Telegram Web Link
✴️ روایت یک ناصبی از برکت زیارت امام رضا علیه السّلام

✍🏻 شیخ صدوق رحمه الله نقل کرده: ابونصر احمد بن حسن ضبّى _ كه من كسى را از او ناصبى‌تر نديده بودم و از شدّت دشمنی‌اش با اهل بيت در صلوات می‌گفت: «اللّهمّ صلّ على محمّد» و بر آل آن حضرت صلوات نمى فرستاد_ گويد: شنيدم ابوبكر حمّامى فرّاء كه از محدّثين آن سرزمين است در «سكّة الحرب» كه نام محلّى است در نيشابور، می‌گفت: از بعض مردم نزد من مالى به وديعه بود، و من آن را در زمين پنهان كردم، و بعد موضع آن را فراموش كردم و متحيّر شدم چه كنم، و صاحب آن وديعه مرا به بردن مال متّهم ساخت، با كمال اندوه و غم از منزل بيرون آمدم و حيران ماندم كه چه بايد كرد، در آن حال جماعتى ديدم كه به سوى مزار علىّ بن موسى الرّضا عليه السّلام می‌روند و قصد زيارت آن حضرت را دارند و من با ايشان رهسپار شدم و به مشهد آمده زيارت كردم و دعا كردم كه خداوند عزّ و جلّ محلّ وديعه مزبور را به من ياد آورَد. در آنجا شبى در خواب ديدم مثل اينكه كسى آمد و به من گفت: وديعه را در فلان موضع دفن كردى؛ من به صاحب وديعه مراجعه كرده و گفتم: مال تو در فلان مكان است. و آنجا كه در خواب به من گفته بودند به او نشان دادم در حالى كه خود چندان به خوابم عقيده نداشتم. وى بدان جا رفت و زمين را حفر كرده و مال وديعه را با همان مُهرى كه خود بر آن زده بود يافت، و از آن پس ماجرا را در مجالس نقل می‌كرد و مردم را به زيارت آن قبر كه بر ساكنش درود و سلام باد تشويق می‌نمود.

📚 عيون أخبار الرضا عليه السّلام، ج ٢ ص ٢٧٩
غلامی که دعایش نزد قبر امام رضا علیه السّلام به سرعت مستجاب شد

🔘 شیخ صدوق رحمه الله نقل کرده: ابوعلىّ معاذيّ از ابوالحسن هروى روايت می‌كند كه گفت: مردى از اهالى بلخ با غلامش به زيارت حضرت على بن موسى الرّضا عليهما السّلام آمدند، و هر دو مشغول زيارت شده و پس از آن، مرد به سمت بالاى سر حضرت، و غلام به سمت پائين پا رفته و مشغول نماز شدند، و چون نماز انجام شد به سجده رفتند و بسيار سجده‌شان طولانى شد تا اينكه آن مرد سر از سجده برداشته و غلام خود را در حال سجده ديد، او را صدا زد، غلام سر از سجده برداشت، و گفت: لبّيك آقاى من چه مى‌فرماييد؟ مرد گفت: ميخواهى تو را آزاد كنم؟ غلام گفت: بلى، مرد گفت: ترا در راه خدا آزاد نمودم، و آن كنيزى كه در بلخ دارم نيز آزاد كرده براى خشنودى خداوند به تو تزويج نمودم و مهريّه او را فلان مبلغِ معيّن، براى او از جانب تو بر ذمّه گرفتم، و فلان مِلك كه در فلان محلّ دارم براى شما دو تن و اولادتان، نسلى بعد از نسل وقف كردم، و اين امامی که محضرش هستیم را شاهد گرفتم. غلام شروع كرد به گريستن و سوگند ياد كرد و گفت: بخداوند تعالى و اين امام بزرگوار قسم، كه من در سجده‌ام چيزى جز اين از خدا نخواسته بودم، و اكنون سرعت اجابت دعا را دريافتم.

📚 عيون أخبار الرضا عليه السّلام، ج ٢ ص ٢٨٢
⭕️ کلام‌ بلند مرحوم بلاغی در نقد شرک فلسفی

نادره دوران مرحوم بلاغی- رضوان الله علیه- در کتاب نفیس آلاء الرحمن( ج ۲ ص ۱۳۷- ۱۳۸) در تفسیر آیه " ان الله لا یغفر ان یشرک به..." در نقد و رد بر شرک فلسفی- عرفانی میفرمایند:

" و كم جنى اتباع الفلسفة اليونانية بشطحيات المتفلسفين و المتصوفين بمزاعم العرفان...أ و ليس من نحو ذلك خرافات المظاهر...و هلم الخطب في مسئلة العقول العشرة و العقل الفعال فانها لم تبق لله الواجب بالذات شيئا مما تمجد به القرآن الكريم من خلقه لكل مخلوق و علمه و ارادته و مشيئته و حكمته و أعماله بل جعلته لغيره من مخلوقاته...كل من اشرنا اليه من اقسام المشركين يعترفون بالالهية و انه هو الاله الواجب الوجود و ان كل ما يجعلونه من الشركاء هم مخلوقون لله و يشاهدون فيهم لوازم الحدوث و نقص الامكان و ...مع ذلك يختلقون له صفة الالهية بسفسطات مستحيلة و مقدمات فاسدة و تأويلات لا تروج الا في سوق الأهواء و الأغراض الفاسدة"

@ebnearabi
🇵🇰 آیت اللہ سیستانی کی ایران میں خرافات کی ترویج پر تنقید

🔺 انہوں نے کہا: ”انسانی علوم میں بحث و تحقیق اور تحولات کا نتیجہ یہ ہونا چاہیے کہ وہ عملی شکل میں نافذ ہونے کے قابل بھی ہوں اور درسگاہوں سے معاشرے تک پہنچیں اور کوئی مثبت تبدیلی لائیں، ورنہ اس اہتمام کا کیا فائدہ؟ ملا صدرا کا فلسفہ پڑھانے کا آج تک کیا فائدہ ہوا ہے جس میں محی الدین ابنِ عربی کی انحرافی آراء کی آمیزش ہے اور قیامت کے بارے اسکا عقیدہ بھی درست نہیں ہے؟“

🔺 انہوں فرمایا: ”میں خود قم میں رہ چکا ہوں اور مجھے ان باتوں کا علم ہے اور جب میں یہاں ہوں تو بھی میں وہاں چھپنے والی کتابیں دیکھتا رہتا ہوں۔ میں نے وہاں مختلف بزرگوں سے منسوب کرامات کی کتابیں پڑھی ہیں اور مجھے یقین ہے کہ آپ نے ہی ملک کو اس برے حال تک پہنچا دیا ہے۔ جمکران کو تم لوگوں نے خواہ مخواہ ہی اتنا اہم مقام بنا دیا ہے۔ منبر سے عجیب و غریب عرفانی قصے سنائے جاتے ہیں۔“

🔺 آیت اللہ نے ایرانی معاشرے میں ایک طرف منبروں سے مہدویت کے نام پر خوابوں اور پیش گوئیوں جیسی خرافات کی ترویج اور دوسری طرف یونیورسٹیوں میں جدید علوم کی تدریس سے پیدا ہونے والے دو مختلف فکری دھاروں کے ملاپ کے بارے میں تشویش اور پریشانی کا اظہار کیا اور کہا کہ ان دونوں سوچوں کو کب تک ساتھ ساتھ چلایا جا سکے گا؟

مکمل تحریر ⬇️
https://ebnearabi.com/ur/523

@ebnearabi
🔹 فضائل امام حسن عسکری علیه السلام از زبانِ یک ناصبی

در گزارش برخی از مشایخ کلینی از جمله الحسين بن محمد أشعري و محمد بن يحيى بدون ذکر طرق و در نقل ابن بابویه از ابن الولید از سعد اشعری آمده از جمع زیادی از حاضران در جلسۀ احمد بن عبید اللَّه بن خاقان که به گفتۀ سعد بسیار پرشماراند و امکان کذبشان نیست، روایت کرده‌اند که گفت ابن خاقان که از جانب خُلفا والیِ اوقاف و صدقات قم بود و دشمنی شدیدی نسبت به اهل بیت داشت، در مجلس او از احوال سادات علوی یاد شد که در سامراء بودند و مذهب‌های ایشان و صلاح و فسادشان و منزلتشان نزد خلیفه. احمد بن عبید اللَّه گفت که: من در سامراء ندیدم از سادات علوی کسی مانند حسن بن علی عسکری (علیه السّلام) در علم و زهد و ورع و زهادت و وقار و مهابت و عفّت و حیا و شرف و قدر و منزلت نزد خلفا. اُمَرا و سادات و سایر بنی هاشم او را مقدّم می‌داشتند بر پیران خود؛ و صغیر و کبیر ایشان تعظیم او می‌نمودند و همچنین وُزرا و امرا و سایر اهل عسکر و اصنافِ خلق در اعزاز و اکرام او دقیقه‌‌ای فرو نمی‌گذاشتند...

📚كمال الدين و تمام النعمة، ج‏1، ص: 40؛ الکافی، ج1، ص504
🔹 جذبه‌ی امام حسن عسکری علیه السلام

🔺شیخ مفید و غیره روایت کرده‌اند که: بنی عباس بر صالح بن وصيف داخل شدند، در زمانی که حضرت امام حسن عسکری را حبس کرده بود، و با او گفتند که: «بر او تنگ بگیر و او را وسعت مده.» صالح گفت: من با او چه کنم؟ همانا او را به دست دو نفر که بدترین اشخاص می‌باشند، سپرده‌ ام نام یکی‌شان علی‌ بن‌ یارمش است و دیگری اقتامش. آن دو نفر اکنون اهل نماز و روزه گشته‌اند و در عبادت به مقامی عظیم رسیده‌اند.

🔺پس امر کرد، آن دو نفر را آوردند، آنگاه ایشان را عتاب کرد و گفت: وای بر شما! شأن شما با این شخص چیست؟ گفتند: چه بگوییم در حق مردی که روزها را روزه می‌گیرد و شب‌ها را تا صبح به عبادت مشغول است. صحبت نمی‌کند با کسی و به کاری غیر از عبادت مشغول نمی‌شود و هر وقت برما می‌نگرد، بدن ما می‌لرزد و چنان می‌شویم که مالک نفس خود نیستیم و نمی‌توانیم خودمان را کنترل کنیم.
آل عباس چون این را شنیدند، از نزد صالح - در کمال ذلت - به بدترین حال برگشتند.

📚ارشاد شیخ مفید، ص 344 ؛ منتهی الامال، ص 394
🔶 صلوات خاصه امام حسن عسکری علیه‌السلام 🔶


اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِّ الصَّادِقِ الْوَفِيِّ النُّورِ الْمُضِي ءِ خَازِنِ عِلْمِكَ وَ الْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ وَ وَلِيِّ أَمْرِكَ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ الْهُدَاةِ الرَّاشِدِينَ وَ الْحُجَّةِ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ وَ أَوْلادِ رُسُلِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِين
َ
خدايا درود فرست بر حسن بن علی بن محمّد، نيكوكار، پرهيزگار، صادق، وفادار، نور تابنده، خزانه دار دانشت، به ياد اندازه توحيدت، و ولىّ امرت، و يادگار پيشوايان دين، آن راهنمايان رشد يافته، و حجّت بر اهل دنيا، پس بر او درود فرست، اى پروردگار، برترين درودى كه بر يكى از برگزيدگان و حجّت هايت، و اولاد رسولانت فرستادى، اى معبود جهانيان.

🔺شهادت‌ حضرت امام حسن عسکری علیه السلام را محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و محبین اهل بیت علیهم السلام تسلیت عرض می کنیم
از اعضای محترم کانال، اگر قبلا کار نویسندگی و تولید محتوا انجام دادید و مایل به همکاری هستید، لطفا به آی دی زیر پیام بدید:

@eb_admin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ما نمی‌دانیم چه چیزی را از دست داده ایم وگرنه...
عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ علیه السّلام قَالَ إِذَا انْحَرَفْتَ عَنْ صَلَاةٍ مَكْتُوبَةٍ فَلَا تَنْحَرِفْ إِلَّا بِانْصِرَافِ لَعْنِ بَنِی أُمَيَّةَ.

إمام باقر علیه السّلام فرمودند:
هر گاه نماز واجب بجای آوردی از جاى خود حرکت مکن مگر آنکه بنی امیه را لعن کرده باشی.

📚 تهذیب الأحکام لشیخ الطائفة ۲ / ۵۶۹ ، حدیث ۱۷۹.
⭕️ مجموعه مقالات همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقدها منتشر شد

به تازگی کتاب ارزشمند مجموعه مقالات همایش ملی «‌تصوّف؛ شاخصه‌ها و نقدها» به همت «دفتر تبلیغات اسلامی» توسط انتشارات «بوستان کتاب» در دو مجلد و 1300 صفحه منتشر شده است.

🔺 فهرست عناوین مقالات

◾️ فصل اول) عقل و شهود در تصوف
- سخن بی‌واسطه خدا با صوفیان
- جایگاه علم و عقل در تصوف
- تحقیر عقل، علم و خردستیزی در تصوف
- جایگاه عقل و خردورزی در تصوف
- شطحیات صوفیه در سنجه آیات و روایات (مطالعه موردی: شطحیات ابوالحسین مزین و ابوالقاسم نصرآبادی)

◾️ فصل دوم) تصوف و قرآن و حدیث
- تصوف در روایات و آثار عالمان پیشین امامیه
- تأملی بر روایات مدح و ذم صوفیه
- ولنگاری عرفا و متصوفه در عرصه علوم حديث
- پژوهشی در اعتبار حدیقة الشیعه
- مفهوم‌شناسی عبودیت در قرآن و مقایسه آن با تفسیر صوفیان
- ردیابی یک روایت عرفانی در گذر زمان
- روش تفسیری سلطان محمد گنابادی در کتاب بیان السعادة فی مقامات العبادة
- نگاه صوفیه به احادیث؛ ابهامات و تناقضات
- عدم پایبندی به قواعد بنیادین تفسیر از سوی برخی متصوفه در تبیین آیه «و قَد أضَلُّوا كَثِيراً وَ لا تَزِدِ الظَّالِمِينَ إِلاَّ ضَلالاً»

◾️ فصل سوم) شریعت و شریعت گریزی در تصوف
- مبانی شریعت‌گریزی صوفیه
- نقد و بررسی نظریه شریعت، طریقت، حقیقت در تصوف و مقایسه آن با جایگاه شریعت در تشیع
- مبانی شریعت‌گریزی در تصوف

◾️ فصل چهارم) تقدیس ابلیس
- ستایش ابلیس در تصوف
- احمد غزالی و شکل‌گیری شیطان‌پرستی در میان یزیدیان جزیره
- خوانش مهم‌ترین خاستگاه‌های «تقدیس ابلیس» در تصوف
- نگاهی به سیمای شیطان در تصوف
- منشأ تطهیر ابلیس در اندیشۀ صوفیانه و نقد آن با ادلۀ امامیه
- ابلیس از منظر صوفیه با تأکید بر آثار عطار نیشابوری

◾️ فصل پنجم) اندیشه توحیدی و وحدت وجود در تصوف
- بررسی چهار دلیل مهم از ادله قرآنی وحدت وجود
- غیرمتناهی‌بودن خداوند متعال و لوازم عقلی آن
- مقایسه تأثیر اندیشه توحیدی در گفتار امام علی(علیه السلام) و شطحیات بایزید بسطامی
- بررسی امکان دستیابی به معیارهای تمایز میان جهله صوفیه و محققین عرفا با تأکید بر نگرش توحیدی
- کژتابی‌های اشعار عرفانی درخصوص نسبت خداوند با موجودات – بررسی موردی: منطق الطیر عطار و گلشن راز شبستری
- پیوند عقیدتی غلو و تصوف

◾️ فصل ششم) ولایت و مهدویت در تصوف
- بررسی مسأله مهدویت در باورها و کارکردهای تحریف‌گرایانه اقطاب فرقۀ نعمت‌اللهی گنابادی
- بررسی مفهوم «ولایت» در عرفان و تصوف
- بررسی نقش پیر و ولی در میان صوفیان و عرفا
- نقد و بررسی اندیشه ولایت در عرفان نظری
- مقام و موقعیت قطب در تصوف با رویکرد مصداقی به سه فرقه نعمت‌اللهیه، نوربخشیه و ذهبیه
- مقایسه دیدگاه صوفیه و امامیه پیرامون ولایت و خاتم اولیا
- ولایت، وجه افتراق تشیع و تصوف

◾️ فصل هفتم) آداب و سلوک صوفیانه
- سَماع از منظر قرآن و اهل بیت(علیهم السلام)
- بررسي جايگاه جامعه‌شناختي رياضت در حكايات تذكرة الاولياء و نفحات الانس

◾️ فصل هشتم) مواجهه عالمان، روشنفکران و مستشرقان با تصوف
- تأملی انتقادی بر آرای هانری کربن در باب مشابهت تصوف با تشیع؛ مخالفت تشیع با تصوف
نقش شرق‌شناسان در شناخت و معرفی تصوف در غرب
- علل گرایش روشنفکرنمایان جامعه به تصوف
تصوف در دیدگاه برخی از فقها و دانشمندان شیعه امامیه
- علامه محمدباقر مجلسی و نقد صوفیه در آینۀ کتاب عین الحیات
- دیدگاه عالمان شیعه عصر صفوی درباره تصوف

◾️ فصل نهم) تاریخ، شخصیت ها و فرق تصوف در ترازوی نقد
- جنید بغدادی و رابطه او با امامان هم‌عصرش
- تحلیل و بررسی فرقه ذهبیه
- نقد و بررسی راهبردهای مشترک در نهضت‌های صوفی – شیعی روزگار تیموریان
- تصوف قلندریه ایران و ریشه‌های غیراسلامی آن
- نحوه تعامل جریان تصوف با حکومت سلجوقیان
- بررسی اقدامات سیاسی و اقتصادی کارگزاران حکومت ایلخانی، در رشد اندیشه‌های صوفیانه
- تصوف و سياست در دوره قاجار

◾️ فصل دهم) نفوذ فرهنگ تصوف
- نقدی بر گزینش متون صوفیه در کتب درسی ادبیات فارسی و تأثیر ضمنی آن در ایجاد باورهای فرقه‌ای


📌 مشاهده مشروح مطلب در سایت

📌  خرید کتاب مجموعه مقالات همایش تصوف، شاخصه ها و نقدها


🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://www.tg-me.com/ebnearabi
@ebnearabi
📌مواقف الإمام الحسن العسكري (عليه السلام)من الانحرافات والبدع

موقفه من الصوفية:

ومن جملة الفرق الفاسدة التي تبرّأ الإمام العسكري (عليه السلام) منها أشد البراءة، وحذر الناس منها هي الفرقة الصوفية، تلك الطائفة التي استطاعت أن تغري البسطاء من المسلمين تحت ستار الإسلام، منذ ظهورها في القرن الثاني،بسبب مبتدعها ومؤسسها أبي هاشم الكوفي.

والصوفية قوم أشار إليهم الإمام الهادي (عليه السلام) قائلًا:"إنهم خلفاء الشياطين، ومخربوا قواعد الدين، يتزهدون لراحة الأجسام،ويتجهدون لتقييد الأنام،أورادهم الرقص والتصدية، وأذكارهم الترنم والتغنية..."

وبانتشار فكرة التصوّف بدأ الأئمة (عليهم السلام) بالتصدي لآرائهم الباطلة.

ومن الحملات التي شنها الأئمة (عليهم السلام) على هذه الطائفة، ماورد في السفينة عن البزنطي أنه قال: قال رجل من أصحابنا للصادق جعفر بن محمد (عليه السلام) قد ظهر في هذا الزمان قوم يُقال لهم: الصوفية، فما تقول فيهم؟
قال عليه السلام:"إنّهم أعداؤنا فمن مال إليهم فهو منهم "

📚:حياة الإمام العسكري دراسة تحليلية تاريخية علمية ص٢١٩
للعلامة محمد جواد الطبسي.
⭕️ عرفانِ نظری اور تفسیر بالرائے - آیۃ اللہ العظمیٰ ناصر مکارم شیرازی 🇵🇰

▪️احادیث میں تفسیر بالرائے کی مذمت
▪️ ابنِ عربی اور آیاتِ قرآن کی عجیب و غریب تفسیریں
▪️ابنِ عربی کے نزدیک عذاب کا مفہوم
▪️ابنِ عربی کے انحراف کا رد
▪️ابنِ عربی اور بنی اسرائیل کے بچھڑا پوجنے کی توجیہ
▪️عبدالرحمٰن جامى: شیطان نے غیرت کی وجہ سے سجدہ نہ کیا
▪️احمد غزالی اور جامی کا رد
▪️ابنِ عربی کی تفسیر بالرائے کا ایک اور نمونہ
▪️عرفان و تصوف میں تفسیر بالرائے کا سبب کیا ہے؟
▪️عرفان‌ِ عملی میں انحرافات

مکمل تحریر کا لنک ⬇️

https://ebnearabi.com/ur/535
پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف pinned «⭕️ مجموعه مقالات همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقدها منتشر شد به تازگی کتاب ارزشمند مجموعه مقالات همایش ملی «‌تصوّف؛ شاخصه‌ها و نقدها» به همت «دفتر تبلیغات اسلامی» توسط انتشارات «بوستان کتاب» در دو مجلد و 1300 صفحه منتشر شده است. 🔺 فهرست عناوین مقالات ◾️ فصل…»
⭕️ تدوین زیارت نامه برای آقای حسن زاده آملی!!

@ebnearabi
🔴 آشنایی بیشتر با مولوی و شمس تبریزی

به مناسبت هفتم و هشتم مهرماه که روزهای بزرگداشت #شمس_تبریزی و #مولوی هستند و به همین خاطر فضای مجازی از تعریف و تمجیدهای فراوان آنها پر می‌شود، مطالبی را جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان با شخصیت حقیقی و انحرافات آن دو صوفی لامذهب آماده کرده‌ایم که مطالعۀ این مقالات (که از وب‌سایت ارزشمند «پژوهشی درباره ابن‌عربی، عرفان و تصوّف» انتخاب شده‌اند) را پیشنهاد می‌کنیم:

🔻 مولوی: مثنوی همسنگ قرآن است! شمس تبریزی: مثنوی بالاتر از قرآن است!

🔹 جسارت شمس تبریزی به ساحت قرآن کریم و رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله

🔻مولوی و جسارت او به حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام

🔹 اهانت شمس تبریزی به حضرت زهرا علیهاالسلام

🔻 نگاه مولوی و شمس تبریزی به عزاداری امام حسین علیه‌السلام و واقعۀ عاشورا

🔹 مولوی و تحریف حدیث نبوی سفینۀ نوح

🔻 مولوی و تبرئۀ ابن ملجم ملعون

🔹 سفارش مولوی به بی‌غیرتی و جسارت به پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله

🔻 دیدگاه مولوی دربارۀ حضرت ابوطالب علیه‌السلام

🔹 مولوی و واجب بودن سماع و موسیقی و رقص و پایکوبی نزد او همچون نماز!

🔻 حرص مولوی در رقص و سماع!

🔹 مولوی و رقص و سماع عریان!

🔻گروه ارکستر و کنسرت موسیقی مولوی!

🔹 رقص و سماع مولوی با زنان!

🔻 نمونه‌هایی از اشعار عرفانی (با الفاظ رکیک و مستهجن) مولوی در مثنوی و دیوان شمس!

🔹 اشعار مولوی سنّی در مدح ابوبکر و عمر!

🔻 شطرنج بازی با نوجوان زیبارو و تجویز شرابخواری شمس تبریزی و مولوی!

🔹 وصف مولوی و شمس تبریزی از زبان یکدیگر و خواسته‌های نامشروع شمس!

🔻تجلیل عجیب مولوی از معاویه ملعون!

🔹 تحقیق و بررسی دربارۀ مذهب مولوی

🔻 تحقیقی راجع به مذهب شمس تبریزی

🔹 توهین‌های عجیب مولوی به شیعیان!

🔻 بررسی اشعار مولوی در مدح امیرالمؤمنین علیه‌السلام (بخش اول) - (بخش دوم)

🔹 ترفند مولوی برای نظربازی عرفانی و فریب دادن زنان!

🔻 آیا شعر: کجایید ای شهیدان خدایی… متعلق به مولوی است؟!

🔹 استقبال همجنس بازان و گروه‌های رقص و موسیقی آمریکا از مثنوی مولوی!

🔻 همخوابگی و شاهدبازی شمس تبریزی با پسرکان زیباروی!

این مطلب جامع را برای آشنایی دوستان و مخاطبانتان با شخصیت حقیقی مولوی و شمس تبریزی و برملا شدن عرفان ملکوتی این دو خبیث (که توسط طرفداران آن دو، فقط زیبائی‌های اشعارشان مطرح شده و زوایای تاریک آثار و افکارشان پنهان می‌شود) و به نیّت نصرت امام زمان غریبتان عجّل‌الله‌فرجه‌الشریف، در کانال‌ها و گروه‌های خود منتشر کنید.

🍂 «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج.»

#شبهات #تصوف #عرفان #سماع #رقص #شاهدبازی #سقیفه #برائت
@EbneArabi
@Hedayatgary
⭕️ کتاب مجموعه مقالات همایش ملی تصوف، شاخصه ها و نقد ها

به تازگی کتاب مجموعه مقالات همایش ملی «‌تصوّف؛ شاخصه‌ها و نقدها» به همت «دفتر تبلیغات اسلامی» توسط انتشارات «بوستان کتاب» در دو مجلد و 1300 صفحه منتشر شده است. برای تهیه این مجموعه ارزشمند (با تخفیف 30 درصدی)، می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید:

📌 خرید کتاب مجموعه مقالات همایش تصوف، شاخصه ها و نقدها

📌 مشاهده لیست عناوین مقالات و مشخصات نویسندگان


🔹 پژوهشی درباره ابن عربی، عرفان و تصوف:
https://www.tg-me.com/ebnearabi
@ebnearabi
⭕️ نظر آیت الله بروجردی(ره) درباره مصباح الشریعه

✔️ درس خارج فقه استاد محمدتقی شهيدی
99/06/23

🔹 «مصباح الشریعة» به قول مرحوم آقای بروجردی تألیفِ شیخ ابوالقاسم قُشیری رئیس متصوفه است و ربطی به امام صادق علیه السلام ندارد. آقای شبیری زنجانی در این جرعه‌ای از دریا جلد 3 نقل می‌کنند که من خودم بودم در مجلسی که آقای بروجردی بودند،‌ و مرحوم آقای خمینی هم بودند.

یک کسی ظاهراً راجع به این روایت «العبودیة جوهرها الربوبیة» سؤال کرد. آقای بروجردی فرمود سندش کجاست؟ ایشان می‌گویند مرحوم آقای خمینی به آن بغل‌دستی گفت: «مصباح الشریعة». آن بغل‌دستی هم گفت: «مصباح الشریعة».

آقای بروجردی گفت: بله مصباح الشریعة شیخ ابوالقاسم قشیری رئیس متصوفه!

📝 نردبان فقاهت

@ebnearabi
💐 فرا رسیدن میلاد مسعود و پربرکت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) و امام صادق(علیه السلام) مبارک 💐

🆔 @hadisgraph
🌺 به مناسبت ایام ولادت رسول الله صلی الله علیه و آله

🔺 آن حضرت، به جناب ابوذر رحمه الله فرمودند:
در آخرالزمان جماعتى خواهند آمد كه (یلبسون الصوف) پشم می‌پوشند در تابستان و زمستان و گمان كنند كه ايشان را به سبب اين پشم پوشيدن فضلی بر ديگران هست! اين گروه را لعنت می‌كنند ملائكه آسمان‌ها و زمين.

📚 أمالی، طوسی رحمه الله، مجلس ۱۹، ص ۵۳۹


🔹 علّامه مجلسی رحمه الله ذیل این روایت می‌نویسد:

پشم‌پوشی فقط شعار فرقه ضالّه صوفیه است! اين يكى از معجزات عظيمه آن حضرت است كه از وجود آنان خبر داده‌ و سخن را در مذمت ايشان مقرون به اعجاز ساخته‌ كه كسى را شُبهه در حقيت اين مطلب نمانَد و هرکس با وجود اين نشانه محکم انكار نمايد، به لعنت خدا و رسول گرفتار گردد. و منشأ لعن ايشان فقط پشم‌پوشی نيست، بلكه آن جناب به وحى‌الهى مى‌دانسته كه صوفیان شرع را باطل و اساس دين را خراب می‌کنند و به كفر قائل خواهند شد و ترك عبادات كرده و به بدعت‌هاى خود عمل می‌کنند. لذا آنان را لعن فرمود و پشم‌پوشی را علامتى براى ايشان بيان فرمود كه مردم آنان را بشناسند.

📔 عین الحیات، ص ۱۱۵۱

@ebnearabi
2024/09/30 05:15:12
Back to Top
HTML Embed Code: