Telegram Web Link
گزارش کامل نشست خبری | چرا دیوان عالی حکم پرونده هواپیمای اوکراینی را نقض کرد؟

زهرا مجد و محسن اسدی لاری، والدین دو تن از جانباختگان هواپیمای اوکراینی و محمود علیزاده طباطبایی، وکیل این پرونده از نقض حکم دادگاه این پرونده خبر دادند و در نشست خبری با حضور خبرنگار انصاف نیوز و خبرنگار یکی دیگر از رسانه‌ها به پرسش‌هایی در این باره پاسخ دادند.

بخشی از پاسخ‌های خانواده‌ی اسدی لاری و وکیلشان:

🔹ما از بالاترین فرماندهی نیروهای مسلح شکایت کردیم، روند این بود که احضار شوند و تحقیقاتی صورت بگیرد و بازپرس هم باید بی‌طرفانه دلایل را بررسی کند، اما به شکایت ما رسیدگی نشد و مجدد پیگیری کردیم. رای صادرشده هم براساس قانون و مستندات نبود.

🔹بعد از اعتراض، پرونده به شعبه‌ی ۳۲ دیوان عالی کشور رفت و دیوان عالی کشور به ایراداتی که مطرح شده بود رسیدگی کرد و دادنامه‌ای صادر شده است که برای رسیدگی به شعبه‌ی دوم دادگاه نظامی سازمان قضایی نیروهای مسلح رفته است و منتظر تشکیل این جلسه‌ها هستیم. ایرادها شامل مواردی بود که خودمان هم در لوایح تذکر داده بودیم. ایرادها شامل تاخیر در ارائه‌ی موقعیت دقیق استقرار سامانه‌ها در قرارگاه هوایی خاتم‌الانبیا، حذف گزارش ستاد نیروهای کل مسلح درباره‌ی یکی از متهمان و… مطرح بود.

🔹دستور جابه‌جایی و استقرار یکی از سامانه‌ها بدون حضور فرمانده هم نقض قوانین به حساب می‌آید و دیوان عالی کشور برای انجام تحقیقات دستور داده است.

🔹ما بررسی کردیم که در کمتر ۱۵-۲۰ دقیقه پس از شلیک می‌دانستند که هواپیما با شلیک موشک ساقط شده است اما سه روز مقامات را در جریان قرار ندادند. دیوان عالی کشور، دستور داد علت اطلاع‌‌رسانی نشدن و خبررسانی ناقص بررسی شود.

🔹متاسفانه برخی دادگاه‌ها تحت فشار برخی نهادها هستند اما هنوز به نظام قضایی کشور مخصوصا دیوان عالی کشور اعتقاد دارم چون برای اجرای عدالت هیچ ملاحظه‌ای ندارد. دیوان هم ایراداتی که ما گفتیم را به شکل ماهیتی پذیرفته است و باید از نو موضوعات بررسی شوند.

🔹سردار حاجی زاده، فرمانده هوا و فضای سپاه، ابهامی را مطرح کردند. در دادگاه هم خواستیم به این ابهام رسیدگی شود تا مشخص شود این فاجعه چگونه بوده است. آیا تقصیر، قصور و محاربه مطرح است؟ چطور می‌شود برای یک زورگیری حکم محاربه می‌دهند اما کسی که جان ۱۷۶ نفر و یک جنین را گرفته است، به اتهام محاربه ۱۰ سال زندان می‌دهند؟

🔹رفتارهای مجریان در دولت ۱۸۰ درجه متفاوت شده است. البته بنظر ما، رای دیوانعالی کشور اصولا ارتباطی با مسائل اجرایی و سیاسی کشور ندارد.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «گزارش کامل نشست خبری | چرا دیوان عالی حکم پرونده هواپیمای اوکراینی را نقض کرد؟ زهرا مجد و محسن اسدی لاری، والدین دو تن از جانباختگان هواپیمای اوکراینی و محمود علیزاده طباطبایی، وکیل این پرونده از نقض حکم دادگاه این پرونده خبر دادند و در نشست خبری با حضور…»
نخستین حضور وزیر اقتصاد در صداوسیما

عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی امشب (۱۴۰۳/۶/۹) ساعت ۲۲، با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما به تشریح راهبردهای وزارت اقتصاد در دولت چهاردهم خواهد پرداخت

@ensafnews
احداث اولین ایستگاه شارژ خودروهای برقی مخصوص محصولات کرمان موتور در مراکز خرید تهران

شرکت کرمان موتور اولین ایستگاه شارژ اختصاصی خودروهای برقی را در مرکز خرید گالریا تهران نصب و راه اندازی کرد.

شرکت کرمان موتور با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین نیازهای خودروهای شخصی و تاکسی‌های برقی این شرکت، دسترسی آسان به ایستگاه های شارژ اختصاصی است، با هدف سهولت در استفاده از خودرو برقی، نسبت به ایجاد و راه اندازی اولین ایستگاه شارژر خودرو برقی واقع در مرکز خرید گالریا ولنجک اقدام کرده است.

ایستگاه شارژ مرکز خرید گالریا شامل پنج دستگاه شارژر پرسرعت خودرو برقی DC 30 کیلو وات و دو دستگاه AC  مختص خودروهای برقی شرکت کرمان موتور است که با همکاری این مجتمع تجاری و شرکت مپنا، در پارکینگ مجتمع مورد اشاره نصب و راه اندازی شده و اکنون آماده خدمت رسانی به خودروهای برقی است.

شرکت کرمان موتور که پیشرو در برقی سازی حمل و نقل و معرفی خودروهای برقی به بازار کشور است با ارائه بهترین خدمات و توسعه زیرساخت‌‎های مناسب برای استفاده از خودروی برقی در ایران، تلاش می کند تا با حرکت در ایجاد مسیری سبز، گام های عملی در حفاظت از محیط زیست بردارد.

شرکت کرمان موتور آمادگی دارد جهت مشارکت با مراکز تجاری برای راه اندازی ایستگاه‌های شارژ اختصاصی همکاری کند. به همین منظور مراکز تجاری و اماکن عمومی که متقاضی راه اندازی ایستگاه شارژ خودروی برقی با مشارکت شرکت کرمان موتور هستند، می‌توانند درخواست خود را به آدرس ایمیل [email protected] ارسال نمایند.

https://ensafnews.com/543855/
@ensafnews
محمد علی بهمنی درگذشت

🔹سجادی سخنگوی ستاد پیگیری وضعیت حال استاد محمدعلی بهمنی دقایقی قبل از جاودانه شدن استاد محمدعلی بهمنی خبر داد.

[ایرنا]
@ensafnews
انصاف نیوز
هیات وزارت کشور به لاهیجان رسید / وزارت کشور: گزارش هیئت اعزامی به لاهیجان درباره مرگ محمد میرموسوی اعلام خواهد شد / قوه قضاییه، دولت و پلیس پس از انتشار خبرهایی درباره‌ی مرگ محمد میرموسوی در بازداشتگاهی در لاهیجان با صدور اطلاعیه‌های جداگانه‌ای بر بررسی…
اطلاعیه پلیس در خصوص حادثه لاهیجان

🔹براساس گزارش‌ها و بررسی‌های کارشناسی؛ فرمانده کل انتظامی کشور ضمن تسلیتِ مجدد و همدردی با خانواده‌ داغدیده مرحوم میرموسوی تصمیماتِ جدیدِ زیر را اتخاذ و جهت اجرا ابلاغ نمودند:

🔹۱. فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان به سبب عدمِ نظارت کافی بر عملکرد و رفتار کارکنان عزل گردید.

🔹۲. به سبب پیچیدگی موضوع، نتیجه‌گیری نهایی پیرامون «علت تامه» فوتِ مرحوم میرموسوی منوط به گزارش‌ قطعی پزشکی قانونی است.

🔹۳. خدمات شبانه‌روزی قاطبه ماموران و کارکنان متعهّد پلیس و ارائه خدمتِ صادقانه به مردم از مرز تا شهر و روستا، همواره مورد ستایش قرار گرفته و حادثه اخیر، اتفاقی استثنایی است و خدشه‌ای به آن وارد نمی‌آورد.

🔹کماکان پلیس خود را نسبت به شهروندان مسئول و ملزم به پاسخگویی دانسته و هرگز رفتار غیرمتعارف و نامطلوب را تأیید نمی‌کند.

[هم‌میهن]
@ensafnews
پرونده‌سازی برای خانم سخنگو؟!

پس از انتشار توییتی از سوی عبدالرضا داوری، مشاور سابق محمود احمدی‌نژاد درباره‌ی فاطمه مهاجرانی، اکبر گنجی از احتمال پرونده‌سازی برای خانم سخنگو خبر داد.

به گزارش انصاف نیوز، آقای داوری در شبکه‌ی اجتماعی ایکس مدعی شده که فاطمه مهاجرانی که دو سال قبل و در ناآرامیهای ١۴٠١، نشنیدن صدای مردم توسط حاکمیت را علت اقدامات تروریستهایی مانند منافقین دانست!

او نوشت: فردی که منافقین را تطهیر میکند، حتما دولت وفاق ملی را دچار چالش میکند.

این فعال رسانه‌ای در ادعای دیگری نوشته است برای انتصاب خانم مهاجرانی به عنوان سخنگوی دولت از نهادهای امنیتی استعلام نشده است.

پس از انتشار این ادعاها، اکبر گنجی، نویسنده و روزنامه‌نگار، در یادداشتی از احتمال پرونده‌سازی برای برکناری خانم سخنگو خبر داد.

آقای گنجی با اشاره به توییت‌های عبدالرضا داوری نوشت: هرگز قصد نداشتم به نقد ایشان و امثال ایشان بپردازم، اما چون با نظر به سوابق و عملکردش، احساس خطر می کنم که پروژه ای امنیتی در کار است، این متن کوتاه را نوشتم.

او در این یادداشت که وبسابت گویانیوز منتشر کرده، نوشته است: داوری در حال پرونده سازی امنیتی علیه فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت و نسبت دادن او به سازمان مجاهدین خلق است. بارها و بارها همین کار را علیه چپ های دهه شصت- اصلاح طلبان بعدی- کرده است. در تاریخ سازی های خود «اصلاح طلبان تندرو و افراطی» را عامل شکست اصلاح طلبان و حذف آنان قلمداد می کند. نگاهش به محمد خاتمی و مهندس موسوی و مهدی کروبی و مصطفی تاجزاده و سعید حجاریان و علوی تبار و….کاملاً منفی است.

گنجی در بخش دیگری از این یادداشت تاکید می‌کند که او نیز به این گروه از اصلاح‌طلبان از زاویه‌ای دیگر انتقاداتی دارد: به بسیاری از نظرات آنان نقد داشته و دارم. به خصوص سکوت مهندس میر حسین موسوی، زهرا رهنورد، و مدعیان دروغین حقوق بشر و صلح و عدالت در برابر جنایات عظیم اسراییل در غزه که دادگاه بین المللی کیفری رسما آنها را نسل کشی و اشغالگری و آپارتاید و…به شمار می آورد برایم به هیچ وجه قابل فهم و توجیه نبوده و نیست. 

https://ensafnews.com/543869/
@ensafnews
توییت انصاف | واکنش‌ها به حضور ‘آقازاده’ عارف در معارفه وزیر صمت

انتشار عکسی از حضور حمیدرضا عارف در مراسم معارفه‌ی وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت چهاردهم با واکنش‌هایی منفی از سوی همراهان و منتقدان دولت پزشکیان همراه شده است.

در ادامه بخشی از این واکنش‌ها که بیشتر آن در نقد حضور فرزند معاون اول در این مراسم بوده را به انتخاب خبرنگار انصاف نیوز می‌خوانید:

علی قلهکی، فعال رسانه‌ای اصولگرا: به یکی از مسئولانِ نظام اخیرا گفتم بازتابِ حضورِ آقازاده‌ها در تشکیلاتِ پدرانشان و بهره‌برداری از منافعِ آنها را در میان مردم دنبال می‌کنید؟! گفت مهم نیست و جمع بندی این شده که برای جلوگیری از نفوذ، بصورت ‎رسمی و ‎غیررسمی آقازاده‌ها، داماها و عروس‌ها در حوزه‌ی مسئولیتیِ پدرشان، نقش‌آفرینیِ جدی کنند!
این معضلِ فاجعه‌بار که در همه دولت‌ها، قوا و نهادهای حاکمیتی، گریبان‌گیرِ نظام شده، فرسنگ‌ها با شعارِ عدالت‌خواهیِ ابتدای انقلاب فاصله دارد!

محمد فاضلی، جامعه‌شناس: آقای عارف! درباره علت حضور پسرتان در جلسه رسمی دولتی، خیلی روشن توضیح بدهید. اگر بساط این گونه حضورها – به هر دلیلی – و مداخلات امثال این آقازاده جمع نشود، عاقبتش بی‌آبرویی برای دولت است. امثال من آبرو پیش مردم گرو نگذاشتیم که امثال پسر آقای عارف در متن و حاشیه دولت جولان بدهند.

عبدالله گنجی، مدیرمسئول پیشین روزنامه‌ی جوان: برای بنده هم مثل بقیه سوال است، پسر دکتر عارف در جلسه معارفه چه می کند؟ حتی ممکن است موجه باشد خوب است توضیح داده شود.
اما قسم می خورم اگر فرزند برخی دیگر از همین اصلاح طلبان بود، به رو هم نمی آورند. موضوع خود عارف است. ظاهرا عارف سرنوشتی مثل لاريجانی یا ناطق و..در جریان مقابل دارد.

المیرا شریفی مقدم، مجری صداوسیما: از فرزندسالاری و فامیل بازی در دولت ها خسته شدیم.

محمد طاهری، سردبیر نشریه‌ی تجارت فردا: ‏آقای عارف حضور پسر شما در جلسه معارفه سید محمد اتابک فقط هزینه غیر ضروری بود.

علی‌اصغر شفیعیان: ‏حضور و مداخله‌ی وابستگان مسئولان به ویژه آنها که سابقه‌ی حاشیه‌سازی هم در کارنامه‌ی خود دارند در دولت پزشکیان تحمل نخواهد شد. [ضمنا برای پزشکیان یار باشید، بار نباشید تا بلکه بتوان مشکلات کشور را در میان مدت بهبود بخشید]

کیانوش جهانپور: مراقب باشید، حالا که دامادها رفتند، آقازاده ها باز نگردند …

حمیدرضا علیمی، مداح منتقد: اصلا چرا باید پسر عارف بیاد که حاشیه بسازه!؟
موضع رسمی اعلام کنن مثل موضوع اخراج رییس دانشگاه علامه…

سیدمحمد صحفی، معاون وزیر فرهنگ دولت اصلاحات: ‏من تعجب می‌کنم از مسئولین ارشد دولت نهج‌البلاغه که آقازاده‌هاشان را دیگران باید از سالن‌های تصمیم‌گیری بیرون بیندازند و نه خودشان.

محمدرضا مهاجری، فعال رسانه‌ای: انتقاد به حضور فرزند معاون اول در یک جلسه درست است و به حق و به جا لیکن به شما عزیزی که از دولتی حمایت کرده‌اید که دولت همسر و داماد و برادر داماد و دوست‌های داماد بوده نمی‌رسد.
بفرمایید انتهای صف!

محمدتقی کروبی، فعال سیاسی و فرزند مهدی کروبی: بر رئیس‌جمهور محترم است که از ابتدای کار دولت وفاق، بستر ویژه‌خواری را در کلّ [حکمرانی کشور] و اگر نمى‌تواند حدّاقل در دولت محدود کند.

سیدحسن آقامیری، سخنران مذهبی: جناب آقای دکتر پزشکیان! به حضور آقازاده‌های مسئولین در دولت واکنش نشون بدید. در مراسم تکریم و معارفه‌ی وزیر صمت پسر آقای معاون اول چه کار می‌کرد؟! قرار است دولت جایگاه شایستگان باشد نه وابستگان.

https://ensafnews.com/543861/
@ensafnews
غلامرضا شریعتی: استاندار جدید باید به تغییر معتقد باشد

| اولویت باید با انتخاب استاندار بومی باشد مگر آنکه… |

استاندار تراز دولت چهاردهم چه ویژگی‌هایی دارد؟ این سوال شاید ساده به نظر می‌رسد اما پاسخش، می‌تواند سرنوشت دولت را تغییر دهد. غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، یک روز پیش از رای اعتماد مجلس به دولت چهاردهم به دفتر انصاف نیوز آمد و استدلال‌هایش درباره شابلن انتخاب استانداران را بیان کرد.

او توجه افکار عمومی و رسانه‌ها به وزارت کشور را به دلیل اهمیت ذاتی این وزارتخانه در نظام اداری و میزان تاثیرگذاری‌اش بر زندگی شهروندان دانست و گفت: وزارت کشور یعنی وزارت کشورداری. وزارتخانه‌ای است که نقش محوری در وضعیت و کیفیت زندگی شهروندان دارد و بنابراین همیشه درباره گزینه تصدی این مسئولیت حساسیت وجود داشته است.

میان تیترها:

عدالت و انصاف شابلون انتخاب استانداران

در اهمیت هیات دولت ایستاده!

استاندار تراز دولت چهاردهم

غفلت از مدیریت دانش و ثبت تجارب

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
📸 همین حالا (شنبه، ۱۰ شهریور)، زهرا نژادبهرام، سیاستمدار اصلاح‌طلب ایرانی، در دفتر انصاف نیوز

فضای کسب و کار را در شبکه‌های اجتماعی محدود و مسدود کردند و به جایش بازار فیلترشکن را راه انداختند که مشخص نیست برگشت مالی آن چقدر است. مگر در عصر ارتباطات می‌توان ارتباط را قطع کرد؟

نمی‌توان گفت دستِ دولت سیزدهم بسته بوده است. درباره‌‌ی اتفاقات ۱۴۰۱ سهل‌انگاری بزرگی رخ داد‌‌ و دولت هیچ کاری برای جلوگیری از تشدید تنش‌ نکرد.

برخی از اعضای دولت سیزدهم بعد از اتمام کار، حلالیت طلبیدند. چطور می‌توان از حق ۸۵ میلیون ایرانی به‌راحتی گذشت و آن را حلال کرد؟

متن و فیلم این مصاحبه به‌زودی منتشر خواهد شد.

@ensafnews
پزشکیان امشب با مردم سخن می‌گوید

🔹نخستین گفتگوی زنده تلویزیونی مسعود پزشکیان امشب ساعت ۲۲ همزمان از شبکه اول سیما، رادیو سراسری و شبکه خبر پخش می‌شود.

[تابناک]
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «غلامرضا شریعتی: استاندار جدید باید به تغییر معتقد باشد | اولویت باید با انتخاب استاندار بومی باشد مگر آنکه… | استاندار تراز دولت چهاردهم چه ویژگی‌هایی دارد؟ این سوال شاید ساده به نظر می‌رسد اما پاسخش، می‌تواند سرنوشت دولت را تغییر دهد. غلامرضا شریعتی، استاندار…»
پاسخ علی عبدالعلی‌زاده به چند پرسش درباره‌ی قومگرایی

کانال تلگرامی ایران دل نوشت: علی عبدالعلی‌زاده، زادۀ ارومیه، نمایندۀ ارومیه در مجلسِ دوم و سوم‌، استاندار آذربایجان شرقی از ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ خورشیدی، وزیر مسکن و شهرسازی از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ خورشیدی (در دورانِ ریاست‌جمهوری سید محمد خاتمی) و رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در دورۀ چهاردهمِ انتخاباتِ ریاست‌جمهوری در کتاب خود به نامِ «خاطراتِ آقای وزیر» به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد.

● شایسته‌سالاری یا سهمیۀ قومی در انتخابِ وزیران؟

● مدیرانِ ارشدِ دولتی در استان و شهرستان؛ بومی یا غیربومی؟ محلّی‌گرایی در انتخابِ مدیران؛ آری یا خیر؟

● آیا در داخلِ مجلسِ ملّی، تقسیم‌بندی منطقه‌ای و قومی، کاری درست است؟

● آیا رأی محلّی نمایندگانِ مجلس، ممکن است قربانی‌کنندۀ تفکرِ ملّی یا مصالحِ ملّی در مقابلِ منافع و خواسته‌های محلّی باشد؟

«اقوام» و پست‌های مدیریتی
آن زمان گاه‌به‌‌گاه در گوشه و کنار مطلبی مطرح می‌شد و بعضی افراد هم به آن دامن می‌زدند که در انتصابِ [علی] عبدالعلی‌زاده [به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی] مسئلۀ «قومیّت» دخالت داشته است. به این معنی که در فلان دولت، سه یا چهار وزیرِ آذری‌زبان عضو بودند و حالا که این تعداد در کابینۀ آقای خاتمی کاهش یافته او ناچار از انتصاب وزیری از این «قومیّت» است. ولی این مطلب، صحت نداشت. این طور نیست که کابینه بین «اقوام» تقسیم شده باشد. تقریباً همیشه «شایسته‌سالاری» مبنای انتخابِ اعضای دولت بوده است و البته باید همین‌طور هم باشد.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 زهرا مجد، مادر دو تن از جانباختگان هواپیمای اوکراینی، می‌گوید پیگیری کیفری این پرونده برای آن‌ها اهمیت بسیاری دارد چرا که موجب تکرار چنین اتفاقاتی می‌شود چنانکه در تصمیمات اخیر احتیاط و تامل بیشتری دیده می‌شود.

متن کامل این نشست
@ensafnews
انتصاب علی باقری کنی به عنوان عضو جدید شورای راهبردی روابط خارجی

🔹رهبر انقلاب اسلامی در حکمی علی باقری کنی را به عضویت در شورای راهبردی روابط خارجی منصوب کردند.

🔹شورای راهبردی روابط خارجی در سال ۱۳۸۶ و با حکم رهبر انقلاب شکل گرفت.

🔹هدف از تشکیل این شورا،کمک به تصمیم گیریهای کلان و جست و جو از افق های نو در روابط خارجی جمهوری اسلامی و بهره مندی از نظرات نخبگان در این عرصه، است.

🔹ریاست شورای راهبردی روابط خارجی برعهده کمال خرازی است.

[هم‌میهن]
@ensafnews
درخواست انجمن اسلامی دانشگاه تهران از وزرا: شیوه‌نامه انضباطی را تغییر دهید

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران خطاب به وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای درباره‌ی رفع احکام انضباطی و تغییر شیوه‌نامه انضباطی مصوب ۱۴۰۱:

بسم الله الرحمن الرحیم

«إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ» (نحل:۹۰)

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جناب آقای دکتر ظفرقندی و وزیر محترم علوم، جناب آقای دکتر حسین سیمایی صراف

با اهداء سلام و احترام؛

قطعاً به نیکی مستحضرید که دانشگاه یکی از مهم‌ترین عرصه‌های رشد، توسعه و تعالی جامعه و کشور است و دانشجویان، به عنوان یکی از ارکان این نهاد، نقش خطیری در پیشبرد این امر ایفاء می‌کنند. پوشیده نیست که اداء این نقش و رسالت مهم که بر عهدهٔ دانشگاه و دانشجویان قرار گرفته، مستلزم بیان صریح و بی‌لکنت انتقادات است. متأسفانه در سه سال گذشته و با حاکم شدن برخی کج‌سلیقگی‌ها و نگاه‌هایی که دانشجو را نه فرصت، که تهدید تلقی می‌کنند و مطلوبشان به جای «دانشگاه امن»، «دانشگاه امنیتی» است؛ صحن دانشگاه از یک عرصهٔ امن برای بیان انتقادات دلسوزانه به محیطی پر از خفقان و رخوت تبدیل شد و عدهٔ بسیاری از دانشجویان با برخوردهای انضباطی، به بهانه‌های واهی و بدون ارائهٔ مستندات قانونی مورد تنبیه قرار گرفتند.

متن کامل این نامه
@ensafnews
فراخوان وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی: ارائۀ پیشنهاد برای شیوۀ اجرای پیوست عدالت

وزارت تعاون،کارو رفاه اجتماعی با صدور یک فراخوان از تمامی موسسات، گروه‌های مطالعاتی، اندیشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی دعوت کرد که پیشنهادها و مطالعات مدون خود را در مورد چگونگی عملیاتی‌سازی پیوست عدالت برای تصمیمات و قوانین به وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی ارائه دهند.

[شرق]
@ensafnews
ادعاهایی درباره‌ی دو مراسم معارفه

▫️ باشگاه روزنامه‌نگاران ایران نوشت: «بعد از برخی حواشی بوجود آمده، دو روزنامه‌نگار اعلام کردند که جلسه معارفه وزیر ارتباطات، به‌رغم آنکه از قبل اعلام شده بود خبرنگاران در آن حاضر هستند بدون حضور خبرنگاران برگزار شد و آنهایی که رفته بودند پشت درهای بسته ماندند».

معارفه‌ی وزیر کار بدون حضور خبرنگاران؟

▫️ همچنین فاطمه مهدیانی، سردبیر خبرگزاری ایلنا هم در توییتی نوشت: مراسم معارفه «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز با حضور «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور و بدون حضور خبرنگاران در وزارت کار برگزار شد.

واکنش معاون رسانه‌ای دکتر عارف: به نقل و قول های غیر دقیق توجه نکنید

▫️ از سوی دیگر، علیرضا خامسیان معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر عارف معاون اول رئیس جمهور خبر داد: امروز مراسم معارفه دو وزیر با حضور معاون اول رئیس جمهور و با همراهی همکاران عزیزم در رسانه‌ها برگزار شد مراسم‌ بعدی هم با همین ساز و کاری که دیگر مراسم‌ برگزار شده بود انجام خواهد شد دوستان خوبم در رسانه ها نقل قول های غیر دقیق را اصالت ندهند.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 غلامرضا شریعتی، استاندار سابق خوزستان، از اهمیت وزارت کشور و وزیر آن می‌گوید. او از بایدها و نبایدهای این وزارتخانه در تناسب با دولت چهاردهم می‌گوید.

متن کامل این مصاحبه
@ensafnews
2024/11/17 07:42:47
Back to Top
HTML Embed Code: