Telegram Web Link
اقدام کردن بدون چشم انداز، صرفا وقت گذراندن است.

داشتن چشم انداز بدون اقدام کردن فقط رویای روزمره است.

اما چشم انداز داشتن و اقدام کردن می تواند دنیا را تغییر دهد./نلسون ماندلا

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🖥 ایکس پولی شد! / کاربران جدید ایکس باید چقدر هزینه کنند؟


ایلان ماسک از همان ابتدای خرید توییتر که البته اکنون با نام جدید ایکس شناخته می‌شود، بحث پولی شدن این پلتفرم را مطرح کرده بود. اکنون پس از یک سال انجام آزمایش‌های جدی در بعضی کشورها برای اخذ هزینه در قبال استفاده از شبکه اجتماعی ایکس، پروسه پولی‌شدن این پلتفرم شروع شده است.

اسم طرح جدید ایلان ماسک «Not A Bot» است که می‌خواهد در قبال بعضی از ویژگی‌های اساسی این شبکه مانند لایک کردن کاربران، ری‌توییت یا کوت کردن مطالب دیگران و نشانک‌گذاری پست‌ها در نسخه وب پلتفرم، هزینه دریافت ‌کند. ایکس با بیان اینکه هدف از معرفی مدل جدید اشتراک، مبارزه با ربات‌ها و اسپمرهاست، عنوان کرده که این هزینه در کشورهای مختلف بر اساس نرخ ارز متفاوت است.

به گفته مدیران این شبکه اجتماعی، روش جدید ابتدا برای کاربران نیوزلند و فیلیپین اجرا می‌شود. البته در این آزمایش، کاربران فعلی تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند. اما کاربرانی که تازه، وارد این پلتفرم می‌شوند در صورتی که نخواهند اشتراک را تهیه کنند، فقط می‌توانند پست‌ها را ببینند و بخوانند یا ویدیوها را تماشا و افراد مورد علاقه خود را فالو کنند./تجارت‌نیوز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
📷 نظرسنجی در کپشن اینستاگرام

امروز که می‌خواستم در صفحه اینستاگرام، یک پست بذارم، گزینه poll اضافه شده بود. یعنی عبارتی که برای کپشن نوشته میشه رو میشه به صورت تعاملی درآورد و از مخاطبان خواست که به گزینه های نظرسنجی رأی بدن.

البته با انتخاب گزینه ها، دیگه آپشن هایی مثل هشتگ، حذف شد و صرفا سوال و اون گزینه ها در بخش کپشن، دیده میشن.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
از روابط عمومی وزارت ارتباطات به مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد
از مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد به مدیر عاملی بنیاد رودکی
از مدیرعاملی بنیاد رودکی به روابط عمومی پتروشیمی خلیج فارس

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
فکر کنم اصطلاح «کثیف» مناسب‌ترین عبارت باشه برای این شکل تبلیغات

مصاحبه کننده، اول از چند نفر که طبیتعا هماهنگ شده و رفقاش هستن می پرسه اگه 30 میلیارد بهت بدن حاضری فقط 6 ماه زندگی کنی؟

خب هم سؤال جالبه و هم با شرایط الان، شما منتظرید که جواب‌ها رو بشنوید.

بعد میره سراغ یه جوون که میگه بله، و در جواب چرایی پاسخ بله، میگه میخوام بدم مادرم عمل کنه.
شما کلی احساساتی میشه و پیگیری ویدئو برات جذاب تر میشه.

در ادامه برای طبیعی نشون دادن مصاحبه میره سراغ یک سری افراد معمولی و شما کاملا به مستند بودن ویدئو، اطمینان پیدا می کنید. جواب ها هم منطقی به نظر میان.

در آخر می رسه به کسی که میگه همین الان هم امید به زندگی نداره! چرا؟ چون به خاطر هیکلش، لباس مناسب پیدا نمی کنه!!!

و حالا خانم مصاحبه کننده برمی گرده رو به دوربین و تازه می فهمی چه رکبی خوردی! بله، همه اینا تبلیغات فروشگاه لباس بزرگ سایز بود.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
تبلیغ مایکروسافت برای کنسول ایکس باکس و روز بعد از اون تبلیغ سونی برای بازی جدید اسپایدرمن روی گوی 2.3 میلیارد دلاری لاس وگاس/ تک توب

طبق اسناد لو رفته از بخش مارکتینگ گوی 2.3 میلیارد دلاری لاس وگاس (The Sphere)، هزینه روزانه تبلیغ روی اون 450 هزار دلار و هزینه تبلیغ هفتگی 650 هزار دلار هست.

این هزینه ها شامل ساخت یک ویدیوی 90 ثانیه ای بهینه شده برای شکل خاص این گوی میشن و برای پلن روزانه تبلیغ 4 ساعت در زمانهای مختلف نمایش داده میشه و در پلن هفتگی شامل 276 بار نمایش جمعا به 414 دقیقه (حدود 7 ساعت) خواهد بود.

طبق تخمین صاحبان The Sphere، هر تبلیغ رو حدود 300 هزار نفر به صورت فیزیکی و حدود 4.4 میلیون نفر به صورت انلاین در شبکه های اجتماعی میبینن.

این ارقام شاید بزرگ به نظر بیان ولی با توجه به بازدیدی که ویدیوهای این گوی دریافت میکنن، هزینه اون به خصوص برای شرکتهای بزرگ رقم انچنان بالایی نیست.

برای مقایسه هزینه نمایش یک تبلیغ 30 ثانیه ای در فاینال مسابقات فوتبال امریکایی (Super Bowl) برای سال اینده 7.5 میلیون دلار هست که شامل هزینه ساخت تبلیغ نمیشه.

این قیمتها البته در اینده میتونن به لطف پتانسیل بالای این گوی برای تبلیغات، بالاتربرن.

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
یکی دیگه از اون مواردی که با موضوعات احساسی، تبلیغات کثیف برای درآمد دلاری یا هر هدف اقتصادی دیگه ای، تولید می کنند.

به قدری از خلاقیت تهی شدن که دست به تولید این قبیل ویدئوها می زنن. و خاک.

https://x.com/alirezashirazi/status/1715745332812763136?s=20

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
سرعت جهانی اینترنت به سرعت در حال افزایش است

این نمودار میانگین سرعت دانلود اینترنت جهانی از سال 2020 تا 2023 را نشان می دهد. #اینفوگرافیک

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
🔺 احکام بدوی الهه محمدی و نیلوفر حامدی صادر شد/ احراز اتهام همکاری با دولت آمریکا برای هر دو متهم

شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی پس از رسیدگی به پرونده متهمان نیلوفر حامدی و الهه محمدی، هر 2 متهم را در 3 عنوان اتهامی مجرم شناخته و رای خود را صادر کرد.

مرکز رسانه قوه قضاییه - پس از برگزاری جلسات دادگاه و تحقیقات به عمل آمده، اخذ آخرین دفاع از متهمان و ملاحظه لوایح دفاعیه وکلای مدافع، شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران رای پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی را صادر کرد.

براساس رای صادره، خانم الهه محمدی به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا، به تحمل 6 سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور 5 سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد.

خانم نیلوفر حامدی نیز به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا به تحمل 7 سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور 5 سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم گردید.
همچنین، هر 2 متهم خانم‌ها محمدی و حامدی با توجه به اقدامات ضد امنیتی به استناد بندهای پ، ح و ذ ماده 23 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392، به عنوان مجازات تکمیلی به مدت 2 سال از عضویت در احزاب، گروه‌ها، دسته‌جات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی، رسانه‌ها و مطبوعات محروم شدند.

در رای دادگاه آمده است، ایام بازداشت به استناد ماده 27 قانون مجازات اسلامی کسر و محاسبه خواهد شد.

احکام صادره حضوری و ظرف 20 روز در دادگاه تجدید نظر تهران قابل اعتراض هستند.

گفتنی است، درصورت تایید حکم از سوی دادگاه تجدید نظر، متهمان مجازات اشد (6 سال حبس برای خانم الهه محمدی و 7 سال حبس برای نیلوفر حامدی) را تحمل خواهند کرد.

در پرونده هر دو فرد مذکور، مستندات اثبات شده ای از ارتباط با برخی نهادها و افراد مرتبط با دولت آمریکا وجود دارد که به صورت آگاهانه انجام می‌شده و اهداف ضد امنیتی را دنبال می‌کرده است./شرق

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
نتانیاهو وزارت اطلاع‌رسانی رژیم صهیونیستی را منحل کرد

▫️بعد از استعفای وزیر اطلاع‌رسانی رژیم صهیونیستی، کابینه این رژیم امروز (یکشنبه) با حذف وزارت اطلاع‌رسانی و انتقال بودجه این وزارتخانه برای بازسازی شهرک‌های یهودی‌نشین اطراف غزه موافقت کرد.

▫️گالیت دیستل اتباریان، وزیر اطلاع‌رسانی در کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در روز ششم از عملیات طوفان الاقصی، از منصبش استعفا داد./اقتصادنیوز

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
ورود خبرنگار ایرانی به غزه؟!

در وضعیتی که فضای جنگ بر منطقه سایه افکنده و تراژدی انسانی بی‌سابقه‌ای در نوار غزه رخ می‌دهد، بحث‌های حاشیه‌ای در ایران داغ است و یکی از آن‌ها همین مساله اعزام خبرنگار به نوار غزه است که به نظر می‌رسد بیشتر معطوف به کشمکش‌های داخلی بوده و در امتداد بحث و جدل اعزام خبرنگاران به جام جهانی قطر مطرح می‌شود.

حالا هم اعلام شده است که خبرنگاران به این منطقه اعزام می‌شوند. اما واقعیت این است که در حال حاضر ورود به غزه چه برای خبرنگار چه غیر خبرنگار به ویژه برای ایرانی‌ها تحت هیچ شرایطی امکانپذیر نیست. سه راه برای ورد به نوار غزه وجود دارد: نخست از طریق مصر دوم از طریق دریای مدیترانه و سوم هم از جانب اسرائیل.

اما مصر که اساسا در شرایط عادی هم به ایرانی‌ها برای سفر به این کشور ویزا نمی‌دهد و مذاکرات برای تورهای گردشگری فعلا راه به جای خاصی نبرده است. تازه اگر هم فرضا امکان سفر به مصر فراهم باشد، این به معنای فراهم بودن امکان ورود به نوار غزه آن هم در این شرایط جنگی نیست.

فعلا که گذرگاه رفح بسته است و تنها دیروز بعد از دو هفته از شروع جنگ برای ورود 20  کامیون حامل کمک‌‌های انسان‌دوستانه باز و دوباره بسته شد. یعنی امکان ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه با این دشواری روبرو است که بعد از فشارهای منطقه‌ای و بین‌المللی صرفا برای ورود محدود این کمک‌ها بازگشایی شده است که جوابگوی نیازهای غذایی و درمانی این منطقه نیست.

از آن گذشته، هزاران نفر از ساکنان غزه که قبل از جنگ در مصر و یا کشورهای دیگر بودند، در حال حاضر در منطقه العریش مصر بلاتکلیف هستند و امکان بازگشت به غزه را ندارند، حال چطور غیر غزه‌ای‌ها و آن هم ایرانی‌ها خواهند توانست به این منطقه سفر کنند؟ بماند که مصر چه حساسیتی روی ارتباط فیزیکی میان ایران و غزه دارد که اگر هم جنگ تمام و آتش بس برقرار شود و حتی اگر روابط قاهره و تهران هم احیا گردد، باز بسیار بعید است که دولت مصر اجازه سفر ایرانی‌ها به نوار غزه را بدهد.

اما می‌ماند راه اسرائیل و دریای مدیترانه. اولی که تکلیفش مشخص است و مسیر دریا هم تحت کنترل و محاصره اسرائیل است و دیدیم که در سال‌های 2009 و 2010 چه برخورد خشنی با کشتی‌های حامل کنشگران خارجی حامی فلسطین در آب‌های بین‌المللی دریای مدیترانه انجام شد و نیروهای اسرائیلی با حمله به کشتی مرمره ترکیه 10 فعال ترک را کشته و روابط آنکارا و تل آویو به تیرگی گرایید و سفرا هم فراخوانده شدند.

واقعیت این است که طرح این مباحث جنجالی جز این که ثنویت داخلی در حوزه فلسطین و اسرائیل را فربه‌تر می‌کند، خروجی خاصی ندارد.
#صابر_گل_عنبری
@Sgolanbari

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
کشورها با سریع ترین اینترنت در جهان

ایران در بین ۱۸۰ کشور رتبه ۱۴۵ را دارد./اکونومیست فارسی

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
گوگل در حال کار روی قابلیتی به نام IP Protection برای مرورگر کروم هست که مثل پروکسی عمل میکنه و ایپی کاربر رو مخفی میکنه و حریم شخصی اونهارو بهبود میده، چیزی مشابه WARP کلاودفلر.

در فاز اولیه گوگل فقط دامنه سرویسهای خودش رو برای کاربران امریکایی پروکسی میکنه و بعد از اون به تدریج بقیه سایتهارو هم از طریق سرورهای خودش پروکسی خواهد کرد. این پروکسی در مسیر رمزنگاری شده هست و گوگل از محتوای درخواستها به سایتهای مختلف اطلاعی نخواهد داشت.

در فازهای بعدی هم گوگل قصد داره درخواستها رو از طریق دو سرور، اولی سرورهای خود گوگل و دومی به طور مثل سرورهای CDN بقیه شرکتهای علاقه مند پروکسی کنه تا حریم شخصی کاربران رو بیش از پیش افزایش بده.

این قابلیت قرار هست اختیاری باشه و کاربران اون رو برای استفاده فعال کنن. همچنین برای رعایت قوانین مختلف از جمله قوانین کپی رایت برای نمایش محتوا در سرویسهای استریم فیلم و سریال، صرفا موقعیت دقیق رو مخفی میکنه ولی موقعیت کلی (مثلا کشور) رو مخفی نمیکنه./ تک توب - منبع

حرفه؛ روابط عمومی | @ePRNet
2024/11/18 16:40:41
Back to Top
HTML Embed Code: