Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مسعود پزشکیان: آزادی‌خواهان به میدان عمل بیایند

۱۹ خرداد ۱۴۰۳:

🔹پزشکیان از واقعیت‌ها می‌گوید و اینکه تنها با یاری یکدیگر برگرداندن کشور به مسیر درست ممکن است.
🔹او از واقعیت‌های جامعه می‌گوید که نمی‌توان از آن فرار کرد و به تجربه‌ی زندانی‌ای اشاره می‌کند که بر ماندن در کشورش ولو در زندان اصرار می‌ورزد.

@ensafnews
پزشکیان در جمع نمایندگان ادوار: مردمی‌بودن را فراموش نخواهم کرد

نمایندگانی از دوره‌های یکم تا دوازدهم مجلس شامگاه یک‌شنبه با مسعود پزشکیان دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست که نمایندگانی از طیف‌ها و گرایش‌های گوناگون حضور داشتند، کاندیدای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری خود را برخاسته از مردم خواند و گفت: حضرت امیر فرمودند این پست‌ها و مناصب هیچ ارزشی ندارد جز آن‌که قدمی برای مردم برداشته شود.

او ادامه داد: من هر کجا که باشم، مردمی‌بودن را فراموش نخواهم کرد.

پزشکیان در ادامه به فرصت کوتاه باقی مانده تا انتخابات اشاره کرد و افزود: هر کدام از شما نمایندگان عزیزی که به من اعتماد دارید، منتظر تشکیل ستاد و ساختار رسمی نباشید و کارهای لازم برای دعوت مردم به پای صندوق‌های رای را انجام دهید.

@ensafnews
سخنگوی جبهه اصلاحات: امیدواریم پزشکیان صدای بی صدایان باشد

جواد امام نوشت:

🔹بسیاری از شایستگان از ثبت‌نام و ورود به عرصه‌ی رقابت انتخابات ریاست جمهوری بازماندند و تعدادی نیز که موفق به ثبت‌نام شدند به‌رغم سوابق و صلاحیت‌های بسیار، بدون شفاف‌سازی ردصلاحیت شدند.

🔹جبهه اصلاحات ایران ضمن ابراز تأسف از ردصلاحیت آقایان دکتر عباس آخوندی و اسحاق جهانگیری و سایر کاندیداها از جریان‌های مختلف سیاسی، خود را مدافع حقوق همه‌ی بازماندگان از رقابت می‌داند و به این رویه‌ی حذف‌محور معترض است.

🔹این جبهه ضمن استقبال از تائید صلاحیت آقای دکتر مسعود پزشکیان به‌عنوان تنها نامزد باقیمانده‌ی اصلاح‌طلبان در میدان رقابت، امید دارد که ایشان صدایِ بی‌صدایان باشد و در رقابت ناعادلانه با ۵ نماینده‌ی جریان حاکم نماینده‌ای شایسته برای مردم معترض، زنان مطالبه‌گر و جریان اصلاحات باشد.

@ensafnews
دیدار مسعود پزشکیان با فرهنگیان

مسعود پزشکیان در دیدار با فرهنگیان به اهمیت آموزش در مسائل کشور، عمومی بودن حق آموزش، عدالت آموزشی و اهمیت کار کارشناسی در این زمینه اشاره کرد.

مهم‌ترین بخش‌های این جلسه را در ادامه می‌خوانید:

🔹مقوله‌ی بهداشت و آموزش کالا نیستند که هر که پول بیشتری بدهد سهم بیشتری هم داشته باشد.

🔹آموزش بدون توانمندسازی به درد نمی‌خورد.

🔹این کشور مال همه‌ی ماست. برای همه‌ی مردم این کشور است. عدالت آموزشی یعنی آموزش برای همه‌ی مردم. فقیر و غنی ندارد.

🔹کارشناسان می‌آیند قانون و برنامه می‌نویسند، تصویب می‌شود رئیس جمهور جدیدی می‌آید همه را کنار می گذارد و می‌گوید از نو برنامه ثبت کنید.

🔹حق نداریم با خرد و روش شخصی‌مان دل و روده‌ی‌ جامعه را بیرون بکشیم و بعد نتوانیم جمعش کنیم.

🔹آینده برای کسانی است که می‌توانند الهام‌بخش باشند و این الهام‌بخشی با اطاعت رخ نمی‌دهد.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥زمان‌بندی برنامه‌های تبلیغاتی «مسعود پزشکیان»

@ensafnews
🎥 برنامه‌های رسانه ملی برای تبلیغات نامزدها

جبلی، رئیس صداوسیما:

🔹برنامه‌های در نظر گرفته شده برای تبلیغات نامزدها شامل ۵ مناظره، ۳ میزگرد تخصصی، ۴ مستند تلویزیونی و رادیویی، برنامه‌های رو به دوربین برای سخن گفتن با مردم، گفتگو با مردم استانها، برنامه صف اول، برنامه گفتگوی ویژه و برنامه بدون تعارف که در رادیو و تلویزیون پخش خواهد شد.

@ensafnews
علی ربیعی، سخنگوی دولت روحانی: پزشکیان می‌تواند

@ensafnews
تاریخ مناظره‌هاى انتخاباتى مشخص شد

طبق جدول پخش تنظیم شده توسط صداوسیما، زمان مناظره‌ها به این ترتیب مشخص شده است:

▫️۱. دوشنبه ۲۸ خرداد
▫️۲. پنج‌شنبه ۳۱ خرداد
▫️۳. جمعه ۱ تیر
▫️۴. دوشنبه ۴ تیر
▫️۵. سه‌شنبه ۵ تیر

🔹طبق برنامه، ساعت مناظره‌ها از ۱۶:۰۰ تا ۲۱:۰۰ خواهد بود.
@ensafnews
ببینید: روزنامه‌های دوشنبه صبح

شرق: ۵+۱

اعتماد: دومین خرداد اصلاح‌طلبان

تعادل: پزشک اصلاحات در برابر پنج اصولگرا

سازندگی: مردی برای ایران

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دعوت پزشکیان به تشکیل ستادهای مردمی در شهرها و مناطق

دکتر مسعود پزشکبان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت:

در شهر خودتان، منطقه‌ی خودتان، هر جا می‌توانید بروید ستاد بزنید، بروید حرف خودتان را بزنید. اصلا لازم نیست که با ستاد ما هم هماهنگ باشید.

امیدوارم دست به دست هم بدهیم، همین نگاه و انسجام و وحدت را در سر تا سر این مرز و بوم، قشنگ از این فرصت استفاده کنیم گسترش بدهیم تا آنچه که تبعیض و نامردی و زیاده‌خواهی است، جلویش بایستیم.

این که یک عده را خودی و عده‌ای را غیرخودی بدانیم، خدا وکیلی دین و مذهب این را نمی‌گوید.

@irpezeshkian
برنامه تبلیغاتی امروز نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری

🔹برنامه «با مردم» با حضور قاضی‌زاده هاشمی، ساعت ۱۸:۳۰ شبکه یک

🔹برنامه «صف اول» با حضور محمدباقر قالیباف، ساعت ۱۷:۳۰ شبکه خبر

🔹برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» با حضور مسعود پزشکیان، ساعت ۲۲ شبکه خبر

@ensafnews
حمایت محمدجواد ظریف از مسعود پزشکیان

@ensafnews
انتخابات 8 تیر و نقش تاریخی جبهه اصلاحات | فرخ نگهدار

فرخ نگهدار، فعال سیاسی چپگرا، در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، درباره‌ی انتخابات 8 تیر نوشت:

اکنون رسما اعلام شده است آقایان پزشکیان، پورمحمدی، جلیلی، زاکانی، قاضی زاده هاشمی و قالیباف برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری رقابت خواهند کرد.

۱. سقوط کابینه رئیسی

شیوه خشن مهندسی انتخابات 1400 برای نظام و کشور هزینه ای کمر شکن داشت. آن انتخابات درهای مشارکت را به روی اکثریت بزرگ مردم، و بخش بزرگی از حامیان جمهوری اسلامی، بست تا راه را برای کارآمدن ناکارآمدترین دولت در جمهوری اسلامی بگشاید. این بی تدبیری از یک سو حکومت را به مقابله گسترده در خیابان ها با معترضان، آنطور که در اعتراضات زن زندگی آزادی دیدیم، سوق داد و از سوی دیگر فساد و ناکارآمدی به تورم لجام گسیخته، به کاهش بنیه اقتصادی کشور و رها شدن تمام طرح های توسعه، به ریزش سنگین ارزش پول ملی و خانه خرابی میلیون ها شهروند زحمتکش کشور منتهی شد.

ترکیب تائید صلاحیت شدگان نشان می دهد که این بار مهندسی انتخابات سه ضلعی خواهد بود و به دلیل درماندگی کشنده دولت سیزدهم، و نظر به تحولات بینادین در توازن قوا در منطقه و جهان، این بار راه گشوده شده است که کسی جز همفکران و همدستان دولت سیزدهم، دولت چهاردهم را تشکیل دهد.

۲. وضعیت انتخابات در جمهوری اسلامی

انتخابات در چند دهه‌ی اخیر، جز در نخستین سال، هیچگاه آزاد نبوده و همیشه طوری مهندسی شده است که حاصل رای مردم با اراده حاکم بر حکومت تقابل نداشته باشد. انتقال از خاتمی به احمدی نژاد، برای تمرکز بیشتر قدرت با هدف ایستادگی موثرتر در برابر امریکا بود. انتقال از احمدی نژاد به روحانی برای ترمیم شکاف در حکومت و تنش زدایی با امریکای اوباما بود. انتقال از روحانی به رئیسی برای یکپارچه سازی اراده حاکم، برای تکیه بر مقاومت در برابر امریکا و اسرائیل، بود. و تمام این موارد انتقال قدرت با رای و تلاش و مدیریت نظام صورت گرفت. از خرداد 76 تا امروز هیچ انتخاباتی در ایران برگزار نشده که معنای آن شکست برخی در برابر مردم باشد. تنها انتخاباتی که امید می‌رفت اراده مردم برخی را به عقب نشینی وادارد سازد انتخابات 88 بود. انتظار این نیست که انتخابات ۸ تیر نیز نوع دیگری برگزار شود.

تغییر بنیادین توازن قوا در منطقه و جهان
کاهش تمایل ایالات متحده به مداخله نظامی در منطقه و گسترش توان نظامی و سوق الجیشی ایران و بلوک نیروهای همسو با آن تناسب قوای تازه ای در منطقه پدید آورده که قدرت هایی که هستی خود را در گرو حضور و حمایت نظامی امریکا تعریف می کردند را به تغییر در استراتژی دفاعی فراخوانده است. کشورهای عرب نفتی خط مشی کاملا تازه ای، به ویژه در قبال ایران را در پیش گرفته اند. دولت دست راستی اسرائیل اما خیره سرانه از هرگونه انطباق با وضع تازه امتناع می کند. واکنش رهبران دست راستی اسرائیل به حمله 7 اکتبر، آن کشور را به مسیری بی بازگشت، و آن خود آن رهبران را به سوی سقوطی ناگزیر سوق داده است. آنها که تا 7 اکتبر خود را پیروز میدان می دیدند، اکنون خود به اتهام نسل کشی و ارتکاب جنایات جنگی تحت پیگرد قرار گرفته اند.

این تحول اما محال بود بدون حمایت و نقش آفرینی فعال جمهوری اسلامی رخ دهد. حضور و نقش آفرینی

ادامه‌ی یادداشت تحلیلی آقای نگهدار را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/528101/
اقبال مسعود!

محمد توکلی، عضو بخش تحلیلی انصاف نیوز در یادداشتی به بهانه‌ی کاندیداتوری مسعود پزشکیان در انتخابات هشت تیر نوشت:

با تصمیم شورای نگهبان مسعود پزشکیان در برابر پنج کاندیدای جریان اصولگرا به رقابت خواهد پرداخت. پنج نفری که دست‌کم سه نفر آنها ذیل جناح تندرو جریان اصولگرا قرار می‌گیرند.

اقبال پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ مسعود و مبارک است و به نظر می‌آید که ابر و باد و مه خورشید و فلک خواسته یا ناخواسته دست به دست هم داده‌اند تا دولت چهاردهم رنگی از اصلاح‌گری و میانه‌روی به خود بگیرد.

شانس نخست پزشکیان اینجاست که او و جریان میانه‌رو حامی‌اش در این دوره‌ی انتخابات دردسری برای اجماع‌سازی ندارند؛ شورای نگهبان و تصمیم‌گیران اثرگذار دیگر اجازه‌ی حضور بیشتر از یک کاندیدا در میدان رقابت را برای این جریان صادر نکرده‌اند.

اقبال دیگری که به پزشکیان روی آورده آن است که او با اینکه به‌عنوان اصلاح‌طلب شناخته می‌شود اما در جایگاه مدافع دولت‌های یازدهم و دوازدهم نیست، زیرا نقدهایش به دولت روحانی ثبت شده و قابل کتمان نیست. در نتیجه بر خلاف آقایان جلیلی، قاضی‌زاده هاشمی و زاکانی که در مقام دفاع از دولت سیزدهم خواهند بود و همینطور قالیباف که قاعدتا می‌باید پاسخگوی عملکردش در مجلس باشد، مسعود پزشکیان در مناظره‌ها ضرورتی برای قرار گرفتن در جایگاه مدافع دولت روحانی احساس نخواهد کرد.

سومین اقبالی که به پزشکیان روی آورده به ویژگی‌های شخصیتی‌ او بازمی‌گردد. وزیر بهداشت دولت خاتمی با وجود آنکه سال‌ها در مناصب حکومتی حضور داشته و قاعدتا دستش برای استفاده‌ی ناصواب در قدرت و ثروت باز بوده بر خلاف بسیاری خدشه‌ای بر سلامت اخلاقی و مالی‌اش وارد نیامده است و همین امر باعث می‌شود در فضایی که به درست یا غلط در ذهن بخش قابل توجهی از اقشار مختلف در جامعه ‘همه دزد هستند’ او شانس قابل توجهی برای جلب نظر مردم پیدا کند.

دیگر اقبال مسعود پزشکیان سبد رای متنوع اوست. با اینکه پزشکیان را یکی از جریان اصلاح‌طلب می‌نامند اما واقعیت این است که به دلیل خلق و خوی شخصی‌اش و همینطور دوری کردن او از فعالیت‌های تشکیلاتی اصلاح‌طلبان در همه‌ی این سال‌ها سبد رای او محدود به این جریان سیاسی نیست. درصد بالایی از مردم جناحی رای نمی‌دهند و در نتیجه هیچ بعید نیست که بخشی از سبد رای پزشکیان در انتخابات هشت تیر را علاوه بر حامیان گفتمان میانه‌روی، تحول‌خواهی و اصلاح‌گری، افرادی تشکیل دهند که در سال‌های دورتر به احمدی‌نژاد و در سال ۱۴۰۰ به مرحوم رئیسی رای داده‌اند. درصدی از رای‌دهندگان به محمود احمدی‌نژاد و ابراهیم رئیسی برخی از ویژگی‌های مثبت این دو مثل پرکاری، مردمی بودن، تواضع و … را در مسعود پزشکیان هم می‌بینند.


و اقبال پنجمی که به پزشکیان رو کرده است، تغییر تدریجی دیدگاه بخشی از جامعه است که در دوره‌های اخیر انتخابات گزینه‌ی ‘رای ندادن’ را انتخاب کرده بودند. درصدی از این بخش از جامعه با توجه به نتیجه‌ی یکدستی حاکمیت در سه سال اخید ذره ذره به تغییر نگرش خود می‌اندیشد. تغییر نسبی استراتژی بخشی از جریان اصلاحات که به دلیل شرایط تحمیل‌شده به فضای انتخابات در دوره‌های اخیر صندوق رای را بلااثر یافته بود و حمایت قاطع آنها از پزشکیان نماد آشکاری از این تغییر تدریجی است.

https://ensafnews.com/528094/
@ensafnews
گزارشی از یک تأیید صلاحیت متفاوت

آسیه توحیدنژاد، انصاف نیوز: متن پیش رو گزارشی‌ست از روز اعلام تایید صلاحیت دکتر مسعود پزشکیان.

ساعت ۲:۴۷ بعد از ظهر یکشنبه ۲۰ خرداد
اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور: اسامی چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری ایران که صلاحیت آنان مورد تایید قرار گرفته است به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر می‌باشد: یک، آقای مسعود پزشکیان، فرزند محمدعلی … و مابقی خبر دیگر مهم نبود. صدای هیجان‌زده‌ی اعضای تحریریه.

علیرغم اخبار غیررسمی و موثقی که پیش از اعلام رسمی منتشر می‌شد کسی تا همین اعلام رسمی باورش نمی‌شد که شورای نگهبان اینقدر با ما، اصلاح‌طلبان، دوستداران پزشکیان و حتی تحریمی‌های مشروط راه بیاید.

تحریریه را جمع کردیم به سمت ساختمانی که موقتا در اختیار مسعود پزشکیان برای دیدارهایش قرار گرفته است. راننده اسنپ که هنوز خبر را نشنیده بود با بی‌میلی نسبت به شرکت در انتخابات و کنجکاوی می‌گفت ‘قالیباف رای میاره!’ خبر تایید صلاحیت پزشکیان را که شنید همشهری پزشکیان از آب درآمد. برایش آرزوی موفقیت می‌کرد.

طبقه‌ی دهم تعداد زیادی از آدم‌ها منتظر پزشکیان نشسته بودند. پزشکیان همراه جمعیت و با سلام و صلوات‌های بلند حاضرین وارد اتاق شد. رسانه‌ای‌ها از الیاس حضرتی تا دین آنلاین و تحریریه‌ی انصاف نیوز حضور داشتند. نمایندگانی از معلمان، کارگران، شهرستان‌ها و غیره آمده بودند برای اینکه حضورا تایید صلاحیتش را تبریک بگویند یا با او عکس سلفی اختصاصی بگیرند. همه تلاش می‌کردند با او روبوسی کنند و شخصا به او تبریک بگویند.

رسانه‌های نزدیک و معاون رسانه‌ای ستاد مسعود پزشکیان، علی‌اصغر شفیعیان، جلسات و گعده هایشان گوشه به گوشه‌ی این دو طبقه در جریان بود.

یکی از دیدارهای اولین روز تایید صلاحیت، دیدار با تعدادی از اعضای کانون وکلا بود. یکی از وکلا با صدای بلند می‌گفت: امیدواریم تَکرار ۲ خرداد دیگری را این بار در ۸ تیر داشته باشیم. آن دیگری می‌گفت: وکلا آدم‌ها سیاسی هستند. دوستان دفاتر خود را در اختیار دکتر پزشکیان قرار دهید. جمعیت به هیجان می‌آمد. وکیل زنی که این گوشه نشسته بود می‌خواست که کانون وکلا مورد حمایت دولت پزشکیان قرار بگیرد.

ادامه‌ی گزارش را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/528104
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ریشه همه اعتراض‌ها و تنش‌ها، بی‌عدالتی است

مسعود پزشکیان، کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:

🔹ریشه همه اعتراض‌ها و تنش‌های اجتماعی بی‌عدالتی است.

🔹اقوام، نوجوانان و جوانان، زنان و گروه‌های اجتماعی حقوق هود را مطالبه می‌کنند.

🔹ما مقصریم که برای مردم مشکل درست کرده‌ایم.

#برای_ایران

@irpezeshkian
بیانیه اسحاق جهانگیری پس از رد صلاحیت در انتخابات انتخابات ۱۴۰۳: حمایت تام و تمام خود را از نامزد جبهه اصلاحات ایران و دوست عزیز و همکار سختکوشم جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان که مظهر صداقت، صراحت، شجاعت، پاک‌زیستی و پاک‌دستی در حکمرانی است، اعلام می‌کنم.

@ensafnews
2024/10/03 23:24:08
Back to Top
HTML Embed Code: