Telegram Web Link
وبسایت‌های ثبت شده با دامین افغانستان به خاطر تحریم طالبان «تعلیق» شده‌اند

بیش از صد وبسایت با دامین افغانستان (af.) در اینترنت تعلیق شده‌اند. شرکت خدمات اینترنتی فرانسوی به خاطر تحریم‌ بانکی طالبان، نتوانسته است به وزارت مخابرات طالبان پرداخت مالی داشته باشد./ BBC

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
شاهکار جدید OpenAI برای تولید ویدیو از متن؛ مدل هوش مصنوعی Sora معرفی شد

شرکت OpenAI از مدل جدید هوش مصنوعی خود به نام Sora رونمایی کرد. این مدل پیشرفته می‌تواند تنها با پرامپت‌های متنی ساده، ویدیوهای ۶۰ ثانیه‌ای با جزئیات خیره‌کننده تولید کند. مدل Sora در حال حاضر به‌شکل محدود در اختیار بعضی کاربران خاص قرار گرفته و هنوز دسترسی عمومی به آن ممکن نیست.

شرکت OpenAI به برخی از هنرمندان، فیلمسازان و طراحان دسترسی به هوش مصنوعی Sora را فراهم کرده است تا آنها نیز بتوانند به عملکرد Sora فیدبک نشان بدهند و آن را مورد بررسی و ارزیابی خود قرار بدهند./انتخاب

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
توجیه عجیب پیام رسان داخلی: مردم زیاد عضو شدند، دچار اختلال شدیم!

روزنامه فرهیختگان نوشت:

▫️مدیرعامل ایتا که در مورد چرایی به‌وجودآمدن اختلال رشد حجم استفاده کاربران را به عنوان توجیه ذکر می‌کند باید توجه داشته باشد ایتا تنها سکویی نیست که در جهان با رشد کاربر مواجه می‌شود.

▫️سکوهای مجازی یا باید خود را متناسب با نیازهای روز تطبیق داده و یا محکوم به زوالند. ایتا هم از این قاعده مستثنی نیست. طبیعتا زمانی که امکان استفاده از سکوهای خارجی سلب می‌شود مردم به سمت استفاده از بسترهای داخلی می‌روند.

▫️با توجه به این گزاره اکنون مدیران سکوهای داخلی باید پاسخگو باشند که چرا برای افزایش میزان استفاده مردم که امری بدیهی محسوب می شد چاره اندیشه نکرده‌اند تا اکنون مجبور نباشند با گفتن این جمله که کاربران زیاد شده‌اند از خود سلب مسئولیت کرده و افزایش حضور کاربران را مقصر اختلال معرفی کنند.

▫️افزایش ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری امری است که باید ‌به‌تدریج در دستورکار مدیران سکوهای داخلی قرار گیرد؛ همان‌طور که افزایش حضور مردم دفعتا نبوده و به‌تدریج رخ داده است.

▫️اینکه افزایش تدریجی میزان استفاده مردم از ایتا با اصلاحات دفعی پاسخ داده شود رخ دادن اختلال‌های چندساعته را به امری ناگزیر تبدیل کرده و به طور روز افزون میزان نارضایتی مردمی که چاره‌ای جز حضور در فضای انحصاری به وجود آمده ندارند را تشدید می‌کند.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
📢نسخه جدید اندروید معرفی شد

شرکت گوگل به‌تازگی اولین پیش‌نمایش از اندروید ۱۵ را منتشر کرده است که نشان‌ دهنده آغازی برای انتشار به‌روزرسانی بزرگ بعدی اندروید است.

اندروید ۱۵ بر سه حوزه اصلی تمرکز دارد: حریم خصوصی/امنیت، حمایت از سازندگان و توسعه‌دهندگان و به حداکثر رساندن عملکرد اپلیکیشن.

در ابتدا با به‌روزرسانی‌های حریم خصوصی و امنیتی، گوگل خدمات Android AD را به سطح برنامه افزودنی ۱۰ افزایش داده است. به عبارت ساده، این به معنای فناوری جدیدی است که حریم خصوصی کاربر را بهبود می‌بخشد و تجارب تبلیغاتی شخصی‌سازی شده و موثر را برای برنامه‌های تلفن همراه ممکن می‌سازد.

یک تغییر بیشتر برای کاربر، اضافه کردن اشتراک‌گذاری جزئی صفحه است. اکنون می‌توانید بخش خاصی از یک برنامه را به جای کل صفحه ضبط کنید.

علاوه بر این، گوگل انواع داده‌های تناسب اندام و تغذیه بیشتری را به پلتفرم Health Connect خود اضافه می‌کند و اقدامات امنیتی بیشتری برای فایل‌ها وجود دارد تا شما را از بدافزارها و تغییرات ناخواسته ایمن نگه دارد.

اندروید ۱۵ نیز برخی از تغییرات در دوربین را نیز دارد.

به طور خاص، بهبودهای نور کم به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا روشنایی پیش‌نمایش دوربین را افزایش دهند. به طور مشابه، اندروید ۱۵ به شما امکان می‌دهد کنترل دقیق‌تری بر روی فلاش دوربین داشته باشید و اگر سازنده موسیقی هستید، اندروید ۱۵ پشتیبانی UMP را به برنامه‌های مجازی MIDI اضافه می‌کند که امکان عملکرد بیشتر با اپلیکیشن‌های ادغام و سینت‌سایزر(Synthesizer) را فراهم می‌کند.

با توجه به عملکرد اپلیکیشن، اندروید ۱۵ چارچوب عملکرد پویا اندروید را ارتقا می‌دهد. در دستگاه‌های پشتیبانی‌شده که دارای اندروید ۱۵ هستند، این ارتقاء یک حالت کارآمد انرژی جدید اضافه می‌کند که «بارکاری پس‌زمینه طولانی‌مدت» را بهبود می‌بخشد. آستانه‌های حرارتی جدیدی نیز وجود دارد.

بسیاری از موارد جدید در اندروید ۱۵ بر بهبود پشت صحنه متمرکز شده‌اند. گوگل قابلیت‌های اضافی را در پیش‌نمایش‌های توسعه‌دهندگان و نسخه‌های بتا اعلام خواهد کرد، اما حداقل در حال حاضر، همه نشانه‌ها حاکی از آن است که اندروید ۱۵ یک ارتقاء بسیار بزدلانه‌تر نسبت به اندروید ۱۴ دارد.

نسخه ۱ پیش‌نمایش توسعه‌دهندگان(Developer Preview ۱) از امروز در دسترس است. دومین پیش‌نمایش توسعه‌دهندگان در ماه مارس و به دنبال آن نسخه‌های بتا متعدد بین ماه‌های آوریل و ژوئیه منتشر می‌شود.

بر اساس این جدول زمانی، نسخه نهایی برای ماه اوت یا سپتامبر آماده می‌شود. البته امکان به تعویق افتادن این تاریخ‌ها وجود دارد.

آیا باید همین الان اندروید ۱۵ را دانلود کنید؟

با وجود پیش‌نمایش توسعه‌دهندگان اندروید ۱۵، آیا این بدان معناست که باید آن را در تلفن خود دانلود کنید؟ مطمئنا نه.

همانطور که از نام آن پیداست، نسخه پیش‌نمایش برای توسعه دهندگان در نظر گرفته شده است و نه برای استفاده روزمره. پیش نمایش‌های توسعه دهندگان اغلب مملو از خطا هستند. اگر برنامه‌نویسی نباشید که باید اپلیکیشن‌های خود را با اندروید ۱۵ آزمایش کنید، توصیه می‌کنیم منتظر بمانید یا برای نسخه نهایی در اواخر امسال یا برنامه بتای عمومی که در حدود ماه آوریل یا مه عرضه می‌شود، صبر کنید./ایسنا

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭐️ درباره ویژگی های کسب و کار ممتاز بیشتر بدانید

در نسخه بتا تلگرام برای مک، نمادهایی برای عملکردهای تجاری دیده شده که ممکن است در آینده در اشتراک Telegram Premium ظاهر شوند.

در حال حاضر هیچ توضیح دقیقی از این قابلیت ها وجود ندارد، اما ویراستاران tginfo فرض می کنند که به هر یک از گزینه های ذکر شده وظیفه زیر اختصاص داده می شود:

• خوش آمد: امکان ایجاد پیام خوشامدگویی که هنگام شروع مکالمه با یک حساب تجاری برای مشتریان ارسال می شود.

• آفلاین : امکان تهیه پیامی که در زمانی که شما دور هستید برای مشتریان ارسال می شود.

• ساعات کار : امکان تعیین ساعات کاری سازمان خود در پیام رسان به طوری که مشتریان بدانند چه زمانی می توانند به حساب تجاری برای امور تجاری دسترسی داشته باشند.

• مکان : گزینه ای برای تعیین مکان سازمان شما که در نمایه حساب تجاری شما نمایش داده می شود.

• پاسخ سریع : امکان استفاده از الگوهای پاسخ آماده برای سوالات متداول، اعمال قالب بندی متن و همچنین پیوست کردن تصاویر و ویدئوها

• ربات : به احتمال زیاد، می‌توانید ربات‌های چت شخص ثالث را به حساب خود متصل کنید، که می‌توانند پیام‌های دریافتی را پردازش کرده و به طور خودکار به آنها پاسخ دهند./tginfo

پ.ن. توضیحات و امکاناتی که گفته شده خیلی شبیه واتس اپ بیزنسه

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📞 گوگل از طرف شما تماس می‌گیرد

دیدید یه پشتیبانی تلفنی لازم داریم، بعد زنگ میزنیم باید نیم ساعت آهنگ انتظار بشنویم، گوگل یه ویژگی اضافه کرده تو آمریکا که یه دکمه به اسم Request a call تو صفحه هر کسب‌‌و‌کار هست، وقتی این دکمه رو بزنیم گوگل چک میکنه و در اولین فرصت که کارشناس اون کسب‌و‌کار آزاد باشه با شما تماس میگیره، یعنی فقط کافیه روی اون دکمه بزنید و بقیه کارهاتونو بکنید تا یه کارشناس بهتون زنگ بزنه

نکته خوبش هم اینه که وقتی روی دکمه میزنید بهتون میگه واسه چه کاری بهتون زنگ بزنن؟ که مثلا شما میگید امور مالی.

اینجوری دقیقا همون کارشناسی که لازم دارید هم بهتون زنگ میزنه
فعلا تو آمریکا فعال شده و به بیزینس‌های بزرگ محدود هست، طبیعتا در آینده میشه انتظار داشت برای بقیه‌کشورها فعال بشه.

اگه دوست دارید تستش کنید باید IP آمریکا داشته باشید و در Search Labs فعال باشید.

https://rahdigital.ir/google-feature-calls-businesses/

منبع: گیک الرتز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
هاست ایران زیر آسمان ابری میزبان شماست!

🎁🎉🎁🎉🎁

🔺کمپین ابری به وسعت ایران شروع شد؛ تا 30 بهمن ماه برای خرید همه سرویس‌های هاست ایران تا 3 میلیون تومن تخفیف بهتون تعلق میگیره!

🔺برای اینکه تا 40% درصد کد تخفیف برای خرید از هاست ایران بگیرید کافیه فرم توی لینک زیر رو پر کنید تا کد تخفیف براتون ایمیل بشه!

https://hostiran.net/jashnvare/?utm_source=telegram&utm_medium=post-ePRNe&utm_campaign=abreiran

#تخفیف_دامنه  #تخفیف_هاست
#تخفیف_سرور
آیا تلگرام و اینستاگرام رفع فیلتر می شوند؟

دسترسیِ بدون فیلتر به تلگرام امکان‌پذیر می‌شود؟

🔹شورای‌عالی فضای مجازی تنظیم‌گران بخشی را موظف کرد تا برای ایجاد تنوع در سبد مصرف کاربران با سازوکارهای حکمرانی‌پذیر و با هدف رفع نیاز مردم، سکوها و خدمات پرکاربرد خارجی را که امکان ارائۀ خدمات در قالب پوسته برای آن‌ها وجود دارد، شناسایی و شرایط فعالیت آن‌ها را در داخل کشور فراهم کنند/فارس

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🔻 اعتراض «میزان» به «توییتر» واکنش محمدفاضلی را برانگیخت: از تناقض دچار اختلال روانی نمی‌شوید؟!

حساب کاربری خبرگزاری میزان، ارگان رسانه‌ای قوه قضاییه در پلتفرم ایکس (توییتر) مسدود شده و برخی کارکنان این خبرگزاری از این رخداد بدون هشدار و اخطار قبلی ابراز گلایه کرده‌اند.

محمدفاضلی، جامعه‌شناس در واکنش به اعتراض برخی کارکنان این خبرگزاری به مسدود شدن اکانت بدون اخطار و اطلاع قبلی نوشت:

از تناقض دچار اختلال روانی در زندگی نمی‌شوید؟ شما خودتان دسترسی میلیون‌ها نفر را به اینترنت محدود می‌کنید و بعد از مسدود شدن حساب خودتان شکایت دارید؟/ اسکان نیوز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
شورای‌عالی فضای مجازی: استفاده از فیلترشکن ممنوع است

در مصوبۀ جدید شورای‌عالی فضای مجازی آمده: استفاده از ابزارهای پاﻻیش‌شکن ممنوع است؛ مگر مواردی که دارای مجوز قانونی باشند.

در این مصوبه از رئیس مرکز ملی فضای مجازی، دادستان کل کشور، وزرای اطلاعات و ارتباطات، نمایندۀ سپاه و ۲ عضو شورای‌عالی خواسته‌شده برای ساماندهی وضعیت فیلترشکن‌ها کارگروه تشکیل دهند.

وزارت ارتباطات نیز مکلف شده برای مقابله با تحریم‌های فناوری، ابزار تحریم‌شکنِ رایگان در اختیار مردم بگذارد. /فارس

پ.ن. به جای ساماندهی وضعیت فیلترشکن ها، وضعیت فیلترنت رو سامان بدید و اینتنرت آزاد در اختیار مردم بذارید.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
همه مجرم هستیم/با مصوبه جدید شورایعالی فضای مجازی، استفاده از فیلترشکن ممنوع شد

روز گذشته رسانه‌ها خبر از ابلاغ مصوبه‌‌ای صادرشده از سوی شورایعالی فضای مجازی دادند که براساس آن، استفاده از فیلترشکن به‌طور رسمی ممنوع شد.

اگر بخواهیم علت گره خوردن موضوع فیلترشکن‌ها به زندگی عادی مردم را موشکافی کنیم، باید به مسدود شدن سایت‌ها و برنامه‌های محبوب اشاره کنیم. طی سال‌های گذشته، به مرور زمان، اپلیکیشن‌ها و سایت‌های زیادی در ایران فیلتر شدند که مورد استفاده عموم مردم بودند. در این سال‌ها کاربران استفاده‌کننده از برنامه‌های مختلف که هر کدام به بهانه‌ای فیلتر شدند، به تدریج به جمع استفاده‌کنندگان فیلترشکن‌ها پیوستند.

برخی گزارش‌ها حاکی از این است که فروش ابزارهای دور زدن فیلترینگ اینترنتی در ایران گردشی مالی بین ۲۵ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان دارد. از یک سو مشخص نیست سود فروش این ابزار به جیب چه کسانی می‌رود و از سوی دیگر، معلوم نیست این مسدود کردن دسترسی کاربران به شبکه‌های اجتماعی و تلاش برای جایگزین کردن اجباری نمونه‌های مشابه داخلی چه دستاوردی داشته است. در حال حاضر میلیون‌ها ایرانی از این ابزارها - چه رایگان و چه پولی - استفاده می‌کنند. آیا همه ما مجرم هستیم؟/ هم میهن

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
توصیه عباس عبدی به روزنامه نگارانی که مطالب خبرگزاری‌ها یا سایت‌ها را برمی‌دارند. /باشگاه روزنامه نگاران

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
واتساپ در اپدیت اخیرش فرمتهای نوشتاری جدیدی رو اضافه کرده که به خصوص در نوشتن لیستها کاربردی هستن.

اولین مورد Bulleted lists هست که برای لیستهای بدون شماره استفاده میشه و وقتی برای اولین ایتم لیست، یک خط تیره همراه با فاصله بذارین، اون خط تیره تبدیل به نقطه میشه و وقتی به خط بعدی برین، واتساپ به طور خودکار برای ایتم بعد نقطه میذاره.

موردی بعدی لیستهای شماره دار هست و وقتی برای ایتم اول عدد 1 به همراه نقطه و فاصله قرار بدین، برای ایتمهای بعدی واتساپ به طور خودکار شماره گذاری انجام میده.

علاوه بر این Block quotes هم اضافه شده که برای مشخص کردن یک نقل قول در متن استفاده میشه و وقتی در ابتدای یک خط علامت > برای فارسی و < و برای انگلیسی قرار بدن، اون متن به نقل قول تبدیل میشه.

و در نهایت Inline Code رو داریم که برای قرار دادن کد در وسط متن عادی کاربردیه و وقتی یک عبارت رو در بین `` بدین، اون عبارت به فونت monospace تبدیل میشه.

این فرمتهای جدید در اخرین اپدیت واتساپ در دسترس هستن و اگر هنوز براتون فعال نشدن طی هفته های اینده فعال خواهند شد.techcrunch.com/ تک توب

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
اینترنت 5G در جهان

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
پانویس این ویدیوی گوگل را بخوانید که سراسر قدردانی از دانشمند بزرگ ایران‌زمین، خواجه نصیرالدین توسی (طوسی) است.

پنجم اسفند به سال ۵۷۹ خواجه نصیرالدین طوسی فیلسوف و همه‌چیزدان و دولتمرد و اندیشمند سیاسی و نظریه‌پرداز دولت سلجوقی در توس زاده شد و از اینرو در ایران پنجم اسفند روز مهندس نام‌گذاری شده است. علاوه بر این یک دهانه آتشفشانی در ماه و یک سیارک بنام او نامگذاری شده است./ از حساب توییتر سام گیوارد و اوستا جم

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
ایلان ماسک با انتشار پستی در توییتر اعلام کرد که آن پست توسط یک گوشی عادی با اتصال مستقیم به سیستم ماهواره‌ای Direct to Cell و بدون نیاز به تجهیزات مجزا منتشر شده است./ ITIran

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این روزها همه جای جهان صحبت از شرکت NVIDIA هست. شرکتی که با سرعت عجیبی به چهارمین شرکت بزرگ جهان تبدیل شد و در زمانی بسیار کوتاه به ارزش دو هزار میلیارد دلار رسید و از فیس‌بوک و گوگل و آمازون بزرگتر شد.

اما چه شد که شرکت سخت‌افزاری NVIDIA به این جایگاه رسید و چگونه فناوری‌های هوش مصنوعی باعث این جهش تاریخی شد. به داستان رشد شگفت‌انگیز این داستان در این ویدیو دقت کنید./موسسه بامداد

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
2024/09/30 13:29:07
Back to Top
HTML Embed Code: