Telegram Web Link
🔻حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی شد

آیین معارفه مدیرعامل جدید خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و جمعی از مدیران پیشین این خبرگزاری برگزار و در جریان آن حسین جابری انصاری به عنوان مدیرعامل جدید این خبرگزاری منصوب شد./پاد

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گوگل قابلیت مکالمه طبیعی با هوش مصنوعی جمنای موسوم به Gemini Live رو که پیش از این نیاز به اشتراک پولی داشت، حالا برای تمام کاربران اندرویدی به صورت رایگان عرضه کرده و طی هفته های اینده به تدریج همه کاربران به صورت رایگان میتونن با اون مکالمه انگلیسی داشته باشن.

🔎 theverge /TechTube

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
حرفه؛ روابط عمومی
🔻حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی شد آیین معارفه مدیرعامل جدید خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و جمعی از مدیران پیشین این خبرگزاری برگزار و در جریان آن حسین جابری انصاری به عنوان…
یک انتصاب ناامیدکننده
نقدی بر انتخاب مدیرعامل جدید خبرگزاری ایرنا

محمدجواد روح

با انتصاب حسین جابری ‌انصاری به‌عنوان مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مخالف هستم و این انتصاب را نمره‌ای منفی در کارنامه دولت و وزیر ارشاد می‌دانم.

آیا توانمندی مدیرعامل جدید ایرنا در تحلیل مسائل منطقه، دلیل مناسبی برای برگزیدن وی در مقام مدیریت مهمترین رسانه دولت و خبرگزاری رسمی کشور است؟

چگونه می‌توان انتظار داشت که گماردن یک دیپلمات فاقد کارنامه جدی و روشن رسانه‌ای به مدیریت خبرگزاری رسمی کشور، مورد استقبال قرار گیرد و جامعه روزنامه‌نگاران و اهالی مطبوعات آن را توهینی به خود تلقی نکنند؟

برخی ویژگی‌های شخصیتی مدیرعامل جدید ایرنا و سوابق مسئولیت ایشان در وزارت امورخارجه که عموماً با نوعی ملاحظه‌کاری و محافظه‌کاری حرفه‌ای همراه است، تناسبی با جایگاه پرتنش مدیریت رسانه ندارد که نیازمند جسارت و تطور همراه با هوشمندی است (کافی است این انتصاب دولت را مقایسه کنیم با مدیر جدید شبکه خبر که او هم، اتفاقاً همین دیروز منصوب شد و از مسئولان ستاد سعید جلیلی بوده است. حال قرار است مدیری محافظه‌کار و اتوکشیده چون جابری‌انصاری به مقابله با چنین مدیرانی در صداوسیما و دیگر رسانه‌های مخالف برود).

آیا واقعاً در کل جامعه رسانه‌ای کشور و از میان روزنامه‌نگاران و نویسندگان و مدیران مطبوعاتی حامی دولت چهاردهم، یک نفر واجد تخصص، توان و لیاقت برای انتصاب به مدیریت ایرنا نبود که جناب وزیر، به معاون سابق وزارت امورخارجه متوسل شده است؟

اگر وزیر محترم یک نفر را در کل جامعه رسانه‌ای برای مدیریت ایرنا نیافته‌اند که «وای بر ما» و اگر اصولاً جست‌وجویی نکرده‌اید که «وای بر شما».

وقتی چنین انتصابی را می‌بینیم و آن را در کنار بی‌توجهی مجموعه دولت به چهره‌های مؤثر رسانه‌ای در روی کار آمدن مسعود پزشکیان می‌گذاریم؛ این شائبه به ذهن می‌آید که برای دولت محترم، اهالی رسانه صرفاً نقش مبلغ و پلکانی برای پیروزی در روزهای رقابت داشته‌اند و حال که ایام برگزیدن مدیران است، حتی در تخصصی‌ترین بخش‌های رسانه‌ای دولت به اهالی رسانه بی‌توجهی می‌شود و انتصابات برمبنای مناسبات و سیاست‌هایی فراتر از بحث تخصص و توان حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

این رویکرد در انتصاب مدیرعامل ایرنا وقتی ناامیدکننده‌تر می‌شود که به خاطر آوریم انتخاب وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در دولت چهاردهم بر مبنای ساختاری تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر صورت گرفته که مبتنی بر کمیته‌های تخصصی بود و در نهایت، با فرآیند شورای راهبری و رایزنی‌های لازم در سطوح عالی، بیش از پنجاه درصد کابینه از برون‌داد همین مکانیزم تخصص‌محور تعیین شدند.

اتفاقاً هرچه این انتصاب‌ها تخصص‌محورتر بود و وزرا و مسئولان تعیین‌شده نسبت وثیق‌تری با بدنه حرفه‌ای و کارشناسی حوزه کاری خود داشته‌اند، چشم‌انداز موفقیت آنها روشن‌تر و نقدها و انتظارات واقع‌بینانه‌تر است.

به‌عنوان مثال، می‌توان از حضور عبدالناصر همتی در وزارت اقتصاد، محمدرضا ظفرقندی در وزارت بهداشت، احمد میدری در وزارت کار، عباس عراقچی در وزارت امورخارجه و شینا انصاری در سازمان حفاظت محیط زیست به‌عنوان مواردی یاد کرد که بیشترین حمایت و توافق بدنه تخصصی این وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها و نیز تشکل‌ها و نهادهای مدنی در قبال منتخبین وجود داشته و دارد.

مدیرعامل ایرنا برآمده از بدنه تخصصی رسانه‌ای کشور نیست و بعید است اگر قرار بود به سبک انتخاب وزرا، کمیته‌ای تخصصی مدیران رسانه‌های دولت را معرفی و پیشنهاد می‌کرد، جناب جابری‌انصاری اصولاً در میان گزینه‌های مورد بررسی کمیته جای می‌گرفتند.

پرسش اینجاست که آیا رسانه و مدیریت رسانه تخصص نیست که انتصابات این حوزه‌ نیز بر مدار تخصص بگردد یا آنکه همچون همیشه، قرار است اهالی رسانه صرفاً پیگیر مطالبات و انتظارات بقیه اقشار و بخش‌های جامعه باشند و نوبت به خودشان که برسد، تماشاگر بازی بزرگان باشند؟

منبع: روزنامه هم‌میهن

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
پیشنهادهای حسین انتظامی برای چابک سازی وزارت ارشاد

1-بهتر است سازمان اوقاف و سازمان حج و زیارت، از این وزارت جدا شوند چرا که کاملا زیر نظر آن نیستند.

٢- سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به اهداف تأسیس خود نائل نیامده است. پیشنهاد می‌شود این سازمان به وزارت امورخارجه واگذار شود...

٣- معاونت قرآن به سازمان اوقاف یا سازمان تبلیغات سپرده شود...

۴- رویدادهای متعدد و متاسفانه متزاید -که در حال حاضر ماموریت اصلی وزارت ارشاد پنداشته می‌شود- به صنوف سپرده شود...

۵- لازم است خبرگزاری‌های پُر تعداد این وزارتخانه تعیین تکلیف شوند و نهایتا به پایگاه اطلاع‌رسانی تخصصی فروکاسته شوند -که به نظر من حتی به آن هم نیازی نیست. با بخش خصوصی نباید رقابت کرد.

متن کامل پیشنهادهای راهبردی دکتر حسین انتظامی را می‌توانید اینجا بخوانید./ باشگاه روزنامه نگارن

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔍 چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟

بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری تاکنون یک میلیون و ۶۴۵ هزار ۲۵۲ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند دات‌آی‌آر (ir.) بیشترین دامنه‌ فعال را دارد./اقتصادآنلاین

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
حرفه؛ روابط عمومی
🔻حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی شد آیین معارفه مدیرعامل جدید خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و جمعی از مدیران پیشین این خبرگزاری برگزار و در جریان آن حسین جابری انصاری به عنوان…
#پیام_وارده | سلام و درود،
آقای حسین جابری انصاری را می شناسم و تعابیر و توصیفات نویسنده این مطلب را واقع بینانه نمی‌دانم. ایشون در امور رسانه ای آدم مطلعی است و‌زمانی سخنگوی وزارت امور خارجه بود. می دانید که‌سخنگویی دستگاه دیپلماسی مسولیتی بسیار حساس است و سخنگو باید به امور رسانه ای، ارزش و‌اهمیت خبررسانی و کار با افکار عمومی داخلی و خارجی تسلط داشته باشد.
آقای جابری شجاعت و شهامت بالایی دارد و برخی از ملاحظه کاری های لازمه کار سیاسی به موقع می‌تواند‌ دور باشد. ايران بر چهارراه جهانی نشسته و درک اهمیت زیست بین المللی برای کارگزاران حاکمیت ایران بسیار ضروری است. می دانید که این نقیصه در کشور ما فراگیر است و جابری انصاری مدیرعامل تازه ایرنا هم به کار رسانه و‌افکار عمومی خوب آشناست و هم ادراک بزرگی از زیست بین المللی ایران کنونی دارد.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🚫 پست جدید دوروف در مورد ایمن سازی ابزار جستجوی تلگرام

دوروف در پست جدیدی نوشت: جستجو در تلگرام نسبت به سایر برنامه های پیام رسان قدرتمندتر است زیرا به کاربران امکان می دهد کانال ها و ربات های عمومی را پیدا کنند. متأسفانه، توسط افرادی که شرایط خدمات ما را برای فروش کالاهای غیرقانونی نقض کرده اند، از این ویژگی سوء استفاده شده است.

💪 طی چند هفته گذشته، یک تیم اختصاصی از مدیران، با استفاده از هوش مصنوعی، جستجوی تلگرام را بسیار ایمن‌تر کرده‌اند. همه محتوای مشکل‌ساز که در جستجو شناسایی کردیم، دیگر در دسترس نیستند. اگر همچنان موفق به یافتن مورد ناامن یا غیرقانونی در جستجوی تلگرام شدید، لطفاً آن را از طریق @SearchReport به ما گزارش دهید.

🚫 برای جلوگیری بیشتر مجرمان از سوء استفاده از جستجوی تلگرام، ما شرایط خدمات و خط مشی رازداری خود را به روز کرده ایم تا اطمینان حاصل کنیم که آنها در سراسر جهان سازگار هستند. ما به صراحت اعلام کرده‌ایم که آدرس‌های IP و شماره تلفن افرادی که قوانین ما را نقض می‌کنند می‌توانند در پاسخ به درخواست‌های قانونی معتبر به مقامات مربوطه فاش شوند.

☝️ این اقدامات باید مجرمان را دلسرد کند. جستجوی تلگرام برای یافتن دوستان و کشف اخبار است، نه برای تبلیغ کالاهای غیرقانونی. ما اجازه نخواهیم داد که چند هزار بازیگر بد، یکپارچگی پلتفرم ما را برای تقریبا یک میلیارد کاربر به خطر بیندازند.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📱واردات ۵.۵ میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در ۶ ماهه ۱۴۰۳/ ارزش: ۱ میلیارد و ۲۲۵ میلیون دلار

گمرک ایران اعلام کرد: در ۶ ماهه سال جاری ۵ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۴۴۶ دستگاه گوشی تلفن همراه به شیوه تجاری و مسافری از گمرکات کشور ترخیص و وارد کشور شد.

به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارداتی به کشور در ۲ رویه تجاری و مسافری یک میلیارد و ۲۲۵ میلیون دلار بوده است.

بر اساس این گزارش، واردات گوشی تلفن همراه به کشور در دو رویه تجاری و مسافری در ۶ ماهه امسال از لحاظ تعداد ۱۶ درصد و از حیث ارزش ۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش حاکیست، از مجموع گوشی تلفن‌همراه وارداتی به کشور در این مدت ۵ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۹۶۰ دستگاه به ارزش یک میلیارد و ۱۳۶ میلیون دلار به شیوه تجاری و ۱۶۶ هزار و ۴۸۶ دستگاه به ارزش ۸۹ میلیون و ۳۰۹ هزار دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

براساس این گزارش در این مدت واردات گوشی تلفن همراه در رویه تجاری از لحاظ تعداد ۱۵ درصد و از حیث ارزش ۴ درصد کاهش و در رویه مسافری از لحاظ تعداد ۳۸ درصد و از حیث ارزش ۴۱ درصد کاهش داشته است.

شایان ذکر است، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد تعرفه ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی است.

حرفه؛ # روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
👥در شـرکت های خصـوصی، جنسـیت تاثیری بـر درآمد متخصصـان روابط عمـومی ندارد!

📊در دومین گزارش جامع روابط عمومی، چالش‌ها، مشخصات و فعالیت‌های متخصصان حوزه روابط عمومی به تفکیک محل و سابقه کار بررسی شده.

📹اطلاعات جذابی از نتایج این گزارش بیرون آمده که بخشی از آن را می‌توانید در این ویدئو مشاهده کنید.

⬇️ برای مطالعه کامل و دانلود رایگان این گزارش می‌توانید همین حالا از طریق لینک زیر وارد شوید👇

دانلود رایگان گزارش

🌐 @triboon_net
📷@triboon_net
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
امیر دبیری‌مهر:
«امروز بالاخره پای ما هم‌ به بنیاد قلم‌چی باز شد.برای آزمونهای آمادگی کنکور پسرم .با تخفیف سازمانی ۴ میلیون تومان چک گرفتند و ۳ میلیون هم بابت ۱۰ تا کتاب . کتابی حدودا ۵۰۰ هزار تومان جالبه خرید کتابهای هم اجباری بود. بیزینس قلم چی با کتاب می چرخه . فضا و چیدمان موسسه درصادقیه کاملا هیاتی و یادآور زیرزمین پایگاه بسیج مسجد محل در دوران نوجوانی بود.
نه پذیرایی نه دکور نه لباس سازمانی نه پذیرش و هیچ. بی‌نیازی از رضایت مشتری از در و‌ دیوار قلم چی می بارد.
برای من از بُعد برندینگ و کسب و‌کارو روابط عمومی و البته جامعه شناسی پدیده مطالعاتی است بنیاد علمی و آموزشی چند میلیون دلاری قلم چیپس البته اقتصاد سیاسی. چگونه است که یک موسسه با کمترین خدمات به مشتری بیشترین سود مالی را می برد و رقیب هم ندارد.»
.
🔍 جستجو بر اساس تاریخ، به واتس اپ اضافه شد

قابلیتی که سال‌هاست در تلگرام از آن استفاده می‌کنیم به واتس اپ اضافه شد. این جستجو در چت و گروه‌هاست و فعلا کانال‌های تلگرام امکان جستجو ندارند.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ربات‌های تصویربردار!! حذف تصویربرداران در آینده نزدیک

@ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واقعاً داره ترسناک میشه!!! منبع

این کاربر نوشته: چند دقیقه پیش این نسخه ChatGPT اومد بیرون و نتونستم جلو خودم رو بگیرم که اینجا نذارمش.
صرفا میتونم بگم خیلی ترسناکه!

@ePRNet
⚠️ پیامک کلاهبرداری جدید با کلیک روی شماره کارت
🔴 به دیگران اطلاع دهید


▫️در این روش جدید کلاهبرداری، پیامک کارت به کارت دو نفری که اصلا شما نمی‌شناسید برای شما ارسال می‌شود.

▫️این پیامک به روش کنجکاو کردن باعث می‌شود روی شماره کارت این افراد که با رنگ متفاوت با بقیه متن مشخص شده‌اند و در اصل لینک ورود شما برای درگاه کلاهبرداری است، کلیک کنید.

▪️روی متن‌های آبی (هایپرلینک شده) و هر لینک ارسالی در پیامک کلیک نکنید./ خبرآنلاین

@ePRNet
تعداد کاربران اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به زودی از مرز ۴ میلیون یوزر می‌گذره. میزان درآمد شرکت هم طبق پیش‌بینی‌ها امسال به ۶.۶ میلیارد دلار می‌رسه./ منبع

@ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تبلیغی که Rayban از عینک‌ ساخته شده مشترک با متا منتشر کرد/ عینکی مبتنی بر هوش مصنوعی و رقیب ویژن پرو اپل

@ePRNet
🌐🌐🌐 اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ بیشترین میزان استفاده توسط کاربران ایرانی را دارند

آخرین نظرسنجی ایسپا بار دیگر شکست سیاست فیلترینگ را نشان می‌دهد؛ چراکه کاربران ایرانی هنوز پلتفرم‌های خارجی فیلترشده را به نمونه‌های ایرانی ترجیح می‌دهند.

براساس نموداری که در گزارش (شهریور ۱۴۰۳) ایسپا منتشر شده، روند میزان استفاده از این شبکه اجتماعی در خرداد ۱۴۰۱ که اینستاگرام فیلتر نبوده ۷۱ درصد بوده است. در دی‌ماه ۱۴۰۲ این میزان به ۴۶.۵ درصد بوده اما در شهریور امسال به ۵۰.۶ درصد افزایش پیدا کرده است.

در این نظرسنجی میزان استفاده کاربران از پلتفرم‌های مختلف داخلی و خارجی بررسی شده و پس از اینستاگرام، پیام‌رسان تلگرام است که با استفاده ۳۹.۳ درصدی بیشترین میزان استفاده را داشته است. واتس‌اپ با ۳۳.۳ درصد استفاده در رتبه سوم این فهرست قرار دارد.

نمودار روند میزان استفاده از پلتفرم‌های بومی نشان می‌دهد، میزان استفاده از ایتا و روبیکا و بله پیش از فیلترینگ (خرداد ۱۴۰۱) کمتر از ۱۰ درصد بوده اما از اسفند ۱۴۰۱ رشد در میزان استفاده از آن‌ها دیده شده است./اقتصادنیوز

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/28 23:40:51
Back to Top
HTML Embed Code: