Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🗣️ سم آلتمن مدیرعامل OpenAI: هوش مصنوعی به زودی این امکان را فراهم خواهد کرد که یک نفر بتواند شرکت میلیارد دلاری تاسیس کند!/ فناوری اطلاعات

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌐 کدام کشور بالاترین سرعت اینترنت موبایل را دارد؟

کشورهایی که بیشترین سرعت اینترنت همراه (موبایل دیتا) را به خود اختصاص داده‌اند، عبارت است از:

۱- امارات متحده عربی با سرعت متوسط ۳۵۹.۸۵ مگابیت برثانیه

۲- قطر با سرعت متوسط ۳۴۳.۸۴ مگابیت بر ثانیه

۳- کویت با سرعت متوسط ۲۳۲.۱۲ مگابیت بر ثاینه

۴- کره جنوبی با سرعت متوسط ۱۳۹.۳۸ مگابیت بر ثانیه

۵- دانمارک با سرعت متوسط ۱۳۳.۶۵ مگابیت بر ثانیه

۶- نروژ با سرعت متوسط ۱۳۲.۰۷ مگابیت بر ثانیه

۷- هلند با سرعت متوسط ۱۲۸.۸۰ مگابیت بر ثانیه

۸- عربستان سعودی با سرعت متوسط ۱۲۴.۹۷ مگابیت بر ثانیه

۹- چین با سرعت متوسط ۱۲۲.۷۹ مگابیت بر ثانیه

۱۰- بحرین با سرعت متوسط ۱۱۲.۶۵ مگابیت بر ثانیه/ شرق

@WKPlast | ویکی پلاست
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بالاخره دوروف بعد از بازداشت خود، پست نوشت

پاول دوروف در کانال خود پستی در مورد تغییرات آینده در پلتفرم منتشر کرد:

❤️ از همه شما برای حمایت و محبت شما متشکرم!

ماه گذشته پس از ورود به پاریس به مدت 4 روز توسط پلیس بازجویی شدم. به من گفته شد که ممکن است شخصاً مسئول استفاده غیرقانونی دیگران از تلگرام باشم زیرا مقامات فرانسوی هیچ پاسخی از تلگرام دریافت نکرده اند.

این به چند دلیل تعجب آور بود:

1. تلگرام یک نماینده رسمی در اتحادیه اروپا دارد که درخواست های اتحادیه اروپا را دریافت می کند و به آنها پاسخ می دهد. آدرس ایمیل او برای هر کسی که «آدرس تلگرام اتحادیه اروپا برای اجرای قانون» را در گوگل جستجو می‌کرد، در دسترس عموم بود.

2. مقامات فرانسه راه های زیادی برای تماس با من برای درخواست کمک داشتند. به عنوان یک شهروند فرانسوی، من به طور مکرر از کنسولگری فرانسه در دبی بازدید کرده ام. چند وقت پیش، وقتی از من پرسیده شد، من شخصا به آنها کمک کردم تا خط تلفنی با تلگرام برای مبارزه با تهدید تروریسم در فرانسه ایجاد کنند.

3. اگر کشوری از یک سرویس اینترنتی ناراضی باشد، اقدام قانونی علیه خود سرویس معمول است. استفاده از قوانین قبل از گوشی های هوشمند برای سرزنش یک مدیر عامل برای جرایم ارتکابی توسط اشخاص ثالث در پلتفرم تحت کنترل او، رویکردی ناقص است. ایجاد فناوری به خودی خود بسیار دشوار است. هیچ مبتکری هرگز ابزار جدیدی ایجاد نمی کند اگر بداند که می تواند شخصاً مسئول سوء استفاده احتمالی از آن ابزارها باشد.

ایجاد تعادل مناسب بین حریم خصوصی و امنیت کار آسانی نیست. شما باید قوانین حریم خصوصی را با الزامات اجرای قانون و قوانین محلی را با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت دهید. شما باید محدودیت های تکنولوژیکی را در نظر بگیرید. به عنوان یک پلتفرم، شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که فرآیندهای شما در سراسر جهان سازگار است و اطمینان حاصل کنید که در کشورهایی با اختیارات قانونی ضعیف مورد سوء استفاده قرار نمی گیرند. ما متعهد به همکاری با تنظیم کننده ها برای یافتن تعادل مناسب هستیم. بله، ما بر اصول خود می ایستیم: تجربه ما بر اساس ماموریت ما برای محافظت از کاربران خود در رژیم های استبدادی شکل گرفته است. اما ما همیشه پذیرای گفتگو بوده ایم.

گاهی اوقات ما نمی توانیم با تنظیم کننده یک کشور در مورد تعادل مناسب بین حریم خصوصی و امنیت توافق کنیم. در چنین مواقعی آمادگی خروج از این کشور را داریم. ما بارها این کار را انجام داده ایم. وقتی روسیه از ما خواست که «کلیدهای رمزگذاری» را برای فعال کردن نظارت تحویل دهیم، ما نپذیرفتیم و تلگرام در روسیه ممنوع شد. وقتی ایران خواستار مسدود کردن کانال های معترضان مسالمت آمیز شد، ما نپذیرفتیم - و تلگرام در ایران ممنوع شد. ما حاضریم بازارهایی را ترک کنیم که با اصول ما ناسازگار است، زیرا به خاطر پول در آن نیستیم. ما به نیت خود برای انجام کارهای خوب و حمایت از حقوق اساسی مردم، به ویژه در مکان هایی که این حقوق نقض می شود، هدایت می شویم.

همه اینها به معنای کامل بودن تلگرام نیست. این واقعیت که مقامات ممکن است متوجه نشوند درخواست‌ها را به کجا ارسال کنند، چیزی است که ما باید آن را بهبود دهیم. اما ادعای برخی رسانه ها مبنی بر اینکه تلگرام نوعی بهشت آنارشیستی است کاملاً نادرست است. ما روزانه میلیون ها پست و کانال مخرب را حذف می کنیم. ما گزارش‌های شفافیت روزانه را منتشر می‌کنیم (مانند این یا این یکی ). ما خطوط مستقیم مستقیم با سازمان‌های اجتماعی داریم تا درخواست‌های نظارت فوری را سریع‌تر پردازش کنیم.

با این حال، صداهایی را می شنویم که می گویند این کافی نیست. افزایش 950 میلیون کاربر تلگرام چالش هایی را ایجاد کرده است که سوء استفاده از پلتفرم ما را برای مجرمان آسان تر کرده است. به همین دلیل است که هدفم این است که وضعیت را در این مسیر به میزان قابل توجهی بهبود بخشم. ما قبلاً این روند را به صورت داخلی آغاز کرده ایم و به زودی جزئیات بیشتری در مورد این تغییرات با شما در میان خواهم گذاشت.

امیدوارم رویدادهای آگوست تلگرام و کل صنعت رسانه های اجتماعی را ایمن تر و قوی تر کند. بازم ممنون از محبت‌تون🙏

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
⭕️ ذینفعانِ صنعتِ فیلترینگ

✍️ علی شمیرانی


فیلترینگ و ضدفیلترینگ، از صنایع با سرعت رشد بالا در دنیا محسوب می‌شود که لحظه به لحظه بازیگران و ذینفعان جدیدی در حال ورود به آن هستند.

در ایران اما کاربران گاه از ۲ سو، یعنی داخل و خارج فیلترینگ را تجربه می‌کنند و این موضوع بهانه‌ای شد تا لایه‌های پیدا و پنهان منتفع و متضرر از صنعت فیلترینگ در ایران مرور شود:

1️⃣ مجریان فیلترینگ داخلی: پدیده فیلترینگ به سادگی سابق نیست و به مثابه یک جنگ ابدی می‌ماند که همواره راه‌هایی برای عبور از آن ارایه می‌شود. از این رو سال‌هاست که هزینه‌های زیاد و رو به رشدی برای اعمال پروژه‌ها و بودجه‌های فیلترینگ انجام می‌شود که شرکت‌های متعددی نیز از آن منتفع می‌شود.

2️⃣ مجریان ضد فیلترینگ: در مقابلِ شرکت‌های درگیر در فیلترینگ، انبوهی از شرکت‌های ضد فیلترینگ نیز شکل گرفته‌اند که از صنعت فیلترینگ منتفع می‌شوند و درآمدهای هنگفتی به جیب می‌زنند. برخی از این شرکت‌ها در داخل کشور و از جیب مردم تامین مالی می‌شوند و برخی شرکت‌ها نیز در خارج از کشور و از محل تبلیغات و کمک‌های دولتی و خیریه پشتیبانی می‌شوند.

3️⃣ پلتفورم‌های داخلیِ مشابه خارجی: دسته دیگر از گروه‌های منتفع از فیلترینگ، نمونه‌های داخلی مشابه خارجی هستند که (فارغ از سوددهی یا زیان‌دهی) از امکانات، تسهیلات، بودجه و بعضا سرمایه‌گذاری‌های زیاد برخوردار هستند و بازیگران قوی نیز در پس آنها قرار دارند.

4️⃣ منتفعان جنبی فیلترینگ: در همین حال ما صرفا از داخل مشمول فیلترینگ نیستیم و فهرست بلندبالایی از خدمات و شرکت‌ها وجود دارند که به شکلی از اشکال به ایرانی‌ها خدمات نمی‌دهند. به عنوان نمونه اگرچه با فیلترشکن‌ها به یوتیوب دسترسی وجود دارد، اما کسب درآمد برای ایرانی‌ها غیر ممکن است. به همین منظور انبوهی از شرکت‌ها ایجاد شده‌اند که به اسم یک فرد خارجی، اکانت ایرانی‌ها را به دست می‌گیرند تا درآمدشان را دریافت و به ایران منتقل کنند. (اگرچه انواع کلاهبرداری‌ها در این میان نیز وجود دارد!)

از سوی دیگر این در حالیست که در دولت قبل یک سامانه برای مقابله با فیلترینگ‌های خارجی (سرویس رفع تحریم ۴۰۳) نیز ایجاد شد تا دسترسی به برخی خدمات، بدون فیلترشکن را ایجاد کند.

5️⃣ متضرران فیلترینگ: و در نهایت ده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها میلیون کاربر و کسب‌وکار را می‌توان در دسته متضرران از فیلترینگ قرار داد که جمعیت بالای آنها تاثیری بر تصمیمات ندارد.

مخلص کلام اینکه وقتی صحبت از فیلترینگ می‌شود، ما با بازیگران و ذینفعانی مواجه هستیم که هر لحظه قوی‌تر و بزرگ‌تر می‌شوند و توجیه بقای آن‌ها از هر ۲ سو (فیلترینگ و فیلترشکن) در داخل و خارج رو به تقویت است!

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
✈️ حداکثر طول عمر حساب به 2 سال افزایش یافت

کاربران برنامه های موبایل تلگرام نسخه 11.1.x، تلگرام دسکتاپ نسخه 5.5.x و تلگرام macOS نسخه 11.1 اکنون می توانند حذف خودکار یک حساب کاربری را در صورت غیرفعال بودن آن به مدت 2 سال تنظیم کنند./ TGinfo

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📞 ارسال پیام از واتس‌اپ به پیام‌رسان‌های دیگر در آینده نزدیک

▫️شرکت «متا» به زودی به کاربران در اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد از واتس‌اپ به پیام‌رسان‌های دیگر، پیام ارسال کنند.

▫️این تغییر گزینه‌های جدیدی را برای قرار دادن پیام‌های مسنجر و واتس‌اپ در یک صندوق ورودی با چت‌های شخص ثالث یا جدا نگه داشتن آنها معرفی می‌کند.

▫️«متا» می‌گوید که «از ویژگی‌های ابتدایی» مورد نیاز برای تعامل پیام‌رسان‌ها با یکدیگر فراتر رفته است و ویژگی‌های پیام‌رسانی غنی مانند واکنش‌ها، پاسخ‌های مستقیم، نشانگرهای تایپ و تیک دریافت پیام را عرضه خواهد کرد./خبرآنلاین

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
مُصوّر یک رسانۀ تخصصی در حوزه ارتباطات است که به مسائلی مانند ارتباطات استراتژیک، ارتباطات بازاریابی، ارتباطات درون‌سازمانی، ارتباطات رسانه‌ای، رسانه و روزنامه‌نگاری، محتوا و داده، رسانه‌های اجتماعی، ارتباطات بحران و مسائلی از این دست می‌پردازد.

جمعی از روزنامه‌نگاران متخصص در حوزه ارتباطات با رسانۀ مُصوّر همکاری می‌کنند و مخاطبان این رسانه را فعالان حوزه ارتباطات مانند متخصصین روابط‌عمومی، فعالان رسانه‌ای، روزنامه‌نگاران، دیجیتال مارکترها،‌ تولیدکنندگان محتوا و... تشکیل می‌دهند.

مُصوّر را در تلگرام دنبال کنید:
https://www.tg-me.com/mosavvarcom
📈 درآمد گوگل از تبلیغات ۲۳۷.۹ میلیارد دلار در ۲۰۲۳ رسیده که قابل مقایسه با دیگر موتورهای جست وجو نیست./ بلومبرگ فارسی به نقل از statista

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بلواسکای امکان بارگذاری ویدئو را برای کاربران فراهم کرد

شبکه اجتماعی بلواسکای که به‌عنوان یکی از جایگزین‌های ایکس (توییتر سابق) به‌شمار می‌رود، در جدیدترین به‌روزرسانی خود اقدام به ارائه قابلیت بارگذاری ویدئو کرده است. البته آپلود ویدئو در این پلتفرم با برخی محدودیت‌ها همراه است و کاربران نمی‌توانند هر نوع فایلی را در بستر آن منتشر کنند.

بلواسکای اعلام کرده که از اغلب فرمت‌های ویدئویی محبوب مثل mp4 و mpeg در کنار webm و mov پشتیبانی به عمل خواهد آورد و کاربران می‌توانند به ویدئوهای خود زیرنویس و عنوان هم اضافه نمایند. البته این پلتفرم اعلام کرده است که تنها حساب‌های کاربری با ایمیل‌های تایید شده می‌توانند اقدام به بارگذاری ویدئو نمایند که این تصمیم در جهت جلوگیری از اسپم اتخاذ شده است./ دیجیاتو

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔻 نماینده مجلس: به سمت رفع فیلترینگ برویم

موحد، نایب رییس کمیسیون اصل نود مجلس:
برای رونق کسب‌وکارهای اینترنتی و آرامش خاطر مردم و جلوگیری از هزینه‌های فیلترشکن‌ها باید با درایت و نظارت مناسب به سمت رفع فیلتر برویم.

اکنون کشور ما در شرایط عادی است و به ریاست محترم جمهور، وزیر محترم ارتباطات و اعضای شورای عالی فضای مجازی پیشنهاد می‌دهم به سمت رفع فیلترینگ البته با در نظر گرفتن حریم خانواده‌ها و مبانی ارزشی جامعه قدم بردارند./ راوی

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🏆 کریستیانو رونالدو به رکورد خیره‌کننده یک میلیارد دنبال‌کننده در شبکه‌های اجتماعی رسید

کریستیانو رونالدو بعد از اینکه به رکورد شگفت‌انگیز یک میلیارد دنبال‌کننده در شبکه‌های اجتماعی در تمام پلتفرم‌ها رسید، در اینستاگرام خود از حامیانش قدردانی کرد. کاپیتان تیم النصر اکنون ۶۳۸ میلیون دنبال‌کننده در اینستاگرام دارد. ۱۷۰ میلیون نفر در فیسبوک و ۱۱۳ میلیون نفر نیز در ایکس (توییتر سابق) او را دنبال می‌کنند.

رونالدو اخیراً کانال یوتیوب خود را بانام UR · Ronaldo راه‌اندازی کرده است. این کانال، سریع‌ترین کانالی است که توانست به یک میلیون دنبال‌کننده برسد و اکنون بیش‌از ۶۰ میلیون نفر کانال یوتیوب رونالدو را دنبال (سابسکرایب) می‌کنند.

رونالدو در اینستاگرام خود گفت: «ما با رسیدن به یک میلیارد دنبال‌کننده تاریخ‌سازی کرده‌ایم. این تنها یک عدد نیست؛ بلکه نشان‌دهنده‌ی عشق، انگیزه و اشتیاق به بازی و فراتر از آن است. شما در تمام پستی‌ها و بلندی‌ها در کنار من بودید. این سفر، سفر ماست و ما با هم نشان دادیم که محدودیتی برای رسیدن به آنچه می‌خواهیم وجود ندارد. بهترین‌ها هنوز در راه است و ما با هم به تلاش، پیروزی و تاریخ‌سازی ادامه خواهیم داد.»

برنده‌ی پنج توپ طلا در پایان از تمام دنبال‌کنندگان خود برای حمایتشان و برای اینکه بخشی از زندگی او هستند، تقدیر و تشکر کرد. رونالدو ۳۹ساله در ماه جاری به اولین بازیکن مرد تاریخ تبدیل شد که توانست ۹۰۰ گل را در مسابقات رسمی به ثبت برساند./زومیت

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔺 محمد کشوری، فعال حوزه ارتباطات: اراده رئیس‌جمهور به حل موضوع فیلترینگ است

اختیارات رئیس جمهور در زمینه «رفع فیلترینگ» کافی‌ است

آراء شورای عالی فضای مجازی در مورد فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی را شفافانه در اختیار مردم قرار دهید

دولت باید خروجی مشخصی از «رفع فیلترینگ» به جامعه ارائه کند؛ نباید مردم را معطل کرد و سرکار گذاشت

تحریم، فرصت حضور رسمی پلتفرم‌ها در داخل کشور را از بین برده است

برخی از شبکه‌های اجتماعی ۱۵ سال پیش فیلتر شده‌اند

در گذشته گوشی موبایل اساساً دستگاهی برای اتصال به شبکه اینترنت نبوده است
دنیا در این سال‌ها تغییر کرده است؛ ۱۵ سال پیش یوتیوب یک چیزی بود، امروز چیز دیگری است

محمد کشوری :
به نظرم فشار خیلی زیاد روی دولت به‌خاطر رفع فیلتر هم شاید منطقی نباشد. با همین دست‌فرمان که آقای رئیس‌جمهور شروع کرده است، اگر جلو برود خوب است.

اختیارات آقای رئیس‌جمهور در این زمینه کافی است؛ هم رئیس شورای عالی امنیت ملی است و هم رئیس شورای عالی فضای مجازی است./ جماران

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔗 زنجیره ارزش هوش مصنوعی/ سلطانی بیزنس

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔺 عربستان سعودی برای تبدیل شدن به یک ابر قدرت AI هزینه‌های هنگفتی می‌کند

🔹 عربستان سعودی سفری جسورانه را آغاز کرده است تا به یک کشور پیشتاز در هوش مصنوعی (AI) تبدیل شود.
عربستان به عنوان بخشی از طرح چشم انداز ۲۰۲۳، میلیاردها دلار در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده است. این حمایت مالی بی‌سابقه، عزم این کشور برای تنوع بخشیدن به اقتصاد خود به‌دور از وابستگی به نفت را نشان می‌دهد.

🔹عربستان امسال یک صندوق ۱۰۰ میلیارد دلاری برای سرمایه‌گذاری در AI ایجاد کرد. علاوه بر این، آن‌ها در در حال مذاکره با سرمایه‌گذاران خطرپذیر #سیلیکون_ولی و سایر سرمایه‌گذاران برای جذب سرمایه ۴۰ میلیارد دلاری برای حوزه‌های مختلف #هوش_مصنوعی هستند.

🔹 دانشگاه علم و صنعت ملک عبدالله به محلی برای رویارویی تکنولوژیک #آمریکا و #چین تبدیل شده است. این دانشگاه در برنامه‌های #عربستان سعودی برای رهبری هوش مصنوعی نقش اساسی دارد. آمریکا نگران این است که ارتش چین از دانشگاه ملک عبدالله برای دور زدن تحریم‌ها و تقویت چین در رقابت برای هوش مصنوعی استفاده کنند./پیوست

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
چرا برخی افراد بی‌اعتبار می‌شوند؟

دو چهره‌ی سیاسی، دیداری داشتند و درباره نفر سومی است که در این جلسه حاضر نبوده صحبت کردند. یکی از این دو نفر، خبر دیدار و محتوا را منتشر و دیگری همان محتوا را تکذیب کرده است.

حال سئوال این است که چه کسی انکار می‌کند و چرا؟ و اساسا آیا اصرار یکی و انکار دیگری مهم است؟ نه. مهم نیست.

وقتی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران عامدانه حذف می‌شوند و افراد (چه سیاست‌مدار، چه اقتصاددان، چه نظامیان یا حتی هنرمندان) خودشان رسانه‌ می‌شوند و بر خبر خود حاشیه می‌زنند، و اتفاقات روز را با قلم الکن خود تحلیل کنند، باید منتظر حواشی و زیر سئوال رفتن هم باشند.

شبکه‌های اجتماعی اگرچه باعث سرعت و دگرگونی در انتشار و نوع اخبار شده‌ است اما به همان شدت نیز بسیاری از مقامات دولتی و حکومتی، سلبیرتی‌های ورزشی، هنری و سیاسی را به دلیل اخبارهای متناقض، تکذیب‌های پی‌درپی‌ و البته تحلیل‌های اشتباه و فضایی از اعتبار انداخته است./ باشگاه روزنامه نگاران

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
📌 ضریب نفود وردپرس در وب فارسی ۴۰ درصد است

طبق گزارش وردپرس در ایران که ژاکت آن را منتشر کرده است، ضریب نفود وردپرس در وب فارسی حدود ۴۰ درصد بوده است و نسبت نفوذ سیستم مدیریت محتوای وردپرس در ایران نسبت به میانگین جهانی در سطح پایین‌تری قرار دارد.

وحید بهرامیان مدیرعامل ژاکت در نشست خبری که به مناسبت دهمین سالگرد فعالیت ژاکت برگزار شد به تشریح اهداف تهیه گزارش وردپرس در ایران و بررسی وردپرس در جهان و ایران پرداخت و گفت: تعداد دانلود وردپرس تا کنون بیش از ۵۶ میلیون بار بوده است و با توجه به سرعت بالای دانلود روزانه این رقم، تقریبی است. او ادامه داد: وردپرس با سهم ۶۲.۷ درصد بیشترین حجم بازار سیستم‌های مدیریت محتوا را در اختیار دارد و آمریکا، بریتانیا و فرانسه بیشترین سهم این بازار را به خود اختصاص داده‌اند.

محمد حسین طاهری مدیرمحصول ژاکت، هم گفت: وردپرس از اوایل دهه ۸۰ شمسی وارد ایران شد اما به دلیل فراگیر نبودن اینترنت و راه‌اندازی وبسایت در این دوره مورد استقبال قرار نگرفت./پیوست

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
بلواسکای به 10 میلیون کاربر رسید

شبکه اجتماعی که با شباهت های زیادی به توییتر، آغاز به کار کرد، حالا به 10 میلیون کاربر رسیده است.
بلواسکای به تازگی ویدئو رو به امکانات خود اضافه کرد.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🌐 نوجوانان حساب اینستاگرامی «امن» خواهند داشت

اینستاگرام ویژگی جدیدی به نام «حساب‌های نوجوان» را معرفی کرد که هدف آن، حفظ امنیت نوجوانان و افزایش اختیارات والدین در مورد نحوه تعامل آنها در فضای آنلاین عنوان شده است.

به زودی اینستاگرام قصد دارد تنظیمات تمام کسانی که خود را زیر ۱۸ سال معرفی کرده‌اند، به حالت خصوصی تغییر دهد.

این ویژگی جدید اینستاگرام به طور خودکار تنظیمات خصوصی و کنترل‌های محتوای سخت‌گیرانه‌تری را بر حساب‌های نوجوانان اعمال می‌کند و از این پس، نوجوانان تنها با افرادی که آن‌ها دنبال می‌کنند یا از قبل با آن‌ها در ارتباط هستند، قادر به ارسال پیام خواهند بود.
 
مطابق این تغییرات تازه، کاربران زیر ۱۶ سال فقط با اجازه والدین می‌توانند تنظیمات پیش‌فرض را تغییر دهند. همچنین والدین مجموعه‌ای از تنظیمات را دریافت خواهند کرد تا نظارت کنند که فرزندانشان با چه کسانی در ارتباط بوده‌اند و یا بتوانند مدت استفاده آن‌ها از این شبکه اجتماعی را محدود کنند. /بی‌بی‌سی

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚫 اوکراین؛ استفاده از تلگرام در گوشی های دولتی ممنوع شد

🔹دولت اوکراین استفاده از پلتفرم پیام رسان تلگرام را در گوشی‌های دولتی و اداری که در اختیار پرسنل دولتی و نظامی و همچنین کارمندان بخش دفاعی و زیرساخت‌های حیاتی این کشور قرار دارد، ممنوع کرده است.

🔹شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین گفته است این کار برای «به حداقل رساندن» تهدیدات روسیه انجام شده است/ بی بی سی

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/09/29 05:32:56
Back to Top
HTML Embed Code: