Telegram Web Link
جوادی آملی: رئیسی آدمی مخلص بود | افراط‌گرایی خطر است | افراد مستعد افتخارآفرینی به کار گرفته شوند

مرتضی جوادی آملی، استاد حوزه‌ی علمیه‌ی قم، درباره‌ی رئیس فقید دولت سیزدهم گفت: آقای رئیسی فردی مخلص بود که بنای خدمت به مردم را داشت.‌

او با هشدار نسبت به رسوخ تندروی گفت: مصیبت افراط‌گرایی و تندروی آفت این انقلاب شده است و افراط‌گرایی مدت‌هاست که در کشور رخنه کرده است. رسوخ خشونت و افراط در حدی است که قابل شمارش نیست و تا حد زیادی به بخش‌های سخت نظام هم رسیده است.

رئیس بنیاد بین المللی اسرا درباره‌ی شرایط آینده‌ی کشور گفت: جایگاه این کشور را از این پایین‌تر نبریم و اجازه دهیم انسان‌های شریفی که سال‌ها هم از آنها خدمت دیده‌ایم و می‌توانند برای مردم و این کشور در سطح ملی و فراملی شرف و افتخار بیافرینند به کار گرفته شوند تا بتوانند بهتر به ملت بزرگ ایران و همینطور به ارتقا فرهنگ و معنویت و اخلاق کمک برسانند و کشور را در جایگاه واقعی و شایسته خود قرار دهند.

متن کامل گفت‌وگوی انصاف نیوز با حجت الاسلام جوادی آملی را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/523610/
@ensafnews
انصاف نیوز pinned « جوادی آملی: رئیسی آدمی مخلص بود | افراط‌گرایی خطر است | افراد مستعد افتخارآفرینی به کار گرفته شوند مرتضی جوادی آملی، استاد حوزه‌ی علمیه‌ی قم، درباره‌ی رئیس فقید دولت سیزدهم گفت: آقای رئیسی فردی مخلص بود که بنای خدمت به مردم را داشت.‌ او با هشدار نسبت به…»
معمای نفر نهم

یک کانال تلگرامی به نظر اصولگرا که به صورت غیر رسمی فعالیت می‌کند با کنار هم قرار دادن خبرهای رسمی اولیه درباره‌ی تعداد افراد حاضر در هلیکوپتر سیدابراهیم‌ رئیسی و همراهانش این پرسش را مطرح کرده که نفر نهم حاضر در این پرواز کیست و کجاست؟

ساعاتی پس از سانحه برای هلیکوپتر رئیس فقید دولت سیزدهم و همراهانش فهرستی به این شرح از افراد حاضر در آن در رسانه‌های رسمی منتشر شد:

سیدابراهیم رئیسی
حسین امیرعبداللهیان
آیت‌الله آل هاشم، امام جمعه تبریز
مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی
سردار سیدمهدی موسوی، رئیس یگان حفاظت رئیس‌جمهور
یک نیروی سپاه انصارالمهدی
خلبان
کمک خلبان
یک مسئول فنی

خبرگزاری فارس، رسانه‌ی وابسته به سپاه، ساعاتی پس از اعلام رسمی خبر درگذشت ابراهیم رئیسی و همراهانش در خبری با اعلام اینکه افراد حاضر در هلیکوپتر هشت نفر بودند، نوشت: جواد محرابی، محافظ رئیس جمهور، با بالگرد دیگری به‌سمت ورزقان حرکت کرده و در بالگرد رئیس‌جمهور حضور نداشته است.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 حضور دکتر پزشکیان در منزل امام جمعه‌ی فقید تبریز

@ensafnews
هواشناسی: در روز سانحه هلیکوپتر هشدار نارنجی دادیم

مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و ارزیابی عملکرد سازمان هواشناسی به انصاف نیوز گفت که در روز سانحه برای هلیکوپتر حامل رئیس فقید دولت سیزدهم و همراهانش هشدار نارنجی داده شده بود.

عبدالرسول حسن‌پور با اشاره‌ به گفت‌وگوی تلویزیونی رئیس دفتر آقای رئیسی درباره‌ی روز حادثه به انصاف نیوز گفت: ایشان درباره‌ی گزارش هواشناسی صحبتی نداشتند و درباره‌ی وضعیت هوا توضیح دادند که شرایط چندان حادی نبود. ما هم گزارشات را اعلام کرده بودیم و همه‌ی این گزارشات هم در سایت ما هست و هم گزارشاتی که به فرودگاه دادیم و همه‌ی اطلاعات آنجا ثبت است.

آقای حسن‌پور با تاکید بر اینکه ‘هشدار دادن درباره‌ی اینکه پرواز انجام نشود وظیفه‌ی ما نیست’، گفت: ما اطلاعات هواشناسی را باید بدهیم. ما در آن روز هشدار نارنجی دادیم و تمام مستندات آن هم موجود است و می‌توانیم ارائه دهیم. اما اینکه خلبان چه تصمیمی بگیرد را ما دخالتی نداریم.

او ادامه داد: ما فقط این اطلاعات را در اختیار قرار می‌دهیم بر اساس آن اطلاعات آنها تصمیم می‌گیرند. من هم صحبت ایشان را که گوش کردم درباره‌ی هواشناسی چیزی نفرمودند.

غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با حضور در یک برنامه‌ی تلویزیونی روایت خود از روز حادثه را بیان کرد.

آقای اسماعیلی در بخشی از این برنامه، دقیقه‌ی ۱۰:۰۷، به پرسش مجری شبکه‌ی خبر درباره‌ی گزارش هواشناسی پاسخ می‌دهد که متن این پرسش و پاسخ عیناً در پی می‌آید:

مجری صداوسیما: هواشناسی یا گزارش‌های هواشناسی هیچ چیزی مبنی بر اینکه منطقه مه‌آلود است یا بادی طوفانی بارشی

غلامحسین اسماعیلی: نخیر هیچی نداشتیم.

https://ensafnews.com/523614/
@ensafnews
پیام تسلیت آیت‌الله حیدری به مناسبت فقدان ریاست جمهور و جمعی از همراهان
@ensafnews
انصاف نیوز
اقامه نماز رهبری بر پیکر رییس جمهور اسلامی ایران و همراهانش و مراسم تشییع از دانشگاه تهران @ensafnews
📷 حضور علی لاریجانی در مراسم اقامه‌ی نماز بر پیکر رئیس جمهور و همراهانش، صبح چهارشنبه، دانشگاه تهران
@ensafnews
🎙 شرط خاتمی: داشتن نامزد مطلوب خود

سید محمد خاتمی در دیدار با اعضاء شورای مرکزی حزب مردم سالاری در آستانه یازدهم ذی‌القعده و ولادت با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا علیه آلاف التَّحِیَّهِ و الثَّناءِ و پیش از
سانحه تلخی که به شهادت رئیس جمهور محترم و همراهان ایشان انجامید صورت گرفت.

سیدمحمدخاتمی ضمن تبریک میلاد مسعود حضرت امام رضا (ع) و آرزوی سربلندی برای ملت ایران و رفع مشکلات فراوانی که پیش رو است و با آرزوی توفیق برای حزب مردم سالاری گفت:

🔘 در اینکه قانون اساسی نیاز به بازنگری دارد حرفی نیست. گذشت زمان بطور طبیعی و تغییر شرایط و اقتضائات و نسل ها، اینرا ایجاب می کند. طبیعی است که هر پدیده بشری اگر می خواهد مفید و کارساز باشد باید ظرفیت نو شدن را داشته باشد و قانون اساسی هم از این امر مستثنی نیست. البته اینکه چگونه و در چه زمان بستگی دارد به دید و نیز تلقی‌ای که مردم بخصوص صاحب نظران دارند.

🔘 آنچه من رسماً هم سالها پیش به بزرگان گوشزد کرده ام اینکه قانون اساسی قطعاً نیاز به اصلاح دارد ولی باید شرایطی باشد که بنام اصلاح، اصول و موازین خوب و قابل قبول آنهم به نفع یک بینش و جریان حذف شود. در شرایط فعلی پیشنهاد من این است که انحرافهائی که در مسیر جامعه و حکمرانی و با توجه به آرمانهای انقلاب و تلقی ویژه ای که مردم بخصوص اهل نظر از جمهوری اسلامی بودن نظام داشتند پیش آمده است و کم رنگ شدن حیثیت جمهوریت نظام و میداندار شدن نوعی تلقی از اسلام در عرصه حیات اجتماعی که صد در صد با مسلم ترین موازین جمهوریت اگر نگوئیم تضاد دارد لااقل ناسازگار است، تقویت جنبه جمهوریت نظام حتی با همین قانون اساسی اولویت دارد و راهکار آنرا هم بیان کرده ام که البته مورد توجه قرار نگرفته است و بر اساس آن بیانیه 15 ماده ای صادر شده است.

🔘 ولی هرچه باشد هیچ اشکالی ندارد که صاحبنظران عرصه سیاسی و حقوقی و علمی در فضائی آرام بررسی های خود را بعمل آورند. و اینکه چه اشکالاتی در قانون اساسی هست و چه روند ها و روال هائی (که حتی خلاف همین قانون اساسی هست) وجود داشته است و چه پیشنهادها و روش های علمی و منطقی برای اصلاح هست از جمله کار احزاب و گروهها است. ولی اینکه قانون اساسی چه زمان و چگونه می تواند با توافق ملت اصلاح شود مسأله دیگری است.

🔘 در مورد تشکیلات : او ًلا این مسأله به خود جبهه و دوستان دست اندکار برمی گردد ولی راه طی شده ای که به جبهه رسیده است نباید فراموش شود. بنظرم عواملی که این مسیر را ایجاب کرد همچنان موجود است و نمی توان از آن بازگشت.
جبهه هنگامی به وجود می آید که احزاب و تشکل ها به تنهایی کارآیی و جایگاه خود را ندارند و وقتی جبهه تشکیل می شود شرط اول پای بندی اعضاء به مقتضیات فعالیت جبهه ای و تصمیمات و راه کارهائی است که معین می کند. و اینکه افراد حقیقی هم در آن حضور دارند، چون که بخش تحول خواه و در واقع اصلاح جویان جامعه بزرگتر از احزاب و گروهها است. چرا نباید صاحب نظران و کسانی که می توانند آن بخش هایی را که بهرحال عضو رسمی احزاب نیستند نمایندگی کنند حضور و مشارکت داشته باشند؟

🔘 جبهه می تواند در دوران بی وفائی به احزاب و ضعف کارآمدی آنها، زمینه را برای حضور موثر احزاب در جامعه و در واقع تقویت جامعه مدنی کمک کند. و اما در مورد برنامه انتخابات اولاً چرا از من می پرسید. ثانیا بنظرم برنامه دارند و من هم معتقدم زودتر باید تکلیف را مشخص کنند. و اما آنچه به من مربوط است اینکه انتخابات مهم است ولی اگر انتخابات از معنی تهی شود باید کوشید که ابتدا معنی آن به آن برگردد اهمیت صندوق اینست که بیان کننده رأی و نظر مردم است نه یک گروه و اگر از جایگاه خود خارج شد باید کوشید آنرا به جایگاه خود برمی گرداند.

🔘 در مورد انتخابات پیشین گفتم اگر مطالبی که رهبری در باب انتخابات گفتند که همه جریانها باید نامزد خود را داشته باشند و نیز این مطلب که عدم احراز صلاحیت معنی ندارد. با صلاحیت احراز می شود یا نمی شود همین هم اگر زودتر گفته شده بود و عملا هم زمینه اجرای آن فراهم می آمد جریانها می توانستند و می بایست فعالانه در انتخابات شرکت کنند. ولی وقتی شما نامزد مطلوب خود را ندارید طبعا زمینه ای هم برای شرکت نمی بینید.
البته شرایط یک انتخابات خوب و استانداردهای آن خیلی بیش از اینها است که باید همه بکوشند به سوی آن بروند ولی می توان حداقلهایی را مشخص کرد که شرکت در انتخابات را موجه کند.
اما اینکه مردم می آیند یا نه، باید بررسی کنیم که چرا مشارکت های بالای 50 % و 70 % و 80 درصدی به این وضع ناگوار رسیده است و اگر شرط، رضایت مردم باشد این در درجه اول نظام حکمرانی است که باید آنرا تامین کند.

[خاتمی مدیا]
@ensafnews
جلسه‌ی انتخاباتی به میزبانی حسن خمینی تکذیب شد

در روزهای اخیر ادعاهایی مبنی بر اینکه پس از درگذشت رئیس فقید دولت سیزدهم جلسه‌ای انتخاباتی به میزبانی سیدحسن خمینی در جماران برگزار شده، مطرح شد.

بنا بر اطلاع خبرنگار انصاف نیوز این ادعا غیرواقعی بوده و آقای خمینی در روز مورد اشاره در این ادعا در تهران نبوده و چنین جلسه‌ای تشکیل نشده است.

به گفته‌ی نزدیکان سیدحسن خمینی او تا این لحظه تصمیمی برای شرکت در انتخابات ۸ تیر نگرفته است.

https://ensafnews.com/524089
@ensafnews
نظر روحانی درباره‌ی انتخابات ۱۴۰۳ چیست؟

معاون امور استانها و رییس ستاد انتخابات حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگو با انصاف نیوز گفت: نظر آقای روحانی درباره‌ی انتخابات هشتم تیر ماه این است که احزاب میانه‌رو به شکل فعال وارد صحنه شوند.

سیدعلی آقازاده درباره‌ی احتمال ثبت نام حسن روحانی در انتخابات ۱۴۰۳ نیز گفت: از نظر بنده ایشان [حسن روحانی] تا این لحظه تمایلی به کاندیداتوری در انتخابات پیش رو نشان نداده اند و صرفا بر مشارکت فعال در انتخابات تاکید کردند.

https://ensafnews.com/524131/
@ensafnews
جلسه‌ی فوق‌العاده‌ی جبهه اصلاحات: یکشنبه 6 خرداد | «یکی از موضوعات این جلسه انتخابات است»

جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات در گفت‌گو با خبرنگار انصاف نیوز از تشکیل جلسه‌ی فوق‌العاده‌ی این جبهه در روز یکشنبه، 6 خرداد 1403، خبر داد و گفت: طبیعتا یکی از موضوعات این جلسه انتخابات هشتم تیر خواهد بود.
🎥 در حاشیه‌ی مراسم تشییع  آیت الله سید محمدعلی آل‌هاشم امام‌جمعه فقید و مردم‌دار تبریز 

پنج‌شنبه - ۳ خرداد ۱۴۰۳، تبریز - وادی‌رحمت

#مسعود_پزشکیان
@ensafnews
سخنگوی حزب اعتماد ملی: تا به حال دو جلسه درباره‌ی انتخابات تشکیل داده‌ایم

محمدصادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی می‌گوید تا به حال دو جلسه برای انتخابات ریاست جمهوری آینده تشکیل شده است. تصمیم این حزب در این انتخابات بر این است که اگر گشایش معناداری اینبار حاصل شود، «کاندیدای تمام عیار اصلاح‌طلبی» نیز حاضر شود و مابقی احزاب اصلاح‌طلب نیز از او حمایت کنند این حزب نیز از حمایت خواهد کرد.

سخنگوی حزب اعتماد ملی به انصاف نیوز می‌گوید فعلا هیچ کاندیدایی را به عنوان کاندیدای حزبی معرفی نخواهند کرد. البته احتمال دارد در روزهای آینده با یکی، دو تن از گزینه‌های حزبی نیز وارد مذاکره شوند. به شرط میل شخصی این افراد از آن‌ها خواهند خواست که در انتخابات ثبت‌نام کنند.

آقای جوادی حصار مجدد تاکید کرد که تا به حال تصمیمشان بر این بوده که کاندیدای حزبی نداشته باشندو گفت: با دو گزینه‌ صحبت و مذاکره شده اما هنوز نپذیرفته‌اند که در انتخابات شرکت کنند.

جوادی حصار گفت: بعد از آن دو گزینه دیگر بعید است کاندیدای درون حزبی‌ای داشته باشند که شرایط عمومی ریاست جمهوری را داشته باشد، مورد توجه احزاب اصلاح‌طلب و اعتدالیون و از جانب دیگر مردم قرار بگیرد.

او باز هم تکرار کرد که اگر جبهه‌ی اصلاحات به گزینه‌ای برسد و آن گزینه شرایط احراز اثبات اصلاح‌طلبی را داشته باشد حتما از او حمایت خواهند کرد.

https://ensafnews.com/524170
@ensafnews
انتشار نخستین گزارش از حادثه بالگرد رئیس جمهور

مرکز ارتباطات ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران:
🔹بخش قابل توجهی از اطلاعات در زمینه‌های مختلف تخصصی، فنی و عمومی که میتوانست در وقوع سانحه دخیل باشد جمع‌آوری شده است.

🔹برخی از اقدامات برای اظهار نظر قطعی نیاز به زمان بیشتری دارد که در دست بررسی بوده و برخی از موارد را می توان با قاطعیت اعلام نمود که مورد اشاره قرار می گیرند:

۱- بالگرد در مسیر پیش بینی شده از قبل ادامه مسیر داده و از مسیر تعیین شده پروازی خارج نگردیده است. حدود یک و نیم دقیقه قبل از سانحه بالگرد.

۲- خلبان بالگرد سانحه دیده با دو بالگرد دیگر گروه پروازی ارتباط برقرار نموده است.

۳- آثار اصابت گلوله و یا موارد مشابه آن در اجزای باقی مانده بالگرد سانحه دیده مشاهده نگردیده است.

۴- بالگرد سانحه دیده پس از برخورد با ارتفاع، دچار آتش سوزی شده است. 

۵- به دلیل پیچیدگی منطقه، مهگرفتگی و درجه حرارت پایین، عملیات تجسس به شب کشیده شده و در طول شب نیز استمرار می یابد و در بامداد صبح روز دوشنبه (ساعت ۵ صبح) با کمک پرنده های بدون سرنشین ( ایرانی) نقطه دقیق محل سانحه مشخص و نیروهای زمینی عملیات تجسس در آن نقطه حضور پیدا می کنند.

۶-در مکالمات برج مراقبت با گروه پروازی نیز مورد مشکوکی مشاهده نگردیده است.

بخش قابل توجهی از اسناد و مدارک مرتبط با سانحه بالگرد یاد شده جمع آوری شده است و برای بررسی برخی از قطعات و اسناد، نیاز به زمان بیشتری می باشد.
[ایسنا]
@ensafnews
وکیل ضیاالدین نبوی می‌گوید او به دلیل انتشار خبر ساس‌ها به انفرادی منتقل شده

امیر رئیسیان، وکیل ضیاالدین نبوی:

🔹بنا به پیگیری‌های خانواده ضیا نبوی به انفرادی منتقل شده است

🔹زندانی را به دلیل انتشار خبر وجود ساس‌ها تنبیه انضباطی کرده‌اند

🔹ضیا نبوی از یکشنبه تماسی نداشته است
[امتداد]

@ensafnews
defaemoghadas
امروز سالروز آزادسازی خرمشهر بود

🎧 اجرای ارکسترال «ممد نبودی ببینی»

شاعر: جواد عزیزی
خواننده: مسعود کرامتی
تنظیم‌کننده: محمدرضا علیقلی

@ensafnews
2024/06/26 12:48:42
Back to Top
HTML Embed Code: