Telegram Web Link
🔍 جستجو بر اساس تاریخ، به واتس اپ اضافه شد

قابلیتی که سال‌هاست در تلگرام از آن استفاده می‌کنیم به واتس اپ اضافه شد. این جستجو در چت و گروه‌هاست و فعلا کانال‌های تلگرام امکان جستجو ندارند.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ربات‌های تصویربردار!! حذف تصویربرداران در آینده نزدیک

@ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واقعاً داره ترسناک میشه!!! منبع

این کاربر نوشته: چند دقیقه پیش این نسخه ChatGPT اومد بیرون و نتونستم جلو خودم رو بگیرم که اینجا نذارمش.
صرفا میتونم بگم خیلی ترسناکه!

@ePRNet
⚠️ پیامک کلاهبرداری جدید با کلیک روی شماره کارت
🔴 به دیگران اطلاع دهید


▫️در این روش جدید کلاهبرداری، پیامک کارت به کارت دو نفری که اصلا شما نمی‌شناسید برای شما ارسال می‌شود.

▫️این پیامک به روش کنجکاو کردن باعث می‌شود روی شماره کارت این افراد که با رنگ متفاوت با بقیه متن مشخص شده‌اند و در اصل لینک ورود شما برای درگاه کلاهبرداری است، کلیک کنید.

▪️روی متن‌های آبی (هایپرلینک شده) و هر لینک ارسالی در پیامک کلیک نکنید./ خبرآنلاین

@ePRNet
تعداد کاربران اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به زودی از مرز ۴ میلیون یوزر می‌گذره. میزان درآمد شرکت هم طبق پیش‌بینی‌ها امسال به ۶.۶ میلیارد دلار می‌رسه./ منبع

@ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تبلیغی که Rayban از عینک‌ ساخته شده مشترک با متا منتشر کرد/ عینکی مبتنی بر هوش مصنوعی و رقیب ویژن پرو اپل

@ePRNet
🌐🌐🌐 اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ بیشترین میزان استفاده توسط کاربران ایرانی را دارند

آخرین نظرسنجی ایسپا بار دیگر شکست سیاست فیلترینگ را نشان می‌دهد؛ چراکه کاربران ایرانی هنوز پلتفرم‌های خارجی فیلترشده را به نمونه‌های ایرانی ترجیح می‌دهند.

براساس نموداری که در گزارش (شهریور ۱۴۰۳) ایسپا منتشر شده، روند میزان استفاده از این شبکه اجتماعی در خرداد ۱۴۰۱ که اینستاگرام فیلتر نبوده ۷۱ درصد بوده است. در دی‌ماه ۱۴۰۲ این میزان به ۴۶.۵ درصد بوده اما در شهریور امسال به ۵۰.۶ درصد افزایش پیدا کرده است.

در این نظرسنجی میزان استفاده کاربران از پلتفرم‌های مختلف داخلی و خارجی بررسی شده و پس از اینستاگرام، پیام‌رسان تلگرام است که با استفاده ۳۹.۳ درصدی بیشترین میزان استفاده را داشته است. واتس‌اپ با ۳۳.۳ درصد استفاده در رتبه سوم این فهرست قرار دارد.

نمودار روند میزان استفاده از پلتفرم‌های بومی نشان می‌دهد، میزان استفاده از ایتا و روبیکا و بله پیش از فیلترینگ (خرداد ۱۴۰۱) کمتر از ۱۰ درصد بوده اما از اسفند ۱۴۰۱ رشد در میزان استفاده از آن‌ها دیده شده است./اقتصادنیوز

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔸 ذینفعان فیلترینگ در لایه‌های کارشناسی به دولت دروغ می‌گویند
حامد بیدی بنیانگذار پلتفرم کارزار و کنشگر حق اینترنت در
#خبرآنلاین


🔹 حامد بیدی گستره‌ای از موضوعات متنوع را در این «کافه خبر» با ما مطرح می‌کند. با او از موفقیت یا شکست کارزارها تا سرنوشت فیلترینگ ایرانی صحبت کردیم که خلاصه‌اش را می‌خوانید.

اینترنت طبقاتی چه هدفی داشت؟
▫️ اینترنت طبقاتی از آن دست طرح‌هایی است که برای مسئولین مطلوب است تا به کمک این طرح، به‌نوعی صدای بخش نخبگانی جامعه را ساکت کنند و به اساتید دانشگاه، خبرنگاران، برنامه نویسان اینترنت بدون فیلتر بدهند تا ساکت شوند و باقی مردم از اینترنت فیلتر شده استفاده کنند. این طرح هم‌بارها و بارها با مخالفت‌ها مواجه شد، با آن مقابله شد و اگر اکنون اتفاق افتاده است، بسیار محدود و موردی است

دولت توانایی سیاستگذاری دارد؟
▫️ اینکه دولت فعلی با چه رویکردی با مسئله اینترنت طبقاتی برخورد خواهد کرد و اینکه آیا می‌تواند تغییری در این زمینه ایجاد کند، ما را به یک ابر سوال می‌رساند؛ اساساً دولت در جایگاهی است که بتواند در حوزه فناوری و اینترنت سیاستگذاری کند

نگاه محدود، ما را به‌جایی جز قطع کامل اینترنت می‌برد؟
▫️ اسنادی که دولت‌ها موظف‌اند طبق آن پیش بروند، مشخص است؛ اسناد هم مربوط به مصوباتی است که آن‌قدر نگاه آن‌ها محدود و امنیتی است اجراشدن آن‌ها به‌جایی جز قطع کامل اینترنت و عدم بهره‌مندی ما از فناوری‌های روز جهانی منجر نمی‌شود. در این میان وزیر ارتباطات می‌تواند به تصمیم سازی و شناخت بهتر وضعیت موجود کمک کند.

آیا فیلترینگ کامل از نظر فنی امکان‌پذیر است؟
▫️ در دنیای شبکه درهم‌تنیده جهانی، اگر بخواهید فیلترینگ را صد درصد اعمال کنید، چاره‌ای جز قطع کردن کامل اینترنت ندارید. اما چون قطع اینترنت در سطح علمی، دانشگاهی و زیرساختی یا حتی در سطح مردمی آسیب ایجاد می‌کند، نمی‌توانید اینترنت را کامل قطع کنید.

چرا دولت‌ها دنبال فیلتر کردن بودند؟
▫️ در لایه‌های کارشناسی به دولت‌ها دروغ گفته می‌شود و پاسخ این سوال به همین راحتی است. ذینفعانی که دست‌اندرکاران فیلترینگ هستند؛ نرم‌افزارها، سخت‌افزارها و زیرساخت‌های فیلترینگ را ایجاد می‌کنند. همین‌طور ذینفعان مالی، غیرمستقیم و... در این فضا وجود دارد که نفعشان در ادامه همین سیاست است.


📌 متن کامل گفت‌وگوی تینا مزدکی را اینجا در #خبرآنلاین بخوانید:
khabaronline.ir/xmHX6


#گزارش_دانش
@Khabaronline_plus | تحلیل و تأمل بیشتر
@KhabarOnline_ir | خبر از دست ندهید
Khabaronline.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤔 فیلترینگ برداشته میشه آیا؟! | اولین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم فردا برگزار می‌شود

🔴 فردا، ۱۰ مهر ۱۴۰۳، جلسه شورای ملی فضای مجازی با حضور مسعود پزشکیان برگزار خواهد شد. این اولین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم است.

🔴 موضوع جلسه فردای این شورا مشخص نیست اما با توجه به این که دولت چهاردهم بر لزوم تغییر سیاست‌ها و چارچوب‌های فیلترینگ تاکید دارد و مطالبه برداشته شدن فیلترینگ هم تقاضای عمومی جامعه است، انتظار می‌رود یکی از محورهای اصلی این جلسه مساله فیلترینگ باشد.

🔴 رئیس مجلس رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صداوسیما، وزیر ارتباطات، وزیر علوم، وزیر آموزش و پرورش و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌‌بنیان رئیس‌جمهور از جمله اعضای حقوقی این شورا هستند و محمد آقامیری هم دبیر این شورا است./زومیت

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 رضا تقی پور، نماینده تهران در مجلس و وزیر ارتباطات دولت احمدی نژاد: اتفاق پیجرها، ممکن است برای آیفون های موجود در ایران رخ دهد.

- دقت کنیم که این گفته ها، اظهارات یک وزیر، اون هم وزیر ارتباطاته نه یک فرد عامی.

- یعنی از نظر آقای تقی پور، سایر برندها امکان ایجاد چنین خطری رو ندارند و فقط گوشی های آیفون هستند که خطرناک هستند.

- نکته دیگه این هست که آقای تقی پور از فعالان طرح صیانت بود و هست. از افرادی که موافق فیلترینگ موجود هستند و همین فیلترینگ نه به تجربه شهروندان، بلکه به اقرار همه نهادها باعث رواج و استفاده فراگیر از برنامه فیلترشکن شد. اتفاقی که باعث آلوده شدن گوشی موبایل همه و در معرض تهدید قرار گرفتن سرقت اطلاعات شد.

یعنی به جای توجه به نتایج فاجعه بار فیلترینگ، ایشون به یک برند آمریکایی چسبیده که از قضا خودش هم میگه نمیاد برند خودش رو خراب کنه و...

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/10/01 11:28:16
Back to Top
HTML Embed Code: