Telegram Web Link
حضور سیدمحمد خاتمی، اسحاق جهانگیری و مسعود پزشکیان در مراسم ختم دکتر میلی منفرد در مسجد نور
@irpezeshkian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حضور سیدمحمد خاتمی، اسحاق جهانگیری و مسعود پزشکیان در مراسم ختم دکتر میلی منفرد در مسجد نور
@irpezeshkian
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✌️گر مرد رهی میان خون باید رفت✌️

📱کانال ستاد رسمی دکتر پزشکیان
@irpezeshkian
مظاهر جمهوریت از سیدابوالحسن تا سیدابراهیم | دل‌آزرگی آیت‌الله خامنه‌ای از تحمیل مهندس موسوی به‌جا بود

مرور زمانه و زمینه ۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر (۱)

رئیس جمهور یکی از جدی‌ترین مظاهر جمهوریت در ایران عصر جمهوری است که حالا در آستانه یک انتخابات دیگر قرار گرفته؛ انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم که فقدان ناگهانی و تاسف‌برانگیز سیدابراهیم رئیسی، موجب برگزاری آن یک‌سال پیش از موعد شده است.

برای مرور انتخاب‌های جمهور در سیزده دوره پیشین سراغ محمدجواد مظفر رفتیم که از نخستین روزهای پیروزی انقلاب و تشکیل جمهوری اسلامی، وارد عرصه کنش‌گری سیاسی و فرهنگی و اجتماعی شد و کتابب تالیف کرده با عنوان «اولین رئیس جمهور».

بخش‌هایی از مصاحبه:

🔹بنی‌صدر وقتی وارد ایران شد توانست با تکیه بر علم خودش، یافته‌های خودش و سخنوری‌اش، در فضای انقلابی موضوعیت پیدا کند. این خیلی جالب و مهم بود که او بدون هیچ تشکیلاتی توانسته بود در اکثر شهرها نظر مردم را به خود جلب کند.

🔹رجوی تشنه قدرت بود و سازمان را به انحراف کشاند. بعد از ماجرای انتخاب بنی‌صدر، استراتژی باند رجوی حمایت از او شد تا جایی که وقتی بنی‌صدر حکم فرماندهی کل قوا را از امام گرفت، شعار می‌دادند «سپه‌سالار ایرانی بنی‌صدر، به جبهه‌ها نگه‌بانی بنی‌صدر» بنی‌صدر هم کیف می‌کرد از این حرف‌ها. بعد هم دفتر همکاری‌های مردم و رئیس جمهور را تشکیل داد که نظرسنجی‌هایی می‌کرد و به او می‌گفت محبوبیت تو از امام بیشتر شده است. باند رجوی هم دائم این تصویر غلط از جامعه را برای بنی‌صدر تقویت می‌کرد.

متن کامل مصاحبه
@ensafnews
پزشکیان در پاسخ به سوالی درباره‌ی فدرالیسم: به هر ایده‌ای که یکپارچگی سرزمین ایران را خدشه‌دار کند باور ندارم.

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

روایت محمّد درخشش، رئیس جامعهٔ معلّمان و وزیر فرهنگ دولت امینی (۴۱-۴۰)، از رسیدن به وزارت و انتقاد مخالفان همکاری او با حکومت:

«مسئلۀ وزیر فرهنگ مطرح است. کسی حاضر نیست وزارت را قبول بکند.

به بنده پیشنهاد کردند. گفتم «آماده نیستم برای این‌کار».

بعد گفتند به من که شاه گفته «خود پدرسوخته‌اش را بیاورید، برای این که آبرویش جلوی معلّمین برود که وعدۀ حقوق دوبرابر داده، تا بفهمد حکومت کردن یعنی چه.»

به‌هرحال، گفتم «یک طور ممکن است. پیشنهاد دولت را مطرح می‌کنیم که جامعهٔ معلّمان ایران زمام اختیار فرهنگ را در اختیار بگیرد.» گفتند «قبول می‌کنیم.»

جلسۀ عمومی تشکیل شد. ۴ نفر مخالف صحبت کردند. ۴ نفر موافق. دشمنانم آن را پیراهن عثمان کردند که «شما وزیر رژیم شاه هستید.»

حزب توده هم ۳ تا وزیر در کابینۀ قوام‌السّلطنه داشت، نه شاه می‌خواست، نه قوام‌السّلطنه. اللّهیار صالح، دکتر [علی] شایگان، وزیر کابینۀ قوام‌السّلطنه بودند. خود دکتر مصدّق، نخست‌وزیر زمان شاه بود.

اگر در خدمت مردم باشد، بروند. اگر می‌خواهند بروند جیبشان را پر کنند، [نه].»

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران، دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
باد شدید در تهران خسارت آفرید

باد شدیدی که عصر پنج‌شنبه تهران را درنوردید، خسارت‌های مالی به دنبال داشت.

مشاهدات خبرنگار انصاف نیوز از منطقه شمالی شهر تهران حاکی‌است شدت باد در حدی بوده که برخی سازه‌های موقت را به اطراف پرتاب کرده است.

غبارآلودگی هوا و کاهش دید نیز از دیگر عوارض طوفان بهاری تهران در روز ٢۴ خرداد ۴٠٣ بوده است.

هنوز از خسارت‌های جانی احتمالی این طوفان گزارشی منتشر نشده است.

@ensafnews
ورود اولین سری تاکسی‌های برقی کرمان موتور به ناوگان تاکسیرانی تهران (+عکس)

بعدازظهر امروز طی مراسمی تاکسی‌های برقی کرمان موتور تحویل ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تهران شد.

شرکت کرمان موتور بعدازظهر امروز طی مراسمی با حضور شهردار تهران، سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران و جمعی از مدیران شرکت کرمان موتور نخستین تاکسی‌های تمام برقی را تحویل رانندگان داد.

در پروژه برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی که با همت علی آبادی وزیر صمت از سال گذشته آغاز شد، شرکت کرمان موتور به عنوان نخستین شرکت خودروساز در برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی، اولین سری از تاکسی برقی را تحویل ناوگان حمل و نقل عمومی تهران داد.  

در این مراسم از ۱۰۰۰ دستگاه خودروی kmc ej۷ آماده تحویل، ۲۰۰ دستگاه بصورت پلاک شده به رانندگان تاکسی تحویل داده شد.
تحویل اولین تاکسی‌های برقی در شهر تهران به دنبال امضای توافق نامه همکاری بین شرکت کرمان موتور و سازمان تاکسیرانی شهر تهران برای تحویل ۲۰۰۰ خودرو برقی برای استفاده در ناوگان حمل و نقل عمومی تهران صورت گرفت.

قیمت این تاکسی برقی یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که البته رانندگان تاکسی می‌توانند برای خرید این خودرو از تسهیلات ۹۰۰ میلیون تومانی با باز پرداخت ۵ ساله و کارمزد ۹ درصد استفاده کنند.

جالب است بدانید ۶۰۰ میلیون تومان از این تسهیلات را کرمان موتور به متقاضیان ارائه می‌کند و باقی سهم تاکسیرانی و شهرداری تهران است.

ثبت‌نام تاکسی‌های برقی همچنان در محل تاکسیرانی تهران در حال انجام است و دارندگان تاکسی‌های فرسوده با دریافت معرفی نامه از تاکسیرانی تهران می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

ادامه در لینک زیر:

https://ensafnews.com/528519/
رونمایی از کشنده قدرتمند كرمان موتور در نمایشگاه خودرو شیراز (عکس و مشخصات خودرو)

كرمان موتور در شهر شيراز از اولين خودروى تجارى سنگين خود با نام kmc ‌xt1856 رونمايى كرد.

هم زمان با آغاز بکار نمایشگاه خودروی شیراز ،شركت كرمان موتور از اولين كشنده توليدى خود رونمايى كرد. اين شركت كه در طى سه دهه فعاليت خود، مدل هاى گوناگونى در سگمنت هاى مختلف را عرضه كرده است، اين بار با توسعه محصول و ورود به رده خودروهاى سنگين تجارى، قصد دارد در حوزه حمل و نقل نيز نقشى فعال داشته باشد.كشنده kmc xt1856 نسبت به رقباى خود در بازار داراى چند ويژگى است كه آن را متمايز از رقبا مى كند.


طراحى آئروديناميك بدنه، موتور قوى و در عين حال كم مصرف، كابين مجهز به انواع وسايل رفاهى، اكسل پيشرفته برپايه تكنولوژى man آلمان، كابين ايزوله شده و بى صدا، مصرف سوخت كمتر و همچنين ايمنى بالا از جمله مواردى است كه بايد به آن اشاره داشت.

اين كشنده از حيث طراحى نيز بى شباهت به كشنده هاى man نيست. به لطف طراحى آئروديناميك داراى ضريب آئروديناميكى 0.45 بوده، اكسل آن با تكيه به تكنولوژى آلمان، بيش از يك ميليون هشتصد هزار كيلومتر تست هاى عملكردى را پشت سر گذاشته است و كابين مجهز آن نيز با عايق بندى كامل، بيش از ٣٠ درصد ساكت تر از كابين ديگر رقبا است.

استفاده از آلیاژهای مقاوم و همچنین یک موتور و گیربکس پرقدرت و به‌روز، باعث شده است که مصرف سوخت کشنده kmc در مقایسه با هم‌کلاسی‌های خودش در حدود 5 درصد کمتر باشد. 

ادامه در لینک زیر:

https://ensafnews.com/528527/
فیلم ورود تاکسی های برقی کرمان موتور به پایتخت

در آیین ورود ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی کرمان موتور که با حضور شهردار تهران و مسئولان سازمان تاکسیرانی، فرماندهان پلیس راهور ناجا و مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت کرمان موتور برگزار شد، ۲۰۰ تاکسی برقی در قالب طرح نوسازی ناوگان فرسوده تاکسیرانی به تاکسیرانان پایتخت تحویل شد.

در آیین ورود ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی کرمان موتور که با حضور شهردار تهران و مسئولان سازمان تاکسیرانی، فرماندهان پلیس راهور ناجا و مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت کرمان موتور برگزار شد، ۲۰۰ تاکسی برقی در قالب طرح نوسازی ناوگان فرسوده تاکسیرانی به تاکسیرانان پایتخت تحویل شد.

فیلم در لینک زیر:

https://ensafnews.com/528580/
مظاهر جمهوریت از سیدابوالحسن تا سیدابراهیم | دل‌آزرگی آیت‌الله خامنه‌ای از تحمیل مهندس موسوی به‌جا بود

مرور زمانه و زمینه ۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر (۱)

رئیس جمهور یکی از جدی‌ترین مظاهر جمهوریت در ایران عصر جمهوری است که حالا در آستانه یک انتخابات دیگر قرار گرفته؛ انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم که فقدان ناگهانی و تاسف‌برانگیز سیدابراهیم رئیسی، موجب برگزاری آن یک‌سال پیش از موعد شده است.

برای مرور انتخاب‌های جمهور در سیزده دوره پیشین سراغ محمدجواد مظفر رفتیم که از نخستین روزهای پیروزی انقلاب و تشکیل جمهوری اسلامی، وارد عرصه کنش‌گری سیاسی و فرهنگی و اجتماعی شد و کتابی تالیف کرده با عنوان «اولین رئیس جمهور».

متاسفانه کشور به دلیل از داست دادن رئیس جهمور، در آستانه یک بزنگاه سیاسی مهم است. شما کتابی درباره مکاتبات نخستین  رئیس ‌جمهور با نخست‌وزیرش داشتید که اتفاقا این نخست‌وزیر هم رئیس جمهور می‌شود اما متاسفانه دروه‌اش را به پایان نمی‌رساند و در یک حادثه تروریستی شهید می‌شود. فضای انتخابات دوره اول ریاست جمهوری چگونه بود و چرا این دوره به پایان نرسید؟

همان‌طور که می‌دانید در سال ۵۸، قانون اساسی در حال تدوین بود که ماجرای اشغال سفارت آمریکا و استعفای دولت موقت پیش آمد. مرحوم امام خمینی مسئولیت اداره کشور را به شورای انقلاب سپردند؛ تا آن زمان شورای انقلاب تشکیلات اداری نداشت و تنها نقش نظارتی بر اقدامات دولت موقت داشت.

زمینه‌های نخستین انتخابات ریاست جمهوری

با سقوط دولت موقت، عصر جمعه ۱۸ آبان ۵۸، شهید حسن اجاره‌دار، از شهدای شب هفتم تیر سال ۶۰، من و چند نفر از دوستانم را دعوت کرد که دبیرخانه شورای انقلاب را تشکیل دهیم. ما به ساختمان مشهور مجلس سنا که آن زمان محل تشکیل جلسات مجلس خبرگان بود رفتیم و اتاق‌هایی را در طبقه بالای ساختمان آماده کردیم و از صبح شنبه، ۱۹ آبان ۵۸، دبیرخانه شورای انقلاب به طور رسمی آغاز به کار کرد و من هم به عنوان مسئول روابط عمومی شورای انقلاب معرفی شدم.
جلسات شورای انقلاب که حالا مسئولیت اداره قوه مجریه را هم بر عهده داشت در همین ساختمان مجلس سنا برگزار می‌شد و مرحوم حسن حبیبی، که به عنوان سخن‌گوی شورای انقلاب انتخاب شده بود، پس از هر جلسه شورا در جمع خبرنگاران حاضر می‌شد و در باره مصوبات جلسه توضیح می‌داد.
یکی از مهم‌ترین وظایف شورای انقلاب، برگزاری دوره اول انتخابات ریاست‌جمهوری بود که پس از بحث و بررسی  در نهایت زمان انتخابات ۵ بهمن همان سال تعیین شد.

دوستانی که در دبیرخانه شورای انقلاب فعالیت می‌کردند اغلب دانشجو بودند و با یک آرمان‌گرایی فوق‌العاده زیاد و غیرقابل وصف، در پی تحولات عمیق در کشور بودند. یکی از ابتکارات همین جمع، برگزاری جلسات گفت‌وگو با کاندیداهای مطرح انتخابات ریاست جمهوری بود. بنابراین با آقایان جلال‌الدین فارسی، ابوالحسن بنی‌صدر، حسن حبیبی و مهندس عزت‌الله سحابی برگزار کردیم. آقای بنی‌صدر که از مدت‌ها قبل مشخص بود کاندیدای ریاست جمهوری است. جلال‌الدین فارسی کاندیدای اصلی حزب جمهوری اسلامی و جامعه روحانیت مبارز بود اما مجبور به کناره‌گیری شد و حزب جمهوری به ناگزیر، آقای حبیبی را پس از کنار رفتن جلال‌الدین فارسی، کاندیدا کرد.

یادم هست که بنی‌صدر به تندی علیه حزب جمهوری اسلامی و شخص آقای بهشتی صحبت کرد. خودش هم گفت نوار را ببرید و به آقای بهشتی بدهید. این کار انجام شد و مرحوم آقای بهشتی این نوار را شنید. ایشان گفته بود...

ادامه‌ی این گفت‌وگو را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/525206/
انصاف نیوز pinned «مظاهر جمهوریت از سیدابوالحسن تا سیدابراهیم | دل‌آزرگی آیت‌الله خامنه‌ای از تحمیل مهندس موسوی به‌جا بود مرور زمانه و زمینه ۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر (۱) رئیس جمهور یکی از جدی‌ترین مظاهر جمهوریت در ایران عصر جمهوری است که حالا…»
عطش تغییر و انتخابات دشوار | ابوالفضل فاتح

بخشی از یادداشت دکتر ابوالفضل فاتح، موسس ایسنا، درباره‌ی انتخابات هشت تیر:

  بر اساس سوابق دانشگاهی و سیاسی و اجرايی، شخصیت متفاوت آرایش فعلی انتخابات، آقای پزشکیان است که تنها نماینده اصلاح طلبان است. در کشور ما بسیاری از ساختارها و مفاهیم بینابینی است، و همچنین دوگانه های فراوانی شکل گرفته است، ایشان شخصیتی بینابینی دارد که به نوعی بین اصلاح طلبان و سیستم قرار می گیرد. ایشان به صداقت و پاکدستی و مردم دوستی و تدین مشهور است. حامیان ایشان بر این باورند که ایشان می تواند کسی باشد که با به دست گرفتن پرچم تغییر به نفع انسانیت، عدالت و آزادی، به کسانی که با صندوق قهر کرده اند، این احساس را منتقل کند که اگر کسی در جستجوی اصلاح و تغییر است، تا حدی امکان واقعی آن در دسترس است. ایشان می تواند این تلقی را ایجاد کند که  شکاف های کارآمدی و فساد و کم افقی و فقر اندیشه را با میدان دادن شخصیت های کارآمد و سالم و صاحب فکر و برنامه و در تراز شخصیت های برتر دانشگاهی پر خواهد کرد، شخصیت هایی که در انحصار گرایی حاکم حذف شده یا انگیزه حضور را از دست داده اند. ایشان می توانند با شعارها و رویکردهای عدالتخواهانه و ضد تبعیض و حامیانه از طبقات عقب نگاه داشته شده و  زنان و اقلیت ها، بخشی از جریانات «پروگرسیو» کشور را که از تنگ نظری ها به تنگ آمده اند، جذب و به صحنه وارد کنند. ایشان کاندیدایی است که می تواند به تراز فعلی انتخابات بیافزاید و انتخابات پیشین را تا حدی به فراموشی بسپارد، و شانس این انتخابات به رغم طراحی ها باشد، اما این همه مشروط بر آن است که ایشان و تیم ایشان، خود «این نماینده‌ی تغییر بودن» را به رسمیت شناخته باشند، و پاسخ مناسبی به عطش جاری بدهند، تا عطش مردم فرو ننشیند. مردم نیازمند برنامه‌ی مشخص و پالس های شفافند، تا تصمیم تازه ای بگیرند. نقش وعده های محسوس اقتصادی هر یک از کاندیداها را نیز صرف نظر از درستی یا نادرستی این وعده ها که جای بحث آن اینجا نیست، نمی توان کم اهمیت پنداشت. با لحاظ فاکتورهای قومی و ارزیابی نتایج انتخابات مختلف تبریز در ادوار مختلف، ظرفیت رای آقای پزشکیان، دامنه‌ی عجیب و وسیعی دارد و بین ۲۵  درصد تا ۶۵ درصد کل آراء صندوق های پیش روی است و قرار گرفتن در هر جای این دامنه، کاملا بسته به چگونگی و قدرت عملکرد ایشان و کمپین ایشان در پاسخ به عطش مردم و تاثیر گذاری بر رفتار انتخاباتی مردم با فاکتورهای پیش گفته دارد. طبیعتا اتکاء آقای پزشکیان به جامعه دانشگاهی و جوانان و زنان است. در بخش هایی از جامعه دانشگاهی جوشش ها و کوشش هایی درگرفته است. ویژگی این گروه چابکی، قدرت تولید محتوای کیفی و داشتن شبکه است. آنها اگر انگیزه و فرصت لازم را بیابند می توانند  به سرعت و از طریق رسانه های مجازی و حضور میدانی به بدنه‌ی اجتماعی در شهرهای بزرگ و کوچک و اقصی نقاط کشور دست یابند. آنها می فهمند که «ابر جمله ها» و «ابر اجتماعات» از هزار پیام و اجتماع معمول کارساز تر است و در این صورت به سرعت می توانند کف رای آقای پزشکیان را ارتقاء دهند و البته محدودیت ایشان قانع سازی و  فعال سازی  شبکه در زمان سه هفته ایست.

متن کامل یادداشت تحلیلی آقای فاتح را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/528399/
زیان‌های ویرانگر تحریم انتخابات

رضا صادقیان، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی نوشت:
 
از هنگامه برگزاری انتخابات مجلس هفتم با دو جریان در فضای سیاسی روبرو بوده و هستیم. جریان مشارکت طلبان و جریان تحریم کنندگان صندوق‌های رای.

قبل‌تر هم بودند کسانی که ساز تحریم می‌نواختند، اما نوای سازشان به گوش کمتر شهروندی می‌رسید، اما نتیجه تحریم کنندگان همیشه یکسان بوده است. راه را برای رسیدن جریان‌های هزینه‌ساز برای مدیریت کشور آب و جارو کردند. با گفتن رای ندهید، رای ندهید و فریب نخورید، به صورت مشخص صندلی‌های مجلس و سایر کرسی‌های تصمیم‌ساز را با احترام و سپاس فراوان به سایرین سپردند!

امروز نیز وضعیت چنین است، تحریم کنندگان فقط نواختن یک ساز را بلد هستند. ساز تحریم انتخابات و دیگر هیچ. طی سال‌های گذشته هر دو جریان تمام توان خود را به میدان انتخابات آوردند، ولی نتیجه‌ای حاصل دقیقا همان نبوده که هر دو سوی داستان طلب می‌کردند. در واقع نه تحریم کنندگان انتخابات و نه طالبان مشارکت فعال در کارزار انتخابات موفق نبوده‌اند که همه شهروندان صاحب حق رای را به پای صندوق‌های رای بکشانند و یا مخالفان آنان موفق به تحریم کامل صندوق‌های رای شوند. گویی اینان سخن خود را بیان و آنان نیز حرف‌های سابق را مکرر بیان می‌کنند.

این روزها برای مرتبه‌ای دیگر شاهد درگیری، بحث، اختلاف دیدگاه درباره مشارکت در انتخابات خواهیم بود. گویا تا پایان روز رای‌گیری و حتی پس از اعلام نتایج نیز شاهد اختلاف نظرها در سطوح مختلف در میان شهروندان باشیم، اما این همه به غیر از کوبیدن پُتک به سِندان برای هر دو سوی ماجرا دستاوردی نخواهد داشت. نیروهای هوادار جریان اصول‌گرا، اصلاح‌طلب و کسانی که هیچ وقت و به هر بهانه‌ای با صندوق رای قهر نکرده و نخواهند کرد، رای خود را به صندوق‌های رای خواهند ریخت ولی بحث و جدل کردن با جریان تحریم انتخابات به غیر از سوزاندن فرصت نه تنها دستاوردی برای مشارکت طلبان به همراه نخواهد آورد بلکه توان و قوایشان در این میان کاسته خواهد شد. بحث و جدل برای دعوت از جریان تحریم در انتخابات بی‌فایده است.

بهترین کار در این روزها فعالیت و کوشش برای معرفی کاندیدای مطلوب و فعالیت ایجابی و جذب آرای بیشتر برای اعتبار بخشیدن و احیاء صندوق رای است و انجام دادن هر کاری جزء این همانند انجام تلاش‌های نافرجام دستاوردی را نصیب طیف مشارکت کنندگان نخواهد کرد.

https://ensafnews.com/528395/
💠 «همایش فرهنگیان حامی دکتر مسعود پزشکیان»

🕒 امروز(جمعه)؛ ساعت 18
📍آدرس: تهران، سعادت آباد، بلوار قیصر امین پور، بلوار جوریکی، نبش خیابان حسینی

@ensafnews
اینجا #برای_ایران یک هشتگ نیست

گزارش رضا رئیسی از ستاد دکتر مسعود پزشکیان:

اینجا #برای_ایران یک هشتگ نیست یک کلمه تبلیغاتی هم نیست، اینجا مردمانی از اقصی نقاط ایران بی سر و صدا بی هیچ ادعا، خودشان را پرسان، پرسان به ستاد پزشکیان رسانده اند تا کاری کنند تا باری از دوش بردارند، فقط و فقط برای ایران و ما اینجا روایتگر این حضور هستیم، از مردمان عادی تا رجل سیاسی. 

پزشکیان خودش باشد

وارد ستاد که می شوم، غلغله ای برپاست، زن و مرد و پیر جوان هر کسی به سهم و ظن خود یک گوشه کار را گرفته و در رفت و آمد، وسط ازدحام با شجاع پوریان نماینده سابق شورای شهر و علی شکوری راد نماینده سابق مجلس و از معاونان ستاد، در بالابر چند لحظه ای همراه می شوم. شجاع پوریان با همان شور و حرارت همیشگی رو به شکوری راد می کند و می گوید: آقا من در 3 انتخابات اخیر وارد کارزار انتخابات نشدم چون نه حسی بود و نه رقابتی اما حالا که همه را پای کار می بینم خودم هم آستین را بالا زده ام، خودم را معرفی می کنم و می گویم: همه پای کار هستند اما همه ما در ستادهای کل کشور، اگر دست به دست هم دهیم تنها بخش کوچکی از کار را می گیریم و بار اصلی روی دوش خود پزشکیان و درخشش او در مناظرات است، شکوری راد که تا حالا سکوت کرده، می گوید این حرف درستی است، پزشکیان خودش باشد کار را در می آورد. 

می‌خواهم 9 تیر شرمنده نباشم

ستاد جوانان معمولا شلوغ ترین و پر تحرک ترین بخش ستادهای انتخاباتی است و بیشترین مراجعه کننده را دارد. دو جوان سرگشته و حیران به دنبال محلی هستند که خود را معرفی و گوشه ای از کار را بگیرند. فرصت را مغتنم می شمارم و همصحبت شان می شوم. جوان پرشور آذری می گوید من از بچه های سازمان برنامه و بودجه هستم و آماده ام هر کاری از دستم بر بیاد انجام دهم، میگویم انگیزه ات چی هست؟ پاسخ می دهد: آقا نمی خواهم روز 9 تیر شرمنده خودم و وجدانم باشم که کم کاری کرده ام. رو به دوستش می کند و می گوید: همین آقا مهدی شاهد است من چند سال و چند دوره است که تاکید دارم گره‌حل مشکلات پزشکیان است، این آدم درستی است، من می ترسم در فردای انتخابات کسانی سر کار بیایند که با افراطی گری و سیاست های حساب نشده آنهم با احتمال سر کار آمدن ترامپ و دست راستی ها در اروپا کشور را وارد چالش های بنیان افکن کنند. 

ناامیدی را کنار گذاشتم

3 جوان خوش پوش را دوستم معرفی می کند که از کرمانشاه آمده اند برای کار در ستاد، جوان اولی که خوش سر و زبان تر است، می گوید ما از کرمانشاه آمده ایم تا هر کاری از دستمان بر بیاید انجام دهیم، میپرسم چرا پزشکیان؟ می گوید من 14 سال است که حق رای دارم اما یکبار در سال 96 به آقای روحانی رای دادم اما از رای خودم ناامید شدم اما این بار با آمدن آقای پزشکیان و دیدن مواضع و گفتارهای صادقانه او دلم روشن است که این بار فرق می کند، تصمیم گرفتم ناامیدی را کنار بگذارم و در این شرایط حساس کشور هر کاری از دستم بر می آید خودم و دوستانم انجام دهیم

مردی این بار نه از کویر ایران

سن و سالی از او گذشته بود، آخر شب که همه رفته بودند، جلوی ستاد با آن خونگرمی همیشگی خوزستانی ها، آمد کنارم نشست و گفت: من اهل خوزستان هستم و اکنون ساکن طالقان. رفته بودم ستاد موقت پزشکیان که آدرس اینجا را به من دادند. سر درد دلش باز شده و می گوید ما با خوزستان و منابع آن خرج 100 کشور را می توانیم بدهیم با هرمزگان و بوشهر 50 کشور را می توان تامین کرد، پول و منابع هست اما مصرف درست نداریم، کارآمدی حلقه گمشده نظام اداری ماست. از بازنشستگان سیستم اداری است که اکنون در کسب و کار خصوصی مشغول است و دغدغه مند ایران.

@irpezeshkian
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 استقبال مردمی از دکتر پزشکیان در حاشیه‌ی همایش‌های زنان و فرهنگیان در تهران
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
همایش فرهنگیان با حضور دکتر پزشکیان در تهران - امروز، جمعه
@irpezeshkian
دیدار پزشکیان با آیت‌الله کریمی‌جهرمی؛ جوانان ایران را از حیرت نجات دهید

🔹مسعود پزشکیان با آیت‌الله کریمی‌جهرمی از مراجع تقلید قم، دیدار و گفت‌وگو کرد.

🔹آیت‌الله کریمی‌جهرمی با ابراز خوشوقتی از دیدار با پزشکیان، موفقیت او در عرصه انتخابات را از خداوند مسئلت کرد.

🔹ایشان هم‌چنین از همسر مرحوم دکتر پزشکیان تجلیل و برای آن مرحوم غفران الهی مسئلت کرد.

🔹آیت‌الله کریمی‌جهرمی کار برای رضای خداوند را اصل دانست و گفت: اگر خداوند را یاری کنید، خداوند هم شما را نصرت می‌دهد و اگر لغزشی در قدم شما باشد، جلوی آن را می‌گیرد.

🔹آیت‌الله کریمی‌جهرمی رهاندن حیرت‌زده‌ای از حیرت را یکی از بزرگ‌ترین عبادات خواند و گفت: در ایران امروز ما جوانان ما دچار حیرت شده‌اند و برای ازدواج، برای معیشت و کار آبرومند خود حیران هستند.

🔹ایشان ادامه داد: جوانان دچار حیرانی روح هستند و نسل حیرت زده از لحاظ اخلاقی دچار مشکل شده است.

🔹آیت‌الله کریمی‌جهرمی به حیرت زدگی اقتصادی جوانان اشاره کرد و گفت: عزیزانی که در مصدر امور قرار می گیرند، باید برای حیرانی جوانان و بلکه همه ملت فکر اساسی کنند.

#برای_ایران
#زندگی_بدون_شرمساری

@irpezeshkian
پزشکیان: من بدون حزب و گروه به میدان آمده‌ام؛ امیدم به مردم است


در حاشیه دیدار مسعود پزشکیان با آیت‌الله یثربی، برخی از حضار و به ویژه چند نفر از طلاب، فعالیت‌های تبلیغاتی ستاد پزشکیان را نقد کرده و آن را ناکافی دانستند.

پزشکیان در پاسخ به این نقد گفت: من بدون حزب و گروه به میدان آمده‌ام و امیدم به مردم است.

پزشکیان ادامه داد: ستاد من از هر کسی که علاقه، ایده و توان کمک دارد استقبال می‌کند. شما [منتقدان] هم بیایید و گوشه‌ای از کار را بگیرید.

#برای_ایران

@irpezeshkian
2024/06/26 12:50:58
Back to Top
HTML Embed Code: