Telegram Web Link
ترافیک جهانی اینترنت موبایل

پیش‌بینی می‌شود ترافیک جهانی اینترنت #موبایل به‌ازای هر نفر تا سال ۲۰۲۷ به ۴۲ گیگابایت در ماه برسد.

تعداد کاربران ۵ اینترنت روزبه‌روز بیشتر می‌شود و بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، هند شاهد افزایش ۱۷۰ درصدی کاربران اینترنت بوده است.

براساس گزارش بانک جهانی، کشورهایی با درآمد متوسط بیشترین سهم از مصرف دیتای اینترنت موبایل را به خود اختصاص داده‌اند./ زومیت

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
در اینستاگرام دیده شد: ساخته شده با AI

@ePRNet
🔻ریال دیجیتال عملیاتی شد

▪️مشتریان شبکه بانکی از تیرماه ۱۴۰۳ می‌توانند بدون استفاده از پول‌های کاغذی یا کارت‎های بانکی به سادگی از طریق کیف پول ریال دیجیتال و تنها با اسکن بارکد تولید شده توسط نرم افزارهای ارائه شده، با شیوه‌های نوین خریدهای خود را انجام دهند.

▪️با توجه به تمهیدات اتخاذ شده ریال دیجیتال ظرفیت‌های لازم برای توسعه پول برنامه‌­پذیر یا قابل برنامه­ریزی را تسهیل می‌نماید، که این مهم موتور محرک شکل‌گیری مدل‌های نوین کسب‌وکار خصوصاً در فضای تجارت الکترونیک و اقتصاد دیجیتال کشور خواهد بود.| تسنیم

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
رگولاتور ارتباطی: سرعت اینترنت همراه اول ۲۱ درصد و ایرانسل ۱۵ درصد رشد کرد

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: باتوجه به برنامه در دست اجرای احداث سایت‌های 5G، پیش‌بینی می‌کنیم امسال شاهد تحول قابل توجهی در افزایش سرعت اینترنت همراه باشیم.

امیر لاجوردی قائم گفت: از نیمه آذرماه سال گذشته تا نیمه اول خرداد امسال، میانگین سرعت اینترنت «همراه اول» از ۱۱،۴۲ به ۱۳،۸۴ مگابیت برثانیه و «ایرانسل» از ۱۰،۹۵ به ۱۲،۶۴ مگابیت برثانیه رسیده است.

به عبارتی تا ۱۵ خردادماه سرعت اینترنت همراه اول ۲۱،۳ درصد و ایرانسل ۱۵،۴ درصد رشد پیدا کرده است./ منبع: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

پ.ن. انشاءالله که درست می فرمایید.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🆕 Telegram 10.14.0

What's new in v10.14:
Add Links to Story ⭐️
Search Hashtags in Public Stories
Bot Balance
Public Location Tags in Stories
Links Action Menu

Anything new missing? 🆕
Post a screenshot or screen recording with a short description and #⁣⁣⁣⁣ new if it hasn't already been posted.

Source

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
وزیر ارتباطات: بیش از ۲ برابر نیاز کشور اینترنت داریم

در کمتر از ۳ سال معادل بیش از ۲ دهه گذشته به ظرفیت شبکۀ مادر ارتباطی کشور اضافه کردیم.

ظرفیت اینترنت بین‌الملل کشور ۲ برابر شده و بیش از ۲ برابر نیاز کشور اینترنت داریم.

میانۀ سرعت اینترنت همراه در ابتدای دولت ۲۱.۵ درصد بوده که به بیش از ۳۷ درصد رسیده.

میانۀ سرعت اینترنت ثابت در ابتدای دولت ۹.۲ درصد بوده که الان بیش از ۱۵ شده یعنی بیش از ۶۰ درصد سرعت اینترنت افزایش یافته.

عجب عجب، ما هم گوش هامون مخملیه

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
رئیس بانک مرکزی: مقررات جدیدی درمورد رمزارزها اعلام می‌کنیم

«محمدرضا فرزین»، رئیس‌کل بانک مرکزی، در حاشیه جلسه هیئت‌دولت گفت: طرح «رمزریال» از یکشنبه (سوم تیر) در کیش اجرایی می‌شود. رمزریال پول بانک مرکزی است که به‌صورت الکترونیکی منتشر می‌شود تا نیازهای خُرد جامعه را تأمین کند.

او از وضع مقررات جدیدی برای رمزارزها خبر داد و گفت در بانک مرکزی سندی برای این موضوع درحال تهیه است که پس از نهایی شدن جزئیاتش اعلام می‌شود.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
♨️ وزیر ارتباطات: اینترنت را در سال ۱۴۰۱ قطع نکردیم

زارع‌پور، وزیر ارتباطات در نشست خبری گزارش خدمت: در آبان ۹۸ اینترنت بنا بر مصالحی، قطع و سرویس‌های داخلی دچار اختلال شد، اما در سال ۱۴۰۱ که مراجع امنیتی گفتند اینترنت را قطع کنید، این کار را انجام ندادیم و تنها در برخی ساعات روز اینترنت محدود شد./سیتنا

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
رفتاری که فاضلی در میزگرد انتخاباتی کرد را چطور ارزیابی می‌کنید؟
Anonymous Poll
29%
درست بود و راه دیگه ای نداشت
32%
نادرست بود و باید می‌موند و ادامه می‌داد
39%
برام مهم نیست
🔍 اروپا می‌خواهد تمامی چت‌های تلگرام و واتساپ را رصد کند؛ حتی پیام‌های رمزنگاری‌شده

اتحادیه‌ی اروپا یک قدم دیگر به تصویب لایحه‌‌ای که اسکن گروهیِ پیام‌های دیجیتالی را اجباری می‌کند، نزدیک‌تر شده است. این لایحه‌ی خبرساز حتی شامل پیام‌های رمزنگاری‌شده هم می‌شود.

دولت‌های عضو اتحادیه‌ی اروپا قرار است فردا (پنج‌شنبه) موضع خود را در قبال لایحه‌ی اسکن پیام‌ها اعلام کنند. هدف اصلی لایحه، شناسایی محتوای هرزه‌نگاری کودکان است. پس از اعلام موضع دولت‌ها، اتحادیه‌ی اروپا درباره‌ی برگزاری رأی‌گیری تصمیم می‌گیرد.

لایحه‌ی اسکن پیام‌ها که نخستین‌بار در سال ۲۰۲۲ معرفی شد، استفاده از یک «سیستم نظارت بر آپلود» را اجباری می‌کند؛ سیستمی که به‌صورت خودکار تمامی پیام‌های دیجیتالی را اسکن خواهد کرد، ازجمله متن و تصاویر و ویدیوها و حتی لینک‌ها. هر سرویسی که سراغ استفاده از این سیستم برود، باید برای اسکن‌ پیام‌ها مجوز کاربر را دریافت کند. اگر با صدور مجوز موافقت نکنید، اشتراک‌گذاری تصویر یا لینک در قالب پیام غیرممکن خواهد شد.

راهکار اروپا برای مقابله‌با اشتراک‌گذاری محتواهای غیرقانونی، اسکن تمامی پیام‌ها است؛ اما بدون ازبین‌بردن سیستم رمزنگاری سرتاسری. در بخشی از لایحه آمده که سیستم جدید اسکن می‌تواند پیام‌‌ها را قبل از این‌که نرم‌افزارهایی مثل سیگنال و واتساپ آن‌ها را رمزگشایی کنند، ببیند.

اگر لایحه‌ی اسکن پیام‌ها حامیان زیادی را به خود جذب کند، مذاکرات بین پارلمان، شورا و کمیسیون اتحادیه‌ی اروپا برای تدوین متن نهایی قانون شروع خواهد شد.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بعد از همه تأییدها و پست‌های حامیانه از واکنش فاضلی به قطع شدن میکروفون، خواندن این #نظر_نامحبوب مهرداد فرهمند خالی از لطف نیست:

نظر نامحبوب: قطع میکروفن در مناظره تلویزیونی دیشب کار درستی بود و رفتار آقای محمدفاضلی بسیار نادرست.

خود را جای تهیه‌کننده یا هر مسئولی بگذاریم که در گوش مجری به او خط می‌دهد و اختیار قطع میکروفنها را دارد.

فرض کنیم او بی‌طرفی را کاملاً رعایت می‌کند و آنجایی را که وارد حرف پزشکیان شد و به خودش حق هم داد، نادیده بگیریم.

وضعیت را کاملاً فرضی در شبکه‌ای حرفه‌ای و بی‌طرف در نظر بگیریم: تهیه‌کننده اجازه داد شهاب اسفندیاری به محمد فاضلی حمله کند و تذکر نداد که وارد مسائل شخصی نشود چون این حمله را می‌توان در جهت زیرسؤال بردن صلاحیت مشاور فرهنگی پزشکیان ارزیابی کرد و در چارچوب مناظره انتخاباتی، مجاز دانست.

اما هنگامی که آقای فاضلی از در پاسخگویی درآمد، در همان نخستین جملات، دعوا کاملاً شخصی شد.

در هر شبکه تلویزیونی حرفه‌ای در دنیا مجری باید دعوا را بلافاصله قطع کند، چون برنامه از چارچوب خارج شده است.

اگر دعوا ادامه یابد، بدیهی است میکروفنها را قطع کنند. مسئله این نیست که کسی به دیگری تهمتی زده و باید به متهم اجازه دفاع داد. مسئله این است که دعوای این دو نفر هیچ ربطی به برنامه ندارد.

وقت این برنامه متعلق به نامزد ریاست جمهوری است و قرار نیست صرف دعوای دو نفر شود. چه یکی کاملاً حق بگوید و دیگری کاملاً باطل، مجری برنامه نباید وقت برنامه را صرف داوری بین این دو بکند. دعوا باید بلافاصله قطع شود و برنامه به چارچوب اصلی‌اش برگردد. والسلام.

بنابراین، آقای فاضلی خیلی غیرحرفه‌ای رفتار کرد. او فحش را به جای اینکه آخر بدهد، اول داد و فرصت را از دست خودش ستاند. در همان جملات اول، موضوع را کاملاً شخصی کرد و این حق را برای مجری ایجاد کرد که برای ختم دعوای شخصی و برگرداندن برنامه به موضوع وارد عمل شود.

در حالی که می‌توانست با متانت، از جای درستی وارد موضوع شود و مستندات معارض خودش را طرح کند. حرف خود را که زد، آخرش هر چه دلش می‌خواهد بار شهاب اسفندیاری کند. اگر مجری میکروفنش را قطع می‌کرد، دیگر حرجی نبود. کار خودش را کرده و حرفش را زده بود. وقتی از جا برخاست، رفتارش بدتر هم شد. میکروفن پرتاب کرد و هر قدمی برداشت، آش را بیشتر هم زد.

اینکه بگوییم به او حمله شخصی شد و حق داشت عصبانی شود، عذر بدتر از گناه است. کسی را که خشمگین می‌شود و به اعصابش مسلط نیست، نباید به مناظره برد. جای شکی نیست که شهاب اسفندیاری آدم ..ی است و محمد فاضلی شخصیتی فرهیخته و محترم اما آقای فاضلی خود را دستی دستی در دام شهاب اسفندیاری انداخت و کاری کرد که خیلی از بینندگان به این نتیجه برسند که شاید او چون دفاعی از خودش نداشته، عصبانی شده و لگد به زیر میز زده. نظر بنده البته این نیست و بین آقای فاضلی و آن مردک، اسفندیاری، آقای فاضلی را ندید، برحق می‌دانم اما اگر جای پزشکیان بودم از دست محمد فاضلی بسیار عصبانی می‌شدم.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻زارع‌پور: فیلترینگ در اختیار دولت نیست

وزیر ارتباطات: آنهایی که این روزها دم از این می‌زنند که فیلترینگ را از بین می‌بریم خودشان هم می‌دانند تصمیم در این باره با دولت نیست./ راوی

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🌐 قابلیت جدید اینستاگرام : برگزاری لایو فقط با اعضای کلوز فرندز

کاربران با قابلیت جدید اینستاگرام می‌توانند فقط برای لیست «دوستان نزدیک» (Close Friends) خود لایو برگزار کنند. در حال حاضر با این ویژگی جدید که «Close Friends on Live» نام دارد فقط می‌توان با حداکثر سه کاربر دیگر پخش‌زنده داشت.

راه‌اندازی این ویژگی جدید نشان می‌دهد که اینستاگرام به تلاش خود برای ارائه راه‌های ارتباطی خصوصی و نظارت بیشتر در پلتفرم خود ادامه می‌دهد./اقتصاد آنلاین

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فکرش را بکن!
صداوسیما افتاده کف خیابان برای جمع‌آوری سوالات و خیلی «راندوم» و خیلی «اتفاقی» به کسی برمی‌خورد که دغدغه‌اش «محتوای ضدامنیتی» در واتس‌اپ و راه‌اندازی «اینترانت» است…
جل الخالق!/ سینا جهانی

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
اگر مناظره‌ها را می‌بینید، تا چه حد اظهارات و پاسخ‌های نامزدها به سوالات طرح شده را کارشناسی، مرتبط و درست می‌دانید؟
Anonymous Poll
1%
کاملاً کارشناسی
13%
تا حدودی مرتبط
23%
اصلأ مرتبط صحبت نمی‌کنند
63%
نگاه نمی‌کنم و برام مهم نیست. دیدن نتایج
معاون بانک مرکزی: ریال دیجیتال یک اسکناس است

محرمیان در آیین رونمایی آزمایشی ریال دیجیتال:
🔹در سامانه شتاب سالانه ۵۰ میلیارد تراکنش ثبت می‌شود.

🔹ریال دیجیتال عملا همان اسکناس بوده و تنها فرق آن حذف کاغذ و فیزیک است.

🔹با ریال دیجیتال می‌توان در حداکثر فاصله و حداقل زمان تراکنش انجام داد.

isna.ir/xdRnfs

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔍سابقه فیلترینگ پلتفرم‌های مشهور در سه دولت

💢سابقه فیلترینگ در ایران به سابقه خود اینترنت در کشور ماست با این حال رشد استفاده از این شبکه و سرویس‌های مبتنی بر آن از اوایل دهه ۸۰ در کشور رخ داد همچنین نگاهی به سوابق نشان میدهد عمده فیلترینگ پلتفرمها بعد از سال ۱۳۸۸ صورت گرفته است.

🔹از جمله مشهورترین پلتفرمهای فیلترشده در دولت نهم و دهم می‌توان به یوتیوب، توییتر، یاهو مسنجر، فیسبوک، جی‌تاک، وردپرس و بلاگر اشاره کرد.

🔹در دولت یازدهم و دوازدهم هم پلتفرمهای وی‌چت، وایبر، تلگرام، سیگنال، مدیوم، ویز و کلاب هاوس از جمله سرویسهای مشهوری هستند که از دسترس خارج شدند.

🔹اما در دولت سیزدهم هم پلتفرمهای اینستاگرام، واتس‌اپ، لینکدین، اسکایپ، ایکس‌باکس و کلش آو کلنز از جمله مسدود شدگان هستند./ فردای اقتصاد

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روش خلاقانه‌ای برای تشویق مردم به کارهای خیریه/ منبع

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔻اقدام جدید و جالب اینستاگرام

ظاهرا اینستاگرام قابلیت جدیدی را فعال کرده است که طی آن با استفاده از هوش مصنوعی یک پست به چند زبان نمایش داده خواهد شد و مطابق کشور و مکان افراد زبان مورد نمایش تغییر خواهد کرد.
نمونه آن امروز اتفاق افتاد و پست صفحه‌رسمی جام جهانی درخصوص تبریک تولد لیونل مسی با دو کپشن متفاوت به زبان اسپانیولی و فارسی برای کاربران به نمایش درآمد./چند ثانیه

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اولین ویدیوی تبلیغاتی ساخته شده به کمک ابزار OpenAI Sora توسط یک برند تولید اسباب بازی/ منبع

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
2024/06/26 14:43:09
Back to Top
HTML Embed Code: