Telegram Web Link
به جای این قبیل کارها، بهتره کاری کنید تحریم ها برداشته بشه

@ePRNet
مسئولان محترم! چند روزی بی‌بی‌سی و اینترنشنال نبینید

مستوره برادران نصیری*

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران خبرنگاران شورای شهر را متهم کرده است که با بی‌بی‌سی‌ در ارتباط هستند و خبرها را ناقص به این شبکه می‌فرستند.

گویا او مدعی شده است که خبرنگاران شورای شهر تهران سخنان او را ناقص برای بی‌بی‌سی‌ ارسال کرده‌اند و او از قطع درختان در کاخ سعدآباد دفاع نکرده است.

احتمالا آقای چمران نمی‌داند پشت چنین اظهار نظری چه خطری برای خبرنگاران در کمین است، کمااینکه همکارانی با چنین عناوینی متهم و محکوم و بازداشت شده‌اند.اگر صحبت او را کنایه و دلخوری از نحوه اطلاع رسانی در نظر بگیریم و از موضوع رد شویم، از یک چیز نمی‌توان گذشت کرد. مدت‌هاست مسئولان حوزه‌های مختلف، حساسیت‌شان به مسائل را منوط به خبررسانی یا باز انتشار اخبار در شبکه‌های فارسی زبان کرده‌اند.

مشکلی بوجود آمده،، دارویی نایاب شده، محیط‌زیست تخریب شده، در آزمونی تخلف و تقلب شده، آماری از مهاجرت‌ها اعلام شده، جایی کارگرانی برای حق و حقوق شام تجمع کرده‌اند و ... بازتاب این مسائل در رسانه‌های داخلی تا لحظه بازنشر آن در رسانه‌های فارسی‌زبان سکوت است.

بعد از آنکه آن رسانه‌ها به اصطلاح موضوع را در بوق و کرنا کردند، واکنش‌ها شروع می‌شود، اغلب هم یا به کل موضوع تکذیب می‌شود و یا ماجرا با تخریب رسانه و حتی تهدید خبرنگار مسکوت می‌ماند.

تجربه چنین برخوردی تا پیش از این، محدود بود، دست‌کم در حافظه نگارنده با سابقه خبرنگاری طی دهه‌های ٨٠ و ٩٠، معمولا تعاملی بین خبرنگاران و حوزه‌های خبری برقرار بود، جوابیه و پیگیری و اصرار بر درج خبر مبنی بر اصلاح معضل، در اولویت قرار می‌گرفت.

سیاه‌نمایی واژه غریبی بود و سماجت و بازتاب کاستی‌ها و مشکلات وظیفه رسانه تعریف می‌شد و پیگیری و پاسخگویی کم‌ترین کار نهادها و سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها بود، حالا اما همه چیز وارونه شده، خصوصا اگر پای بی‌بی‌سی و اینترنشنال و امثالهم در میان باشد.

این نگاه قطعا مطلوب نیست و اتفاقا همان هشدار بی‌اهمیت شدن مرجعیت رسانه‌های داخلی را دوچندان می‌کند.کاش مسئولان محترم برای مدتی هم که شده، پیگیر اخبار رسانه‌های «معاند» نشوند، فارغ از اینکه آنها چطور و چگونه موضوعات و اخبار را بازتاب می‌دهند، پیگیری و بررسی کنند، مثلا شاید در همین مورد اخیر متخلفان قطع درختان معرفی شدند یا دست‌کم درآمد شهرداری تهران طی این دو سال، از قطع درختان ٩۵ درصد رشد نداشته باشد و قس علی هذا.

*روزنامه‌نگار

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
آنچه رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی دراختیار ما میگذارند «واقعیت» نیست، بلکه سرسامی از واقعیت و حجمی از احساسات سرگیجه آور با «دستکاری» پنهان از دید کاربران است تا مخاطب عام را با نشانه هایی شرطی کند که به مصرف آنها بپردازیم.

📚جامعه_مصرفی
✍🏼ژان_بودریار

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
💠 ویژگی تیک آبی یا تیک تأیید لینکدین در ۵ کشور فعال است

لینکدین هم ویژگی اکانت وریفای شده را چند وقت پیش معرفی کرد، فعلا در ۵ کشور یعنی کانادا، آمریکا، مکزیک، استرالیا و برزیل فعال است.

می یشود تایید را با مدارک هویتی یا پاسپورت گرفت./گیک الرتز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
فایننشال تایمز با عنوان فرار مغزها معتقده ایران با افزایش ۱۴۱%، سریع‌ترین رشد مهاجرت رو در ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ داشته. این رقم از ۴۸ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ به ۱۱۵ هزار نفر در ۲۰۲۱ رسیده و ایران به مرحله مهاجرت دسته جمعی کنترل نشده رسیده، ولی مسئولین ما معتقدند که چیز مهمی نیست. از حساب توییتر سامان فائق

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
📊 ایسپا، مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران: یافته‌ها نشان داد رسانه ملی و شبکه‌‌های اجتماعی مجازی به ترتیب به عنوان مهمترین منابع پیگیری اخبار در بین مردم هستند؛ یعنی ۳۷.۹ درصد مردم گفته‌اند اخبار را بیشتر از طریق صدا و سیما دنبال می‌کنند.

همچنین ۳۱ درصد از طریق شبکه‌های اجتماعی مجازی و ۸.۹ درصد از طریق ماهواره، اخبار کشور را پیگیری می‌کنند. البته شایان ذکر است عمده محتوای خبری و اطلاع‌رسانی کشور در شبکه‌های اجتماعی، توسط خبرگزاری‌های رسمی و پایگاه‌های خبری تولید می‌شود.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💠 اپراتورها ملزم به ارائه بسته‌های با حجم بالا

سخنگوی شورای رقابت: اپراتورهای تلفن همراه ملزم به ارائه بسته‌های اینترنتی متنوع‌تر با حجم بیشتر شدند.

تعرفه‌ها باید مطابق مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باشد.

پ.ن. اپراتورها: چشم.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
حرفه؛ روابط عمومی
فایننشال تایمز با عنوان فرار مغزها معتقده ایران با افزایش ۱۴۱%، سریع‌ترین رشد مهاجرت رو در ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ داشته. این رقم از ۴۸ هزار نفر در سال ۲۰۲۰ به ۱۱۵ هزار نفر در ۲۰۲۱ رسیده و ایران به مرحله مهاجرت دسته جمعی کنترل نشده رسیده، ولی مسئولین ما معتقدند که چیز…
‏۱۱۵ هزار ایرانی در سال ۲۰۲۱ به مقصد ۳۸ کشور عضو OECD (آمریکا، اروپا، ژاپن، ...) مهاجرت کردند.

جهش ۱۴۱ درصدی این عدد نسبت به سال قبل (۴۸۰۰۰ نفر سال ۲۰۲۰) رتبه‌ی اول جهان را کسب کرد.

۱۱۵۰۰۰ مهاجر فقط در یک سال را مقایسه کنید با:
۲۰۰۰ فارغ‌التحصیل سالانه شریف و ۶۰۰۰۰ از بدو تأسیس
۹۸۵۰ دانشجوی جدید دکتری، ۱۳۰ هزار دانشجوی جدید ارشد و ۱۸۳ هزار دانشجوی جدید کارشناسی دانشگاه‌های دولتی از طریق کنکور در همان سال
حدود ۱۱۷ هزار نفر تعداد کل پزشکان کشور که بسیاری در همین سال‌ها مهاجرت کرده‌اند و...
عده‌ای این فاجعه‌ی آشکار را هم کتمان و ماله‌کشی می‌کنند.

«تبادل نخبگان» با جهان وقتی است که با نسبت امیدوارکننده در ازای نیروی متخصصی که از کشور خارج می‌شود، متخصصانی هم به کشور وارد شوند.
وضعیت فعلی «فرار دسته‌جمعی» است؛ که از متخصصان و فارغ‌التحصیلان جوان دانشگاه‌های برتر عبور کرده و به عموم جامعه رسیده است./علی شریفی زارچی

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
«تسلیت باد» غلط است، غلط ننویسیم!

خدا رحمت کند زنده‌یاد ابوالحسن نجفی، مولف کتاب «غلط ننویسیم» را. نوشته است: «تسلیت به معنای دلخوشی است و به کسی تسلیت گفتن یعنی به کسی جمله‌های دلخوش‌کننده گفتن و کسی را تسلیت دادن یعنی کسی را دلداری دادن. حال اگر به کسی بگوییم درگذشت فلان بر شما تسلیت باد، مثل این است که به او گفته باشیم درگذشت فلان بر شما دلخوشی باد!

اخیراً رسم شده است که به‌جای این جمله: «درگذشت فلان کس را به ملت ایران تسلیت می‌گوییم» غالباً در روزنامه‌ها یا روی پارچه‌های شعار در معابر می‌نویسند: «درگذشت فلان‌کس بر ملت ایران تسلیت باد.» این جمله غلط است و معنایی متضاد با آنچه اراده کرده‌اند در بر دارد.» باید گفت درگذشت فلان فرد یا مقام را تسلیت می‌گوئیم. پس درست این است که بنویسیم : شهادت حضرت فاطمه (س) را تسلیت می‌گوییم./ باشگاه روزنامه نگاران

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
📲 واردات ۲ میلیارد دلار موبایل در ۸ ماه

در ۸ ماهه سال جاری ۹ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۳۳۹ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه یک میلیارد و ۹۳۸ میلیون و ۵۵۳ هزار دلار بوده است./ باشگاه خبرنگاران

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
📊 #اینفوگرافیک: پذیرش پرداخت موبایلی در چین از سایرین پیشی گرفته است

این نمودار نرخ نفوذ پیش‌بینی‌شده برای پرداخت‌های تلفن همراه در نقاط فروش در کشورهای منتخب در سال 2023 و همچنین میانگین مبالغ تراکنش به ازای هر کاربر و سال را نشان می‌دهد.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⚠️ مرورگر کروم خود را همین حالا آپدیت کنید

گوگل یک آپدیت امنیتی مهم برای مرورگر Chrome منتشر کرده که ۷ آسیب‌پذیری جدی و سطح بالا رو برطرف میکنه، لازمه که همین الان حتما کروم رو آپدیت کنید.

ظاهرا مهاجم میتونه با یک صفحه HTML دستکاری شده sandbox کروم رو دور بزنه و به سیستم شما ممکنه دسترسی پیدا کنه
وقت آپدیت کردن هست.

119.0.6045.199/.200 برای ویندوز و 119.0.6045.199 برای macOS و Linux نسخه‌های جدید هستن.

از اونجایی که بعضی از مرورگرها مثل edge مایکروسافت بر پایه کرومیموم هستن باید منتظر بمونید تا اونا هم وصله‌های امنیتی رو منتشر کنن./گیک الرتز

https://thehackernews.com/2023/11/zero-day-alert-google-chrome-under.html

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
گوگل با قانون بحث برانگیز اخبار آنلاین یا لایحه C-18 کانادا موافقت کرد

اگه یادتون باشه این همون قانونی بود که در کانادا تصویب شد و میگفت پلتفرم‌های آنلاین باید به ناشران اخبار در کانادا بابت گذاشتن خبرهاشون پول بدن.

بعد این خبر فیسبوک و گوگل مخالفت کردن و گفتن ناشران کانادایی رو از پلتفرم‌هامون به کل حذف می‌کنیم.

همین شد یه چالش خیلی بزرگ برای کانادا، چون این بار پولی که نمیگرفتن هیچ تازه قدرت رسانه‌هاشون هم به خاطر اینکه دیگه توی اینستاگرام یا گوگل نیوز و ... نبودن پایین اومده بود.

ماجرا رسید توافق دولت کانادا با گوگل، در طول تاریخ خیلی پیش نمیاد که یک کشور بیاد با یک شرکت گفتگو کنه و با هم توافق انجام بدن، حداقل توی این سطح نبوده که کانادا مجبور بشه درخواست‌های گوگل رو قبول کنه.

مثلا یکی از درخواست‌های گوگل که الان قبول شده اینه که جای مذاکره با تک تک رسانه‌ها و حتی ناشران فردی و مستقل گوگل بیاد با یک سازمان رسانه‌ای که از طرف تمام رسانه‌های کانادا هست توافق کنه.

ضمن اینکه مبلغ پرداختی کمتر شده و CBC میگه در مجموع سالانه ۱۰۰ میلیون دلار از طریق این قانون به رسانه‌های کانادایی میرسه
معلوم نیست وقتی این قانون رو کانادا اجرا کرده و حالا گوگل توافق میکنه آیا کشورهای دیگه هم تصمیم میگیرن این حرکت رو انجام بدن یا نه. مخصوصا اتحادیه اروپا که توانایی تحت فشار گذاشتن بیشتری نسبت به کانادا داره. منبع/گیک الرتز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
✈️ #تلگرام

آپدیت جدید با پیشنهاد کانال‌های مشابه و تبدیل ویس به متن برای تمامی کاربران

در آپدیت جدید تلگرام بخشی با عنوان similar public channels به کانال‌های عمومی اضافه شده است که به کاربران کمک می‌کند تا کانال‌های مشابه مورد علاقه خود را به سادگی از بین میلیون‌ها کانال پیدا کند.

در این آپدیت قابلیت تبدیل صدا به متن که تا امروز مختص کاربران پریمیوم بود، در دسترس تمامی کاربران قرار گرفت. البته کاربران غیر پریمیوم تلگرام در هفته ۲ بار می‌توانند از این قابلیت استفاده کنند./ عرصه های ارتباطی

https://telegram.org/blog/similar-channels

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🌐 واتس‌اپ از قابلیت قفل کردن چت‌ها با استفاده از رمز اختصاصی Secret Code رونمایی کرد

تا پیش از این می‌تونستید چت‌های خاصی رو در پوشه مخصوص قرار بدین و اونها با رمز گوشی یا اثرانگشت قفل کنید. ولی این چتها در پوشه Locked Chats قرار می‌گرفتن و اگر شخص دیگه ای به گوشی شما دسترسی داشت، می‌تونست بفهمه که شما چت‌های قفل شده ای دارین.

اما حالا واتس‌اپ این مشکل رو با قابلیت Secret Code حل کرده و کاربرا میتونن پوشه Locked Chats رو مخفی کنن و برای نمایش اون به جای اثرانگشت از یک رمز اختصاصی استفاده کنن.

رمز انتخابی می‌تونه شامل حروف، اعداد و حتی اموجی ها باشه ولی نکته جالب اینه که این رمز رو باید در قسمت سرچ واتس‌اپ تایپ کنید تا پوشه چت‌های قفل شده نمایان بشه. بنابراین کسی که این رمز رو ندونه، اصلا نمی‌تونه بفهمه که شما چت قفل شده ای دارین!

این قابلیت از حالا عرضه شده و طی ماه های آینده به تدریج برای تمام کاربران فعال خواهد شد./ تک‌توب

🔎 techcrunch.com

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دستور رئیسی برای تشکیل مرکز ملی هوش مصنوعی

🔹با حکم رئیس‌جمهوری، ماموریت تشکیل «شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی» به دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس‌جمهوری محول شد.

🔹در این حکم هدف از تشکیل این شورا، ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های ذی‌ربط و کنشگران پیشران در حوزه هوش مصنوعی عنوان شده است./تسنیم

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
چین سعی کرد تا کودکان را از شبکه اجتماعی دور کند حالا سالمندان وابسته شده‌اند

🔹 مجله وایرد در مقاله‌ای می‌گوید بیش از ۲۶۰ میلیون سالمند چینی با بحران تازه‌ای روبرو هستند. کشور چین مدتی است که استفاده کودکان و نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی را محدود کرده و برای جلوگیری از اعتیاد این قشر به موضوعاتی که از نظر دولت مضر قلمداد شده‌اند، ساعت بازی این گروه را نیز محدود کرده است.

🔹 اما حالا طیف دیگری از جامعه که شاید پیش از این جریان مخالف اینترنت و شبکه اجتماعی را تشکیل می‌دادند، به لطف گوشی‌های هوشمند ارزان قیمت و هزینه پایین اینترنت به کاربران پرو پا قرص شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده‌اند./پیوست

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
2024/11/18 09:21:06
Back to Top
HTML Embed Code: