Telegram Web Link
▶️ وبینار رایگان تجربه‌ی کار با سوشال لیسینینگ

✔️ آکادمی لایف‌وب برگزار می‌کند

استفاده از سوشال لیسنینگ به شما و کسب و کارتان کمک می‌کند تا صدای مخاطب را بدون هیچ فیلتری بشنوید و روابطی بی‌واسطه با آنها برقرار کنید.
در این وبینار امیر دانشی‌پور، مدیر توسعه محصولات آنلاین هلو، تجربیات خود را از کار با سوشال لیسینینگ در دو حوزه روابط عمومی و دیجیتال مارکتینگ به اشتراک می‌گذارند.
تجربیاتی که بواسطه آن می‌توانید ابزارهای سوشال لیسنینگ را بهتر بشناسید و درک عمیق‌تری از تاثیرات آن در کار پیدا کنید.

سرفصل‌های که در این وبینار به آن پرداخته خواهد شد:

🔹تعریف سوشال لیسینینگ
🔹مراحل انجام سوشال لیسینینگ
🔹معرفی ابزارهای Social Listening
🔹کاربردهای سوشال لیسینینگ در روابط عمومی و دیجیتال مارکتینگ
🔹بررسی چند نمونه واقعی


زمان : سه شنبه ۱۲ دی ساعت ۱۸


🔗 ثبت نام رایگان در وبینار 👉

✔️@LifewebIR
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
شگفت انگیز است !

در همین ماههایی که ما مشغول فیلترشکن عوض کردن و درگیر پرداخت دو برابری هزینه اینترنت و هک شدن سامانه های آنچنانی و سروکله زدن با محدودیتهای ابتدایی فضای مجازی بوده ایم سهام شرکتهای آمریکایی با ورود هوش مصنوعی به کسب و کار مردم از خاک بلند شده و تمام زیان امسال شرکتهای بزرگ فناوری را جبران کرده است - ضرری با حدود چهار هزار میلیارد دلار جبران شد و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم./ مجمع فعالان اقتصادی

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
یعنی فکر کنیم یک گروه هکری اینقدر اخلاق مداره؟ و برای اسنپ فود رپرتاژ می ره؟!!

گروه هکری اسنپ فود: دیتای مجموعه فروخته نشده و نمی‌شود


گروه هکری که اخیرا اسنپ فود را هک کرده بود، در بیانیه‌ای مدعی شد:

▫️پیرو مذاکراتی که با تیم اسنپ‌فود داشتیم، دیتای این مجموعه به هیچکس فروخته نشده و نخواهد شد.

▫️تیم مدیریت اسنپ‌فود با رفتار حرفه‌ای نشان دادند اطلاعات مردم و آبروی برند براشون از هر چیزی ارزشمندتر است.

▫️قضیه Sold Out در یکی از فروم‌ها این بود که با توجه به قطعی نبودن خروجی مذاکره برای تیم ما، تصمیم گرفتیم موقت بنویسیم «فروخته شد»؛ اما حالا پس از کسب اطمینان از اسنپ‌فود، پست را به طور کامل پاک کردیم./ ایسنا

👇 گروه هکری همچین عبارتی استفاده می کنه؟
تیم مدیریت اسنپ‌فود با رفتار حرفه‌ای نشان دادند اطلاعات مردم و آبروی برند براشون از هر چیزی ارزشمندتر است.

جل الخالق!

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
زیان آورترین شرکت های دولتی در عملکرد سال1401
صدا و سیما در جمع 5 شرکت تاپ زیان ساز دولتی!/توییتر بورس

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🔽 ارزش «ایکس» سقوط کرد

فیدلیتی (این شرکت کارگزاری که به خرید ۴۴ میلیارد دلاری شرکت «ایکس» (توییتر سابق) در سال ۲۰۲۲ کمک کرده بود) برآورد کرد که شبکه اجتماعی «ایکس» اکنون کمتر از یک سوم پولی ارزش دارد که ایلان ماسک، برای خرید آن پرداخت کرد./ایسنا

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚀 اولین ماهواره‌های Direct-to-Cell پرتاب شدند؛ اینترنت ماهواره‌ای ایلان ماسک برای گوشی‌های عادی

اسپیس ایکس، شرکت متعلق به ایلان ماسک، چند ساعت پیش با پرتاب راکت فالکون ۹، ۲۱ ماهواره استارلینک را روانه فضا کرد. این محموله شامل ۶ ماهواره با قابلیت Direct-to-Cell بود که برای اولین‌بار پرتاب شدند.

سرویس Direct-to-Cell، اینترنت ماهواره‌ای را به گوشی‌های عادی می‌آورد و برای استفاده از آن نیازی به تغییر در گوشی‌ها نخواهد بود. البته این سرویس ابتدا در سال جاری میلادی قابلیت ارسال پیام‌های متنی را فراهم می‌کند و از سال ۲۰۲۵، اینترنت ماهواره‌ای را به گوشی‌ها می‌آورد./دیجیاتو

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اپراتورهای همراه برای آنکه بتوانند بسته‌های اینترنتی خود را گران‌تر از قبل بفروشند، ۳ شرط وزارت ارتباطات را به صورت الحاقیه پروانه فعالیت خود پذیرفتند. الحاقیه‌ای که فقط اجرای بند مربوط به توسعه 5G آن به تنهایی به بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

تعهد دومی که اپراتورهای همراه برای افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی خود پذیرفته‌اند، افزایش پوشش نسل چهارم در کشور به ۹۶ درصد تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

تعهد سوم اپراتورهای همراه مربوط به افزایش ۳۰ درصدی میانگین سرعت اینترنت است.

در یک نگاه کلی می‌توان این‌طور برداشت کرد که پذیرش ۳ تعهد رگولاتوری، به معنی هزاران میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در شبکه هر اپراتور است. آیا افزایش قیمت بسته‌های اینترنت، جوابگوی این سرمایه‌گذاری است؟/پیوست

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
چیزی که میبینید صفحه اصلی سایت یک شرکت 778 میلیارد دلاری هست که سهام خیلی از شرکتهارو داره و سالانه 300 میلیارد دلار درامدش هست!

این شرکت Berkshire Hathaway، شرکت سرمایه گذاری وارن بافت هست و طراحی اون از سال 2000 تابحال بدون تغییر مونده!/ تک‌توب

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🚫 دادستان کل کشور به دادستان‌ها دستور داد: برخورد قاطع با تولید محتوای کذب در فضای مجازی

دادستان کل کشور به همه دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور دستور داد تا با تولید، انتشار و بازنشر محتوای کذب و خلاف قانون و دارای وصف مجرمانه در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برخورد قاطع داشته باشند.

به گزارش ایرنا از دادستانی کل کشور، حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد در پی حادثه دلخراش تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان و حرمت‌شکنی معدود افراد غافل و معاند در فضای مجازی، خطاب به دادستان‌های عمومی و انقلاب سراسر کشور دستور داد: با توجه به ضرورت برخورد قاطع با اشخاص غافل یا معاندی که بعد از حادثه دلخراش تروریستی در مسیر گلزار شهدای کرمان، با تولید، انتشار و بازنشر محتوای کذب و خلاف قانون و دارای وصف مجرمانه در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کنند، لازم است به قید فوریت، دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظام، ضمن رصد جامع، بهنگام و هوشمند در فضای مجازی و رسانه‌ای، همه عوامل و مرتکبین مرتبط با موضوع و دارای مسئولیت قانونی را شناسایی و به منظور رسیدگی و اقدام مناسب قضایی به دادسرای ذی‌صلاح معرفی کنند.

موحدی آزاد تصریح کرد: دادستان‌ها موظفند این امر را با رویکرد بازدارندگی محسوس و به صورت مستمر پیگیری و بر فرایند اقدامات مربوط، نظارت موثر و قانونی داشته باشند.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ضعف مدیریت بحران در رسانه ملی

هاتف صالحی، فعال رسانه‌ای نوشت:

رفتار غیرحرفه‌ایِ و ضعف مدیریت بحرانِ رسانه ملّی، منجر به بروز عدمِ تعادلِ رسانه‌ایِ مشهود شده است؛ به طوری که اصلی‌ترین تریبون رسمی نظام در اثنای بحران‌های سال‌های اخیر، گاه از اخبارِ دست اول جا مانده و گاه از واقعیّت میدانی نیز جلو زده است!

شاهد مثالِ اخیر این مدّعا، پوشش حادثه تروریستی کرمان است، به طوری که بلافاصله پس از وقوع این اتفاق جانکاه، بخش‌های مختلف خبریِ رسانه ملّی، اقدام به پوشش زنده از بیمارستان‌های کرمان کردند؛ غافل از آنکه تصویرگریِ استیصال مردم و اضطراب کادر درمان، نه تنها هیچ نقش مؤثری در مدیریت افکار عمومی و کاهش آلام مردم ایفا نمی‌کند، بلکه بر نگرانی و تأثر جمعیِ جامعه نیز می‌افزاید!

مع‌الأسف گویا هنوز متولّیانِ مدّعیِ صداوسیما، درک صحیحی از «اول‌روایت» و تفاوت فاحشِ آن با «تشویش اذهان عمومی» ندارند!/ چند ثانیه

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
روزنامه هم میهن: دولت بالاخره متوجه شد که فیلترینگ سودی ندارد/ در لایحه حجاب هم تقصیر را از گردن خود برداشته

🔻 هم میهن نوشت:
به جملات دیروز آقای رئیسی توجه کنیم که گفت: «وسایل ارتباطی و اطلاعاتیِ امروز را نمی‌توان محدودسازی کرد، زیرا دسترسی برای همه وجود دارد؛ ‌این بستر به همه سطوح و لایه‌های زندگی بشر نفوذ کرده است.»

تقریباً بسیاری از افراد و حتی روحانیون به بی‌ثمر بودن فیلترینگ و هزینه‌ساز بودن آن اشاره کرده‌اند و بار مالی بسیار گزافی را به مردم تحمیل می‌کند و حتی از نظر اطلاعاتی و امنیتی نیز خطرناک است و حالا هم بالاترین مقام اجرایی کشور در این زمینه صریحاً اظهارنظر کرده است. پس چرا مشکل فیلترینگ حل نمی‌شود؟ جالب اینکه خود آقایان هم همگی در این فضا حضور دارند؛ فضایی که آن را فیلتر کرده‌اند!

این وضعیت را در موضوع حجاب هم می‌بینیم که آخرین مورد آن و پس از گذشت حدود شش ماه، حالا دولت به یادش افتاده که بگوید در لایحه حجاب دخالت چندانی نداشته است؛ درحالی‌که وظیفه دولت بوده که از لایحه خود دفاع نموده و در مجلس بر آن تاکید کند، ولی هیچ حضور مؤثری نداشته و حالا می‌خواهد شانه از زیر بار مسئولیت آن خالی کند. نتیجه این وضع چیست؟

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🚀 کویت به اینترنت ۱۰ گیگی رسید

اپراتور تلفن همراه زین کویت توانست طی آزمایشی موفقیت‌آمیز روی فناوری ۵.۵G به سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه دست یابد.

گفته شده در حال حاضر رکورد سرعت اینترنت در کویت دست زین قرار دارد. برای انجام این آزمایش، ضمن هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و فناوری اطلاعات (CITRA) این کشور، همکاری با هواوی نیز صورت گرفته است.

گفتنی است به تازگی هم اعلام شد که «تی‌موبایل» با تجمیع ۶ سرویس‌دهنده دارنده امواج حامل زیر ۶ گیگاهرتز، به سرعت دانلود ۳.۶ گیگابیت بر ثانیه روی فناوری ۵G دست یافت.

این آزمایش اخیرا با همکاری اریکسون و کوالکام به انجام رسیده و اِوالدسون انجام شده و رییس فناوری تی‌موبایل اعلام کرده که در حال عبور از مرزهای فناوری بی‌سیم هستند تا بهترین تجربه ممکن را به مشتریان خود ارائه دهند./ ایسنا

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌐اینستاگرام در سال ۲۰۲۴ چقدر می ارزد؟

اینستاگرام در سال ۲۰۲۰ توانست به یک مرکز بازاریابی و تبلیغات دیجیتال تبدیل شود و درآمد خود را به ۲۴ میلیارد دلار برساند در صورتی که در سال ۲۰۱۹ درآمد اینستاگرام ۱۷.۷ میلیارد دلار بود.

این پلتفرم محبوب ثابت کرده که مهمترین پلتفرم برای بازاریابی رسانه های اجتماعی است. حالا سوال اینجاست که ارزش خالص اینستاگرام در سال ۲۰۲۴ چقدر میشود؟

ارزش اینستاگرام در سال ۲۰۲۴ بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار تخمین زده می شود. اقتصادآنلاین

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 شاخصی برای قضاوت قیمت اینترنت ایران؛ ارزانیم یا گران؟

بسیاری از بررسی‌های قیمت اینترنت بر مبنای بررسی صرف آمارها و قیاس آن با کشورهای مختلف است. اما شاید اتکای آماری (قیاس درآمد و هزینه) ما را به پاسخ و قضاوت درست نرساند

برای مثال هند و اسراییل در زمره ارزان‌ترین‌های قیمت اینترنت شناخته می‌شوند. اگرچه هر دو مورد در هزینه اینترنت جزو ارزان‌ترین‌ها هستند اما به طور مشخص از نظر میزان درآمد عمومی، وسعت و جمعیت، تفاوت زیادی میان این دو دیده می‌شود

حال پرسش اینجاست که چطور این تناقض قابل ملاحظه در شاخص درآمد، وسعت و جمعیت نتیجه متفاوتی در نرخ تمام شده اینترنت آنها نداشته و هر دو در زمره ارزان‌ترین‌ها هستند؟!

اینجا پای مسایل دیگری به میان می‌آید که قاعدتا نگاه گذری به آمارها نمی‌تواند پاسخگوی ما باشد

از تعداد کاربران گرفته تا وسعت کشورها، سیاست‌گذاری دولت‌ها، میزان سوبسیدهای دولتی (مبتنی بر اهداف و سیاست کشورها) و غیره از جمله عوامل تعیین‌کننده نرخ تمام شده هر گیگابایت اینترنت در هر کشور است که نشان می‌دهد با قیاس خشک آماری نمی‌توان نتیجه‌گیری درستی داشت و عوامل زیادی اعم از تسهیلات گرفته تا تورم بر نرخ نهایی تاثیرگذار است

در ایران ما با افزایش مستمر نرخ دلار و تورم و تمامی خدمات و کالاها و دستمزدها در 6 سال اخیر مواجه بوده‌ایم

نکته دیگری که شاید از نگاه آمارها و برخی رسانه‌ها مغفول باشد این است که تامین‌کننده انحصاری اینترنت کشور شرکت ارتباطات زیرساخت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و قاعدتا نرخ تمام شده و تعرفه‌های اعلامی از سوی این شرکت دولتی نیز بر نرخ نهایی اینترنت مصرفی کاربران موثر است

استفاده از فیلترشکن‌ها و هزینه‌های اتصال نیز یکی دیگر از مواردی است که خاص کشور ایران است

بر اساس آمارها، ۴۵ درصد از درآمد ایرانسل و ۴۳ درصد از درآمد‌های همراه اول به دولت تعلق می‌گیرد. (توجه داشته باشید که تقریبا نیمی از درآمد و نه سود اپراتورها به دولت می‌رسد و در این مورد هم اپراتورها نقشی ندارند.)

به جز موضوع تفاوت نرخ ارز و ریال و وابستگی حجم بالایی از تجهیزات زیرساخت اینترنت به شرکت‌های خارجی و خریدهای ارزی، کشور ما با مساله تحریم‌های فناورانه نیز مواجه است که این مساله نیز نرخ تمام شده توسعه زیرساخت‌های کشور را تشدید می‌کند

مخلص کلام اینکه با در نظر گرفتن تمامی آنچه ذکر شد و نه صرفا مشاهده جداول آماری و فاقد تحلیل‌هایی که ذکر شد، بهتر می‌توان به این جمع‌بندی رسید که در مجموع قیمت فعلی و تمام شده اینترنت در ایران ارزان است یا گران؟/بورس نیوز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فرهیختگان نوشت:

خبر رسیده است بسته‌های حجم‌بالا  و بلندمدت به یکباره و بدون اطلاع قبلی به مشترکین، حذف شده است. در لیست ارائه‌شده جدید بسته‌های همراه اول و ایرانسل پیش از این وجود داشته‌اند. اما اکنون بسته‌های با حجم بالا و بلندمدت‌ ٩٠ و ١٢٠ روزه حذف شده‌اند. 

به‌یکباره و با چراغ خاموش، حجم‌های بیش از ١٢ و ١۵ گیگ، از لیست بسته‌های اینترنتی اپراتورهای همراه اول و ایرانسل حذف شده‌اند.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🔍 ترند جستجو در اینترنت در سال 2023/عصر ایران

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
اسلامی: پنج پیام رسان داخلی برای تبلیغات نامزدها تعیین شد

🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور: پنج پیام رسان گپ، سروش، بله، ایتا و آی‌گپ موظف شدند در هر حوزه انتخابیه، یک بستر مجازی برای تبلیغات نامزدها شکل دهند.

پ.ن. بسیار هم عالی

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
2024/11/05 23:13:12
Back to Top
HTML Embed Code: