Telegram Web Link
🌺 به مناسبت ایام ولادت رسول الله صلی الله علیه و آله، محو‌ کنندهٔ بدعتها

🌟 آن حضرت، به جناب ابوذر رحمه الله فرمودند:

در آخرالزمان جماعتى خواهند آمد كه (یلبسون الصوف) پشم می پوشند در تابستان و زمستان و گمان كنند كه ايشان را به سبب اين پشم پوشيدن فضلی بر ديگران هست! اين گروه را لعنت می‌كنند ملائكه آسمان‌ها و زمين.

📗 أمالی، طوسی رحمه الله، مجلس ۱۹، ص ۵۳۹

🔹 علّامه مجلسی رحمه الله ذیل این روایت می‌نویسد:

پشم‌پوشی فقط شعار فرقه ضالّه صوفیه است! اين يكى از معجزات عظيمه آن حضرت است كه از وجود آنان خبر داده‌ و سخن را در مذمت ايشان مقرون به اعجاز ساخته‌ كه كسى را شُبهه در حقيت اين مطلب نمانَد و هرکس با وجود اين نشانه محکم انكار نمايد، به لعنت خدا و رسول گرفتار گردد. و منشأ لعن ايشان فقط پشم‌پوشی نيست، بلكه آن جناب به وحى‌الهى مى‌دانسته كه صوفیان شرع را باطل و اساس دين را خراب می‌کنند و به كفر قائل خواهند شد و ترك عبادات كرده و به بدعت‌هاى خود عمل می‌کنند. لذا آنان را لعن فرمود و پشم‌پوشی را علامتى براى ايشان بيان فرمود كه مردم آنان را بشناسند.

📔 عین الحیات، ص ۱۱۵۱
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📚 دانلود فایل pdf کتاب کشف الحقیقه فی اعتبار الحدیقه در اثبات صحت انتساب حدیقه الشیعه به مقدس اردبیلی

🔺نویسنده کتاب کشف الحقیقه فی اعتبار الحدیقه در بخش اول، اشکالاتی را که در مورد انتساب کتاب حدیقه الشیعه به مقدس اردبیلی وارد شده، مطرح می نماید.

🔺در فصل دوم کتاب، ادله اعتبار کتاب حدیقه الشیعه را طرح می کند.

🔺در فصل سوم، اسامی محققین و علمایی که انتساب کتاب به مقدس اردبیلی ره را صحیح می دانند، بیان می کند.

🔺وی در فصل چهارم، اشکالات مطرح شده در مورد کتاب را تفصیلا پاسخ می دهد و انتساب کتاب به مقدس اردبیلی (ره) را ثابت می کند.

🔺در بخش دوم قسمتی از مذمت صوفیه را از کتاب حدیقه الشیعه می آورد.
—در فصل اول از بخش دوم کتاب، مذاهب صوفیه اعم از حلولیه، اتحادیه و منشا اعتقاد به حلول و اتحاد و سر منشاء وحدت وجود را مطرح می نماید.
—در فصل دوم از بخش دوم؛ ذکر بعضی از فروع و بیان اندکی از عقائد صوفیه را از کتاب حدیقه الشیعه نقل می کند.


📌 دانلود با حجم 1.6 مگابایت در سایت:
http://www.ebnearabi.com/12594/اثبات-انتساب-حدیقه-الشیعه-مقدس-اردبیل.html


پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
@ebnearabi
https://www.tg-me.com/ebnearabi
🔹 دستورالعملی برای جلب نظر خاصِ خداوند متعال

از حضرت امام صادق عليه السّلام روايت است که فرمودند:

چون خداى عز و جل به اين آيات ( كه در آخر حديث بيايد ) فرمان داد كه به زمين فرود آيند، آنها به عرش در آويختند و گفتند: پروردگارا به كجا ما را فرو ميفرستى‌؟ به سوى خطاكاران و گنه‌كاران‌؟ پس خداى عز و جل به آنها فرمود: نازل شوید كه به عزت و جلالم سوگند كه هيچ كس از آل محمد (عليهم السلام) و شيعيان آنها شما را در هر روز بعد از نماز واجبش نخوانَد جز اينكه به نظر مخصوصى در هر روز هفتاد بار به او نظر كنم، و در هر نظر هفتاد حاجت او را بر آورم، و او را با آنچه گناه دارد بپذيرم. و آنها عبارت است از ام الكتاب ( سورۀ مباركۀ حمد) و آيه ١٨ سورۀ آل عمران، و آية الكرسى، و آيۀ ٢۶ سورۀ آل عمران.

📚 الکافی، ط_الاسلامیه، ج ٢، ص ٦٢٠


🔺 آيه ١٨ سورۀ آل عمران: شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِكَةُ وَأُولُوا الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ ۚ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

🔺 آيۀ ٢۶ سورۀ آل عمران: قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشَاءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ ۖ بِيَدِكَ الْخَيْرُ ۖ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
بيان مكتب سماحة المرجع الديني الأعلى السيد علي الحسيني السيستاني (دام ظلّه) بمناسبة استشهاد السيد حسن نصر الله
٢٨-٩-٢٠٢٤


بسم الله الرحمن الرحيم

(مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا).

تلقّينا ببالغ الأسى والأسف نبأ استشهاد العلامة حجة الإسلام والمسلمين السيد حسن نصر الله وكوكبة من إخوانه في المقاومة اللبنانية الشريفة وعشرات المدنيين الأبرياء في المجزرة المفجعة التي اقترفها جيش العدو الإسرائيلي في ضاحية بيروت العزيزة.
لقد كان الشهيد الكبير انموذجاً قيادياً قلّ نظيره في العقود الأخيرة، وقد قام بدور مميز في الانتصار على الاحتلال الإسرائيلي بتحرير الأراضي اللبنانية، وساند العراقيين بكل ما تيسر له في تحرير بلادهم من الإرهابيين الدواعش، كما اتخذ مواقف عظيمة في نصرة الشعب الفلسطيني المظلوم حتى دفع حياته الغالية ثمناً لذلك.
وإننا إذ نتقدم بأصدق التعازي وبالغ المواساة للشعب اللبناني الكريم ولسائر الشعوب المظلومة في هذا المصاب الجلل والخسارة الكبرى نتضرع الى الله العلي القدير أن يتغمد الفقيد السعيد بواسع رحمته ورضوانه ويجمعه بأوليائه محمد وآله الطاهرين في أعلى عليين، ويلهم أهله وجميع المفجوعين بفقده الصبر والسلوان. وإنا لله وإنا إليه راجعون.

(24 / ربيع الأول/ 1446هـ ) الموافق (28/9/2024م)
مكتب السيد السيستاني ـ النجف الأشرف



▪️ پیام تسلیت آیت الله سیستانی در پی شهادت حجت الاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله

بسم الله الرحمن الرحيم
(مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا).

🖋 در نهایت اندوه و تالم خبر شهادت علامه حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله و گروهی از برادران وی در مقاومت لبنان به همراه ده‌ها غیرنظامی بی‌گناه در نتیجه جنایت فجیع ارتش دشمن اسرائیلی در ضاحیه جنوبی بیروت را دریافت کردیم

• این شهید بزرگ نمونه‌ای از رهبری کم‌نظیر طی دهه‌های اخیر بود ، که نقشی برجسته در پیروزی بر اشغالگران اسرائیلی در آزادسازی اراضی لبنان ایفا کرد و از مردم عراق با تمام توان در آزاد کردن کشورشان از چنگال تروریست‌های داعشی پشتیبانی کرد ،
همچنین مواضع درخشانی در یاری مردم مظلوم فلسطین اتخاذ و سرانجام زندگی ارزشمند خود را در این راه فدا کرد .

• ما این مصیبت بزرگ و خسارت عظیم را به مردم عزیز لبنان و سایر ملت‌های مظلوم تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال مسألت می‌کنیم که این فقید سعید را مورد رحمت واسعه و رضوان خویش قرار دهد و با اولیای خود حضرت محمد و اهل بیت مطهر ایشان در اعلای علیین هم‌نشین گرداند و به خانواده و همه داغداران صبر جمیل و اجر جزیل عطا کند. إنا لله وإنا إليه راجعون.

۲۴ / ربيع الأول/ ۱۴۴۶هـ مورخه ۲۸/۹/۲۰۲۴م
دفتر آیت‌الله سیستانی نجف أشرف



🇵🇰 آیۃ اللہ العظمیٰ سید سیستانی کا پیغامِ تعزیت

28-9-2024

بسم اللہ الرحمن الرحیم

(مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا).

ہمیں انتہائی افسوس اور دکھ کے ساتھ علامہ حجۃ الاسلام والمسلمین سید حسن نصر اللہ اور ان کے ساتھیوں کے گروہ، جو لبنانی مزاحمت کا حصہ تھے، اور بیروت کی نواحی علاقے عزیزہ میں اسرائیلی دشمن کے فوج کے ہاتھوں مظلوم شہید ہونے والے درجنوں معصوم شہریوں کی المناک شہادت کی خبر موصول ہوئی۔

یہ عظیم شہید ان چند رہنماؤں میں سے ایک تھے جن کی مثال گزشتہ دہائیوں میں کم ملتی ہے۔ انہوں نے اسرائیلی قبضے سے لبنانی سرزمین کی آزادی میں ایک منفرد کردار ادا کیا اور عراقیوں کی مدد کی تاکہ وہ دہشتگرد داعش کے چنگل سے اپنے وطن کو آزاد کرا سکیں۔

اسی طرح انہوں نے فلسطین کے مظلوم عوام کی حمایت میں عظیم موقف اختیار کیا اور اپنی قیمتی زندگی کا نذرانہ پیش کیا۔ ہم لبنانی عوام اور دنیا بھر کے مظلوموں کے ساتھ اس عظیم سانحے پر دلی تعزیت اور گہری ہمدردی کا اظہار کرتے ہیں، اور دعا گو ہیں کہ اللہ تعالیٰ مرحوم کو اپنی وسیع رحمت اور رضا سے نوازے اور انہیں اپنے اولیاء محمد و آل محمد علیہم السلام کے ساتھ اعلیٰ درجات میں جگہ عطا فرمائے، اور ان کے اہل خانہ اور تمام غم زدگان کو صبر اور سکون عطا فرمائے۔

بے شک ہم اللہ کے لیے ہیں اور اسی کی طرف لوٹ کر جانے والے ہیں۔

(24 ربیع الاول 1446ھ) مطابق (28 ستمبر 2024ء)

دفتر - سید علی سیستانی

نجف اشرف



https://www.sistani.org/arabic/statement/26912/
🔹️ ثبت‌نام دوره آنلاین آشنایی با عرفان اسلامی شروع شد.

👈با شرایط ویژه و متفاوت
👈و با رویکرد نقد ، تحلیل و بررسی

⏳️مدت اعتبار شرایط جدید و ویژه تا ۵ روز خواهد بود

🔻برای ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید
🆔️@ayeenkherad
🆔️@ayeenkherad

@ayeen_kherad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 به همین سرعت، عمر ما در حال گذر است و نعمات از دست رفته و مرگ نزدیک‌تر می‌شود

✍🏻 امیرالمومنین علیه‌السّلام می‌فرمایند:
شما را به یاد مرگ و غفلت نکردن از آن سفارش کنم. چگونه از چیزی غفلت می‌کنید که از شما غفلت نکند، و به کسی طمع می‌ورزید که مهلتتان ندهد، پس مُردگانی که به چشم دیده‌‏اید برای موعظه کافی است. آنان که به گورهایشان برده شدند نه به دلخواه، و در آنجا فرود آمدند نه به اختیار، گویی اصلا در دنیا نبوده‌‏اند و آخرت خانه آنان بوده است. از خانه‏‌هایشان که در آن می‏‌زیستند به وحشت آمدند و در گورها که از آن وحشت داشتند خانه کردند، و به دنیایی که وانهادند و از دست دادند سرگرم بودند، و آخرتی را که به آن وارد شدند تباه ساختند. دیگر نه أعمال زشت خود را تغییر توانند داد و نه توان دارند اعمال شایسته را زیاد کنند. آنان به دنیا اُنس گرفته بودند ولی آنها را فریفت، و بدان اعتماد کردند امّا آنها را به خاک مرگ در انداخت. پس بشتابید و پیش تازید به سوی خانه‌‏هایتان که مأمور به آبادی آنید و باید بدان روی آورید و به سوی آن فراخوانده شده‌اید. (نهج البلاغه، خطبه ٢٣٠)

@herz_asemani
از آثار مداومت بر قرائت سوره ..... در هر روز یا هر شب، این موارد است: وسعت و زیاد شدن رزق، سامان گرفتن امور زندگی، روشنایی قبر تا روز قیامت. (ثواب الأعمال، ص ١١۵)
Anonymous Quiz
66%
واقعه
17%
ذاریات
17%
یس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺️در دوره آشنایی با عرفان اسلامی چه موضوعات و مسائلی مطرح خواهد شد؟

👆برخی از این موارد در کلیپ فوق اشاره شده است

👈برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید:
🆔️@ayeenkherad
🆔️@ayeenkherad
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔹 از مسیحیت به تشیع

🎥 صحبت های شنیدنی یک تازه مسلمان آمریکایی (هنری شولن جونیور) از تناقضات انجیل و باورهای شرک‌آلود کلیسا ؛
برخورد تند مولوی های اهل تسنن با تشیع؛
آشنایی با کتاب آقای تیجانی و...
و سرانجام هدایت به نور اهل بیت علیهم‌السلام
در #چله_نشینی شرط است حلّيّتِ مكان و طهارت آن، حتی دیوارها، و بايد به اندازه‏اى كوچك باشد كه فقط گنجايش يك نفر را داشته باشد، و سعى شود كه از زخارف دنيويّه در آن هيچ نباشد، چون كوچكىِ خانه و نبود اثاث‌البيت، باعث تجمّع حواس مى‏گردد.
Anonymous Quiz
29%
غزالی
13%
سيد جلال الدین آشتیانی
12%
اوحدالدین کرمانی
46%
طهرانی لاله‌زاری
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ رونمایی دکتر دینانی از آیات جدید قرآنی

آیا کسی تابحال چنین آیه ای را در قرآن کریم شنیده است که دینانی با این شور و حرارت به تفسیر و تبیین آن می‌پردازد؟

وقتی نمی فهمند که این عبارت به هیچ عنوان آیه ی قرآن نیست و آن را با آب و تاب تفسیر هم می‌کنند، حساب سایر مباحث شان هم روشن می‌شود
بسم الله الرحمن الرحیم
شِيعَتُنَا الْمُتَبَاذِلُونَ‏ فِي وَلَايَتِنَا


قصد داریم در یکی از مناطق کم برخوردار غرب کشور برای تعظیم شعائر الهی اقدام به تاسیس یک چایخانه دائمی کنیم، در همین راستا لازم است ابتدائا یک کانکس تهیه شود، مبلغ برای تهیه کانکس مقدور دوستان نیست، لذا از مومنین تقاضای همیاری و مساعدت داریم تا در ایام فاطمیه به مدد فاطمه زهرا سلام الله علیها این امر را به سامان برسانیم. مسلما این کار از مصادیق تعظیم شعائر الله و صدقه جاریه محسوب می شود.
مبلغ مورد نیاز برای تهیه کانکس 40000000 تومان است، از هیچ مبلغی موالیان اهل بیت علیهم السلام دریغ نفرمایید.


لطفا به این کارت واریز بفرمایید: 6280231385784821 به نام مجید صارمی

#لطفا_برای_فـرج_دعا_کنید

هیئت‌مبارکہ‌ابنـاءالزهـرا‌سلام‌الله‌علیهم

@heiate_abna_o_zahra_doroud
⭕️ استاد محمدحسن صافی گلپایگانی فرزند مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار نمایندگان طلاب همدان

🔹بحمدالله در زمان ما هم آیت‌الله نوری همدانی یک چراغ فروزانی هستند در حوزه علمیه قم که از وجودشان همه استفاده می‌کنند و خداوند ایشان را حفظ فرماید. علت اینکه نام ایشان را بردم این است که ایشان از جهت اعتقادی مانند آیت‌الله والد بزرگوار ما، با تصوف و عرفان های کاذب و فرقه های ضاله شدیداً مخالف هستند و ایشان از همان دوران جوانی در این مسائل بحث می کردند و درباره تصوف و نقد صوفی‌گری و عرفان‌های کاذب کتاب‌هایی نوشته‌اند. وجود ایشان برای حوزه های علمیه و به خصوص استان همدان مغتنم است و باید قدر بدانید و از محضر ایشان بیشتر استفاده کنید.
⭕️ واکنش آیت الله سید محمود حسینی شاهرودی به درخواست اجازه‌نامه محمدحسین طهرانی

علمای برجسته شیعه از دیرباز با مشرب عرفانی و آیین صوفیانه سر سازگاری نداشته و آن را تأیید نمی کردند. بسیاری از ایشان در ردّ تصوف و عرفان صوفیانه، آثاری بر جای گذاشته و برخی دیگر با اعمال و رفتار خود، نسبت به انحرافات صوفیان واکنش‌های روشنگرانه نشان داده‌اند.

آیت‌الله سید محمود شاهرودی که از شاگردان برجسته میرزای نائینی و آقاضیاء عراقی به شمار می‌رفت، پس از سید ابوالحسن اصفهانی به مرجعیت رسید. میرزای نائینی او را با عنوان «ذوالشهادتین» مورد خطاب قرار می‌داد و همواره نظر او را در ارائه گواهی اجازه اجتهاد به شاگردان خود جویا می‌شد. او به‌عنوان مؤسس نخستین بعثه در مکه و مدینه و احیاگر سنت پیاده‌روی به سوی کربلا شناخته می‌شود. مدفن او در نجف، در بالاسر حرم مطهر امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) قرار دارد.

محمدمحسن طهرانی در خاطرات خود، حکایت جالبی از واکنش آیت‌الله شاهرودی، به درخواست اجازه‌نامه پدرش محمدحسین طهرانی، معروف به علامه طهرانی، نقل کرده است که در ادامه متن آن آورده می‌شود:

«مى‏ گفتند: رفتم پيش آقاى شاهرودى و گفتم كه ما ديگر عازم ايران هستيم و اگر شما لطف كنيد چند خطى تبركاً از شما داشته باشيم، ايشان سرى تكان دادند و گفتند بسيار خوب، شما فردا عصر بياييد و من اجازه را مى‏ نويسم، گفتند فردا عصر من پيش ايشان رفتم و نامه ‏اى روى ميز تحرير بود، گفتند بخوان.
مرحوم آقا گفتند من فى‏ المجلس نامه را باز كردم و خواندم... بعد ايشان گفتند: به آقاى شاهرودى گفتم آقا اين است؟! نتيجه اين چند سالى كه در خدمت شما بوديم اين است؟!
ديگر چه نوشته بودند ايشان به من نگفتند- ايشان، قوى ‏ترين شاگرد آقاى شاهرودى بودند اين را همه مى ‏دانستند. در اشكالات درس بر آقاى شاهرودى ايشان هميشه غالب بودند و در اشكال كردن بر ايشان غلبه مى ‏كرد.
گفتند ايشان رو كردند به من و گفتند آقاى سيد محمد حسين من از امام زمان عليه ‏السلام خجالت مى‏ كشم كه بيش از اين مقدار راجع به شما بنويسم، مى ‏گفتند من اين نامه را تا كردم و داخل پاكت گذاشتم و گفتم در اختيار شما باشد كه اين مقدار هم خجالت نكشيد...
اشكال و گناه پدر ما چه بود؟ اشكال اين بود كه در سلك ساير افراد نبود، فقط ايرادش در همين بود، و مرامش همان مرامى بود كه به دنبال ارتباط با حاج شيخ عباس قوچانى و... بود.

چون ايشان إبايى از ابراز عقيده در نجف نداشتند كه كتمان كند مثل آنهائى كه عمامه سرشان است و عبايشان را روى سرشان مى‏ كشند و يواشكى مى‏ رفتند. ايشان صاف گردنش را خيلى بلند نگه مى‏ داشت و يك خرده هم اين‏طرف‏تر كه هر جا مى‏ رود و از هر جا كه مى ‏آيد همه ببينند كه با چه كسى هست و با چه كسى حرف مى‏ زند. از اين نقطه نظر خيلى مشخص بود.» [1]

فرزند طهرانی به نقل از پدرش صراحتا اعلام می کند که حضرت آیت الله شاهرودی به دلیل مسلک صوفیانه پدرش، اجازه نامه درخوری برای او مرقوم نفرمودند.

از طرفی دیگر، می دانیم که علم گریزی و مقابله با عقل و علم، از تفکرات زیربنایی در تصوف است. تا جایی که در برخی منابع صوفیانه، علم را حجاب اکبر نامیده اند. سیره سران صوفیه نیز غالبا چنین بوده است.

برای نمونه ابوسعید ابوالخیر چنین می گوید: «رأس هذا الامر کبس المحابر وخرق الدفاتر ونسیان العلوم»، یعنى اوّل مرحله تصوّف این است که درِ دوات ها را مُهر کنى و دفترها را پاره کنى و دانش ها را فراموش.[2]

و نیز می گوید: ما جمله کتاب ها را در خاک کردیم و بر سر آن دکّان ساختیم[3]

(آرى دکّان این آقایان با سرمایه جهل مردم است) و لذا مى بینیم که بسیارى از رهبران صوفیّه حتّى با خواندن و نوشتن مبارزه مى کرده اند. عطّار می گوید: جنید معتقد بوده که خواندن و نوشتن سبب پراکندگى حواس صوفى است.[4]

به گفته عطّار، بُشر حافى هفت صندوق کتاب حدیث داشت و همه را زیر خاک دفن کرد.[5]

شبلى هفتاد صندوق کتاب را که خود نوشته بود در دریا غرق کرد.[6] ابوسعید کندى گاه پنهانى به حوزه درسى وارد مى شد، روزى در خانقاه دواتش از جیبش افتاد «یکى از صوفیان به او گفت عورتت را بپوشان»[8]

لذا بعید است که محمدحسین طهرانی، از علمیت آنچنان بالایی برخوردار بوده باشد و این ادعا که او از شاگردان ممتاز و بلکه قوی ترین شاگرد! آیت الله شاهرودی بوده نیز صرفا از طهرانی و فرزندش نقل شده است. و چه بسا حضرت آیت الله شاهرودی علاوه بر مخالفت با مسلک عرفانی و صوفیانه طهرانی، از لحاظ علمی نیز وزن و ارزشی برای او قائل نبوده اند.


📌 مشاهده مشروح مطلب و استنادات مربوطه در سایت:
https://ebnearabi.com/146688/آیت-الله-سید-محمود-حسینی-شاهرودی.html


🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://www.tg-me.com/ebnearabi
https://eitaa.com/ebnearabi
@ebnearabi
⭕️ رابطه لذت جنسی و لذت عرفانی در سلوک صوفیه

🔺 برخی از عناوین این نوشتار:
▪️ ابن عربی و شهود اعظم حضرت حق در جماع
▪️ ابن عربی و ادعای جماع و رابطه جنسی با ستارگان و حروف الفبا
▪️ ابن عربی: لذت از سجده باید مانند لذت نکاح با ستارگان و لذتی باشد که از زنان پستان برآمده، برده می شود!
▪️ ابن عربی و عشق ورزیدن به زنان پری چهره
▪️ شمس تبریزی و ابراز حالات پست و شهوت آلود نسبت به خداوند متعال
▪️ ظهور خداوند برای بایزید به صورت امردی زیبارو
▪️ نزدیکی با حوریان بهشتی در حین رقص و سماع!
▪️ شیخ حریری و غرق شدن در آلودگی های جنسی و تجلیل شمس تبریزی از وی!
▪️ حلاج و تجاوز به دختر سمری
▪️ تجاوز مشایخ فرقه نوربخشیه خانقاه تهران به زنان
▪️ گزارشی از انحرافات جنسی و شاهدبازی یکی از اقطاب صوفیه در ترکیه (اوغور کورونماز)
▪️ تجاوز قطب نوربخشیه (جواد نوربخش) به دختری هجده ساله + ویدئوی دادگاه
▪️ شاهد بازی، حکایات عجیب عشق مجازی و جمال پرستی در عرفان و تصوف


📌 مشاهده مشروح مطلب و استنادات مربوطه در سایت:
https://ebnearabi.com/146548/لذت-جنسی-لذت-عرفانی.html



🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://www.tg-me.com/ebnearabi
https://eitaa.com/ebnearabi
⭕️ مدرسه پاییزه «ولایت در تصوف و تشیع»

💠 پژوهشگاه علوم و معارف اسلامی خاتم النبیین صلی الله علیه وآله با همکاری پژوهشکده معارف اهل بیت علیهم‌السلام، قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌نماید برگزار می کند:

🎙 سخنرانی افتتاحیه:
آیت الله سید جعفر سیدان

با حضور اساتید ارجمند:
استاد محمد تقی سبحانی
استاد سید محمد بنی هاشمی
استاد محمد جواد رودگر
استاد محمد هادی قندهاری
استاد امداد توران
استاد امین جوان آراسته

⏱️ مهلت ثبت‌نام: تا 27 آبان ماه
همراه با اعطای گواهی شرکت در دوره؛

نحوه برگزاری: تمام کلاس‌ها به صورت حضوری است.
📆 پنج‌شنبه و جمعه 1 و 2 آذر ۱۴۰۳، ساعت 8 الی 14

🌐لینک ثبت نام:
https://survey.porsline.ir/s/Diuj3jd0

https://ebnearabi.com/146728/مدرسه-پاییزه-تصوف-پژوهی.html
2024/11/17 01:06:04
Back to Top
HTML Embed Code: