Telegram Web Link
مسعود پزشکیان: من وزیر دولت خاتمی بودم، کلاه خودتان را قاضی کنید، در دوران خاتمی اوضاع سفره مردم بهتر بود یا در دوران آقای رییسی؟ مردم اینها را با پوست و گوشت خودشان احساس می‌کنند.

@ensafnews
حاشیه‌های حضور پزشکیان در دانشگاه تهران | به شما خیانت نخواهم کرد

برنامه‌ی پرسش و پاسخ دانشگاهیان با مسعود پزشکیان توسط انجمن اسلامی دانشگاه تهران با عنوان «زین خوان چپاول شده امید چه داری؟» ساعت یک بعد از ظهر ۲۷ خرداد در سالن چمران دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد. متن پیش رو حاشیه نگاری‌ای بر این نشست است.

شجریان بلند می‌خواند:«سرها در گریبان است / وگر دست محبت سوی کس یازی / به اکراه آورد دست از بغل بیرون / که سرما سخت سوزان است». از همین فضا و آن عنوان برنامه مشخص است مضمون اصلی برنامه مطالبه‌گری دردمندانه‌ی دانشجویان انجمن اسلامی‌ست که چندان امیدی هم به انتخابات ندارند. انگار پزشکیان به صحنه‌ای از پیش تعیین شده می‌آید.

میان تیترها:

🔹«استادمون یه قاضی معروفه؛ می‌گفت شکی تو سلامت پزشکیان نیست»

🔹پزشکیان آگاهانه به صحنه‌ای از پیش تعیین شده آمد | واقعیتِ دانشگاهِ ناامید

🔹«آقای پزشکیان در مجلس تنها بودند ولی خیلی به ما کمک کردند!»

🔹فیلمبرداری ممنوع | لگدی که نثار فیلمبردار شد

🔹آیین‌نامه‌ی انضباطی و برخورد با دانشجویان و اساتید را تغییر خواهم داد

🔹وعده‌ی دروغ نمی‌دهم که بعدا بگویید خیانت کرده‌ام

🔹آقای پزشکیان بهتر نیست کنار بکشید و به توهم دموکراسی دامن نزنید؟!

🔹اعتراض بسیج و تشکل‌های هم‌سو به نداشتن تریبون | «اغتشاش می‌کنند»

متن کامل این گزارش
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «حاشیه‌های حضور پزشکیان در دانشگاه تهران | به شما خیانت نخواهم کرد برنامه‌ی پرسش و پاسخ دانشگاهیان با مسعود پزشکیان توسط انجمن اسلامی دانشگاه تهران با عنوان «زین خوان چپاول شده امید چه داری؟» ساعت یک بعد از ظهر ۲۷ خرداد در سالن چمران دانشکده حقوق و علوم سیاسی…»
پاسخ مسعود پزشکیان به ۸ سوال خانه سینما

مسعود پزشکیان کاندیدای چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری به هشت پرسش خانه سینما پاسخ داد.

به گزارش انصاف نیوز و به نقل از ستاد رسمی آقای پزشکیان، پاسخ به این این پرسش‌ها سیاست‌های کلی و تصمیمات دولت مسعود پزشکیان را برای ایران نشان می‌دهد.

۱ـ شما اشتغال به تولید و عرضه در فعالیت‌های هنری به ویژه هنر صنعت سینما را حق می‌دانید یا امتیاز؟


قانون اساسی ما، انتخاب شغل را حق می داند و نوعی امتیاز یا مزیت به حساب نمی‏آید، وظیفه‏ی دولت در این حوزه ایجاد بسترهای لازم برای ایجاد اشتغال از سوی سرمایه‏های خصوصی است، دولت امکان انتخاب شغل را برای متقاضیان فراهم می کند و موانع آن را از بین می برد. در دو بخش “ایجاد ساختارهای حقوقی لازم برای پشتیبانی برخورداری از حق انتخاب شغل” و “ایجاد شرایط مناسب برای ورود سرمایه‏های سالم و زاینده‏ بخش خصوصی به حوزه فرهنگ”، خواهیم کوشید.

۲ـ در پیوند با پرسش نخست، ساختار حقوقی اداری و عملکرد دستگاه اجرایی موجود، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کدام گزینه (حق یا امتیاز) را برگزیده است؟ و برنامه‌ی شما برای اصلاح ساختار و رویه‌های موجود این دستگاه چیست؟

بر اساس اطلاع و برداشت من، متاسفانه همچنان این “حق” در بخشی از رویه ها و مقررات فعلی، امتیازی است که از سوی دولت “اعطا” می شود. سمت و سوی بعضی از مقررات، محدود کننده این حق است. سمت و سوی مقررات محدود کننده به طرف امتیاز بودن را صنوف بررسی کنند و هر جا این مشکلات وجود دارد چنانچه در رویه هاست حذف می شود و اگر در مقررات است اصلاح می شود.

ریشه این مشکل در آنجاست که ساختار اداری موجود ما در بخش فرهنگ، ساختار سیالی است که بنابر سیاستهای دولتهای حاکم، میتواند هر یک از دو روایت را برگزیند، زمانی که دولت پیگیر سیاستهای انقباضی بوده است، برخورداری از فرصت اشتغال به امور هنری، امتیاز دانسته شده و زمانی که دولت پیگیر گسترش فعالیتهای عمومی و آزادی‏های اجتماعی بوده است و همین ساختار توانسته است از این فرصت به عنوان یک حق پشتیبانی کند.

مهمترین برنامه‏ی ما در این حوزه، تقویت جامعه هنرمندان و نهادهای صنفی، به شکلی است که عملاً ساختار دولت نتواند به سمت انقباض مجدد و محرومیت بخش عمده‏ای از هنرمندان از حق قانونی و انسانی خویش حرکت کند.

۳. تدبیر مشخص شما برای رفع مزاحمت های نهادها و اشخاص در اجرای برنامه‌های توسعه گرایانه‌تان در سپهر هنر به ویژه هنر صنعت سینما چیست؟

هیچ تدبیری بدون وجود یک نظام منسجم، شیوه مند و موثر بین دولت و خانه سینما راه به جایی نخواهد برد.

گفتگو روشی است که می تواند پنجره های فرصت صنعت فیلم ایران را به سوی پیشرفت بگشاید. دولت ضامن پیشگیری از دخالت نهادهای غیرمسئول و غیرقانونی است.

اجرای برنامه های توسعه گرایانه جز تقویت نظامهای صنفی و حرکت به سمت تشکیل بازارهای قاعده‏مند و برخوردار از استانداردهای جهانی، محقق نخواهد شد.

از دیگرسو، بازنشانی عقل سلیم متعارف به جای بندهای سفت و سخت آیین‏نامه‏ای و بازگرداندن دولت به نقش بنیادینش در تسهیل‏گری، راهبرد اصلی دولت در حوزه‏ی مدیریت سینمایی کشور خواهد بود. به سیاق سابق نمی شود حوزه تمدنی و فرهنگی ایران را گسترش داد، پنجره های دوران جدید با همراهی هنرمندان و اهل فرهنگ می تواند گشوده شود.

۴. وضعیت ممیزی متصلب کنونی مانع بازتاب چالش‌ها، تحولات و واقعیت‌های جامعه در قاب سینما است، شما چه سازوکاری را برای ایجاد تحول و اصلاح خردگرایانه آن( واگذاری به اصناف) برمی‌گزینید؟


ادامه‌ی این پرسش و پاسخ را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/529629
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «پاسخ مسعود پزشکیان به ۸ سوال خانه سینما مسعود پزشکیان کاندیدای چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری به هشت پرسش خانه سینما پاسخ داد. به گزارش انصاف نیوز و به نقل از ستاد رسمی آقای پزشکیان، پاسخ به این این پرسش‌ها سیاست‌های کلی و تصمیمات دولت مسعود پزشکیان…»
علی‌اصغر شفیعیان، مدیر انصاف نیوز: وقتی ‎پزشکیان می‌گوید ‎خاتمی، خاتمی نماد چیست؟ آزادی، توسعه سیاسی و رفاه اقتصادی.
فرصت را غنیمت بشمارید. کمتر از شش روز از تبلیغات مانده است.

@ensafnews
تسخیر مرکز آموزش‌ انجمن جامعه‌شناسی: یورش جدید شهرداری به نهادهای مدنی و اجتماعی

محمدحسین موسوی در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز نوشت:

بارها نامش را شنیده‌ام. از اساتیدم، از بین اعلانات مربوط به دوره‌های آزاد خواندن کتاب، از میان صفحات کتب تاریخ نهادهای اجتماعی ایران، از میان گفتگو دانشجویان قدیمی علوم اجتماعی. به کوچه شصت و سوم که می‌رسم و پلاک را پیدا می‌کنم اما آپارتمانی چندطبقه و رنگ و رو رفته می‌بینم. تلاشم برای پیدا کردن زنگ در ناکام می‌ماند، وارد در کوچکی می‌شوم و از آسانسور پارکینگ می‌روم بالا، از میان سبدهای کاهو و جعبه‌های نان که توسط کافه و رستوران‌های کناری در آن‌جا انبار شده. به طبقه دوم می‌رسم، در کنار اداره تعطیل ممیزی منطقه، دری نیمه‌باز است و کنار آن کاغذی نصب شده که می‌گوید این‌جا مرکز آموزش انجمن جامعه‌شناسی ایران است.

تصوراتم کمی می‌ریزد به هم اما صدایی می‌گوید “همین هم غنیمت است.” راست می‌گوید، مایی که نه در دانشگاه جای درستی برای کار علمی و اجتماعی برایمان باقی مانده نه در دیگر مکان‌هایی که هردم بیشتر به نفع خودی‌ها تسخیر می‌شوند یا از بین می‌روند، همین هم غنیمت است. این غنیمت اما ماندگار نیست، زیرا شهردار تهران حال که دستش نتوانسته به خانه اندیشمندان برسد، چشمش به این آپارتمان کوچک است.

متن کامل این یادداشت
@ensafnews
نظر مردم درباره‌ی مناظره‌های انتخاباتی | از صداوسیما گله‌مندیم

به نظر شهروندان تهرانی، کلی‌گویی و حرف‌های تکراری، در مناظره‌ی اول نامزدهای دوره‌ی چهاردهم ریاست جمهوری، بیشتر از همه‌چیز به چشم آمده بود. برخی‌هایشان، با بی‌رغبتی می‌گفتند ندیده‌اند. دومین مناظره‌ انتخاباتی ساعت ۲۰ امروز از تلویزیون و رادیو زنده پخش خواهد شد.

به گزارش انصاف نیوز، ۲۰ نفر از شهروندان در خیابان و میدان ولیعصر تهران، درباره‌ی مناظره‌ی اول انتخابات ۱۴۰۳ صحبت کردند که در ادامه می‌خوانید.

خانمی ۵۴ ساله، با پوشش مانتو و شال گفت به دلیل اینکه برایش اولویت نداشته، مناظره‌‌ را ندیده است.

خانمی ۵۵ ساله، با پوشش چادر گفت که در انتخابات شرکت می‌کند و مناظره را نصفه دیده است. او گفت: زاکانی بقیه‌ی کاندیداها را می‌کوبید و کار درستی نبود.

آقای ۲۶ ساله‌ای که گفت برای شرکت در انتخابات تصمیم نگرفته است، حرفش را اینطور ادامه داد: بخش‌هایی از مناظره را دیدم که صحبت‌ها درباره برنامه هفتم توسعه و موضوعات اقتصادی بود. از جواب اکثرشان خیلی راضی نبودم. به نظرم حرف نو و تازه و راه‌حلی نداشتند و همان جواب‌های کلی و تکراری همیشگی را دادند. البته رویکرد پزشکیان به بدنه‌ی جامعه نزدیک‌تر است.

آقای ۴۲ ساله‌ای، همان ابتدای صحبتش از پدر ۷۲ ساله‌اش گفت که ایثارگر است اما کارت ندارد. می‌گفت: یعنی حق پدرم نیست که سر پیری برای خودش چیزی داشته باشد؟ رئیس‌جمهور به هیچ‌کاری نمی‌آید. رهبری هم تنهاست و کسی پشت او نیست. مناظره‌ها را هم نگاه نمی‌کنم چون همه‌اش دروغ است!

دو دختر ۱۶ساله هم گفتند: نه ندیدیم. چون کارهای دیگری داشتیم و به نظرم دیدنش هم وقت تلف کردن است. ما سعی می‌کنیم کارهایی انجام بدهیم که به درد زندگی‌مان بخورد و به کار خودمان فکر کنیم. بقیه‌ی مناظره‌ها را هم نمی‌بینیم. آنها در جواب اینکه شاید مناظره‌ها کمک کنند تا با تصمیم‌های سیاستمداران آشنا شوند گفتند: به‌هرحال ما که به سن قانونی نرسیدیم.

یک مغازه‌دار ۲۲ ساله، مناظره را در مغازه دیده بود و گفت: حرف جدیدی نزدند. ولی پزشکیان از همه بهتر بود. صداوسیما مثل همیشه بدون برنامه‌ریزی مناظره را با ۴۵ دقیقه تاخیر شروع کرد!

آقای ۳۸ ساله‌ای که دستفروش بود، بعد از گفتن جمله‌ی «نه، فقط یک لحظه دیدم»، چهره‌اش را درهم کشید و با لحنی گلایه‌آمیز، این‌طور ادامه داد: اوضاع این‌قدر به‌هم ریخته‌ است که به این چیزها نمی‌رسم. صاحبخانه جواب کرده و باید بلند شویم. مناظره‌ها را نگاه نمی‌کنم چون همه‌اش دروغ است! دو تا لاستیک خریدم شده ۵ میلیون! چرا باید بیایم کف خیابان دستفروشی کنم، آخرش هم شرمنده‌ی زن و بچه‌‌ام باشم؟

آقای ۳۸ ساله‌ای، وقتی صحبت مناظره‌ شد، سرش را به نشانه‌ی نارضایتی تکان داد و گفت «دیدم ولی نپسندیدم! فقط کلی‌گویی کردند. به‌هرحال زاکانی و قاضی‌زاده، کاندیداهای پوششی هستند. از آقای پزشکیان انتظار داشتم بهتر صحبت کند. قالیباف بهتر از همه حرف زد.» بعد از اشاره به پوستر‌های مسعود پزشکیان، تاکید کرد: ...

ادامه‌ی این گزارش میدانی را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/529333
@ensafnews
پست اینستاگرام امیررضا خادم:

چرا نامزدهای ریاست جمهوری مجبورند یا کلّی‌گویی کنند و یا وعده‌های غیرواقعی دهند؟
چون آقای دکتر احمدی‌نژاد ...

https://www.instagram.com/p/C8e1g9bNFkW/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==

@ensafnews
ظریف.MP3
77.6 MB
سخنرانی دکتر ظریف در کاشان، ۱ تیر ۱۴۰۳

🔹 رئیس جمهور تأثیر دارد. فرق می‌کند که سیدمحمد خاتمی در پاستور باشد یا احمدی‌نژاد.

🔹ده سال تمام دستگاه‌های تبلیغاتی کشور در اختیار آقایان بود. ده دقیقه از صداوسیما صحبت کردم انگار آب به لانه‌ی مورچگان ریخته‌اند.

🔹چرا در سه سال شهید رئیسی شما ۱۵۰۰ تحریم را کردید ۲۵۷۰ تحریم؟! یعنی سالی ۳۵۰ تحریم!

🔹من تحریم آمریکا هستم یا آقای جلیلی؟ یا آقای قالیباف؟

🔹از طوفان آگاهی مردم می‌ترسید.

🔹روز جمعه اگر به پای صندوق رای نروید همین اقلیت (اشاره به گروهی که قصد بر هم زدن گردهمایی را داشتند) بر شما حاکم خواهد شد.

🔹ما سرکوبگر اقلیت نیستیم

🔹ما مثل اقلیت نیستیم که با اکثریت مردم با چماق برخورد می‌کند

🔹یادتان نیست نانماینده کاشان که روزگار را بر من در مجلس سیاه کرده بود، گند چای دبش را درآورد

🔹وقتی ما دولت را ترک کردیم ۱۲۰ میلیون دوز واکس آورد بودیم،؛ مگر واکسن خمره رنگرزی است که یک هفته بعد از خروج ما از وزارت خارجه، میلیون ها دوز وارد شود.

🔹شما همه مخالفین را در کشور را خفه کرده اید به اسم شهدا
@ensafnews
نهضت آزادی ایران: برای پیگیری مطالبات ملی به نام مسعود پزشکیان رای اعتراضی خواهیم داد

نهضت آزادی ایران صبح امروز، ۲ تیر در بیانیه‌ای خبر از رای اعتراضی خود به نام مسعود پزشکیان برای پیگیری مطالبات ملیِ «آزادی و حاکمیت ملت» داد.

بخشی از متن بیانیه:

به نظر می‌رسد برای خروج از چرخه خشونت و پرهیز از افزایش آسیب‌های ملی، باید از چنین فرصت انتخاباتی در راستای راهبرد اصلاحات جامعه محور البته بصورت مسالمت‌جویانه و خشونت‌پرهیز بهره گرفت.

نهضت آزادی ایران طی چند دهه فعالیت خود، همواره بر حفظ و احیای نهاد انتخابات تاکید داشته و بر این باور بوده است که راهبرد اصلاح­‌طلبی در نهایت باید به برگزاری انتخابات آزاد، سالم و رقابتی منجر شود. آنچه این روزها در حال برگزاری است، اگرچه با یک انتخابات استاندارد فاصله دارد اما می‌توان به آن از زاویه یک امکان و فرصت برای جایگزینی نیروهای توسعه‌گرا، توانمند و صاحب دانش در دستگاه دولت نگاه کرد.

نهضت آزادی ایران ضمن اعلام حمایت از دکتر پزشکیان در این انتخابات، انتظارات خود را از ایشان در صورت موفقیت به شرح زیر اعلام می‌دارد:

۱- تلاش در جهت تحقق اصول مغفول مانده قانون اساسی به ویژه مفاد فصول سوم (حقوق ملت) و پنجم (حاکمیت ملت) برای دستیابی هرچه بیشتر شهروندان به آزادی‌های مدنی و سیاسی.

۲- تلاش درجهت رفع فساد و تبعیض در تمام عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی.

۳- تلاش درجهت تحقق حاکمیت قانون و احیای جایگاه نهادهای انتخابی در قانونگذاری و سیاستگذاری‌های عمومی.

۴- تلاش در جهت حفظ یکپارچگی سرزمینی و تمامیت ارضی و کاهش شکاف و تبعیض میان اقوام و گروه‌های اجتماعی مختلف به منظور وحدت ملی.

برای دکتر پزشکیان، پیروزی و موفقیت در انتخابات را آرزو می‌کنیم و به ایشان توصیه می‌کنیم همواره تمام اقدامات خود را با توسل به حق و با اتکا به مردم و به پشتوانه رای ملت انجام دهند. از خداوند منان می‌خواهیم ملت ایران را در گذار از این مسیر دشوار به سوی آزادی و دموکراسی یاری‌گر باشد.

نهضت آزادی ایران

۲ تیرماه ۱۴۰۳

متن کامل بیانیه
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✌️ به کارزار حمایت دکتر ظریف از دکتر پزشکیان بپیوندید:

🗣 «من، محمدجواد ظریف به همراه امضاکنندگان این کارزار از دکتر مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می‌کنیم.»

⭕️ «ما دولتی می‌خواهیم که در سیاست خارجی، شعارهای دهان پُرکُن که جیب مردم را خالی کند ندهد.»

⭕️ «نمی‌خواهیم مردم مدام چشم‌شان به اخبار باشد تا ببینند بیش‌تر تحریم می‌شویم یا نمی‌شویم، جنگ می‌شود یا نمی‌شود، فردا نرخ دلار بالا می‌رود یا پایین می‌آید، گرفتار فشار حداکثری خواهیم شد یا فشار حداقلی.»

⭕️ «ما دیگر فرصت نداریم – در حالی که کشورهای منطقه با شتاب در حال توسعه هستند – در بهترین حالت در جا بزنیم.»

برای همین ما امضاکنندگان این کارزار با حضور خود در انتخابات و انتخاب دکتر پزشکیان، به تشکیل یک «دولت ملی» کمک خواهیم کرد. امضا کنید:
https://www.karzar.net/pezeshkian

به اشتراک بگذارید.
#برای_ایران
حکم اعدام توماج صالحی نقض شد

امیر رئیسیان، وکیل توماج صالحی، در صفحه‌ی توئیترش خبر از نقض حکم اعدام توماج صالحی داد.

این وکیل دادگستری همچنین اضافه کرد: شعبه دیوان در حکم دقیق خود ضمن نقض حکم اعدام، مجددا تاکید کرده است که حتی حکم حبس قبلی(۶سال و سه ماه) بدون رعایت قواعد تعدد جرم بوده و بر خلاف ماده ١٣١ و مازاد بر مجازات قانونی است.

@ensafnews
زرآبادی سخنگوی ستاد پزشکیان شد

🔹سیده حمیده زرآبادی نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری، سخنگوی ستاد مسعود پزشکیان شد.
[ایلنا]

@ensafnews
شادی اویار حسینی دستیار سخنگوی ستاد پزشکیان شد

🔹با حکم علی عبدالعلی زاده رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان، شادی اویار حسینی به عنوان دستیار سخنگو ستاد انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان انتخاب شد.

@ensafnews
ساعت شش عصر امروز
@ebsafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
غوغای شیرازیها در حضور پزشکیان
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی جلال جلالی‌زاده در نماز جمعه زاهدان

@ensafnews
2024/11/18 05:51:41
Back to Top
HTML Embed Code: