Telegram Web Link
دکتر شیری
Audio
خواندن اين پيامها در دايركت اينستاگرام، دلنشين نيست؟
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
كتاب جديد نشر توانگرى درباره از دست دادنهاى بزرگ است ؛ فرزند، والدين، رفيق… نويسنده مادريست كه غم از دست دادن فرزند را مبدل به ده قدم مشخص بازسازى زندگى كرده است. مترجمين كتاب درمانگران راه بادى هستند كه به زيبايي كتاب را به زبان فارسى برگرداندند و من نيز افتخار نظارت بر تمام اين مراحل را داشتم.
————
كتاب "مسیر شفای زخم
از دست دادن فرزند"

✔️آیا فقدان بزرگ تجربه کرده اید ؟
بعد از فقدان، خیلی چیزها برایتان گم و بی معنا شده است؟
✔️چگونه پس از فقدان ، روابط و عزت نفس خود را ترمیم کنیم؟
✔️چگونه با زنده نگه داشتن عشق فرزند( يا عزيزانمان ) ، زندگی پس از فقدان را احیا کنیم؟

✔️ده قدم کاربردی و مفید برای کمک به زندگی دوباره و آرامش پس از دست دادن فرزند

✔️"مسیر شفای" فقدان و سوگ از دست دادن فرزند فارغ از زمان

✔️درک و" پذیرش" زندگی تغییریافته بدون حضور عزيزان

👈این کتاب به درد چه کسانی می خورد و به چه کسانی باید هدیه داد؟
✔️آیا فرزند ( يا عزيزى را) را از دست داده اید؟
✔️آیا دوستانی دارید که تجربه از دست دادن عزيز يا فرزند دارند؟
✔️آیا در مسیر بازگشت زندگی پس از از دست دادن فرزند هستید؟
✔️این کتاب برای اعضای خانواده و هرکسی که به نوعی با کودک از دست رفته رابطه عمیقی داشته مفید است

————-
١٤٤ صفحه- دو رنگ
ارسال رايگان با پست پيشتاز تا یکشنبه ۲۶ شهریور
١٧٥ هزار تومان
————-
صفحاتى از كتاب را ميخواهيد بخوانيد ؟
https://www.tg-me.com/drshiri/35854
———-
نحوه سفارش:
١-از سایت توانگرى راحت خرید کنید ( امکان ثبت کارت به کارت هم داخل سایتمان افزوده ایم)

https://tavangary.pub/healing-pathway/

٢-در تلگرام از مسوول فروش ما ميتوانيد اطلاعات بگيريد
T.me/tavangary_pub

شفای-زخم-از-دست-دادن-فرزند.pdf
3.8 MB
بخشهايي از كتاب جديد كتاب "مسیر شفای زخم
از دست دادن فرزند"
———
اطلاعات بيشتر و سفارش آنلاين كتاب👇

https://tavangary.pub/healing-pathway/
Forwarded from هواداران سرخ
🔴 مهمان مامان؛ چه ساختید که اینقدر نگرانید؟

ورزش مدیا

♦️یعنی سرسام گرفتیم. کل سفر کریس رونالدو و کاروان النصر به تهران، حتی چهل‌وهشت ساعت هم طول نخواهد کشید، اما کل کشور دلشوره حفظ آبرو دارد. هر طرف را نگاه می‌کنی، یک نفر دارد نسخه می‌پیچد که برای استقبال از رونالدو باید فلان کار را بکنیم. یکی دنبال زیباسازی مسیر حرکت او از فرودگاه است، یکی دارد محل ورودش به آزادی را موکت می‌کند، یکی تشکیل ستاد استقبال با حضور مقامات عالیرتبه را سفارش می‌دهد و یک گروه پرشمار هم به فکر حل مشکل فیلترینگ برای کریس هستند.

♦️این وسط حتی جناب ضرغامی نمک ریخته که: «ایتا و بله نصب کند و به بچه‌محل‌هایش هم بگوید نصب کنند.» آنچه به همین صراحت از سوی وزیر مملکت مورد طعن قرار می‌گیرد، طرح‌هایی است که با صرف هزاران میلیارد بودجه از جیب ایرانیان راه‌اندازی شده، اما گویا تنها کارکردش بانمک‌تر جلوه کردن عزت است!

♦️حال و هوای این چند روز تهران، شبیه فیلم «مهمان مامان» مهرجویی است؛ آنجا که ساکنان آن بیغوله همه همسایه‌ها را بسیج کردند و به آب و آتش زدند تا بلکه یک شام آبرومند برای مهمان ناگهانی خود ترتیب بدهند. او آمد، خورد و رفت، اما آیا بعد از آن همه چیز درست شد؟ خرابی در و دیوارها از میان رفت؟ کار و بار اهالی خانه سامان گرفت؟

♦️سوراخ جوراب مرد خانه رفو شد؟ راستی چه ساختید که حالا این همه نگران حضور موقت یک میهمان سرشناس هستید؟ ما برای کمتر از دو روز پذیرایی از رونالدو اینطور سرگیجه گرفته‌ایم و داریم به در و دیوار می‌زنیم، اما کشوری در همسایگی‌مان ترتیب اقامت دایمی او و اهل و عیالش را داده و نگران چیزی هم نیست. یک شیر پاک خوره پیدا می‌شود این فاصله بعید را برای‌مان توضیح بدهد؟

♦️اگر فیلترینگ مایه آبروریزی است، اگر جا دارد تهران زیباتر شود، اگر آزادی رنگ و روی تازه می‌خواهد، اگر فرودگاه باید خوشگل شود و رفتار مسوولان بهبود بیابد، پس چرا این اشکالات را برای ما ایرانی‌ها رفع نمی‌کنید؟ کریس برای یک بازی فوتبال می‌آید و می‌رود، ما اما ساکنان ابدی این خانه پدری هستیم. آیا بخشی از این احترام و تقلا برای بهتر کردن اوضاع، حق‌مان نیست؟ رونالدو نیستیم، آدم که هستیم!


🆔 @Fcpersepolis
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تنهایی
سالها قبل ، از شهرستان میامد تهران سر کلاسهام تو خیابان اورامان، آخر وقت میدیدم که چادرش را از کیفش درمیاره و زودی میره برسه به آخرین اتوبوس که برسه به خانواده اش
———
برای کارشناسی ارشد اومد پایتخت، چالش بزرگی بود که بتونه تهران خانه اجاره کنه و از پس هزینه هاش بربیاد و تازه به خانواده اش هم کمک مالی کنه
———-
به هر زحمتی بود درسش را با موفقیت تمام کرد، سر جلسه دفاعش رفتم، خیلی خوشحال بود، دیگه افتاد دنبال کار تخصصی اش، سی سالش شده بود؛ به سرعت مسیر پیشرفت را طی کرد، خانواده اش را آورد تهران، خانه مستقلی هم برای خودش اجاره کرد و من شاهد خوش نامی و پیشرفتش بودم .
——
کم کم نگران شد که تنهاست؛ روابطی که تجربه میکرد چنگی به دل نمیزد، بعد از مدتها عشق را تجربه کرد و طرفش هم پسر خوبی بود ولی نه از اون پسرهایی که عرضه و شهامت و قاطعیت نگهداری یک رابطه خوب با یک دختر خودساخته را دارند، پسره مذکر مانده بود، مرد نشده بود هنوز … یک روز بهم گفت رابطه اش را خودش تمام کرده… آبی از طرف گرم نمیشد
———
چند شب پیش به خانمم نشسته بودیم و یادش افتاد به دلمون و زنگ زدیم دعوتش کردیم دسته جمعی رفتیم کنسرت تو سعدآباد؛ فرصتی شد از حال و روزش پرسیدم؛ غم “تنهایی” داشت، از یار قدیمش دلخور بود که پای عشقشان نایستاده بود. گلگی میکرد که مرد خوب نمیبیند نه در فضاهای کاری نه حتی در شبکه های انلاین دوستیابی…
حس کردم ترس از تنها ماندن داره تو سی و‌پنج سالگیش، زندگی را زهرش میکنه
بهش گفتم «دختر خوب! اینهمه عالم به تو حال داده، حواست هست از کجا خودت را به کجا کشانده ای که هزار دست مریزاد داره؟ مرجع و مرهم صدها انسان شده ای، استقلال مالی خوب داری…چرا فکر میکنی تنها به شیوه های محدود ذهنی تو بناست خداوند به زندگیت ، عشق یک مرد بیاورد ؟ تو تلاشهایت را بکن ولی عالم را محدود به ترسهای درونی ات نکن و خداوند را امتحان مکن؛
صبوری کن،
وظایفت را انجام بده و منتظر سورپرایز پروردگار بمان»
درسته که آخرش یه هوا کشیش طور شد ولی با تمام یقین و ایمانم بود که گفتم. رابطه عاطفی بناست به ما سرور دهد و تنهاییمان را بکاهد؛ هر دوی اینها لَنگ یک مرد یا زن دیگر نیست…حداقل در مختصات الهی که اینگونه نیست
————
ما درباره عشق و رابطه پیش فرضهای اشتباه داریم. تنهایی را بد تفسیر میکنیم ولی خودساختگی حتما به نوعی تنهایی درست ختم میشود
علیرضاشیری
درباره دختری نوشته بودم که در ۳۵ سالگی ، ترس از تنهایی عاطفی پیدا کرده بود. دختری که شهامت کرده بود از رابطه ای «بلاتکلیف» بیرون بزند .رابطه ای که پسر اکثرا در زندگیش بین مهاجرت و کارافرینی و ازدواج و … معلق مانده بود و عمر دختر در نو‌سانات فلسفی آن پسر در حال تباه شدن بود .
یک خواننده ای فرصت طلبی کرد و این وسط کامنتی را نوشت :

« بهش نگفتید وقتی اون پسر را رد میکردی باید فکر این تنهاییها را هم میکردی؟ »

انگاری خواسته باشد این وسط ها، یک تسویه حسابی هم با زنان کرده باشه ؛ و من حیفم آمد برایش ننویسم که :

«زنها به پای هر «مذکری»نمیمانند، هرچند که به خاطر یک « مرد» خیلی کارها میکنند ؛

✔️زنها ، پسر داداش گونه نرم یا مرد نق نقو، ضعیف و بلاتکلیف و زخم زبون زن را برنمیتابند و از کنار گذاشتنش هرگز پشیمان نمیشوند
✔️زنها از نفهمی یک مرد نسبت به گذران عمرشان، فرصت تشکیل خانواده و مادر شدن رنج میکشند،
✔️زنها به پای مردان خاکستری، بلاتکلیف، حراف، بی عمل خسته میشوند و میروند و هرگز برنمیگردند
✔️زنان از مرد روشنفکری که کتاب آلبرکامو میخواند و یونگ بلغور میکند اما بلد نیست در رابطه اش وقت بگذارد و یک هدیه مناسب تهیه کند، زده میشوند.
✔️زنان از اینکه یک مرد اینهمه درگیر خوبیها و هیکل و تیپ و خلوت خودش باشد اما نتواند با یک زن معاشرت خوب داشته باشد، پر از انزجار میشوند.
————
بقیه متن را برای پسرم و بقیه آقایان صفحه ام مینویسم :
جان پدر؛
✔️برای بدست آوردن و نگه داشتن یک زن شایسته ، باید خودسازی کنی،
خویشتن داری بیاموزی و متواضع گردی و شفقت ورزیدن را تمرین کنی؛ اینها تو را از مشغول شدن بیهوده به خودت ، باز میدارد.
«به دام و دانه نگیرند مرغ دانا را»
پسرجانم،
نسبت به بعضی کاستیهای زنی که دوستش داری ، چشم بپوشان و همان چشمها را به موقع بر زیباییهاش، ظاهری و باطنی بگشا و درگیر مقایسه های اشتباه با بقیه دختران نشو. همیشه از تو بهتر و از دختر محبوبت، دختران جذاب تر در بازاره مکاره این عالم وجود دارد ، اما تو ، همچون یک باغبان، پای محبوبت بمان تا تنومندی و شکوه درخت عشقتان را ببینی.

شهریور ۱۴۰۲
به احترام زنان پرافتخار میهن

————-
@drshiri
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
این سه راه به شما کمک می‌کند تا بفهمید از زندگی چه می‌خواهید...



@drshiri
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جانت عزيزتر از اين است كه عشق را با توسرى خورى بچشى؛
نه به رابطه اشتباه
نه به رابطه ممنوع


مهارت های ارتباط عاطفی (MER)

@drshiri
2024/09/27 17:26:20
Back to Top
HTML Embed Code: