Telegram Web Link
پست تلگرامی جواد آذری جهرمی:

آقایان رضا خسروی و محمد امیری
من از همین جا دستان شما رو می‌بوسم که توی گرمای ۷۰ درجه نیروگاه رامین اهواز، کار تعمیرات رو زمین نگذاشتید تا مردم با قطعی برق گرما رو تحمل نکنند.

عباس علیه السلام ازتون دستگیری کنه پهلوان‌ها…

@ensafnews
"حسین شهید انسانیت"

✍️ ابوالفضل فاتح


شب عاشورا را به عبادت با معبود خود می ایستد، و ظهر عاشورا نمازی عاشقانه می خواند که خود حامل والاترین پیام هاست، اما عجیب آن که در میان مشهور ترین کلمات نقل شده از سرور آزادگان، نمی شنویم که لشکر مقابل را به نماز و روزه و احکام و مناسک دیگر، دعوت کنند. گویی مسئله امام حسین (ع) با آنها و مسئله آنها با حسین (ع)، صرف نماز و روزه  و امثال این احکام با همه اهمیتش  نیست، آنها هم گویی اهل نمازند و حتی نماز خود را به امامت حسین (ع) اقامه می کنند و در کمال اسف و حیرت تاریخ سپس همان ها به حکم شرع یزیدی و به خیال خام خود بعضا برای رضای خدا، در برابر حسین (ع) می ایستند!!!

«اسلام روشن ترین مذهب انسانی»؛
 
مسئله، بازگشت به جوهره ی اصلی خلقت آدمی، یعنی جوهره ی انسانی و کرامت و آزادگی انسان است، کرامتی که حساب نماز حسین (ع) را از نماز آنان و آیین و مذهب حسین (ع) را از کیش آنان، جدا و متمایز می سازد. حسین (ع) می داند، جوهر انسانی پیامبر (ص) و اسلام انسانی محمد (ص) بود که مکتب رهایی بخش بردگان و بندگان از قید قدرتمندان جاهلی شد و شیفتگی جان ها را به «توحید» برانگیخت و در مقابل، پس از رحلت پیامبر عظیم الشان، نخستین انحرافات چه بسا با غلبه قبیله بر اصول انسانی و اخلاقی و اسلامی دیگر شکل گرفت.


پنجاه سال بعد، نیز اساسی ترین عامل بروز حادثه حیرت انگیز کربلا و دلیل ایستادگی در برابر دستگاه غیر انسانی حکومت یزید، شیفتگی  امام حسین (ع) به کرامت و آزادگی انسان و حقیقت اسلام بود. اسلامی که به تعبیر مرحوم علامه جعفری «روشن ترین مذهب انسانی» است، یعنی  «اسلامی که دفاع از حیات و شرف و حیثیت الهی آن از با اهمیت ترین اصول آن تلقی می شود».

پارادایم عزت و ذلت؛

گویی پرتکرارترین فرازی که در بیانات آن روزها پژواک یافته دو گانه "امر به  عزت" و "نهی از ذلت" است. چه معروفی والاتر از عزت و چه منکری مهلک تر از ذلت؟


پاسخی به دوگانه ی حکومت یا شهادت؛
 
به نظر می رسد، مسئله اصلی حسین (ع)، صرفا با مسئله حکومت یا تکلیف برای قیام و شهادت هم توضیح کاملی داده نخواهد شد، که این ها همه اهمیت و طریقیت خود را داشت. بی تردید حکومت نیازمند ابزار است، و تکلیف وسعت می خواهد. لذا وقتی که امکان حکومت و یا وسعت تکلیف فراهم نباشد، آدمی معذور است. اما این «حریت» و انسان بودن است که مرز ندارد و به هیچ  امکان و وسعتی محدود نمی شود و در هیچ شرایطی اسقاط نمی گردد، و آدمی حق عبور از آن را ندارد.



امام حسین (ع) و خاندان شریفش نمی توانستند مرگ «انسانیت» و بازگشت به بردگی جاهلیت را امضا و تایید کنند. حیات شرافتمندانه و کرامت انسانی در اسلام و قاموس حسین (ع)، خط قرمز و پیش نیازی بود که بدون آن، نه تنها راهی برای بازگشت به اسلام پیامبر (ص) و علی (ع) که حتی راهی برای حداقل های حیات انسانی در امت اسلام باقی نمی ماند.

گشودن «جبهه ی انسانیت»، در برابر «جبهه ی جباریت»؛
 
حسین (ع) در حال گشودن «جبهه ی انسانیت»، در برابر «جبهه ی جباریت» بود. هر چه می گذشت و به روز عاشورا نزدیک می شد، «أشباه الرّجال و لا رجالی» که با اندک متاعی به یزید پیوسته بودند، از فهم عدم پذیرش بیعت به رغم خطرات سهمگین و جانفرسا، عاجز تر می شدند.



آموزه ی شگفت و ابدی شب عاشورا؛

حسین (ع) در آموزه ای ابدی و شگفت، تا دیرگاه شب عاشورا، همراهانش را از سرنوشتشان آگاه و در انتخاب مسیر آزاد می گذارد و همزمان تا  آخرین لحظات حیات نورانی اش، جبهه ی جهل و جبر و کفر را به اصلاح فرا می خواند، به دلیل حرمتی است که برای فطرت کریم و انتخابگر انسان قائل است که باید بداند چرا؟ و به کجا؟ می رود. و این آگاهی بخشی و شفافیت، سیره ی حسین (ع) از همان آغاز است.


معجزه ی حسین (ع)؛
 
یزید، حسین (ع) را در محاصره ی لشکر بی شمار و  صحرای دور افتاده ی کربلا، تمام شده می دید. چند تن همچون کبوتران بی پناه در روز یا نیم روزی غریبانه و در نهایت شقاوت سر بریده شدند و امپراتوری دروغ یزید آنان را خارجی و فتنه گر نامید و انگیزه ها و هدف و استواری و حق طلبی و شجاعت و رزم بی نظیر و در یک کلمه نهضت الهی شان را تحریف و انکار کرد. آن اشقیای سیاه بخت، حتی  نیازی به دفن پیکر مطهر شهیدان ندیدند و بر پیکر آل الله اسب تاختند و حرمت حرم را شکستند. اما سنت خداوند و حرمت «انسان» چه می شود؟

همان قطره ی نخست خون مطهر و مقدس «حسین، عزیز فاطمه (س)» که بر زمین نشست، آتشی از ندامت و بیداری برخاست. آن بیابان تفتیده ی گمنام و آن تن های قطعه قطعه، امروز قبله ی  آزادگان جهان شده اند و هر روز زمزمه ی نام و راه حسین (ع) خطاب به عالمیان بلندتر و فراگیرتر می شود که «هَیهاتَ مِنّا الذِّلَّة» و «ان لَم یَکُن لَکُم دینٌ و کُنتُم لاتَخافونَ المَعادَ فَکونوا اَحراراً فِی دُنیاکُم».

متن کامل:

https://fa.shafaqna.com/news/1842887/
@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 نقویان در مراسم عزاداری سالار شهیدان در دفتر حسن روحانی:
آفرین بر آقای پزشکیان که جسارت‌کنندگان به خود را در آغوش گرفت


ناصر نقویان در اولین روز مراسم عزاداری امام حسین که شنبه هفتم محرم‌الحرام در دفتر حسن روحانی برگزار شد، گفت: باید عملاً به پناه حسین(ع) برویم، ببینیم حسین(ع) چه می‌گوید و دستورش چیست؟ با زن و بچه، خواهر و برادر و دشمنش چگونه برخورد کرده است؟ در خبر دیدم آقای پزشکیان آن‌هایی که در مناظره به او جسارت و بی‌ادبی کردند را هم در آغوش گرفته است. آفرین. اسلام یعنی همین. علی(ع) همین را می‌خواهد.

@ensafnews
پاسخ مدیر انصاف نیوز به هشدار سایت مشرق به پزشکیان

مدیر انصاف نیوز به یادداشت منتشر شده در وبسایت اصولگرای مشرق درباره‌ی مسعود پزشکیان پاسخ داد.

علی‌اصغر شفیعیان در شبکه‌ی اجتماعی ایکس نوشت:

◽️چهره‌های شاخصی از مجلس ششم بر این باور هستند که اقدامات مورد انتقاد سایت مشرق تندروی و خطا بوده است.
◽️امکانی برای تکرار تندروی‌های آن سال‌ها در دولت پزشکیان وجود ندارد.
◽️تشکیل کابینه موازی، چه توهم جریان رقیب باشد و چه آرزوی برخی، محقق نخواهد شد.
◽️مشرق درست نوشته که «روحیات رئیس‌جمهور عزیز مسعود پزشکیان نشان داده که حاضر نیست در زمینی بازی کند که بازیگر آن نباشد».
◽️امیدواریم این ادعای مشرق درست باشد که «آغوش حاکمیت به‌سوی مسعود پزشکیان باز بوده و همه امکانات کشور برای حمایت از او آماده فعال شدن است». انصاف هم همین است.

یادداشت سایت مشرق نیوز که با عنوان «پرده‌برداری از خطری که بیخ گوش پزشکیان قرار دارد» منتشر شده را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/533743
@ensafnews
دکتر پزشکیان در دیدار جمعی از نمایندگان اقوام و مذاهب با تاکید بر اینکه آنچه بنده در دوران تبلیغات انتخاباتی درباره مسائل مختلف از جمله ایجاد عدالت نسبت به اقوام و مذاهب بیان کردم، شعار و به منظور کسب رای نبود، افزود: ما در آغاز این مسیر هستیم و لازمه طی موفق این مسیر، تعامل و گفتگوی بیشتر است و تلاش خواهم کرد نشست‌های مفصل‌تر و جدی‌تری با شما و نمایندگان همه اقوام و مذاهب کشور داشته باشم.

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر اینکه باور و یقین دارم که ساختن و آباد کردن کشور و مملکت با اختلاف و رویارویی ممکن نیست، گفت: اگر ما با هم اختلاف داشته باشیم و نتوانیم سازگاری کنیم، هم شیعه آسیب می‌بیند و هم سنی؛ نتیجه اختلافات و ناسازگاری‌ها فاصله گرفتن عامه مردم از دین خواهد بود و لذا چاره و راهکار پیشبرد امور و تحقق اهداف ما تقویت وحدت، انسجام و رواداری است.

پزشکیان با بیان اینکه در اولین فرصت نشستی مفصل با جمع بزرگی از اقوام و مذاهب برگزار خواهم کرد، گفت: در زبان ترکی ضرب‌المثلی داریم که می‌گوید قدرت انسان‌ها کنار هم همچون قدرت سیل است؛ اگر با هم وحدت نکنیم، نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم.

@ensafnews
نقش میانه‌روها در ممانعت از ایجاد حاکمیت دوگانه توسط تندروها

رشید داودی، از طلاب و اساتید حوزه‌ی علمیه‌ی قم و دانش‌آموخته‌ی دکترای علوم سیاسی، در گفت‌و‌گو با انصاف نیوز از تحلیل خود درباره‌ی انتخابات ۱۴۰۳ -از آغاز تا پایانش- گفته است.

به باور این تحلیلگر سیاسی، برخی نهادهای سیاسی قصدی برای برگزاری انتخابات عادلانه نداشته و روند‌ها برخلاف پیش‌بینی‌شان پیش رفته است. او در جای دیگری از این مصاحبه درباره‌ی نقش اثرگذار سران میانه‌رو در ممانعت از ایجاد حاکمیت دوگانه به وسیله‌ی تندروها به بهانه‌ی حمایت از نهاد رهبری برابر نهاد دولت گفت.

تنها تفاوت نزاع‌های درون گفتمانی جلیلی و قالیباف بود


رشید داودی پیش از توضیح درباره‌ی دلیل تایید صلاحیت مسعود پزشکیان از شرایط رقم خوردن این انتخابات گفت: نخست باید توجه داشت که در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ما هم شاهد کم‌مشارکت‌ترین انتخابات ریاست جمهوری و رای حداقلی رئیس‌جمهور بودیم و هم شاهد بیشترین ردصلاحیت‌ها برای کسانی بودیم که اتفاقا می‌توانستند به‌عنوان رقیب مرحوم آقای رئیسی باشند. انتخابات آن سال در غیاب رقبا، به گونه‌ای رقم خورد که گویی ریاست جمهوری آقای رئیسی تعیّن پیدا کرده بود!

اگرچه در آن انتخابات فردی هم‌چون آقای همتی هم بود ولی مشخص بود به دلیل نداشتن عملکرد ملموس و سابقه‌ی سیاسی مشهود، روزنه‌ی امیدی برای پیروزی‌اش در انتخابات وجود نداشت چنان‌که اغلب تحلیل‌گران هم اذعان داشتند که حضور ایشان جنبۀ صوری و تشریفاتی دارد. به تعبیری می‌توان گفت آن سال انتخابات طوری شده بود که آقای رئیسی خروجی نهایی انتخابات باشد.

او در ادامه اضافه کرد: دومین نکته این است که تقریبا تحلیل کارشناسان داخلی و خارجی، نظرسنجی‌ها و شاخص‌ها درباره‌ی عملکرد دولت سیزدهم نشان می‌دهند که این دولت کارنامه‌ی قابل دفاع و موفقی در حوزه‌های مختلف نداشته است. مخصوصا در حوزه‌ی فرهنگ اتفاقاتی رقم خورد که درطول ۴۵ سال گذشته بی‌سابقه بوده است!

نکته‌ی دیگر این‌که اعتراضات سال ۱۴۰۱ نتایجی را رقم زد که نشان داد گسست نسلی در جامعه ایران دچار شکاف عمیقی شده است و همه را متحیر کرد به‌ویژه آن‌که این اتفاقات در دولتی رقم خورد مدعی نگاه فرهنگی اصیل و انقلابی و صد البته بسته‌تری نسبت به دولت پیشین بود و نشان داد که تصمیم‌گیران در میان سران حکومتی که بیشتر از ما مطلع می‌شوند، باید برای این مسائل راهکارهایی را در نظر بگیرند.

چهارمین نکته، ناظر به عملکرد شورای نگهبان در انتخابات مجلس و خبرگان ۱۴۰۲ است که علی‌رغم انتظار بسیاری از کنش‌گران و دغدغه‌مندان ایران نسبت به تغییر رویه‌ی نامتعارف و نامطلوب، دیدیم چندان تفاوتی با انتخابات ۹۸ مجلس و ۱۴۰۰ ریاست جمهوری نداشت. باز هم شاهد رد صلاحیت حداکثری رقیبان بودیم. در این انتخابات نیز این نگاه در جامعه‌ی نخبگانی و نیز در نگاه عرفی وجود داشت که خروجی انتخابات کاملاً قابل حدس و پیش‌بینی است.

شاید تنها پیچیدگی این انتخابات صرفاً مربوط به جریان اصول‌گرایی که خود را موسوم به جریان انقلاب می‌کنند بود که منجر به نزاع‌های درون گفتمانی حامیان آقایان قالیباف و جلیلی شد.

مجلس دوازدهم و کفن و دفن پایداری‌ها

داودی گفت: پیش از این در توئیتی نوشته بودم این مجلس (مجلس دوازدهم)، مدفن جریان تندروی پایداری خواهد شد. چرا که این جریان، صرفاً جریانی نظری و به دور از واقع‌بینی و عملگرایی است و کارنامه‌شان روی کاغذ است و اگر در مسند کار قرار بگیرند، بروز و ظهوری پیدا خواهند کرد که خود باعث حذفشان از جریان حاکمیتی خواهد شد.

این شرایط را باید به اتفاق تلخ سانحه برای مرحوم رئیسی و همراهانشان ضمیمه کنیم که همه‌ی جریان‌های سیاسی و مردم را شوکه کرد اما ...

ادامه‌ی این گفت‌وگو را در لینک زیر بخوانید:

https://ensafnews.com/533546/
@ensafnews

میان‌تیترها:

◽️تنها تفاوت نزاع‌های درون گفتمانی جلیلی و قالیباف بود
◽️مجلس دوازدهم و کفن و دفن پایداری‌ها
◽️تصمیمات حاکمیتی و رهبری در انتخابات یکی نیست
◽️«کار، کار اصلاح‌طلباست!»
◽️گلایه‌ی رهبری از رد صلاحیت‌ها
◽️گمان می‌کردند ادعای تداوم دولت سیزدهم برایشان رأی‌آور خواهد بود!
◽️نتیجه‌ی این انتخابات حاصل تدبیر رهبری بود
◽️کارنامه‌ی کاغذی‌شان که به کارنامه‌ی عملی تبدیل شد دیگر قابل کتمان نیست
◽️بی‌ظرفیتی‌های جریان پایداری در انتخابات ۱۴۰۳ برای حذفشان کافیست
◽️بلایی سر قالیباف آوردند که هیچ مخالفی با او نکرد
◽️فرماندهان به جد از ورود در انتخابات منع شدند
◽️جریان تندرو حرف همه‌ی آن‌هایی که پادرمیانی کردند را زمین زد
◽️تخلفات صریح و آشکار دور اول انتخابات ۱۴۰۳
◽️میانه‌روها از این فرصت حداکثر استفاده را کردند
◽️دولت چهاردهم موظف به نگهبانی از بارقه‌ی امید مردم است
انصاف نیوز pinned «نقش میانه‌روها در ممانعت از ایجاد حاکمیت دوگانه توسط تندروها رشید داودی، از طلاب و اساتید حوزه‌ی علمیه‌ی قم و دانش‌آموخته‌ی دکترای علوم سیاسی، در گفت‌و‌گو با انصاف نیوز از تحلیل خود درباره‌ی انتخابات ۱۴۰۳ -از آغاز تا پایانش- گفته است. به باور این تحلیلگر…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 «الله الله می‌آید فصل امید»

@ensafnews
تلاش برای بازگشت مناسک عزاداری به جایگاه از دست رفته


امیر کبیرنژاد، فعال فرهنگی، در اینستاگرام نوشت:

دوره گردی‌های مسعود پزشکیان در هیئت‌ها و حسینیه‌ها ممکن است به مذاق خیلی‌ها خوش نیاید.
اما وقتی که دقیق‌تر نگاه کنیم می‌تواند این حرکت واجد این معنا باشد:
«تلاش برای بازگشت مناسک عزاداری به جایگاه از دست رفته و ریشه‌دار گذشته»

این دریافت معنایی وقتی که به فرم حضور پزشکیان در مراسم عزاداری نگاه می کنیم بیشتر به چشم می‌آید.
هم سن و سال‌ه‍ای من روضه خوانی‌های کوثری را در جماران به خاطر دارند.
پیرمرد روضه خوان بی ادعا و سنت گرایی که سواد حوزوی نداشت و کارش دقیقاً روضه خوانی بود؛ نه فحاشی و دخالت بی مورد و جهت دار در سیاست. تاسوعا و عاشورا روضه‌اش را می‌خواند و تا سال بعد پیدایش نمیشد.
جنس حضور پزشکیان در مراسم عزاداری محرم دقیقاً از نوع فراموش شده روضه خوانی‌های کوثری است.
جایگاهی که در سی سال گذشته با مجال دادن سازمان یافته به طیف خاصی از مداحان و موضع گیری‌هایشان به چالشی عمیق کشیده شده است.

@ensafnews
گزارش ظریف

محمدجواد ظریف در توییتر نوشت:

رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا

با نام و یاد خدا، سلام به هم میهنان گرامی و تسلیت عاشورای سرور آزادگان و سالار شهیدان؛
بناداشتیم روند بررسی و پیشنهاد اعضای هیئت دولت را هر روز به صورت شفاف به مردم دلاور و هوشمند ایران گزارش دهیم. اما افسوس که کوشش ما برای رفع ملاحظات سازمان صدا و سیما تا کنون ناکام مانده و لذا ناگزیریم که اطلاع رسانی را با تأخیر از طریق فضای مجازی انجام دهیم. از این تأخیر ناخواسته که باعث گرم شدن بازار شایعات و خبرسازی‌ها شده است، پوزش می‌خواهم.

به دنبال انتخاب جناب آقای دکتر پزشکیان، به دستور ایشان شورای راهبری تشکیل شد و تا کنون 9 جلسه برگزار کرده، سنجه‌ها را مشخص نموده و برای اطمینان از شفافیت و سلامت روند بررسی نامزدهای پیشنهادی با مراجعه به کارشناسان و شنیدن نظرات مختلف به دو مصوبه مادر رسیده که در پوشه ویژه‌ای در آدرس زیر تقدیم می‌شود.
- لینک اول
- لینک دوم
فراخوان برای درخواست از شخصیت‌های ملی، احزاب، انجمن‌های علمی و صنفی و بخش خصوصی جهت معرفی نامزدهایی برای عضویت در دولت چهاردهم ارسال شده و پاسخ‌هایی دریافت شده و منتظر بقیه پیشنهادها هستیم.
مسئولین و دبیران کارگروه‌ها و مدیران کمیته‌ها تعیین شده‌اند و اعضای بیشتر کمیته‌ها به شورای راهبری جهت تصویب نهایی پیشنهاد شده‌اند. کمیته‌ها پس از تکمیل، بیش از 450 نفر از بانوان، جوانان، اقلیت‌های دینی و مذهبی، نخبگان دانشگاهی و تخصصی غیردانشگاهی، نمایندگان تشکل‌های تخصصی، نظام‌های صنفی و سازمان‌های مردم نهاد، نمایندگان بخش خصوصی، وزرای ادوار، نمایندگان جبهه اصلاحات و اعضای ستاد مرکزی و استان‌ها را در خود جای خواهند داد، که نمودی از رنگین‌کمان زیبایی که ایران عزیز ما را ساخته خواهد بود.
برخی کمیته‌ها چندین جلسه برای بررسی سنجه‌های تخصصی حوزه خود و نیز شیوه کار اقدام کرده و روند رسیدگی به آن دسته از نامزدهای پیشنهادی که تا کنون دریافت شده‌اند را آغاز کرده‌اند. هیچ کمیته‌ای هیچ نامزدی را برای هیچ پستی نهایی کرده و تمامی گمانه‌زنی‌ها صرفاً خبرسازی بی‌پایه است. تنها تاثیر این خبرسازی‌ها ایجاد نگرانی در دوستداران دکتر پزشکیان است و اگر تاثیری در روند پیشنهاد اعضای دولت چهاردهم داشته باشد، بی‌گمان تأثیر معکوس خواهد بود، چرا که ضمن استقبال از دریافت پیشنهاد و نقد، هیچ‌گونه تخریب، سهم‌خواهی و خبرسازی را بر‌نمی‌تابیم و آن را برهم‌زننده عدالت، شفافیت و انتخاب کارشناسانه می‌دانیم.
یادآوری این نکته نیز بایسته ‌است که هدف این روند تنها پیشنهاد نامزدهایی شایسته برای عضویت در هیئت دولت به جناب دکتر پزشکیان است. اختیار انتخاب اعضای هیئت دولت بر مبنای قانون اساسی به عهده رئیس جمهور است و ما تنها به عنوان بازوی مشورتی ایشان انجام وظیفه می‌کنیم.
این نخستین تجربه چنین روند شفافی در کشور است که در فرصتی بسیار کوتاه – که از ویژگی‌های انتخابات اخیر و تشکیل دولت چهاردهم است – مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. بی‌گمان، این روند خالی از ایراد و ابهام نخواهد بود؛ ولی آغازی است که به یاری خدا و پافشاری مردم برای دوره‌های آینده اصلاح و نهادینه خواهد شد. دستیابی به این هدف در گرو شکیبایی، هوشیاری، ژرف‌نگری، بی‌توجهی به فضاسازی‌ها و نقد مشفقانه و سازنده است.
می‌دانیم که راه دشوار است و پر فراز و نشیب؛ ولی برای تمرین مردم‌سالاری نباید منتظر بهترین شرایط بود. به فرموده شیخ اجل:
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
چهارپایه‌خوانی ظهر عاشورا در بازار تهران

نوحه "همه‌جا کربلاست، همه‌جا نینواست"
مرحوم احمد دلجو
[کانال تلگرامی قدح‌های نهانی]

@ensafnews
يا أيتها النفس المطمئنة ارجعي إلى ربك راضية مرضية
عبدالباسط عبدالصمد
🎧 یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ المُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَی رَبِّكِ رَاضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِِي جَنَّتِي (۲۷_۳۰)

[ای جان به‌حقّ آرام یافته، به‌پروردگارت باز آی، تو از خدا خشنود و خدا از تو خوشنود، به‌جمع بندگانم پیوند و به‌بهشت کرامتم اندر رو]

آیات پایانی سوره فجر با صدای عبدالباسط محمد عبدالصمد
@ensafnews
برنامه شب آخر مجمع دینی احیای فضیلت
🔹امشب - شام غریبان، ساعت ۲۱:۳۰
🔸آیت الله محمد سروش محلاتی

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بخش‌هایی از سخنرانی ناصر مهدوی در خانه اندیشمندان علوم انسانی

@ensafnews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 نهضت آزادی و دولت مسعود

دکتر محمد‌حسین بنی‌اسدی، دبیر‌کل نهضت آزادیدر گفت‌وگو با انصاف نیوز از مطالبات مهم از دولت چهاردهم و مسعود پزشکیان گفت:

🔹به ریشه‌های مسائل بپردازند. نهایت این ریشه‌ها به توزیع قدرت در جامعه، آزادی‌های اساسی مردم، آزادی احزاب و تقویت جامعه مدنی برمی‌گردد.

🔹در فصل سوم و پنجم قانون اساسی تصریح شده که باید مطبوعات آزاد باشند و خبرنگاران ما احساس امنیت کنند. احزاب و جامعه مدنی احساس این فشار‌ها را نکنند و نهاد‌های مدنی به راحتی بتوانند به ثبت برسند.

🔹عدم مشارکت ۵۰ درصد از جامعه در انتخابات، یک زنگ خطر است که ما دعا می‌کنیم هم رئیس جمهور و هم حاکمیت به آن گوش فرا دهند و به اصلاح طرز تفکر بپردازند.

@ensafnews
ادعای CNN در رابطه با حادثه‌ی اخیر برای ترامپ | ایران: این اتهامات بی‌اساس و مغرضانه است

🔹سی‌ان‌ان ادعا می‌کند که سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا دریافتند که ایران قصد حذف ترامپ را داشته است، اما اقدامات فرد مظنون به ترور را به این کشور مرتبط نمی‌کند.

🔹 نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به گزارش ادعایی سی‌ان‌ان اعلام کرد: این اتهامات بی‌اساس و مغرضانه است.

🔹از نگاه جمهوری اسلامی ایران، ترامپ یک مجرم جنایتکار است که بخاطر صدور دستور ترور سردار سلیمانی باید در دادگاه محاکمه و مجازات شود.

🔹ایران مسیر حقوقی را برای پاسخگو کردن او انتخاب کرده است.
[هم‌میهن]

@ensafnews
2024/10/03 11:24:25
Back to Top
HTML Embed Code: