Telegram Web Link
❇️ منْ أيْقَنَ أنّهُ يُفارِقُ الأحبابَ، ويَسكُنُ التُّرابَ، ويُواجِهُ الحِسابَ، ويَسْتَغْنِي عَمّا خَلَّفَ، ويَفْتَقِرُ إلى ما قَدَّمَ، كانَ حَرِيّا بِقِصَرِ الأملِ وطُولِ العَملِ.

هر كه يقين كند كه از دوستان جدا خواهد شد و در دل خاك خواهد خفت و حساب و كتابى در پيشِ رو دارد و آنچه بر جاى مى‌نهد به كارش نخواهد آمد و به آنچه پيش فرستاده نيازمند است، سزاوار است كه رشته ی آرزو را كوتاه و دامنه عمل را دراز گرداند.

📚 بحار الأنوار / جلد ۳۱ / صفحه ۱۶۷

@amirolkalam
غسل معصوم فقط توسط معصوم صورت می گیرد

#قم_عش_آل_محمد
●عَنِ الْمُفَضَّلِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله عليه) قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله عليه) مَنْ غَسَلَ فَاطِمَةَ (صلوات الله علیها) قَالَ ذَاكَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ (صلوات الله علیه) وَ كَأَنِّي اسْتَعْظَمْتُ ذَلِكَ مِنْ قَوْلِهِ فَقَالَ كَأَنَّكَ ضِقْتَ بِمَا أَخْبَرْتُكَ بِهِ قَالَ فَقُلْتُ قَدْ كَانَ ذَاكَ جُعِلْتُ فِدَاكَ قَالَ فَقَالَ لَا تَضِيقَنَّ فَإِنَّهَا صِدِّيقَةٌ وَ لَمْ يَكُنْ يَغْسِلُهَا إِلَّا صِدِّيقٌ أَمَا عَلِمْتَ أَنَّ مَرْيَمَ لَمْ يَغْسِلْهَا إِلَّا عِيسَي.

●مفضل گويد: به امام صادق (صلوات الله عليه) عرض كردم: چه كسي فاطمه (صلوات الله عليها) را غسل داد؟ فرمود: امير المؤمنين! (صلوات الله علیه)
من اين مطلب را از گفته آن حضرت بزرگ شمردم و تعجب كردم؛ فرمود: گويا از آنچه به تو خبر دادم دلتنگ شدي؟ عرض كردم: چنين است، قربانت گردم. گوید (امام) فرمود: دلتنگ مباش، زيرا او صديقه (معصومه) است و جز صدیق (معصوم) نبايد او را غسل دهد، مگر نمي داني كه مريم را جز عيسي غسل نداد؟

الكافي- ط الاسلامية جلد 3 صفحه 159
تهذيب الأحكام جلد 1 صفحه 440
لوامع صاحبقرانی جلد 2 صفحه 221
الإستبصار جلد 1 صفحه 199
بحار الأنوار - ط مؤسسةالوفاء جلد 81 صفحه 299
الدعوات (راوندی) صفحه 255
وسائل الشيعة ط-آل البیت جلد 2 صفحه 530

●و المراد بالصدّيق هنا المعصوم

این یک اصل است که فقط معصوم ، معصوم را غسل می دهد.
در لحظه احتضار معصوم، فرزندش حتی اگر کیلومترها فاصله داشته و در شهر دیگر بوده به قدرت طی الارض حاضر میشده و خود امر تجهیز بدن مطهر امام معصوم، یعنی غسل و کفن نمودن و نماز خواندن و... را به عهده می گرفته.
و بارها اتفاق افتاده که سایرین متوجه امر نشدند و خودشان به برخی مقدمات کفن و دفن بدن مطهر اقدام کردند ولی حقیقت امر آن است که معصوم آمده و خودش متولی این امر شده و دیگران غافل و بی خبر هستند و ندیدند.
در فضیلت حضرت معصومه صلوات الله علیها نیز همین مطلب به چشم می خورد که دو ناشناس بر بدن مطهر ایشان نماز خواندند و بدن نازنین ایشان را دفن نمودند.


دفن حضرت معصومه صلوات الله علیها توسط دو ناشناس
#حکمتهای_علوی
وَ قَالَ (عليه السلام): يَا أَيُّهَا النَّاسُ، مَتَاعُ الدُّنْيَا حُطَامٌ مُوبِئٌ، فَتَجَنَّبُوا مَرْعَاهُ، قُلْعَتُهَا أَحْظَى مِنْ طُمَأْنِينَتِهَا وَ بُلْغَتُهَا أَزْكَى مِنْ ثَرْوَتِهَا؛ حُكِمَ عَلَى مُكْثِرٍ مِنْهَا بِالْفَاقَةِ، وَ أُعِينَ مَنْ غَنِيَ عَنْهَا بِالرَّاحَةِ؛ مَنْ رَاقَهُ زِبْرِجُهَا أَعْقَبَتْ نَاظِرَيْهِ كَمَهاً، وَ مَنِ اسْتَشْعَرَ الشَّغَفَ بِهَا مَلَأَتْ ضَمِيرَهُ أَشْجَاناً، لَهُنَّ رَقْصٌ عَلَى سُوَيْدَاءِ قَلْبِهِ هَمٌّ يَشْغَلُهُ وَ غَمٌّ يَحْزُنُهُ، كَذَلِكَ حَتَّى يُؤْخَذَ بِكَظَمِهِ، فَيُلْقَى بِالْفَضَاءِ مُنْقَطِعاً أَبْهَرَاهُ، هَيِّناً عَلَى اللَّهِ فَنَاؤُهُ وَ عَلَى الْإِخْوَانِ إِلْقَاؤُهُ؛ وَ إِنَّمَا يَنْظُرُ الْمُؤْمِنُ إِلَى الدُّنْيَا بِعَيْنِ الِاعْتِبَارِ وَ يَقْتَاتُ مِنْهَا بِبَطْنِ الِاضْطِرَارِ وَ يَسْمَعُ فِيهَا بِأُذُنِ الْمَقْتِ وَ الْإِبْغَاضِ؛ إِنْ قِيلَ أَثْرَى، قِيلَ أَكْدَى، وَ إِنْ فُرِحَ لَهُ بِالْبَقَاءِ، حُزِنَ لَهُ بِالْفَنَاءِ؛ هَذَا وَ لَمْ يَأْتِهِمْ يَوْمٌ فِيهِ يُبْلِسُونَ.

♦️امیرالمومنین صلوات الله علیه: اى مردم، كالاى دنيا گياهى است خشک و وبا خيز، از چراگاه آن بپرهيزيد، چه اينكه دل كندن از آن لذت بخش تر از اعتماد به آن است، و به اندازه برداشت كردن از دنيا پاكيزه تر از اندوختن آن است، بر آن كه به افزون كردن ثروت اقدام كند حكم به تهيدستى شده، و آن كه در آن كوس بى نيازى زده به آسايشش كمك گشته. آن را كه زيور دنيا به شگفتى اندازد كور دلى از پى در آيد، و آن كه عشقش را به دل گيرد خاطرش را از اندوهها پر كند كه براى آن اندوهها در سويداى قلبش رقص (خلجان) است، اندوهى مشغولش دارد، و غمى محزونش كند، چنين است تا نفس گلو گيرش شود و او را به بيابان اندازند، در حالى كه رگهاى حياتش قطع شده، نابود كردنش بر خدا، و انداختنش (به گورستان) براى دوستان آسان است.
و مومن با ديده عبرت به دنيا مى نگرد، و از آن از باب اضطرار به اندازه شكم بر مى دارد، و وصف دنيا را به گوش خشم و دشمنى مى شنود. اگر بگويند ثروتمند شد بعد از اندكى مى گويند به تهيدستى نشست، و اگر به بودنش شاد شوند به مرگش اندوهگين گردند. اين است وضع دنيا، و هنوز اهل دنيا را روزى كه در آن نوميد شوند نيامده.

نهج البلاغه حکمت 367
Forwarded from شجاعت هشتم
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▪️استاد مهدی پور و بیان عصمت علی اکبر، زینب، عباس و معصومه علیهم السلام:

🔺 لقب و صفت (معصومه) توسط امام رضا علیه السلام به حضرت معصومه علیها السلام داده شده و زیارتش مانند زیارت امام رضاست!

🔺چهارد معصوم یعنی چهارده نفری که در 👈اوج قله عصمت👉 هستند، وگرنه جمیع پیمبران و جانشینهای آنها معصوم هستند!

🔺علامه مقرم در 👈عصمت 👉 حضرت علی اکبر و عباس علیهما السلام را اثبات فرموده است!

🔺استاد علامه مرعشی - قدس الله نفسه - مرحوم نقدی در کتاب (زینب کبری) عصمت حضرت زینب علیها السلام را ثابت فرموده است!

🔺میزرای نوری نقل میکند:
حضرت معصومه علیها السلام در یکی از معجزات و کراماتی که از ایشان ظاهر شد به یعقوب مسیحی فرمودند: من معصومه خواهر زضا علیه السلام هستم!

🔺هر کسی معصومه علیها السلام زیارت کند در حالیکه 👈عارف به حق معصومه علیها السلام👉 باشد، بهشت بر او واجب است که دلیل بر عمصمت است!

🔺ازعلائم عصمت حضرت معصومه صدور زیارتنامه خاصه از امام‌صادق علیه السلام قبل از تولد حضرت معصومه است!

🔺ازعلائم عصمت حضرت معصومه علیها السلام تدفین او بدست امام رضا و جوادالائمه علیهم السلام است


🏴اللهم عجل لولیک الفرج🏴
🔴 با این دعا ایمان خود را به کمال برسانید:

🌕 محمّدبن‌سلیمان دیلمی گوید: از امام صادق علیه السلام پرسیدم: «جانم فدای شما باد، شیعه‌ی شما می‌گویند ایمان، پایدار و ناپایدار است، به من چیزی را بیاموز که اگر بگویم، ایمان خود را با آن به کمال می‌رسانم.» فرمود: «در پایان هر نماز واجب بگو:

«رَضِيتُ بِاللَّهِ رَبّاً وَ بِمُحَمَّدٍ نَبِيّاً وَ بِالْإِسْلاَمِ دِيناً وَ بِالْقُرْآنِ كِتَاباً وَ بِالْكَعْبَةِ قِبْلَةً وَ بِعَلِيٍّ وَلِيّاً وَ إِمَاماً وَ بِالْحَسَنِ وَ اَلْحُسَيْنِ وَ اَلْأَئِمَّةِ صَلَوَاتُُ اَللَّهِ عَلَيْهِمْ اَللَّهُمَّ إِنِّي رَضِيتُ بِهِمْ أَئِمَّةً فَارْضَنِي لَهُمْ إِنَّكَ عَلىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»

ترجمه: «راضی شدم به اینکه الله پروردگارم؛ و محمّد صلی الله علیه و آله پیامبرم؛ و اسلام دینم؛ و قرآن کتابم؛ و کعبه قبله‌ام؛ و علی علیه السلام و حسن و حسین و ائمّه علیهم‌السلام ولی و امامم هستند. خداوندا من راضی شدم به اینکه آن‌ها امامان من هستند پس تو هم به حق آن‌ها از من راضی باش که تو بر هر چیزی قادری».

📗تفسیر اهل‌بیت علیهم‌السلام ج۴، ص۵۱۰
📗الوافي، ج ۸، ص ۷۹۹
📗تهذيب الأحکام ج ۲، ص ۱۰۹
📗بحارالأنوار، ج ۸۳، ص ۴۲
📗البرهان‌في تفسيرالقرآن،ج ۲، ص۴۶۰
📗القمی، ج۱، ص۲۱۱
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
----------------------------------
با توجه به شبهات و بدعت‌هایی که روز به روز در دین وارد میشود که از جملهٔ آنها فتوای تغییر قبله توسط شیاطین انسی میباشد حتما خواندن این شهادتین را به جهت پایدار شدن ایمانتان بعد از هر نماز، بر خود واجب سازید.
امان از بی دین شدن در دمِ آخر

🔹وَ معنی العدیلة عند المَوت هُو العُدول إلی الباطِل عن الحقّ وهُو بأن یحضر الشّیطان عند المحتضر و یوسوس فی صَدره و یجعله یشکّ فی دینه فیستل الایمان مِن فؤاده، و لهذا قد وَردت الاستعاذة منها فی الدّعوات، وقال فخر المحقّقین ( رحمه الله ) : مَن أراد أن یسلم من العدیلة فلیستحضر الایمان بأدلّتها والاصول الخمس ببراهینها القطعیّة بخلوص وصفاء ولیودعها الله تعالی لیردّها الیه فی ساعه الاحتضار

🔸عدیله به هنگام مرگ یعنی عدول کردن از حق به سوی باطل به گاه جان دادن و عدول از حق چنین است که شیطان هنگام مرگ نزد انسان حاضر می‌شود و او را وسوسه کرده و نسبت به باورهای دینی به شک می اندازد تا جایی که او را از مدار ایمان بیرون کند و به همین دلیل است که در دعاها از این عدول به خدا پناه برده شده؛
و جناب فخر المحققین چنین فرموده: هرکه می‌خواهد از این وسوسه های به هنگام مرگ در امان باشد، دلایل ایمان و اصول پنج‌گانه را با برهان‌های قطعی و صفای باطن، در ضمیرش حاضر کرده و آن‌ها را به حق تعالی بسپارد که هنگام مرگ به او باز گرداند

مفاتیح الجنان
Forwarded from صبح قریب
عَلِیٌّ عَنْ أَبِیهِ عَنِ النَّوْفَلِیِّ عَنِ السَّکُونِیِّ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: إِنَّ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْهِ اشْتَکَی عَیْنَهُ فَعَادَهُ النَّبِیُّ صلی الله علیه و آله فَإِذَا هُوَ یَصِیحُ فَقَالَ لَهُ النَّبِیُّ صلی الله علیه و آله
أَ جَزَعاً أَمْ وَجَعاً فَقَالَ یَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا وَجِعْتُ وَجَعاً قَطُّ أَشَدَّ مِنْهُ فَقَالَ یَا عَلِیُّ إِنَّ مَلَکَ الْمَوْتِ إِذَا نَزَلَ لِقَبْضِ رُوحِ الْکَافِرِ نَزَلَ مَعَهُ سَفُّودٌ مِنْ نَارٍ فَنَزَعَ رُوحَهُ بِهِ فَتَصِیحُ جَهَنَّمُ فَاسْتَوَی عَلِیٌّ علیه السلام جَالِساً فَقَالَ یَا رَسُولَ اللَّهِ أَعِدْ عَلَیَّ حَدِیثَکَ فَقَدْ أَنْسَانِی وَجَعِی مَا قُلْتَ ثُمَّ قَالَ هَلْ یُصِیبُ ذَلِکَ أَحَداً مِنْ أُمَّتِکَ قَالَ نَعَمْ حَاکِمٌ جَائِرٌ وَ آکِلُ مَالِ الْیَتِیمِ ظُلْماً وَ شَاهِدُ زُورٍ.

امام صادق علیه السلام فرمود: امیرالمومنین علیه السلام دچار چشم درد شدیدی شد. پیامبرصلی الله علیه و آله به عیادت او رفتند. آنگاه پیامبرصلی الله علیه و آله فرمود: بی تابی است و یا شدت درد؟ علی علیه السلام فرمود: ای رسول خدا صلی الله علیه و آله، تا کنون چنین دردی نکشیده ام. حضرت فرمود: ای علی! ملک الموت هنگامی که برای قبض روح کافر فرود آید، درحالی فرود می‌آید که همراه خود سیخی آتشین دارد پس به وسیله آن سیخ آتشین آنچنان جان او را می‌گیرد که جهنم فریاد و صیحه می‌زند. آنقدر قبض روح او سخت است که جهنم صیحه می‌کشد. در این هنگام علی علیه السلام صاف نشست و عرض کرد: یا رسول الله سخنت را دوباره برایم بازگو بفرما زیرا آن چه فرمودی باعث شد درد خود را فراموش کنم!
سپس گفت: آیا این عذاب سخت به کسی از امت تو نیز می‌رسد؟ پیامبر فرمود: بله، حاکم ستمگر، و خورنده مال یتیم به ستم، و گواه دروغین.

الکافی ۳: ۱۲۹

@ghorbateaftab
سلام بر مولای مظلومی که فرمود: روز و شب در پی مرگم هستم

🔹قال امیر المومنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه لخالد بن ولید لعنه الله: وَیْلَکَ لَسْتُ مِمَّنْ تَقْتُلُنِی أَنْتَ وَ لاَ صَاحِبُکَ وَ إِنِّی لَأَعْرِفُ قَاتِلِی وَ أَطْلُبُ مَنِیَّتِی صَبَاحاً وَ مَسَاءً

🔸امیرالمومنین صلوات الله علیه به خالد بن ولید زنازاده فرمود: وای بر تو! نه تو و نه دوستت (ابوبکر)، کسانی نیستید که مرا بکشید. من قاتلم را می شناسم، و روز و شب در جست و جوی مرگم هستم.

بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار جلد 29 صفحه 55
ارشاد القلوب (دیلمی) جلد 2 صفحه 277
🔥عِناد و دشمنی ، تا کجا ؟!


محمد بن مسلم گوید:
از امام صادق عليه‌السلام سوال کردم که آیا جایز است مردی، همسر میّتش را غسل میت دهد؟
امام صادق علیه السلام فرمودند:

نَعَمْ إِنَّمَا یَمْنَعُهَا أَهْلُهَا تَعَصُّباً؛ لِأنَّ عَليًّا عَليه‌السّلام غَسَّلَ فاطمَةَ عَليها‌السّلام.

بله جایز است ؛ مخالفین ما، این مسئله(اینکه مردی، همسرش را غسل میت دهد) را حرام کرده و جایز نمی‌دانند به خاطر تعصّب!
چرا که امیرالمؤمنین علی علیه‌ السلام، همسرش فاطمه زهرا سلام الله علیها را غسل داد

📚مُختلف‌الشيعة، علامه‌حلي؛ج١ ص٤٠٩
📚الکافی،ج ۳ ص۱۵۸ (اندکی تفاوت)
📚التهذیب، ج ‌۱ ص۴۳۹ (اندکی تفاوت)
📚الاستبصار، ج ۱ ص۱۹۹ (اندکی تفاوت)



✍🏻این روایت بیانگر حجم بالای کینه جویی و حسادت خلفای غاصب است نسبت به ازدواج امیرالمومنین سلام الله علیه با صدیقه طاهره سلام الله علیها است

۱_اینکه رسول الله صلی الله علیه و آله همسری ایشان را برای فاطمه زهرا سلام الله علیها را پذیرفت و آنان را رد نمود
۲_موضوع غسل دادن حضرت زهرا سلام الله علیها توسط مولا امیرالمومنین بدون اطلاع دیگران
۳_تدفین و خاک سپاری بدن مطهر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها به صورت مخفیانه و مخفی بود محل دفن ایشان

علل و اسبابی بود برای اینکه دشمن نتواند میزان حقد و عناد و دشمنی خود را پنهان کند و در نهایت این دمل کینه از جایی بیرون میزد، چنانچه روایت فوق یکی از مصادیق بارز است



#غسل_میت
معلوم نیست اجل مهلت دهد این روز را تمام کنیم

#حکمتهای_علوی
وَ قَالَ (عليه السلام): رُبَّ مُسْتَقْبِلٍ يَوْماً لَيْسَ بِمُسْتَدْبِرِهِ، وَ مَغْبُوطٍ فِي أَوَّلِ لَيْلِهِ قَامَتْ بَوَاكِيهِ فِي آخِرِهِ.

♦️امیرالمومنین صلوات الله علیه: بسا روى آورنده به روزى كه آن روز را شب نكند، و بسا كسى كه در اول شب مورد غبطه مردم بود و آخر شب عزاداران بر او گرد آمدند.

نهج البلاغه حکمت 380
#قرة_العین

نجــف😍

┄┄┅━•፨❀༅•━┅┄┄

⁉️ سؤال:

مسأله ۲۷۸ : دفن در نجف اشرف افضل است یا کربلای معلا و کعبه معظمه و مدینه طیبه؟

پاسخ علامه مجلسی رحمه الله:

احادیث در باب نجف بیشتر است.🥹

📚بیست و پنج رساله فارسی - ص ۶۲۷

┄┅┅┅┅┄┄┅┅┅┅┄┄

تَمــامِ دِلخــوشےِ زنــدگےِ مَــن ایــن اَســت
ڪِہ وَقــتِ مـَـرگ مے آئے و مـَـرگ شیــرین اَســت🩵
سَــلام وادےِ مـَـن؛ وادے الســلامِ عَلــــے
ڪُجــاست مَسڪِــنِ اَمــنِ ڪِســے ڪِہ مِسڪِیــن اَســت..؟❤️
ڪَفــن ڪُــنید مـَـرا رو بِــہ قِبلھ‌ حَرَمـَـش
نَجــَف چـِـھ‌ جــاےِ قشنگــے بـَـراےِ تَدفیــن اَســت🩷
سـَـرَم مُقــابِلِ اِیــوانِ طَــلاےِ شــاھ‌ِ نَجــَف
ســَرَم مُقــابِلِ زَھ‌ــرا هَمیــشِھ‌ پائیــن اَســت.💛

┄┄┅━•፨❀༅•━┅┄┄

𖣐اللّٰهُمَــ؏َجِـلْ لِوَلیــِـــڪَ الـْفَرَّج𖣐

♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣
вυʟ
تاثیر دفن اجساد مردگان در حرم های مطهر

🔹عَنْ هَارُونَ بْنِ خَارِجَةَ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله علیه) يَقُولُ‌ مَنْ دُفِنَ فِي الْحَرَمِ أَمِنَ مِنَ الْفَزَعِ الْأَكْبَرِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ قُلْتُ مِنْ بَرِّ النَّاسِ وَ فَاجِرِهِمْ قَالَ نَعَمْ مِنْ بَرِّ النَّاسِ وَ فَاجِرِهِمْ‌.

🔸هارون بن خارجه گوید: از امام صادق (صلوات الله علیه) شنیدم که می فرمود: کسی که در حرم (مکه) دفن شود از هول و وحشت بزرگ روز قیامت ایمن خواهد بود. هارون گوید: به حضرتش عرض کردم: خواه از نیکان باشد و خواه از تبهکاران ؟ فرمود: آری خواه از نیکان باشد و خواه از تبهکاران.

المحاسن جلد 1 صفحه 72 ثواب من دفن في الحرم‌
من لا يحضره الفقيه جلد 2 صفحه 229
الكافي- ط الاسلامية جلد 4 صفحه 258
تفسير كنز الدقائق جلد 2 صفحه 171
وسائل الشيعة ط-آل البیت جلد 13 صفحه 287
تفسير نور الثقلين جلد 3 صفحه 462
بحار الأنوار - ط مؤسسةالوفاء جلد 99 صفحه 387
#پاسخ_به_شبهات_وهابیت
#نکته_های_ناب
#نقد_وهابیت

🔷🔶 #گنبد_بزرگی_که_بنی_امیه_بر_روی_قبر_عثمان_ساختند

👈🏼👈🏼 قابل توجه #وهابیانی که ما را مشرک می‌دانند:
#ابن_کثیر_دمشقی، شاگرد #ابن_تیمیه_حرانی در کتاب #البداية_و_النهاية که نزد مورخین عامه دارای اعتبار است، می‌نویسد:
وأما موضع قبره، فلا خلاف أنه دفن بحش كوكب شرقي البقيع.
وقد بنى عليه زمان بني‌أمية قبة عظيمة وهي باقية إلى اليوم.
قال الإمام مالك رضي الله عنه:
بلغني أن عثمان رضي الله عنه كان يمر بمكان قبره من حش كوكب فيقول:
إنه سيدفن ههنا رجل صالح.


📝 امّا جای قبر عثمان. شکی نیست که او در حش کوکب در شرق قبرستان بقیع دفن شده.
و از زمان
#بنی‌_امیه قبه بزرگی بر قبر او بنا شده است که تاکنون (قرن هشتم) باقی است. امام مالک گفته: به من خبر رسیده است که عثمان از مکان قبر خود در #حش_کوکب عبور می‌کرد و می‌گفت: به‌زودی در این جا مرد صالحی دفن خواهد شد!!!

این مطلب ثابت می‌کند که بنی‌امیه همگی مشرک بوده‌اند؛ چون بر روی قبر عثمان، #گنبد_بزرگی ساخته‌اند و از دیدگاه وهابی‌ها این کار شرک اکبر است.
صحابه و تابعینی که این قضیه را دیده‌اند و اعتراض نکرده‌اند، آن‌ها هم مشرک شده‌اند. مسلمانانی که تا قرن هشتم این گنبد را سالم نگه داشته‌اند، همگی مشرک بوده‌اند.
خود ابن کثیر که این مطلب را نقل کرده و رد نکرده است، مشرک و اشاعه دهنده شرک بوده است.

همچنین طبق این روایت، عثمان #علم_غیب داشته و می‌دانسته که به زودی شخص صالحی (خودش) در آن جا دفن خواهد شد!
سوال اینجاست که:
پس چرا نتوانست زودتر عوامل زوال حکومتش را مهیا کند و مانع شورش مردم و خیانت برخی اطرافیان بر ضد حکومتش شود؟

📚 البداية والنهاية، ابن کثیر دمشقی، ج۱۰، ص۳۲۴

🔆 کانال #مطالب‌ناب‌درمنبر
#با_افتخار_عبدالحسینم
🆔 @matalebe_nab_dar_menbar
🔴رسول خدا صلّی‌ اللّه علیه و آله:

مَن كَثُرَ عَفوُهُ مُدَّ فِی عُمرِهِ

هر كه پُرگذشت باشد، عمرش دراز شود.

📚أعلام الدّين ص۳۱۵


«اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

🆔 @ahadisegoharbar
ریشه سنت شدن قرائت آیه استرجاع هنگام شنیدن خبر مصیبت

●وَ لَمَّا نَعَى رَسُولُ اللَّهِ عَلِيّاً بِحَالِ جَعْفَرٍ فِي أَرْضِ مَوْتِهِ قَالَ‌ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ‌ فَأَنْزَلَ عَزَّ وَ جَلَ‌ الَّذِينَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ أُولئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَواتٌ‌ الْآيَةَ.

●وقتی که رسول خدا صلی الله علیه و آله ، امیرالمومنین علی صلوات الله علیه را از احوال جعفر بن ابی طالب سلام الله علیه در سرزمین موته آگاه کرد و خبر شهادت ایشان را رسانید؛ امیرالمومنین صلوات الله علیه فرمود:
إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ‌ (بقره 156)
«ما از آنِ خدا هستیم، و به سوی او باز می‌گردیم.»

پس خداوند عز و جل این آیه را نازل کرد:
‏الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ ‎﴿١٥٦﴾‏ أُولَٰئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ ‎﴿بقره ١٥٧﴾‏
کسانی که چون مصیبتی به آنان برسد، می‌گویند: «ما از آنِ خدا هستیم، و به سوی او باز می‌گردیم.» (156) بر ایشان صلوات باد (بقره 157)

المناقب لابن شهرآشوب (ابن شهرآشوب) جلد 2 صفحه 120
Forwarded from نردبان فقاهت
✔️ دعبل در قصیده خود گفته است:

قَبرانِ فِی طوسٍ خیرُ النّاسِ کلّهم
و قبرٌ شَرُّهم هذا مِنَ العِبَر!

ما ینفَعُ الرِّجسُ من قُربِ الزَّکیِّ
و لا علَی الزَّکیِّ بقُربِ الرِّجسِ مِن ضرر


در طوس، دو قبر است، يكى مدفن بهترين انسان ها، و ديگرى قبر بدترين آنها.

نه همجوارى پليد با پاک، به او سودى دهد، و نه نزدیک بودن پاک با پليد، به او زيانى رساند.

@Nardebane_feghahat
#حکمتهای_علوی
وَ قَالَ (عليه السلام): الْمَنِيَّةُ وَ لَا الدَّنِيَّةُ، وَ التَّقَلُّلُ وَ لَا التَّوَسُّلُ؛ وَ مَنْ لَمْ يُعْطَ قَاعِداً، لَمْ يُعْطَ قَائِماً؛ وَ الدَّهْرُ يَوْمَانِ، يَوْمٌ لَكَ وَ يَوْمٌ عَلَيْكَ، فَإِذَا كَانَ لَكَ فَلَا تَبْطَرْ، وَ إِذَا كَانَ عَلَيْكَ فَاصْبِرْ.

♦️امیرالمومنین صلوات الله علیه: مردن نه پستى و خوارى، و رضا به اندك نه دست توسل (به اغیار). و آن کسی را كه بدون كوشش نصيبى ندهند با كوشش هم سهمى نمى دهند.
روزگار دو روز است: روزى به سود تو، و روزى به زيان تو. هرگاه روزى به سود تو بود گردنكشى مكن، و هرگاه روزى به زيان تو بود صبر کن.

نهج البلاغه حکمت 396
#نهج‌البلاغة

پروفایل های نا امیدی و خستگی و خودکشی و ... درست است یا خیر؟🤔

┄═❁○❁═┄

و قال امیرالمومنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه في صفة المؤمن: المُؤْمِنُ بِشْرُهُ فِي وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فِي قَلْبِهِ

و امیرالمومنین صلوات الله علیه در وصف مؤمن فرمود: شادى مومن در چهره اش، و اندوهش در دل اوست.

📚نهج البلاغه ، حکمت ۳۳۳

مومن شادی در جبین و اندوه در دل دارد. این یعنی خوش اخلاقی به معنای گشاده رویی و خوش برخوردی ؛ یعنی همه را شریک غصه ها و مشکلات خود ندانستن، یعنی لحظات با مردم بودن را به کام آنان تلخ نکردن.

📕کتاب هیئت و هیئتی (استاد بندانی نیشابوری) صفحه 117

┄═❁○❁═┄

𖣐اللّٰهُمَــ؏َجِـلْ لِوَلیــِـــڪَ الـْفَرَّج𖣐

♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣
вυʟ
عجب و غرور و تکبر
☑️یاد قبر


#حکمتهای_علوی
●وَ قَالَ (عليه‏ السلام): ضَعْ فَخْرَكَ، وَ احْطُطْ كِبْرَكَ، وَ اذْكُرْ قَبْرَكَ

●امیرالمومنین صلوات الله علیه: فخر فروشى را بگذار، كِبر خود را فرو ريز، و قبرت را ياد كن.

نهج البلاغه حکمت 398
2024/09/28 16:54:51
Back to Top
HTML Embed Code: