Telegram Web Link
۳۰ ژوئن #روز_شبکه‌های_اجتماعی است. شبکه‌های اجتماعی اکنون قلب ارتباطات جهانی هستند و با جا‌به‌جا کردن مرزهای دنیای واقعی، جهان را به دهکده‌ای کوچک تبدیل کرده‌اند تا جایی که همه از هم خبر دارند. #روزها

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔺اینترنت ایران از چین محدودتر است/ همچنان پراختلال و کند!

🔹انجمن تجارت الکترونیکی با انتشار گزارش کیفیت اینترنت، از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری خواست تا موضع خود را به صورت شفاف در مورد فیلترینگ، تحریم و اینترنت اعلام کنند.

🔹ایران و چین وضعیت مشابهی در رده‌بندی‌ کشورهایی با اینترنت محدود دارند، اما در شاخص‌های مرتبط با سرعت و اختلال، چین (رتبه‌ ۶۱ از ۱۰۰ در گزارش کلادفلر و ۸۷ از ۱۰۰ در گزارش CrUX) در کل وضعیتی بهتر از ایران (۹۷ و ۹۰ از ۱۰۰) دارد. این وضعیت را باید در کنار اقتصاد بزرگ (+۴۶ برابر ایران) و جمعیت میلیاردی چین (+۱۶ برابر ایران) قرار داد.

🔹در این گزارش در سه شاخص اختلال، محدودیت و سرعت دسترسی آزاد به اینترنت، آخرین اطلاعات پایگاه‌های داده OONI و گوگل CrUX بررسی و اطلاعات آن با سایر پایگاه‌ها از جمله رادار کلادفلر مقایسه شده است. در این رده‌بندی ایران پس از ترکمنستان، کنگو، سودان و کوبا در جایگاه پنجمین کشور در عدم دسترسی آزاد به اینترنت قرار دارد/خبرآنلاین

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
هلدینگ علاالدین، قلب تپنده بازار موبایل ایران، صبانت را خرید!

🔹علی اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه نمایشگاه الکامپ از همکاری صبانت و علاالدین خبر داد و اعلام کرد که شرکت انتقال داده‌های نداگستر صبا به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین اپراتورهای ارائه‌دهنده سرویس اینترنت حالا در اختیار هلدینگ علاالدین قرار گرفته است بنابراین هلدینگ علاالدین علاوه‌بر مجتمع‌های تجاری و رسانه علاالدین، اکنون مالکیت صبانت را نیز عهده‌دار شده است./ چند ثانیه

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چاپ دوم همشهری بعد از اعلام خبر پیروزی پزشکیان: در پناه قرآن آقای رئیس‌جمهور

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
افاضاتی که فقط از عطاری صاحب نظریه بارداری با دو گیگ اینترنت امکان بیرون اومدن داره

@ePRNet
سیدجمال هادیان، فعال رسانه ای:

🔹انجام برخی از وعده‌های رئیس‌جمهور منتخب سهل‌الوصول است و دل مردم را شاد خواهد کرد.

🔹برای مثال رفع فیلتر سکوهای پرکاربردِ کم‌حاشیه‌ای مثل گوگل‌پلی، واتساپ، ایکس و اسکور با مذاکره و موافقت نهادهای دخیل در فیلترینگ به راحتی و با سرعت میسر است.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
نامه سرگشاده انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی به رئیس‌جمهور منتخب: «اکوسیستم استارتاپی کشور مُرد از بس که جان نداشت؛ برای نجاتش بکوشید.»


جناب آقای مسعود پزشکیان
رئیس‌جمهور منتخب ایران

با سلام و احترام،

ضمن تبریک به مناسبت انتخاب شما به عنوان رئیس‌جمهور ایران، به عنوان اولین تشکل صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی و استارتاپی کشور، بر خود لازم دیدیم تا به عنوان نماینده بخشی از اقتصاد دیجیتال کشور، مهم‌ترین دغدغه‌ها و نیازهای امروز اکوسیستم استارتاپی کشور را با شما در میان بگذاریم.

جناب آقای پزشکیان، اکوسیستم استارتاپی و کسب‌وکارهای اینترنتی کشور مُرد از بس که جان نداشت!

با این که می‌دانیم  شما و دولت چهاردهم که در حال تشکیل آن هستید، اختیارات تام و تمام و ابزارهای کافی برای حل این مشکلات را در اختیار ندارید، اما انتظار داریم برای رفع آن‌ها به قدر وسع، بکوشید.

همانطور که به خوبی استحضار دارید، هم‌اکنون بزرگترین مشکل پیش روی کاربران و کسب‌وکارهای اینترنتی، وضعیت اسف‌بار اینترنت است. اینترنت کشور در حال حاضر کُند، فاقد کیفیت لازم، دارای محدودیت‌های بسیار و شامل فیلترینگ گسترده است. اینترنت باکیفیت، سریع و آزاد حق هر ایرانی و حق هر کسب‌و‌کار ایرانی است. تقاضامندیم برای تحقق این حق مسلّم بکوشید.

مشکل بزرگ دیگر، فقدان قانون‌گذاری موثر، به‌روز، شفاف و فراهم‌کننده فرصت‌های برابر برای رقابت عادلانه میان کسب و کارها است. تفکر امنیتی حاکم بر کشور باعث شده است روند فعلی قانون‌گذاری در زمینه‌های فناورانه و جدید، به شدت محافظه‌کارانه، همراه با بی‌اعتمادی نسبت به بخش خصوصی و در خدمت تولید رانت و انحصار باشد. امری که در نهایت هم برای اقتصاد دیجیتال کشور عمیقاً مخرب است و هم منجر به ارائه خدمات نامناسب، بی‌کیفیت و گران برای کاربران ایرانی می‌شود. خواهشمندیم تا جایی که می‌توانید نگذارید آنچه بر صنعت خودروی کشور رفته است، بر اقتصاد دیجیتال کشور نیز حاکم شود.

از سویی دیگر، نظام مالیاتی کشور هنوز نتوانسته است خود را با واقعیت‌های جدید مربوط به کسب‌وکارهای اینترنتی تطبیق دهد. دیدگاه سنتی و قوانین قدیمی حاکم بر ساختار مالیاتی کشور، منجر به تعیین مالیات‌های سنگین، ناعادلانه و سلیقه‌ای برای کسب‌وکارهای جدید و نوآورانه شده است. امری که نه تنها باعث تهدید ورشکست‌شدن تعدادی از کسب‌و‌کارهای اینترنتی شده، بلکه منجر به ناامیدی صاحبان ‌کسب‌و‌کارهای اینترنتی و رسیدن موج جدید مهاجرت از نیروی متخصص به کارآفرینان و کوفاندرهای استارتاپی شده است. نظام مالیاتی شفاف و عادلانه که مدل‌های درآمدی نو را بشناسد و بتواند مطابق با تغییرات فناورانه حرکت کند، برای اکوسیستم استارتاپی کشور یک ضرورت فوری است. ضرورتی که اگر به سرعت فکری برای آن نشود، منجر به نابودی بسیاری از کسب‌و‌کارهای اینترنتی در آینده‌ای نزدیک خواهد شد. خواهشمندیم اگر می‌توانید، برای نجات اکوسیستم استارتاپی از بحران مالیاتی فعلی، کاری کنید.

این سه مشکل، تنها بخش کوچکی از فهرست بلندبالای موانع و مشکلات کسب‌و‌کارهای اینترنتی و استارتاپ‌های کشور است. بحران مهاجرت بی‌رویه منابع انسانی متخصص، نظام بیمه‌ای ناکارآمد و غیرشفاف، تحریم‌های ظالمانه، ورود نهادهای غیرمتخصص به حوزه کسب‌و‌کارهای اینترنتی و تورم افسارگسیخته، بخشی دیگر از این فهرست هستند. با این وجود، ما هم‌اکنون، فقط از شما خواهان بررسی، چاره‌جویی و  تلاش در رابطه با سه موضوع، سرعت و کیفیت اینترنت، قانون‌گذاری مناسب و بهبود وضعیت مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی هستیم. 

امید که تلاش‌های شما، بخش‌های دیگر حاکمیت را نیز در رابطه با وضعیت بحرانی حاکم بر اکوسیستم استارتاپی کشور که نفس‌هایش به شماره افتاده است، متوجه و آگاه نماید.

@eanjoman
از امروز دسترسی کاربران در ایران، چین و روسیه به ابزارهای OpenAI مسدود می‌شود

شرکت #OpenAI پیشتر اعلام کرده بود که از ٩ ژوئیه (١٩ تیرماه) دسترسی به API خود را برای کاربران ساکن چین، روسیه و ایران مسدود می‌کند.

این شرکت پیش‌تر نیز دسترسی کاربران این کشورها به ChatGPT و API را ممنوع کرده بود اما طی دو هفته گذشته با ارسال ایمیل‌هایی اعلام کرده اجرای این محدودیت‌ها گسترده خواهد شد.

دلیل این تصمیم هنوز کاملاً مشخص نشده است اما هم‌زمان با تلاش‌های کاخ سفید برای جلوگیری از دسترسی کشورهایی مانند چین، روسیه و ایران به فناوری‌های پیشرفته هوش مصنوعی آمریکا، چنین تصمیمی گرفته شده است./دیجیاتو

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📲 شیائومی سریع ترین شارژر دنیا را معرفی کرد/ منبع

@ePRNet
شبکه اجتماعی X بالاخره قابلیت جستجو رو به بخش بوکمارکها اضافه کرده و کاربران حالا به راحتی میتونن پست موردنظرشون رو از بین انبوهی از پستهایی که بوکمارک کردن پیدا تنها با نوشتن کلمه مدنظرشون پیدا کنن.

این قابلیت در حال حاضر برای نسخه وب و iOS عرضه شده و به زودی برای نسخه اندروید هم منتشر خواهد شد./ تک توب

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
بروز اختلال در اینترنت در کشور

▫️اینترنت کشور از ساعتی پیش دچار اختلال گسترده شده است. همزمان با گلایه شماری از کاربران شبکه اکس درباره کندی اینترنت، داده‌های رادار ابرآروان و وبسایت‌های پایش اینترنت بروز اختلال گسترده را تأیید می‌کند./زومیت

پ.ن. روزی هست که اختلال نداشته باشه!

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔴مهم | گوگل زبان فارسی‌رو به لیست نتایج ترجمه شده اضافه کرد

نتایج ترجمه شده نوع جدیدی از نتایج هستن که مثلا وقتی شما به انگلیسی جستجو می‌کنید ممکنه سایت‌های ژاپنی هم در نتایج نشون داده بشن، ولی عنوان و توضیحات نتیجه در Serp جای ژاپنی توسط گوگل ترنسلیت به انگلیسی نمایش داده میشه.

بعد وقتی روش کلیک کنیم سایت ژاپنی با گوگل ترنسلیت باز میشه و به انگلیسی در لحظه ترجمه میشه.

الان به نتایج زبان فارسی هم این اضافه شده، یعنی ممکنه به فارسی جستجو کنید اخبار روز دنیا و توی نتایج سایت‌های انگلیسی زبان هم نمایش داده بشه ولی عنوان و توضیحاتشون فارسی هست و وقتی روش کلیک بشه اون سایت رو با گوگل ترنسلیت به فارسی ترجمه میکنه و نشون میده.
همین اتفاق برعکسش هم هست./ سروش احمدی، از کانال گیک الرتز

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔻اروپا: سازوکار فروش تیک آبی در شبکه اجتماعی ایکس غیرقانونی است

اتحادیه اروپا با هشدار به پلتفرم اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، سیستم تأیید هویت با تیک آبی را ناقض قانون خدمات دیجیتال (DSA) اعلام کرد. به‌گفته اتحادیه اروپا، این سیستم کاربران را گمراه می‌کند و با رویه‌های جاری صنعت مغایرت دارد.

اتحادیه اروپا افزون‌بر انتقاد به تیک آبی، به شفاف‌نبودن سازوکارهای تبلیغاتی ایکس و ارائه‌‌ندادن داده‌های عمومی این پلتفرم به محققان اشاره کرد.

این اولین‌بار است که یک شرکت در مرحله‌ی اولیه‌ی فرایند تحقیقاتی اتحادیه‌ی اروپا، به‌طور رسمی به‌نقض قوانین DSA متهم می‌شود. ایکس اکنون فرصت دارد از خود دفاع کند.

اتحادیه اروپا در بیانیه‌ی مطبوعاتی خود اعلام کرد: تغییرات اعمال‌شده در سیستم تیک آبی ایکس که به هر کاربری اجازه می‌دهد با پرداخت هزینه، این نشان را دریافت کند، مانع از تشخیص اصالت سایر حساب‌هایی می‌شود که کاربران با آن‌ها تعامل دارند. بر اساس یافته‌های اتحادیه‌ی اروپا، شواهدی از سوءاستفاده از این سیستم برای فریب عمدی کاربران وجود دارد./ زومیت

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📡 عرضه نسل جدید #استارلینک که اندازه‌ای در حد لپ‌تاپ داره و در کوله‌پشتی جا می‌شه، چند روزی می‌شه که آغاز شده.

با استارلینک مینی می‌شه اینترنت همراه پرسرعت داشت و مناسب کسانیه که در سفرند.

هزینه‌های اشتراکش هنوز برای بسیاری گرون تموم می‌شه اما نشون می‌ده که دسترسی به اینترنت بی‌فیلتر همگانی، همین نزدیکی‌هاست./نیما اکبرپور
https://starlink.com/roam
منبع ویدیو

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔺کارگروه انتخاب وزیر ارتباطات دولت چهاردهم تشکیل شد

🔹اعضای کارگروه انتخاب وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت چهاردهم مشخص شدند. این کارگروه براساس پیگیری «شبکه شرق» وظیفه دارند تا در چند روز آینده ۵ نامزد برای وزارت این وزارتخانه را به شورای راهبردی دوره انتقال دولت چهاردهم معرفی کنند.

🔹کارگروه انتخاب وزیر وزارت ارتباطات به ریاست «نصرالله جهانگرد» از مدیران باسابقه حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تشکیل شده است. از دیگر اعضای این کارگروه نام وزیران سابق ارتباطات و فعالان حوزه فناوری اطلاعات نیز دیده می‌شود. از این میان می‌توان به نام‌های زیر اشاره کرد:

- احمد معتمدی، وزیر ارتباطات دولت محمد خاتمی

- محمود واعظی وزیر ارتباطات دولت حسن روحانی

-علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور

-داوود ادیب، رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان خدمات مهندسی صنعت مخابرات

- نیما قاضی، رئیس انجمن تجارت الکترونیک تهران

-شهاب جوانمردی، مدیرعامل هلدینگ فناپ

- امیرحسین سعیدی  نایینی، رئیس سابق سازمان نصر کشور

- مهدی شامی زنجانی، فعال در حوزه تحول دیجیتال

-  جعفر حبیبی،استاد دانشگاه

- مرتضی براری، رئیس سازمان فضایی کشور در دولت دوم حسن روحانی

-علی پیرحسینلو، کارشناس و مشاور سابق اجتماعی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری

-مازیار نوربخش، رئیس کمیسیون تحول، نوآوری و بهره‌وری اتاق بازرگانی تهران

-سادینا آبایی، رئیس کمیسیون فاوای اتاق بازرگانی

-زهرا بهروز آذر، کارآفرین

-امیرحسین هاشمی، مدیرعامل شرکت مفاخر

-مجیدصالحی، فعال اکوسیستم استارتاپی

-صائبه سلوکی، فعال صنفی و رییس سابق سازمان نصر سیستان و بلوچستان

-نیک محمد بلوچ زهی، مدیرکل سابق اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان

-علی‌اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
واتساپ فیلتر جدید Favorites رو عرضه کرده که در اون می‌تونید به افراد مورد علاقه اتون در تب جدایی از میان انبوهی از چت‌ها، به سرعت دسترسی پیدا کنید. این افراد در بخش تماس‌ها هم در قسمت بالای لیست قرار میگیرند.

برای اضافه کردن افراد به این بخش فقط کافیه به تب Favorites برین و گزینه Add to favorite رو انتخاب کنین تا بتونید افراد مدنظرتون رو اضافه کنید.

این قابلیت از حالا عرضه شده و طی هفته های آینده برای تمامی کاربران فعال خواهد شد. / - تک توب techcrunch

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
📱 بلومبرگ: ارزش یوتوب ۴۵۵ میلیارد دلار و ۵۰ درصد بیشتر از نتفلیکس است

🔸ارزش شرکت آلفابت ۲.۳ تریلیون دلار است، اما تحلیلگران معتقدند #یوتوب به تنهایی حداقل ۴۵۵ میلیارد دلار ارزش دارد که ۵۰ درصد بیشتر از نتفلیکس است. به دلیل ساختار آلفابت، ارزش واقعی یوتوب به‌صورت دقیق مشخص نیست. 

🔸انتظار می‌رود درآمد تبلیغاتی یوتوب تا سال ۲۰۲۴ با سهم بزرگی در فضای استریمینگ، به ۳۷ میلیارد دلار و تا سال ۲۰۲۵ به ۴۲ میلیارد دلار برسد. با این حال، آلفابت برنامه‌ای برای تفکیک یوتوب ندارد. یوتیوب بخشی کلیدی از استراتژی هوش مصنوعی آلفابت است و از عضویت‌اش در اکوسیستم گوگل بهره‌مند می‌شود./ دیجیاتو

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
رشیدی کوچی: باید در این دولت منتظر باشیم که رفع فیلترینگ انجام شود/ فیلترینگ در کشور یک شیوه ی شکست خورده است

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرو دشت:
مقوله ی حجاب نیازمند یک کار فرهنگی گسترده است. کار ایجابی نیاز است نه کارهای سلبی. با روش های سلبی به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.

مردم نشان دادند راه‌های دور زدن فیلترینگ را پیدا کرده اند و قائل به آن نیستند. در دولت جدید باتوجه به صحبت های رئیس جمهور منتخب در مناظره های ریاست جمهوری باید منتظر باشیم تا این اتفاق خوب برای کشورمان بیفتد. قطعا فیلترینگ قابل تداوم نخواهد بود.

رفع فیلتر به طور کامل در دست شخص رئیس جمهور است چون این تصمیمات در شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی امنیت گرفته میشود که رئیس آن رئیس جمهور است./تابناک

پ.ن. شود آیا؟!

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
2024/09/30 21:39:44
Back to Top
HTML Embed Code: