Telegram Web Link
🔹 تهیه از انتشارات طرحواره
🔹 تلفن سفارش کتاب: ۰۲۵۳۷۷۳۷۷۸۸
🔹 واتساپ: ۰۰۹۸۹۱۲۶۵۱۶۹۳۲
🔹 ارتباط مستقیم با مدیر انتشارات/واتساپ:

+989125520882

@drsargolzaei
🟢روایت روان‌سیاست در ادبیات و سینما

✔️نگاهی به رمان میرا (کریستوفر فرانک) و فیلم‌ سینمایی فارنهایت ۴۵۱ (فرانسوا تروفو) و رمان و فیلم پرواز بر فراز آشیانه‌ی فاخته (کن کیسی/میلوش فورمن)

✔️دکتر محمدرضا سرگلزایی، روانپزشک

✔️جمعه ۲۳ فوریه، ۴ اسفند ۱۴۰۲
ساعت ۸ صبح ونکوور
ساعت ۱۹:۳۰ تهران


🟢این برنامه به صورت لایو در صفحه‌ی اینستاگرام باشگاه پریفرونتال برگزار خواهد شد.

#سیاست
#روان_سیاست
#باشگاه_پریفرونتال
#باشگاه_پره‌فرونتال
@drsargolzaei
@prefrontalclub
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دکتر سرگلزایی drsargolzaei
#گفتگو_کنیم 🔹 موضوع گفتگو: شیوع آلودگی به ویروس HPV در ایران 🔹 پرسش خانم لام: درود جناب دکتر عزیز تشکر می کنم برای این فرصت با هم گفت‌وگو کنیم؛ موضوع این ویروس از زمانی که فایل‌های صوتی آموزشی شما رو گوش می‌دادم و توصیه کردین پدر و مادرها برای بچه هاشون…
#گفتگو_کنیم

🔹 موضوع گفتگو:
شیوع آلودگی به ویروس HPV (ویروس پاپیلومای انسانی عامل زگیل تناسلی) در ایران


🔹️ خانم میم:
مطالب مربوط به گفتگو درباره HPV رو دنبال می‌کنم، اطلاعات خیلی مفیدی منتشر کردید سپاسگزارم.
حدود ۲ سال پیش بود که اولین بار بواسطه کارم مراجعی در همون جلسات اولیه گفت که مبتلا شده. من که بار اولم بود که با این موضوع آنقدر نزدیک برخورد داشتم دچار شوک و رنج زیادی شدم. از درمانگر خودم برای پردازش این موضوع کمک گرفتم.
سوال مراجع من که خودشم در شوک بود اون اوایل این بود که "آیا باید این موضوع رو به پارتنر بعدی‌ش بگه؟" چون تازه رابطهٔ قبلی‌ش تموم شده بود و وقتی به اون آقا گفته بود خیلی برخورد بدی داشتن باهاش. از پزشکان هم شنیدم که به نقل از بیماران‌شون می‌گفتن این موضوع گاهی از طرف آقایون انکار می‌شه و به مشکلات دیگه ای می‌رسه.
این واقعا به نظرم سؤال بزرگ و مهمی اومد و بزرگترین چالش من در کنشگری در این حوزه شد. جواب ساده‌اش شاید می‌شه بله باید گفته بشه و هر کسی نقش خودش رو در زنجیره‌ی انتقال ویروس آگاهانه بپذیره و قطع کنه! اما این واقعا آسون نیست!
از شما درخواست می‌کنم لطفا به لحاظ اخلاقی در مورد نقش داشتن چکاپ مرتبط و گفتگو درباره بیماری‌های قابل انتقال (یا شاید حتی غیر قابل انتقال اما مؤثر در رابطه) با شریک عاطفی، صحبت کنین.
فکر می‌کنم خیلی مهمه که افراد توانایی انجام چکاپ رو داشته باشن به لحاظ روحی و مادی، نتیجه رو بپذیرین یا کمک بگیرن برای پذیرشش، به پارتنر قبلی یا بعدی یا فعلی هم اطلاع بدن. از طرفی مهمه که اون فردی که اطلاع پیدا می‌کنه رفتار شایسته‌ای داشته باشه و رنج مضاعفی به بیمار نده. مهمه که آگاهانه بررسی کنه و تصمیم بگیره.
برای زنان مجرد این نتیجه گاهی به معنی قطع رابطه و کنار گذاشتن رویای نقش مادریه، این خودش چالش‌های روانی زیادی رو ایجاد می‌کنه.
از پزشکی شنیدم افراد دارای ویروس می‌تونن باهم رابطه داشته باشن حتی ازدواج کنن! نمی دونم این چقدر حرف درستیه ممنون می‌شم خانم دکتر در این مورد هم بگن. سؤال پیش میاد آیا شماره ویروس هاشونم باید مشابه باشه؟
پزشکی می گفت تست منفی کاذب در آقایون زیاد دیده می شه. اینم نمی‌دونم چقدر صحت داره و خوب می‌شه خانم دکتر درباره‌اش اطلاعاتی بدن.
تاحالا من ۸ مورد مراجع مبتلا به اچ.پی.وی داشتم، تلاش کردم فعالانه در کاهش این رنج قدمی بردارم. آنقدر این بار سنگینه که واقعا اگر جلسات درمان خودم نبود نمی‌دونستم چطور قراره به کارم ادامه بدم.
گاهی فکر می کنم پنهان‌کاری افرادی که می‌دونن مبتلا هستند یا اهمال‌کاری افرادی که از نظر جنسی فعال هستند و نمی‌خوان آزمایش بدن چه دلایل روانی داره؟ امیدوارم از شما بیشتر بشنویم درباره‌اش.
کاش گروه‌درمانی‌هایی برگزار شه که کمک کنه به افراد. اما از طرفی وقتی می‌بینم حتی به ناشناس در این گفتگو افراد مبتلای کمی شرکت کردند فکر می کنم آیا وارد گروه‌درمانی می شن؟
از نظر من این موضوع در جامعه ما یه درد اجتماعیه و از شما شنیدم مسأله‌ی اجتماعی رو باید در جمع‌ها و اجتماع حل کرد.
امیدوارم این گفتگو فرصت مشارکت اجتماعی رو فراهم کنه.

🔹 تجربه‌های‌مان را به اشتراک بگذاریم.
ایمیل دکتر سرگلزایی برای به اشتراک گذاشتن تجربه‌ها:

[email protected]

@drsargolzaei
🎙📍📍📍فهرست فایل‌های صوتی در کانال تلگرام پادکست‌ دکتر سرگلزایی:
@drsargolzaeipodcast
🔹 کاپلان‌خوانی
🔹 تاریخ روانکاوی - میراث زیگموند فروید
🔹 روان‌شناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ
🔹 تیپ‌شناسی
🔹 کرونا
🔹 میراث یونگ برای ما
🔹 گفت‌وگوی کتاب
🔹 رابطه بالغانه در خانه و محل کار
🔹 خطاهای شناختی
🔹 همسرگزینی آگاهانه
🔹 والدین و نوجوان دیجیتال
🔹 فصل اول شب‌های روشن
🔹 روانشناسی زرد
🔹 زنان
🔹 از علم تا شبه علم: از جادو تا درمان
🔹 چارچوب‌بندی کار اجتماعی
🔹 تاب‌آوری
🔹 نسبت ميان هنر و جنون
🔹 اختلال اضطراب منتشر از مغز تا درمان
🔹مهارت‌هایی برای آرامش
🔹 اخلاق
🔹 روانپزشکی برای عموم
🔹 انقلاب
🔹 دین‌اندیشی نقاد
🔹 لایوهای آمورشی برای همکاران روان‌درمانگر با موضوع کمک به آسیب‌دیدگان بحران انسانی ایران
🔹 شطرنج قدرت و تله‌های نقش
🔹 شناخت کاربردی مغز
🔹 شهروند جهان
🔹 روابط جنسی
🔹 انسان در عصر مدرنیته
🔹 خشم و خشونت
🔹 قصه
🔹 عشق
🔹 تحلیل فیلم
🔹 .
🔹 .
#فهرست #فایل_صوتی
@drsargolzaeipodcast
@drsargolzaei
⭕️ ایمیل رسیده:
درود جناب سرگلزایی گرامی 
بنده  با فایل‌های صوتی روان‌شناسی قصه‌محور با اندیشه‌ها و آموزش‌های شما آشنا شدم. قبلا به محض آپلود مطالب تأثیرگذار جنابعالی در کانال آنها را به اشتراک می‌گذاشتم ، این موضوع سبب  نشر و آشنایی بیشتر افراد جامعه با مطالب و اندیشه‌های شما می‌شد و بدین وسیله دوستان زیادی را به کانال شما دعوت نمودم. منتهی چند سالی است که امکان فوروارد را محدود نموده‌اید و این امکان وجود ندارد؛ البته که شما مختار به حفظ آثار خویش به میل خود هستید و تصمیم شما قابل احترام هست. به‌نظرم اگر پس از مدتی این محدودیت برداشته شود، به انتشار آثار و افزایش اعضای کانال کمک شایانی خواهد کرد.
با سپاس فراوان بابت آموزه های فراوان

⭕️ پاسخ دکتر سرگلزایی:
درود و مهر
از همراهی و بزرگواری‌تان بسیار سپاسگزارم
سالها فایل‌های صوتی کانال تلگرام من قابل دانلود و فوروارد بودند اما متوجه شدیم که چندین کانال تلگرامی و صفحات یوتیوب و کست‌باکس به نام من ساخته شده‌اند و صاحبان آن صفحات (که برای من ناشناس و بی‌نام هستند) در میان فایل‌های صوتی درسگفتارهای بنده، تبلیغات تجاری و نظریات سیاسی خودشان را به نام من به مخاطبان می‌فروشند. بنابراین برای محدود کردن این سوءاستفاده‌ها چاره‌ای جز بستن فوروارد و دانلود نداشتیم. البته لینک تمام فایل‌ها قابل کپی و به اشتراک‌گذاری است.
سرسبزی‌تان ماندگار

@drsargolzaei
@drsargolzaeipodcast
⭕️ عقده‌ی مادر در زندگی ما
سمینار رایگان
(حضوری در ونکوور، آنلاین در پلتفرم زوم)

⭕️ ارائه‌دهندگان:
دکتر محمدرضا سرگلزایی- روانپزشک
ساره سرگلزایی- روان‌شناس

⭕️ مکان برگزاری: کانادا- نورث ونکوور
⭕️ زمان برگزاری: جمعه اول مارچ ساعت ۱۷ ونکوور
توضیح: زمان برگزاری سمینار به وقت ایران ساعت ۴:۳۰ بامداد شنبه ۱۲ اسفند خواهد بود. بنابراین برای عزیزان ساکن ایران (و اروپا) زمان مناسبی برای شرکت آنلاین در وبینار نخواهد بود. فایل صوتی و ویدئویی وبینار پس از برگزاری در کانال تلگرامی پادکست‌های دکتر سرگلزایی و صفحه‌ی یوتیوب رسمی دکتر بارگذاری خواهند شد.
علاقمندان ساکن آمریکای شمالی می‌توانند با ارسال پیام از طریق واتساپ به مرکز مشاوره‌ی روان‌پویای ونکوور به صورت حضوری یا آنلاین در سمینار شرکت کنند:
+16047191084

⭕️ محتوای جلسه:
در يك مثلث عاطفي طبيعي، والدين يكديگر را از نظر عاطفي تغذيه مي‌كنند، و آن‌ها هم به نوبه‌ی خود فرزند یا فرزندان‌شان را سيراب مي‌كنند. در حالي كه ناكامي زن و شوهر در تغذیه‌ی عاطفي يكديگر، سبب مي‌شود  كه آن‌ها براي تغذیه‌ی خود نيازمند فرزندان‌شان باشند و چون پدر يا مادر نمي‌تواند بطور مستقيم از فرزندش تقاضاي مراقبت و نوازش كند، فرزند را چنان ضعيف و بيمار بار مي‌آورد كه مطمئن باشد فرزندش خانه را ترك نخواهد كرد و او را تنها نخواهد گذاشت. گاهي احساس بيماري جسماني (بیماری‌های شبه‌جسمی) اين فرزند را وابسته به پدر و مادر نگه مي‌دارد و گاهي داشتن ترديد، ترس و وسواس راجع به مسائل زندگي اين كار را مي‌كند. اگر اين فرزند عصيان ‌كند و عليرغم همه اين وابستگی‌های روانی مرضی، بند بگسلد و لانه را ترك ‌كند، پدر يا مادر چنان احساس گناهي در وي ايجاد مي‌كنند كه او براي هر لذتي كه از زندگي كسب مي‌كند احساس نياز به تاوان دادن دارد و بدين سبب براي خود رنج و درد مي‌خرد و رفتارهاي خود آزارانه (مازوخيستيك) از خود بروز ‌می‌دهد.
شايد عجيب باشد ولي آدم‌هاي زيادي تا پايان عمر از لحاظ رواني در رحم مادر به سر مي‌برند، بند ناف شان با مادر متصل است يا به پستان مادر آويزانند و شیر می‌نوشند!
⭕️ سرفصل‌های سمینار:
* عقده‌ها (کمپلکس‌ها) در روانشناسی تحلیلی
* دلبستگی سالم و وابستگی مرضی به مادر
* تظاهرات بالینی عقده‌ی مادر
* عقده‌ی مادر در ادبیات و سینما
* برون‌رفت از عقده‌ی مادر

@drsargolzaei
Audio
تا یادم نرفته است بنویسم
حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بود
می‌دانم همیشه حیاط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نیامدن است
اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی
ببین انعکاس تبسم رویا
شبیه شمایل شقایق نیست!
راستی خبرت بدهم
خواب دیده‌ام خانه‌ئی خریده‌ام
بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌دیوار ... هی بخند!
.
✍️ سید علی صالحی
.
تقدیم رادیو پلاک ۳۴ و رادیو تصور به کودکان غمین افغان
.
@Radio34
@Radiotasavor
Forwarded from رادیو تصور
تقدیم به همه سرافرازان 🙏
Audio
پوتانژ
شیرین‌ترین‌آواز، آوازِ آزادیست🙏
.
در میان اشک‌ها پرسیدمش
خوش‌ترین لبخند چیست؟
شعله‌ای در چشم تاریکش شکفت
جوش خون در گونه‌اش آتش فشاند
گفت
لبخندی که عشق سربلند
وقت مردن بر لب مردان نشاند
من ز جا برخاستم
بوسیدمش

✍️ هوشنگ ابتهاج

@radiotasavor
🔹 تهیه از نشر قطره
🔹 تلفن: 3-88973351
🔹 سایت خرید آنلاین:
https://nashreghatreh.com/
حافظه،ابزار قدرتمند مبارزه است.

فاطمه علمدار


فوکو می‎گوید حافظه ابزار قدرتمند مبارزه است و کسی که کنترل حافظه مردم را در دست داشته باشد تمام پویایی‌های آنها را تحت کنترل دارد.‎از این نگاه،‌‎چگونگی به یاد آوردن وقایع،‌‎یک کنش سیاسی است چراکه تاریخچه بازی میان فرد و جامعه و حکومت و همچنین شیوه ادامه بازی را تعریف می‌کند.

۱۹آذر پارسال،خبر مسمومیت۱۸دختر دانش‎آموز‌‎ در قم منتشر شد.۶۳روز بعد،وقتی تعداد دانش‎آموزان مسموم دیگر به۱۰۰نفر رسیده بود،‌‎دادستان قم به عنوان اولین مقام رسمی،خبر از برگزاری جلسه«بررسی ابعاد مسمومیت‎های مدارس استان قم»‌‎داد برای شناسایی‎«علل حادثه ناگوار مسمومیت دانش‌آموزان دختر».بعد نماینده قم از احتمال«خرابکارانه»‌‌‎بودن مسئله سخن گفت و معاون درمان دانشگاه علوم‎پزشکی قم وجود«گاز مونواکسیدکربن»‌‌‎در مدارس را تایید کرد.همه مدارس برای2روز تعطیل شدند.1هفته بعد،‌‎وزیر آموزش‎وپرورش گفت بخش اعظم مشکلات قم‎«شایعه»‌‌‎بوده و وزیر بهداشت وضعیتی که برای دانش‎آموز‌‎ان پیش آمده را«مسمومیت خفیف»‌‌‎تشخیص داد.

پارسال،همین روزها،روز۸۰ام مسئله،وزیر بهداشت معاونش را مسئول تشکیل کمیته علمی‎تخصصی برای بررسی«‌‎مسمومیت احتمالی»‌‌‎دانش‎آموز‌‎ان استان قم کرد.۲روز بعد،دادستان کل کشور گفت«‌‎مسمومیتها»‌‌‎نشان از«‌‎احتمال اقدامات مجرمانه عمدی»‌‌‎دارد.درحالیکه مسئولان رده بالای حاکمیت هنوز در مورد مسمومیت دانستن یا ندانستن وضعیت دانش‌آموزان به نتیجه نرسیده بودند و صرفا احتمال میدادند مسئله عمدی باشد،معاون وزیر بهداشت اعلام کرد«مسمومیت»ها«عمدی»‌‌‎و ناشی از«‌‎مواد شیمیایی»بوده و کار افرادی که«‌‎دوست داشتند مدارس دخترانه تعطیل شوند».این اذعان صریح به زن‎ستیزی عامدانه‎ای که پشت پرده مسمومیتها وجود داشت،باعث شد مسمومیتها در حافظه جمعی مردم با دیگر خاطرات مرتبط با تبعیض علیه زنان پیوند بخورند.مردم یاد اسیدپاشی‎های اصفهان افتادند و خاطرات گشت ارشاد.فاضل میبدی که وجود گروه«‌‎هزاره گرا»را در کشور افشا کرد،باعث شد خشم و غم،با ترس تکمیل شوند.دختران افغانستان در آستانه شکل گرفتن حکومت طالبان،همین مسمومیتها را تجربه کرده بودند.آیا طالبان در راه است؟جامعه به خودش آمد و متوجه شد۳ماه از مسئله گذشته و هنوزکسی دستگیر نشده.حافظه جمعی یاد تروماهای پیشین افتاد که هرگز پاسخ درخوری برایشان نیافته بود؛اسیدپاشی‌های اصفهان(۱۳۹۳)؛فروریختن پلاسکو(۱۳۹۵)؛کشتی سانچی(۱۳۹۶)؛هواپیمای اکراین(۱۳۹۸)؛متروپل آبادان(۱۴۰۱).‎خاطره بی‎جواب ماندن سوالات جمعی در مورد آلام اجتماعی،‌‎پاشنه آشیل حکومت‌هاست چراکه امنیت روانی جامعه را به شدت به خطر می‌اندازد و انباشت این سوالها باعث می‌شود که مردم احساس نادیده گرفته شدن بکنند و اندک‎اندک به حاکمیت بی‎اعتماد شوند و از آن فاصله بگیرند.بعد از آن با هر تلنگری جامعه خاطرات این نادیده گرفته شدنها را برای خودش تکرار میکند و از نو دچار احساسات منفی میشود.

از۷اسفند که این سخنان گفته شد ولی
فقط۱۰روز طول کشید تاصراحتا اعلام شود دانش‎آموزان مسموم نشدند،بلکه تنها کمتر از۵درصدشان در معرض ماده محرک قرار گرفتند و بدحال شدند.
وقتی۵۰مدرسه در۱۰اسفند گزارش مسمومیت دادند،رئیس‎جمهور،وزیرکشور را مسئول پیگیری موضوع«مسمومیت»کرد و همانروز وزیرکشور گفت«‌‎عامل خاصی»پیدا نکردیم که بگوییم«‌‎ماده خاصی»‌‌‎باعث«چنین اتفاقاتی»‌‌‎شده و بالای۹۰درصد آنچه که تحت‎عنوان«‌‎عارضه»مطرح شده،مربوط به«‌‎عوامل خارجی»‌‌‎نبوده و ناشی از«‌‎نگرانی»است.‎فردای آن روز رئیس جمهور«مسئله ‎سازی در حوزه آموزش»‌‌‎را مشابه«‌‎آشوب خیابانی»‌‎نقشه دشمنِ شکست خورده دانست و بعد،روزنامه کیهان از "فتنه مسموم سازی" نوشت و رئیس قوه‎ قضاییه اعلام کرد به دادگستری تمام استان‌ها دستور داده«افراد التهاب‌آفرین و دروغ‌پراکن در قضیه مسمومیت‌ها»‌‌‎را احضار کنند و ۱۹اسفند،علی پورطباطبایی،خبرنگار قم ‎نیوز که پیگیر پرونده مسمومیت‎ها بود بازداشت شد.دیگر هیچ مدرسه ای گزارشی از مسمومیت نداد و حال همه خوب شد...
هیچکس نپرسید دختران ما نگران چه بودند؟چرا هراس جمعی داشتند؟چرا بدحال شدند؟بعدش چه شد؟الان خوشحالند؟کسی نخواست التهاب آفرینی کند ولی حافظه هایی که مملو از سوالات بی جوابند،خودشان،ملتهب ترین نقاط جهانند...
حافظه داشتن،جدی ترین کنش سیاسی است.آدمها،با چگونه به یاد آوردن وقایع،‌‎ تاریخچه بازی میان خودشان و جامعه و حکومت را میسازند و شیوه ادامه بازی را تعریف می‌کنند...

@fsalamdar63
Forwarded from سعید هلیچی
به دخترانتان استقلال اقتصادی بیاموزید تا دنبال همدم زندگی باشند نه نان‌آور خانه و به پسرانتان استقلال از خانه را یاد دهید تا دنبال معشوق باشند نه کارگر خانه.


#نوال_السعداوي
ترجمه: #سعید_هلیچی


Channel: @heleichi_saeed
2024/11/05 19:11:52
Back to Top
HTML Embed Code: