Telegram Web Link
📷 پزشکیان در خرم‌آباد
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥۲۰ تیر ۷۸، دانشگاه تبریز، حمله‌ی لباس‌ شخصی‌ها و ایستادگی مسعود پزشکیان

صدای ابوالفضل آسیابی و صفر حیدری ،شاهدان عینی و البته از آسیب‌دیدگان اتفاقات دانشگاه تبریز در سال ۷۸ را می‌شنوید.

اعتراضات به واقعه‌ی کوی دانشگاه تهران به دانشگاه‌های سایر استان‌ها نیز کشیده شد. به گفته‌ی صفر حیدری که کوی دانشگاه تهران را نیز دیده است اتفاقات دانشگاه تبریز را بسیار بدتر برخوردها در دانشگاه تهران بوده است.

متن مصاحبه با ابوالفضل آسیابی و صفر حیدری

@ensafnews
جماعت دعوت و اصلاح، طیّ بیانیه‌ای از دکتر مسعود پزشکیان، نامزد چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.


بخشی از بیانیه:

جماعت دعوت و اصلاح، که در بنیاد، تشکلی مدنی و دارای اولویت‌های فرهنگی و اجتماعی است، از باب تعهد به مشی مسالمت‌آمیز و حفظ جایگاه اراده‌ی ملت، در انتخابات مشارکت می‌کند و ضمن احترام به همه‌ی نامزدهای حاضر در صحنه، با تأکید بر بیانیه‌ی حقوق اقوام و اهل سنت آقای دکتر مسعود پزشکیان، ایشان را گزینه‌ی مناسب مدیریت ارشد اجرایی کشور می‌داند و از عموم شهروندان آگاه و مسؤول دعوت می‌نماید با رأی به پزشکیان، که به باور ما رأی به صداقت، پاکدستی، امانتدارى و رویکردهای کارشناسی است، روزنه‌ی امید جدیدی در افق مدیریت کلان کشور به سمت آینده‌ای درخور همه‌ی ایرانیان بگشایند.
@ensafnews
داود سلیمانی، فعال سیاسی از مسعود پزشکیان حمایت کرد و نوشت:

با توجه به جمیع شرایط سیاسی و اجتماعی و بررسی کاندیداهای مطرح و نقد جدی ام به روش های گذشته و بانیان وضع موجود، دکتر پزشکیان را هم به دلیل شخصیت، هم نوع نگاهش به مشکلات بویژه طبقه ی محروم و اراده ی وی در تقلیل رنج های ملت، و به ویژه ترجیح مردم بر منافع اقلیت، اصلح دانسته و به او در روز جمعه ۸ تیرماه ۱۴۰۳ رای خواهم داد. شما هم دیگران را تشویق به رای دادن به دکتر پزشکیان نمایید.
همراه شو عزیز
داود سلیمانی

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
محمد اصلانی، فعال فرهنگی_مدنی سنندجی ضمن حمایت از مسعود پزشکیان درباره‌ی انتظاراتش از او می‌گوید.

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 زنی که برادرش جانباز و آزاده است می‌گوید از خوزستان آمده تا دکتر پزشکیان را ببیند.

او به خاطره‌ای از پزشکیان اشاره می‌کند که در سال ۸۱ برایش اتفاق افتاده است.

«بذارید آدمایی مثل پزشکیان پست بگیرن چون حامی محرومانن. خانواده‌های جانباز و اسرا از شما استدعا دارم آقای پزشکیان را به دیگران هم معرفی کنید.»

«امیدوارم روز جمعه پیروزی آقای پزشکیان را همه‌مان جشن بگیریم.»

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حمید رسایی، نماینده‌ی تندروی مجلس و از حامیان سعید جلیلی، با انتشار این ویدیو نوشت: پزشکیان تکرار روحانی نیست، خودِ خودِ روحانی است. باور نمی‌کنی، نگاه کن...

@ensafnews
یافته‌های نظرسنجی ۶ تیرماه ایسپا

عباس کاظمی، جامعه‌شناس، درباره‌ی آخرین نتیجه‌ی نظرسنجی ایسپا در صفحه‌ی شخصی خود نوشت:

▪️در نظرسنجی ۶ تیر نزدیک به ۵۴ درصد پاسخگویان گفتند که در انتخابات شرکت می‌کنند این میزان در طول رقابتهای انتخاباتی اندکی افزایش یافته از نرخ ۵۱.۷ در تاریخ ۲۰ خرداد به ۵۳.۹ در تاریخ ۶ تیر رسیده‌است. افزایش این میزان از منبع مرددها تغذیه شده‌است. تصور نمی‌شود که میزان مشارکت در انتخابات از ۵۴ درصد بیشتر شود با اینحال احتمال کمی وجود دارد تا روز جمعه تا ۵۸ درصد افزایش یابد.

▪️مرددین در روز چارشنبه ۶ تیرماه ۱۲.۲ درصد بوده‌اند که ۲.۶ درصد از میزان مرددین نسبت به سه روزگذشته کاسته شده‌است. علاوه بر مرددین،۱۰.۵ درصد نیز گفته‌اند هنوز نامزد انتخاباتی خودشان را مشخص نکردند. میزان بلاتکلیفی از ۴۰.۳ درصد در تاریخ ۲۴ خرداد به ۱۰.۵ در ۶ تیر کاهش یافته‌است.

▪️۳۳.۹ درصد گفته‌اند که در انتخابات شرکت نمی‌کنند در ۳ تیر این میزان ۳۳.۶ درصد و ۳۰ خرداد ۳۳.۷ درصد بوده است. نتیجه اینکه میزان تحریمی‌ها در طول رقابت انتخاباتی ثابت مانده‌است.

▪️رای پزشکیان ۳۳.۱ درصد بالاترین و در مرتبه دوم جلیلی ۲۸.۸ درصد و در رتبه سوم قالیباف با ۱۹.۱ درصد قرار گرفته‌ است. در نتیجه چه درصورت اجماع و عدم اجماع احتمال دومرحله‌ای شدن انتخابات بالاست. ۶ درصد رای ۳ نفر دیگر در صورت انصراف به سبد افراد باقی مانده سرریز می‌شود و نتیجه‌ نهایی را اندکی تغییر خواهد داد.

▪️این تحلیل صرفا براساس نظرسنجی روز چارشنبه انجام شده‌است و نظرات مردم تا روز جمعه تغییراتی خواهد داشت که ممکن است سرنوشتی متفاوت رقم بزند. برای شرح بیشتر به نوشته. همکارم آقای  دکتر دغاقله مراجعه کنید‌

کانال عباس کاظمی

پنج‌شنبه ۷ تیر ۱۴۰۳
@ensafnews
انصاف نیوز
🎥 یادآوری | پزشکیان خطاب به زاکانی: تا آخر در رقابت می‌مانی دیگه؟ زاکانی: حتما، حتما، حتما @ensafnews
علیرضا زاکانی انصراف داد. شب گذشته هم امیرحسین قاضی زاده هاشمی انصراف داده بود.

پیشتر کناره‌گیری آنها پیش‌بینی شده بود. جریان موسوم به انقلابی در این انتخابات با چهار گزینه حاضر شده بود. در ساعات گذشته بحث و بررسی احتمال اجماع دو گزینه‌ی اصلی این جریان داغ شده است.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بیژن عبدالکریمی: هیچ قدرتی توان مقاومت برابر انسجام ملی را ندارد

🔹امروز جامعه‌ی ایران شرایطی طبیعی ندارد و متأسفانه اپوزیسیون ما هم بخشی از این بحرانند.

🔹اگر بتوانیم ما یک انسجام ملی شکل دهیم هیچ قدرتی نخواهد توانست در برابر این انسجام ملی مقاومت کند

🔹لذا من از آنان که قهر کرده‌اند می‌خواهم کمک کنند این انسجام ملی شکل بگیرد

🔹فکر می‌کنم در پس این انتخابات سیگنالی وجود دارد که حاکمیت می‌خواهد به سمت آنان که قهر کرده‌اند برود اما شرایط آنان هم باید درک کرد

🔹ما باید به جای تحریک توده‌ها علیه حاکمیت بپردازیم به تحرک اجتماعی بپردازیم

🔹اگر جامعه قدرتمند شود قدرت سیاسی هر غلطی نمی‌تواند کند

@ensafnews
حضور حمید نوری در مراسم اربعین ابراهیم رییسی و هیات همراه در مصلی تهران

@ensafnews
📸 مراسم چهلم شهید سید ابراهیم رئیسی در مصلی تهران آغاز شد
[جماران]

@ensafnews
سردبیر شبکه شرق درباره منفی‌شدن استعلام خبرنگاران این رسانه در پوشش رسانه‌ای روز انتخابات در وزارت کشور:
توضیح قانع‌کننده‌ای ندادند/ همچنان پیگیریم و امیدوار


🔹سینا رحیم‌پور سردبیر شبکه شرق در شبکه ایکس درباره رد شدن استعلام خبرنگاران این رسانه برای پوشش رسانه‌ای روز خبرنگار در وزارت کشور نوشت:

🔹از وزارت کشور تماس گرفتند که استعلام ۴ خبرنگار شرق برای حضور در روز انتخابات در وزارت کشور منفی شده،این در حالی‌ست که این همکارانم برای ثبت‌نام کاندیداها در ستاد انتخابات حضور داشته و کارت ورودشان همچنان اعتبار دارد.هیچ توضیح قانع‌کننده‌ای به ما ندادند.ما همچنان پیگیریم و امیدوار

🔹پیشتر باشگاه روزنامه‌نگاران ایران از رد شدن استعلام خبرنگاران شرق و هم‌میهن برای پوشش خبری روز رای‌گیری در وزارت کشور خبر داده بود.
[شرق]

@ensafnews
موج پنهان انتخابات چه خواهد کرد؟

ابوالفضل فاتح

بسمه تعالی

از شاخصه‌های این انتخابات، موج پنهانی است، که در نظرسنجی‌ها غائب است و اطلاع چندانی از ابعاد آن وجود ندارد. پس از قهر عظیم اکثریت مردم در سه انتخابات به ویژه انتخابات ۴۲ درصدی با پیام‌های خاص خود، اینک جامعه به دلیل برخورداری نسبی از «امکان انتخاب»، رویکرد متکثرتری برگزیده ست.

دامنه‌ی موج پنهان؛

نابرابربری‌های انتخابات اظهر من الشمس است. این لشکر کشی صاحب منصبان در برابر حاشیه نشینان سیاست و این ترکیب چند نفر به یک نفر، بیگانگی با مفهوم انتخابات و بیگانگی با قسط و عدالت است. اما چنان که می‌دانیم شیوه‌ی پاسخ به این نابرابری‌ها و لشکرکشی‌ها در جامعه پیچیده‌ی ایران در هر زمان متفاوت است.

در انتخابات جاری، شواهد و نظر سنجی‌ها همچنان بازه‌ی ۴۸ تا ۵۸ درصد مشارکت و نقطه‌ی میانی ۵۳ تا ۵۴ درصد را تایید می‌کنند که متوسط ۱۲ تا ۱۳ درصد فراتر از مجلس است. دقت نظرسنجی‌ها چگونه بوده و آیا ابعاد موج پنهان یکی دو روز آخر، از این بازه فراتر خواهد بود؟ باید تا فردا صبر کرد. تجربه نشان داده است که احتمال ۵ تا ۱۰ درصد موج پنهان روز آخر به نفع یک کاندیدا وجود دارد که تعیین کننده خواهد بود. این موج می‌تواند از تغییر نظر همانها که رای می‌دهند و در نظرسنجی‌ها لحاظ شده‌اند و افراد جدیدی که در نظرسنجی‌ها دیده نشده‌اند، شکل بگیرد.

استراتژی «هر همراه، دو رای»؛

با توجه به شاکله ی انتخابات این موج پنهان، هرچه باشد، در جهت کمپین آقای پزشکیان خواهد بود که با استراتژی «هر شهروند دو رای»، بخشی از مرددین را قانع ساخته‌اند، اما تقویت این موج از کف به سقف نیازمند اهتمام به اکسیر این استراتژی است.

جامعه سه ضلعی؛

با هر نتیجه‌ی انتخابات، با جامعه‌ای سه ضلعی مواجه خواهیم بود (آنان که رای تاییدی می دهند، آنان که رای نمی‌دهند و آنان که رای اصلاحی می‌دهند) و اندازه‌ی ضلع سوم را موج پنهان تعیین خواهد کرد. رای دادن و رای ندادن مردم، قرار گرفتن در آرایش این اضلاع سه گانه است و نمی‌توان آن را به نام های خاصی مصادره کرد. ویژگی جامعه سه ضلعی آن است که بعد بیشتری یافته و تا حدی از فضای قطبی عبور خواهد کرد. در چنین جوامعی برای حل مسائل راه حل‌های بینابینی بیشتری وجود خواهد داشت. در اینباره پس از انتخابات بیشتر خواهم نوشت، ان شاء الله.

والسلام
ابوالفضل فاتح
هفتم تیرماه ۱۴۰۳

https://ensafnews.com/530638
@ensafnews
تحلیل هوش مصنوعی از انتخابات ٨ تیر ایران

🔹چت‌جی‌بی‌تی به عنوان مشهورترین ابزار کاربست هوش مصنوعی در زندگی، پاسخ‌های جذابی درباره انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری ایران دارد.

🔹هوش مصنوعی می‌گوید ارزیابی این‌که کدام کاندیدا می‌تواند بهترین گزینه برای توسعه و پیشرفت ایران باشد، نیازمند بررسی دقیق پیشینه، برنامه‌ها و شرایط فعلی کشور است.

🔹درباره پورمحمدی، تجربه بالای مدیریتی را مهم‌ترین نقطه قوت و ابهام‌های حقوق بشری را نقطه ضعف او دانسته و گفته پورمحمدی پتانسیل ایجاد نظم در دستگاه‌های اجرایی را داراست.

🔹چت‌جی‌بی‌تی قاطعیت جلیلی در مذاکرات خارجی را نقطه قوت و دیدگاه‌های سخت‌گیرانه را نقطه ضعف او دانسته است.

🔹همچنین پتانسیل قالیباف را توان اجرای پروژه‌های بزرگ خوانده است. قوت او سابقه اجرایی و ضعفش را عملکرد ناشفاف در حوزه مالی خوانده.

🔹چت‌جی‌بی‌تی در نهایت به شرایط کشور از جمله مشکلات اقتصادی، تحریم‌ها و چالش‌های سیاسی اشاره کرده، می‌نویسد: به‌نظر می‌رسد پزشکیان به عنوان یک اصلاح‌طلب با تجربه، می‌تواند تعادلی بین نیازهای اقتصادی و اجتماعی برقرار کند و نظام درمان را بهبود دهد.

@ensafnews
2024/10/03 09:13:49
Back to Top
HTML Embed Code: