Telegram Web Link
نه کاندیدای جدی از جریان انقلابی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده‌اند. کدامیک شانس بیشتری برای ماندن در رقابت نهایی و پیروزی دارند؟
Anonymous Poll
48%
جلیلی
4%
حقانیان
0%
زاکانی
1%
اسماعیلی
38%
قالیباف
1%
قاضی‌زاده
4%
بذرپاش
1%
صولت مرتضوی
3%
نیکزاد
شش کاندیدای جدی از جریان میانه‌رو برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده‌اند. کدامیک شانس بیشتری برای ماندن در رقابت نهایی و پیروزی دارند؟
Anonymous Poll
53%
لاریجانی
3%
همتی
20%
پزشکیان
2%
شریعتمداری
2%
پورمحمدی
19%
جهانگیری
انصاف نیوز pinned «واعظی: لاریجانی تمهیدات لازم را دیده است | روحانی موضع می‌گیرد | پزشکیان انسان آزاده‌ای است محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت حسن روحانی در پاسخ به این سوال که آیا ثبت نام علی لاریجانی به معنی دریافت یک پیام مثبت از جانب بخش‌هایی از حاکمیت است یا…»
نگاه امام به رای ملت: تزیین یا میزان؟

در سال‌های اخیر نسبت میان قدرت سیاسی و رای مردم مورد توجهی دوباره قرار گرفته و جریان‌های مختلف دیدگاه‌های متفاوتی را در این ارتباط مطرح می‌کنند. پرسشی که در این باره مطرح می‌شود این است که نسبت این دیدگاه‌ها و رویکردها با نگاه امام خمینی به رای مردم چیست؟

به گزارش انصاف نیوز، آیت الله ناظم‌زاده قمی، استاد حوزه‌ی علمیه‌ی قم، درباره‌ی نگاه بنیانگذار جمهوی اسلامی به رای ملت گفت: تمامی توفیقاتی که در انقلاب شاهد بودیم علاوه بر اخلاص و ایمان امام و یارانش به برکت حمایت اکثریت قریب به اتفاق مردم بوده است.

امام خمینی علاوه بر جمله‌ی معروف خود مبنی بر اینکه «میزان رای ملت است»، در سخنان صریحی خطاب به جریانی که می‌خواهد به جای مردم تصمیم بگیرد، گفته بود: می‌گویند که سیاست حق مجتهدین است یعنی، در امور سیاسی در ایران پانصد نفر دخالت کنند، باقیشان بروند سراغ کارشان. یعنی مردم بروند سراغ کارشان، هیچ کار به مسائل اجتماعی نداشته باشند، و چند نفر پیرمرد ملّا بیایند دخالت بکنند.

برخی بر این باور هستند که رای ملت تزیینی است اما بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران هشدار می‌دهد: اینکه می‌گویند سیاست حق مجتهدین است از آن توطئه سابق بدتر است برای ایران. برای اینکه، آن یک عده از علما را کنار می‌گذاشت، منتها به واسطه آنها هم یک قشر زیادی کنار گذاشته می‌شوند، این تمام ملت را می‌خواهد کنار بگذارد.

متن کامل این گزارش
@ensafnews
انصاف نیوز pinned «نگاه امام به رای ملت: تزیین یا میزان؟ در سال‌های اخیر نسبت میان قدرت سیاسی و رای مردم مورد توجهی دوباره قرار گرفته و جریان‌های مختلف دیدگاه‌های متفاوتی را در این ارتباط مطرح می‌کنند. پرسشی که در این باره مطرح می‌شود این است که نسبت این دیدگاه‌ها و رویکردها…»
شهرداری تهران خط امام را برید!

به گزارش انصاف نیوز، شهرداری تهران در بنری به مناسبت سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی، تصاویری از شهیدان مطهری، بهشتی، باهنر و رجایی، سلیمانی و رئیسی را بر خطی مستقیم ترسیم کرده و نوشته است: خط امام این بود.

جالب این‌که از ۶ چهره ترسیم‌شده در این بنر، ۴ چهره تا شهریور ۱۳۶۰ به شهادت رسیده بودند؛ تصویر چهارم، متعلق به شهید رجایی است که در انفجار هشتم شهریور ۱۳۶۰ دفتر نخست‌وزیری به شهادت رسید و تصویر پنجم متعلق به شهید سلیمانی که دی ماه ۱۳۹۸ در فرودگاه بغداد ترور شد و در این فاصله تقریبا ۳ دهه‌ای، هیچ شخص دیگری جای نگرفته یا به عبارت دیگر، خط امام انقطاعی ۲۸ ساله داشته است!

متن کامل این گزارش را در سایت انصاف‌نیوز بخوانید.

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رأی می‌دی؟!
نه، خسته‌ام!


انصاف نیوز این روزها گزارش میدانی و تصویری از فضای انتخابات در شهر و نظرات مردم تهیه می‌کند.

اولی می‌گوید «رای نمی‌دهم». خسته است. «کاری که نتیجه نداره رو انجام نمی‌دَم!»

دومی می‌خواهد رای بدهد اما از شورای نگهبان می‌خواهد که معیارهای مشخصی برای رد صلاحیت افراد ارائه دهد.

🔹بخشی از نامه‌ی حضرت علی(ع) به مالک اشتر:
ای مالک! هرگز مگو من امیرم; امر می‌کنم و از من اطاعت می‌شود که این، موجب دخول فساد در دل تو و ضعف و خرابی دین و نزدیک شدن دگرگونی‌ها (در قدرت تو) است.

@ensafnews
اعلام جزییات مناظره‌های انتخابات: هنوز تعداد صندلی‌ها مشخص نیست

اعلمی دبیر ستاد انتخابات ریاست جمهوری:
🔹تعداد صندلی‌ها قطعی نشده است، ما تعداد را باز نگه داشته ایم تا ببینیم برای چند نفر باید صندلی‌ها تدارک دیده شود.

🔹این آمادگی را داریم که برای هر تعدادی که شورای نگهبان تأیید کند فضای مناظره هم به همان تعداد در نظر گرفته شود.

🔹مناظره‌ها قطعی شده است و به صورت زنده برگزار می‌شود.

🔹مجری به زودی مشخص می‌شود و در حال حاضر سه نفر به عنوان گزینه‌های اصلی مناظره‌ها مطرح هستند.
[ایسنا]

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ثبت نام در هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۰ ، وزارت کشور

سید محمد خاتمی: سرمایه من آبروی من است و این سرمایه را در عرصه داخلی و خارجی با همّت و محبّت مردم به دست آورده‌ام…
[خانه فرهنگ خاتمی]
@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#سایه_روشن_تاریخ

تفاوت خواست و رویکرد آیت‌الله شریعتمداری و امام خمینی، از نگاه داریوش همایون، وزیر و سخنگوی دولت آموزگار:

«شریعتمداری آن موقع رهبر اصلی شورش‌ها بود و تظاهرات ضدّ دولت را در خانه‌اش رهبری می‌کرد.

او میل نداشت با دولت آموزگار کار بکند و گفته‌بود که دست‌های دولت به خون آلوده است. برای اینکه در آشوبی که در قم اتّفاق افتاد، نیروهای ویژه یک طلبه را در منزل او کشتند.

شریعتمداری سروصدای خیلی زیادی به پا کرد، خبرنگاران را از اطراف دنیا آوردند، آثار تیراندازی را نشان دادند. قطعات بدن آن طلبه را که این‌ور و آن‌ور ریخته‌بود تا مدّت‌ها نگه داشته‌بودند و خونی که ریخته‌بود پاک نکرده‌بودند. 

شریعتمداری می‌خواست که دولت موافق طبع خودش روی کار بیاید که نظریات او را اجرا بکند، ولی مسئولیت را خود دولت قبول بکند.

تفاوت شریعتمداری با خمینی در همین بود. شریعتمداری می‌خواست یک حکومت مذهبی روی کار بیاید، ولی مسئولیت را نمی‌خواست خودش و آخوندهای دیگر قبول بکنند. خمینی اقلاً این شهامت را داشت که می‌گفت هم اختیارات را می‌خواهد و هم مسئولیت را قبول می‌کند.»

(پروژهٔ تاریخ شفاهی ایران، دانشگاه هاروارد)

@ensafnews
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ۱۲ خرداد، خیابان دکتر حسین فاطمی

مسعود پزشکیان همراه گروهی از حامیان خود به سمت وزارت کشور رفت و در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

بخشی از نطق او به تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ در مجلس خطاب به شورای نگهبان را می‌شنوید.

🔹مردم دلیل درستی و برحق بودن یک حاکمیتند
🔹 ایران مال همه است مال یک دسته و جناح نیست

@ensafnews
کانال انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها خبر از بازداشت دکتر حسن باقری‌نیا داد

انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها در کانال تلگرامی‌اش نوشت:

بر اساس گزارش‌های دریافت شده، دکتر حسن باقری‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری و عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها که به طور اجباری از طرف دانشگاه، بازنشست شده است، روز یکشنبه ۱۳ خردادماه، پس از مراجعه به شعبه ۲۱۶ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، برای پیگیری شکایت بازگشت به کار، بازداشت شد.

@ensafnews
خبرنامه دانشجویان ایران: جعل امضای دانشجویان در نامه دعوت از بذرپاش برای ریاست جمهوری

🔹خبرنامه دانشجویان ایران در گزارشی از جعل امضای فعالین دانشجویی در نامه‌ی دعوت از مهرداد بذرپاش برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری گفته است.

🔹نکته دیگر مورد اشاره در این گزارش آن است که این افراد دیگر حتی انشجو هم نیستند و فعال دانشجویی «سابق» محسوب می‌شوند.

🔹این پایگاه خبری استوری و توییت تعدادی از این فعالین دانشجویی سابق را نیز منتشر کرده که حتی قصد شکایت از این اتفاق را دارند.

در این لینک بخوانید
@ensafnews
دولت چهاردهم: به سمت میانه‌روی

دو تحلیلگر سیاسی با نگاهی به آخرین وضعیت فضای سیاسی کشور بر این باور هستند که دولت چهاردهم در مسیر میانه‌روها و به سمت میانه‌روی خواهد بود.

عبدالرضا داوری بر این باور است که رقابت نهایی میان علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف است و محمدجواد روح نیز قالیباف را جدی‌ترین نامزد انتخابات ۱۴۰۳ می‌داند.

آقایان داوری و روح تاکید دارند که دولت چهاردهم به نسبت دولت سیزدهم دولتی میانه‌رو خواهد بود.

بخشی از مصاحبه:

محمدجواد روح: حتی اگر همه‌ی کاندیداهای جریان میانه‌روها هم تایید شوند، قالیباف جدی‌ترین نامزد انتخابات است. کاندیداهای دیگر جریان اصولگرا هم برای سهم‌گیری و یا صرفا برای نمایندگی از جریان خود در صحنه‌ی ثبت نام انتخابات آمده‌اند.

عبدالرضا داوری: فضای انتخاباتی چندان مبهم نیست و مسیر انتخابات پیش رو تقریبا روشن است. به نظر من رئیس جمهور بعدی قالیباف و یا لاریجانی است. صحبت های رهبری هم نشان داد که ایشان نمی‌خواهند کشور دست نیروهای تندرو و رادیکال باشد.

متن کامل گزارش مصاحبه
@ensafnews
2024/09/29 15:23:41
Back to Top
HTML Embed Code: