نیاز دارد، مداومت و استمرار در مسیر اصلاحات است. جامعه باید به جای انتظار برای تغییرات سریع و ناگهانی، به اهمیت اصلاحات تدریجی و پایدار پی ببرد. نخبگان نیز باید با مدیریت هوشمندانه انتظارات، جامعه را به سمت پذیرش این واقعیت هدایت کنند. تنها از این طریق است که می‌توان از تکرار چرخه‌های پیروزی و افول جلوگیری کرد و به سوی آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر گام برداشت.
ما  باید در عین پیگیری مطالبات، به جای هجمه به دولت و رئیس جمهور منتخب، حواسمان به جامعه و امید شکننده اش باشد. مداومت و استمرار در مسیر اصلاحات، کلید خروج از چرخه‌های معیوب تاریخ ایران است. با اتحاد و تمرکز بر اهداف بلندمدت، می‌توانیم به آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر دست یابیم.
ما در ایام انتخابات برای قانع کردن کسانی که استدلال شان برای رای ندادن این بود که "فایده ای ندارد" می گفتیم اگر پزشکیان بیاید شاید بیست درصد اوضاع بهتر شود اما اگر فلانی بیاید اوضاع حتما70درصد بدتر می شود! حالا بعد از انتخابات، در کابینه عارف و صالحی امیری و ظفرقندی و همتی و پاک نژاد و ستار هاشمی و میدری و... حضور دارند.
ما به مداومت و استمرار نیازداریم. چرخه های افول و پیروزی باید به چرخه های مستمر امید و اصلاح تدریجی-با همه نقاط ضعف و قوتش- تبدیل شوند. سرخوردگی اجتماعی، در این چرخه مستمر و مداوم، وقفه می اندازد. هر نقدی می کنیم، حواسمان به جامعه باشد. شاید نقش آوانگارد نخبگان این باشد.

@ensafnews
نمایش خودروهای جدید آفرودی کرمان موتور

کرمان موتور که این روزها یکی از معدود خودروسازان حاضر در نمایشگاه آفرود است، پیکاپ T9 را با شمایلی جدید به این نمایشگاه آورده است.
 
به گزارش عصر ایران، بازار بزرگ ایران (ایرانمال) در این روزها میزبان نمایشگاه آفرود و کمپینگ است و کرمان موتور یکی از دو خودروساز حاضر در این نمایشگاه است که بزرگ‌ترین غرفه این نمایشگاه را به خود اختصاص داده و نه تنها پرفروش‌ترین پیکاپ بازار بلکه جدیدترین پیکاپ بازار را نیز به این نمایشگاه آورده است.
بخش دیگری از تجهیزاتی که روی پیکاپ T9 نصب شده هم شامل سپر عقب و جلوی آفرودی با هدف افزایش زاویه ورود و خروج این پیکاپ در شیب‌های مثبت و منفی است.
 باربند، رکاب، رینگ و لاستیک، سایه‌بان و پروژکتور نیز بخش دیگری از تجهیزات نصب شده روی این پیکاپ جدید کرمان موتور است که در نمایشگاه آفرود و کمپینگ ایرانمال مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
 
کرمان موتور در این نمایشگاه البته فقط با پیکاپ‌های این برند حاضر نشده و نگاه ویژه‌ای به بحث خدمات پس از فروش محصولات خود داشته و به همین منظور بخشی را به این قسمت اختصاص داده است.
 
در مجموع باید گفت که کرمان موتور در نمایشگاه آفرود، حضور پررنگی دارد و دلیل اصلی آن هم جایگاه این شرکت در بازار خودروهای آفرودی با دو پیکاپ T8 و T9 است.
نمایشگاه آفرود و کمپینگ تا روز جمعه در ایرانمال برقرار است و علاقمندان می‌توانند از ساعت 14 تا 22 شب برای بازدید از غرفه کرمان موتور به طبقه دوم محل نمایشگاه‌های این مجتمع تجاری مراجعه کنند.

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 شفیعیان: کابینه معرفی شده شبیه‌ترین به شخص پزشکیان است

علی اصغر شفیعیان، مدیر انصاف نیوز، در برنامه زمانه از شبکه دو سیما با موضوع بررسی کابینه‌ی دولت چهاردهم
@ensafnews
معاون اجرایی ستاد پزشکیان: ۵۰ درصدی که رای ندادند برای رئیس جمهور بسیار مهم هستند

معاون اجرایی ستاد دکتر پزشکیان با اشاره به تاکید رئیس دولت چهاردهم بر توجه به «همه‌ی مردم» گفت: علاوه بر افرادی که در انتخابات شرکت کرده‌اند، ۵۰ درصد که رای نداند برای رئیس جمهور بسیار مهم هستند.

نورالدین آهی در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: یکی از شعارهای اصلی آقای رئیس جمهور وفاق ملی بوده است. برخی به اشتباه دولت وفاق ملی را دولت ائتلافی معنا کرده‌اند، در صورتی که چنین برداشتی صحیح نیست.

او ادامه داد: وفاق ملی به معنای ایجاد اشتراک نظر درباره‌ی چالش‌های اساسی کشور است تا فهم و نگاه مشترک نسبت به آنها ایجاد شود و پس از ایجاد این فهم مشترک راه‌حل‌هایی برای رفع هر یک از آنها ارائه می‌شود. در چنین نگاهی دیگر گرایش‌های سیاسی دخیل نیست و هر کسی کارآمدتر است برای رفع هر چالشی به کار گرفته می‌شود.

آقای آهی با بیان اینکه «نگاه محوری رئیس جمهور عدالت‌محوری است»، گفت: یکی از وجوه عدالت توزیع عادلانه‌ی ثروت و قدرت است. تاکید رئیس جمهور این است که صدای بی صدایان باشد.

او سازوکار تعیین کابینه در شورای راهبری و زیرمجموعه‌های آن را یکی دیگر از وجوه عدالت دانست و گفت: هر چند به این کار هم مانند هر کار دیگری نقدهایی می‌توان وارد کرد اما نباید فراموش کرد که این سازوکار نسبت به روش‌های پیشین انتخاب کابینه قابل دفاع است. البته طبیعی است که یک حرکت تازه نواقصی هم داشته باشد.

متن کامل گزارش این مصاحبه
@ensafnews
رضوی‌فقیه: عبور زودهنگام از پزشکیان به سود هیچ‌کس نیست | در مطالبه‌گری اصالت با برنامه است، نه مجری | انتقاد از کابینه پزشکیان اغلب شتاب‌زده و نامنصفانه است

علی نیلی، انصاف نیوز: سعید رضوی‌فقیه در متن جنبش دانشجویی نیمه دوم دهه ۷۰ زیست؛ دوره‌ای که بخشی از تلخ‌ترین تجربه‌های سیاسی در خاطره جمعی ایرانیان را در خود جای داده است. با تجربه زیسته آن دوره و لمس عینی دستاوردهای «عبور از خاتمی» و «سرنوشت اصلاحات»، هشدار می‌دهد که «عبور زودهنگام از پزشکیان» قطعا به زیان جامعه‌ای رقم می‌خورد که آدم برفیِ امیدش زیر آفتاب تند تندروی و افراط و انباشت مطالبات در حال ذوب شدن است.

انصاف نیوز: بالاخره پس از حرف و حدیث‌های بسیار، کابینه پزشکیان به مجلس معرفی شد. فهرست منتشر شده نقدهای بسیاری را در پی داشت و خیلی‌ها رئیس‌جمهور را مورد عتاب و خطاب قرار دادند. نظر شما درباره کابینه و انتقاد از کابینه چیست؟

رضوی فقیه: فکر می‌کنم نقدهایی که به فهرست کابینه پزشکیان می‌شود، شتاب‌زده است و ما باید شکیبایی بیشتری از خودمان در این خصوص نشان دهیم. آقای پزشکیان با هویت مشخصی وارد عرصه انتخابات شد و تقریبا همه ما می‌دانستیم چارچوب فکری‌اش چیست، پیشینه‌اش چیست، چه برنامه‌ای برای قوه مجریه دارد، چگونه می‌خواهد با نهادهای حکومتی تعامل کند و… اگر این مختصات را مدنظر قرار دهیم، کابینه‌ی معرفی‌شده که معطل رای اعتماد مجلس هم هست، خیلی شگفت‌آور نیست؛ نمی‌گویم دقیقا قابل پیش‌بینی بود اما کابینه معرفی شده خیلی هم از معیارهایی که آقای پزشکیان را با آن‌ها می‌شناختیم دور نیست.

انصاف نیوز: اتفاقا بخش زیادی از نقدها در این زمینه است که کابینه با مختصات خود پزشکیان و آن‌چه وعده داده تطابق ندارد. این کابینه نمی‌تواند آن وعده « طرحی نو درانداختن» در اداره کشور را پوشش دهد.

رضوی فقیه: این نقد مبتنی بر این پیش‌فرض است که پزشکیان قرار است طرحی نو دراندازد. در این‌صورت باید به طرح اصالت دهیم، نه به کسانی که قرار است طرح را اجرا کنند. نمی‌گویم آدم‌ها اثری ندارند بلکه می‌گویم مهم‌تر از شخص وزیر، طرح مورد نظر برای وزارتخانه و سازماندهی نیروی انسانی یعنی بدنه‌ای است که می‌خواهد این طرح را اجرا کند. وزیر یک نفر است؛ این‌که شما چه کسی را در راس وزارتخانه بگذارید به نظر من مهم است اما تعیین‌کننده نهایی نیست. به نظرم بدنه کارشناسی و بدنه اجرایی بسیار موثرتر و تعیین کننده‌تر از شخص وزیر هستند.

آن‌چه از مشکلات کشور شنیده‌ایم و می‌دانیم این است که ساختارها ایراد دارد؛ ساختارها مستقل از افراد هستند و اگر می‌خواهیم تغییرات ساختاری بدهیم، نباید اصالت را به شخص وزرا یا روسای سازمان‌ها بدهیم.

تجربه دوره اصلاحات به نظرم در این زمینه آموزنده است؛ در آن دوره در راس بعضی وزارتخانه‌ها افراد بزرگی قرار داشتند اما عملا نتوانستند کار مهم و ویژه‌ای انجام دهند. اولین وزیر کشور آقای خاتمی درگیر تعارضات جدی با سیستم شد و حذفش کردند. دومین وزیر کشور دولت اصلاحات، آقای موسوی‌لاری بود که در سال ۸۴ انتخاباتی پر از حرف و حدیث برگزار کرد که از دلش محمود احمدی‌نژاد بیرون آمد. پیش‌تر از آن هم به برگزاری انتخابات مجلس هفتم با آن شرایط اسفبار تن داده بود. در اصلاح‌طلب بودن آقای موسوی‌لاری که کسی نمی‌تواند شک کند اما ایشان در وزارت کشور چنین عملکرد و کارنامه‌ای داشت. این نشان می‌دهد لزوما آدم‌های بزرگ و صاحب اسم و عنوان در اداره یک سازمان یا وزارتخانه موفق نیستند. صرف اصلاح‌طلب بودن وزیر، ضامن موفقیت یک وزارتخانه در مسیر مطالبات اصلاحی نیست.

این‌که گفتم نباید شتاب‌زده نقد کنیم، ناظر به همین نکته است که معتقدم باید صبر کنیم و ببینیم آیا وزیر کشور پیشنهادی پزشکیان می‌تواند در مسیر عملی کردن وعده‌های او گام بردارد یا نه؟ اگر نتوانست، قطعا همه با هم عملکرد رئیس‌جمهور و وزیرش را صریح و بی مجامله نقد می‌کنیم.

گلایه‌ام از دوستان اصلاح‌طلب این است که لازم نبود این همه محتوای تولید شده در نقد کابینه پزشکیان در عرصه عمومی به صورت علنی مطرح شود. بسیاری از این دوستان به آقای پزشکیان دسترسی دارند و می‌توانند ایشان را ببینند یا مکتوبات خود را به دستش برسانند؛ چرا این مطالب را به خود او منتقل نکرده‌اند؟ بالاخره آقای پزشکیان یا نقدها را می‌پذیرفته یا پاسخی قابل اعتنا می‌داده است. یعنی یا قانع می‌شده و یا قانع می‌کرده. بنابرین ابراز علنی این نقدها چه سودی به حال جامعه و مردم دارد، جز این‌که ناامیدی پیش از موعد را دامن می‌زند و به سرخوردگی اجتماعی منجر می‌شود.

لینک ادامه‌ی مصاحبه:
https://ensafnews.com/540424

میان‌تیترها:
▫️ به پزشکیان فرصت دهیم
▫️ قانونمندی‌های مطالبه‌گری
▫️ دیالیکتیک جنبش‌های اجتماعی و جنبش‌های اعتراضی
▫️ قانون‌مندی‌های مذاکره، تعامل و توافق

@ensafnews
سخنی درباره معرفی کابینه دکتر پزشکیان | آیت الله ناظم زاده

آیت الله سید اصغر ناظم زاده، استاد حوزه علمیه قم، در یادداشتی درباره‌ی کابینه‌ی معرفی شده‌ی دکتر پزشکیان که به انصاف نیوز ارسال شده، نوشته است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به تجربه‌های طولانی از فراز و نشیب های کشور و اوضاع و احوال دیروز و امروز انقلاب، چندکلمه با ملت عزیز، با همراهان فرهیخته‌ی رئیس جمهور، با نمایندگان مجلس و با شخص رئیس جمهور محترم در میان می‌گذارم:

یکم: با شما مردم فهیم وآگاه که با اکثریت آرا دکتر پزشکیان را برگزیدید، سخنم این است که مسیر درستی را پیمودید و فرد صادقی را انتخاب کردید. از این انتخاب، پشیمان نباشید. امید است به زودی پس از استقرار دولت ایشان آثار و برکات آن را همه ملت لمس کنند و دیگر اخبار تکاندهنده‌ای از اختلاس و غارت بیت المال و ظلم به مردم و جوانان به گوش نرسد و اگر هم شد به شدت با آن برخورد شود و لاپوشانی نگردد.

دوم: با شما همراهان فرهیخته و دلسوز که همواره دغدغه‌های به حقی از عمل به وعده‌های دکتر پزشکیان دارید عرضم این است که چه خوب است، اختیارات رئیس جمهور را در محدوده قانون اساسی و نیز شرایط موجود کشور و همچنین ساختار مستقر سیاسیی را در نظر بگیرید.

به علاوه ایشان از ابتدا در کنار شعارهای انتخاباتی از “تعامل” سخن می‌گفتند، تا بتوانند به وعده‌های خود عمل کنند، بنابراین اگر در کابینه معرفی شده به مجلس وجود برخی وزرای ناهماهنگ با ایده‌های رئیس جمهور، مشاهده می‌شود و بسیاری از شما دلسوزان را شوکه کرد و با انتقادهای فراوان وبه حقی روبرو شد، ولی باز هم باید منتظر بود و دید که با همه این تعامل و سعه صدر و بزگواری، مجلسیان محترم پاسخ آن را چگونه خواهند داد. لذا تنها راه این است که دوستان و علاقمندانی که از سر دلسوزی، انتقاد می‌کنند کمی صبر کنند و در این خصوص قلم‌ها را در نیام ببرند و اجازه دهند کابینه با رای اعتماد گرفتن از مجلس مشغول به کار شود، آن‌گاه به قول آقای دکتر پزشکیان به نقد عملکرد بپردازند و تحقق وعده‌ها را از او طلب کنند از این رو اگر وزیری از هر جناحی ضعیف باشد و یا راهی غیر از مسیر وعده‌های آقای دکتر پزشکیان می‌رود، از باب امر‌ به معروف و نهی از منکر مراحل نقد و انتقاد را بپیمایند و‌ اگر از حد گذشت به قول خودشان “رای خود را پس بگیرند”.

سوم: با نمایندگان محترم مجلس، سخن برادرانه‌ام این است که به کاندیداهای معرفی شده از طرف رئیس جمهور به دید انصاف و با ملاک منافع ملی نگاه کنند و خداپسندانه رای دهند و نگرش‌های جناحی و رنگ و بوی رقابت‌های دوره انتخابات را کنار گذارند تا مبادا سامان‌دهی امور کشور و مردم به تاخیر افتد و کشمکش‌های جناحی بالا بگیرد و دکتر پزشکیان از کابینه ائتلافی پشیمان شود و آخرالامر مورد ملامت دوست و دشمن قرار گیریم.

و چهارم: با آقای رئیس جمهور

۱- جناب عالی از آغاز تا پایان دوره تبلیغات را با استناد به فرازهای نورانی قرآن و نهج البلاغه پیمودید و مکرر این سخن مولا را یادآور شدید که «ذمتی بما اقول رهینه»، لذا برادرانه یادآور می‌شوم که اگر کمترین بی توجهی به آنچه به گردن گرفتید بروز و ظهور کند زیر سوال بردن قرآن و کلام پیامبر و اهل‌بیت_ علیهم السلام_ است. البته اطمینان داریم چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

۲- در این انتخابات، چهره‌های خدوم و شایسته و کاردانی همراه و یاور شما شدند و موج‌های بلندی را در تهیج مردم برای رای دادن به شما و حضور در پای صندوق‌های رای ایجاد کردند؛ چهره‌هایی که برخی از آنان، سخت مورد بغض و حسادت جناح مقابل بودند، ولی چون مسیر شما و شعارها و وعده‌های‌تان را حق می‌دانستند از آبروی خود گذشتند و همه سرمایه حیثیتی خود را به میدان آوردند و با احساس خطر و با وجود احتمال عدم پیروزی، و بدون تقاضای شغل و مقام، مردانه ایستادند و تمام قد مقابل انبوه مخالفان شما – که امروز بعضی از آنها کاندید وزارت شما شده‌اند – استقامت ورزیدند، تا روزنه امیدی در کشور باز شود و گره‌های فروبسته‌ای از این ملک و میهن گشوده گردد. لذا انتظارمی‌رود ترفندهای حریف و مدارای بیش از حد شما، سبب نشود آن یاران وفادار به حاشیه روند و پیشنهادهای به حق آنان شنیده نشود! که این کار با مروت و مردانگی و تعالیم قرآن و نهج البلاغه، سازگاری ندارد.

در پایان برای شما و همکارانی که برمی‌گزینید آرزوی موفقیت دارم.

والسلام علیکم ورحمت الله.

حوزه علمیه قم
سید اصغر ناظم زاده
۲۵ مرداد ۱۴۰۳

https://ensafnews.com/540563
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥علی‌اصغر شفیعیان، سردبیر انصاف نیوز:

🔹 پزشکیان ملاحظات رهبری در ترکیب کابینه‌ی پیشنهادی‌اش در نظر گرفته است

🔹 مسئله شخص آدم‌ها نیست. آدم‌ها تغییر می‌کنند.مهم این است که تمام این آدم‌ها هم‌جهت با پزشکیان کار کنند

🔹تیم متوسط هماهنگ با رئیس جمهور بهتر از تیم قوی ناهماهنگ است

🔹اگر این اسامی هم‌جهت با برنامه‌های پزشکیان نباشند شاید در مقاطعی جا به جا شوند

@ensafnews
همسر، و نه متعلقه!

حجت الاسلام مهراب صادق‌نیا در یادداشتی تلگرامی با عنوان «همسر، و نه متعلقه!» نوشت:

به دنبال درگذشت همسر باایمان و وفادار مرجع بزرگوار شیعیان، آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی (دام ظله)، پیام‌های تسلیتی از جانب شماری از بزرگان حوزه‌های علمیه و برخی شخصیت‌های سیاسی صادر شد. تعبیرهایی که در این پیام‌ها در اشاره به آن بانوی فرزانه و وارسته به کار رفته شایسته‌ی توجه است. رهبری معظم انقلاب، برابر دقتی که در به کار بستن کلمات دارند از مفهوم “بانوی مکرمه، همسر گرامی” استفاده کردند. آیت‌الله جوادی آملی در پیام‌شان از مفهوم “کریمه‌ی بیت مرجع عالیقدر” استفاده کرده‌اند. تعبیری لطیف و پرمِهر که مورد توجه بسیاری و از جمله بیت حضرت آیت‌الله العظمی شبیری هم قرار گرفت. آیت‌الله نوری همدانی و آیت‌الله آملی لاریجانی از مفهوم “همسر مکرّمه”، و حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی از مفهوم “همسر مکرمه و مجلله” بهره گرفته‌اند. مفاهیمی که با ادبیات جهان امروز سازگارترند.

با این حال، در شماری از پیام‌های تسلیت، از مفهوم “متعلقه” استفاده شده است. برای نمونه، امروز نیز چندین پیامک رسمی از طرف حوزه‌ی علمیه برای دعوت به مشارکت در آیین تشییع، تدفین، و تکریم آن بانوی پرهیزکار منتشر شد که در آن‌ها از کلمه‌ی “متعلّقه” که وجه مؤنث “متعلّق” است، استفاده شده بود. این کلمه در ادبیات سنتی، بیش‌تر برای اشاره به همسران عالمان دینی به کار برده می‌شود. کلمه‌ای که برای جهان امروز می‌تواند آزاردهنده بوده و نشانه‌ای از تفسیر حوزویان از “زن” و “همسر” به شمار آید. در روزگاری که حوزه و حوزویان بیش از هر زمان دیگری در معرض داوری و نکته‌سنجی هستند، شایسته است که از هرگونه تعبیری که چالش میان حوزه و روحانیّت با جهان جدید را تشدید می‌کند پرهیز شود. البته، وقتی این نکته را در جمع برخی از استادان حوزه مطرح کرده و به این تعبیر خرده گرفتم، به “غرب‌زدگی” و “متاثر شدن از ادبیات فمنیستی” متهم شدم!

زبان پدیده‌ی فرهنگی پیچیده‌ای است. آینه‌ای‌ست که حیات فرهنگی ما را آشکار می‌کند و نظام ارزشی‌مان را برملا. ما در زبان‌مان زندگی می‌کنیم و شخصیت فرهنگی و نیز جهان‌معنای ما در زیر زبان‌مان پنهان است: ” المرء مخبوء تحت طى لسانه.”(امام على عليه‌السلام)

تا مرد سخن نگفته باشد
عیب و هنرش نهفته باشد.

کلمه‌ها نظام فکری ما هستند. ما جهان پیرامون خود را به وسیله‌ی همین کلمه‌ها برساخت می‌کنیم. کلمه‌ها را باید جدی گرفت.

درگذشت بانوی پرهیزکار، کریمه‌ی مرجع عالی‌قدر شیعه آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی، بانو حاجیه خانم مجد را به حضرت ایشان و فرزندان و بازماندگان محترم تسلیت می‌گویم.

https://ensafnews.com/540485
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 «تنها احزاب می‌توانند برای رفتارهای جامعه‌ی کلنگی کاری کنند»

محمد عطریانفر در گفتگو با انصاف نیوز

@ensafnews
تیتر و عکس همدلانه‌ی روزنامه‌ی نزدیک به قالیباف در اولین روز جلسات رای‌اعتماد وزرای پیشنهادی پزشکیان
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 آغاز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حمایت علیرضا مرندی، رییس فرهنگستان علوم پزشکی از محمدرضا ظفرقندی، وزیر پیشنهادی بهداشت:

✔️ هر چی بیشتر ایشان [ دکتر ظفرقندی] را می شناسم برای پیشرفت کاری سلامت‌ کشورمان دلگرمتر میشوم.‌ امیدوارم خدا به ایشان کمک کند.

✔️خودشان [ دکتر ظفرقندی] با همت والایی که دارند و نیز با وجود دکتر پزشکیان و نظام جمهوری اسلامی و مردم خوبی که داریم. یادمان باشد ما خیلی به مردم مدیونیم و مستضعفین را فراموش نکنند.

✔️هدفشان[ هدف دکتر ظفر قندی] عدالت در سلامت است. ان شاءالله از طریق شبکه و سیاستهای کلی همه چیز درست میشود.

✔️من خیلی خیلی خوش بینم‌ و خدا بهشون کمک کند.
[جماران]
@ensafnews
عطریانفر: در برابر فشارها انعطاف به خرج ندهید آقای پزشکیان | پاسخگویشان کنید

محمد عطریانفر، از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، تاکید می‌کند که کابینه‌ی وفاق ملی کابینه‌ی مونتاژی نیست. او تاکید دارد که استفاده از عوامل شکست‌خورده‌ی جریان مخالف می‌تواند برای برنامه‌های مسعود پزشکیان حتی بازدارنده شود. این فعال حزبی در پایان مصاحبه با اشاره به سال ۸۸ این تاریخ را نقطه‌ی عطفی دانست که اگر با روش و زبان مفاهمه با آن برخورد می‌شد حوادث سال‌های بعد از جمله ۱۴۰۱ ممکن بود که رخ ندهد.

محمد عطریانفر در مقدمه‌ی مصاحبه‌ای با انصاف نیوز، از اصل حضور پزشکیان در انتخابات و موفقیت او گفت و آن را تحسین کرد. او در توضیح شخصیت پزشکیان به صداقت و یکی بودن باور و عملکرد پزشکیان اشاره می‌کرد یعنی چیزی که به گفته‌ی او میان سیاسیون ایران تقریبا کمیاب یا نایاب است.

میان‌تیترها:

🔹در برابر فشارهای بیرونی با نهادهای بالاتر گفت‌وگو کنید

🔹کابینه باید دست و بال دولت باشد نه وزر و وبال آن

🔹کارستان اصلاح‌طلبان

🔹نیاز به رأی مردمِ ناقص‌العقلِ سیاسی!

🔹۸۸ نقطه‌ی عطفی بود که از دست رفت و آغازگر اتفاقات سال‌های بعد شد

🔹میانه‌روی و پذیرش عرصه «مشترک» سیاست‌ورزی


متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «عطریانفر: در برابر فشارها انعطاف به خرج ندهید آقای پزشکیان | پاسخگویشان کنید محمد عطریانفر، از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، تاکید می‌کند که کابینه‌ی وفاق ملی کابینه‌ی مونتاژی نیست. او تاکید دارد که استفاده از عوامل شکست‌خورده‌ی جریان مخالف می‌تواند…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 «حجاب و فیلترینگ نیاز به اجماع ملی دارد»

برشی از مصاحبه‌ی علی‌اصغر شفیعیان
@ensafnews
اعتراض به شهر لوازم خانگی | یک شهروند: کالا را با گیج کردن مشتری می‌فروشند

یک شهروند با اعتراض به شهر لوازم خانگی مدعی شد این مجموعه با استراتژی قیمت‌های مختلف، مشتری‌های خود را گیج می‌کند و اجناس را به گران‌ترین قیمت ممکن می‌فروشد.

خانم س.رحیمی، شهروند تهرانی، در تماس با انصاف نیوز گفت: دو هفته پیش برای خرید یک دستگاه اجاق گاز و یک دستگاه یخچال به شعبه مرکزی شهر لوازم خانگی رفتم و بعد از چند ساعت مطالعه و مقایسه، یک دستگاه یخچال برند پاکشوما و یک دستگاه اجاق گاز انتخاب کردم.

این شهروند ادامه داد: با توجه به قیمت یخچال، امکان خرید نقدی نداشتم و بنابراین برای یافتن کسی که دسته چک دارد، فروشگاه را ترک کردم.

این خانم سرپرست خانوار گفت: ابتدای هفته جاری به شعبه اصلی شهر لوازم خانگی بازگشتم که مدل مدنظر را تهیه کنم اما در کمال تعجب در کمتر از ۱۵ روز قیمت کالا تغییر کرده و از ۶۸ میلیون تومان به ۷۵ میلیون تومان رسیده بود.

متن کامل گزارش تماس یکی از مخاطبین
@ensafnews
2024/09/29 23:19:57
Back to Top
HTML Embed Code: