Telegram Web Link
فکرش را بکن!
صداوسیما افتاده کف خیابان برای جمع‌آوری سوالات و خیلی «راندوم» و خیلی «اتفاقی» به کسی برمی‌خورد که دغدغه‌اش «محتوای ضدامنیتی» در واتس‌اپ و راه‌اندازی «اینترانت» است…
جل الخالق!/ سینا جهانی

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
اگر مناظره‌ها را می‌بینید، تا چه حد اظهارات و پاسخ‌های نامزدها به سوالات طرح شده را کارشناسی، مرتبط و درست می‌دانید؟
Anonymous Poll
1%
کاملاً کارشناسی
13%
تا حدودی مرتبط
23%
اصلأ مرتبط صحبت نمی‌کنند
63%
نگاه نمی‌کنم و برام مهم نیست. دیدن نتایج
معاون بانک مرکزی: ریال دیجیتال یک اسکناس است

محرمیان در آیین رونمایی آزمایشی ریال دیجیتال:
🔹در سامانه شتاب سالانه ۵۰ میلیارد تراکنش ثبت می‌شود.

🔹ریال دیجیتال عملا همان اسکناس بوده و تنها فرق آن حذف کاغذ و فیزیک است.

🔹با ریال دیجیتال می‌توان در حداکثر فاصله و حداقل زمان تراکنش انجام داد.

isna.ir/xdRnfs

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔍سابقه فیلترینگ پلتفرم‌های مشهور در سه دولت

💢سابقه فیلترینگ در ایران به سابقه خود اینترنت در کشور ماست با این حال رشد استفاده از این شبکه و سرویس‌های مبتنی بر آن از اوایل دهه ۸۰ در کشور رخ داد همچنین نگاهی به سوابق نشان میدهد عمده فیلترینگ پلتفرمها بعد از سال ۱۳۸۸ صورت گرفته است.

🔹از جمله مشهورترین پلتفرمهای فیلترشده در دولت نهم و دهم می‌توان به یوتیوب، توییتر، یاهو مسنجر، فیسبوک، جی‌تاک، وردپرس و بلاگر اشاره کرد.

🔹در دولت یازدهم و دوازدهم هم پلتفرمهای وی‌چت، وایبر، تلگرام، سیگنال، مدیوم، ویز و کلاب هاوس از جمله سرویسهای مشهوری هستند که از دسترس خارج شدند.

🔹اما در دولت سیزدهم هم پلتفرمهای اینستاگرام، واتس‌اپ، لینکدین، اسکایپ، ایکس‌باکس و کلش آو کلنز از جمله مسدود شدگان هستند./ فردای اقتصاد

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
روش خلاقانه‌ای برای تشویق مردم به کارهای خیریه/ منبع

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔻اقدام جدید و جالب اینستاگرام

ظاهرا اینستاگرام قابلیت جدیدی را فعال کرده است که طی آن با استفاده از هوش مصنوعی یک پست به چند زبان نمایش داده خواهد شد و مطابق کشور و مکان افراد زبان مورد نمایش تغییر خواهد کرد.
نمونه آن امروز اتفاق افتاد و پست صفحه‌رسمی جام جهانی درخصوص تبریک تولد لیونل مسی با دو کپشن متفاوت به زبان اسپانیولی و فارسی برای کاربران به نمایش درآمد./چند ثانیه

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
اولین ویدیوی تبلیغاتی ساخته شده به کمک ابزار OpenAI Sora توسط یک برند تولید اسباب بازی/ منبع

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔹 #گوگل امکان #اسکرول بی نهایت در نتایج و عدم نیاز به کلیک دستی روی شماره هر صفحه برای دیدن نتایج بیشتر رو که چند سال پیش اضافه کرده بود، حالا رسما تعطیل کرده و برای کاربران دسکتاپ طی روزهای اینده و برای کاربران موبایل طی ماه های اینده این قابلیت غیرفعال خواهد شد و برای رفتن به نتایج صفحات بعدی باید روی شماره صفحه کلیک کنید.

گوگل گفته این قابلیت باعث افزایش قابلیت ملاحظه ای در رضایت کاربران از تجربه جستجو نشده در نتیجه برای افزایش سرعت بارگذاری نتایج و کاهش لود شدن نتایجی که کاربر دنبالشون نیست این قابلیت رو غیرفعال میکنه./ منبع mashable- به نقل از تک توب

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
۳۰ ژوئن #روز_شبکه‌های_اجتماعی است. شبکه‌های اجتماعی اکنون قلب ارتباطات جهانی هستند و با جا‌به‌جا کردن مرزهای دنیای واقعی، جهان را به دهکده‌ای کوچک تبدیل کرده‌اند تا جایی که همه از هم خبر دارند. #روزها

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
🔺اینترنت ایران از چین محدودتر است/ همچنان پراختلال و کند!

🔹انجمن تجارت الکترونیکی با انتشار گزارش کیفیت اینترنت، از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری خواست تا موضع خود را به صورت شفاف در مورد فیلترینگ، تحریم و اینترنت اعلام کنند.

🔹ایران و چین وضعیت مشابهی در رده‌بندی‌ کشورهایی با اینترنت محدود دارند، اما در شاخص‌های مرتبط با سرعت و اختلال، چین (رتبه‌ ۶۱ از ۱۰۰ در گزارش کلادفلر و ۸۷ از ۱۰۰ در گزارش CrUX) در کل وضعیتی بهتر از ایران (۹۷ و ۹۰ از ۱۰۰) دارد. این وضعیت را باید در کنار اقتصاد بزرگ (+۴۶ برابر ایران) و جمعیت میلیاردی چین (+۱۶ برابر ایران) قرار داد.

🔹در این گزارش در سه شاخص اختلال، محدودیت و سرعت دسترسی آزاد به اینترنت، آخرین اطلاعات پایگاه‌های داده OONI و گوگل CrUX بررسی و اطلاعات آن با سایر پایگاه‌ها از جمله رادار کلادفلر مقایسه شده است. در این رده‌بندی ایران پس از ترکمنستان، کنگو، سودان و کوبا در جایگاه پنجمین کشور در عدم دسترسی آزاد به اینترنت قرار دارد/خبرآنلاین

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
هلدینگ علاالدین، قلب تپنده بازار موبایل ایران، صبانت را خرید!

🔹علی اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه نمایشگاه الکامپ از همکاری صبانت و علاالدین خبر داد و اعلام کرد که شرکت انتقال داده‌های نداگستر صبا به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین اپراتورهای ارائه‌دهنده سرویس اینترنت حالا در اختیار هلدینگ علاالدین قرار گرفته است بنابراین هلدینگ علاالدین علاوه‌بر مجتمع‌های تجاری و رسانه علاالدین، اکنون مالکیت صبانت را نیز عهده‌دار شده است./ چند ثانیه

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
چاپ دوم همشهری بعد از اعلام خبر پیروزی پزشکیان: در پناه قرآن آقای رئیس‌جمهور

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
افاضاتی که فقط از عطاری صاحب نظریه بارداری با دو گیگ اینترنت امکان بیرون اومدن داره

@ePRNet
سیدجمال هادیان، فعال رسانه ای:

🔹انجام برخی از وعده‌های رئیس‌جمهور منتخب سهل‌الوصول است و دل مردم را شاد خواهد کرد.

🔹برای مثال رفع فیلتر سکوهای پرکاربردِ کم‌حاشیه‌ای مثل گوگل‌پلی، واتساپ، ایکس و اسکور با مذاکره و موافقت نهادهای دخیل در فیلترینگ به راحتی و با سرعت میسر است.

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
نامه سرگشاده انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی به رئیس‌جمهور منتخب: «اکوسیستم استارتاپی کشور مُرد از بس که جان نداشت؛ برای نجاتش بکوشید.»


جناب آقای مسعود پزشکیان
رئیس‌جمهور منتخب ایران

با سلام و احترام،

ضمن تبریک به مناسبت انتخاب شما به عنوان رئیس‌جمهور ایران، به عنوان اولین تشکل صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی و استارتاپی کشور، بر خود لازم دیدیم تا به عنوان نماینده بخشی از اقتصاد دیجیتال کشور، مهم‌ترین دغدغه‌ها و نیازهای امروز اکوسیستم استارتاپی کشور را با شما در میان بگذاریم.

جناب آقای پزشکیان، اکوسیستم استارتاپی و کسب‌وکارهای اینترنتی کشور مُرد از بس که جان نداشت!

با این که می‌دانیم  شما و دولت چهاردهم که در حال تشکیل آن هستید، اختیارات تام و تمام و ابزارهای کافی برای حل این مشکلات را در اختیار ندارید، اما انتظار داریم برای رفع آن‌ها به قدر وسع، بکوشید.

همانطور که به خوبی استحضار دارید، هم‌اکنون بزرگترین مشکل پیش روی کاربران و کسب‌وکارهای اینترنتی، وضعیت اسف‌بار اینترنت است. اینترنت کشور در حال حاضر کُند، فاقد کیفیت لازم، دارای محدودیت‌های بسیار و شامل فیلترینگ گسترده است. اینترنت باکیفیت، سریع و آزاد حق هر ایرانی و حق هر کسب‌و‌کار ایرانی است. تقاضامندیم برای تحقق این حق مسلّم بکوشید.

مشکل بزرگ دیگر، فقدان قانون‌گذاری موثر، به‌روز، شفاف و فراهم‌کننده فرصت‌های برابر برای رقابت عادلانه میان کسب و کارها است. تفکر امنیتی حاکم بر کشور باعث شده است روند فعلی قانون‌گذاری در زمینه‌های فناورانه و جدید، به شدت محافظه‌کارانه، همراه با بی‌اعتمادی نسبت به بخش خصوصی و در خدمت تولید رانت و انحصار باشد. امری که در نهایت هم برای اقتصاد دیجیتال کشور عمیقاً مخرب است و هم منجر به ارائه خدمات نامناسب، بی‌کیفیت و گران برای کاربران ایرانی می‌شود. خواهشمندیم تا جایی که می‌توانید نگذارید آنچه بر صنعت خودروی کشور رفته است، بر اقتصاد دیجیتال کشور نیز حاکم شود.

از سویی دیگر، نظام مالیاتی کشور هنوز نتوانسته است خود را با واقعیت‌های جدید مربوط به کسب‌وکارهای اینترنتی تطبیق دهد. دیدگاه سنتی و قوانین قدیمی حاکم بر ساختار مالیاتی کشور، منجر به تعیین مالیات‌های سنگین، ناعادلانه و سلیقه‌ای برای کسب‌وکارهای جدید و نوآورانه شده است. امری که نه تنها باعث تهدید ورشکست‌شدن تعدادی از کسب‌و‌کارهای اینترنتی شده، بلکه منجر به ناامیدی صاحبان ‌کسب‌و‌کارهای اینترنتی و رسیدن موج جدید مهاجرت از نیروی متخصص به کارآفرینان و کوفاندرهای استارتاپی شده است. نظام مالیاتی شفاف و عادلانه که مدل‌های درآمدی نو را بشناسد و بتواند مطابق با تغییرات فناورانه حرکت کند، برای اکوسیستم استارتاپی کشور یک ضرورت فوری است. ضرورتی که اگر به سرعت فکری برای آن نشود، منجر به نابودی بسیاری از کسب‌و‌کارهای اینترنتی در آینده‌ای نزدیک خواهد شد. خواهشمندیم اگر می‌توانید، برای نجات اکوسیستم استارتاپی از بحران مالیاتی فعلی، کاری کنید.

این سه مشکل، تنها بخش کوچکی از فهرست بلندبالای موانع و مشکلات کسب‌و‌کارهای اینترنتی و استارتاپ‌های کشور است. بحران مهاجرت بی‌رویه منابع انسانی متخصص، نظام بیمه‌ای ناکارآمد و غیرشفاف، تحریم‌های ظالمانه، ورود نهادهای غیرمتخصص به حوزه کسب‌و‌کارهای اینترنتی و تورم افسارگسیخته، بخشی دیگر از این فهرست هستند. با این وجود، ما هم‌اکنون، فقط از شما خواهان بررسی، چاره‌جویی و  تلاش در رابطه با سه موضوع، سرعت و کیفیت اینترنت، قانون‌گذاری مناسب و بهبود وضعیت مالیاتی کسب و کارهای اینترنتی هستیم. 

امید که تلاش‌های شما، بخش‌های دیگر حاکمیت را نیز در رابطه با وضعیت بحرانی حاکم بر اکوسیستم استارتاپی کشور که نفس‌هایش به شماره افتاده است، متوجه و آگاه نماید.

@eanjoman
از امروز دسترسی کاربران در ایران، چین و روسیه به ابزارهای OpenAI مسدود می‌شود

شرکت #OpenAI پیشتر اعلام کرده بود که از ٩ ژوئیه (١٩ تیرماه) دسترسی به API خود را برای کاربران ساکن چین، روسیه و ایران مسدود می‌کند.

این شرکت پیش‌تر نیز دسترسی کاربران این کشورها به ChatGPT و API را ممنوع کرده بود اما طی دو هفته گذشته با ارسال ایمیل‌هایی اعلام کرده اجرای این محدودیت‌ها گسترده خواهد شد.

دلیل این تصمیم هنوز کاملاً مشخص نشده است اما هم‌زمان با تلاش‌های کاخ سفید برای جلوگیری از دسترسی کشورهایی مانند چین، روسیه و ایران به فناوری‌های پیشرفته هوش مصنوعی آمریکا، چنین تصمیمی گرفته شده است./دیجیاتو

حرفه؛ #روابط_عمومی | @ePRNet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📲 شیائومی سریع ترین شارژر دنیا را معرفی کرد/ منبع

@ePRNet
2024/09/30 15:27:02
Back to Top
HTML Embed Code: